Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 773 774 776 777 ... 783
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale - Forza Nerazzurri  (Pročitano 575798 puta)
Zvezda u usponu

KataStrasne stvari se desavaju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1353
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Pa ja posmatram sinocnu igru owako:
1 polu vreme smo igrali presing i to je islo dosta dobro... sve i jedna prilika barse (sem one iz 1 min messi solo) je bila posle greske muntarija koji je igrao jako lose i dosta se osetilo neigranje stanka ...
2 pv barsa mnogo bolja jer su bolje fizicki pripremljeni mi smo pali u igri nije bilo trcanja , pas igre ama bas nista ali je opet odbrana odradila posao...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Ne bih da se ponavljam,ali moram...
Inter(igraci na terenu) je odigrao takticki jednu od najpreciznijih utakmica.Ni jedna linija tima nije pukla ni u jednom momentu,svaki igrac je ispunio svoju kretnju,svaki igrac je odradio svoj zadatak i zatvorio svoju liniju...
3 igraca ispred manevra(odbrambene linije) su odradili sve u najboljem redu kako je to i trebalo.
E sad tu su one sitnice koje zapadaju za oko ljudima koji gledaju sa strane.Murinjo je u prvo poluvremenu zeleo da parira protivniku,i u odnosu na protivnika nije nista posebno menjao u svojoj igri.I to je oku jednog obicnog gledaoca izgledalo kao "evo Inter moze sa Barsom,moze do gola"...Ali onda uvidevsi da Barsa igra sa 2 zadnja vezna,i da su prakticno nemocni u napadu,Murinjo se odlucuje na sledecu taktiku za drugo poluvreme.On prepusta loptu i gotovo celu sredinu terena Barsi terajuci njihove zadnje vezne igrace da predju polovinu Intera i ukljuce se u Barsin napad,a da onda Inter dugim loptama trazi Milita i Etoa,a da im se pridodaje Snajder i da sevne jedna kontra koja bi zavrsila utakmicu...To se nije desilo i kraj price...A za oko obicnog gledaoca to izgleda kao "pritisla ih Barsa,Inter nije mogao nista" ili "Inter je fizicki manje pripremnjen" sto su gluposti,Inter je jedna od fizicki najpripremnjenijih ekipa...Nego jednostavno Murinjo se odlucio na takticku varijantu,kontre i duge lopte na bok...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Samsung S500
Inter(igraci na terenu) je odigrao takticki jednu od najpreciznijih utakmica.Ni jedna linija tima nije pukla ni u jednom momentu,svaki igrac je ispunio svoju kretnju,svaki igrac je odradio svoj zadatak i zatvorio svoju liniju...
3 igraca ispred manevra(odbrambene linije) su odradili sve u najboljem redu kako je to i trebalo.
E sad tu su one sitnice koje zapadaju za oko ljudima koji gledaju sa strane.Murinjo je u prvo poluvremenu zeleo da parira protivniku,i u odnosu na protivnika nije nista posebno menjao u svojoj igri.I to je oku jednog obicnog gledaoca izgledalo kao "evo Inter moze sa Barsom,moze do gola"...Ali onda uvidevsi da Barsa igra sa 2 zadnja vezna,i da su prakticno nemocni u napadu,Murinjo se odlucuje na sledecu taktiku za drugo poluvreme.On prepusta loptu i gotovo celu sredinu terena Barsi terajuci njihove zadnje vezne igrace da predju polovinu Intera i ukljuce se u Barsin napad,a da onda Inter dugim loptama trazi Milita i Etoa,a da im se pridodaje Snajder i da sevne jedna kontra koja bi zavrsila utakmicu...To se nije desilo i kraj price...A za oko obicnog gledaoca to izgleda kao "pritisla ih Barsa,Inter nije mogao nista" ili "Inter je fizicki manje pripremnjen" sto su gluposti,Inter je jedna od fizicki najpripremnjenijih ekipa...Nego jednostavno Murinjo se odlucio na takticku varijantu,kontre i duge lopte na bok...

Mislim da je gornja analiza potpuno točna, i ne treba dodavat ništa. Bravo!

BTW - čestitke Interu na dobro utakmici. Igrali su protiv najjače ekipe na svijetu, i bili su ravnopravan a povremeno čak i bolji protivnik.

Ova utakmica je jako dobar znak na početku sezone... Bravo!
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1353
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Isto tako si morao da primetis da je inter dosta vise trcao od barse prvih 45 min... svaki kontakt barsinog igraca sa loptom je bio ispracen od strane interovog ... nisu imali prostora za igru... sto je kasnije uslovilo da su igraci intera bili vise iscrpljeni sto se moglo videti ,,, Da su nastavili kao 1 poluvreme bilo bi mnogo opasnije po barsu ! Slabo izdanje majkona i muntarija se mora napomenuti!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Samsung S500
Da. Mogla se vidjet iscrpljenost. Na TV-u. Preko ekrana. Aha. A to je inače vrlo pouzdana metoda utvrđivanja iscrpljenosti.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 72
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia 
Muntari je bio VEOMA los.
Prvo poluvreme je Inter odigrao dobro, u drugom je bila Murinjova taktika da se povuce i igra na kontrama, ali mislim da je to bio los potez jer je Inter odigrao lose drugo poluvreme.
Da su izmene dosle malo ranije, mozda bi inter bio bolji, ovako ni izmene nisu mogle da promene igru i zaustave zahuktalu Barsinu igru.
Ova utakmica ne pokazuje to sto pisu ovde pojedinci - da je Inter slab, ne moze nista da napravi u evropi isl.

Barsa jeste jaca i bolja od Intera, ali i od drugih ekipa.
Inter sa ostalima moze da se nosi, a ako sa Barsom igra recimo u cetvrt finalu/polufinalu/finalu, mozda ih sreca posluzi pa prodju i njih  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1353
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Da. Mogla se vidjet iscrpljenost. Na TV-u. Preko ekrana. Aha. A to je inače vrlo pouzdana metoda utvrđivanja iscrpljenosti.
Dobro strucnjak to je moje misljenje... aj cao Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.43
mob
Samsung S8
Citat
Mislim da je Murinjo takticki extra odigrao drugo poluvreme, vise su se otvorili, vise napada.

vise se otvorili?!

od 45 minuta drugog poluvremena barselona je u nogama imala loptu 44 minuta.

kakvo crno otvaranje. ta polusansa milita koju je sutem zavrsio stankovic i to je to. par nekih jadnih prekida.

mislim da inter nikad po igri nije bio nadigran toliko kao sinoc.

sramota je za tim ciji trener i igraci vrede sve ukupno preko 200 miliona evra da igra onako pickast fudbal.

pa da to uradi hetafe,braga,salke,tuluz pa bi razumeo. ti timovi i nemaju mogucnost da se nadigravaju sa barsom. ali bas tim koji navodno pretenduje na pehar ls to je stvarno sramota.

totalno sam razocaran sa onim sinoc. milito je nesto i pokusavao koliko je mogao.
\klempavi je totalno bio odsecen, snajder se video nije. muntari je u 1. poluvremenu napravio barsi 3 ciste sanse za gol. nije vredan dresa koji nosi.

sve u svemu smejurija totalna i sprdnja od igre. ja ne vidim kako bi inter i do polufinala a kamoli do pehara, osim ako nekom teskom kenjazom " a la italija ili argentina" to ne uradi.

Ja ne znam koju si ti tekmu gledao...Interovo drugo poluvreme je odlicno zamisljeno, ali nije realizovano.

To sam hteo da kazem. A i lik iznad ti je lepo objasnio.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14

Mislim da je gornja analiza potpuno točna, i ne treba dodavat ništa. Bravo!

Hvala  Smile
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Nisam nesto gledao utakmicu, bio prvo poluvreme u teretani, drugo u putu i nekoj guzvi pa ga i ne videh skoro uopste, ali stice se zakljucak da je Barsa bila bolji rival i to dosta... Iz tog razloga necu ni pokusavati da napisem neku detaljniju analizu, jednostavno nisam gledao lepo tekmu...

Mnogo fali Interu i Deki(od starta utakmice) i Kambijaso, realno Suli Muntari moze da igra dobro u Kalcu, u LS su mu ipak manji dometi...

Normalno je da ce Barsa uglavnom imati veci posed lopte, jer Cavi i Inijesta(iako nije igrao, ali razumecete poentu) siluju protivnike, ali ipak mislim da se stice utisak da su sinoc imali previse loptu u nogama... Sto i govori podatak o posedu lopte, gde je Barsa mislim imala vise od 60% loptu u posedu(mislim da je 66% ali ne mogu da tvrdim, ne secam se)...

Ako zeli LS, mislim da ce se Inter morati lepo istrositi na pojacanja u zimskom prelaznom roku... Klupa Intera je poprilicno tanka...

« Poslednja izmena: 17. Sep 2009, 16:20:59 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 773 774 776 777 ... 783
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.