pa sto mi niste rekli odmah za to,pa ima nas cvorovica da razbucamo ta govna.
Još će da nam tuču i Minelu ovi navijači.
Eurosong je odlična prilika da se od turizma zarade pare, a zakon važi za sve. Nisam uverena da će trandžare u visokim štiklama moći niz kaldrmu u Skadarskoj.
Ja samo kazem... ako otvoreno podrzavas dogadjaj kao sto je Eurosong za koji se zna vec godinama sta je, sta posle ima da se bunis kad homici zauzmu BGD ulice... mislim... to je deo paketa
DA ne kopiram cijeli post slazem se sa i ostatkom Kako sijes tako bome moras i da zanjes znaci ako si hvalio ES sada trpi i istrpi
A, prosle godine kada su se svi uvlacili u dupe Mariji Serifovic, kacili je po predizbornim plakatima i vukli ko vasarsku mecku, niko se nije setio da proveri sta je Eurosong...
Добро речено! А шта је Евросонг? Забава за народе на периферији који би тако да кажу "и ми смо Европа", народе који су жељни признања. Па што онда не одати признање некоме ко нешто уради?! Малограђанштина, да - али све је боље од пљувања по онима који су нештоп постигли и кишељења краставчића (то је за оне који су толико кисели као да су држали главу у туршији).
А што се тиче фегета, ако нека дођу Што би рекли Образовци
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима... Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу. Јамага Соко
Malo ce Pravda da laprda, malo Press i najvise Kurir, a onda ce nas svi kolektivno nedelju dana daviti pricama ko nosi kakve gace i ko se probudio u cijem krevetu... Novine\novinari su kurve... uvek trce za tirazom...
« Poslednja izmena: 16. Apr 2008, 13:20:04 od Anea »
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима... Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу. Јамага Соко
Pre ću podržati gej-bi-lez i ostale ljude nego ove agresivne srbende... A zašto i da ih ne podržim?Normalni ljudi koji se vole na sebi prirodan način a ovo što je zemlja takva kakva je,to jbg,šta da se radi...
Pre ću podržati gej-bi-lez i ostale ljude nego ove agresivne srbende... A zašto i da ih ne podržim?Normalni ljudi koji se vole na sebi prirodan način a ovo što je zemlja takva kakva je,to jbg,šta da se radi...