ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Obraz nista ne radi bez miga drzave, kao sto ni krimosi 90-ih nista nisu radili bez pokroviteljstva drzave... A, drzavi nije u interesu da dodje do tuce...
ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
ma obraz ili ne, dragi gosti ce da imaju udes kako god okrenes..
Nadam se da ce ovaj put policija da obavi posao i da Obrazovcima i drugim patriJotama ono sto ih dugo ceka.. Bubrezi da lete na sve strane. A mozda uspeju i da spale jednog svog opet.
Profil glasaca Tome Nikolica: 27% osnovna skola (citaj nepismeno), 17% zanatske skole, 45% srednja skola, samo 11% visa skola ili fakultet.
Zakljucak: Ako ume da procita sta pise na glasackom listicu - dobar je. (Izvor: CESIDovo istrazivanje za predsednicke izbore 2008, strana 9, videti na CESIDovom sajtu)
Kakav divan primer demokratije i slobode govora od strane osobe koja je vristala po forumu kako svi djuture treba da idemo kod majke poginulog i da joj se izvinimo... Molim jedan aplauz za decka u magarecoj klupi...
« Poslednja izmena: 16. Apr 2008, 14:49:27 od Anea »
Pazi,mislim da mi jedna krimogena ekipa koja se krije iza patetičnog patriotizma kaže da treba da radim nešto-odma radim kontra.Ako mi kažu da je neko neprijatelj-taj ima da mi bude prijatelj po difoltu.Sve kontra od baraba.Ma možeš misliti:"Branioci Spstva"...Idi begaj.
Kakav divan primer demokratije i slobode govora od strane osobe koja je vristala po forumu kako svi djuture treba da idemo kod majke poginulog i da joj se izvinimo... Molim jedan aplauz za decka u magarecoj klupi...
Profil glasaca Tome Nikolica: 27% osnovna skola (citaj nepismeno), 17% zanatske skole, 45% srednja skola, samo 11% visa skola ili fakultet.
Zakljucak: Ako ume da procita sta pise na glasackom listicu - dobar je. (Izvor: CESIDovo istrazivanje za predsednicke izbore 2008, strana 9, videti na CESIDovom sajtu)
Nisam ni ja... Sto ja da idem.. Ali ja bar ne koristim njegovu smrt kao sto to radite vi smrdo-liberali... Pozvala bih se na vasu savest, ali znam da je nemate...