Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 11:05:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 122 123 125 126 ... 131
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Evrovizija 2008.  (Pročitano 93817 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kako je slatka ova Kalomira,bog te vido!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.1.1
samo su iskreni ljudi i verovatno nisu ustase Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Somewhere around nothing!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Apple Iphone 5s
Pavle pod jedan nemas pravo nikoga da vredjas na forumu jer ovdje ima clanova i iz Hrvatske!

Pod dva u pravu su ljudi non stop nam davaju 10,12 poena a mi njima 3 to nije u redu ako se svec glasa po susjedskim odnosima a ocigledno je to mjera za ovu manifestaciju!

I na kraju bilo je ocekivati da Rus pobjedi iz milion razloga a najmanje se gledala pjesma,mada i ona nije bila toliko losa Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
Kako je slatka ova Kalomira,bog te vido!
Kazem ja Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1105
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.1.1
mob
SonyEricsson k750i
Pavle pod jedan nemas pravo nikoga da vredjas na forumu jer ovdje ima clanova i iz Hrvatske!

Pod dva u pravu su ljudi non stop nam davaju 10,12 poena a mi njima 3 to nije u redu ako se svec glasa po susjedskim odnosima a ocigledno je to mjera za ovu manifestaciju!

I na kraju bilo je ocekivati da Rus pobjedi iz milion razloga a najmanje se gledala pjesma,mada i ona nije bila toliko losa Smile
slazem se. trebala je srbija dati vise od tri poena.mislim i ako se ne svidja pjesma barem radi kulture Smile
vidicete kad se odluce osvetiti sljedeci put
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Potpis uklonjen zbog duzine! Maksimalno dozvoljena duzina je 4 reda teksta!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Cekaj malo , ko nam daje ? Shvatite ljudi da su to glasovi Srba iz dijasproe , znaci niko nam ne daje ni Hrvati ni Muslimani itd vec Srbi koji glasaju i po 100 x sa više telefona , znam to iz licnog iskustva ! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows 2003
Browser
Opera 9.27
Naravno.
Da je do Hrvata ne bi dobili ni kilo bureka a ne 12 poena.
Krajisnici glasaju za Srbiju
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows 2003
Browser
Opera 9.27
Desetka za organizaciju Evrovizije
Ponedeljak, 26.5.2008. 10:48   (Izvor: Blic)
Nakon što je „Evrosong“ u Beogradu, koji je protekao u sjajnoj atmosferi, prekjuče završen na spektakularan način, strani mediji i zvaničnici Evropske radidifuzne unije (EBU) su već u prvim komentarima naveli da se Srbija, koja je odlično organizovala takmičenje, svetu predstavila na najbolji mogući način, kao i da je RTS postavio visoke standarde organizacije „Evrovizije“.

- RTS i Srbija imaju mnogo razloga da budu ponosni. Impresioniran sam fenomenalnom organizacijom takmičenja, sve je proteklo bez ikakvih problema. Srbija je ove godine postavila veoma visoke standarde organizacije takmičenja i 2008. u Rusiji, ali i narednih godina, organizatori budućih „Evrovizija“ će morati dobro da se potrude da nadmaše Beograd. Još nemamo zvanične podatke, ali siguran sam da je prenos iz „Arene“ gledalo više od 100 miliona ljudi širom sveta - izjavio je za „Blic“ Svante Stokselijus, supervizor „Evrosonga“.

Po njegovim rečima, RTS, koji se godinu dana pripremao za „Pesmu Evrovizije“, takmičenje je organizovao na besprekoran način.

- Čestitao sam ljudima sa RTS-a na profesionalno obavljenom poslu. Srpska nacionalna televizija je odgovorila izazovu i isproducirala tri uzbudljiva i zabavna šoua u istoj nedelji, što je prvi put u istoriji „Evrovizije“ - rekao je Stokselijus.

Aleksandar Tijanić, generalni direktor RTS-a, smatra da je nacionalna televizija odličnom organizacijom takmičenja uradila mnogo za promociju Srbije u svetu.

- Znam da stranci nisu skloni kurtoaznoj ljubaznosti, što znači da stvarno misle da je sve bilo perfektno organizovano. Posebno me raduje što je Beograd, publika u „Areni“ i svaki građanin koji je bio ljubazan prema strancima, predstavljao voditelja „Evrovizije“. Na ovaj način rušimo stereotipnu sliku o Srbiji i Srbima, menjamo sliku o Srbiji, a to je u novcu neizrecivo - rekao je Tijanić u nedavnom intervjuu za „Blic“.

Strani mediji ne štede reči hvale za organizaciju „Evrovizije“, a ruska državna agencija Itar-Tas tvrdi da će takmičenje u Beogradu ostati upamćeno kao veličanstveno osmišljen i organizovan šou u koji je uloženo mnogo snage i sredstava.

U komentaru CNN-a navodi se: „Srbi su sjajno organizovali ‘Evrosong’ i na taj način iskoristili šansu da nakon otpadničkog statusa koji su tokom devedesetih imali pod vladavinom Slobodana Miloševića, Srbiju predstave svetu kao normalnu evropsku zemlju“.
BBC kaže da su Srbija i Beograd dokazali da jesu deo Evrope i da su brojnim gostima „Evrosonga“ pokazali prijateljsko lice zemlje, kakvo se odavno nije videlo u medijima.

Medijski servis „Dojče vele“ smatra da Beograd, koji je ugostio najmasovniji „Evrosong“ do sada, na kojem su učestvovale 43 zemlje, zaslužuje sve pohvale za besprekornu organizaciju, i u „Areni“, ali i u centru grada, gde su hiljade ljudi gledale prenos preko velikih video-bimova.

Pravi pobednik sinoćnog finala „Evrovizije“ uz Rusiju je i Beograd i cela Srbija. Srbi su bili odlični organizatori koji su uz to pokazali da umeju i sjajno da se zabavljaju, navodi se u komentarima poljskih i čeških medija.

I predsednik Srbije Boris Tadić čestitao je juče organizatorima „Evrosonga“ na izvanredno obavljenom poslu i velikom doprinosu u pozitivnoj promeni imidža Srbije u svetu.

Kako je saopštila pres služba predsednika republike, Tadić je uputio čestitke Skupštini grada Beograda i vršiocu dužnosti njenog predsednika Zoranu Alimpiću, generalnom direktoru Radio-televizije Srbije Aleksandru Tijaniću i predsedniku organizacionog odbora „Evrosonga“ ministru Mlađanu Dinkiću.

„Srbija i njen glavni grad i ovaj put su dokazali da su Evropa“, poručio je Tadić.

Rusi oduševljeni binom
Ruski mediji ne štede reči hvale ni za fenomenalnu binu u „Beogradskoj areni“. „Sve pohvale zaslužuje ideja scenografa Dejvida Kušinga, koji je pretvorio podijum „Arene“ u spoj Save i Dunava, na čijim se obalama nalazi glavni grad Srbije. Ono što niste mogli da vidite u direktnom prenosu je ogroman rad inženjera i tehničara i virtuozan rad televizijskih operatera koji su obezbedili emitovanje sa 20 stacionarnih i pokretnih kamera“, navodi se u komentarima ruskih medija.

Žalbe
„No Angels“:
Zašto nas niko ne voli?
Devojke iz nemačke grupe „No Angels“, koje su sa Velikom Britanijom i Poljskom podelile poslednje mesto u finalu, ne mogu da se načude što su prošle tako loše na takmičenju. „Da li smo mi previše glupi da pobedimo ili nas prosto niko ne voli? U „Areni“ smo imale sjajan nastup, ali to je sve bilo uzalud“.

Endi Ejbraham:
Nikad više na „Evroviziji“
Neutešan je bio i predstavnik Velike Britanije Endi Ejbraham, koji tvrdi da je i on bio žrtva političkog glasanja. „Nastup je bio dobar, osećao sam se sjajno na sceni, a mislim da se moja pesma dopala publici. Ja sam muzičar a ne političar, međutim veoma je lako pogoditi koja će zemlja kojoj dati 12 poena, a to je zaista tužno. Neće mi pasti više na pamet da učestvujem na „Evrosongu“. Ko se jednom opeče, duva i na hladno“, razočarano kaže Ejbraham.

Čikilikvatre:
Publika u „Areni“ mi je zviždala
Španski predstavnik Rodolfo Čikilikvatre kaže da je razočaran zato što mu je publika u „Areni“ zviždala. „To je za mene bila dodatna motivacija, što su mi više zviždali, ja sam bio motivisaniji na sceni“, izjavio je Rodolfo koji dodaje da je zadovoljan plasmanom jer, kako kaže, bolje i nije mogao da prođe zbog „blokovskog“ glasanja.
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Evo kako se Laka zahvalio Beogradu i organizaciji ...

Citat
Loš monitoring

Što se tiče tehničke strane Evrovizije, Laka kaže da je mislio da će monitoring i zvuk u Areni biti bolji.

- Pričali su mi da je na Evroviziji dobar monitoring i slušanje, ali nama je, stvarno, bilo grozno. Svi su se žalili - navodi naš predstavnik u Beogradu.

http://www.dnevniavaz.ba/showbiz/estrada/mislio-sam-da-se-glasa-za-kvalitet-pjesme
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Bolje vrabac u ruci nego Priboj na Limu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1088
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia e 71
Ja verovatno nisam preterano bitan za muzicki zivot ove zemlje ali slusajuci bosanskog predstavnika za pesmu Evrovizije bio sam pod snaznim utiskom da je ta kompozicija napisana po uzoru na pesmu Skadarska od Galije. Znam da se posle ovakvih takmicenja javljaju razliciti ljudi sa idejama da je ovo ili ono plagijat, mene samo interesuje da li sam paranoican ili ima jos ljudi koji misle kao ja.
Isto tako oni Finci koji su pobedili pre neku godinu na samom pocetku pesme imali su jedan deo koji je preslikan iz jedne pesme Generacije 5 za cije ime nisam siguran ali reci su "Ti i ja od noci do jutra, zajedno bez mira i sna....." U ovo sa Fincima sam siguran.
« Poslednja izmena: 26. Maj 2008, 16:26:46 od lustra »
IP sačuvana
social share
Čoveka ne čini odelo ali halteri i žabice čine ženu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 122 123 125 126 ... 131
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 11:05:12
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.382 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.