Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 21:38:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 131
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Evrovizija 2008.  (Pročitano 93399 puta)
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple iPhone 3Gs
Ruslana za MONDO: Saveti za pobednike

Madona i Džastin u novoj pesmi kažu da "imamo četiri minuta da spasimo svet". Takmičari na Eurosongu sledeće nedelje imaće samo tri minuta, doduše ne da spasu, ali da osvoje Evropu i svet.

Kako se pripremiti za blistav nastup pred publikom, odbraniti se od treme, i dati sve od sebe? Odlučili smo da pitamo stručnjaka, a ko je stručniji od prethodnih pobednika Eurosonga.

Ukrajinka Ruslana, čiji je "Divlji ples" 2004. osvojio Evropu, za MONDO je ispričala šta je potrebno izvođačima da bi se od učesnika pretvorili u pobednike.

Popričali smo sa Ruslanom tokom tonske probe na Kalemegdanu. Ukrajinska zvezda nastupiće u okviru besplatnog koncerta "Legende i senzacije Eurosonga", zajedno sa prošlogodišnjom pobednicom Marijom Šerifović, Željkom Joksimovićem, i predstavnicima Azerbejdžana Elnurom i Samirom.

"Dobar dan, MONDO" rekla je na srpskom Ruslana, koja nije skidala osmeh sa lica.

Sledeće nedelje, desetine izvođača nastupiće na bini u Areni, i sigurno su nervozni. Šta jedna pobednica ima da im posavetuje?

"Svi izvođači su različiti, i ne postoji isti 'recept' za toliko različitih ljudi. Mislim da bi trebalo da svako, sam sa sobom, pred nastup dobro razmisli. Svi smo mi tu iz različitih razloga".

"Neko hoće novac, neko želi da se proslavi i van svoje zemlje, neko hoće da nastupa, da svoje delo podeli sa publikom. Neki od nas osećaju da moraju da budu na bini. Svako bi morao da sam odgovori sebi na pitanje - zašto sam ovde" rekla je Ruslana.

"Za mene, taj odgovor je u Istanbulu bio lak. Osećam se kao da sam rođena na bini, i nikada je ne napuštam. Tu sam zbog ljudi, i energije koju sa njima delim. Ne volim da mislim o tome da li ću dobiti honorar, i koliki će on biti. Draži su mi humanitarni ili besplatni koncerti, kao što je ovaj koji pripremamo".

"Izvođačima u Areni imam da poručim da su zaista zvezde, ako se na bini, pred publikom, osećaju kao kod kuće. Nema veze ko će dobiti glasove, ko će pobediti. Radi se o energiji, o karijeri, o sledećim danima i budućnosti... To veče je samo stanica u vašem muzičkom životu. Nastup i energija mnogo su uzvišeniji od jednog takmičenja" rekla je Ruslana.

Pevačica je, što se na njenoj probi i videlo, neviđeno energična i dok svira bubnjeve, i dok peva, pleše...

"Ovaj koncert je proslava sa mojom publikom i prijateljima, novim i starim. Ponovo sam srela ljude koje sam upoznala na Eurosongu u Istanbulu, i šaljem im poljupce ovom prilikom! Ponovo ćemo svi biti zajedno" rekla je ona.

"Moja poruka za predstavnike zemalja na Eurosongu je - budite srećni! Imate samo tri minuta na bini, i iskoristite ih za sreću! Osmehnite se, dajte sve od sebe i pošaljite svoju pozitivnu energiju celom svetu" zaključila je Ruslana.

Ako želite da vidite kako ova vatrena Ukrajinka "baca magiju" sa bine, dođite u petak uveče na Kalemegdan. Ulaz slobodan!

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
dobice jermenija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

...ni malo,ni puno - taman kolko treba...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5
Zastava Nis,Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Dealio
mob
SonyEricsson 
  definitivno
                                      N O R V E S K A

MARIA HAUKAAS STORENG    -      HOLD ON, BE STRONG LYRICS

Love can be hard sometimes
Yes, it can catch you off guard like bad crimes
Yes, it can make you depressed and angry
Make you say: "Why me, why won't anybody try me?"

Might be saying: "Ooh, I don't wanna be lonely"
"Ooh, I don't wanna be by myself"
"Ooh, don't wanna be lonely"
"Why ain't anybody lovin' me?"

But there's always someone out there who'll be there for you
There is always someone out there who will care for you
There's always someone out there who'll be true, true, true
Hold on, hold on, be strong

Love can go away forever if you push it
And you have to remember: don't rush it
If it ain't right, it is wrong
And you'll be crying: "Why me, why won't anybody try me?"

You might be saying: "Ooh, I don't wanna be lonely"
"Ooh, I don't wanna be by myself"
"Ooh, don't wanna be lonely"
"Why ain't anybody lovin' me?"

Now, but there's always someone out there who'll be there for you
And there's always someone out there who will care for you

And yes, there's always someone out there who'll be there for you
And there's always someone out there who will care for you

My child, hold on, hold on, be strong
IP sačuvana
social share
.  .  .  uvek zakasnim na vreme !!!
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
UVRNUTE ŽELJE
Predstavnici Rusije, Holandije, Jermenije i Izraela na Evrosongu svojim ekipama dostavili spisak želja, koje prilično odudaraju od uobičajenih potreba

Na svakom festivalu se pored svakodnevnih potreba učesnika nađu i neke tzv. specijalne želje, pa tako ni Evrosong neće biti izuzetak, saznaje Kurir od ljudi bliskih host ekipama delegacija zemalja učesnika.

Neki od njih su već izrazili svoje želje, koje dosta odudaraju od svakodnevnih potreba. U "uvrnutim" željama prednjači predstavnik Rusije Viktor Belan, poznatiji kao Dima Bilan, koji će, ako je suditi po njegovoj želji, za vreme boravka u našem glavnom gradu biti i više nego seksualno aktivan.

Naime, mlađani Rus je tražio da mu se obezbedi trista kondoma. Možda je i to jedan od razloga Bilanovog retkog pojavljivanja na mestima na kojima se mogu sresti i videti ostali predstavnici pesme Evrovizije. Pevač vreme uglavnom provodi u hotelu, osim ako zbog evrovizijskih obaveza mora da napusti sobu.

- Dima je slušao priče o dobrim srpskim cicama, pa je odlučio da se u to i sam uveri - završava naš sagovornik.

Predstavnici Holandije od ljudi odgovornih za njihovu ekipu tražili su da im se obezbedi nekoliko vožnji balonom nad širom okolinom Beograda, kako bi grad i ovaj deo Srbije videli iz vazduha.

Naime, 22-godišnja predstavnica Holandije Hind Larusi odmah po dolasku u Beograd počela je da se raspituje o mogućnostima leta u balonu, pa joj je želja ubrzo i ostvarena. Holandska ekipa je već u nekoliko navrata naš glavni grad i njegovu širu okolinu gledala iz vazduha, pa su tako Holanđani više vremena proveli u balonu nego na zemlji.

Predstavnica Jermenije 21-godišnja Sirušo zahtevala je da se na njenom meniju nađu isključivo vegetarijanska jela, jer ne želi da jede ništa što je nekada hodalo i disalo, kaže naš izvor blizak delegaciji Jermenije. Naime, pevačica je zakleti vegetarijanac - alergična je i na miris mesa, pa je njena ishrana zasnovana isključivo na voću i povrću.

Ekipa Izraela zahtevala je vanserijsko obezbeđenje i pratnju sastavljenu isključivo od muškaraca, pa se tako u host ekipi Izraela nije smela naći ni jedna ženska osoba.

Naime, 20-godišnji Boaz je iz nama nepoznatog razloga bio poprilično uplašen za svoju bezbednost tokom boravka u Srbiji, pa je od organizatora tražio pojačano obezbeđenje. Razlog zbog kojeg se u njihovoj host ekipi ne sme naći nijedna žena ostaće za sada nepoznat.

Kurir se pobrinuo da vam predoči samo neke od specijalnih želja kojih, najverovatnije, neće manjkati ni do samog takmičenja, a sa kojima će naši čitaoci, naravno, biti upoznati.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Džinovska knjiga, led i pirotehnika - aduti na „Evroviziji“
Zvezde spremaju čudesne tačke
Autor: M. Mijatović | 17.05.2008 - 06:00

Ovih dana organizatori u „Beogradskoj areni“ preznojavaju se koliko zbog visokih temperatura, toliko i zbog truda koji ulažu ne bi li svim učesnicima „Pesme Evrovizije“ omogućili da imaju baš onakav nastupa kakav su zamislili. Među tehnički najzahtevnijim scenografijama su svakako led koji je potreban za nastup ruskog predstavnika, knjiga visoka tri metra, stakleni kofer od 1.200 kilograma, stolice koje eksplodiraju...

Odavno je najavljeno da će predstavnik Rusije Dima Bilan nastupati na ledu. Prvi put Dima je svoj scenski nastup za „Evroviziju“ predstavio 17. aprila u Pragu, gde su zajedno sa njim nastupili višestruki svetski i evropski šampion u umetničkom klizanju Jevgenij Plušenko i poznati violinista Edvin Marton, koji će svirati na „stradivarijus“ violini, kakvih je još samo osam u svetu. Postavljanje ledene ploče za Dimin nastupa zadalo je puno glavobolje organizatorima u „Areni“, jer će za postavljanje i uklanjanje leda tehničari imati svega po 35 sekundi.
Grčka predstavnica Kalomira takođe će imati zanimljiv, ali i tehnički zahtevan nastup. Naime, na sceni će biti postavljena velika kutija, koja liči na knjigu, sa stranicama koje su visine dva i tri metra.
- U jednom trenutku trojica plesača, koji igraju sa Kalomirom, rasklapaju knjigu iz koje izlazi veliko srce, čije su ivice ukrašene ljubičastim cvećem, a Kalomira će se naći u centru tog srca - priča za „Blic“ jedan od ljudi koji je direktno zadužen za binu i sve zahteve zvezda.
Ukrajinska delegacija će na scenu postaviti kofer napravljen od stakla, koji će težiti 1.200 kilograma, i to će biti najteži rekvizit te vrste ikada viđen na „Evroviziji“. Ukrajinska predstavnica Ani Lorak i njeni plesači biće smešteni unutar ovog kofera koji ima četvora vrata, na početku svoje tačke. Predstavnici Azerbejdžana, Elnur i Samir, koji na sceni glume anđela i đavola, koristiće i posebnu stolicu, koja će zahvaljujući pomoći pirotehnike eksplodirati i raspasti se na kraju njihove tačke. Elnur i Samir su takođe planirali da svoje igračice na sceni posipaju crnim vinom, međutim, ovaj rekvizit im za sada nije odobren, s obzirom na to da je podloga na sceni takva da ništa ne sme da se prosipa. Ipak, organizatori u „Areni“ će se potruditi da pronađu način da Azerbejdžancima omoguće i ovaj zahtev.
Što se tiče korišćenja pirotehnike, najviše će je biti za vreme nastupa finske grupe „Terasbetoni“, kako bi sve bilo u skladu sa žestokom hevi metal muzikom koju izvode. I delegacija Belorusije će imati zanimljiv nastup sa elementima ritmičke gimnastike, s obzirom na to da će igračice, koje nastupaju sa Ruslanom Alehnom, plesati na pet zlatnih kugli, a koristiće i trake koje će na kraju tačke razvući u veliko slovo R.
Jedan od bizarnijih zahteva bio je i onaj Elvira Lakovića Lake, predstavnika Bosne i Hercegovine, koji je želeo da mu društvo na sceni pravi kokoška, ali je simpatični Bosanac od ove zamisli odustao i pre dolaska u Beograd, jer pravila EBU zabranjuju korišćenje životinja na sceni.
Među manje zahtevnima su delegacije Poljske (Ajzis Dži) i Rumunije (Niko i Vlad), koje će na sceni koristiti klavir, kao i predstavnica Kipra Evdokija Kadi, koja tokom nastupa sedi na kafanskom stolu, dok Moldavka tokom nastupa sedi u velikoj sofi...

Jermenka odustala od eksplozivnog mikrofona
Predstavnica Jermenije na „Eurosongu“ iz bezbednosnih razloga odustala od ideje da nastupi sa eksplozivnim mikrofonom na takmičenju za najbolju evropsku pesmu.
- Imali smo probu, ali smo shvatili da moramo da promenimo iznenađenje koje smo planirali za nastup. Mikrofon je trebalo na kraju pesme da eksplodira, ali su nam rekli da je to opasno - rekla je razočarano Sirušo.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Predstavljamo učesnike „Evrosonga“
Autor: E.B. | 17.05.2008 - 06:00

Rumunija
Rumuniju će u Beogradu predstavljati neobičan duo, pop pevačica Niko i operski pevač Vlad sa numerom „On an Edge of the World“.
Veoma smo ponosni što ćemo predstavljati svoju zemlju na ovako jakom takmičenju. Takođe, imaćemo priliku i da se pred milionskim auditorijumom predstavimo kao umetnici, a iz razgovora sa rumunskim izvođačima koji su učestvovali ranijih godina znamo da će šou u Beogradu biti organizovan na najvišem nivou - pričaju Niko i Vlad.

Crna Gora
Mladi pevač Stefan Filipović predstavljaće Crnu Goru na ovogodišnjem „Evrosongu“ sa pesmom „Zauvjek volim te“. Stefan Filipović rođen je 1987. u Podgorici, završio je nižu i srednju muzičku školu, a trenutno je student Muzičke akademije na Cetinju.
Očekujem ulazak u finale „Pesme Evrovizije“. Mislim da ove godine imamo velike šanse, ma pozicija u finalu mi je mnogo bitna. Imamo dobru kompoziciju i interesantan spot koji prikazuje našu zemlju - iskreno priča Stefan Filipović.

Švedska
Šarlota Pereli po drugi put će predstavljati svoju zemlju na „Evroviziji“ sa numerom „Hero“. Počela je da peva sa 13 godina, a devedesetih je nastupala sa bendom „Anders Engbergs“. Šarlota je donela pobedu svojoj zemlji na „Evroviziji“ 1999.
- Kada sam pre devet godina pobedila na „Evrosongu“, to je bila prekretnica moje karijere. Otvorila su mi se mnoga vrata i postala sam popularna širom Evrope. I ove godine imam osećaj da ću odlično proći na takmičenju - kaže Šarlota.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Predstavljamo učesnike „Evrosonga“
Autor: E.B. | 16.05.2008 - 06:43

Estonija
Trio komičara „Kreisiradio“ predstavljaće Estoniju na „Pesmi Evrovizije“ sa numerom „Leto svet“. Članovi grupe Peter Oja, Hanes Vorno i Tarmo Leinatam započeli su svoje karijere na radiju i od početka su odlučili da im je šala na prvom mestu. Poznati su po radio skečevima, a nastupaju od 1993.
- Mnogo očekujemo od nastupa na „Evrosongu“ u Beogradu i nadamo se da će Evropa plesati u ritmu naše pesme „Leto svet“ - pričaju uglas.

Ukrajina
Atraktivna pevačica Ani Lorak predstavljaće Ukrajinu na „Evrosongu“ sa numerom „Shady Lady“. Karolina Lorak, kako joj je pravo ime, rođena je 1978. u malom gradu Kitsman i pevanjem se bavi od svoje četvrte godine.
- Luda sam za muzikom! Živim da pevam i pevam da bih živela. Na sceni dajem sve od sebe, i naravno, publika oseća kad je pevač iskren. Nikada nisam bila u Srbiji, ali sam sigurna da će „Pesma Evrovizije“ biti spektakl.

BiH
Bosnu i Hercegovinu će na ovogodišnjem takmičenju predstavljati Elvir Laković Laka sa pesmom „Pokušaj“. Prvo je, kaže, pevao narodnjake u kafanama da bi zaradio novac kako bi mogao da se bavi rokenrolom. Potom je otišao u Njujork, razočarao se i vratio u Bosnu.
- Očekujem da ako dobijem sve bodove pobedim, a ako i ne pobedim, nema veze, jer ću u svakom slučaju imati dobar marketing i sjajnu priliku da promovišem album - iskren je Laka.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.1.1
e pazi on(jevrej) nije bezbedan u Srbiji  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I tako...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 38248
Zastava Šta te se samo tiče!?
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola DynaTAC 8000X
Alo,music moderatori,mogli bi da ubacite anketu o tome ko će biti pobednik ovogodišnjeg Eurosonga?Šta mislite o tome?  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 967
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung 
Sada sam cula Lakinu pesmu  Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 131
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 21:38:02
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.097 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.