Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 21:25:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Evrovizija 2010  (Pročitano 126012 puta)
Poznata licnost

Vera u uspeh je pola uspeha

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3681
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
mob
SonyEricsson k550im
Ne verujem bas  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Vojnici! Junaci! Vrhovna komanda izbrisala je naš puk iz svog brojnog stanja. Naš puk je žrtvovan za čast Otadžbine i Beograda.Vi nemate više da brinete za vaše živote, koji više ne postoje. Zato napred, u slavu! - major Gavrilović 1915. god.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 17211
Zastava Peru
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Motorola GLEAM
Pošto se i sam bavim muzikom, mogu reći da su sve tri pesme koje su bile kandidati totalno ok za jednu takvu manifestaciju, a sigurno će postati i veliki hitovi kod nas. Moj izbor bi bila Emina jer joj je pesma muzički najbogatija, odlično odsviran bas, dosta sinkopa koje daju šmeka i koje se ne koriste na taj način u Evropi i samim tim predstavlja muzičko osveženje i novost za Evroviziju, takodje i vizuelno bi ona predstavljala atrakciju za takvo takmičenje, svedoci smo da zadnjih godina Grci, Turci, Rumuni i generalno Istok Evrope šalje zgodne i lepe pevačice koje naprave zapažene rezultate, pa smo shodno tome mogli i mi jedne godine probati sa takvim pristupom. Jedino je njena interpretacija mogla biti bolja.

Što se tiče pobedničke pesme, za nijansu je manje "Bregović", više naginje ka popu, a i sam Milan je sa pevanjem dosta blizu Čole. Ono što mi najviše "para uši" u pesmi je sam tekst, u kome su preneglašeni stihovi u kojima se pominje "Beograd" i "Balkan"... mislim da to nije nešto čime bi bila oduševljena publika koja to prati u Evropi, ali zato kod nas pesmu očekuje velika popularnost... I za kraj, moj Nišlija Oliver Katić je kolateralna šteta - nažalost, jednostavno dečko nije u tom fahu, i to su oni koji su organizovali ovaj izbor trebali da prepoznaju... Nije fora samo dati nekom da izvede namenski jednom i da ostane na tome, bolje da su tu pesmu dali nekom ko je bliži takvoj muzici, pa da mu ta pesma bude neka osnova ili korak napred u budućoj karijeri. Ovako, Oliver sigurno neće ponovo raditi nešto u tom fahu, i vratiće se onome što najbolje zna, a to je klupska svirka i unplugged muzika.

IP sačuvana
social share
"Piksi, centrišiii, centrišiii...."

"A be ne moguu, blokišu me"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung Galaxy S Advance
Dosta prepirke, nije lepo aman... svako ima pravo na svoje misljenje i ne nametanje istog drugima...  Smile (i bez odricanja tog prava molicu  Smile )

Dominick je fino objasnio:

Da ne ispadnem neko ko ne voli sve sto je Srpsko i iz ovog naroda i tako dalje, ja kazem da se MENI te pesme ne svidjaju sto ne znaci da nisu dobre ili kvalitetne ali mene kao krajnjeg "korisnika" te numere "zgranjavaju" od muzike do texta i svega ostalog.

Elem, ja uvek navijam za svoju zemlju cak i kada sa ovim djubretom ide na pesmu evrovizije koja je po meni nista drugo do EU Grand Show sa sve rahiticnim popovicem.

Tako da, s obzirom da sa drugima (drugi = stranci) ja velicam svoju zemlju isticicuci njene najbolje kvalitete, sa svojima (svoji=Srbi) ja nemam potreba da "prikrivam" istinu ukoliko su i oni sami svesni stanja (pobogu, pa i sami zive u toj zemlji, ne mogu da im "mazem oci")

On-topic:

Nisam preslusao ostale zemlje da bih prognozirao plasman (obavicu to onda kada budem imao vise vremena), ali sudeci po proslogodisnjem izbacivanju (po mom misljenju - extra pesme) Finske... uvidjam da ipak glavu ulogu ima politicki lobi i medjuzavisnost zemalja... kao i neki "precutni" sporazum od priliva sredstava tokom organizovanja nekoj od zemalja kojoj je to potrebno... (ili koja je vec "danas" platila malo za to "sutra" vece)

Da, iz ovoga sledi da smatram da je Evrovizija jedna velika namestaljka, i ako ne namerna, onda onakva koja ne donosi svima podjednake sanse za pobedu...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Citat
a i sam Milan je sa pevanjem dosta blizu Čole

Већ чујем како Гоа долази да те убије. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 17211
Zastava Peru
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Motorola GLEAM
Nije mi jasno samo šta moderatori rade na ovom delu foruma, par strana unazad je totalni off koji nema veze sa muzikom, ako se ovako nastavi neće mnogo proći a da se ne dođe do "ameba"  Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Piksi, centrišiii, centrišiii...."

"A be ne moguu, blokišu me"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35385
Zastava Tamo negde
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia N95 8gb
Drzite se teme !
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 
Ne verujem bas  Smile Smile

Sta ,preslusao si sve numere drugih zemalja i ne verujes posle toga ?
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Milan Stanković predstavljaće Srbiju na takmičenju u Oslu, sa pesmom koju je komponovao Goran Bregović, a za koju je tekst napisala Marina Tucaković. Ovaj izbor po mnogo čemu razlikovaće se od prethodnih selekcija srpskog predstavnika za “Evrosong”, a ono što je najuočljivije, to je da se publika ovoga puta najmanje pitala.

Svojevrstan monopol koji je vladao nad celom trkom do Osla primetili su i naši susedi, koji su imali svoje viđenje celog takmičenja. U tekstu pod naslovom “Brega poručuje Oslu: Ovo je Balkan!”, novinar “Tportala” primećuje:

“Balkanski Malkolm Meklaren” prodao je još jedan džipsi trik – ovoga puta žrtva je Srbija, koja će na izbor za Pesmu Evrovizije poslati okrutnu balkan bit poskočicu u izvođenju mlađane tin zvezde Milana Stankovića”.

Osvrćući se na učešće Severine na “Evrosongu” 2006. Godine, gde je sa Breginom kompozicijom “Moja štikla” osvojila dvanaesto mesto, novinar komentariše:

“Srbija je već godinama (izuzev prošle) visoko plasirana na Evrosongu, a pobedu je odnela godinu nakon Sevkinog debakla pop pesmom zapadnjačkog tipa – 'Molitvom' Marije Šerifović. Stoga je pomalo iznenađujuće zvučala odluka da su se i naši istočni susedi spremni ponovno suočiti sami sa sobom, i to kroz Bregin filter.

Poučeni 'Štiklom', bili smo spremni na turbofolkom opijene zezalice sa zaigranim tekstovima, i tako je i bilo – stihovi poput 'DJ, brate, duni u bratele', 'ljubav je musaka', 'Ljubice, praviš mi zazubice' ili 'Predsedniče, šalji tu mornaricu jer, kunem ti se, svi smo za ludnicu' pokazali su koliko ozbiljno je Brega shvatio ovaj izbor”, piše Tportal i pita se hoće li pesma biti prevedena na engleski.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Malopre sam po prvi put pazljivije saslusao pesmu i mislim da refren ide ovako:

Ljubiš me ko balavica,
nije te sram
Beograd, Beograd
ja bezobrazan
Ne jednom, ne dvaput,
tri puta me
Beograd, Beograd
tri puta, to naški je

...mada jos ne mogu da povezem ovo "Beograd, Beograd"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Apple 15
Citat
boze, citam ove vase komentare i ne mogu da verujem ... tipicno za srbiju ... nikad nista ne valja ...

Uz duzno postovanje, ali ovo nista ne valja...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 21:25:12
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.