Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 15:42:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 120
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Eurovision 2007~ Helsinki 2007  (Pročitano 78470 puta)
Poznata licnost

Ko ume da voli, ne bi trebalo ništa drugo da radi.

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 4472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
@Anea   
Ok, ukusi su razliciti, ali nemoj bas da takve izvodjace poredis sa ovim "sve samo ne muzicarima"... Inace ni ja nisam voleo do pre jednu godinu, tek nesto od skoro sam se primio... I jos jedna stvar (iako smo debelo usli u off), svaka popularna pesma kada se preradjuje za takve izvodjace radi se u totalno drugacijem aranzmanu (npr Unbreak My Heart - Regresa A Mi) tako da ne mozes da kazes da je to neka bez veze sklepana kombinacija kao ovo sto si navela...

Mozda ne volis klasicnu muziku, pa ti smeta taj prizvuk u tim pesmama... Ako volis klasiku, onda poslusaj vise takvih pesama, bez veze bi bilo da zbog neke predrasude propustis dobre pesme...  Smile
« Poslednja izmena: 11. Maj 2007, 13:21:35 od dulle86 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

j never lose...j just choose not to win

Zodijak
Pol Žena
Poruke 10106
Zastava sever
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
a zar niko ne gotivi Belorusiju?  Smile
IP sačuvana
social share
...burn,like fire in Cairo...

ko igra za raju...i zanemaruje taktiku...zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku...
p.s; Avionu Slomicu Ti Krila. . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Otpevala je skoro savrseno jer falseva nije imala, ali mozda je u nekim trenucima bila malo niska impostacija mada ni to nije bilo primetno. Nastup, krajnje uspesan i iznenadjujuci jer je za razliku od drugih bio bas skroman a opet efektan sto je publika i primetila.

Drago mi je da su crnogorci i hrvati ispali jer brukaju Balkan onakvim izvodjenjem.

Prvo, imala je fals i to ozbiljan, u prvom refrenu... Ali ne zameram, pa i onoj Madjarici je puko glas, ali su te dve pesme realno najbolje bile sinoc...
Slazem se da je nastup bio skroman i da je posle onih munjobacaca i tranvestita iz sever - severozapada Evrope delovalo ako nista drugo, bar pristojno... Cinjenica je da su ovi nasi isli malo i na glasove sazaljenja, jer su je predstavili kao nekog Kalimera... Na stranu i to, pesma je dobra, jos bolja je ovako kako je sinoc pevana, ublazena, bez orkovskih ritmova, ja sam extra zadovoljan, i prognoziram dobar rezultat...

Bilo bi lepo kada bi pobedila, da Tijanic malo bankrotira...  Smile

Ovo sto si rekao za Hrvate je strasno, pesma im je dobra, razlicita, trilion puta bolja od stikle, i bas steta sto nije prosla... Crnogorci nisu zasluzili prolazak...

Pazi, ja cujem i kad neko padne i za manje od pola tona sigurno a kod nje nisam cuo vec je malo bila nespretna na pocetku pa si to pomislio ali ono fals nije bio. Mozda taj deo nisam cuo ali ne bih rekao jer sam bas pratio.

Sto se tice hrvata, jeste im bila pesma razlicita od stikle ali opet, ja je sa stiklom nisam ni uporedjivao. Jednostavno, pesma im je bila suvise obicna i ne ulazi u usi tako da mislim ono sto sam rekao. Za razliku od Makedonaca gde sam odmah zapamtio pesmu.

E sad, voleo bih kad bi mi neko rekao zasto V. Britanija, Francuska, Spanija i Nemacka ulaze direktno u finale svake godine?! To sam cuo i bas me zanima. Hvala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
@Anea   
Ok, ukusi su razliciti, ali nemoj bas da takve izvodjace poredis sa ovim "sve samo ne muzicarima"... Inace ni ja nisam voleo do pre jednu godinu, tek nesto od skoro sam se primio... I jos jedna stvar (iako smo debelo usli u off), svaka popularna pesma kada se preradjuje za takve izvodjace radi se u totalno drugacijem aranzmanu (npr Unbreak My Heart - Regresa A Mi) tako da ne mozes da kazes da je to neka bez veze sklepana kombinacija kao ovo sto si navela...

Mozda ne volis klasicnu muziku, pa ti smeta taj prizvuk u tim pesmama... Ako volis klasiku, onda poslusaj vise takvih pesama, bez veze bi bilo da zbog neke predrasude propustis dobre pesme...  Smile

Ja volim klasicnu muziku, pa mi upravo zbog toga smeta i taj "prizvuk"

Citat
E sad, voleo bih kad bi mi neko rekao zasto V. Britanija, Francuska, Spanija i Nemacka ulaze direktno u finale svake godine?! To sam cuo i bas me zanima. Hvala.

Zato sto su osnivaci Evrovizije...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3

Citat

Zato sto su osnivaci Evrovizije...

Smile I znaci oni ce uvek biti u finalu... Pa znaci ne mogu da verujem kako je to ne pravedno...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
Uvek ce biti u finalu... doduse... tek je pre neku godinu uvedeno polufinale usled porasta interesovanja za Izbor za pesmu Evrovizije...
Do tada smo svi isli u finale...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
MONDO na Evrosongu: Orilo se Srbija, Srbija!

“Srbija, Srbija”, skandirala je cela novinarska sala u Helsinkiju kad je Marija Šerifović posle polufinalne večeri Pesme Evrovizije došla na pres konferenciju. Kao što je na nastupu, pevajući “Molitvu”, podigla publiku na noge, Marija je to učinila i sa oko 1.000 novinara, kada se pojavila sa visoko podignutom srpskom zastavom.

“Presrećna sam sto sam ovde večeras i što predstavljam, po prvi put, Srbiju. Rekcije su tako pozitivne”, rekla je oduševljena Marija.

Fotoreporteri joj nisu dozvolili da sedne skoro pola sata. Dok je pozirala, skandiranju Srbiji prudružili su se novinari iz Grčke, a zatim i ostali. Marija je oduševljeno skakala uz klicanje našoj zemlji.

“Ovo je veliki uspeh za mene, za ceo naš tim i, svakako, za Srbiju! Ovo je naša pobeda. Presrećna sam što se skandira ime naše zemlje”, rekla je Marija, čija je pesma “Molitva” jedan od favorita ovogodišnjeg Evrosonga.

"Večerašnji performans je najbolji u mom životu, i u finalu ništa nećemo menjati", dodala je naša predstavnica.

Njena mama Verica i menadžer Saša Mirković su se kladili na Marijinu pobedu sa 10.000 evra! Kako su preneli beogradski mediji, ako Marija pobedi, oni bi mogli da dobiju 56.000 evra - kvota je niska, jer je Marija favorit.

Kako javljaju MONDO izveštači iz Banjaluke, u najvećem gradu Republike Srpske Marijin nastup na polufinalu Evrosonga ispraćen je - vatrometom.

Osim Marije, novinarima je bio zanimljiv i mladi Koldun iz Belorusije, primećen po tome što neverovatno liči na princezu Dajanu: njegova majka je, inače, osnivač kluba obožavaoca pokojne britanske princeze i uvek je želela da dobije ćerku koja će ličiti na popularnu Di - neverovatno, ali dobila je sina koji liči na nju. Koldun je novinarima rekao da je plasman u finale veliki uspeh za njegovu zemlju i da se nada jednom od prvih deset mesta.

Ulazak Gruzije u finale iznenadio je novinare, jer mladoj pevačici Sofo, čija zemlja prvi put učestvuje na Evrosongu, nisu davali mnogo šanse. To je, medjutim, samo potvrdilo da favorit ne mora i da pobedi.

Očekivanja su ispunile Slovenija i Makedonija, kojima su i predvidjali ulazak u finale, koje se održava u sobotu uveče.

Makedonka Karolina Gočeva kaže da je opravdala poverenje Makedonaca koji su je izabrali za nacionalnog predstavnika na ovogodisnjem Evrosongu. “Ovo je moje drugo učešće na Evroviziji i evo me, posle duže neizvesnosti, u finalu. Moji favoriti su Marije (Srbija i BiH) i ne mogu da se odlučim koja mi je bolja”, kaže Karolina.

Slovenačka predstavnica Alenka Gotar po prvi put učestvuje na ovom festivalu i kaže da joj je sada drago sto je prihvatila poziv da učestvuje na Evroviziji.

Specijalni izveštač MONDA iz Helsinkija Dado Popović

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja mislim da sam jedina kojoj se dopao Albanac Smile onako na prvu loptu.
Marijin nastup-efektan i ne dosadan, zabolela me glava od onog cirkusa
CG-strasno,ali dobro pevao je na maternjem pa ga niko nije razumeo. Stefan festival Fedi bi mogao malo da iskulira jedno vreme
Hrvatska-smorili jaaaako
Makedonija -jedna dusa balkanska-ovo mi lici na slihtanje-glasajte za mene svoji smo
ma daaaj
Marija bre ima da bude prva kad vam kazem

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Somewhere around nothing!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple Iphone 5s
Ljudi makedonija kvota 40 bacite 100din makar ne gubite mnogo a mozete dobiti 50e

btw ja sam stavio 10e pa kud puklo

a ako dobro pukne 400e  Smile

cim oni smanjuju kvotu na mariju tu nesto smrdi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Citat
Meni nije jasno kako to da Izrael učestvuje na Evroviziji?
ха,ха..........болео бих то да видим на израелској телевизији:и 12 поена иде................-Иран(свеједно може и:Либан,Сирија,Либија,Ирак,Тунис............).Плагијат до бола,а сви знамо чији.
Словенка је солидна,а тек девојче македонче..........
Рамнштајн и Индира,а шта рећи за Топића. Smile
Холанђанка-виђено милион пута.
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 120
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 15:42:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.