Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 20:37:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 94 95 97 98 ... 120
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Eurovision 2007~ Helsinki 2007  (Pročitano 78492 puta)
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Marija prekinula Skupštinu Srbije

Prva srpska pobednica Pesme Evrovizije Marija Šerifović posetila je u ponedeljak Skupštinu Srbije. Kad se pojavila medju poslanicima, skupštinskom salom odjeknuo je aplauz. Marija je pozvana na piće sa šefovima poslaničkih grupa, a stranka G17 za nju je naručila i buket cveća.

Posle sastanka sa političarima ona je rekla novinarima da danas prvi put u životu ulazi u skupštinu i da nije politički opredeljena. " Politički sam potpuno neutralna i ostaću neutralna. U politiku se nikada nisam mešala, kao što ni ja ne bih volela da mi se neko meša u muziku… Ponoviću ono što sam rekla (u Helsinkiju) - nadam se da će ova pobeda to biti otvaranje novih vrata za novu Srbiju", rekla je Šerifovićeva, koja je posetila skupštinu u pratnji svog menadžera Saše Mirkovića.

Šerifovićevoj je u skupštini prvi čestitao pobedu Božidar Djelić, koji je pevačicu i ispratio iz skupštine, gde se na ulazu slikao sa njom.

Evrovizijsku pobedu pevačici su čestitali i šef poslaničke grupe Srpske radikalne stranke Tomislav Nikolić i potpredsednica skupštine iz redova SRS Nataša Jovanović, i drugi.

Poseta je organizovana na inicijativu potpredsednika skupštine Milutina Mrkonjića, koji je evrovizijskoj pobednici uputio poziv da dodje i pozdravi parlamentarce. Marija kaže da je u Skupštinu došla na poziv svih poslaničkih grupa.

Predsedavajući Milutin Mrkonjić je, proglašavajući petnaestominutnu pauzu pošto se Marija pojavila na balkonu Skupštine, rekao je da "dete kao da je čulo vašu (poslaničku) raspravu u subotu".

Kad je Marija u subotu s pesmom "Molitva" pobedila na Evrosongu u Helsinkiju, u skupštini se rapravljalo o smeni Tomislava Nikolića. Vest o Marijinoj pobedi poslanicima je preneo lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak. "Pošto su Srbiji po 12 poena dali Hrvatska, BiH i Crna Gora, a Rusija samo pet, mislim da Tomislav Nikolić mora biti smenjen", rekao je Čanak, aludirajući na nedavnu Nikolićevu izjavu da žali što Srbija nije ruska provincija.

Šef poslaničke grupe Demokratske stranke Srbije Miloš Aligrudić rekao je tad novinarima da je nekako znao da će Marija Šerifović pobediti i dodao da je imala dobru pesmu i nastup. "To što se čulo u izvedbi naših ljudi bilo je najjače od svega što se moglo čuti na Pesmi Evrovizije", rekao je Aligrudić

Poslanik G17 plus Miljan Randjelović čestitao je Mariji Šerifović pobedu koja će, kako naveo, značiti mnogo za Srbiju. "Čestitam. Ima simbolike što je bila broj 17", rekao je Randjelović.

Poslanik Sandžačke demokratske partije Meho Omerović rekao je da se nada da će se iduće godine dogoditi spektakl u Beogradu koji će biti domaćin Evrosonga i dodao da veruje da će 2008. godine i Vlada Srbije uspeti da obezbedi i bele šengenske liste za gradjane.

Upitani kako će vlada obezbediti sredstva za organizaciju Evrosonga iduće godine, Aligrudić, Randjelović i Omerović su rekli da će se u budžetu naći sredstva za to.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
U njemackim novinama je tema "Evrovizije" nekako zaglavila negdje prije sporta. Naravno, svugdje je prenet interview ili izjave njemackog ucesnika Rogera Cicera o "medjususjedskoj" pomoci pri glasovanju, losem sustavu glasanja, kako su izvodjaci u svojim zemljama popularni dok na zapadu to nije slucaj itd. Naravno, zvuci svima poznato da postoje razlicite "zavjere" i "namjestaljke" koje se pojavljuju na stranama dnevnih novina. No, osobno ne vjerujem da bi Nijemci izisli sa zastavama na ulice i slavili kao da su postali sampioni u nogometu. Sam festival je u zapadnoj Europi izgubio znacaj a ucesnike slabo ko zna ili su zvijezde u "padu", kao Svicarac Dj Bobo koji jos pokusava nesto zaraditi na tekno muzici za klince u prvoj fazi puberteta. Berlinski TAZ, lijevoorijentirane novine su posvetile pak cijelu stranicu pod naslovom "Pravda za Srbiju", aluzija na Petera Handkea i njegovu knjigu.
Rusjia je spremila za svoju ekipu oko 7 milijuna eura, umjesto da koriste garderobe organizatora, za styling su odabrali hotel u kome su zakupili salon a na takmicenje su dosli u novim BMW-ima. Sa druge strane, Moldavija koja nema nafte, je obecala svojoj predstavnici Nataliji Barbu isplatiti troskove nakon takmicenja ukoliko se uspije plasirati medju prvih 10.
Mariju je jedan novinar nakon pobjede upitao: Da li nakon homoseksualni muskaraca sada dolaze na takmicenje lezbijke? Marija je nakon pauze odgovorila: Ja volim sve homoseksualne fanove, Beograd ce biti dobro mjesto za sve, koji su slobodni.
Na kraju, Nijemac Cicero je mozda sa svojom pjesmom imao pravo "Frauen regieren die Welt - Zene vladaju svijetom". Bar je jedna zena uspijela zavladati takmicenjem.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Ericsson T28
Od poznatih na Evroviziji , valja pomenuti Celin dion koja je nastupila za Švjcarsku i Toto kotunjo zi Italiju!
A još na wiki piše da pobjeda na Evroviziji otvara vrata prema svijetu pjevaču koji pobijedi, ja mislim da ništa od toga nema! Znači da Sovjetski Savez do svog raspada nikad nije učestvovao na Evroviziji!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Somewhere around nothing!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple Iphone 5s
Toto kotunjo ...Ako nisi cuo za Jonny Logana onda se stvarno zapitaj Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
Kada covek pogleda listu pobednika:

http://en.wikipedia.org/wiki/Eurovision_Song_Contest_winners

tesko je ne zapitati se koja je svrha postojanja Evrovizije...
Irska je bila tri puta za redom pobednik...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dattebayo!!!!!!!! Ko razume shvatice!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ne dao Bog da ovo dvoje idiota, Maja Japundza i Deki, vode Eurovision sledece godine, mada mi smrdi na to!

A sta njima tacnno fali?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 7
samo da znaju engleski...bilo koji
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
u swedskim novinama pise da su oni swedjani) trebali da pobede,ili barem da budu u top 5, i grupa The Ark sto je pevala za Svedsku je ljuta do jaja sto su dobili tako malo glasova, pise da hoce da se bune i da menjaju nacin glasanja, Malta isto - uvredjeni sto nisu usli u final pa zato nisu ni hteli da glasaju, A sve vece zemlje kao Engleska, Francuska, Nemacka i sl. razmisljaju da imaju svoj poseban festival ! Videcemo sta ce biti sledeceg maja u Beogradu, meni je zao ako se odvoje jer ipak shou je dobar i lep nacin da se porodica okupi oko TV- a.
Mogu sad kako hoce,mi smo pobedili i to ce ostati upisano za sva vremena,prije je i nama smetao nacin glasanja,tada se nisu bunili.
Sad malo mi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
U Albaniji se tvrdi da smo im ukrali pesmu pogledajte snimak i procenite

Dok Srbija slavi svoju prvu pobjedu na Euroviziji, a svijet kliče u čast jednostavnoj baladi, neki su već zaključili da se radi o plagijatu. Original se, naime, već pjeva u Albaniji. Video!

"Prvo su nam ukrali zemlju, a sada i pjesmu", poručuju Albanci ogorčeni pobjedom Marije Šerifović i njene Molitve na ovogodišnjem Eurosongu. 'Originalna' pjesma Ndarja odavno je hit albanske pjevačice Soni Malaj, a radi li se o prevelikoj podudarnosti, procijenite sami.

http://www.net.hr/film-glazba/page/2007/05/14/0133006.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ajde dosta vise o ljudima koji nemaju sluha! Te dve pesme su samo u jednom tonu iste koji je glavni u refrenu i to je to! Takva slicnost moze da se nadje skoro kod bilo koje pesme na koju naidjete! Sto vise pricate o tome vise dizete prasinu koja nam nije potrebna!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 94 95 97 98 ... 120
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 20:37:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.129 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.