Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Maj 2026, 22:42:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 70 71 73 74 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale  (Pročitano 851950 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 6700
njega je Fergi unistio
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Dešamp: "Još se nadam Mansiniju"

Prelazak Amantina Mansinija iz Intera u Marsej je u jednom trenutku delovao kao gotova stvar. Međutim, pregovori su se otegli i sve su manje šanse da Brazilac pređe na jug Francuske.

Uprkos ovim činjenicama, trener Marseja, Didije Dešam, demantuje to da od Mansinijevog dolaska nema ništa i veruje u pozitivan ishod pregovora.

“Još uvek smo u pregovorima”, rekao je nekadašnji francuski reprezentativac. “Nisu prekinuti pregovori, ništa se nije iskomplikovalo, samo te stvari nikada nisu jednostavne.” Potvrđeno je, pak, da Mansini neće putovati u Sent Etjen u sredu veče povodom utakmice francuskog Liga-kupa koju Marsej igra protiv Sent Etjena.

Jedan od problema koji se nameće za dovođenje Mansinija u klub sa “Velodroma” je plata. Pominje se cifra od 300 000 eura mesečno.

Mansini se proslavio igrama u Romi, koje su ga i preporučile da pređe u Inter. Međutim, u milanskom klubu nije bio ni bleda senka onoga što je bio u “Vučici”, i zato se nalazi pred izlaznim vratima Intera. U Francuskoj je ostao upamćen po sjajnom golu za Romu protiv Liona u Ligi šampiona.

http://www.sportske.net/
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Правда за Уроша

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
LG L5 II
Murinjov dar srpskom tinejdžeru za rođendan

Za mesto u Interu, fudbalski stručnjaci bi rekli, potrebno je mnogo talenta, mnogo rada i mnogo sreće. Tačno. A šta bi moglo da piše između redova? Treba da ste rođeni na Božić, da imate 19 godina i samo još jedna sitnica, da se zovete Alen Stevanović. Inter je, čekajući Aleksandra Kolarova, pored već dokazanog Dejana Stankovića u svojim redovima dobio drugog Srbina. Za nekog iznenada, neočekivano, za one koji poznaju 19-godišnjeg tinejdžera, kladioničarski rečeno, bio je to siguran fiks.

- Moja priča događa se jednom u sto godina - u jednom dahu priča Stevanović, još uvek pod utiscima 9. januara i retko viđenog preokreta italijanskog šampiona protiv Sijene.
- Dobio sam priliku posle tačno godinu dana provedenih u Interu. Stigao sam u Milano baš 9. januara prošle godine, igrao za mladi tim i, evo, dočekao šansu.
Onakav debi nije mogao ni da se sanja?
- Igrao sam tridesetak minuta, ušao u najtežem trenutku, kada smo gubili. Posrećilo se da smo pobedili i sad mi preostaje da se borim kao lav da ostanem u probranom društvu. Već mesec i po dana treniram non-stop sa prvom ekipom, bio sam nekoliko puta na klupi, danas idem u Rim sa Dekijem Stankovićem i Goranom Pandevom da vadimo vizu za Veliku Britaniju jer nas čeka meč sa Čelsijem. Budan sanjam, šta drugo da kažem.
Alenova životna priča odlična je podloga za filmski scenario, a detinjstvo u najmanju ruku neobično.
- Rođen sam u Cirihu, a već sa tri meseca majka me je poslala kod ujaka i bake u Bečmen, gde sam odrastao. Oca ne poznajem, a teško su mi padala rastajanja od majke, koja se vraćala u Švajcarsku, gde i danas živi sa mojim očuhom, bratom i sestrom. Svima dugujem veliku zahvalnost za ono što su mi pružili.
Jedan događaj mogao je dečaka kog život nije mazio da okrene na potpuno drugu stranu.
- Kad sam bio četvrti razred osnovne škole, udarila su me kola Crvenog krsta i bukvalno izula iz patika. Imao sam ozbiljan prelom ruke, operaciju, pauzirao godinu dana, ali nisam odustajao.
Malo je reći da je put do zvezda bio mukotrpan?
- Nisam imao klub godinu i devet meseci, lutao sam po Evropi. Bio sam u Italiji – Romi i Torinu, Grčkoj, Češkoj, Španiji. Nigde nisam mogao da dobijem papire, radnu dozvolu, jer nisam imao 18 godina. Prošao sam školu Radničkog sa Novog Beograda, jedan kratak period proveo u Radničkom iz Obrenovca, delio minutažu sa Filipom Đuričićem, a za mene su najveće strpljenje pokazali treneri Dragan - Cica Stevović i Kažimir Štokić. S njima sam, dok nisam imao klub, trenirao u balonu. Oni su mi davali snagu i vraćali veru da vredim.
Kako je došlo do dogovora sa Interom?

- Kada sam bio u Romi i Torinu, zapazio me je jedan skaut, od njega je sve počelo. Jednog dana Cica Stevović mi je rekao: „Ideš na probu u Inter“. Rekao sam mu: „Daj, bre, Cile, nemoj da me zezaš, gde ja u Inter“. Otišao sam bukvalno s idejom: daj da vidim i to, pa da se vratim kući. Tamo sam, ipak, zapeo iz sve snage, svideo sam im se i ostao. Potpisao sam ugovor sa mladim timom, koji važi još dve i po godine, daću trista posto svojih mogućnosti da sledeći korak bude profesionalni ugovor. Tako ću se zahvaliti Murinju što mi je pružio šansu i dao najlepši poklon za 19. rođendan. Najbitnije je da sebe vidim u ovom društvu. Bilo mi je neverovatno da sam među igračima koje sam do juče gledao samo na televiziji, ali ne smem ni mnogo da ih respektujem, da ne pomisle da se plašim konkurencije - zaraznim optimizmom završava priču Stevanović.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Гостовања су кева!!! Инострана гостовања су две кеве!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Valjda ce da naprave od njega dobrog igraca u Interu... Dosta bi znacilo za reprezentaciju Srbije... Samo on izgleda ipak igra po boku ili su ga tu stavili u Interu, mislim da sam i na nekom snimku video isto neki njegov prodor po levom boku... Opet izgleda nista od srpskog igraca koji ce da igra ofanzivnog veznog u sredini(a ne samo po boku), ali dobro...  Smile
Naravno videcemo jos za to, mozda i nije ovako kako sam rekao...

I valjda ce ga pozvati da igra za neku selekciju nase reprezentacije... Mislim ne ide da covek igra za Inter a za nase mlade selekcije ne...   Smile

« Poslednja izmena: 13. Jan 2010, 02:28:53 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
On je cini mi se prosao sve nase mlade selekcije, ili se varam?  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Zapravo on je bio samo jednom sa omladinskom reprezentacijom na turniru u Francuskoj(koliko sam ja upucen)...

Evo i deo iz teksta koji Sub nije preneo...  Smile

Reprezentacija mi je velika želja
Alena Stevanovića za sada nema ni na jednom reprezentativnom spisku.
- Voleo bih da budem deo reprezentacije, da u budućnosti dobijem poziv iz omladinske ili mlade selekcije, jednog dana A tima. Dres sa državnim grbom je svetinja, moja velika želja, nadam se da ću igrama u Interu zavredeti pažnju selektora - kaže Stevanović.

Debi na ujakov rođendan
Da ništa nije slučajno kada je u pitanju Alen Stevanović govori i priča o ujaku Draganu kome, kako sam kaže, duguje najveću zahvalnost za sve što je postigao.
- On je bio uvek uz mene, vozio me na treninge. Da nije bilo njegove podrške, ne bih danas sedeo u Milanu. A ono što je posebno zanimljivo, rođen je 9. januara, na dan kada sam debitovao za Inter. Uz njega, baka me je odgajila, strašno mi je teško palo i kad mi je deda umro, ali se živ čovek na sve navikne - kaže Stevanović.

« Poslednja izmena: 13. Jan 2010, 03:37:07 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Lepo govori ovaj mali,videcemo kako igra,ali sredina u kojoj je dovoljno govori da se radi o talentu Evrospih razmera,samo ga treba negovati...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Правда за Уроша

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
LG L5 II
Inter hoće Džerarda u junu

Inter radi na tome da obezbedi potpis Stivena Džerarda do juna ove godine, što će klub koštati oko 45 miliona evra.

"Neroazuri" već neko vreme pokušavaju da otvore pregovore sa "crvenima", a kako se na Enfildu samo nižu problemi tehnički direktor Marko Branka i njegov tim dobijaju sve više prostora. Branka je oprezan sa izjavama, ali u poslednjoj nije negirao interesovanje njegovog kluba.

"Malo je verovatno da će Liverpul prodati Džerarda. On je simbol kluba i emotivno je vezan za Liverpul", rekao je Branka.

Međutim, jedan od poznatijih menadžera u Italiji Klaudio Paskvalin veruje da je dogovor itekako moguć.

"Klubovi već rade za letnji prelazni rok. Inter želi da dovede Džerarda, a pomaćže im to što je Liverpul i u finansijskim problemima", rekao je Pasvkalin.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Правда за Уроша

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
LG L5 II
Baloteli kažnjen sa 38 evra zbog trubljenja na trgu

Napadač Intera Mario Baloteli kažnjen je sa 38 evra zato što je pre dva dana u 1.30 ujutro trubio u autu nasred trga Buenos Aires u Milanu.

Prema pisanju lista Il Đorno, Baloteli je trubio pokušavajući da dozove druga koji je zaspao u stanu koji se nalazio tik uz trg. Iznervirani stanari su pozvali policiju pa je golgeter Intera morao da objašnjava zbog čega je stvarao buku u gluvo doba noći.

Što je još interesantnije, Baloteli je ušao u prepirku sa policajcima želeći da im objasni zašto je uključivao sirenu.

"Morao sam da nešto važno kažem prijatelju. Da li ćete i njega da kaznite kao i mene", ironično je rekao fudbaler poznat po nepredvidivom ponašanju.

Policajci su mu na kraju uručili kaznu i naredili da smesta ode kući kako bi stanari oko trga mogli da spavaju na miru. Ovo nije prvi put da Baloteli pravi probleme u kolima. Trener Intera Žoze Murinjo često ga je koristio kao primer drugim igračima kako se treba odnositi prema fudbalu, koji im mora biti prioritet, a ne brza vožnja.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung S4
Retard! 
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 70 71 73 74 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Maj 2026, 22:42:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.