Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 772 773 775 776 ... 783
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale - Forza Nerazzurri  (Pročitano 575816 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
ekipe koje protiv Barse zele povoljan rz moraju da smore,kao Inter sad,kao Chelsea u polufinalu...ako neko krene u nadigravanje sa Barsom prodje kao Mancester u finalu
a reci da je Inter takticki odigrao odlicno  Smile  pa ako je taktika da je mnogo bitnije ne primiti gol nego ga dati onda u ku.ac izjave da jurisaju na pehar
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
HTC Sensation
Pa jbg,igru gradis na osnovu igraca koje imas a ne kako bi ti voleo da igras,ne mogu Mota,Deki i Muntari da se nose tehnicki sa Cavijem,Inijestom,Mesijem,al zato mogu da ih pretrce,da se postave,jaci su u duelima...da Inijesta nije dao gol prosle god u polufinalu u 96.min svi bi pricali kako je Hidink takticki dobio Gvardiolu,a Balak recimo u 180min nije presao na protivniucku polovinu,posed lopte bio 80-20 za Barsu a nisu napravili 3 sanse u dve utakmice...nije to uopste lako postici...taktika je cudo!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Mislim da je ipak pomalo nerealno ocekivati sa ovim igrackim kadrom titulu u LS... Morali bi maksimalno da budu uigrani a i da ih posluzi i sreca...  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
HTC Sensation
Mislim da je ipak pomalo nerealno ocekivati sa ovim igrackim kadrom titulu u LS... Morali bi maksimalno da budu uigrani a i da ih posluzi i sreca...  Smile

Jedino da neko izbaci Barsu,mozda to jedino moze Liverpul...mada kako su i oni poceli,tesko!
« Poslednja izmena: 17. Sep 2009, 00:47:41 od malkin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
rano je posle 1 kola donositi zakljucke ali meni izgleda sve isto sto se tice Intera,a to je da su u Evropi prosek...imam neki osecaj da bi ih u ligi sampiona izbacili i Milan i Juve,a u kalcu ne mogu da im prismrde  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Ma Milan je raspad... Mozda ce se nesto drasticno promeniti, i oni pocnu da igraju kao nekada, mada tesko... Juve jeste bolji od Milana, ali od Intera nisam siguran... Ovo je neko moje misljenje...

A te price da Inter u Kalcu igra nesto mnogo bolje nego u Evropi mislim da nemaju mnogo veze... Svakako niko iz Kalca prosle sezone nije napravio neki rezultat u LS, tj. zaustavljeni su u cetvrtfinalu svi(sem Fiorentine, koja je ispala u grupnoj fazi)... U toj konkurenciji u Italiji Inter je bio jaci od svih i zato osvojio titulu, u Evropi je vec teze...

Mislim da Interu fale zvezde da bi napravio taj iskorak ka LS... Kada kazem zvezde, mislim na fudbalere poput Mesija, Kake i sl.
Svakako da su fudbaleri koje Inter ima vrhunski, ali na kraju obicno taj kvalitet koji imaju tzv. zvezde na kraju presudi ko ce osvojiti LS, a ko ispasti u eliminacionoj fazi...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
ne igra Inter bolje u kalcu nego nema jake protivnike kao u Evropi,prosetaju se ligom i onda misle sad su neko i nesto a malo ozbiljnija evropska ekipa ih sjebe...Valensija,Bajern i njima slicni,da ne pominjemo sam vrh

a tacno je da nema prave zvezde,i to ne u Interu nego u celom kalcu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia 6700
ja sam prolse sezone pricao kada su igrali Celzi i Barsa niko ne mzoe sada da se nadigrava sa Barsom niko imaju najbolju sredinu terena Celzi je fenomenalno odradio obe utakmice takticki njima mora da se kvari igra da se fauliraju da prave sto manje paseva Inter je dosta lose odigrao,ali vise mi se svidjaju nego prosle sezone ko me nervira u Interu je Murinjo
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.43
mob
Samsung S8
Mislim da je Murinjo takticki extra odigrao drugo poluvreme, vise su se otvorili, vise napada. Prvo je bilo nista, Messi skoro 3 - 4 puta sam na 16 metara, sto nikako nije smelo da se desava. Barselona je ubacivala lopte u 16, bez obzira na kojoj poziciji bili.

Mislim daj je Milito imao pravu sansu kada mu je Majkon vratio, trebalo je da sutne iz prve, medjutim on se spetljao, pa je Deki na kraju sutnuo.

Sve u svemu, ocekivao sam x...
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy
Citat
Mislim da je Murinjo takticki extra odigrao drugo poluvreme, vise su se otvorili, vise napada.

vise se otvorili?!

od 45 minuta drugog poluvremena barselona je u nogama imala loptu 44 minuta.

kakvo crno otvaranje. ta polusansa milita koju je sutem zavrsio stankovic i to je to. par nekih jadnih prekida.

mislim da inter nikad po igri nije bio nadigran toliko kao sinoc.

sramota je za tim ciji trener i igraci vrede sve ukupno preko 200 miliona evra da igra onako pickast fudbal.

pa da to uradi hetafe,braga,salke,tuluz pa bi razumeo. ti timovi i nemaju mogucnost da se nadigravaju sa barsom. ali bas tim koji navodno pretenduje na pehar ls to je stvarno sramota.

totalno sam razocaran sa onim sinoc. milito je nesto i pokusavao koliko je mogao.
\klempavi je totalno bio odsecen, snajder se video nije. muntari je u 1. poluvremenu napravio barsi 3 ciste sanse za gol. nije vredan dresa koji nosi.

sve u svemu smejurija totalna i sprdnja od igre. ja ne vidim kako bi inter i do polufinala a kamoli do pehara, osim ako nekom teskom kenjazom " a la italija ili argentina" to ne uradi.
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 772 773 775 776 ... 783
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.