Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 07:17:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 96 97 99 100 ... 120
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Eurovision 2007~ Helsinki 2007  (Pročitano 78322 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k310i
Ako nastavite sa gluposcu sto se albanaca tice doci ce do brisanja postova i upozoravanja.
Jest oni mogu da pricaju staidi hoce na svojim forumima a mi ne mozelo.Ja nisam za vredjanje,kako sto ste i mogli da vidite,ali mogu valjda da prokomentarisem njihove gluposti?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ako nastavite sa gluposcu sto se albanaca tice doci ce do brisanja postova i upozoravanja.
Jest oni mogu da pricaju staidi hoce na svojim forumima a mi ne mozelo.Ja nisam za vredjanje,kako sto ste i mogli da vidite,ali mogu valjda da prokomentarisem njihove gluposti?

A zasto bi komentarisao ako i sam kazes da su glu[osti?! Umesto da pricate o Marijinoj pobedi vi pricate o albancima i njihovoj pesmi... Vazna je nasa pobeda a ne tuzni gubitnici!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Marija kreće na evropsku turneju

Pobednica Evrovizije 2007. godine Marija Šerifović najavila je da će narednih sedam dana biti na evropskoj turneji kao gost šest zemalja učesnica Evrosonga u Helsinkiju.

Marija je na izuzetno posećenoj konferenciji za novinare u Medjunarodnom Pres centru Tanjuga, prvoj u Srbiji od njene pobede, kazala da u utorak putuje prvo u Dansku, zatim Švedsku, Španiju, Grčku, Nemačku i Holandiju, a u Beograd se vraća 21. maja.

"Na ovoj mini turneji moji domaćini biće predstavnici zemalja učesnica na Pesmi Evrovizije u Helsinkiju, mi ćemo se družiti, pevati, potpisivati CD-ove a od narednog ponedeljka, slede koncerti u Srbiji i okruženju", kazala je prva srpska pobednica najvećeg evropskog muzičkog spektakla.

Kako je istakla, prvi koncert kojim će proslaviti pobedu na Evrovizijskom takmičenju je u rodnom Kragujevcu 22. maja, jer je "tako red i tako dolikuje", a za 15-tak dana biće održan veliki koncert u Beogradskoj areni, najvećoj sali u Evropi. Marijin poslednji album koji je objavila njena matična kuća Siti Rekords jula prošle godine, prevodi se na engleski, a nakon koncerta u Areni biće objavljen DVD i CD sa tog i prethodnog koncerta.

Do kraja meseca ona će održati koncert u Banjaluci, a gostovaće i u glavnim gradovima svih nekadašnjih jugoslovenskih republika od kojih je dobila maksimalan broj poena.

"Dobila sam dosta poziva od prijatelja iz Republike Srpske i Crne Gore, moja pobeda se slavila ne samo kod nas, jer normalni ljudi ne prave razliku, već uživaju u muzici", kazala je Šerifović.

Ne zanimaju je tvrdnje o plagijatu

Marija Šerifović izjavila je da je ne zanimaju tvrdnje da je njena pesma "Molitva" - plagijat.

"Sve i da jeste - ne zanima me", rekla je kratko Šerifovićeva na konferenciji za novinare u Beogradu, odgovarajući na pitanje da li je njena pesma kojom je pobedila na "Evrosongu", plagijat.

Elektronski mediji Albanije i Kosova preneli su u ponedeljak da je "Molitva"
plagijat pesme koja je prošle godine pevana na "Top fest" festivalu u Tirani.

Prema tim tvrdnjama, pobednička pesma "Evrosonga" identična je pesmi "Razvod", koju je na u Tirani aprila prosle godine pevala Soni Malaj.

Obe pesme mogu se preslušati na adresi:
http://www.youtube.com/watch?v=mn0WAvFh9GQ

O svom nastupu na Evroviziji Marija je ispričala da je dugo i ozbiljno pripreman i da je pobedu očekivala jer kada nešto žarko želi ne razmišlja o sredstvima da to postigne, ako treba "ide i glavom kroz zid".

"U polufinalnom takmičenju postojala je velika trema, falila je sekunda da zaplačem i zavrištim, a čuli ste kako je ispalo, ta snaga je u prirodi čoveka, neko je ima ili ne", kazala je 24-godišnja pevačica izuzetnog šarma i energije, koja je sa puno duha odgovarala na pitanja brojnih novinara.

"Verovali smo u pobedu, u dubini duše smo osećali da ćemo pobediti, ali još nismo svesni težine ove pobede", kazala je ona i dodala da bi bilo sramotno i nedopustivo da Beograd kao organizator narednog Evrosonga ne bude na visini zadatka.

Direktor producentske kuće Beoton i njen menadžer Saša Mirković je rekao da je Marija dobila poziv američke ambasade da 4. jula, na Dan nezavisnosti, bude jedini gost pevač na proslavi naconalnog praznika SAD.

Pobednica "Evrosonga" rekla je da joj je drago ako je vratila osmeh na lica ljudi u Srbiji, "maloj čudnoj, ali lepoj zemlji".

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6483
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
HTC HD2
odslusao sam njihovu pesmu tj. albansku nema ni mikronske povezanosti izmedju nase i njihove, koja provala, a britanac nesto lupa sigurno platili nekog pijanca da to kaze....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 206
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6680

A zasto bi komentarisao ako i sam kazes da su glu[osti?! Umesto da pricate o Marijinoj pobedi vi pricate o albancima i njihovoj pesmi... Vazna je nasa pobeda a ne tuzni gubitnici!
zaboravljas da ste muziku za pesmu ukrali upravo od tih 'gubitnika'?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k310i
Ja sam odavno govorio da mi uzimamo i imamo tursku muziku.Kao sto je to grand,a sada su i oni to potvrdili.
Ko nam je kriv kada ne znamo da iskoristimo svoju muziku vec krademo tudju.Mozda ova nije ukradena li ima koje jesu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3

zaboravljas da ste muziku za pesmu ukrali upravo od tih 'gubitnika'?

Koju pesmu smo ukrali od kojih gubitnika?! Ako vec iznosis ovakve klevete onda kazi odakle si ti pa da vidim da li je to sukob interesa i da li uopste treba da odgovaram na takvu glupost...
« Poslednja izmena: 14. Maj 2007, 22:10:12 od shone83 »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Beograd spreman za hiljade gostiju Evrovizije

Pred Beogradom je u narednih godinu dana novi veliki izazov - organizacija pesme Evrovizije...
„Molitva” je na opštu radost uslišena, Marija Šerifović je na „krovu” Evrope, a pred Beogradom je u narednih godinu dana novi veliki izazov - organizacija pesme Evrovizije.

IZAZOV - Izuzimajući neke tehničke manjkavosti, sve ostalo je, tvrde upućeni, već spremno za Evroviziju.
- Takmičenje će biti održano u „Beogradskoj areni", a kompletnu organizaciju tog događaja preuzeće tim domaćih stručnjaka. Naravno, RTS ne poseduje dovoljno sredstava za organizaciju događaja takvog značaja, pa je pomoć države i grada neophodna. Primarni zadatak je nabavka takozvanog „haj definišn" sistema prenosa slike, koji RTS nema. Taj sistem obezbeđuje kvalitet slike neophodan za evrovizijsku razmenu. Mi jednostavno ne smemo da idemo ispod toga nivoa - kaže za „24 sata" generalni direktor RTS-a Aleksandar Tijanić.
Pored toga, kaže on, potrebna je nabavka svih scenskih efekata i mnogo kranova.
Da će Beograd propisno dočekati goste garantuju Radmila Hrustanović, zamenica gradonačelnika, i Turistička organizacija Beograda (TOB).
- Beograd je već prepoznat kao grad budućnosti jugoistočne Evrope. Evrovizija je sjajna prilika da to potvrdimo. Potpuno smo spremni da ugostimo i takmičare i navijače. Takođe, ovo je i dobar način da promovišemo kulturu i turističku ponudu grada. TOB naredne godine učestvuje na mnogobrojnim evropskim sajmovima turizma, gde će predstavljati Beograd kao grad Evrovizije - kaže Hrustanović.
Posetiocima je, kažu iz TOB-a, zagarantovan dobar provod, a neće biti problema ni sa smeštajem.
- Postojeća struktura već je dovoljna za organizaciju Evrovizije, a još je godina dana pred nama. Beograd ima oko 7.000 postelja, od kojih su mnoge u hotelima visokih kategorija, a u septembu se otvara i „Holidej In" - kaže Vesna Nađ, PR TOB-a.

Izvor: 24 Sata
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11247
Zastava Zvezdara
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
SonyEricsson c702 + 2gb
ti to ozbiljno??? Smile

sa ovakom pjesmom moze srbija doburati maximum od 5 do 10 mjesta

budimo realni!

Smile
IP sačuvana
social share
Everybody dies. That's just the way it is. The life clock ticks at the same speed for all of us. And we all know, that one day, that clock will stop. And when it does, we'll only have time to say: Oh fuck.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Somewhere around nothing!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple Iphone 5s
ti to ozbiljno??? Smile

sa ovakom pjesmom moze srbija doburati maximum od 5 do 10 mjesta

budimo realni!

Smile

svi me vole citirati da ponovim Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 96 97 99 100 ... 120
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 07:17:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.