Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Maj 2026, 23:31:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: EU - Za ili Protiv?
Za
57.3%  (114)
Protiv
42.7%  (85)
Ukupno glasova: 199
Idi dole
Stranice:
1 ... 61 62 64 65 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: EU - Za ili Protiv  (Pročitano 84545 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3X
varnyo,
samo si lopove preimenovao u kapitaliste. Jeste da oni sada drže kapital, ali otet.Onda su ipak lopovi kojima treba suditi. Jeli ti malo jasnije. Uzgred a koji si ti kurs zavrsio .
« Poslednja izmena: 11. Jul 2007, 23:00:06 od gordan.i »
IP sačuvana
social share
Misli svojom glavom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230

E ovo ja zovem apstinencijalnom krizom....

Kad bi svi koristili tvoju logiku vrlo lako bi smo utvrdili da je i Eu Hitlerova tvorevina,ili,nastavak Hitlerove politike drugim sredstvima.

I niko da mi objasni razliku izmedju experimenata oznacenih crveom zvezdom,i experimenta oznacenog sa zutom zvezdom,iako sam to potencirao u nebrojeno mnogo postova.
I na kraju krajeva kreatorii oba experimenta su isti.
Nema razlike sto bi se reklo: isti.I rezultat je bio isti. Jad, beda, chemer.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Frizider
gordane idi radi nesto sto ne podrazumeva pricanje ili pisanje..........jos malo pa ces moci knjigu da izdas koliko si "umotvorina" ovde ispisao.......nemoj da ti pomenem pismenost jer tekst je vec spreman samo copy-paste........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Nemoj tako naglo. Tek si usla u kolotecinu.Opusti se na forumu.
Kažem to iz razloga jer možemo mi ovde da trubimo koliko hoćemo, biće kako će biti. Vidiš i sam da na kraju dolazi do tenzija, ljudi postaju agresivni, kreće vređanje, a mislim ta to nije poenta foruma.
Zato i kažem, treba bre da se poštujemo, ne moramo da se volimo, ali neki respect. Baš onog guzonju koji pretsedava na čelu Unije ili naše države, ili bilo koje druge zemlje boli uvo i za tebe, i za mene, i za sve nas.
Ovo su opasne teme, čim politika umeša prste, nastaje pičvajz da prostiš. Kapish?
Biće kako bude.
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Frizider
Kao sto kaze covek opusti se. Tako ti je uvek na politickom forumu. I nisu ovo vredjanja, ovo su konstatacije  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
Nama unija treba iz sto razloga. Moze lako da se Siptari proglase nezavisnim. Sta cemo onda?
Mnogo nam znace Slovaci, Spanci, Rumuni po tom pitanju.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
varnyo,
samo si lopove preimenovao u kapitaliste. Jeste da oni sada drže kapital, ali otet.Onda su ipak lopovi kojima treba suditi. Jeli ti malo jasnije. Uzgred a koji si ti kurs zavrsio
Komšija ti opet fijuknuo... Smile Smile SmileŠto se vataš u kolo kada nezaš igrati?Vidiš da ti se celi Burek grohotom smeje! Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3X
Kao sto kaze covek opusti se. Tako ti je uvek na politickom forumu. I nisu ovo vredjanja, ovo su konstatacije Smile
A šta si to konstatovao, sem uvreda , i pretnji? Ti ćeš da mi govoriš o pismenosti.Vidi se tvoje ponašanje i pristojnost.
IP sačuvana
social share
Misli svojom glavom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
A šta si to konstatovao, sem uvreda , i pretnji? Ti ćeš da mi govoriš o pismenosti.Vidi se tvoje ponašanje i pristojnost.
Smile Smile Smile Smile Smile Spasi burek i odjavi se  gordan.i  Smile Smile Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 11. Jul 2007, 23:51:14 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Smile
ma kakav bensedin covece. Ovde treba neka jaca droga, kako se zove nesto kako neki kazu, odlepis.
Pa ne vidis nebuloze?Pa te fabrike, se vise isplati da sagradimo nove, nego nece vlast da ih ostavi na ulici, sto bi i debelo zavredeli.
Pa to samoupravljanje je pretvorilo sve u prah i pepeo.Dali imbecilima ideju da je to njihovo i svadjaju se vec 30 godina, golje nemaju sta da jedu, pitaju jel stigla markica, jel stigo topli obrok, a nikako da shvate da nije ama bas nista njihovo, da su igraci jedne vecite farse.
Daj organizuj se u sindikate, ostavi politiku, stiti radnike protestima uvedi zakone, kada policija izadje da pendraci, da stvarno pendraci radnicku klasu pa da onda vidimo dal moze. Ali ogradi se od politickih stranaka. Nemoj traziti sto nije tvoje. Trazi platu, trazi posao. pa zamajavaju ih sa tim vec toliko godina i nikako stoka da ukapira. Sve je skart, a balvani jos veruju da je to njihovo.
Sindikat bato. I cim dodje neki politicar palicama ga oteraj: mars fukaro banditska, mi smo radnici.
Bori se bato za svoja prava, ali ona koja su stvarno tvoja. Plata!!!
daje gazda otkaz svima. Dobro majmune to je tvoje. Idemo na Uniju sindikata, idemo na vladu medije. Kazes: evo sta nam rade.
Svi se boje sirenja realnih protesta. A ne ovako: ovo je moje, vi nemate pravo, ti si lopov, ti si tajkun.
Kad ti kazem da te krvopije(komunisti) nisu ni stvorile pravog radnika, nego direktora koji protestuje. Sva su govna zivi hodajuci direktori.
Cela radnicka problematika je u Marksovim parolama.

E ovo ja zovem apstinencijalnom krizom....

Kad bi svi koristili tvoju logiku vrlo lako bi smo utvrdili da je i Eu Hitlerova tvorevina,ili,nastavak Hitlerove politike drugim sredstvima.

I niko da mi objasni razliku izmedju experimenata oznacenih crveom zvezdom,i experimenta oznacenog sa zutom zvezdom,iako sam to potencirao u nebrojeno mnogo postova.
I na kraju krajeva kreatorii oba experimenta su isti.

"Experiment" sa žutom zvezdom uspešno funkcioniše već 40 godina. Granice se prelaze sa ličnim kartama, možeš da konkurišeš i radiš bilo gde od Dablina do Atine, da budeš vlasnik nekretnine i uživaš ista prava i mogućnosti. Privrednici mogu da funkcionišu bez carinskih, poreski i drugih administrativnih prepreka. Evropa danas zahvaljujući zajedništvu je konkuretna na globalnom tržištu kapitala i proizvoda, zahvaljujući zajedničkim naporima se otisnula i u svemir, proizvodi pankontinentalne putničke avione i održava najbolji sistem socijalne zaštite stanovništva na celoj planeti.

« Poslednja izmena: 11. Jul 2007, 23:52:10 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 61 62 64 65 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Maj 2026, 23:31:27
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.