Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 01:22:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: EU - Za ili Protiv?
Za
57.3%  (114)
Protiv
42.7%  (85)
Ukupno glasova: 199
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: EU - Za ili Protiv  (Pročitano 71356 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
данило,
Нико нема ништа против примене страних искустава. Али, све те механизме треба прегледати и селективно применити. ништа наслепо и у пакету. Америку не волим, али ми се, на пример, допада идеја о смртној казни за одређене злочине.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3X
Citat
Što mene neko ne protera sa jedno 200 000 evra.
Ja sam za to da se tebi daju 200000 i da odes iz zemlje. Je l' se slazemo? Smile
Ko ce ga takvog,vidiš da su ga otpustili posle 30 godina kao tehnološki višak! Smile Smile Smile
Vidimo koga neće Evropa, kose vratio u Bosnu.
Ti da imaš 10% mog iskustva, mogao bi da biraš posao u evropi.
Ja i ovde imam dovoljno posla, i ne bojim se da ću biti bez posla , samo što bi smo u EU imali veću perspektivu i bolji standard. Što se tiče posla , ja uvek mogu da zaposlim svako koje nezbrinut, ako mi se obrati, pod uslovom da zna da radi,
IP sačuvana
social share
Misli svojom glavom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
rinaka, zasto ne?
gde cemo i kako da putujemo ako budemobili jedina drzava u okruzenju danije u EU.
neces moci koal da kupis bez 60% porezana njih. kakvo putovanje.
sada birqamo da li cemo na dno ili konacno u svet.
dobro je da je tavkih kao ti ipak malo.ovde pisemo 10 strana cistih cinjenica zasto je dobro biti u EU i ti dodjes i nista nenavedes, samo kazes:protiv sam.
Smile

Procitaj ponovo šata sam napisao!Mi jesmo Evropa!Kada kažem ne mislim na ne po svaku cenu!Ne alko cemo ostati bez Kosova,ne ako cemo biti zadnja rupa na svirali, ne ako cemo izgubiti nacionalni indetitet,ne ako cemo biti Euro deponija i slicno,mogu ti ja još nabrajati....

e, pa, da ti pomognem.
ti si protiv.
svakako da cemo biti poslednja rupa na svirali kao i svi novopridosli.
postacmo pretposlednja tek kada neko udje posle nas.
nacionalni identitet ne spada u uslov za pristup EU i EU fnansira iz fondova tradiciju svakog naroda. tako da nema nista od toga.

da, bicemo depoonija jedno vreme dok se stvari ne rasciste i dok ne pojedemo sva govna koja smo izasrali, a mnogo smo kenjali.
deponija usmislu da ce se svi srbi koji su prtivzakonito otisli u EU deportovati nazad u domovinu.
ako su po tebi srbi smece, onda cemo biti deponija Smile
u suprotnom-ne.

gde cemo i kako da putujemo ako budemobili jedina drzava u okruzenju danije u EU.
neces moci koal da kupis bez 60% porezana njih. kakvo putovanje.

Или ћемо, ако постанемо стабилна држава са ЕУ склопити неки уговор о мањем опорезивању, визним олакшицама - укидању виза итд.
koji je interes u EU da se tako nesto uradi?
vazi ono:ili si sa njima, ili protiv njh.
shvati, nema vise nesvrstanih!
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
A nisi pomislio da sam se sam vratio?Bolje šuti,necu da se samoreklamiram,zabramjeno je!Mada za tvoju informaciju,pun sam ko brod,nemoram da mrdnem prstom ni ja ni dete mi do kraja života!
« Poslednja izmena: 30. Jul 2007, 15:59:35 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3X
A nisi pomislio da sam se sam vratio?Bolje šuti,necu da se samoreklamiram,zabramjeno je!Mada za tvoju informaciju,pun sam ko brod,nemoram da mrdnem prstom ni ja ni dete mi do kraja života!
Ni na kraj pameti. Da si se sam vratio nebi bio proti EU,. Mora da su te deportovali.
IP sačuvana
social share
Misli svojom glavom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

This time, next year, we'll be millionairs ...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 467
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 5228
Ni na kraj pameti. Da si se sam vratio nebi bio proti EU,. Mora da su te deportovali.
Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Panini,

Bilo bi dobro da pogledamo istini u oči.

Nije reč o iskustvima nego principu funkcionisanja sistema. Kao i košarci - ili primenjuješ međunarodne standarde FIBE ili ne - ili si u sistemu ili si van toga i van svih međunarodnih takmičenja.

Nisu svi narodi u Evropi blesavi zato što su harmonizovali svoja iskustva. Sistem funkcioniše kao jedna celina, ako reformišeš jedan segment a drugi ne ništa nisi uradio jer jedan podmazan točkić ne može da pokrene drugi ako je zarđao i stoji.

Ako bi selektivno birali u zemlji kao što je Srbija - budi siguran da će tu selektivnost birati aligatori u skladu sa svojim ličnim interesima.

Nivo nemara, javašluka i bede u Srbiji je ogroman. Pogledaj na šta nam liče ulice, kako izgledaju zgrade, mostovi, autobusi. To je slika i prilika nefunkcionalnosti društva i institucija, loših zakona. Pravosuđe nam je toliko neefikasno da prosečna parnica oko najbesmislenijih stvari traje više godina. Sudovi su pretrpani predmetima. 

Da bi izgradio kuću u Beogradu treba da izvadiš 1000 dozvola, podmitiš desetak službenika, potplatiš telekom da bi ti možda jednog dana prikačili telefon, moliš vodovod i kanalizaciju da ti možda dovedu kanalizacionu cev.

To sve uopšte ne mora tako da funkcioniše ali sistem mora da se dotera u red. Ako ne doteraš ceo sistem, ništa nisi uradio jer je sve međusobno povezano.

Što se tiče Ameriike i njenog sistema, kamo lepe sreće da iskopiramo njihove ekonomske zakone. Tamo firmu registruješ za jedan dan, porezi i doprinosi su duplo manji nego u Srbiji, ne naplaćuju ti nebulozne secikesa takse poput "takse na istaknutu firmu" koju plaća svaka firma u Srbiji, a taj zakon postoji samo kod nas.

« Poslednja izmena: 30. Jul 2007, 16:14:03 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Šta da ti kažem,mlad nisi!Na tvoju žalost ja imam Nemacki pasoš i mogu da idem po toj Evropi  i da radim(al nemam potrebe) kada god zaželim!Za to i imam o njoj tako mišljenje!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3X
Kada si napusto Nemačku?
Nemoj da lažeš.
« Poslednja izmena: 30. Jul 2007, 16:20:04 od gordan.i »
IP sačuvana
social share
Misli svojom glavom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
A ko kaže da sam je napustio? Smile Smile Smile Da si malo finiji poslao bi ti garantno pismo!Ovako bojim se možeš svašta da napšraviš! Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 30. Jul 2007, 16:24:21 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 01:22:41
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.