Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 00:04:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 131
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Evrovizija 2008.  (Pročitano 92101 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Ja sam glasao za BV 9 . To je pesma " Cudesni svetovi" i simpa je a curica je preslatka. 
Pobednicka pesma je mozda i bolji izbor jer je prava festivalska, a nije los ni " Jablan"

Sve su dobre i hteo bih da downloadujem ali ne znam gde?
Ako neko ima ideju, pliz neka mi sapne link privatnom porukom ( ne na forumu jer admin kaze no-no)
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
Ja sam napisao pre nego sto se glasalo da ce ona pobediti(pogledaj moj prvi post na ovoj temi oko 21h) i za to sam znao jos pre par nedelja, ali me to mnogo ne interesuje da bih se preterano cimao. To sto su nju pokrali ne znaci da sada ona treba na isti nacin da pobedi, ponovicu jos jednom, ja nisam cuo ni jednu pesmu, mozda je njena stvarno najbolja, ali nije ovo nacin da se do toga dodje. Mene to muci zato sto odrazava stanje u nasoj zemlji, odnosno u nasem drustvu, gde se gleda blagonaklono na lopovluk i lopove, sto je totalni kolaps morala u ovoj zemlji.
Moju tvrdnju potvrdjuje, koliko cujem i nastup Jelene iz Zane koja je odbila neku nagradu i porucila ziriju gde da je stave...

Jelena je bila favorit u monteviziji, pa onda na beoviziji sledece godina, pa i sad zajedno sa Beauty Queens.
Favorit znaci da se za nju smatra da ce pobediti zato sto ima najbolje glasovne mogucnosti a i pesmu, bar u normalnim zemljama. A ne da je automatski namesteno zato sto je favorit.
I ja sam pretpostavljao da ce ona pobediti ali zato ne klevetim unaokolo bez ijednog dokaza kao sto ti radis.
Sto se Zane tice, svako ko gubi ima pravo da se ljuti. To nije ona ista Zana od pre 15 i vose godina...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung S7220
Pjesma je odlicna i jeste bila najbolja. Jablan je bio dobar, kao i Zavet, a sve ostalo je bilo katastrofa. Jablan je veseo, ali na Evrosongu ce biti prava gomila slicnih pjesama. Jelenina pjesma ima dusu koju cine predivna muzika i glas. Prava festivalska pjesma, za klasu ispred svih koje sam do sada slusao, a koje ce se naci na Evrosongu 2008. Ja to zovem "jeftine" pjesmice. Njihovi izvodjaci nemaju glas, muziku je napravio neki prasnjavi DJ, dok je za Jeleninu pjesmu potreban cijeli simfonijski orkestar

Evo postavio sam na YouTube klip. Nije los, licno sam ga smiksao  Smile

« Poslednja izmena: 11. Mar 2008, 14:03:07 od vlado85 »
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 6610
Ovo je propast, katastrofa, patetika... K'o da je Kostunica bio reziser... Pa dokle vise pjesme na isti fazon, pa ova pjesma je ista "lane moje", ima istu razradu, istu misao, iste aranzmane (one zice sto se cuju u pozadini), eto nije kaval vec je frula, uzmes i promjenis par nota gore dole u melodijskoj liniji i podvalis isti fazon po ko zna koji put...

A tek politicka obojenost izbora... Vise i Vidovdana i podsjecanja da smo zakinuti, pa dajte ljudi da mislimo na nesto drugo, da radimo pa da vidimo sta se moze uraditi po pitanju Kosova, od razmisljanja o Kosovu odose nam druge stvari u nepovrat... Gladan covjek ne moze da se bije ni sa slabijim od sebe...

Samo se bojim da nasi ne naprave kakav skandal na Evroviziji kad nam dodju strejndzeri (vec ocekujem transparente, to ok, ali mozda nekom padne na pamet da istuce ljude iz recimo Norveske ili Slovenije). Pitanje i koliko ce gostiju doci, a i ako dodju bice to kao derbi, bice murije kao za "utakmicu visokog rizika".

Stvarno, pjesma je pateticna, lici na sve sto je Zeljko (siva eminencija nasih ucesca na Evroviziji i Aziji) uradio po tom pitanju u posljednjih par godina, a i riba, moze imati glas kao andjeo, nek ide brate nek pjeva u Horu RTS, ima harizmu sprzene ikebane. Nuna nuna e, lici pjesma na kombinaciju Rambove "Demode" i onog "Ken Lee" kricanja na bugarskom idolu... Treba da se zove "Deja vu"

Mozda se pjesmi i pjevanju ne moze naci neka velika mana, ali da su nas pitali kako ce izgledati Zeljkova pjesma prije nego sto je uopste izvedena, 90% ljudi sa sluhom bi opisalo nesto nalik ovome... Nema zasta covjek da se zalijepi kod ove pjesme, a i izaziva malo mucninu kad se skapira u kom kontekstu je napisana i sa kakvom proracunatoscu (napises nesto u vezi Kosova i to ti je zicer ovih dana)  Smile

Samo se postavlja pitanje da li su namjerno osakatili konkurenciju ili stavrno vise niko pametan ne zeli da se bakce Evrovizijom sem Z. J.
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.25
Pesma je odlicna i jako mi je drago sto je bas Jelena pobedila.
Time je ispravljena nepravda od pre par godina, kada su na Evroviziju otisli kamenjari umesto nje. Pritom, devojka je jedna od retkih koji su se probili zahvaljujuci svom talentu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Ja sam napisao pre nego sto se glasalo da ce ona pobediti(pogledaj moj prvi post na ovoj temi oko 21h) i za to sam znao jos pre par nedelja, ali me to mnogo ne interesuje da bih se preterano cimao. To sto su nju pokrali ne znaci da sada ona treba na isti nacin da pobedi, ponovicu jos jednom, ja nisam cuo ni jednu pesmu, mozda je njena stvarno najbolja, ali nije ovo nacin da se do toga dodje. Mene to muci zato sto odrazava stanje u nasoj zemlji, odnosno u nasem drustvu, gde se gleda blagonaklono na lopovluk i lopove, sto je totalni kolaps morala u ovoj zemlji.
Moju tvrdnju potvrdjuje, koliko cujem i nastup Jelene iz Zane koja je odbila neku nagradu i porucila ziriju gde da je stave...

Jelena je bila favorit u monteviziji, pa onda na beoviziji sledece godina, pa i sad zajedno sa Beauty Queens.
Favorit znaci da se za nju smatra da ce pobediti zato sto ima najbolje glasovne mogucnosti a i pesmu, bar u normalnim zemljama. A ne da je automatski namesteno zato sto je favorit.
I ja sam pretpostavljao da ce ona pobediti ali zato ne klevetim unaokolo bez ijednog dokaza kao sto ti radis.
Sto se Zane tice, svako ko gubi ima pravo da se ljuti. To nije ona ista Zana od pre 15 i vose godina...
Ja ne klevetam vec prenosim ono sto su svi izvodjaci znali jos pre samog festivala, jedno je da je neko favorit, ali sasvim drugo da svi unapred dobiju mig od organizatora da se ne nadaju pobedi zato sto je unapred odluceno ko ce pobediti. To jednostavno nije fer, koliko god ona dobar izvodjac bila, ovo samo umanjuje njenu vrednost. Samo se nastavlja standardna prica sa nasih festivala gde je sve namesteno i rezirano, jedan izvodjac dolazi da pobedi, a drugi su tu samo dekor.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1561
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Pesma je dovoljno dobra i patriotska ali ne ocigledno . Beauty Queens su imale pesmu "Zavet" isto dobru ili bolju i dobar profesionalan nastup isto ali verovatno zbog njihovog vec nastupa prosle godine data je prilika Jeleni koja je vec bila na proslim priredbama.  Sto se tice nastupa, Jelena je napravila nekoliko greski i bila je van takta i  izgledala je nekako tesno, smotano i staromodno sto se moze nadati da ce poboljsati . Na kraju od onog sto sam video je da je pesma dobra kao bilo koja druga ili bolja ali treba malo proraditi na nastupu i sceni
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
@Consigliere

Slazem se...
Samo... moram da priznam da je Joksimovic ovaj put napravio plukruzno i krenuo ka Keltima i severu...  Smile

Inace... meni se nista nije svidelo...
Balade su ili Tereza Kesovija ili Dziboni\Oliver... brzih pesmica nije ni bilo...a nimalo mi se ne dopadaju ni one hipi gluposti... (iako ne mislim da su hipici glupi... ovo su samo neke gluposti u hipi fazonu)...

« Poslednja izmena: 11. Mar 2008, 15:02:49 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1561
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

Ja ne klevetam vec prenosim ono sto su svi izvodjaci znali jos pre samog festivala, jedno je da je neko favorit, ali sasvim drugo da svi unapred dobiju mig od organizatora da se ne nadaju pobedi zato sto je unapred odluceno ko ce pobediti. To jednostavno nije fer, koliko god ona dobar izvodjac bila, ovo samo umanjuje njenu vrednost. Samo se nastavlja standardna prica sa nasih festivala gde je sve namesteno i rezirano, jedan izvodjac dolazi da pobedi, a drugi su tu samo dekor.

Svako je znao da su "Oro" i "Zavet" favoriti nakon prvog nastupa prvenstveno zbog Joksimovica i Graica koji su bili uz "Lane Moje" i "Molitvu" , to nista ne govori o namestaljci, niti je namestaljka sto brojni izvodjaci dolaze samo da se pokazu na sceni ali ne da pobede jer ih to ne zanima .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26

Dokaz decko, daj dokaz. Batali to rekla-kazala.  Na skoro svakom takmicenju ces naci nekog gubitnika koji siri neku takvu pricu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 131
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 00:04:05
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.