Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Maj 2026, 12:47:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 131
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Evrovizija 2008.  (Pročitano 107114 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
video klipovi sa evrovizije

http://www.evrovizija.x3me.us
« Poslednja izmena: 18. Maj 2008, 04:14:57 od themandrak »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
„Blic“ anketa: Ko će od eks-Ju zemalja najbolje proći na Evroviziji
Srbija i Bosna ispred komšija
Autor: A. Novaković | 18.05.2008 - 06:26

Kako se približava prvo polufinale Evrosonga koje je zakazano za 20. maj, sve više se priča o tome kakav će plasman na takmičenju ostvariti predstavnici zemalja bivše Jugoslavije. Bez ikakve sumnje, Jelena Tomašević će se sigurno boriti za jedno od prvih pet mesta, što potvrđuje i anketa „Blica“ u kojoj je glasalo oko 3.000 ljudi. Da će Srbija ostvariti najbolji plasman od svih zemalja nekadašnje Jugoslavije, smatra čak 61 odsto anketiranih, druga je Makedonija (14 odsto), dok je treća Bosna i Hercegovina (11 odsto).

Jelena Tomašević, čija je numera „Oro“ odlično prihvaćena u Evropi, važi za jednog od glavnih favorita za pobedu. Međutim, predstavnica Srbije, koja je najavila da će se njen nastup razlikovati od svih ostalih učesnika, imaće težak zadatak da ponovi prošlogodišnji uspeh Marije Šerifović koja je sa numerom „Molitva“ pobedila u Helsinkiju.
Karolina Gočeva je prošle godine osvojila 14. mesto u finalu, a ovoga puta će Makedonija probati da izbori još bolji plasman uz energičnu pesmu „Let Me Love You“ koju izvode Tamara Todevska, Vrčak i Adrijan Gadža.
Ekscentrični Elvir Laković - Laka, predstavnik Bosne i Hercegovine, već je privukao pažnju javnosti neobičnim nastupom na probama i otkačenim izjavama. Da li će Laka s numerom „Pokušaj“ uspeti da nadmaši Mariju Šestić, koja je na Evrosongu u Finskoj osvojila 11. mesto, videćemo uskoro.
Seksepilna Rebeka Dremelj, koja će sa pesmom „Heavy Weather“ predstavljati Sloveniju, nastojaće da izbori plasman u finale i bar ponovi prošlogodišnji rezultat Alenke Gotar (15. mesto), a u tome će joj možda pomoći i delfin kojeg ima istetoviranog na levoj dojci.
Hrvati, koji se prošle godine nisu proslavili - Dado Topić i grupa Dragonfly su bili tek 16. u polufinalu, ovoga puta su obrnuli list, na Evroviziju su poslali ulične svirače Kraljeve ulice sa starogradskom pesmom „Romanca“.
Po mišljenju čitalaca „Blica“, najmanje šanse za dobar plasman od svih zemalja bivše Jugoslavije ima Crna Gora.
Stefan Filipović očekuje da će sa numerom „Zauvijek volim te“ ući u evrovizijsko finale i tako zabeležiti mnogo bolji plasman od Stevana Fedija koji je prošle godine zauzeo očajno 23. mesto u polufinalu...

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Novak Đoković među gostima prve večeri "Evrosonga"
Autor: Beta | 18.05.2008 - 13:17

Najbolji srpski teniser Novak Đoković prisustvovaće ceremoniji otvaranja "Pesme Evrovizije" u utorak 20. maja, u Beogradu.

U intervju posle izgubljenog polufinalnog meča na turniru u Hamburgu, Đokvića su novinari pitali o programu priprema i datumu dolaska u Pariz, na drugi godišnji grend slem turnir Rolan Garos.
"Potrebna su mi dva, tri dana odmora", rekao je on, dodavši da ima nekih obaveza u Srbiji, i da će u Pariz stići u sredu.
Znatiželjni novinari pitali su ga kakve su to obaveze, a on je rekao da su neke od njih veoma interesantne, navodi se u skriptu intervjua na sajtu www.tennis-x.com
"U Srbiji je sada Eurosong. Biću na ceremoniji otvaranja, u utorak uveče", odgovorio je Đoković ali nije precizirao u kom svojstvu.
Usledilo je, potom, pitanje da li će možda pevati. Uz smeh je odgovorio da neće, i dodao: "Mislim da ima mnogo boljih kandidata za Srbiju za to od mene".

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Predstavljamo učesnike „Evrosonga“
Autor: E.B. | 18.05.2008 - 00:32

Moldavija
Đeta Burlaku predstavljaće Moldaviju na Evrosongu s pesmom „A Century of Love“. Đeta je poznata moldavska džez pevačica koja je završila muzički koledž, odsek violina. Učestvovala je na brojnim festivalima u Moldaviji i Rumuniji, a tokom devedesetih je na moldavskoj televiziji vodila emisiju „Clipa Siderala“ i „TV Jazz Club“.
- Svake godine očekujemo mnogo od Pesme Evrovizije jer, zahvaljujući ovom takmičenju, povezuju se kulture različitih zemalja. Moja pesma se razlikuje od uobičajenih evrovizijskih numera, to je pop pesma sa primesama džeza- objašnjava Đeta, koja svoj nastup prvenstveno vidi kao veliku šansu za dalju karijeru.

Francuska
Sebastijan Telije, predstavnik Francuske na ovogodišnjoj Evroviziji, predstaviće se sa numerom „Divine“. Ovaj pevač i kompozitor je prvi album objavio 2001. godine, a veliki hit sa ovog albuma postala je pesma „Fantino“, koja je korišćena u filmu Sofije Kopole „Lost in Translation“.
- U Francuskoj me oduvek smatraju za intelektualnog pevača, koji ima moderne fanove. Zahvaljujući Evroviziji približiću se popularnom svetu, gde je jedino pitanje koje se postavlja „da li mi se ovo sviđa ili ne“ - kaže Telije, i napominje da će za njega dolazak u Beograd biti pravo otkriće, budući da ranije nije bio u Srbiji.

Irska
Lutka, ćuran Dastin predstavljaće Irsku sa pesmom „Irelande Douze Pointe“. Dastin je karijeru započeo u popularnoj emisiji irske televizije „The Den“. Ubrzo je postao velika zvezda i snimio šest albuma, na kojima se nalaze i dueti sa Bobom Geldofom, grupom Boyzone, Kris de Bur... Vickasti ćuran koji „veruje“ da postoji direktna veza između trenutne krize irske ekonomije i lošeg plasmana njegove zemlje na Evrosongu prethodnih godina, odlučio je da snimi pesmu kojom će Irskoj povratiti staru slavu.
- Nadam se da će se svi ljudi ujediniti u ćurećem ritmu pesme „Irelande Douze Pointe“ - poručuje Dastin.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows 2003
Browser
Opera 9.27
Tmasevicka u prvih pet, ostali nista...
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Jos nje dobio svoj avatar :(

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2824
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung e690
Ja ocekujem dosta od Bugarske,pesma je super,a pevacica je da  Smile
IP sačuvana
social share
Izvrsni Generalni Direktor A.LJ.K.-a       

"Smrt Ljigama"                                           
       @2007 Co., LTD. All rights reserved.
This is oficial moto and logo of A.LJ.K. internacional organisation

Me like (.)(.) !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC 
Juce sam cuo nasu pesmu i moja ocena je da je pesma katastrofa. Odavno nisam cuo nesto tako dosadno i bezidejno uspeo sam da odslusam samo jednu strofu i refren. Ne znam samo kad cemo vise da se otarasimo tog Joksimovica, jednog klasicnog plagijatora i ekipe oko njega. Tu je verovatno prste umesala i Leontina a verovatno i Kornelije Kovac, koji se ne pojavljuje, ali je sigurno umesan u ovu papazjaniju.
Moja procena je da ce  ova ekipa koja povlaci konce u nasoj "zabavnoj muzici"  doziveti debakl na ovoj evroviziji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N8-00
Ajde tapkarosi, ko je nabavio karte za finale... neka mi salje PP, cenu, trazim I kategoriju, sto blize bini....

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
NOLE PEVA NA "EVROSONGU"!

Novak Đoković će večeras izvesti pesmu Đorđa Marjanovića „Beograde, Beograde" uz asistenciju Željka Joksimovića i Jovane Janković

SUPERSTAR... Nole će baciti teniske loptice u publiku i zvanično otvoriti glasanje u prvom polufinalu

Novak Đoković otvoriće večeras „Pesmu Evrovizije" i to - pevajući! Najbolji srpski teniser izvešće uživo u „Areni" čuvenu pesmu Đorđa Marjanovića „Beograde, Beograde", a u pevanju će mu asistirati voditelji „Evrosonga" Željko Joksimović i Jovana Janković.

Iako je Noletova uloga trebalo da predstavlja specijalno iznenađenje, Press ekskluzivno saznaje da će „najomiljeniji Srbin na planeti", pored pevanja, odbrojavanjem i bacanjem teniske loptice u publiku zvanično otvoriti i glasanje u prvom polufinalu.

Teniser poznat po čestom oponašanju svojih kolega, ali i po spremnosti da zabavi društvo pevanjem, novinarima posle turnira u Hamburgu demantovao je da će se oprobati i kao pevač na „Evrosongu":

- Mislim da ima mnogo boljih kandidata za to od mene - probao je Nole da sakrije iznenađenje prve polufinalne večeri, koja će večeras biti održana u „Areni".
N. Pajić

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
VRHUNSKI

U „Beogradskoj areni" održane generalne probe prve polufinalne večeri „Evrosonga", Rus, Grkinja i Jermenka ostavili publiku bez daha

Vatreni estonci... Kreisiradio

U „Beogradskoj areni" juče su održane dve generalne probe prve polufinalne večeri „Evrosonga", dok će se treća, poslednja generalna proba održati danas, nekoliko sati pre samog takmičenja.

U prvom polufinalu, čija tema je „Grad" i koje će Evropu i svet upoznati sa Beogradom i njegovim stanovnicima, nastupilo je 19 izvođača, a najboljih 10 plasiraće se u finale, 24. maja. Favoriti prvog polufinala na kladionicama su Rusija, Jermenija, Grčka, Bosna i Hercegovina, Rumunija i Irska, a pored njih pred razdraganom publikom u „Areni" juče su nastupili i predstavnici Norveške, Slovenije, Crne Gore, Izraela, Estonije, Moldavije, San Marina, Belgije, Azerbejdžana, Poljske, Andore, Holandije i Finske.

Deo programa prvog večerašnjeg polufinala biće posvećen razvoju televizije u Beogradu, sa naglaskom na muzičke hitove ranih 60-ih godina prošlog veka. Nastupiće Kulturno-umetničko društvo „Kolo", a u revijalnom delu predstaviće se i Slobodan Trkulja sa svojom grupom „Balkanopolis", uz pratnju više od 50 muzičara slavnog Metropole orkestra iz Holandije i vizantijskih pojaca.
(A. R.)

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 131
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Maj 2026, 12:47:28
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.