Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Европски расизам ''Цигане опасати струјом''  (Pročitano 11257 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 706
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N80
„Prvi talas povratka ilegalnih emigranata na osnovu sporazuma s Evropskom unijom o readmisiji Srbija može se očekivati početkom iduće godine, potvrđeno nam je u Vladinoj Kancelariji za pridruživanje EU. Međutim, kako nam je rečeno, precizan broj onih kojima su evropske zemlje uskratile gostoprimstvo još uvek se ne zna, a pogotovo nije poznata “specifikacija” po nacionalnosti, pa u Kancelariji nisu mogli da potvrde da će među povratnicima biti najviše Roma i Albanaca.

U međunarodnim organizacijama koje se bave ovom problematikom takođe nam je rečeno da ne postoji precizna evidencija o tome koliko će se ljudi po ovom osnovu vratiti iz Evrope, ali nam je rečeno i to da su još ranije sklopljeni posebni aranžmani s evropskim zemljama. Tako, na primer, UNMIK ima aranžmane o readmisiji po kojima se Albanici s Kosova vraćaju direktno na prištinski aerodrom i nije opravdana bojazan da će biti vraćeni u Srbiju. Kako nam je rečeno, Albanci koji su živeli van Kosova vraćaju se u Srbiju, a tako će biti i s, recimo, ----Bošnjacima iz Sandžaka.......“
-----------------------------------------------------------------------------------
Na osnovu najnovijeg dogovora o readmisiji koji se vodi u okviru ublažavanja viznog režima za naše građane spominje se cifra od čak 150.000 njih koji treba da se vrate a među njima je ipak najviše cigana aškalija koji i NEĆE da se vrate na Kosovo već u veće gradove Srbije. To su cigani veoma crne puti koji slabo govore srpski i opasniji od domaćih cigana. Veoma su glasni u traženju svojih prava ali i pomoći. Uglavnom niko od njih nema nikakava dokumenta.
To znači da će za kratko vreme Srbija dobiti 2,5% ne srpskog i ne belog stanovništva.
Ionako ih ima previše i na svakom koraku su prosjaci, skupljači ili kradljivci sirovina i prenosioci zaraznih bolesti kao na primer malih boginja čija epidemija ne da jenjava već se i dalje blago širi.
Nisam više siguran ni da nam treba ublažavanje viznog režima jer će nam do kraja posalti sve cigane i šiptare iz bivše YU pa čak i Evrope.
IP sačuvana
social share
Кроз ватру и воду дигнуте главе, стазама Победе, Части и Славе!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Нису лоша времена, него човек.

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 462
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
u italiji sam video par primera gde ulaze u restoran,tipju malo,i onda nekoj bakici ukradu tasnu...imaju kuce tj. vile,voze mercedese
bas se fino snasli ne radeci nista,ma gospoda bre.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
Прво су пандури тукли шипца у Београду, онда су пандури малтретирали Цигу у возу... Шта је следећа тврдња, како си својим очима видео пандура који туче Ескима и његовог пингвина?!
Не измишљај више, твоји постови су одавно постали шпанска серија!

Ti ne mislis da postoji diskriminacija pandura nad Romima? Pa i u filmu "Ko to tamo peva" je u jednoj od poslednjih scena vidljiva diskriminacija nad Romima..
postoji vidna diskriminacija od strane pandura. to ne primecuje jedino onaj koji zmuri na tako nesto kako slucajno ne bi primetio u kako ocajnom stanju nam je zemlja.

Кад седим у кафани приђе ми просечно пет Рома да тражи паре!
Ја се осећам угрожено!
zato uzmi pistolj i pobij govna!
jel tako?

naravno da prave neke probleme. pokusali su da siluju moju devojku pre nesto vise od pola godine. pa jel to znaci da ih sve treba mrzetii?
ne, skupio sam se sa drugovima i isli kolima da ih pobijemo.
znaci, neke treba pobiti(isto kao i neke srbe), ali isto tako, za neke rome(koji takodje prose) mogu da kazem da su mi dragi.

to uopstavanje njih najvise ubija i cini takvima kakvi su.
oni nikada nece dobiti normalan posao. a i ako ga dobiju, bice ispod njihovih mogucnosti.
npr. ako ciga zavrsi ETF, najvise cemu moze da se nada je da bude banderas
Кад седим у кафани приђе ми просечно пет Рома да тражи паре!
Ја се осећам угрожено!

tako je, nek rade u gradskoj cistoci! To je posten posao.

Nisu svi romi losi, ali vecina je neobrazovana ili nece da se obrazuje.
ocigledno su romi problem u drzavi, ali to ne znaci da ih treba mrzeti, diskriminisati i sl.
u razredu sam imao 2 roma. jednostavno, nekim djacima uciteljica treba da posveti vise, a nekima manje paznje.
nasa njima nije posvetila nimalo a ne vise kako je trebalo jer nisu znali jednu recencu da sastave.

i sad, od njih 12, majka dvoje posalje u skolu i oni se vrate uplakani jer su ih drugari zezali, uciteljica bila hladna imaju keca a uciteljica ni jednom nije pozvala roditelje na savetovanje....

romi zasluzuju poseban tretman jer ih 80% gradjana ne podnosi. treba nam posebno ministarstvo za njih, da i od njih napravimo ugledne gradjane.

i odakle ti ideja da najgore poslove odmah romima pripises Smile Smile Smile Smile Smile

jel tvrdis da nema rom koji je pametniji od tebve, sposobniji...? Smile
u italiji sam video par primera gde ulaze u restoran,tipju malo,i onda nekoj bakici ukradu tasnu...imaju kuce tj. vile,voze mercedese
bas se fino snasli ne radeci nista,ma gospoda bre.... Smile
pa sta?!??! pa i ja sam video belca na pijaci kako krade misolovke!
mora da smo mi svi srbi lopovi!?
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Necu da generalizujem, sto se tice Roma, licno poznajem porodice koje se potpuno razlikuju od svega sto vidjamo na ulicama svaki dan. Ne prose, vrlo vredno rade, jeste da ih ima kolko oces, ali zaradjuju svoj hleb radom.
Jedna takva porodica (otac i tri sina) vrlo cesto mi pomaze kada prenosim teske stvari, prilikom selidbe ili krecenja, veoma su vredni i naravno uvek sam im zahvalna sto hoce da mi pomognu u poslednjem trenutku, za neku simbolicnu kintu, onoliko koliko mogu da priustim da im dam u tom momentu. Vrlo su veseli, vaspitani i super nam je kada se vidimo. Takvih porodica znam nekoliko, i uopste se pored njih ne osecam kao da vise vredim,ili sam u bilo cemu iznad njih. Iskreno, od njih moze i mnogo toga pametnog i lepog da se nauci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
ja sam cuo da cak da nam hoce i da uvale one koji su samo kroz Srbiju prosli kao kroz tranzitnu zemlju
stvarno da se covjek zamisli  sta nam sve podvaljuju
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
ja sam cuo da cak da nam hoce i da uvale one koji su samo kroz Srbiju prosli kao kroz tranzitnu zemlju
stvarno da se covjek zamisli sta nam sve podvaljuju

da, to vazi i za hrvatsku, makedoniju i sve drzave koje teze da udju u EU.
to je jedan od uslova...
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
bogami ja nisam cuo da ih uvaljuju ikom osim nas....
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
E само нам још то фали, али нема везе ми никада нећемо ући у Е.У., мада не значи да нам неће увалити те цигосе и шиптаре.

bokimajk ,
Citat
bogami ja nisam cuo da ih uvaljuju ikom osim nas....
Мислиш на Комптон,Лонг Бич и Ватс.    Smile
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Нису лоша времена, него човек.

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 462
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
pa sta?!??! pa i ja sam video belca na pijaci kako krade misolovke!
mora da smo mi svi srbi lopovi!?

ako ti jesi,ja ti tu nista nemogu..... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
bole me k sto nista ne rade.a nek prose,moje je da li cu da mu dam li ne...meni nista ne smetaju ne znam sto bi i drugima...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.