Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Maj 2026, 10:05:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: EU - Za ili Protiv?
Za
57.3%  (114)
Protiv
42.7%  (85)
Ukupno glasova: 199
Idi dole
Stranice:
1 ... 62 63 65 66 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: EU - Za ili Protiv  (Pročitano 84647 puta)
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Frizider
Citat
Ti ćeš da mi govoriš o pismenosti.

Vas nekolik treba pod hitno izbaciti sa foruma, jer samo opstruirate, pošto ništta drugo neznate sem da vređatei provocirate
Evo ti pismenost inteligencijo..................  Smile
« Poslednja izmena: 11. Jul 2007, 23:56:49 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
vanyo  a ti neznaš za njega?

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3X
danilo
kako to da shvate tvrdoglavi balkanci koji žele samo izolaciju i da budu ograđeni visokim ogradama, jer misle da će svet da ih porobi i opljačka. Oni hoće državu nezavisnu bez obzira kolika je, a sv je manja i manja.
IP sačuvana
social share
Misli svojom glavom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
momci.......uzivajte!!!! Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Frizider
Citat
a ti neznaš za njega
Aj me malo podseti.....je l' bese onaj u gondorovom potpisu? Onaj reformator pravde i osumnjicenih?  Smile
« Poslednja izmena: 12. Jul 2007, 00:06:13 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 172
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
-ajde bre vas dvojica sta se svadjate...Smile

@skorpione...Smile

Osetio sam da ces da planes i to me najvise raduje.Ti ovde govoris o nekim tamo nasim krs fabrikama u SFRJ,ali koliko ja znam taj Jugic se izvozio i u Ameriku.Bas mene i ostale radne ljude u Srbiji briga da li ce neko da se podsmeva tom automobilu.Ako ga stranci kupe za te pare za koje smo ga mi izvozili,posle ako hoce neka ga bace na djubriste ili neka parve sporete od njega.Mi smo imali serije proizvodnje tog automobila i tacno je da on nije mogao da se poredi ni sa Mercedesom,Opelom,Toyotom...ali su ga zato kupovali ljudi, koji nisu mogli da kupe ove koje sam naveo.Zasto samo ciljati na bogatase?!Vidi se da ti ekonomija nije jaca strana.
Dalje, to da bi rokao komuniste ne sumnjam.Rokali su komuniste i pre drugog svetskog rata i zatvarali,ali slaba vajda.Dosla osveta,pa smo napikirali uzeli na zub svakoga ko nas je mrzeo.Nije dovoljno sto ste nam zabranili ucesce na izborima '30-ih,a pri tom nismo imali nijednu nasilnu akciju.I posle jos hocete da komunisti ne zabrane vas.Smile Cekaj bre bato,ne budi licemeran,kao sto si licemeran kod stecene imovine koja uopste nije radom tvojih predaka dobijena.Hoces da budes deo gradjanke klase,da imas privilegije,jedni zakoni da vaze za tebe,a drugi za nas.No pasaran!!!Ti ne priznajes sistem jednakih sansi.Bas iz razloga sto znas, da kada bi se kretalo od nule,ti bi ostao nula i u ekonomskom i u moralnom smislu.Sebican si i to je "vrlina" kapitalista i onih koji bi to zeleli da budu(sitne burzoazije).I jos se ponosite time sto ste sebicni.Radnicka klasa nikada nista nije ni trazila od vas,jedino ono sto joj pripada.
Kada govorite o socijalizmu tu ne ubrajate Kinu i Vijetnam,zato sto vam bodu oci njihovi uspesi,a vi i onako ne smete da to priznate nego njihov sistem nazivate kapitalizmom.a ja ti kazem da je NKPJ skoro imala sastanak sa visokim predstavnikom Komunisticke Partije Kine.Dosli ljudi da odrze predavanje iz ekonomije i zele tesniju saradnju sa nasim socijalistickim organizacijama i stranakama.Oni su uveli nesto novo u socijalizam-radnicko samoupravljanje i privatnu svojinu kontrolisanu od strane drzave.Ti privatnici su clanovi komunisticke partije.Mozda ti i smeta sto Kina i S.Koreja saradjuju.Sto se Venecuela,Ekvador i Bolivija otrgla iz kandzi kapitalizma i jos organizuje Ugo Cavez Kopa Amerika...Znam nervozan si sto je amerik ispala u takmicenju po grupama.Jbg sta ces i pored silinih krvavih kapitalistickih para ne znaju da igraju fudbal i imaju 2 leve noge.Smile
A sto se tice poredjenja EU i Komunizma,to necu ni da komentarisem.Svaka nebuloza zamara moj mozak.ispada da je Istocni blok rusen i pao je komunizam,a na zapadu u okviru EU je opet komunizam...sta reci a ne nasmejati se.Ovo moze samo neki tvrdokorni desnicar da odvali.Na zalost zaboravio sam pod kojim je nick-om na forumu.Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
evropa je zakon
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3X
-ajde bre vas dvojica sta se svadjate...Smile

@skorpione...Smile

Osetio sam da ces da planes i to me najvise raduje.Ti ovde govoris o nekim tamo nasim krs fabrikama u SFRJ,ali koliko ja znam taj Jugic se izvozio i u Ameriku.Bas mene i ostale radne ljude u Srbiji briga da li ce neko da se podsmeva tom automobilu.Ako ga stranci kupe za te pare za koje smo ga mi izvozili,posle ako hoce neka ga bace na djubriste ili neka parve sporete od njega.Mi smo imali serije proizvodnje tog automobila i tacno je da on nije mogao da se poredi ni sa Mercedesom,Opelom,Toyotom...ali su ga zato kupovali ljudi, koji nisu mogli da kupe ove koje sam naveo.Zasto samo ciljati na bogatase?!Vidi se da ti ekonomija nije jaca strana.
Dalje, to da bi rokao komuniste ne sumnjam.Rokali su komuniste i pre drugog svetskog rata i zatvarali,ali slaba vajda.Dosla osveta,pa smo napikirali uzeli na zub svakoga ko nas je mrzeo.Nije dovoljno sto ste nam zabranili ucesce na izborima '30-ih,a pri tom nismo imali nijednu nasilnu akciju.I posle jos hocete da komunisti ne zabrane vas.Smile Cekaj bre bato,ne budi licemeran,kao sto si licemeran kod stecene imovine koja uopste nije radom tvojih predaka dobijena.Hoces da budes deo gradjanke klase,da imas privilegije,jedni zakoni da vaze za tebe,a drugi za nas.No pasaran!!!Ti ne priznajes sistem jednakih sansi.Bas iz razloga sto znas, da kada bi se kretalo od nule,ti bi ostao nula i u ekonomskom i u moralnom smislu.Sebican si i to je "vrlina" kapitalista i onih koji bi to zeleli da budu(sitne burzoazije).I jos se ponosite time sto ste sebicni.Radnicka klasa nikada nista nije ni trazila od vas,jedino ono sto joj pripada.
Kada govorite o socijalizmu tu ne ubrajate Kinu i Vijetnam,zato sto vam bodu oci njihovi uspesi,a vi i onako ne smete da to priznate nego njihov sistem nazivate kapitalizmom.a ja ti kazem da je NKPJ skoro imala sastanak sa visokim predstavnikom Komunisticke Partije Kine.Dosli ljudi da odrze predavanje iz ekonomije i zele tesniju saradnju sa nasim socijalistickim organizacijama i stranakama.Oni su uveli nesto novo u socijalizam-radnicko samoupravljanje i privatnu svojinu kontrolisanu od strane drzave.Ti privatnici su clanovi komunisticke partije.Mozda ti i smeta sto Kina i S.Koreja saradjuju.Sto se Venecuela,Ekvador i Bolivija otrgla iz kandzi kapitalizma i jos organizuje Ugo Cavez Kopa Amerika...Znam nervozan si sto je amerik ispala u takmicenju po grupama.Jbg sta ces i pored silinih krvavih kapitalistickih para ne znaju da igraju fudbal i imaju 2 leve noge.Smile
A sto se tice poredjenja EU i Komunizma,to necu ni da komentarisem.Svaka nebuloza zamara moj mozak.ispada da je Istocni blok rusen i pao je komunizam,a na zapadu u okviru EU je opet komunizam...sta reci a ne nasmejati se.Ovo moze samo neki tvrdokorni desnicar da odvali.Na zalost zaboravio sam pod kojim je nick-om na forumu.Smile
Tačno,  yugić se izvozio u Ameriku., ali neuspešno .I zejtin je bio jeftin za vreme Slobe ali ga nije bilo.Blago tebi kad ti je Severna Koreja uzor. Zaboravio si Kubu.Tito je sa komunistima naneo najviše zla Srbiji.
IP sačuvana
social share
Misli svojom glavom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Kao sto kaze covek opusti se. Tako ti je uvek na politickom forumu. I nisu ovo vredjanja, ovo su konstatacije  Smile
Blago si ga nama ako su ovo konstatacije...pa ne kapirate da se sve vrtu u krug?
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 172
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Tačno, yugić se izvozio u Ameriku., ali neuspešno .I zejtin je bio jeftin za vreme Slobe ali ga nije bilo.Blago tebi kad ti je Severna Koreja uzor. Zaboravio si Kubu.Tito je sa komunistima naneo najviše zla Srbiji.
Mislim da ne treba sam sebe da citiram,jer sam ovim sto sam napisao sve rekao.ako ni to ne razumes onda ni tebi ekonomija nije jaca strana.

@Osetio sam da ces da planes i to me najvise raduje.Ti ovde govoris o nekim tamo nasim krs fabrikama u SFRJ,ali koliko ja znam taj Jugic se izvozio i u Ameriku.Bas mene i ostale radne ljude u Srbiji briga da li ce neko da se podsmeva tom automobilu.Ako ga stranci kupe za te pare za koje smo ga mi izvozili,posle ako hoce neka ga bace na djubriste ili neka parve sporete od njega.Mi smo imali serije proizvodnje tog automobila i tacno je da on nije mogao da se poredi ni sa Mercedesom,Opelom,Toyotom...ali su ga zato kupovali ljudi, koji nisu mogli da kupe ove koje sam naveo.Zasto samo ciljati na bogatase?!Vidi se da ti ekonomija nije jaca strana.

Sto se tice S.Koreje,nemam ja tu sta da mislim.Kinezi vrlo lepo saradjuju sa njima i njih bas zabole za neke saveze sa Amerikancima i Evropskim zemljama.Ponavljas nekefraze koje si naucio napamet,a ne obrazalazes zasto je to tako.Kao:"komunisti i Tito su nanleli najvise stete"....pih...zasto kako,zbog cega????

Ajmo tako da se bacakamo,evo ja kazem Kraljevina srbija je najgora moguca tvorevina eksploatatorskih hostaplera,derikoza,secikesa,lopova,pedofila,klero-fasista,imbecila,neotesanih seljacina...I na cemu smo onda...?!

Ali ja sam sve obrazlozio zasto je to tako...

sto se Kube tice...ej bre...raj na zemlji.Jos da nemaju sankcije teklo bi im med i mleko.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 62 63 65 66 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Maj 2026, 10:05:41
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.