Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 15:59:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 120
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Eurovision 2007~ Helsinki 2007  (Pročitano 78473 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
nisam gledo a neznam ni ko je usao u finale, malo sam tu nestoo prcitao, slovenka i makedonka su extra, i island ima dobru pesmu ali vokal slab  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 7
samo neka se vrati na prvobitnu verziju pesme jer mi se nesviđa razvlačenje "neba"  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
Nikad nisam volela kombinaciju operskog pevanja i popularne muzike...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Meni nije jasno kako to da Izrael učestvuje na Evroviziji? Smile
'Ajd Turci, imaju teritoriju i na evropskom kontinentu, ali Izrael nikakve veze sa Evropom nema  Smile

Pa ne smeju da nastupaju u Aziji na takvim festivalima jer bi ih pola Azije pobilo ko zeceve odmah.
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
Isto vazi i za Kipar i Maltu...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
 Smile Smile Smile Smile Smile
Meni nije jasno kako to da Izrael učestvuje na Evroviziji? Smile
'Ajd Turci, imaju teritoriju i na evropskom kontinentu, ali Izrael nikakve veze sa Evropom nema  Smile

Pa ne smeju da nastupaju u Aziji na takvim festivalima jer bi ih pola Azije pobilo ko zeceve odmah.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 7
Ali Malta koliko znam baš pripada Evropi. Geografski rekao bih
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Dado Topić i Dragonfly nisu prošli u finale

Mislim da smo se dobro predstavili. Imali smo solidan nastup, ali po meni je u finale moglo ući i deset sasvim drugih zemalja. Čestitamo svima. Ništa ne garantira ulazak u finale, rekao je Aleksandar Kostadinov, šef hrvatske delegacije u Finskoj, nakon što su voditelji Eurosonga pročitali imena deset zemalja koje su ušle u finale. Među njima nije bilo Dade Topića i benda Dragonfly s pjesmom “Vjerujem u ljubav”. To je prvi put da ne nastupamo u finalu Eurosonga otkako sudjelujemo na tradicionalnom  glazbenom natjecanju.
- Cijelo vrijeme oko nas je bila neka pozitivna energija i osjećao sam da nastupamo najbolje što možemo. Psihički smo otpočetka bili spremni, sad smo samo posložili sve kockice - istaknuo je Dado Topić neposredno prije nastupa u polufinalu.
On je pjevao u sjajnim crnim hlačama te košulji Dolce&Gabbana. Posljednji slobodni trenutak prije polufinala Iva je iskoristila za odlazak u crkvu. Iskrala se iz hotela na sat vremena i posjetila najstariju katoličku crkvu u Finskoj. Pomolila se i za dobar plasman u polufinalu, ali molitve su bile uzaludne. Iva je na sceni imala tek crni grudnjak, preko kojeg je navukla Dolce&Gabbana top od metalnih trakica. Zbog toga je djelovala vrlo efektno, ali čini se, ipak nedovoljno atraktivno.
Činele su popadale, za Čehe je to značilo samo jedno - debakl, no tri asistenta su skočila i u zadnji tren pripremila nastup. Česi nisu ušli u finale. Izraelci su repali o terorizmu, a Duško Ćurlić otkrio je hrvatskim gledateljima da im se najviše svidjela naša pjesma. Pokušali su naučiti stihove na hrvatskom, ali nije išlo, kao ni ulazak u finale. Mađarska predstavnica pjevala je blues i u jednom trenutku puknuo joj je glas. Publika ju je poslala u finale. Prvi je noge na helsinškoj pozornici pokazao transvestit iz Danske, no to neće ponoviti i u subotu. Švicarski predstavnik DJ Bobo visoko je kotirao na kladionicama, no ne i među eurovizijskom publikom. Belgijski predstavnik je u disko ritmu pjevao o snazi ljubavi, a pozornica je svijetlila u duginim bojama. Gledatelje pjesma nije dirnula. Makedonci, odnosno Karolina Gočeva, pjevali su o jednoj duši balkanskoj. Prošli su u finale, kao i Srpkinja Marija Šerifović. Slovenka Alenka Gotar također je u finalu, kao i Bjelorusija, Gruzija, Latvija, Bugarska, Turska i Moldavija. Dobrim lanjskim plasmanom finale je osigurala i Bosna i Hercegovina.

(24sata.hr)
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko ume da voli, ne bi trebalo ništa drugo da radi.

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 4472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Otpevala je skoro savrseno jer falseva nije imala, ali mozda je u nekim trenucima bila malo niska impostacija mada ni to nije bilo primetno. Nastup, krajnje uspesan i iznenadjujuci jer je za razliku od drugih bio bas skroman a opet efektan sto je publika i primetila.

Drago mi je da su crnogorci i hrvati ispali jer brukaju Balkan onakvim izvodjenjem.

Prvo, imala je fals i to ozbiljan, u prvom refrenu... Ali ne zameram, pa i onoj Madjarici je puko glas, ali su te dve pesme realno najbolje bile sinoc...
Slazem se da je nastup bio skroman i da je posle onih munjobacaca i tranvestita iz sever - severozapada Evrope delovalo ako nista drugo, bar pristojno... Cinjenica je da su ovi nasi isli malo i na glasove sazaljenja, jer su je predstavili kao nekog Kalimera... Na stranu i to, pesma je dobra, jos bolja je ovako kako je sinoc pevana, ublazena, bez orkovskih ritmova, ja sam extra zadovoljan, i prognoziram dobar rezultat...

Bilo bi lepo kada bi pobedila, da Tijanic malo bankrotira...  Smile

Ovo sto si rekao za Hrvate je strasno, pesma im je dobra, razlicita, trilion puta bolja od stikle, i bas steta sto nije prosla... Crnogorci nisu zasluzili prolazak...

Nikad nisam volela kombinaciju operskog pevanja i popularne muzike...  Smile

What a mistaka to maka... Ja trenutno slusam maltene samo Bocellija, Grobana, Il Divo (zgodni su da ucis uz njih)... I bas mi je drago zbog onih likova sa sesirima sto su prosli (bese Letonija)... Kad vec Italijani ne ucestvuju ('ebo ih San Remo), makar neko da peva na italijanskom...  Smile

Za dobrobit muzike trebalo je da prodju i Dado i oni Kool & The Gang likovi, ali to su samo moje zelje...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
Citat
What a mistaka to maka... Ja trenutno slusam maltene samo Bocellija, Grobana, Il Divo (zgodni su da ucis uz njih)... I bas mi je drago zbog onih likova sa sesirima sto su prosli (bese Letonija)... Kad vec Italijani ne ucestvuju ('ebo ih San Remo), makar neko da peva na italijanskom...   Smile

Ne, stvarno... ne volim...
Meni to zvuci kao kombinacija Rammsteina i Indire Radic....  Smile

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 120
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 15:59:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.