Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 15:09:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: EU - Za ili Protiv?
Za
57.3%  (114)
Protiv
42.7%  (85)
Ukupno glasova: 199
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: EU - Za ili Protiv  (Pročitano 71749 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
A ko te hlebom hrani, Čeda Jovanović?
hlebom me hrani priprosti seljak.
sto pitas?

ne moras imati bas nesto mozga ili pamet da bi pravio psenicu.
ovi nasi seljaci to potvrdjuju time sto im je milije da mole svetu petku da imdonese kisu nego da krenu u korak sa vremenom.
hranili bi nasi seljaci mnogo vise od ove srbije da su malo drugaciji...a posto u svim selima vlada SRS, vidi se tacno kakvi su(vecina)
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Gori su ovi kvazi Evropljani što psuju i vredjaju od bilo kojih seljaka!Za to se ja i borim protiv takvih,bio sam u Evropi 20tak godina na radu i znam  o cemu se radi,osim para koje sam tamo zaradjivao od njih mi netreba ništa,pa njihovi kerovi neznaju da mašu repom a kamoli šta drugo,pedofilija cveta,pederi stupaju regularno u brak,Turci i Arapi ce uskoro ovladati tom istom Evropom,primaju Bugare i Rumune  od kojih im se diže kosa na glavi,pazi ironije pre mesec i po dana meni Austriski carinik kaže pazite se gospodine ima Rumuna i Bugara kradu,lobicni ljudi u Nemackoj se nemogu nacuditi kko su to oni u Evropi?Ja razumem da je naš nrod željn slobodog putovanjai ja se borim za to a clanstvo u  Evropskoj zajednici što se mene tice Ne!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
rinaka, zasto ne?
gde cemo i kako da putujemo ako budemobili jedina drzava u okruzenju danije u EU.
neces moci koal da kupis bez 60% porezana njih. kakvo putovanje.
sada birqamo da li cemo na dno ili konacno u svet.
dobro je da je tavkih kao ti ipak malo.

ovde pisemo 10 strana cistih cinjenica zasto je dobro biti u EU i ti dodjes i nista nenavedes, samo kazes:protiv sam. Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3X

продати под присилом, није исто што и продати добровољно.
Citat
Svako prodaje što mora, što je zinuo za pare. Šta a posle proteran. Što mene neko ne protera sa jedno 200 000 evra.
IP sačuvana
social share
Misli svojom glavom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
rinaka, zasto ne?
gde cemo i kako da putujemo ako budemobili jedina drzava u okruzenju danije u EU.
sada birqamo da li cemo na dno ili konacno u svet.
dobro je da je tavkih kao ti ipak malo.ovde pisemo 10 strana cistih cinjenica zasto je dobro biti u EU i ti dodjes i nista nenavedes, samo kazes:protiv sam.
Smile

Procitaj ponovo šata sam napisao!Mi jesmo Evropa!Kada kažem ne mislim na ne po svaku cenu!Ne alko cemo ostati bez Kosova,ne ako cemo biti zadnja rupa na svirali, ne ako cemo izgubiti nacionalni indetitet,ne ako cemo biti Euro deponija i slicno,mogu ti ja još nabrajati....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
LG Frizider
Citat
Što mene neko ne protera sa jedno 200 000 evra.
Ja sam za to da se tebi daju 200000 i da odes iz zemlje. Je l' se slazemo?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Или ћемо, ако постанемо стабилна држава са ЕУ склопити неки уговор о мањем опорезивању, визним олакшицама - укидању виза итд.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3X
Apsolutno,i neću tražiti povratak.
Panini
to je smešno.
« Poslednja izmena: 30. Jul 2007, 15:45:52 od gordan.i »
IP sačuvana
social share
Misli svojom glavom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Rinaka,

Hajde objasni lepo kako bi to Srbija bila deponija u slučaju ulaska u EU, kako bi to Srbija izgubila svoj nacionalni identitet. Nemaš nikakve argumente za to.

I hajde da vidimo kakvo je stanje u Srbiji sada:

Evo danas je ponovo još jedna reka u Srbiji ostala bez ribe zbog novog zagađenja. To je treća reka u kojoj je pobijeno sve što je živo u zadnjih mesec dana. Mi smo momentalno ogromna haotična deponija neodgovornih preduzeća koje zagađuju gde god stignu, loših zakona koji to nisu u stanju da spreče  i neefikasne države koja ne sprovodi zakone. Što se tiče deponija - Srbija nema nijednu uređenu deponiju, nijedan reciklažni centar.

Ulaskom u EU bi morali napokon da uvedemo zakone i mehanizme kojima bi ova zemlja napokon dobila higijenske deponije, stroge mehanizme kontrole i suzbijanja industrijskog zagađenja i daleko strožiji sistem kontrole šta se izliva u reke, u vazduh i u zemlju.

Panini,

Stabilna država je država funkcionalnih institucija i dobrih zakona. Mi nemamo momentalno nijedno ni drugo. Sve države u Evropi izgrađuju funkcionalne institucije i dobre zakone tako što međusobno preuzimaju najbolja rešenja. To je poenta EU.

Poreske olakšice nisu nikakvo rešenje - kada Hrvatska uđe u EU Krašova čokolada će koštati i u Austriji i u Mađarskoj i u Rumuniji 5 evra. Soko Štark čokolada će koštati 7 evra jer nismo u carinskoj uniji EU. Naša roba jednostavno neće biti konkuretna. Ili si u sistemu ili nisi.

« Poslednja izmena: 30. Jul 2007, 15:50:01 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Što mene neko ne protera sa jedno 200 000 evra.
Ja sam za to da se tebi daju 200000 i da odes iz zemlje. Je l' se slazemo? Smile
Ko ce ga takvog,vidiš da su ga otpustili posle 30 godina kao tehnološki višak! Smile Smile Smile
Citat
Rinaka,

Hajde objasni lepo kako bi to Srbija bila deponija u slučaju ulaska u EU, kako bi to Srbija izgubila svoj nacionalni identitet. Nemaš nikakve argumente za to.

I hajde da vidimo kakvo je stanje u Srbiji sada:

Evo danas je ponovo još jedna reka u Srbiji ostala bez ribe zbog novog zagađenja. To je treća reka u kojoj je pobijeno sve što je živo u zadnjih mesec dana. Mi smo momentalno ogromna haotična deponija neodgovornih preduzeća koje zagađuju gde god stignu, loših zakona koji to nisu u stanju da spreče  i neefikasne države koja ne sprovodi zakone. Što se tiče deponija - Srbija nema nijednu uređenu deponiju, nijedan reciklažni centar.

Ulaskom u EU bi morali napokon da uvedemo zakone i mehanizme kojima bi ova zemlja napokon dobila higijenske deponije, stroge mehanizme kontrole i suzbijanja industrijskog zagađenja i daleko strožiji sistem kontrole šta se izliva u reke, u vazduh i u zemlju.

A što ti misliš da meni ovi moji razlozi koje sam naveo nisu dovoljni da budem protiv,ja iznosim svoje mišljenje i nikog ne udaram po ušima da promeni svoje!A što se to onda upeše da nam uzmu Kosovo pa da onda udjemo u EU,ako je tako kako ti veliš zar nije logika obrnuta!
Što se tice deponije,bila bi i preko polovnih auta,i preko raznraznog smeca,naravno i onog toksicnog otpada!

« Poslednja izmena: 30. Jul 2007, 15:49:46 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 15:09:35
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.