Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Maj 2026, 23:31:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: EU - Za ili Protiv?
Za
57.3%  (114)
Protiv
42.7%  (85)
Ukupno glasova: 199
Idi dole
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: EU - Za ili Protiv  (Pročitano 84544 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 706
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N80
Tarantulice , nije to samo slučaj između granda i maxija, nego je to dogovor među tajkunima da ubiju cenu rada.Znaci onaj iz Maxija nemože više nigde na drugom mestu naći posao.I to nije jedan primer, ima ih mnogo. Ali pitah dali je to moguće u EU.

Naravno da postoji i da je to moguce.....Cak potpisuju neke ugovore gde se obavezuju da nece raditi u bransi X godina..
Kod nas je moguce da kad odes iz neke firme poneses i kupce i dobavljace na primer i da otimas bivsoj firmi poslove.

@staljinu
On je to dobio kao ugrozen. Nije strvina nikada tamo radila.

A ona govna sto ste sagradili da trenirate samoupravljanje, sa pijenjem kafa mi smo platili krvlju i raspadom.
Komuniste treba ubiti a ne zabraniti. I njih i njihove simpatizere. Nisu jos stigle prave vlasti da se ponasaju kako treba sa vama. Smile Smile Smile

A sta sa EUmunistima?

I onako usput,,,Znate li koja je najbrojnija partija na svetu?
« Poslednja izmena: 11. Jul 2007, 20:48:45 od ljubac »
IP sačuvana
social share
Кроз ватру и воду дигнуте главе, стазама Победе, Части и Славе!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 172
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat: shkorpion
A ona govna sto ste sagradili da trenirate samoupravljanje, sa pijenjem kafa mi smo platili krvlju i raspadom.
Komuniste treba ubiti a ne zabraniti. I njih i njihove simpatizere. Nisu jos stigle prave vlasti da se ponasaju kako treba sa vama
Ne vidim da se nesto trudite da te fabrike iz vremena SFRJ rasformirate.U stvari vi se trudite da ih odrzite da funkcionisu po kapitalistickom principu,ali se one zbog vase nesposobnosti razgradjuju i raspadaju.Ocajnicki pokusavate da zapolslite ljude,ali od vas mogu samo da ocekuju otpustanje.Trentna brojka je oko 1 000 000,ali bice ih i vise.

A sto se tice te tvoje ispoljene agresivnosti i ideje da komuniste treba pobiti,tu tek dolazi do izrazaja vase pravo lice.I onda se pitas zasto su komunisti konfiskovali,steljali i zatvarali.Sa vama covek treba da bude veoma oprezan,a i sa desnicarima takodje,cim niste u pravu i cim vidite da vasa ideja nema dobru podlogu,hovete to silom da nadomestite.Mi(komunisti) silu upotrebljavamo kao sekundarni element borbe-samoodbrane i naknadne reakcije. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
Citat: shkorpion
Komuniste treba ubiti a ne zabraniti. I njih i njihove simpatizere. Nisu jos stigle prave vlasti da se ponasaju kako treba sa vama
Ne vidim da se nesto trudite da te fabrike iz vremena SFRJ rasformirate.U stvari vi se trudite da ih odrzite da funkcionisu po kapitalistickom principu,ali se one zbog vase nesposobnosti razgradjuju i raspadaju.Ocajnicki pokusavate da zapolslite ljude,ali od vas mogu samo da ocekuju otpustanje.Trentna brojka je oko 1 000 000,ali bice ih i vise.

A sto se tice te tvoje ispoljene agresivnosti i ideje da komuniste treba pobiti,tu tek dolazi do izrazaja vase pravo lice.I onda se pitas zasto su komunisti konfiskovali,steljali i zatvarali.Sa vama covek treba da bude veoma oprezan,a i sa desnicarima takodje,cim niste u pravu i cim vidite da vasa ideja nema dobru podlogu,hovete to silom da nadomestite.Mi(komunisti) silu upotrebljavamo kao sekundarni element borbe-samoodbrane i naknadne reakcije. Smile
Te su fabrike skart, zastarele tehnologije, neisplacene i zajapureni drugovi koji ne daju 'njihovo'.
Usli ste sa Leposavom Milicevic u Galeniku. Covek platio, podelio akcije imali su svi profita. Usli ste ko hajduci. Sud u Svajcarskoj odredio milion dolara da platimo odstete.U zastavinim halama se igra mali fudbal, dok su u medjuvremenu i kinezi koji su vozili samo bicikl, kupili Land Rover.
Korejci nisu znali sta je auto, u medjuvremenu drmaju u svetu sa Hyundayem i KIA-om.
Sve je to rezultat vaseg samoupravljanja.Skidao bi direktorima gace. Pa takav kadar je najtrazeniji u svetu.
Kamo srece da imamo desetak hiljada sposobnih direktora.

A sto se tice likvidacije, to bi za vas sa takvim idejama trebalo reaktivirati Aushwicz, ali bez gasa jer je skup, nego zivo spaljivanje. Da se naucite pameti da uzimate tudju muku.Svojina treba biti kao u americi, neprikosnovena, da mogu da te ubijem ko skota samo li se drznes da mi je diras.
Prosao je svet tu boljku. I te muke nece vise niko.Naseli idoti pre 60 godina na obecanja krvopija.
Zna svet kako da se odbrani od vas ne brini. samo sanjajte.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1842
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Hvala lepo, ali ja ovde sasvim pristojno živim od svog rada, i ne želim da idem u Nemačke i Švajcarske, da ciganišem i živim od socijalne pomoći.
Imam kumove u Austriji, kum želi da se vrati, ali mu žena ne da...momak je izneo svoje argumente, ne bih ih sad navodila, ali vidim kako mu je.
Da je kod nas dobro, nije, to nisam ni rekla...ali nije Evropa zlatna koka. Mi ćemo za njih uvek biti cigani i balkanci, pa makar ne znam šta radili. Odlazim često u Mađarsku...jad i beda. Toliko im je dobro da dolaze na subotički buvljak da se obuku i kupe hranu.

Smile Smile Smile

posto sam suboticanin da potvrdim ovo... Smile

secam se dok sam jos bio klinac da su na suboticki buvljak dolazili svi narodi iz istocnog bloka, i poljaci, i rumuni, i madjari, i cesi, itd... nazalost istorija se ponavlja, pa je buvljak danas pun madjara i rumuna... toliko o lagodnom zivotu u eu... ako vec treba da se osniva ili ulazi u neku uniju, neka to bude regionalna balkanska unija, kao sto su to odradili i skandinavci... kakav eu ljudi, probudite se...
IP sačuvana
social share
So I say live and let live. That's my motto. Live and let live. Anyone who can't go along with that, take him outside and shoot the motherfucker. It's a simple philosophy, but it's always worked in our family...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Frizider
Citat
A sto se tice likvidacije, to bi za vas sa takvim idejama trebalo reaktivirati Aushwicz, ali bez gasa jer je skup, nego zivo spaljivanje. Da se naucite pameti da uzimate tudju muku.Svojina treba biti kao u americi, neprikosnovena, da mogu da te ubijem ko skota samo li se drznes da mi je diras.
Al' si ti puko jebote, sta, nestale zalihe bensedina............Za imovinu se slazem. Nek dodje neko da je uzme glavu cu mu razbiti. Ali i kapitalizam mi deluje vise kao robovlasnistvo, samo sto robovi imaju pravo da kupe TV, da kupe kola, i sve to na 126786 rata u narednih 80 godina.........a u vecini slucajeva radis za nekog skota koji je pokrao sve sto je sa njim bilo u kontaktu vise od 3 sekunde.
« Poslednja izmena: 11. Jul 2007, 22:17:04 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
 Smile
ma kakav bensedin covece. Ovde treba neka jaca droga, kako se zove nesto kako neki kazu, odlepis.
Pa ne vidis nebuloze?Pa te fabrike, se vise isplati da sagradimo nove, nego nece vlast da ih ostavi na ulici, sto bi i debelo zavredeli.
Pa to samoupravljanje je pretvorilo sve u prah i pepeo.Dali imbecilima ideju da je to njihovo i svadjaju se vec 30 godina, golje nemaju sta da jedu, pitaju jel stigla markica, jel stigo topli obrok, a nikako da shvate da nije ama bas nista njihovo, da su igraci jedne vecite farse.
Daj organizuj se u sindikate, ostavi politiku, stiti radnike protestima uvedi zakone, kada policija izadje da pendraci, da stvarno pendraci radnicku klasu pa da onda vidimo dal moze. Ali ogradi se od politickih stranaka. Nemoj traziti sto nije tvoje. Trazi platu, trazi posao. pa zamajavaju ih sa tim vec toliko godina i nikako stoka da ukapira. Sve je skart, a balvani jos veruju da je to njihovo.
Sindikat bato. I cim dodje neki politicar palicama ga oteraj: mars fukaro banditska, mi smo radnici.
Bori se bato za svoja prava, ali ona koja su stvarno tvoja. Plata!!!
daje gazda otkaz svima. Dobro majmune to je tvoje. Idemo na Uniju sindikata, idemo na vladu medije. Kazes: evo sta nam rade.
Svi se boje sirenja realnih protesta. A ne ovako: ovo je moje, vi nemate pravo, ti si lopov, ti si tajkun.
Kad ti kazem da te krvopije(komunisti) nisu ni stvorile pravog radnika, nego direktora koji protestuje. Sva su govna zivi hodajuci direktori.
Cela radnicka problematika je u Marksovim parolama.
« Poslednja izmena: 11. Jul 2007, 22:31:53 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3X
Citat
Al' si ti puko jebote, sta, nestale zalihe bensedina............Za imovinu se slazem. Nek dodje neko da je uzme glavu cu mu razbiti. Ali i kapitalizam mi deluje vise kao robovlasnistvo, samo sto robovi imaju pravo da kupe TV, da kupe kola, i sve to na 126786 rata u narednih 80 godina.........a u vecini slucajeva radis za nekog skota koji je pokrao sve sto je sa njim bilo u kontaktu vise od 3 sekunde.
Hoćeš da kažeš da tvoja imovina nije kapital, a tuđa je kapitalizam. Grešiš što tajkune svrstavaš u kapitaliste. Nemaju oni veze sa kapitalizmom, nego sa lopovlukom. To kupovanje imovine za dzabe , samo na papiru je čista otimačina i lopovluk. Da smo u EU to nebi moglo da se desi.
IP sačuvana
social share
Misli svojom glavom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
Ma to radnici kada idu kod politicara. Eto zadnja scena je bila, traze da se oformi vlada. Da puknes.
Vec ne znam koliko godina ista scena: oni nezadovoljni, izlazi poneki mutant, videcemo razmotricemo, obecavamo a sad svi na radna mesta.
daj se organizuj u sindikate gde nema p od politike.
ali to je mentalitet stvoren desetinama godina.Golja, sav u ritama i smradovima jos hoce da upravlja. Idi bre uspravno, trazi svoju platu, povisicu, zaposlenje. Potpisuj ugovore sa poslodavcima, sa vlastima, trazi da se ispostuje.
Gledaj one matuzaleme sto vode kao fol sindikat: mi cemo ovo, vi ne mozete ono, nemate pravo, nemamo strpljenja. Pa jel to nivo odbrane radnickih prava?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Frizider
Citat
Sindikat bato
Sve je to lepo samo da sindikalci nisu potkupljeni ili vrlo bliski sto direktoru, sto vlastima...mi nemamo pravi sindikat koji ce stvarno radnici da biraju, mada i oni koji se izaberu posle par "razgovora" (citaj uplata) postaju direktorovi ljudi...mnogo treba vremena ovde da prodje, da ljudi skapiraju sta treba da rade. Jebe te drzava, jebe te firma, jebe te sindikat......

Citat
Hoćeš da kažeš da tvoja imovina nije kapital, a tuđa je kapitalizam
Citat
Grešiš što tajkune svrstavaš u kapitaliste
Sta si sada rekao, ajde procitaj svoj post opet.......

Ajde ako mi objasnis pomocu kojih prirodnih nauka si dosao do ovog zakljucka, platim ti kurs za opismenjavanje. Od tebe gordane nisam ni ocekivao pametniju izjavu. Ja kazem, preterano bogacenje na racun odredjenih situacija ili nestabilnosti u zemlji jeste kriminal, ali oni sada drze pola firmi u Srbiji tako da su kapitalisti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 706
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N80
Smile
ma kakav bensedin covece. Ovde treba neka jaca droga, kako se zove nesto kako neki kazu, odlepis.
Pa ne vidis nebuloze?Pa te fabrike, se vise isplati da sagradimo nove, nego nece vlast da ih ostavi na ulici, sto bi i debelo zavredeli.
Pa to samoupravljanje je pretvorilo sve u prah i pepeo.Dali imbecilima ideju da je to njihovo i svadjaju se vec 30 godina, golje nemaju sta da jedu, pitaju jel stigla markica, jel stigo topli obrok, a nikako da shvate da nije ama bas nista njihovo, da su igraci jedne vecite farse.
Daj organizuj se u sindikate, ostavi politiku, stiti radnike protestima uvedi zakone, kada policija izadje da pendraci, da stvarno pendraci radnicku klasu pa da onda vidimo dal moze. Ali ogradi se od politickih stranaka. Nemoj traziti sto nije tvoje. Trazi platu, trazi posao. pa zamajavaju ih sa tim vec toliko godina i nikako stoka da ukapira. Sve je skart, a balvani jos veruju da je to njihovo.
Sindikat bato. I cim dodje neki politicar palicama ga oteraj: mars fukaro banditska, mi smo radnici.
Bori se bato za svoja prava, ali ona koja su stvarno tvoja. Plata!!!
daje gazda otkaz svima. Dobro majmune to je tvoje. Idemo na Uniju sindikata, idemo na vladu medije. Kazes: evo sta nam rade.
Svi se boje sirenja realnih protesta. A ne ovako: ovo je moje, vi nemate pravo, ti si lopov, ti si tajkun.
Kad ti kazem da te krvopije(komunisti) nisu ni stvorile pravog radnika, nego direktora koji protestuje. Sva su govna zivi hodajuci direktori.
Cela radnicka problematika je u Marksovim parolama.

E ovo ja zovem apstinencijalnom krizom....

Kad bi svi koristili tvoju logiku vrlo lako bi smo utvrdili da je i Eu Hitlerova tvorevina,ili,nastavak Hitlerove politike drugim sredstvima.

I niko da mi objasni razliku izmedju experimenata oznacenih crveom zvezdom,i experimenta oznacenog sa zutom zvezdom,iako sam to potencirao u nebrojeno mnogo postova.
I na kraju krajeva kreatorii oba experimenta su isti.
IP sačuvana
social share
Кроз ватру и воду дигнуте главе, стазама Победе, Части и Славе!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Maj 2026, 23:31:01
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.