Usvari juce sam procitao da je i to sada moguce To jest da je moguce da dijece ima nasledne osobine , znaci geneticke slicnosti sa roditeljima bez obzora bilo oni homo ili hetero mladi ili stari A radi se o dijeci sa ''tri roditelja'' postupak je sledeci U oplodjenu jajnu celiju unesu se geni iz koze trece osobe znaci to dijete ima troje roditelja a naucnici su zakljucili da je ova vrsta genetickog kloniranja monog jednostavnija i efikasnija od onog nacina kako je stvorena ovca ''Doli''
Sale možda si čitao da je homoseksualnost posebno česta kod dečaka koji su jako emotivno vezani za majku koja pati ( iz bilo kog razloga).
Da citao sam nesto o tome a ta traumaticna iskustva dijece se najcesce povezuju sa razvodom braka Jer se mora imati u vidu da vrijednost oca i majke na zapadu se ipak razlikuje od one koju oni imaju kod nas Na zapadu majka i otac ipak imaju drugaciju ulogu i stvaraju drugaciju sliku medju njihovom dijecom Takodje i ta cesta i vrlo brza otudjenost koja nasputa u najkriticniejm periodu za razoj jedne licnosti a govorimo o pubertetu, tinejdzeri adolesencija Jedno istrazivanje pokazuje da djeca od kuce na zapadu konkretno u Americi odlaze od kuce jako rano Kad odu na koledz oni skrivaju svoj bjes prema roditeljima koji su ih izbacili i trudili se da ih se sto prije '' otarase'' to kasnije kroz zivot manefistuje se i kroz povezanost porodice Da ne duzim pricu dijeca to vracaju roditeljima onda kadu su oni njima najpotrebniji a to je period trece dobi tako da roditelji pare koje stede citav zivot to rade zbog toga sto znaju da se dijeca o njima nece brinuti vec taj novac daju domovima Moglo bi se tu jos mnogo stosta reci ali bilo bi previse uglavnom ja sam citao par clanaka iz jedne knjige ciji naslov je u smislu zasto bjezimo na drugi kraj zemlje koji govori o tome sta motivise dijecu da sto dalje zive d roditelja neki americki psiholog se bavio timj problem nisam citao knjigu vec samo sazetak onoga o cemu on govori u njoj
To prerano odvajanje potiče iz samostanskog obrazovanja na zapadu. Deca su slana u internate da bi se školovala, ali istovremeno je cilj katoličke crkve bio i da najdarovitije od njih zaredi.
U odvajanju od porodice posebno je okrutan zapad, ali i naš princip sedenja u roditeljskom gnezdu do penzije nije dobar. Nekad se znalo, momak mora da sebi podigne kuću da bi se oženio, a devojka da spremi posteljine, platno, ćilime. A pre ženidbe nema ni seksa, pa su momci i devojke bili stimulisani da se trude.
Углавном оно што сам имао рећи о хомосексуалцима, посебно у светлу декаденције позне цивилизације (умируће културе), рекао сам овде
Укратко, четири су основна разлога педерације - логички закључио: 1. Урођена хомосексуалност 2. Патолошка или трауматолошки изазвана педерастија (трауме су "огадиле" нормалне односе) 3. Психо-социјална педерастија (нормални односи нису могући, па се врши супституција) 4. Културолошка или помодна хомосексуалност
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима... Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу. Јамага Соко
To prerano odvajanje potiče iz samostanskog obrazovanja na zapadu. Deca su slana u internate da bi se školovala, ali istovremeno je cilj katoličke crkve bio i da najdarovitije od njih zaredi.
U odvajanju od porodice posebno je okrutan zapad, ali i naš princip sedenja u roditeljskom gnezdu do penzije nije dobar. Nekad se znalo, momak mora da sebi podigne kuću da bi se oženio, a devojka da spremi posteljine, platno, ćilime. A pre ženidbe nema ni seksa, pa su momci i devojke bili stimulisani da se trude.
Da to je tacno a ni ovo nase ostajanj eu roditeljskom domu nije zdravo tu se slazem mada ti ne treba mijesati zivot samostalni u svom domu i odvojenist od rodietelja u smislu da za njih znas samo ako je neki praznik kada ces im poslati cestitku I evo primjera jel znate koja zemlja najvise salje cestitki na svijetu ? Ako niste znali to je Engleska a razlog niej da su oni kulturni i da misle na svoje roditelje rodjake prijatelje i td. vec se te cestitke salju u smislu evo javljam ti se ziv sam zdrav sve je dobro kako je kod tebe nemoj mi dolaziti Bas su skrti nece ni telefon da okrenu
A, prosle godine kada su se svi uvlacili u dupe Mariji Serifovic, kacili je po predizbornim plakatima i vukli ko vasarsku mecku, niko se nije setio da proveri sta je Eurosong...
Ako i treba... neka ih dodje i 50.000.... u slavu limunada balada i turbo folka...
Eto Srbende... oni dolaze samo zbog vas.... i "Mooooliiiitveeeee"
BTW. Da se podsetimo ludila za "Moooolitvoooom" iz 2007.
znaci svi koji su podrzavali Mariju i njenu pobjedu a vise su podrzavasli samu pobjedu su krivu sto dolazi ne znam ko Ja nemam problem sa dolaskom 50 000 ili 1 000 000 homo, tran ili bilo kojih drugih seksualaca Da li to sto smo znali sta je Evrosong treba da samo po sebi bude iskljucivo ili sta Znaci ne treba ni ucestvovati
Ja samo kazem... ako otvoreno podrzavas dogadjaj kao sto je Eurosong za koji se zna vec godinama sta je, sta posle ima da se bunis kad homici zauzmu BGD ulice... mislim... to je deo paketa...
Sta vise... bice zanimljivo kada se desnicari koji su vec gej ikonu koristili u svojoj predizbornoj kampanji, dignu na oruzje...
U stvari... kad bolje razmislim... nece... ipak su oni ku-ku-kukavice...
Inace, sto se samog Eurosonga tice... mislim da je to najveci fin. promasaj RTS-a u poslednjih 10 godina... Potpuno nepotrebno su milioni eura otisli na obuku Tijanicevih svalerki i uvodjenje HDTV u zemlji u kojoj gradjani koji zive na granici sa Hrvatskom i placaju pretplatu uopste nemaju signal nacionalnog TV servisa... Sta vise... RTS je u tolikim dugovima da i pored pretplate iz njih jos godinama nece isplivati...
Sve u svemu... sprcali smo milione eura koji su mogli da budu utroseni na obnovu bolnica i puteva u drugorazredni muzicki dogadjaj... to slobodno mogu da kazem jer citavog zivota redovno gledam Eurosong i mislim da su u pitanju pesme znj kvaliteta.... zbog malo medijske promocije kao sto je bila i ona nesrecna reklama na CNN.
Bravo Srbijo... Juhu! Bravo!
« Poslednja izmena: 16. Apr 2008, 12:32:08 od Anea »
Јеси ли ли размишљало о могућности да ти ћерка буде лезбејка, а син педер, па да ти се лоза затре?
Sto se mene tice - bolje da mi sin ili cerka budu gay nego nacionalisti i klerofasisti.
Veća bi me sramota bila da mi je dete radikal ili neki slični freak, a ako je gay, pa tako ga je priroda stvorila.
Neko je gay ili ne gey -> to je stvar prirode tj. rođenja i genetike.
A klerofašista/šovinista/Radikal to je stvar vaspitanja.
Ti si SS-ovac stvarno poremetio pamecu, pa ja bih moje dete satro od batina samo ako pomisli na politku u bilo kom smislu, a ti vec odredjujes pravac kojim ce ti se dete kretati i kojim nacinom misliti, alal vera to je bas onako slobisticko razmisljanje, diktatura i represija! I prekinite vise o tom fasizmu da pricate jedini ste vi okupljeni oko ljdp-a i ostalih idiotsko nastranih partija ove zemlje drobili o fasizmu tamo gde ga nije bilo! Sto se tice eurosonga ja nikada nisam pratio tu manifestaciju i iskreno bas me briga, ima policije ima obezbedjenja ima institucija koje se time bave neka oni lome glavu oko toga!