Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 771 772 774 775 ... 783
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale - Forza Nerazzurri  (Pročitano 575928 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

Samo mi nije jasno sto neigra Deki?

Na HR rekose da je prehladjen Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1166
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson k750i
Muntari jednostavno nezasluzuje da igra za Inter!

Sudije kao da imaju nesto protiv Intera posto greske koje prave su uvek na stetu Intera!Naravno nekazem da je utakmica namestena  Smile, ali ako cemo realno izgleda kao da su sudije naklonjene barsi.

Igra Intera uopste nije losa, ako se izuzme Muntari! Kad god se veznom redu ukazala prilika oni su poslali upotrebljivu loptu napadacima i do kraja utakmice moze se ocekivati gol Intera, pogotovo ako Eto nastavi da vrsi pritisak na Valdeza! Barsa ima mnogo sporiju igru od Intera i igraci dosta zadrzavaju loptu. Do sad im je ulazak u kazneni sa loptom bio misaona cinjenica, jer Interova odbrana odradjuje dobar posao. Za sada su sutevi van kaznenog bili bezopasni i van okvira gola i iskreno se nadam da ce ostati bezopasni!  Smile

ma kakve sudije,jesi ti gledao utakmicu razvalila im bulju Barsa!!!!!!!!!

IP sačuvana
social share
bojana se sladi-dok je kara adi!!!
bojana pusi karu isahu avalu!!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1950
Zastava Gornja Koviljaca
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
jbt........ stvarno je barsa odlicna jedva izvukosmo X Smile
IP sačuvana
social share
dr. SM
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
opet po ko zna koji put tvrdim,ma ko da im igra,ma ko da im je trener, u jadnom kalcu su tate,ne moze im niko nista,ali cim kroce u evropu bulju uza zid  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia 6700
strah,ali zao veliki Milan ima muda
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Inter je igrao kao da je juce odigrao neki jaku tekmu poput ove,pa su danas hodali po terenu,ali sve je taktika...
Stankovic da nije bolestan igrao bi od pocetka,i vidi se da je potreban ekipi.Muntari je zatvorio sve sto je trebalo u defenzivi (Cavi),i sto se toga tice ne moze mu se reci nista,a od njega i ne moze da se ocekuje da gradi igru,trazi loptu,da je dobija i da proigrava napadace...
On je jedan od kljucnih faktora u Murinjovoj igri,i ne znam zasto ste kivni toliko na njega?
A zamenjen je ne zato sto je odigrao lose,ne zato sto je nesto skrivio,pa cek ne zato sto se umorio,vec jednostavno Murinjo je ukapirao da ima 3 zadnja vezna i da Stankovic ima snage da udje i da je opali ili da povuce neku kontru...

Prvo poluvreme solidno,cak dobro pariranje Barsi za koju se zna da je prejeka na lopti i koja bukvalno ne da loptu protivniku.Ti momci na zavrsavaju napad,ako nema kome,niko nece da sutne i pokloni je protivniku,nego ona ide nazad,pa sve opet...A da ne pricam o tehnicarima.Inter se tu cak i dobro snasao i imao par nekih polu-lopti koje su naznacile da moze da se igra...Drugo poluvreme ipak lose,Murinjo je svesno poklonio i loptu i sredinu njima,racunajuci na kontru,i tu je izgubio bitku...
Sve je ovo stvar trenera i taktike,a ne to da "neko ne zna da hoda" ili da"nije ta klasa igraca"  Smile
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung SGH-E590
Muntari jednostavno nezasluzuje da igra za Inter!

Sudije kao da imaju nesto protiv Intera posto greske koje prave su uvek na stetu Intera!Naravno nekazem da je utakmica namestena  Smile, ali ako cemo realno izgleda kao da su sudije naklonjene barsi.

Igra Intera uopste nije losa, ako se izuzme Muntari! Kad god se veznom redu ukazala prilika oni su poslali upotrebljivu loptu napadacima i do kraja utakmice moze se ocekivati gol Intera, pogotovo ako Eto nastavi da vrsi pritisak na Valdeza! Barsa ima mnogo sporiju igru od Intera i igraci dosta zadrzavaju loptu. Do sad im je ulazak u kazneni sa loptom bio misaona cinjenica, jer Interova odbrana odradjuje dobar posao. Za sada su sutevi van kaznenog bili bezopasni i van okvira gola i iskreno se nadam da ce ostati bezopasni!  Smile

ma kakve sudije,jesi ti gledao utakmicu razvalila im bulju Barsa!!!!!!!!!

To je posle prvog poluvremena...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
HTC Sensation
Realno mislim da je Inter odigrao takticki odlicno,pogotovo prvo poluvreme i mislim da Barsa ne bi dala gol jos dva dana,sve su oni kao blizu al kurac. E sad,druga stvar je to sto Inter ne bi dao gol jos 5 dana...
Jako je tesko,skoro nemoguce smisliti taktiku protiv Barse a da oni nemaju vise loptu u posedu ,tj da se oni brane a neko drugi da napada...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

United we stand!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 886
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
SonyEricsson k800i
Neznam kako ste vi ostali dozivjeli utakmicu, ali mene je smorila opasno. Ipak sam vise ocekivao od takvih timova. Takticki veoma dobra, ali nimalo lijepa za oko.
IP sačuvana
social share

"We love United, we do; We love United, we do; Oh United we love you."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
HTC Sensation
Neznam kako ste vi ostali dozivjeli utakmicu, ali mene je smorila opasno. Ipak sam vise ocekivao od takvih timova. Takticki veoma dobra, ali nimalo lijepa za oko.

Predpostavljam da je i vecini bila smor tekma,malo sansi,bez golova ali ja recimo obozavam ovakve utakmice,brdo duela,startova,nadmudrivanje dva trenera,bukvalno ko sah da gledas Smile
Daleko od toga da ne bi voleo da je bilo 4:4 ali meni je ovo veceraqs bilo extra...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 771 772 774 775 ... 783
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.