Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Европски расизам ''Цигане опасати струјом''  (Pročitano 11190 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Cigani... onako i ovako mi smo ih jedini prihvatili posle sih ovih ratova. bolje da naprave ili da napravimo neki rezervat smorili su me vise oni koji traze pare svaki cas. Smile

А могли би да нешто и крену да раде....

Programi podrške Ciganima treba da se zasnivaju na principu radi i zaradi. Prosjačenje i zlostavljanje dece u cilju prosjačenja, džeparenja i slično moraju da budu od države sankcionisani. Ako ne bi mogli da zloupotrebljavaju decu za prošnju jer su im deca oduzeta, stavljena u dom i ponuđena na usvajanje u SAD, ili Australiju, manje bi se rađali. Ako bi bili prisiljeni da rade imali bi više volje da se obrazuju i da se emancipuju. Ovako oni bolji odoše u Nemačku i Švedsku, a stalno ostaju oni najgori.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 
Probem kod Cigana je taj sto oni kao da ne zele da se kultivisu,a ovi Cesi su stvarno ludi ako su to rekli.
Tj ta senatorka.
Treba da se ugleda na nas,kako smo mi dobri prema nasim cigama  Smile
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Citat
treba ih asimilovati a zakon moze da one koji ne zele da se ponasaju kao ljudi skloni sa ulica centra i sl bez obzira na to da li su cigani ili srbi belci, kinezi.....
Један мањи део се може интегрисати/асимиловати, али шта радити са онима који добију посао, направе кућу, оснују породицу живе као сав нормалан свет и преко ноћи се предомисле све распродају и оду у черге ?
Руку на срце и ми Срби имамо проблема чак и са интеграцијом (да не спомињем тек асимилацију) у анти-српско европско друштво.
Захваљујући француском и још понеком страху од ширења Е.У., надам се да ће та насилна асимилација Срба у ''Европљане или Евро-Србе'' временом ослабити.

Citat
ako je ovo tacno, bice ostro sankcionisano...takve stvari samo jos u srbiji prolaze....
Немој да се замлаћујеш глупостима, они (западњаци) чак и код куће малтретирају своје Цигане, направили су игрицу ''убиј свог Циганина''.
Наравно када их нато штити имају дозволу за све.

Citat
Sto se mene tice, meni je ovo bizarno...
Umesto da se frapiraju zbog toga sto  Francuska i Nemacka postaju islamske dzamahirije , oni jure Rome... 
То нама иде на руку, било каква дестабилизација западног друштва је добродошла, јер време је да почну да се баве својим проблемима, да би ми у сенци тих проблема почели да решавамо своје, наравно уз помоћ Русије којој такође то одговара.
Треба ипак имати на уму да су западњаци највећи лицемери и тежак олош и ако буду икада тражили помоћ са истока, треба их потсетити да су објавили рат глобалном тероризму, а не једном једином исламском тероризму, што је прави термин.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Немој да се замлаћујеш глупостима, они (западњаци) чак и код куће малтретирају своје Цигане, направили су игрицу ''убиј свог Циганина''.
Наравно када их нато штити имају дозволу за све.

То је онда хуманитарно млаћење Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
Vise ne prolaze ni kod nas. Ne znam da li znas da je pocela "Dekada Roma"?
sada se svako ko je rom buni za sve i svasta, Stalno su nesto ugrozeni i primaju silne pomci pa i medjunarodne.
Romskih udruzenja je u Srbiji sve vise. Nije to nista lose kao sto pozdravljam izlazak njihovih parttija na republicke izbore i dobijanje jednog mandata u Skupstini Srbije.
Nisu oni u Srbiji u drugom planu u pojedinim oblastima zivota kao sto se cini.
Ali neka se bore za svoja prava.
medjutim moramo biti iskreni da bi trebali malo vise da pocnu da rade a ne da pricaju u neravnopravnosti oko zaposljavanja.
vecina roma nema ni zavrsenu OS. A u Srbiji i fakultetski obrazovani tesko dolaze do posla.
Necu da pominjem grda ali znam podatak da su romi uclanjeni u jednu partiju ( necu ni nju da pominjem - jer ce se provaliti i grad i partija a to je ovde irelevantno) i zaposljavaju se masovno u preduzecu ciji je direktor clan te partije.
Zaposliti se u to preduzece postaje san mnogih zato sto su prosecne zarade zaposlenih u tom preduzecu oko 35.000 dinara.
romi su kod nas potlaceni.
kada poslodavcu dodje rom i prijavi se za posao, primice ga samo ako svi ostali pobegnu a njemu je neophodan radnik.

da nema roma, nase fabrike reciklaze9ako ih ima) bi pukle.... Smile

stvarno je tuzno sta se sa njima radi.

i panduri u vozovima ih maltretiraju. to sam video svojim ocima.
Cigani... onako i ovako mi smo ih jedini prihvatili posle sih ovih ratova. bolje da naprave ili da napravimo neki rezervat smorili su me vise oni koji traze pare svaki cas. Smile

E ako tebi smetaju, onda cemo da ih pobijemo, nema frke.. Smile

da umesto da ih posalju u skole drzava nista ne radi.. naravno da mi smetaju, sigurno ih nebi istrebio ali umesto da ceo dan traze pare od naroda mogli bi da nadju neki posao (kao oni u gradskoj cistoci npr)..
niko nece da zaposli rome. za njih vazi stereotip da kradu.
odbacio sam jedno cigance do kuce pre 2 meseca. zagubio sam novcanik u kolima a nisam to ni znao.
ciga se samo sagao i kaze: e, kume, ispo ti novcanik.
pre toga, kada naprosi malo, dodje i mom keru da parce.

dakle ima i jako dobrih ljudi...to su sve ljudi.

iako ovi iz SRS-a(stami,bf.....) ne mogu to da shvate.

Prag -- Češka senatorka Lijana Janačkova pretila da će Rome u getu u Ostravi ograditi zidom kroz koji će pustiti struju.

"Rasista sam, ne slažem se sa integracijom Cigana, da budu svugde u opštini. Izabrali smo četvrt Bedžiška i biće tu, s visokom ogradom kroz koju prolazi struja", rekla je senatorka pre godinu dana u delu Ostrave u koji su gradske vlasti naselile deo siromašnih romskih porodica.

Ша је бре ово Smile
Чини ми се да форумски европејци избегавају ову тему, а?
Наравно, после овога застава на крају поста добија своје значење.

izjava senatorke, koja je članica odbora senata zaduženog za ljudska prava ... Smile

Мислим шта рећи Smile Smile Smile

И Чеси су словенски шкарт, гола говна од народа.
Они неког да протерују ??? Smile Smile Smile

Ма Германи...
Њима је фашизам природно стање ума.
Европска Унија постаје Четврти Рајх

ti ces nesto da kazes!?!?!
pati se otvoreno zalazes za proterivane manjine sa teritorije srbije.
da li shvatas da si ti direktno priznao da si fasista u najbukvalnijem smislu!?
ti mrzis hrvate i albance i zelis da ih pobijes.
sam si to rekao. zelis da ih proteras.
ti si fasista.

IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 5610
Прво су пандури тукли шипца у Београду, онда су пандури малтретирали Цигу у возу... Шта је следећа тврдња, како си својим очима видео пандура који туче Ескима и његовог пингвина?!
Не измишљај више, твоји постови су одавно постали шпанска серија!
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Прво су пандури тукли шипца у Београду, онда су пандури малтретирали Цигу у возу... Шта је следећа тврдња, како си својим очима видео пандура који туче Ескима и његовог пингвина?!
Не измишљај више, твоји постови су одавно постали шпанска серија!

Ti ne mislis da postoji diskriminacija pandura nad Romima? Pa i u filmu "Ko to tamo peva" je u jednoj od poslednjih scena vidljiva diskriminacija nad Romima..
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Сцене из филма нису доказ ! Smile Smile Smile
Јел имаш неки пример из света стрипа?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Сцене из филма нису доказ ! Smile Smile Smile
Јел имаш неки пример из света стрипа?

Ti ozbiljno mislis da ne postoji diskriminacija nad Romima? Ako je odgovor da, onda ti zivis u svetu stripa.
« Poslednja izmena: 24. Jul 2007, 20:12:07 od kokota »
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Кад седим у кафани приђе ми просечно пет Рома да тражи паре!
Ја се осећам угрожено!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.