Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 16:54:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Evrovizija 2010  (Pročitano 125943 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
HTC One
Citat
ni jedan austrijanac ne bi ni najmanju ruznu rec rekao o necemu sto predstavlja njegovu zemlju na nekom takmicenju ... nikad ... bila ona sljam ili extra ...

Zato mi je drago sto nisam austrijanac i sto kada vidim govno kazem "evo ga govno" a ne glumim da je mlecna cokolada.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
ma super si sa tim razmisljanjem .. jel tako mislis i za svoju zemlju:

kosovo ... ma ko jebe kosovo i onako tamo zivi vise siptara nego srba. ..

sutra ces reci: ma ko jebe vojvodinu ...

nije ti zao i krivo sto ti dolazi neki drogirani, nadrkani stranac, politicar i koji te laze i maze, a ti ne mozes nista.

nije ti krivo sto o srbiji i srbima govore kako su zlocinci gori od ustasa i nacista ...

ma daaa, ti si veliki srbin i za bilo sta srpsko je govno ... u tom slucaju si i ti isti ...  Smile
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Citat
ni jedan austrijanac ne bi ni najmanju ruznu rec rekao o necemu sto predstavlja njegovu zemlju na nekom takmicenju ... nikad ... bila ona sljam ili extra ...

Zato mi je drago sto nisam austrijanac i sto kada vidim govno kazem "evo ga govno" a ne glumim da je mlecna cokolada.

Тако је Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung Galaxy S Advance
mirijammm, zapravo, to sto pricas je vrlo kontradiktorno...

Naravno da mi iznosimo cinjenicno stanje ove zemlje upravo tim recima

Citat
nije ti zao i krivo sto ti dolazi neki drogirani, nadrkani stranac, politicar i koji te laze i maze, a ti ne mozes nista.

Isto to cu reci i za bilo kog naseg namazanog, drogiranog i nadrkanog politicara... jer u prinicipu - to je ono sto on zaista jeste i to je pravo svetlo...

Nece mu nista pomoci da postane bolji covek ukoliko ga budem hvalio na sva usta a on u sustini nije takav... samo bih mogao da ispadnem lazov i sutra licemer kada ne budem "tonuo" sa njim...

ALi dosta o politici, vratimo se na temu...

Sto se tice kritike ove pesme, realno gledano, i nije neka (ruku na srce)... da moze bolje - moze, i to daleko bolje... uostalom, ovde iznosimo samo nasa misljenja... (tako da je i ovo sve navedeno - samo moje misljenje)

Ja sam rekao da bih mogao bolji tekst da sastavim i stojim iza toga (nisam samo jedan od onih "ja bih to mogao bolje"), jer se i sam bavim pisanjem tekstova u pravom zivotu, samo mi to niko ne placa... bila bi mi cast samo ime da mi spomenu i da ulozim svojih 100% rada da se predstavim u najboljem svetlu...   Smile Marini ocigledno to nije bitno, jer ona vec stoji pod tim reflektorom popularnosti...

Svi slusamo muziku, ako ne profesionalno, bar u tolikoj meri da znamo sta nasim usima prija a sta ne... ljudi su se jednostavno izjasnili svojim recima i to je sve...

Nemam ja nista protiv Milana, i k'o sto neko rece, s cim i koga, mene apsolutno ne interesuje... dobar je kao pevac... ali pesma je u globalu losa... (moje misljenje, kad se vec svelo da mora da se ogradjujem  Smile)

Samo polako...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 6300
Citat
Balkan, Balkan, Balkan,
Ovo je Balkan
Come on!
Hop, hop, hop, ovo je Balkan
Come on!
Come on!
Come on!
Op, op, op, ovo je Balkan
Come on!

Smile Smile Smile Smile Ово побеђује 100% Smile Smile

Могли су МЦ Калету да дају да напише текст за песму, имала би више смисла и логике.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Citat
Balkan, Balkan, Balkan,
Ovo je Balkan
Come on!
Come on!
Come on!
Come on!
Op, op, op, ovo je Balkan
Come on!

Smile Smile Smile Smile Ово побеђује 100% Smile Smile

Могли су МЦ Калету да дају да напише текст за песму, имала би више смисла и логике.

Ма, има да одува конкуренцију. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
pa eto, sto nisi poslao pesmu marini tucakovic ili goranu bregovicu ... da si hteo, mogao si napisati pesmu za evroviziju i poslati ... s bregovicem je bar lako doci u kontakt ...

a inace, merila su uvek dela, a ne reci ... a na kom mestu je i sta radi sad srbija, a sta austrija ... jer mi svi srbi "samo komentarisemo" kako ne valja i kako bi mi svi bolje ...

jel srbijanci idu iz zemlje zbog para i kao jeftina radna snaga ili austrijanci (ili bilo koja druga zapadna zemlja) dolaze u srbiju zbog posla ...
a ja stojim iza toga, da je srbija kao zemlja mnogo bogatija od austrije i srbi su mnogo inteligentniji od austrijanaca ...
ali, oni za razliku od nas vole sebe.

to ti je isto i ja ne vidim nikakvu razliku s Milanom kao predstavnikom srbije i s tim "volim svoju zemlju".

ma i to sto kazes ... jebe se i meni za srbiju.
« Poslednja izmena: 14. Mar 2010, 23:51:33 od mirjanammm »
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 6300
Citat
pa eto, sto nisi poslao pesmu marini tucakovic ili goranu bregovicu ... da si hteo, mogao si napisati pesmu za evroviziju i poslati ... s bregovicem je bar lako doci u kontakt ...

Чисто сумњам да би Марина примила ичији предлог и сугестију, а у Брегин посао - писање музике - нисам баш стручан да се мешам Smile

Дршсе јевропо стижемо... Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Ja bez obzira sto ih pljujem,kakvi god da su navijacu za njih tamo kada ucestvuju.Mislim da smo mogli mnogo bolje, ali kao sto je svako od nas kriticar a nista ne zavisi od njega tako i ja kritikujem jer mi se ne svidja i imam pravo da izrazim svoje misljenje
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
HTC One
Ti si bas "austrijanka", mada se vise pravis englez.

Kakvo slanje pesme Bregovicu i bakraci, pa oni da su hteli da bude izbor pesama i izvodjaca ne bi samo njemu dali da radi. A on tudje pesme ne bi ni uzeo u razmatranje posto to zanci da ce deliti slavu/uspeh, a ovno kao on na to nikada nije bilo spremno ni u proslosti.

I neverovatno je kako si u jednom postu spojila dve stvari koje ne podnosim... to kada neko na osnovu jednog komentara nagadja sta ja mislim i kako mislim o drugim stvarima... i kada mi neko s one strane granice prica o zemlji gde ja zivim i placam porez.

Ja cu stati ovde, posto se u poslednje vreme posvadjam sa kime god udjem u konverzaciju, a to mi nije zelja.  Smile
« Poslednja izmena: 15. Mar 2010, 00:01:59 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 16:54:30
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.