Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 21:22:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 124 125 127 128 ... 131
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Evrovizija 2008.  (Pročitano 93782 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
 Smile Smile Smile
Moze, da vidi majstore fudbalske igre, legende Jagnjilskog fudbala Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
HTC One X
Danas svuda po gradu ide Qele Qele  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
INTERVJU, Jelena Tomašević, predstavnica Srbije na "Evrosongu"
RAZOČARANA SAM!

Bila sam svesna toga da je teško zadržati „Evrosong" u Beogradu jer smo bili domaćini, ali sam verovala da to mogu

Predstavnica Srbije na „Evrosongu" Jelena Tomašević u razgovoru za Press tvrdi da je zadovoljna plasmanom na šesto mesto velike muzičke manifestacije, ali i ne krije izvesno razočarenje što Srbiji nije ponovo donela pobedu.

- Biti šesti u Evropi nije mala stvar. Bila sam svesna da je teško zadržati „Evrosong" u Beogradu, jer smo bili domaćini, ali sam znala da imam kvalitetnu pesmu. Od početka smo važili za favorite i sa još pet zemalja koje su se našle u vrhu nakon finala bili smo često pominjani kao potencijalni pobednici. Glasanje je pokazalo malo drugačiju sliku. Najveći favoriti, poput Švedske i Portugala, nisu ušli ni u prvu polovinu tabele. Jedna toliko kvalitetna pesma kao što je portugalska morala je da bude u vrhu. Toj pesmi pripala je nagrada akreditovanih novinara, ali ne i poeni ljudi koji su glasali. Švajcarska, koju je predstavljao Paolo Meneguci, jedna od najvećih zvezda festivala u San Remu, nije se ni plasirala u finale, što znači da nema pravila. Očigledno je da je „Evrosong" sve više festival za oči nego za uši.

Kako vam se dopada pobednička pesma?

- Dima Bilan nije bio moj favorit, niti favorit mog tima. Naše zemlje su išle u drugom pravcu. Ipak, čestitam mu od srca na uspehu koji je postigao. Rusi su, posle godina boravka u samom vrhu tabele, odlučili da pobede i to su pokazivali na svakom koraku. Iza Bilana je stajao veliki tim ljudi koji je svesno ušao u ovu priču, uloživši mnogo novca u propagandu i njegov nastup koji su doneli pobedu. Naravno, sada se može pričati i o takozvanim komšijskim poenima, ali ja bih pre rekla da je on svoj uspeh postigao atraktivnim scenskim nastupom, tačnije gostima koje je imao na sceni, a zahvaljujući i velikoj popularnosti koju je pre „Evrosonga" imao u Rusiji i svim okolnim zemljama.

Čija pesma i nastup su na vas ostavili najsnažniji utisak?

- Dosta njih, ali pre svega Portugal, BiH, Rumunija, Ukrajina, Jermenija, Rusija za nastup, ali ne i pesmu, Grčka...

Da li vam je žao što niste uspeli da zadržite „Evrosong" u Beogradu?

- Naravno da mi je žao, jer je atmosfera oko „Evrosonga" poslednje dve nedelje bila izuzetna. Kako kažu, pobedili su i Beograd i Srbija, jer smo poslali svetu potpuno drugačiju sliku od one koja već godinama postoji o nama.

Mnogi nisu bili oduševljeni vašim scenskim nastupom i haljinom...

- Uvek može bolje. S druge strane, ja sam zadovoljna i nastupom i garderobom. Komplimente sam dobijala od ostalih učesnika i članova delegacija tokom svih proba i nastupa. Iz ovog ugla, teško je sada pričati šta je to moglo i da li je moglo da bude drugačije.

Kako vam se dopao voditeljski par Željko Joksimović i Jovana Janković?

- Bili su odlični, i to nije samo moje mišljenje već i mišljenje svih u pres-centru i svih učesnika. Drago mi je što su svim „nevernim Tomama" dokazali da mogu da budu odlični domaćini najvećeg muzičkog festivala u Evropi, i to na najvišem nivou.
N. Pajić

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Ko zadnji, ćelava mu keva!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Samsung SGH-E630
Kako se zove pesma koju je Marija Šerifović pevala drugo po redu, posle Molitve, na otvaranju?  Smile
IP sačuvana
social share

enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime                    f -1(Smile)= Smiley

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 92
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson K610i
Neka sa njenog novog albuma.Nego da pitam ima li negde da se skinu audio snimci pesama?
IP sačuvana
social share
O Suzana ja volim Partizana lalalalalalalalalalalalalalajavascript

Edit by SerbianFighter: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6483
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
mob
HTC HD2
takodje jos jedna odlicna pesma sa ove evro je svedska - hero Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1105
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.1.1
mob
SonyEricsson k750i
takodje jos jedna odlicna pesma sa ove evro je svedska - hero Smile
aha.mada me iznenadio los plasman Smile
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Potpis uklonjen zbog duzine! Maksimalno dozvoljena duzina je 4 reda teksta!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6483
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
mob
HTC HD2
politika  Smile
« Poslednja izmena: 27. Maj 2008, 22:26:11 od Dr.Lift »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Tel.Me Your.Number
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple 15
Dima igračka seksi bogatašice
I. Stojanov |||| - 27.05.2008. - 00:13
Za samo tri godine, Jana je od Bilana napravila zvezdu, a cilj joj je da on bude prvi ruski pevač koji će osvojiti „Gremi”...
Plavuša koja je u Beogradu poput senke pratila Dimu Bilana je zapravo njegova menadžerka Jana Rudkovskaja, jedna od najbogatijih Ruskinja, a trenutno se zbog afere s klizačem Jevgenijem Plušenkom nalazi usred skandalozne i mučne brakorazvodne parnice.

BURA - Iako je pre udaje i preuzimanja karijere Dime Bilana u svoje ruke zaradila 1,5 miliona evra, sopstvenim biznisom - lancem kozmetičkih salona, Jana Rudkovskaja (33) mogla bi da ostane bez centa. Ali i bez dva sina Andreja i Kolje, koja je dobila u braku s Viktorom Baturinom.
Kao seme razdora njihovog braka u ruskim tabloidima se upravo spominje nepomirljivost Baturina s probojem Dime Bilana na zapadno tržište za koje se Jana zalaže. Kada je supruzi saopštio da više neće da finansira Dimu, Jana je zapretila razvodom. Kao drugi skandalozni momenat spominje se njena navodna strasna afera s klizačem (prisutnim u Areni) Jevgenijem Plušenkom. SMS prepiska između Rudkovskaje i Baturina izazvala je šok u javnosti. Dok je on vređao pogrdnim imenima, Jana je uzvratila da je „provalila” da je on isuviše naklonjen Bilanu, kao i da nema šansi kod Plušenka. Ona je napisala i da mu jedino preostaje da masturbira nad njihovim fotografijama.
U tom trenutku Janin život počinje da gubi oslonac. Baturin menja sve brave na njihovoj zajedničkoj kući i onemogućava joj da uđe i vidi svoje sinove. Paparaci su Janu snimili čak i kako preskače ogradu pokušavajući da dođe do dece. Posle toga njegovi „razbijači” upadaju u njene poslovne prostorije i demoliraju ih. Rudkovskaja prijavljuje policiji, a Baturin odgovara da je to sama podmetnula da bi ga kompromitovala.
Neposredno posle toga njeni sinovi su nestali, a poslednji put su viđeni na aerodromu „Vnukovo”, odakle su s ocem odleteli u nepoznatom pravcu.

Od Bilana za tri godine napravila zvezdu
Za samo tri godine, Jana je od Bilana napravila zvezdu, a cilj joj je da on bude prvi ruski pevač koji će osvojiti „Gremi”. Istovremeno je otvorila i lanac ekskluzivnih butika u kojima prodaje skupe krpice „Dolče&Gabana”, „Guči” i „Roberto Kavali”. Baturin je pre dve godine velikodušno ponudio da finansijski podrži Bilanovu karijeru i olakša supruzi angažovanje oko njegove muzičke karijere u Rusiji. Dimi je kupio žuti „hamer” i nekoliko stanova.

Izvor: 24 Sata
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 124 125 127 128 ... 131
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 21:22:12
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.