Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Европски расизам ''Цигане опасати струјом''  (Pročitano 11282 puta)
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Nazalost Kraljevic Mrko je vidovit pa vidi da sam je clan SRS.
Dokaz je njegov deo psta koji citiram : iako ovi iz SRS-a(stami,bf.....) ne mogu to da shvate.
Stvarno ne mogu da shvatim nista sto je u vezi sa tobom.
Niti sam clan ijedne partije niti simpatizer ijedne partije. Znas li sta znaci to ili ti treba nacrtati.
To sto si ti clan DS ili niihov simpatizer ( u jednom postu na jednoj od tema pominjes i LDP- ako se ne varam ali to je malo relevantno ) ne znaci da si uvek i samo ti u pravu a mi ostali bagra koja nema mozga i ne zna da misli.

Vecina Roma nema zavrsenu OS. Kako mislis da poslodavac zaposli roma a ne nekoga sa srednjo skolom, visom ili fakultetom.????? Nema tu potlacenosti nego mora se jednom shvatiti da se ne mogu stalno ponavljati price o gradjanima drugog reda a da se sami o sebi ne brinu- romi ili cigani.
NPR: ako je kod nas obavezno osnovno skolovanje i roditelj biva kaznjavan zato sto decu ne salje u skolu - zasto romska deca kojoj niko ne brani da idu u skolu ne idu nego prose, skitaju, ,...????
Zasto za njihove roditelje nema kazni.???
 Kako mozes govoriti o gradjanima drugog reda - romima    - ako ti navedem samo jedan od bezbroj primera:
za struju jedno domacinstvo duguje 10.000 dinara. Dolaze ljudi iz EPS-a i hoce da seku ali im daju vremena da se uplati dug za dva dana. Nema para  i sece im se  struje. Nekoliko ulica dalje je ciganska mala-tako je svi zovu. Nema kuce u mali koja za struju ne duguje po 50.000 dinara i vise. Ima porodica koje ne pamte da su ikada placale struju jer su dobjale pomoc socijalnu, otpisivani su im dugovi za struju za vreme SPS i JUL - zbog glasanja a sada "samo duguju" 100-tinak hiljada dinara.
KO je ovde ugrozen?
Ko ispada da je gradjanin drugog reda u svim ovim slucajevima?
Ko se bori za prava Srba u Srbiji??????????????????
Dosta bre vise o ugrozenosti o grdajanima drugogo reda, o stvarima koje postaju svakodnevnica vecine gradjana Srbije. Ali oni koji nisu Srbi odmah udarqaju po dobosu o ugrozenosti njihovih prava i odmah halabuka.
Tretirajmo sve isto pa ces videti ko je najugrozeniji u Srbiji i ko su ti stanovnici koji su za "odstrel" pored silnih NVO, "evropski orijentisanih partija" i "demokratski orijantisanih partija"- obicni Srbi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 6630

Jos jedan dokaz da je problem u Ciganima i njihovom nacinu zivota, kojeg ne zele da se odreknu!
stoji, ali oni imaju prava na to Smile

Za to ima svako , samo na bolji život teško .
IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Кад седим у кафани приђе ми просечно пет Рома да тражи паре!
Ја се осећам угрожено!

Kako ih nije sramota da te ometaju u ispijanju jutarnje rakijice samo zato sto im treba novac za hranu

А да зараде понешто? Не да напросе. Да зараде.

to uopstavanje njih najvise ubija i cini takvima kakvi su.
oni nikada nece dobiti normalan posao. a i ako ga dobiju, bice ispod njihovih mogucnosti.
npr. ako ciga zavrsi ETF, najvise cemu moze da se nada je da bude banderas

Јел? Ја баш знам неке супротне примере.Цигане који воде рачуна о хигијени и честити су људи. Али, такви су међу Циганима мањина. Иначе, да ли би ти хтео да радиш са неким ко смрди, кривинаши итд.? Био он Србин или Циганин? Нажалост, већина Цигана јесте необразована, а необразовани су зато што махом НЕЋЕ да иду у школу. Ако их нека деца и дирају, дирају их најчешће зато што су прљави и смрде. Понекад и зато што слабо знају српски језик. Лично сам у ОШ имао у разреду Циганку  која је до 2. разреда за време ручка сопствене слине скупљала хлебом и јела их. Иначе, деца су позната по малтретирању и зезању. То је део одрастања, а не фашизам. Имали смо и два Шиптара које у животу нико није дирао јер су били нормални момци.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Ја се осећам угрожено!

Kako ih nije sramota da te ometaju u ispijanju jutarnje rakijice samo zato sto im treba novac za hranu

Sta da rade deca od 3-6 godina?
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Да седе кући, уз родитеље!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Да седе кући, уз родитеље!

А родитељи уместо да их шаљу да просе, лепо нађу посао па ко одговорни људи зараде новац и издржавају породицу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Шта човек да мисли о њима, кад малу децу пуштају да лутају боси и прљави?
Какви су то родитељи, кад на мразу или по највећој врућини, са бебом у наручју, просе...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 332
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Siemens neki stari
Какви су то родитељи, кад на мразу или по највећој врућини, са бебом у наручју, просе...
Jednostavno receno nikakvi
« Poslednja izmena: 25. Jul 2007, 21:02:56 od simav »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
bogami ja nisam cuo da ih uvaljuju ikom osim nas....
to je zato sto selektivno cujes.
dakle, samo tvoj problem.

E само нам још то фали, али нема везе ми никада нећемо ући у Е.У., мада не значи да нам неће увалити те цигосе и шиптаре.

bokimajk ,
Citat
bogami ja nisam cuo da ih uvaljuju ikom osim nas....
Мислиш на Комптон,Лонг Бич и Ватс. Smile
da li bi smeo da se kladis u mali prst na desnici na to?
ja bih smeo u suprotno.

pa sta?!??! pa i ja sam video belca na pijaci kako krade misolovke!
mora da smo mi svi srbi lopovi!?

ako ti jesi,ja ti tu nista nemogu..... Smile
ja nisam srbin, vec mesavina svega i svacega(makedonac, rumun, srbin.............)

a za vas nesposobne da razumete i prepoznate ironiju...to je bio tipican primer...
pa ti uzm i strebaj napamet.
bole me k sto nista ne rade.a nek prose,moje je da li cu da mu dam li ne...meni nista ne smetaju ne znam sto bi i drugima... Smile
zato sto drugi imaju problema sa okolinom pa ne znaju na kome da iskale svoje frustracije i bes.
Nazalost Kraljevic Mrko je vidovit pa vidi da sam je clan SRS.
Dokaz je njegov deo psta koji citiram : iako ovi iz SRS-a(stami,bf.....) ne mogu to da shvate.
Stvarno ne mogu da shvatim nista sto je u vezi sa tobom.
Niti sam clan ijedne partije niti simpatizer ijedne partije. Znas li sta znaci to ili ti treba nacrtati.
To sto si ti clan DS ili niihov simpatizer ( u jednom postu na jednoj od tema pominjes i LDP- ako se ne varam ali to je malo relevantno ) ne znaci da si uvek i samo ti u pravu a mi ostali bagra koja nema mozga i ne zna da misli.

Vecina Roma nema zavrsenu OS. Kako mislis da poslodavac zaposli roma a ne nekoga sa srednjo skolom, visom ili fakultetom.????? Nema tu potlacenosti nego mora se jednom shvatiti da se ne mogu stalno ponavljati price o gradjanima drugog reda a da se sami o sebi ne brinu- romi ili cigani.
NPR: ako je kod nas obavezno osnovno skolovanje i roditelj biva kaznjavan zato sto decu ne salje u skolu - zasto romska deca kojoj niko ne brani da idu u skolu ne idu nego prose, skitaju, ,...????
Zasto za njihove roditelje nema kazni.???
 Kako mozes govoriti o gradjanima drugog reda - romima    - ako ti navedem samo jedan od bezbroj primera:
za struju jedno domacinstvo duguje 10.000 dinara. Dolaze ljudi iz EPS-a i hoce da seku ali im daju vremena da se uplati dug za dva dana. Nema para  i sece im se struje. Nekoliko ulica dalje je ciganska mala-tako je svi zovu. Nema kuce u mali koja za struju ne duguje po 50.000 dinara i vise. Ima porodica koje ne pamte da su ikada placale struju jer su dobjale pomoc socijalnu, otpisivani su im dugovi za struju za vreme SPS i JUL - zbog glasanja a sada "samo duguju" 100-tinak hiljada dinara.
KO je ovde ugrozen?
Ko ispada da je gradjanin drugog reda u svim ovim slucajevima?
Ko se bori za prava Srba u Srbiji??????????????????
Dosta bre vise o ugrozenosti o grdajanima drugogo reda, o stvarima koje postaju svakodnevnica vecine gradjana Srbije. Ali oni koji nisu Srbi odmah udarqaju po dobosu o ugrozenosti njihovih prava i odmah halabuka.
Tretirajmo sve isto pa ces videti ko je najugrozeniji u Srbiji i ko su ti stanovnici koji su za "odstrel" pored silnih NVO, "evropski orijentisanih partija" i "demokratski orijantisanih partija"- obicni Srbi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to sve nam se desava zato sto je sistem kod nas u kurcu i ja lepo kazem da je tako jos od pocetka 90ih ali vi ste ponosni pa serinjate kako je sve ok. kako je nasa srbija odlicna samo moze i malo bolja da bude.
dakle, sam si sad dokazao da si tada lupio.

ako ti i dalje pokusavas da demantujes cinjenicu da su srbi gradjani drugog reda. onda sa tobom vise ne diskutujem na ovoj temi.
oni definitivno jesu drugaciji od nas.
a vlast je kriva sto se sa njima postupa kako se vec postupa. njima se sve tolerise od strane vlasti i za to je vlast kriva a ne svaki  tvoj  sugradjanin romskog porekla.
probaj da utuvis.

izvini za etiketiranje da si SRS-ovac, samo vidim da imas iste fasisticke stavove(na mnogim temama) kao i SRS-ovci pa samo zato.
jos jedared, sori, nisi SRS-ovac, obican nestranacki fasista.
Ја се осећам угрожено!

.

ma sto se ti mesas u njihov zivot???
oni imaju pravo da ti traze pare i ti imas pravo da im ne das.
u cemu je problem??

sad cu ja tebi da zamerim zato sto si kelner i kupis baksis, a meni se ne svidja tvoj nacin zaradjivanja.
i zato cu da te mrzim????

ajde ljudi, sda vam nije malo svest pomerena?

Ја се осећам угрожено!

to uopstavanje njih najvise ubija i cini takvima kakvi su.
oni nikada nece dobiti normalan posao. a i ako ga dobiju, bice ispod njihovih mogucnosti.
npr. ako ciga zavrsi ETF, najvise cemu moze da se nada je da bude banderas

Јел? Ја баш знам неке супротне примере.Цигане који воде рачуна о хигијени и честити су људи. Али, такви су међу Циганима мањина. Иначе, да ли би ти хтео да радиш са неким ко смрди, кривинаши итд.? Био он Србин или Циганин? Нажалост, већина Цигана јесте необразована, а необразовани су зато што махом НЕЋЕ да иду у школу. Ако их нека деца и дирају, дирају их најчешће зато што су прљави и смрде. Понекад и зато што слабо знају српски језик. Лично сам у ОШ имао у разреду Циганку која је до 2. разреда за време ручка сопствене слине скупљала хлебом и јела их. Иначе, деца су позната по малтретирању и зезању. То је део одрастања, а не фашизам. Имали смо и два Шиптара које у животу нико није дирао јер су били нормални момци.

ma ni ja nisam hteo na pocetku da idem u skolu!
roditelji su me usmerili dobro i sada sam srecan.
dakle, nisu svi cigani krivi, vec njihovo stanje u porodici.
roditelji ne teraju decu u skolu, a i ako ih nateraju, za 5 dana ce dete poceti da bezi jer nece imati pare za kiflu pa ce ga drugari zajebavati do besvesti i zamrzece skolu jos vise.
dakle, njihovo materijalno stanje je kljuc.
a resenje problema je manje stereotipnog razmisljanja i videcete da i medju njima ima izuzetnih ljudi.

gladni.
(sa gladnom decom)
« Poslednja izmena: 25. Jul 2007, 21:13:40 od Kraljevicu Marko »
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Ти Краљевићу као да си пао с дуда!
Ниси чуо за просјачку мафију???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.