Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Evropa protiv muslimana ~ Referendum o zabrani izgradnji minareta  (Pročitano 49815 puta)
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
Zastava Србија,Београд,Звездара
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k530i
Jadni mokili i njegova ljudska prava! Smile

Признај да си му узео колица,види како је тужан  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k850i
Inzko80:
Konacno da si rekao da si bosnjak.Nije mi jasno zasto do sada nisi rekao.
Rekao si mi za prvi dio da je uglavnom tacan,ali mi reci sta je to ne tacno
u prvom dijelu a vezano za ponasanje srba u istoriji dali daljnoj ili blizoj nije
ni bitni.Ne bih ja volio da si ti vehabija ili islamski radikal .Imam "odredjen broj"
bosnjake koji su mi prijatelji i za koje nikada necu reci da su fundamentalisti.
Ali oni se ne predstavljaju lazno,oni vole svoj narod i ne mrze druge(ne kazem
da ih obozavaju).Ako mi kazes koja je razlika izmedju posrbljenog vlaha i
potur..... srbina ja cu ti priznati da si u pravu i ispod svog imena staviti:
Ja sam posrbljeni vlah.
I na kraju ne redukuju samo tebi.Meni su redukovali sve sto sam pitao
za Mesu Selimovica (iako je covjek srbin pa ne moze biti u pitanje vrijedjanje
po nacionalnoj osnovi).

ne znam kako bi ti objasnio...srpske akademsko politicke elite su prema odredbama iz garasininovog nacertanija vrbovale uledne intelektualce iz drugix naroda kako bi ovi bili eksponenti velikosrpsko projekta, kao npr mesu selimovica, ivu andrica, njegosa i ostale koji ispadose veci srbi i od samix srba...a vezano za vlaxe pa jednostavno niko dalje od tvog pradjeda iz bosne nije se izjasnjavao srbinom...bili su bosnjaci pravoslavne vijere vlaskog porijekla, koji su dosli u bosnu sa turcima, odnosno bjezeci od njix...oni nikad nisu imali razvijenu srpsku narodnu svijest do unazad nekix 120 odina kad su raznorazni beoradski emisari sirili srpsku svijest i naturali srpsko narodno ime kod bosnaskix pravoslavaca...o tome postoje brojni zapisi i dokazi, ali postavljo sam ix milion puta, medjutim niko ix sa foruma nije uspio oboriti, izuzev nekix doskocica i provokacija...i sljedece sto zelim da naglasim: umjesto da živimo kao ljudi i gradimo zemlju dje ce nam zivot biti sretan i u kojoj cemo djeci moc pruzit obrazovanje, more, igracke, hranu, da njegujemo demokratiju i ljudska prava, i ljudsko dostojanstvo prvo prema svom susjedu,svojoj porodici i ljudima sa kojim živimo, mi dopustamo da nas vodi raznorazni kreteni koji se bogate na racun ove nase zaludjenosti, a mi sve bjedniji i jadniji...inace  sve te vjere koje nas razdvajaju dolaze od zidova i arapa koji su u stvari jedno sjeme i jedan narod ( judaizam,krscanstvo i islam ) i odatle se prosirli na cijeli svijet...od te tri vjere dolazila je uglavnom samo smrt, pljacka, siromastvo, milijuni mrtvih, zgarista svadje medju ljudima, ratovi itd itd...nisu one toliko krive ali ljudi ix poresno tumace i interpetiraju, a covjek mora da vjeruje u nesto, pa nismo zivotinje,  sve to banda obicna moj jet ju...
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k530i
Дај ми жиро рачун,или макар адресу,ја ћу се отворим за тастатуру ако ти немаш  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
E jebiga sada.Ja sve konto vi cete mi pobiti porodicu a ono meni frka iz Begisa.
Da sam znao da nisam srbin ja bih zivota mi uzeo kalas i onako uletio u K.Mihajlovu
pa u ime prevare.
Bas ti hvala.Jebote moram ko sutra zorom djecu vodit u crkvu da im speru onu
vodicu pa pravo na hadz dok nije fajrontirao skroz.
Ko su ti iz veliko-srpske akademske elite sto su nas nesrbe posrbili pa nas posteno
zajebali da ja citavo vrijeme vjerujem svom pradjedu i djedu i ocu i materi i ne znam
kome sve vise ne.Imal kaki ziv da ga roknem cisto da se lakse integrisem?
Jebiga Inzko previse je i od tebe.To nebi izmislila ni koalicija Stipe-Silajdzic-Pesic.
Cuj nisam znao da mi je tata zidov a mama arap a ja bosanac ili obrnuto.Ma nije
bitno sada kada znam ko sam.Odoh ja sutra na dzumu a starce cu roknuti ne vjerujem
im vise nista.Moj Inzko80.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k530i
5,6 Срба посрбило цео Балкан,чудо једно,само древне Бошњаке нису могли,тим пре што су они познати као народ који чува своју културу,традицију и веру,и никад,али никад се не слижу са јачима  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Za Vl4d4:
Znas sta stvarno si pokvaren.Zasto mi nisi rekao da nisam srbin?Sad moram zahaturit
svu familiju.Sreca da sam naisao na onahkog covjeka pa mi objasnio.On nije htjeo
pisati sa G e ja cu od sada pisati sve sa H.Vrahti mhi mohje igrahcke.
Nihsam dohbro skonthao mozhda nhi u Srbhiji nehma srhba.Uh shto bhi tho bhilo
prahvo.Svahki dhan rahatlohkum sha kahvom.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k530i
Nihsam dohbro skonthao mozhda nhi u Srbhiji nehma srhba.

Све Арапи,Црнци и Кинези  Smile

Или у Мокилијевој верзији,Бугари,Цигани,Цинцари,Албанци...не можемо сви бити чистокрвни Илири као он.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5

Све Арапи,Црнци и Кинези  Smile

Или у Мокилијевој верзији,Бугари,Цигани,Цинцари,Албанци...не можемо сви бити чистокрвни Илири као он.
Citat

Sta dodati na njegovo iz"laganje"?Djecko il se nije podapro il mu "car"nex iz znas vec cega
viri.Onakve gluposti nisam cuo jos nigdje ni od njegovih politicara ma ni reis-mulema se toga
nije sjetio.Najebali smo ako onu glupost neko procita,ha,ha,ha kad pocnu kenjkati iz
Sarajevke mahale.Fantastican je,obilje gluposti i ne buloza iz nedovrsenih Alijinih djela.
Jadan rahmetli insalah marsalah 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple 15
Da se vratimo na temu...

Svajcarska - ne minaretima...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
@zemunac

Citat
@ bulajka

Što se tiče licemerstva, molim da se ne javljaju hrišćani sa bajkama o svojoj samilosti i ljubavi. Za ovih dve hiljade godina koliko postoji, hrišćanstvo je iza sebe ostavilo stotine i stotine miliona žrtava, sve propovedajući ljubav i samilost.

Cela istorija hrišćanstva je ustvari istorija krvoprolića, bezumnih zločina i zločinaca. Staljin, Hitler, Ivan Grozni, Vasilije II, Bordžije, konkvistadori, kozaci, ustaše itd. svi su oni bili hrišćani i vaspitavani u hrišćanskom duhu samilosti i ljubavi prema bližnjem svom.

Prema tome, što važi za muslimane, još više važi za hrišćane. Gde god su se na kugli zemaljskoj hrišćani pojavili, lokalni narodi su ili pobijeni ili pretvoreni u robove i prodavani na pijaci kao krompir.
Што се тиче критиковања наводног хришћанског лицемерства,молим да се не јавља "поштени грађевински предузимач",јер таквих нема на планети,и који је, истовремено,као што је свима нама форумашима добро познато,осведочени црквеномрзац и "поштени" тип "програђевинског" духа.Када се сетим само шта си ми све своојевремено налупетао о себи и свом поштењу а ја све то испричао другарима који добро познају твоју фелу,умрли су од смеха.Тако да само немој ти спочитавати некоме нешто.

Ти који су у име Христово чинили злочине чинили су их у суштини у своје име и то су они који су и отпали од "једне,свете,саборне и апостолске Цркве" ,престали су одавно да постоје као Црква и није ни чудо што су чинили злочине и то много више православном живљу него,на пример,муслиманима,али поистовећивати их са Црквом и са истинским Хришћанима,јесте знак непознавање природе,начина припадања и постојања у Цркви,као и комплетне неупућености дотичног "поштеног грађевинског предузимача".Они чак имају више везе са тобом и твојим зеленашко-грађевинско-предузимачким духом него са било чим што има префикс "хришћанско".

И ти или твој отац или деда сте васпитани у хришћанском духу (неко од вас сигурно јесте или неки ваш предак) па ето шта испаде од тебе..."поштени грађевински предузимач" и безбожник која у својој осведоченој мржњи према хришћанству,набраја насумично,острашћено и неповезано одређене историјске личности које се у контексту ове приче никако не могу суштински повезати са оним о чему причам те би на основу овога иоле објективни и образовани саговорник,који познаје ову област о којој се говори,могао само једно закључити...да лупаш као максим по дивизији.Стаљин је био безбожник и мрзитељ Цркве,Хитлер такође,Иван Грозни,стваралац руске империје,је више нанео свом хришћанском народу несрећа него татарима,или било коме другом,Василије други се не може само због свог сукоба са Самуилом убацити у контекст ове приче,козаци су јунаци и браниоци руских земаља и граница од навала римокатолика и других на руску земљу,културу и веру,и само липтоматик као што си ти их може критиковати...ови остали који су јеретици ме не интересују јер нису део Цркве,јер су се одрекли Ње,те прича о њима и пребацивање безбожничких злочина на Православну Цркву која јесте једна једина истинита Црква,је чин како незнања,у твом случају још више,патолошке подмуклости и глупости,али и добар показатељ својеврстног,само теби својственог "грађевинског поштења",које проповедаш.У курану је ширење ислама насилним путем императив сваком правом муслиману,док у хришћанству то није...у томе је поента коју ти не схваташ.
Citat
Hrišćani su pobili autohtono stanovništvo  Amerika, hrišćani su do skoro legalno trgovali robovima, hrišćani su izmislili i sprovodili genocid kad god im se pružila prilika, hrišćani su otimali tuđu zemlju i pljačkali je. Čak i međusobno su hrišćani jedni druge sakatili, uništavali i pljačkali.
То су чинили протестанти и римокатолици који су изгубили хришћански параметар отпавши од Цркве,и као што рекох ово нема везе са духом Цркве и Светог Писма који проповеда љубав према ближњем као животни образац и то је правило хришћанско,за разлику од духа ислама где је дух расизма,мржње према иновернима,убијање и прогањање,пљачкање и отимање туђег у име алаха,верски верификовано и кодификовано као неизбежно правило,мој прикане,о томе се ради ,о томе ја причам,али ти то не знаш,а волиш да попујеш другоме у вези са свим и свачим...само неком да контрираш.
Трговину робљем су једно 7 векова раније пре западних земаља започели муслимани да практикују међу становницима афричког континента,а у неким земљама као што је Мауританија и Судан још трају,али ти то не знаш.Колико год робова је отишло у америку,њихови потомци су живи и дан данас и има их на милионе,а дупло више црних робова је током векова исељено у муслиманске земље широм света само што њихових потомака нема ни једног! Где гос се налазе данас праве сра** и загорчавају живот сваком.
О историјском страдању десетина и десетина милиона немуслимана под муслиманима,као правилу и заповести ислама према свим иновернима који не желе да се добробољно покоре алаху,тј.над јеврејима,хришћанима,паганима,боље да ти не наводим податке из историје о тим страшним и монструозним догађајима који су се десили од стране исламске чизме где год је крочила,а све то је,као што рекох, изричита наредба курана,мухамеда и алаха.Немам времена да више пишем,а могао бих још штошта да ти кажем о небројеним злочинима у историји од стране муслимана над небројено много разних народа од африке до кавказа и од балкана до далеког истока,и то све у име алаха и да ти докажем колико грешиш,јер не познајеш како ислам тако и Хришћанство.
« Poslednja izmena: 03. Dec 2009, 14:53:30 od bulajka »
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.