Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Maj 2026, 01:48:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: EU - Za ili Protiv?
Za
57.3%  (114)
Protiv
42.7%  (85)
Ukupno glasova: 199
Idi dole
Stranice:
1 ... 59 60 62 63 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: EU - Za ili Protiv  (Pročitano 84577 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
@tigeru
sreo sam naseg coveka u engleskoj, diplomirani pravnik, tamo 15 godina.
Ima veliku kucu, 90 funti nedeljno i to mu je to. Sve ostalo placeno.
Petnaest godina nigde ne radi. Ceka penziju. kada sam pohvalio rezim, samo sto mi oko nije iskopao.
Pljuje po engleskoj i kruni a hvali kako je kod Tite ziveo. Kazem mu, nemoj biti dvolican, vrati se U Sarajevo. Sada samo sto mi ono drugo oko nije iskopao.
Covek zivi u iluziji da mu je neko sjebao idilu.Mislim se, kakvi sve balvani su sa nama ziveli nije ni cudo kako je sve propalo.

Zaboravio sam, cerka mu je tamo zavrsila pravni fakultet, a bila u novinama kao izbeglica iz Bosne koja se uklopila u englesko drustvo i zavrsila prava.
« Poslednja izmena: 11. Jul 2007, 15:43:04 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Hvala lepo, ali ja ovde sasvim pristojno živim od svog rada, i ne želim da idem u Nemačke i Švajcarske, da ciganišem i živim od socijalne pomoći.
Imam kumove u Austriji, kum želi da se vrati, ali mu žena ne da...momak je izneo svoje argumente, ne bih ih sad navodila, ali vidim kako mu je.
Da je kod nas dobro, nije, to nisam ni rekla...ali nije Evropa zlatna koka. Mi ćemo za njih uvek biti cigani i balkanci, pa makar ne znam šta radili. Odlazim često u Mađarsku...jad i beda. Toliko im je dobro da dolaze na subotički buvljak da se obuku i kupe hranu.
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3X
Šta mislite, dali je u EU moguća sledeća situacija: radnik koji je nezadovoljan platom u Maxi diskontu, konkuriše za posao u Grand kafi.Ali posle odgovora da radi u Maxiju , rekoše mu da nesmeju da ga prime jer im je naređeno da nesmeju primati radnik iz Maxija. Šta to znači?Znači da tajkuni hoće da im radnici rade badava.Zato njima neodgovara EU.
IP sačuvana
social share
Misli svojom glavom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Šta mislite, dali je u EU moguća sledeća situacija: radnik koji je nezadovoljan platom u Maxi diskontu, konkuriše za posao u Grand kafi.Ali posle odgovora da radi u Maxiju , rekoše mu da nesmeju da ga prime jer im je naređeno da nesmeju primati radnik iz Maxija. Šta to znači?Znači da tajkuni hoće da im radnici rade badava.Zato njima neodgovara EU.
Ne, nego je velika sporčina između Granda i Maxija...bilo po svim medijima...a tajkuna će biti, bili mi u EU ili ne bili.
IP sačuvana
social share
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3X
Tarantulice  , nije to samo slučaj između granda i maxija, nego je to dogovor među tajkunima da ubiju cenu rada.Znaci onaj iz Maxija nemože više nigde na drugom mestu naći posao.I to nije jedan primer, ima ih mnogo. Ali pitah dali je to moguće u EU.
IP sačuvana
social share
Misli svojom glavom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
@tarantulice, bilo bi dobro da svi imaju posao i da ne vode brigu o tome.
To je jako tesko postici, pa zato politicari masu zastavama i dizu djevu kako lako cemo samo dajte nas izglasajte.
Vidis onog bestidnika, Dinkica? Hocu da vidim koliko od pola miliona radnih mesta ce ispuniti.
narocito bilo bi dobro da sa manje, zive u svojoj zemlji. To Evropa i hoce.

Inace svuda u svetu se radnicka prava stite sindikalnim pokretom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 172
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat: shkorpion
Neces Staljine to da doziviz vise.Takvi cistite cokule Legiji u Bacvanskoj i dalje.
A i zavrsavate na struju sa isparnim mozgom. Ne prepoznajete se vise posle strujnih tretmana
Ne bih rekao da necu to da dozivim.Vama kapitalistima trenutno jako lose ide narocito ovde u Srbiji i na Balkanu.Vladate 7 godina,a ne mozete da odrzavate sve one fabrike koje smo mi komunisti napravili...ej brebar da odrzavate.Pa i u Evropi ste malo zabrinuti zbog protesta i socijalnog bunta.Ti izgleda nisi pratio sta se desavalo na samitu G8 u Rostoku.Zabranjujete komunisticke partije u raznim zemljama za koje mislite da i za koje ste sigurni da ako padnu pod vlast komunista pada i vasa prica o kapitalistickom snu.

Citat
sreo sam naseg coveka u engleskoj, diplomirani pravnik, tamo 15 godina.
Ima veliku kucu, 90 funti nedeljno i to mu je to. Sve ostalo placeno.
Petnaest godina nigde ne radi. Ceka penziju. kada sam pohvalio rezim, samo sto mi oko nije iskopao.
Pljuje po engleskoj i kruni a hvali kako je kod Tite ziveo. Kazem mu, nemoj biti dvolican, vrati se U Sarajevo. Sada samo sto mi ono drugo oko nije iskopao.
Covek zivi u iluziji da mu je neko sjebao idilu.Mislim se, kakvi sve balvani su sa nama ziveli nije ni cudo kako je sve propalo.

Zaboravio sam, cerka mu je tamo zavrsila pravni fakultet, a bila u novinama kao izbeglica iz Bosne koja se uklopila u englesko drustvo i zavrsila prava.
To je zbog toga sto ti nisi iskusio taj zivot koji je on proziveo.Ti o rezimu u engleskoj govoris u teoriji,a on zna kakva je praksa.Ako je on uspeo da zaradi veliki novac,mozda njegova okolina nije i on je svestan toga.Ali tebe to bas briga,jer ti nisi levicar,nisi solidaran a on jeste.I Marx je ziveo u kapitalizmu sasvim dobro,ali je bio svestan kako narod i radnicka klasa zivi.Mogao je da kaze:"Ma bas me briga za ostale,jer sam se ja snasao".Ali nee on se setio da u kapitalizmu uspe samo manjina koja ima srece,ali ne i preteranim radom.Sve zavisi kako se snadjes i uglavis u taj sistem ogranicen za mali broj ljudi.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
@staljinu
On je to dobio kao ugrozen. Nije strvina nikada tamo radila.

A ona govna sto ste sagradili da trenirate samoupravljanje, sa pijenjem kafa mi smo platili krvlju i raspadom.
Komuniste treba ubiti a ne zabraniti. I njih i njihove simpatizere. Nisu jos stigle prave vlasti da se ponasaju kako treba sa vama. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
@tarantulice, bilo bi dobro da svi imaju posao i da ne vode brigu o tome.
To je jako tesko postici, pa zato politicari masu zastavama i dizu djevu kako lako cemo samo dajte nas izglasajte.
Vidis onog bestidnika, Dinkica? Hocu da vidim koliko od pola miliona radnih mesta ce ispuniti.
narocito bilo bi dobro da sa manje, zive u svojoj zemlji. To Evropa i hoce.

Inace svuda u svetu se radnicka prava stite sindikalnim pokretom.
Zato ja više i ne glasam, niti ću. I reći ću još nešto, iako je offtopic...zabole me i za EU i za sve politike i političare...samo da živim slobodno i da bude peace arround world...a na sve ostalo ionako nemogu da utičem.
Zato me ovo već jaaaaako smara............
Živite ljudi i volite se, jer je to jedino bitno na ovom svetu.
Pozdrav svima! Smile
IP sačuvana
social share

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
Nemoj tako naglo. Tek si usla u kolotecinu.Opusti se na forumu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 59 60 62 63 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Maj 2026, 01:48:55
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.