Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Maj 2026, 12:48:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale  (Pročitano 851857 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
О том Мођију генерално слабо знам, ал' је човјек у задњих пар година буквално у сваком интервију био потпуно у праву.

Овдје је вјероватно био бјесан па је мало више поткачио Муриња, ал' је управу. Исто тако је тврдио за Роналдиња да је грешка чим је дошао и био је потпуно у праву.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Samsung 
А јеби га, шта год причали о њему, он је водио Јувентус током његовог можда најбољег периода у историји, кад су били појам у Италији и појам у Европи.

Ако је неко био синоним за сјајну организацију, то је био Јуве.

Сећам се да сам гледао неку емисују о Јунајтеду. Деведесете добре за њих, супериорни у Енглеској, у Европи куртон, Фергусон и Шмајхел, који причају како требају бити попут Јувентуса и онда ће нешто направити у ЛШ.

Како то данас само смешно звучи. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Koji ce nam Gerrard qrac??? Za matorog da daju neke paretine  Smile degenerici
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Ma najrealnija je ove vest u sredini,koju cu i da kopiram,ovo za Dzerarda je smesno i budalastina

Inter pojačava ponudu za Kolarova?
Povreda Kivua promenila stav Masima Moratija. Naime, Inter će pojačati ponudu na 10 miliona i Slovenca Krina, ali je teško predvideti reakciju čoveka kakav je Lotito.
Kolarov velikaIzgledalo je da je Inter odustao od Aleksandra Kolarova, ali je izjava Dejana Stankovića da će italijanski šampion učiniti sve da dovede beka Lacija podgrejala nadu navijača.

Povreda Kristijana Kivua je sada stvari učinila urgentnim, pa će Masimo Morati verovatno popustiti i podići ponudu za srpskog internacionalca.

Kako piše današnji rimski „Il Mesađero“, narednih dana Inter će ponuditi 10 miliona i Slovenca Krina, kako bi odobrovoljio Lotita. Hoće li još par miliona na kontu naterati ćudljivog predsednika Rimljana da se predomisli teško je reći, jer se špekuliše da je već dogovorio transfer sa Florentinom Perezom i da će na leto Kolarov preći među „galaktikose“.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A sto se tice tog Modjija iz Juventusa,samo neka prdi i dalje,do je sindrom kad je tvoj tim los i ne uzima titule,odmah drvlje i kamenje na ligu,na fudbal i na pricu oko drugih timova,i to kako je u necije vreme nekad bilo bolje...Da je Juve prvi,ne bi A rekao za Ligu,ne bi ga interesovale druge ekipe ni treneri,ni kvalitet utaqkmica i to koji tim ima koliko zvezda i zasto zvezde odlaze...
« Poslednja izmena: 11. Jan 2010, 15:44:52 od Il_Padrino »
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung S4
Ima istine u njegovim recima ali...
Isti taj Modji je mutio na sve moguce strane, a sada pizdi nesto...
Juventus jeste u to vreme bio najorgnizovaniji klub ali da su mutili, mutili su.
Italijanski klubovi su losiji sada nego sto su bili i zbog bankrota nekih klubova te je konkurencija sada nikakva kakva je bila krajem 90-ih i pocetom ovog veka.
Pa setite se samo godina kada je Lazio kupovao igrace kao sto su bili Claudio Lopez, Mendieta, Crespo, Vieri, bili su ludacka ekipa PUNA para.
Zatim smo imali Parmu, Thuram, Buffon, Crespo, Cannavaro, Conceicao, Mutu, Almeyda, Chiesa...
Fiorentina sa Batistutom, Toldom, Toricellijem, Di Llivio, Rui Costa, Edmundo...
Roma sa Tottijem, Panuccijem, Aldairom, Cafuom, Montellom...
Na sve to treba dodati i ove manje ekipe kojie uopste nisu bile za podcenjivanje, Bologna, Udinesse i ostali kod kojih uopste nije bilo lako uzeti bodove.
Medjutim, kada su vlasnici pukli sa kintom, Parmalat, Checi Gori, Cragnotti sve je polako otislo u tri lepe. Ekipe su pocele da se rasipaju, kvalitetni igraci da prelaze u Juve, Inter i Milan, a Lazio, Roma i ostali su od najboljih evropskih ekipa dosli do toga da se bore za evro kupove, dok je Parma uspela i da ispadne iz serije A...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Stevanović: Počela je moja italijanska bajka

Samo dva dana posle Božića i 19. rođendana, Alen Stevanović debitovao je u prvom timu Intera. I to u kakvoj utakmici. "Nero-azuri" su u 67. minutu, kada je Žoze Murinjo mladog Srbina poslao na teren, gubili sa 2:3. Na kraju je bilo 4:3 za prvaka Italije. Momak koji je prošle godine bio u Radničkom iz Obrenovca, za vikend je bio "uz rame" na terenu sa igračima kakvi su Zaneti, Lusio, Snajder...

- Šta je sudbina, 9. januara prošle godine stigao sam u Inter na probu i odmah odradio prvi trening. Istog datuma, 365 dana kasnije debitovao sam za prvi tim. Sam sebi sam kupio najlepši poklon za 19. rođendan, šta više... Eto, počela je moja srpska bajka u Milanu. Emocije naviru, sve mi se čini da nešto lepo sanjam. Kad sam sutradan otvorio novine nisam mogao da verujem. Moje ime, odmah pored legendarnog kapitena Havijera Zanetija, Dejana Stankovića, Lusija, Veslija Snajdera - započeo je razgovor za "Sportski žurnal" Stevanović, a zatim prepričao šta mu je rekao trener...

- Čim je Sijena postigla treći gol, Murinjo me je pozvao. Ni reč mi nije rekao, već mi je pokazao da špartam samo po levoj strani. Kasnije me je vratio na poziciju beka. Zahvalan sam na šansi ali sam se pre dva i po meseca uverio da trener veruje u mene i znaću to da cenim. Vratiću mu 300 odsto na terenu! Nisam bio nervozan kada sam ulazio. Mislio sam da ćemo imati dva gola prednosti i da će mi onda Murinjo dati šansu makar dva minuta. Ispunila mi se želja da iako sam klinac osetim nešto veliko. Sve se prebrzo dešavalo, naročito poslednjih meseci, imao sam i krizu u Primaveri, a onda sam se našao na terenu sa Zanetijem koji je nosio Interov dres kada ja nisam krenuo ni u osnovnu školu. Došao sam ovde gotovo sa ulice, radeći sa trenerima Draganom Stevovićem i Kažimirom Štokićem. Isplatilo se. Vidim da mogu i da sam sve bliže zvezdama. Radiću još boje, tek sad se spremam da dam pun gas - zaključio je momak rođen u Cirihu, a koji je ceo život proveo u Bečmenu, uz konstataciju da ga Inter malo asocirao na "staru" Jugoslaviju.

- Čudan osećaj sam imao na terenu, bilo je kao u staroj Jugoslaviji. Oko mene Stanković, Pandev, Arnautović.

(Foto: Inter.it)

http://www.sportal.rs
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung S4

erard u Interu?

Italijanski fudbalski agent Klaudio Paskvalin rekao je da Inter i Liverpul pregovaraju o transferu kapitena engleske ekipe Stivena Džerarda u milanski klub.

"Klubovi se već dogovaraju oko transfera u junu i biće mnogo iznenadjenja. Inter će pokušati da iskoristi finansijske teškoće Liverpula i dovede Stivena Džerarda", rekao je Paskvalin italijanskim medijima.

Trener Intera Žoze Murinjo nedavno je rekao da je njegovom timu potreban igrač sredine terena.

Posle subotnje utakmice protiv Sijene novinari su pitali Morinja kakav profil igrača je potreban njegovom timu, a Murinjo je odgovorio: "Pa, sigurno ne tražim napadača".

Džerard je celu karijeru proveo u Liverpulu, za prvi tim debitovao je 1998. godine, do sada je odigrao 507 utakmica i postigao 126 golova.

Za reprezentaciju Engleske nastupio je 77 puta i postigao 16 golova.

izvor: B92
« Poslednja izmena: 11. Jan 2010, 19:45:13 od sashas »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Mator je Dzerard, mogu taj kes bolje da uloze...
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Koliko god je "mator" znamo svi ko je Dzerard,i glupo bi bilo sad da kopiram njegove golove u teskim i vaznim momentima,i njegove bombe sa distance,mislim da bi on dobro dosao i da nema jednu nogu svakoj ekipi na ovom svetu,a kamo li to sto je mator...
Ali da je nerealno ovaj trensfer ostvariti jeste iz razloga sto je on legenda KOPa i sto ce ga Liverpul jako tesko prodati,mislimd a su to samo spekulacije i prazne price...Ne vidim te pare za koje bi Liverpul dao legendu kluba i kapitena,a znamo i u kakvoj je situaciji pomenuti Liverpul,nesto nisam siguran da bi se proslavili da prodaju Stivija,i po rezultatima koji su inace katastrofa ove godine,a i zbog toga sto bi navijaci verovatno napreavili demnstracije zbog toga...

A takodje,Stiven Dzerard jeste polivalentan igrac i igra malte ne poziciju koju trener zamisli,dakle sto bi se reklo "igra sta 'oces" ali on sam izjavljuje da se najbolje oseca kao zadni vezni i najvise voli da preti iz drugog plana i iz pozadine...S' toga,da se nasalim malo,eto jos jednog zadnjeg veznog,pored gomile postojecih  Smile
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Maj 2026, 12:48:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.