Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 19:36:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 120
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Eurovision 2007~ Helsinki 2007  (Pročitano 78270 puta)
Svakodnevni prolaznik

I Want Out

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 359
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
I ove godine evroviziju sam gledala prvenstveno da bih se smejala, "divnim" nastupima, pesmama, styling-u....
...vidim da se vodila polemika oko slovenacke pesme, recimo da mi se mozda i dopala, zbog vokala, samo sto muzika nije bas najbolje uklopljena...moglo je to i boje da bude uradjeno...nekako mi oni basovi ne idu uz njen glas
IP sačuvana
social share
not all vampires suck blood
not all of them die for love
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Bosnia IS the Best
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

This is an automated message, please ignore.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 687
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung Galaxy S5
Pored nase pesme dobra je i Ruska Smile..
Mada me malo iznerviralo sto one likuse drze Mariju ko da ce da baci peglu u nekom trenutku  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Milijarder u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 555
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung 8500 Wave
Pored nase pesme dobra je i Ruska Smile..
I meni se sviđa. Upravo Rusija mi se deluje kao najjaci favorit, normalno, uz nas. Smile

a zar niko ne gotivi Belorusiju?  Smile
Mislim da će Belorusija odlično proći u finalu, možda čak i pobediti... Smile Tu su im "bratske": Litvanija, Gruzija, Letonija, Rusija, Jermenija, Moldavija, i Ukrajina (fali samo Estonija). Zavisi koga će taj, nazovi "klan", forsirati, njih ili Rusiju...

Citat
E sad, voleo bih kad bi mi neko rekao zasto V. Britanija, Francuska, Spanija i Nemacka ulaze direktno u finale svake godine?! To sam cuo i bas me zanima. Hvala.

Zato sto su osnivaci Evrovizije...

Smile I znaci oni ce uvek biti u finalu... Pa znaci ne mogu da verujem kako je to ne pravedno...
Ako se ne varam, od kako postoji ovaj novi sistem, tj polufinale i finale, UK i ostali "večiti finalisti" se loše kotiraju u finalu, i verovatno bi, da se nisu ovako obezbedili, za par godina svi oni počinjali iz polufinala... Ionako je kod njih manje interesovanje za Eurosong, a eventualni neuspesi u polufinalu bi ih blamirali, iz godine u godinu...  Smile

Btw, onih 5 cica, Marijini prateći vokali, su nešto najlepše što sam sinoć video (uz dužno poštovanje Holanđanki i onih "Aguilera" devojčica).  Eto, morao sam to da kažem.
« Poslednja izmena: 11. Maj 2007, 22:09:55 od pablons »
IP sačuvana
social share
"Ljumberg se najlepse oblaci u reprezentaciji svedske, on je jedini maneken u ovom timu..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 687
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung Galaxy S5
Jeste videli onog debila iz Ukrajine? Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
"debil" iz ukrajine je najveci favorit, privukao je ogromnu medijsku paznju a pesma mu je jednostavna za usi sto znaci da ce privuci siroke plebejske mase. po meni ako nam ko moze uzeti pobedu to je ukrajina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
u poljskoj su posle nastupa svojih predstavnika na evroviziji trazili da se zabrani nosenje minica-i ne cudi me
ali verka je lik,vec zamisljam kad bude izasla na binu sa zvezdom na glavi i torbom sa uzorkom lubenice Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 107
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Moji favorti su bili Ceska i Island, pogotovo ovi prvi fenomenalna pesma.
Ovo je lista oih koji su mi se svideli
bugarska
belorusija
iceland
svajcarska
moldavija
albanija
hrvatska
ceska
makedonija
madjarska
slovenija
Nasa pesma je ocajna, sramota da ttakva pesma udje u finale, a ne neka druga kvalitetnija.
Marija, tako lepo ime a takav monstrum, ocajna je.
Nadam se da cemo biti poslednji. Batalimo to nasa pesma, budimo objektivni,
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 687
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung Galaxy S5
"debil" iz ukrajine je najveci favorit, privukao je ogromnu medijsku paznju a pesma mu je jednostavna za usi sto znaci da ce privuci siroke plebejske mase. po meni ako nam ko moze uzeti pobedu to je ukrajina.
Ma gde bre Smile Citam strane forume,kazu ljudi da je onaj lik(bese iz norveske tranvestit) i ovaj lik iz ukrajine da su komedija i da ce biti poslednji najjverovatnje Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko ume da voli, ne bi trebalo ništa drugo da radi.

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 4472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ljudi sad sam cuo na radiju, Marija ce izgleda biti diskvalifikovana jer smo mi iz Srbije njoj dali najveci broj glasova (glasovi sa 064 i 065 mreza su prosli)!!!! I, gle ironije, crnogorski predstavnik bi trebalo da je zameni!!!! Ne mogu da verujem sta se desava!!!!
« Poslednja izmena: 12. Maj 2007, 14:37:18 od dulle86 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 120
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 19:36:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.