Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Maj 2026, 18:53:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 66 67 69 70 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale  (Pročitano 851555 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6260 Slide
Kako mi je zao sto Snajder ode iz Reala, a i Robena isto. To ne mogu nikad prezaliti. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Kako mi je zao sto Snajder ode iz Reala, a i Robena isto. To ne mogu nikad prezaliti. Smile
tako ti je to prijatelju kad para vrti tamo gde nema ni T od tima ...

Inter Milan's Great Escape: Jose Mourinho's Magic Or Just Good Fortune?
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

KataStrasne stvari se desavaju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1353
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
jebem ti sranje kako sam zaboravio za tekmu ccccc ... au evo odgledo sam golove sav sam se najezio ...

kako volim ovaj inter covece .... najjaci su ,,,, a samuel  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
jebem ti sranje kako sam zaboravio za tekmu ccccc ... au evo odgledo sam golove sav sam se najezio ...

kako volim ovaj inter covece .... najjaci su ,,,, a samuel  Smile

a sto ti da sam gledas .. a mi da ne mozemo Smile

IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
SonyEricsson xperia m2
Jbm ti slavu,nisam gledao  Smile
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 6700
sti usralo vecras Snajdera  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Prvi slobodni je klasika...ovaj drugi... Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Serija A: Ludilo na "Meaci", Stevanović debitovao za Inter!

Kakav meč, čudesan meč na "Meaci"! Preokreti, sedam golova, dva majstorska Veslija Snajdera, i poslednji, pobedonosni Valtera Samjuela, u 93. minutu, za pobedu Intera protiv Sijene rezultatom 4:3! Mnogi će ovaj meč pamtiti samo po neverovatnim zbivanjima i šokantnom epilogu, a mladi Srbin Alen Stevanović i po svom debiju za "nero-azure". Bivšem fudbaleru Radničkog iz Obrenovca, momku rođenom u Cirihu, koji je u Inter stigao u februaru prošle godine, Žoze Murinjo je priliku ukazao u 67. minutu pri vođstvu poslednjeplasiranog tima na tabeli od 3:2. Mlađani, 19-godišnji Stevanović, omladinski reprezentativac Srbije, sasvim solidno je odigrao svoju ulogu u neverovatnoj utakmici začinjenoj sa sedam golova.

Ali, krenimo redom...

Sijena je u Milanu važila za potpunog autsajdera, ali je, pre svega hrabrom igrom naterala domaće igrače da ulože poslednje atome snage ne bi li ih savladali. Na iznenađenje svih na stadionu, Masimo Makarone, golgeter Sijene, otvorio je goleadu, međutim, njegov trud "poništen" je ubrzo, jer je Dijego Milito izjednačio. Kada je Vesli Snajder svojim prvim pogotkom iz "slobodnjaka" preokrenuo rezultat izgledalo je da stvari dolaze na svoje mesto. Apaluzi holandskom majstoru i njegovoj bravuri još nisu ni utihnuli, a gosti su uspeli da uzvrate, ovoga puta preko Ekdala, koji je poravnao rezultat i vratio Sijenu u život.

Drugo poluvreme počelo je na siti način kao i prvo - šokantno za četvorostrukog uzastopnog šampiona "Kalča". Prvo je u pauzi Dejan Stanković vidno hramljući otišao u svlačionicu (u finišu prvog dela dobio udarac) ustupivši mesto Arnautoviću, a onda je Makarone, još jednom, izigrao odbranu Intera i matirao Cezara za novo vođstvo Sijene. Murinjo je tada, nemajući više šta da čeka, naredio je totalnu ofanzivu. U igru je, rekosmo, uveo Stevanovića, a zatim i Samjuela, koji je zamenio Kvarežmu.

Do 88. minuta Inter je napadao, ali su gosti mogli, opet preko Makaronea, da reše pitanje pobednika. Nisu, i zato su surovo kažnjeni! Snajder je svetsku klasu potvrdio novom majstorijom iz slobodnog udarca, s tim da je ovoga puta promenio ugao. U prvom pokušaju je prebacio "živi zid", a u drugom pogodio od stativu onaj koji je trebalo da markira golman. Znajući da bi im samo tri boda donela miran san i beg od pratilaca, Milana i Juventusa, koji se sastaju u nedelju, domaći su jurnuli ka golu protivnika i to im se isplatilo! Igrao se drugi minut sudijske nadoknade vremena kada je Samjuel, pravo niotkuda, zašao odbrani Sijene iza leđa i tamo sačekao asistenciju Pandeva. Iako defanzivac, Argentinac je reagovao u stilu rasnog golgetera, pogodio gol i izazvao eksploziju radosti na "Meaci". Ipak, utisak je da je Samjuel bio u nedozvoljenoj poziciji zbog čega su se kasnije bunili gostući fudbaleri, a najgore je prošao Kribari koji je zaradio crveni karton.

Inter je, tako, uvećao prednost u odnosu na drugoplasirani Milan, kome "beži" 11 bodova, s tim da "roso-neri" imaju i dva meča manje.

Rezultati i parovi 19. kola

Roma - Kjevo 1:0
(De Rosi 1)

Inter - Sijena 4:3
(Snajder 36, 88, Milito 24, Samjuel 90+3 - Makarone 18, 65, Ekdal 37)

Nedelja

Bolonja - Kaljari
Fiorentina - Bari
Đenova - Katanija
livorno - Parma
Napoli - Sampdorija
Palermo - Atalanta
Udineze - Lacio
Juventus - Milan

http://www.sportal.rs/
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17

Bolje da ga je usralo,nego da Interu sude 3 penala na jednoj tekmi kao tvom Milanu   SmileSmile
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

KataStrasne stvari se desavaju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1353
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7

Bolje da ga je usralo,nego da Interu sude 3 penala na jednoj tekmi kao tvom Milanu   SmileSmile
ako si mu reko .... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 66 67 69 70 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Maj 2026, 18:53:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.