Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Evropa protiv muslimana ~ Referendum o zabrani izgradnji minareta  (Pročitano 49630 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
inzko, od sada brisem svaku tvoju poruku gde nema slova g. Smile
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
Sony 
Al' ce im to tesko pasti... pojma nemas...
Ako nista drugo, ostvarice se njihova zelja - Svajcarska bez muslimana...
e , kad bi u Srbiji bilo tako.....

i da ne zaboravim ovo skupljaju se i skupljeni su novi dokazi za tuzbu bix protv srbije za enocid...za ponavljanje postupka... a za ove bosanske srbe jedna vazno podsjecanje vezano za ovaj predmet...srbija, koju toliko vole, branila sa tezom da je genocid pocinila Republika Srpska...oni zli mrski bosanski divlji Srbi, a ne pismeni, fini pitomi i  kulturni Beogradjani  Smile
nadam se da umeš da mi prevedeš svoj post....
1 ) šta znači rec enocid
2 ) i suštinu tvog posta , tu tvoju dubokoumnu misao
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kosmet je Srbija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3631
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Bosch pumpa
Ma mislio je ekocid, pošto je dokazao da nema pojma šta je genocid (najveći dokaz od svih-Fikret Abdić)! Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
Sony 
Ma mislio je ekocid, pošto je dokazao da nema pojma šta je genocid (najveći dokaz od svih-Fikret Abdić)! Smile
ma znam ja to nego hoću da mi on to objasni......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple 15
Ja cu da ti kazem odgovor na drugo pitanje - Svrha posta je provokacija i prezentacija neskrivene ljudske bedastoce.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Gdje si Inzko80.
Neka si nam objasnio kako se Srbija brani od tuzbe za genocid.Neka ti nama drzis lekciju o
demokratiji.Pa mi smo barbari.
Mi kamenujemo zene i sijecemo ruke.Mi ucimo malu djecu da idu pod tenkove.Mi ubijamo
djecu u ime vjere.Mi dozvoljavamo ubijanje u ime vjere jer smo samo mi vjernici a ostali
sejtani.Mi smo turcima 500 godina ubijali zene,djecu i starce.Jadan si ti moj Inzko kad nisi
Valentin vec mungos sa pivom u ruci pa te niko ne j... ni pod razno.Ponekad imam osjecaj
da si obrazovan covjek a onda nakon tvog lupetanja shvatim da si iskompleksirani mujidza.
Zao mi te je kada vidim da ne znas ko ti je jeb.... prababu.Tvoja prabaka Radojka je bila
postena zena.
Da te cuje Mesa Selimovic kako vices da je on srbin okrenuo bi se u grobu i rekao ti da
ti nisi nikakav turcin nego potu.... bez svoga plemena i sjemena.Bez svog porijekla i imena.

Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjj.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k850i
Gdje si Inzko80.
Neka si nam objasnio kako se Srbija brani od tuzbe za genocid.Neka ti nama drzis lekciju o
demokratiji.Pa mi smo barbari.
Mi kamenujemo zene i sijecemo ruke.Mi ucimo malu djecu da idu pod tenkove.Mi ubijamo
djecu u ime vjere.Mi dozvoljavamo ubijanje u ime vjere jer smo samo mi vjernici a ostali
sejtani.Mi smo turcima 500 godina ubijali zene,djecu i starce.Jadan si ti moj Inzko kad nisi
Valentin vec mungos sa pivom u ruci pa te niko ne j... ni pod razno.Ponekad imam osjecaj
da si obrazovan covjek a onda nakon tvog lupetanja shvatim da si iskompleksirani mujidza.
Zao mi te je kada vidim da ne znas ko ti je jeb.... prababu.Tvoja prabaka Radojka je bila
postena zena.
Da te cuje Mesa Selimovic kako vices da je on srbin okrenuo bi se u grobu i rekao ti da
ti nisi nikakav turcin nego potu.... bez svoga plemena i sjemena.Bez svog porijekla i imena.

Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjj.

ja sam bosanac, a ti si posrbljeni vlax  Smile ovaj prvi dio tvog posta je uglavnom tacan...jako lijepo si opisao sta je cinjeno u ime srpskog naroda...a sad sto tebi ne odgovara sto ja nisam vexabija nit cu ikad biti islamski radikal, a znam da bi ti to volio, jer to je ogromna prepreka velikosrpskom projektu... Smile vrijeme plemena i torova je davno proslo, pravo pitanje je koji balkanski narod jos uvijek zivi te xistorijske momente, eno u sipovu jos uvijek ljudi drze zive robove, a protezira se kao napredan, moderan i civilizovan...napisao bi ja jos stosta, ali mi ovdje redukuju prava i slobode ,brisu mi postove, lokuju teme, jednostavno ne podnose me jer pisem istinu a to ko fol neki vide kao opasnost i fasizam...pa ne bi dalje da se upustam u ove diskusije koje idu u krivom smjeru...
« Poslednja izmena: 02. Dec 2009, 23:30:55 od inzko80 »
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
ti si posrbljeni vlax
Ти Срби нису нормални! Од кад је света и века посрбљују све живо и диво.. Мокси ја би се забринуо да сам на твом месту и да имам такве комшије Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Jadni mokili i njegova ljudska prava! Smile
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Inzko80:
Konacno da si rekao da si bosnjak.Nije mi jasno zasto do sada nisi rekao.
Rekao si mi za prvi dio da je uglavnom tacan,ali mi reci sta je to ne tacno
u prvom dijelu a vezano za ponasanje srba u istoriji dali daljnoj ili blizoj nije
ni bitni.Ne bih ja volio da si ti vehabija ili islamski radikal .Imam "odredjen broj"
bosnjake koji su mi prijatelji i za koje nikada necu reci da su fundamentalisti.
Ali oni se ne predstavljaju lazno,oni vole svoj narod i ne mrze druge(ne kazem
da ih obozavaju).Ako mi kazes koja je razlika izmedju posrbljenog vlaha i
potur..... srbina ja cu ti priznati da si u pravu i ispod svog imena staviti:
Ja sam posrbljeni vlah.
I na kraju ne redukuju samo tebi.Meni su redukovali sve sto sam pitao
za Mesu Selimovica (iako je covjek srbin pa ne moze biti u pitanje vrijedjanje
po nacionalnoj osnovi).
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.