Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 21:58:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 131
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Evrovizija 2008.  (Pročitano 92777 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1561
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
@Consigliere

Slazem se...
Samo... moram da priznam da je Joksimovic ovaj put napravio plukruzno i krenuo ka Keltima i severu...  Smile

Inace... meni se nista nije svidelo...
Balade su ili Tereza Kesovija ili Dziboni\Oliver... brzih pesmica nije ni bilo...a nimalo mi se ne dopadaju ni one hipi gluposti... (iako ne mislim da su hipici glupi... ovo su samo neke gluposti u hipi fazonu)...

Jesi li cula "Beli Jablan" , onako fina pop dance pesmica koja je zavrsila druga
I kakav crni Oliver i Tereza , o cemu pricas jer ovo nema veze sa vezom ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 6610
@Anea

Pa valjda je od "Laneta" covjek malo obisao svijeta, ne kupuje vise samo Azerbejdzan diskove, mozda je na Hitrou kupio stogod... World etno... Metno, sretno, I can't get no... Itd - no...

Goddamn hippies... They're trying to take over the world!

A sto se balada tice, odavno mi nismo imali nekog da smisli neki svoj fazon bar za te vrste takmicenja, dosta ljude vuce taj dalmosh melos... Iako bi mogli da nabrojimo par autora nasih (iako ja nisam ljubitelj) koji bi mogli da urade nesto ok u tom pop fazonu...

@Air4life

Pa zar mora i na Evroviziju patriotski, zar nismo dovoljno osvjesteni i bombardovani svaki dan, od novina, bilborda, utamica do "rekla kazala"...

P. S. Ispasce da sad udaram samo na politiku, ali smatram da bi priliku kao sto je organizacija Evrovizije trebalo iskoristiti u fazonu da se pokusaju oprati fleke od 21. februara, da dokazemo da mozemo da organizujemo vrhunske priredbe a ne da smorimo goste koji ce doci pricom o Kosovu. Ionako dolaze turisti i muzicari, a to na televiziji gledaju dokoni ljudi koje politika apsolutno ne zanima.
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1561
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
@Air4life

Pa zar mora i na Evroviziju patriotski, zar nismo dovoljno osvjesteni i bombardovani svaki dan, od novina, bilborda, utamica do "rekla kazala"...

P. S. Ispasce da sad udaram samo na politiku, ali smatram da bi priliku kao sto je organizacija Evrovizije trebalo iskoristiti u fazonu da se pokusaju oprati fleke od 21. februara, da dokazemo da mozemo da organizujemo vrhunske priredbe a ne da smorimo goste koji ce doci pricom o Kosovu. Ionako dolaze turisti i muzicari, a to na televiziji gledaju dokoni ljudi koje politika apsolutno ne zanima.

Sto se tice pesme, patriotska je i nije vulgarna i ako imas problema sa njom onda je to tvoj problem

Ja se nemam o cemu prati u vezi 21 februara  niti bilo cega ali ti ocigledno mislis da nekim dodvoravanjem ces  promeniti sliku koju svetski mocnici stvaraju i da cemo lakse i bolje ziveti bez obraza i dostojanstva kao sto domace izdajnistvo veli , e pa vidis ocigledno oni misle zlo name i ja se tako odnosim sa njima , naravno svaku akciju treba nositi u vidu ali ne na slepo
« Poslednja izmena: 11. Mar 2008, 15:36:27 od air4life »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 6610
Pa onda treba otkazati priredbu, cemu se onda takmiciti i doyvoliti da nam evropski supci vrsljaju po drzavi, trebali smo bojkotovati evroviziju, sta dzabe da nam dolaze. Ili je to samo navlakusa da dodju pa da istucemo par bakica i dekica.

A sto se tice dodvoravanja, ne brini, ja sam bio na licu mjesta kad su neki srbi poceli da se pokazuju kako se ne dodvoravaju, umalo ne izginusmo kolektivno. Sto se tice pranja od 21. itekako treba da se operemo, sto su neki manijaci huligani tukli srpske policajce i rusili i palili srpske zgrade koje su date na raspolaganje drugim drzavama. A i izbili smo sami sebi osnovni argument, kako mi sad mozemo da se pozivamo na medjunarodno pravo ako ga sami ne postujemo.

A sto se tice zivota bez obraza i bez dostojanstva, posljednjih petnaest godina zivimo bez istih, pogubili smo sve ratove, bombardovani smo (hvala Slobo majstore) pa eto opet zivi smo. Ako tebi tako nesto smeta, a ti slobodno izvrsi harakiri. Ja necu.

P. S. Stvarno se izvinjavam na off-u
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
Dosta politike! Postoji mesto za tako nesto!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 6610
Apsolutno se slazem, jos jednom se izvinjavam, bas je tuzno sto se politika umijesala cak i u ovogodisnji izbor Evrovizije, i to je pokazatelj koliko je situacija gadna.
A steta sto se politika umijesala.
Evo ja se povlacim iz price o politici, svoje muzicko misljenje sam rekao.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
KiM nije političko, to je nacionalno pitanje tako da to treba pominjati na svakom mestu, dok se ne ispravi nepravda. A slažem se da ovo jeste marginalno takmičenje u evropskim okvirima i da to maltene niko u Evropi ne prati. Čuo sam pobedničku pesmu i mogu reći da odavno ništa gore nisam čuo. Ona pevačica zaista ima, kako Rambo kaže, fantastične glasovne mogućnosti, šteta što ovde nema nikoga ko će joj napraviti pesmu adekvatnu njenim muzičkim sposobnostima. I trebalo bi više svi da se manu tog kvazi-etno zvuka, mnogo je izlizano, a gotovo da nisam čuo ikoga da to radi na kvalitetan način.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 350
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Malo mi pobednicka pesma sa beovizije zvuci japanski.....  Smile... cak i Jelena pevacica izgleda kao japanka sa sve onim cudom na glavi....  Smile.... Hahahahaaaa.... o kom vi patriotizmu pricate. Mi bre sirimo medjunarodne odnose sa Japancima, malo li je  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

If I ever hurt you your revenge will be so sweet..

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4432
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung D900
mrzim spore i dosadne pesme  Smile
IP sačuvana
social share
...but I'm a supergirl, and supergirls don't cry...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N70
Malo mi pobednicka pesma sa beovizije zvuci japanski.....  Smile... cak i Jelena pevacica izgleda kao japanka sa sve onim cudom na glavi....  Smile.... Hahahahaaaa.... o kom vi patriotizmu pricate. Mi bre sirimo medjunarodne odnose sa Japancima, malo li je  Smile

Extra...Meni se sviđa.  Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 131
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 21:58:34
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.