Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 02:47:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: EU - Za ili Protiv?
Za
57.3%  (114)
Protiv
42.7%  (85)
Ukupno glasova: 199
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: EU - Za ili Protiv  (Pročitano 71759 puta)
Zvezda u usponu

Working class hero

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1218
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
bio sam za, ali kad su primile Bugarske i Rumunske, razocarao sam se
IP sačuvana
social share
In hiding
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
bio sam za, ali kad su primile Bugarske i Rumunske, razocarao sam se

Zasto kada su primile Bugarsku i Rumunsku...pa vi mislite stvarno da ste ista bolji od Rumuna i Bugara...po cemu damije samo znati...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4670
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple iNat
Nije stvar u tome da li smo bolji, nego u tome - da nismo praktično ništa slabiji. Iz istog razloga je i Hrvatska u velikoj mjeri razočarana, što 1.1.07 nije postala članica EU.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

hm...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1557
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
SonyEricsson k750i
Zao mi je sto moram da zivim u zermlji gde ima (mnogo)ljudi koji misle da nam nije mesto u EU i koji bi opet da imaju nekog novog Broza, Slobu, Kostunicu,pa da udarimo po saradnji sa Severnom Korejom,Iranom,"bratskom"Rusijom...
I nije pitanje dal smo mi za ili protiv EU,nego dal oni uopste treba i da razmisljaju da nas prime ovakve kakvi smo...
IP sačuvana
social share
"Too weird to live, and too rare to die."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
protiv dok ne pocnu da nas uvazavaju
ma sto bi nas oni uvazavali??? mi smo govna! stoka! gde u EU imas na sred sela deponiju?? NIGDE u celoj EU!!!
i sto bi nas oni takve uvazavali??? opravdanje je koje??? jednostavno su govna lenja da odnesu djubre!
kraadu se kontejneri i prodaju kao staro gvozdje!
stoka!
prvo mi treba da se promenimo, pa tek onda da nas uvazavaju!
kako ti mozes nas kao narod da uvazavas??
sta to mi imamo sto treba da se ceni sem ponosa? lenjost? 'dobre skole' i 7% visoko obrazovanih???
dok se debelo ne promenimo, niko nas nece i ne treba ceniti!

znate li vi sta je kod njih nizak z standard??? reno megan novi, kuca od 200kvadrata i letovanje i zimovanje-skromno. ali kod nas je to pojam moci i bogatstva!

aman ljudi!
pricajte sa nekim odande, ne citajte novine. nije to izvor mudrosti. idi u EU, bilo gde i videces razliku.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
amin za ovo Marko  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
treba stvarno napraviti referendum u Srbiji.

Za ili Protiv priključenja EU. Rezultat referenduma uklesati u Ustav.

Ako je više Za, onda svaki korak koji nas vodi dalje od EU smatrati neustavnim i vice versa.

A koga to u Evropi pa boli uvo da li mi hocemo ili necemo u EU?  Smile Ako odluce da nas prime uci cemo u EU nece te nishta ni pitati, a do tada mozes samo da sanjash i da tripujesh da to zavisi od vas zavisnika.  Smile

protiv dok ne pocnu da nas uvazavaju
ma sto bi nas oni uvazavali??? mi smo govna! stoka! gde u EU imas na sred sela deponiju?? NIGDE u celoj EU!!!
i sto bi nas oni takve uvazavali??? opravdanje je koje??? jednostavno su govna lenja da odnesu djubre!
kraadu se kontejneri i prodaju kao staro gvozdje!
stoka!
prvo mi treba da se promenimo, pa tek onda da nas uvazavaju!
kako ti mozes nas kao narod da uvazavas??
sta to mi imamo sto treba da se ceni sem ponosa? lenjost? 'dobre skole' i 7% visoko obrazovanih???
dok se debelo ne promenimo, niko nas nece i ne treba ceniti!

znate li vi sta je kod njih nizak z standard??? reno megan novi, kuca od 200kvadrata i letovanje i zimovanje-skromno. ali kod nas je to pojam moci i bogatstva!

aman ljudi!
pricajte sa nekim odande, ne citajte novine. nije to izvor mudrosti. idi u EU, bilo gde i videces razliku.

Joj Markic kako si se sad vrhunski nalupetao  Smile Smile Smile Gde si ti to putovao u EU osim prstom po globusu?  Smile
« Poslednja izmena: 12. Feb 2007, 21:50:47 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Da kazem sto je meni dobro glasati za ulazak u EU.....nije bitno dali cemo mi uci u EU ali bitni su napori ka toj Uniji jer sve te reforme koje EU zahtjeva poboljsavaju standart jedne drzave,kao naprimjer reforme u sudstvu,u drustvu opcenito a takodje stopa inflacije mora biti mala kao i stopa nezaposljenosti....kada ispunimo sve te reforme i zahtjeve EU onda nam ona nece ni trebati jer cemo ojacati sami od sebe kroz te reforme ali u svakom slucaju zar ijedna drzava zeli da se iskljuci od jednog trzista gdje ima  preko 350 miliona ljudi...ja mislim da nece...

I kraljevic Marko je upravu...vi ili necete ili nezelite da shvatite nizak standart ali taj niski standart koji neki imaju sa njime opet covijek moze normalno da zivi i da si mnogo vise priusti nego normalan covijek na Balkanu....
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Da kazem sto je meni dobro glasati za ulazak u EU.....nije bitno dali cemo mi uci u EU ali bitni su napori ka toj Uniji jer sve te reforme koje EU zahtjeva poboljsavaju standart jedne drzave,kao naprimjer reforme u sudstvu,u drustvu opcenito a takodje stopa inflacije mora biti mala kao i stopa nezaposljenosti....kada ispunimo sve te reforme i zahtjeve EU onda nam ona nece ni trebati jer cemo ojacati sami od sebe kroz te reforme ali u svakom slucaju zar ijedna drzava zeli da se iskljuci od jednog trzista gdje ima  preko 350 miliona ljudi...ja mislim da nece...

I kraljevic Marko je upravu...vi ili necete ili nezelite da shvatite nizak standart ali taj niski standart koji neki imaju sa njime opet covijek moze normalno da zivi i da si mnogo vise priusti nego normalan covijek na Balkanu....

Ma daj tiger budi realan bar jednom, koliko procentualno ljudi u Nemackoj zivi u stanovima od 200+ kvadrata???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob

Ma daj tiger budi realan bar jednom, koliko procentualno ljudi u Nemackoj zivi u stanovima od 200+ kvadrata???

Bicu realan da kazem da je ovdje prosjecna godisnja plata 33 000€.....nemoras to tako uzimati zdravo za gotovo 200+ ali u svim pogledima je ljudima ovdje lakse nego u Srbiji...i zasto se nebi onda radilo na tome da je ljudima takodje tako dobro...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 02:47:52
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.