Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 774 775 777 778 ... 783
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale - Forza Nerazzurri  (Pročitano 575802 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1166
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson k750i
Inter jeste dobra ekipa,ali ne moze tehnicki da se meri sa Barsom tako da mogu da budu srecni i
remijem!!!  Smile
IP sačuvana
social share
bojana se sladi-dok je kara adi!!!
bojana pusi karu isahu avalu!!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Nisam nesto gledao utakmicu, bio prvo poluvreme u teretani, drugo u putu i nekoj guzvi pa ga i ne videh skoro uopste, ali stice se zakljucak da je Barsa bila bolji rival i to dosta... Iz tog razloga necu ni pokusavati da napisem neku detaljniju analizu, jednostavno nisam gledao lepo tekmu...

Mnogo fali Interu i Deki(od starta utakmice) i Kambijaso, realno Suli Muntari moze da igra dobro u Kalcu, u LS su mu ipak manji dometi...

Normalno je da ce Barsa uglavnom imati veci posed lopte, jer Cavi i Inijesta(iako nije igrao, ali razumecete poentu) siluju protivnike, ali ipak mislim da se stice utisak da su sinoc imali previse loptu u nogama... Sto i govori podatak o posedu lopte, gde je Barsa mislim imala vise od 60% loptu u posedu(mislim da je 66% ali ne mogu da tvrdim, ne secam se)...

Ako zeli LS, mislim da ce se Inter morati lepo istrositi na pojacanja u zimskom prelaznom roku... Klupa Intera je poprilicno tanka...

Nemoj da se ljutis,ali ako nisi gledao utakmicu neije lepo da donosis zakljucke na osnovu nekih hajlajtova ili necega sto su ti drugari prepricali,ili na osnovu 20ak minuta koje si pogledao...
Kazem,na igled to je delovalo kao da ih Barsa satire i da je Inter ne postoji,ALI znajuci da je Murinjo na klupi,Interova igra dobija na paznji.Dakle malo analizirajuci ovu utakmicu mogu se videti sve stvari koje je Murinjo zeleo da sprovede,i koje su momci bez prekorno odradili i odigrali...A da je Deki zakucao onu loptu ili da je jedna od kontri Intera koje je Barsa prekidala krvolocnim faulovima prosla,Inter bi dao gol,ili mozda dva,pa biste svi pricali kako je Inter odlican tim...
Dakle to je bio deo taktike,da se Barsi omoguci da ima loptu,da im se omoguci da imaju sredinu,i da se naravno da taj lazni spokoj u fazonu "napadamo" da se zadnji vezni igraci previse ukljuce u napadanje i da onda jedna duga lopta,jedan pas i promena ritma zavrsi u Interovu korist...Posto se to nije desilo,sad svi pricamo o Barsi i njenim "napadima" a ni jedan nije licio na napad,jer su Murinjovi izabranici toliko dobro pomerali zonu da rupe nije ni bilo nigde...Muntari nije zamenjen jer je los,zamenjen je da bi usao Deki koji je malcice ofanzivniji i opsaniji po gol protivnika,i to je ubacen u pravom vremenskom intervalu...A da je Murinjo trazio moglu su oni da trce koliko hocete,i da je Murinjo trazio,mogao je inter da odigra kao protiv Milana,ali jednostavno to nije trazio,a ne da nisu imali snage...Murinjo je bog u Interu,glavni komandant koji sve odredjuje i igra se striktno kako on trazi,a ne ko koliko ima snage ili kvaliteta da odigra ovo ili ono...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ali onda Padrino nemoj da kazes da je inter odigrao takticki extra,mozda ali samo u odbrani,a ako se smatra velikim uspehom remi na svom terenu protiv jakog,automatski se priznaje ko je slabiji. slazem se da Barsa jos dugo ne bi dala gol,ali po mom misljenju Inter je morao vise da pokusa napred nesto da uradi...a ne sa 9 igraca na svojoj polovini,zaustavili sve Barsine napade i sad se nekop sili "extra odigrano takticki-nismo ga primili"
slazem se ali samo pola posla takticki je extra...a sta je sa drugom polovinom,i to onom bitnijom,zbog koje se fudbal igra,zbog koje su stradioni puni  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
a te izjave su smesne "da je Deki zakucao...da je kontra ovako a ne onako" to ti je skroz isto kao da si reako eh da je Mesi malo vislji sta bi onda bilo,eh da je Ibra bolje sutirao kad je bio sam ispred gola,eh da Cezar nije odbranio Mesiju........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy
Citat
Mislim da je Murinjo takticki extra odigrao drugo poluvreme, vise su se otvorili, vise napada.

vise se otvorili?!

od 45 minuta drugog poluvremena barselona je u nogama imala loptu 44 minuta.

kakvo crno otvaranje. ta polusansa milita koju je sutem zavrsio stankovic i to je to. par nekih jadnih prekida.

mislim da inter nikad po igri nije bio nadigran toliko kao sinoc.

sramota je za tim ciji trener i igraci vrede sve ukupno preko 200 miliona evra da igra onako pickast fudbal.

pa da to uradi hetafe,braga,salke,tuluz pa bi razumeo. ti timovi i nemaju mogucnost da se nadigravaju sa barsom. ali bas tim koji navodno pretenduje na pehar ls to je stvarno sramota.

totalno sam razocaran sa onim sinoc. milito je nesto i pokusavao koliko je mogao.
\klempavi je totalno bio odsecen, snajder se video nije. muntari je u 1. poluvremenu napravio barsi 3 ciste sanse za gol. nije vredan dresa koji nosi.

sve u svemu smejurija totalna i sprdnja od igre. ja ne vidim kako bi inter i do polufinala a kamoli do pehara, osim ako nekom teskom kenjazom " a la italija ili argentina" to ne uradi.

Ja ne znam koju si ti tekmu gledao...Interovo drugo poluvreme je odlicno zamisljeno, ali nije realizovano.

To sam hteo da kazem. A i lik iznad ti je lepo objasnio.

sta je lepo zamisljeno? da dopustis najboljoj ekipi na svetu svesno da te napada 45 min.?

pa samo uz ludu srecu nisu primili gol. celo poluvreme gol je visio u vazduhu.

a kakve crne kontre... nisu mogli da stanu na loptu pola sata i da pokusaju nesto da urade. stankovic je 2 ili 3 puta uspeo da napravi neki dribling i poveze neki pas. ono sinoc je bilo katastrofalno.

da je inter u 2.poluvremenu iz tih navodnih kontri napravio 5 ili 6 sansi opasnih po gol pa ajde, nego je samo milito 2 puta pokusao da ugrozi gol.

premalo od jedne ekipe koja se predstavlja za jednog od glavnih konkurenata za osvajaca lige sampiona.

svojevremeno su kupera svi pljuvali zbog pickaste igre a sad inter ima 2 puta jaci tim pa igra jos gore od toga.

svako ima pravo da misli sta hoce, da li je u pitanju taktika ili nesto drugo. meni su onih 45 minuta od sinoc delovali kao potpuna nemoc a ne taktika.
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Bogdany, il padrino, pravite neke razmake kad pisete post, ovako je totalno necitljivo, cak me mrzi da krenem da citam  Smile  Smile

@matijas dobro tebra ne bih ja to bas sad tako primio k srcu ko ti. . . Ustekali smo se prvo poluvreme, a drugo su se mozda cak neki konci otkacili al dobro. . . Duga je LS . . .Ima dana za megdana
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Samsung 
Тешко је доста играти против овакве Барселоне. Они су нешто попут Милана од пре неколико година.

Мораш имати доста среће, одиграти савршену утакмицу или их тактички разбити.

Против Барсе се углавном играло контрама и прекидима.

Међутим не иде то као раније. Рајкардова Барса је имала исте могућности у нападу, али јој је одбрана била доста слабија него код ове данас.

Свака контра Интера је била добро затварана. Добро се покрију играчи и простор или се прави прекршај одмах или офсајд замка. Ни Челзи прошле године кад је Барса имала играча мање у одбрани, није успевао из контри ништа озбиљније да уради.

Кад су прекиди у питању то је решено тако што су доведени играчи, који су добри у скоку. Пике у одбрани, а на средини су Кеита и Туре. На само што су донели сигурност у прекидима и мало снаге и чврстине у игри, већ се сваки од њих и са техничке стране врло добро уклапа.

Пике је права замена за Маркеза. Одлично износи лопту, има одбар преглед игре за бека и добро додаје такође. Кеита је исто јако користан и у одбрани и у нападу, а о Туреу се већ све зна.

Раније се стално причало и о Валдезовим грешкама, али и то се проредило.

Због свега тога је јасно колико је тешко играти против екипе, која наизглед нема мане.

Имаће о чему да размишљају Карлето и Рафа, као и Мурињо за следећи окршај. Smile
« Poslednja izmena: 17. Sep 2009, 17:34:34 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Gledam ja Inter malo duze od jednog poluvremena(tj. to drugo sto ne videh), da bih mogao da donesem zakljucke...

Inter je neubojit protiv ekipa iz LS, tj. jacih ekipa i to je veoma ocigledno...
Nije problem ti da igras defanzivno, kao npr. Celzi u proslom polufinalu, ali ako ces ti iz toga naci prilike za kontranapade i za stvaranje jako dobrih prilika(da se nisu ispromasivali i sudije da su sudile realno, svakako bi igrali u finalu)...
To sto ti kazes da je Deki zakucao, pa Barsa je imala bar 3 puta vise takvih povoljnih prilika, dakle da su svi tako dali sto su mogli, na kraju bi verovatno Barselona slavila pobedu... Desi se tako da, ovima koji imaju izgledne prilike ne prodju dobro te sanse, a da timu koji nema neke prilike prodje neki sut(eto opet ponavljam Celzi - Barsa), ali to je retkost... Obicno na kraju pobedi tim koji je imao bolje sanse i koji je u stvari bolji...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Citat
Inter je neubojit protiv ekipa iz LS,

ovo cemo tek da vidimo, tvrdim da smo ubojitiji duplo nego lane
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy

@matijas dobro tebra ne bih ja to bas sad tako primio k srcu ko ti. . . Ustekali smo se prvo poluvreme, a drugo su se mozda cak neki konci otkacili al dobro. . . Duga je LS . . .Ima dana za megdana

naravno da ima dana za megdana  Smile

samo sam pokusao da kazem ako je murinjo vec i zamislio da igra na kontre sto je odlicno po meni, onda je moralo da se igra drugacije na sredini, a ne samo da 4 vezna interova i cela odbrana samo stoje i gledaju kako barselona demonstrira pas igru.

nije bilo nikakvog presinga, nicega. sramota je da ti jedna ekipa na tvom terenu drzi 60% loptu u svom posedu pa makar to bila i mocna barsa za koju se svakako svi slazemo da je najbolji tim na svetu.

utakmica od pre 2-3 nedelje mancester - arsenal je najbolji primer kako se igra presing. skoro u zivotu nisam video da neko 90 minuta onako vrsi presing i sa jedne i sa druge strane.

optimista sam, ali neke stvari moraju da se promene, ali valjda je murinjo toga vise svestan od mene i bilo koga drugoga ko bleji pored tv ekrana.

steta imati onakva 2 spica (eto'o i milito) a ne iskoristiti ih. sredina terena katastrofalna! muntari je bio ocajan.
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 774 775 777 778 ... 783
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.158 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.