Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Nov 2025, 07:52:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 135 136 138 139 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale  (Pročitano 815058 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
Glupost. Cambiasso je godinama jedan od retkih u Interu koji na sredini (kad je odbrana u pitanju ) dominira. . . Tanak je u napadu, al je kao zadnji vezni ubica. .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Па он нема употребну вредност у нападу, једноставно је балван за то. Али рецимо у дефанзиви је за мене неприкосновен од свих задњих везних. Е сад ако је неком потребан такав играч онда ОК, ја лично мислим да Интеру није потребан и да му треба другачији задњи везни.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Kambijaso je odlican za ono za sta je doveden...Veliki timovi prave mozaik gde svaki igrac odradi svoj deo posla,kao sto se u rukometu menjaju odbrana-napad,kao sto u basketu svaki igrac ima svoju ulogu,jedan skace,drugi je jak u odbrani,treci dominira u reketu.Kao u vaterpolu sto imas onoga koji cuva centra i dobija iskljucenja,imas kreatora igre a imas i ekzekutora.Jednostavno tako se radi u vrhunskim Evropskim klubovima gde se radi na vrhunskom nivou...Ne mozemo porediti to sa nasim fudbalom gde se jednostavno vidi da neki tim neka igru jer je zaista i nema,jer su igraci smesni i jer ne postoji filozofija i ideja.Vrhunski klubovi znaju sta zele,i taj fudbal ne mozemo gledati isto kao kada igraju timovi nase lige.Dakle tekma Inter -Celsi ili Inter-Milan nije ista kao Zvezda-jagodina,na zalost ali to je tako...Kada gledas Zvezdu zaista vidis kada je losa i kada nema igru jer je filozofija fudbala iz proslog veka.Kada Inter nema igru cele sezone,a osvaja titule,pobedjuje derbije,da Celsiju dva komada,to ne moze da se kaze kako "nema igru".Empty,ti i ja irgamo basket,jedan protiv drugog,ja ti stalno dajem loptu,cekam da promasis,i poentiram,kapiras,deo moje taktike...Mozemo da razgovaramo da li je to svrsishodno ili jajarski,to je pitanje.Ali to je vrsta fudbala.Sve su to vrhunski igraci,uklopljeni da budu jedan tim,Kambijasov posao je jedne vrste,Snajderov druge,zajedno na terenu se zovu Inter...
Stvarno vise ne mogu da zvacem jednu te istu pricu,kapirate me svi...

Sto se nacina igre tice,nekome se svidja nekome ne...Juventus je probao da "igra fudbal" u Italiji,pa smo videli kako se proveo...Inter igra onako kako treba za titulu u Seriji A...Tako je igrao i Milan nekada,Kaka je bio Snajder,a Gatuzo Kambijaso...Svaka ekipa ima nacin na koji igra i svaki igrac ima svoju ulogu u timu i to je to...Kao da si uzeo da komentarises kako "Gatuzo nista ne zna u ofanzivi",mozda ne zna,ali tim sa njim igra drugadcije nego tim bez njega...Trener kreisra igru po kvalitetima igraca koje ima,Inter igra na brze kontre,na brzo prebacivanje lopte na protivnikovu polovinu,na sto menje dodavanja na sredini,sa krilima nekada...Taktika,a ne zato sto ne umeju...Nije to nasa liga pa da kazes,vidi ovi stvarno ne znaju da hodaju,to su svetske klase,igraci sa malim razlikama...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
mob
Samsung 
Пријатељу, капирамо ми скроз ти што говориш и капирамо оно што треба бити Интеров стил игре, али ти се увек враћаш на другу ствар.

Нико овде не говори и замера Интеру што ружно игра, већ што не игра уопште. Против Челзија је то на нешто личило, али понављам да се закључак о сјајној парти може извести само због тога што је Интер у питању, јер су коначно победили други вхрунски европски тим. Нека ме неко исправи ако грешим, али мислим да од Реала '98 нису победили неког са велким реномеом. Зато је утисак додатно појачан.

Па да је ово Барса урадила, Манчестер или чак Бајерн или можда Милан од пре коју годину, мислиш ли ти да би се оволико писало о томе и да би било ко називао такву игру сјајном и кукао на резултат, јер је само 2:1?

Ми као да нисмо гледали исту ствар. Не омаловажавам Интер, не покушавам умањити њихову победу, сам сам много пута рекао да могу изненадити Челзи и да људи много прецењују лондонски тим. Утакмицу сам погледао без икаквих емоција или симпатија према било којој страни, као неко ко воли да прати фудбал. Кад тако гледаш, много је наравно лакше видети оно што је најбитније, као и неке детаље и после све то објаснити.

Одиграли су врло срчано, трчали су доста, а кретање и трчање је нешто чиме премијерлигашки тимови силују италијанске задњих година. У одбрани је све функционисало прилично добро. То је отприлике то. У игри на тридесет метара од свог гола скоро без грешке, а даље од тога, кад се лопта узме, ништа. Три додавања и изгубе је или избаце у аут, а од та три Снајдер да два.

Нагазила их је екипа, којој то никако није специјалност и која сама воли да противник држи лопту. И не то није због резултата, односно раног вођства Интера, јер би се исто дешавало и да нису повели, из разлога што би Специјалан случај био савршено задовољан са 0:0.
« Poslednja izmena: 27. Feb 2010, 20:01:38 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Empty,ti i ja irgamo basket,jedan protiv drugog,ja ti stalno dajem loptu,cekam da promasis,i poentiram,kapiras,deo moje taktike...
Капирам. Само ја мислим да то није Интерова тактика.

Sto se nacina igre tice,nekome se svidja nekome ne...Juventus je probao da "igra fudbal" u Italiji,pa smo videli kako se proveo...Inter igra onako kako treba za titulu u Seriji A...Tako je igrao i Milan nekada,Kaka je bio Snajder,a Gatuzo Kambijaso...Svaka ekipa ima nacin na koji igra i svaki igrac ima svoju ulogu u timu i to je to...Kao da si uzeo da komentarises kako "Gatuzo nista ne zna u ofanzivi",mozda ne zna,ali tim sa njim igra drugadcije nego tim bez njega...
Снајдер је Кака, Каби Гатузо а Станковић је Пирло! Smile У мору креативности Гатузо је био играч који је требало да изиграва питбула а одмарао се човек кад је Милан нападао. Такав играч ти је и Камби, само што Интер нема те креативности.

Inter igra na brze kontre,na brzo prebacivanje lopte na protivnikovu polovinu,na sto menje dodavanja na sredini,sa krilima nekada...Taktika,a ne zato sto ne umeju...
Ти стварно мислиш да умеју? Кад си видео то? Ево ја сам покушавам да се сетим неке утакмице где је Интер играо фудбал и не могу да се сетим.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
@ Duki  a i @Empty
To je ono sada o cemu moze da se diskutuje...Bilo je gresaka,i sa jedne i sa druge strane,i Celsi je bacao loptu u aut,i Celsi je nemocno mrljao loptu oko Interove zone,pa je to interpretirano kao "bolji posed lopte" ili ne daj boze "inicijativa"....sastale su se dve slicne ekipe,obe su probale da igraju defanzivno,obe se nisu naigrale u napadu i pas igri,obe su zelele pobedu,Inter im nije dozvolio da pridju golu,ali je primio gol,sa druge strane isli su u kontre i to vrlo organizovane,dugim loptama preseljavajuci igru kod protivnika.Kambijaso je dao gol,kao neko od koga se to ne trazi i ne ocekuje,Kambijaso je kao zadnji vezni usao u kazneni protos protivnika iz jedne kontre i doa ga,dakle Inter nije igrao po proncipu "ko predje pola da mu umre majka"...A u pravu si da bi Murinjo bio zadovoljan sa 0-0,takav je covek...Inter ne igra "patos" ni protiv Sijene kuci,jer su mu igraci trenirani da rade nesto drugo.Celsi je takodje tim sa karaktrrom i sa zadacima,i oni su uticali na to da Inter baca loptum u aut,ali su zeleli da uticu da ne prime gol,pa su primili dva...Ruzno za oko ali svrsishodno,sto neko kaze "industrjski"...Ali ne zato sto "nema igru" ima je,ta rzuna igra bez igre,to je jednostavno Interova igra,ne znam kako drugacije plasticno da se izrazim...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Ali ne zato sto "nema igru" ima je,ta rzuna igra bez igre,to je jednostavno Interova igra,ne znam kako drugacije plasticno da se izrazim...

То ти ја причам од самог старта. Иста ствар ко и у последњих 10 година.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Udineze - Inter 2-3

Murinjo je zeleo da odmori preopterecene odbrambene igrace,pa je poceo sa Tjago Motom na mestu stopera,takodje bez obzira koliki su profesionalci i oni su se melo opustili pa je Udineze to iskoristio jednom loptom u prostor i dao gol.Prakticno receno Inter  ovakav gol prima svake prestupne godine  Smile kroz centrali deo odbrane,gde su stajali Mota i pomalo uspavani Lusio.Tako da je na samom pocetku krenulo lose...Kasnije su stvari potpuno dosle ne svoje mesto,pa je prvo izjednacio Baloteli,a onda Maikon,pa Milito.Baloteli je onim pogotkom opet pokazao koliki je kvalitet,ono primanje lopte,onaj tehnicki precizni sut,bukvalno fudbasko savrsenstvno.Onda gol maikona ulaskom u peterac protivnika protcavajuci kroz prostor i kucajuci loptu u gornji ugao dokazuje ono o cemu sam pricao,da i on kao bek na jednom gostovanju toliko trci i ucestvuje u napadima.Militov gol,je klasican gol centarfora njegove visine i fizickih predispozicija,lagan gol.Kasnije je Udineze dao go i iz penala...Igrao je od pocetka Mariga,sto je interesantno,mada nismo gledali tekmu,pa ne mozemo da sudimo o igri...Usli kasnije Materaci,Eto,Krin...Stankovic od pocetka opet,sto raduje...

-------------------------------cezar---------------------------------
maikon------------lusio------------mota----------------zaneti
-----------------------mariga------stankovic--------------------
-------------------------------snajder-----------------------------
--------------pandev---------------------------baloteli----------
--------------------------------milito-------------------------------

p.s.
Murinjo tekmu posmatrao sa tribina zbog one cuvene suzpenzije...

« Poslednja izmena: 28. Feb 2010, 20:11:36 od Il_Padrino »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

KataStrasne stvari se desavaju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1353
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
idemo ka tituli !! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Kivu,Santon i Mota se prikljucuju normalnim treninzima sa ekipom nakon povreda,rehabilitacije i individualnog rada...

Utakmica protiv Djenove je tek 7.03 tako da ce Murinjo verovatno imati sve igrace potpuno spremne pred tu tekmu...

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 135 136 138 139 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Nov 2025, 07:52:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.