Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 21:55:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 120
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Eurovision 2007~ Helsinki 2007  (Pročitano 79020 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
uh,prođe Marija... Smile Smile Smile =D>umalo da pogubim živce Smile

Ne gubi zivce...evo ja ti u subotu donosim bensedin  Smile   Smile
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
važi.onda neću uopšte da se nerviram,samo ću da ispratim pogledom šta se dešava Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 865
Zastava Republika Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC K700i
Malo je lose otpevala na pocetku, sto neko kaze sa seckanjem.
Smesna je konkurencija tako da mozda i pobedi, a ko bi vodio kod nas? Ena i Marko? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
, a ko bi vodio kod nas? Ena i Marko? Smile

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11158
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Samsung Galaxy S10
Što se mene tiče, mnogo mi se dopala pesma Slovenije. Žena extra peva, svaki triler na mestu savršeno precizno, ostao sam bez reči. Što se Marije tiče, bilo je par jedva primetnih falševa u gornjim lagama, ali isto jako dobro otpevano, a oduševile su me ribe što su joj pevale prateće vokale, devojke su otpevale besprekorno precizno, u svakom trenutku pun akord, savršeno, bolje prateće vokale niko nije imao na ovoj evroviziji. I Karolina je profesionalno otpevala pesmu, ali šta znam, nešto mi je pesma - ne baš komplikovana za pevanje, imaš čist triler na kraju, i to je to, ništa naročito. Hrvatska i crnogorska pesma su mi žešća sranja obe, mađarska nije loša, i Bugarska je solidna, ali je pevačica na par mesta žešće isfalširala, valjda nije mogla da izvuče precizno 2-3 trilera. Kipranka je isto jako dobro otpevala, mada joj pesma nije nešto.
Što se mene tiče, od ovoga što sam večeras čuo, najviše mi se dopada Slovenija, pa Srbija. Ja ću svakako glasati za Sloveniju.
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson w810i
Lordi je na prosloj evrovoziji napravio pravu promenu atnosfere, i u potpunosti zasluzio prvo mesto.

Sto se tice mog misljenja za ovu evroviziju, pobednica bi trebala da bude predstavnica Moldavije , Natalia Barbu sa pesmom "Fight". Mada, obzirom na to da 95% ljudi ne obraca paznju na kvalitet texta i slozenost muzicke podloge, ne bi me cudilo da uopste ne prodje u finale... sto se tice konkurencije, zivo je sr@nje, mada mnogo ce se ljudi "napaliti" na isto...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Haha, Marko i Ena!
Good one! Smile 

Slovenka je definitivno odlicna, strava!
Ja dosada taj stil nisam primetio na Eurosong takmicenjima tako da je veoma lepo osvezenje.
Odlicna procena, velik rizik, i dobitak!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Što se mene tiče, mnogo mi se dopala pesma Slovenije. Žena extra peva, svaki triler na mestu savršeno precizno, ostao sam bez reči. Što se Marije tiče, bilo je par jedva primetnih falševa u gornjim lagama, ali isto jako dobro otpevano, a oduševile su me ribe što su joj pevale prateće vokale, devojke su otpevale besprekorno precizno, u svakom trenutku pun akord, savršeno, bolje prateće vokale niko nije imao na ovoj evroviziji. I Karolina je profesionalno otpevala pesmu, ali šta znam, nešto mi je pesma - ne baš komplikovana za pevanje, imaš čist triler na kraju, i to je to, ništa naročito. Hrvatska i crnogorska pesma su mi žešća sranja obe, mađarska nije loša, i Bugarska je solidna, ali je pevačica na par mesta žešće isfalširala, valjda nije mogla da izvuče precizno 2-3 trilera. Kipranka je isto jako dobro otpevala, mada joj pesma nije nešto.
Što se mene tiče, od ovoga što sam večeras čuo, najviše mi se dopada Slovenija, pa Srbija. Ja ću svakako glasati za Sloveniju.
Svaka cast na komentaru. Inace sam se sporila sa mnogima koji su isticali da su prateci vokali u nasoj pesmi
samo tu usputno. To su verovatno muzicke neznalice.
Inace, meni se najvise dopalo izvodjenje slovenacke pesme. Strava je zvucala uzivo! Alenka fantasticno peva.
Madjarica je bila super! Moldavka takodje!
Favoriti na kladionicama - Malta, Danska, Norveska, Svajcarska (ocajan pevac) ispadose.
I sad samo jedano pitanje:
Zasto su prosle samo zemlje Srednje i Zapadne Evrope?

« Poslednja izmena: 11. Maj 2007, 00:26:15 od daffodil »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
нисам баш детаљно гледао али по ономе што је обукла Молдавка је хтела да буде слична Руслани.
Слаба конкуренција,очајан Топић гори и од албанца,Израелци имали неку смејурију,нека 4-5-6 песма је била копија једне старије техно нумере ме желим да откривам и које-јадно.Марија прошла,али сценски наступ-ништа посебно.
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 120
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 21:55:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.12 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.