Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 23:16:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: EU - Za ili Protiv?
Za
57.3%  (114)
Protiv
42.7%  (85)
Ukupno glasova: 199
Idi dole
Stranice:
1 ... 132 133 135 136 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: EU - Za ili Protiv  (Pročitano 71452 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 6230
Problem koji ljudi ne shvataju, a to je nedostatak iskustva je sledeci:
Mi smo vec krenuli u tranziciju, vec smo izbacili drustvenu svojinu iz ustava, vec smo privatizovali dobar deo preduzeca.
Sve to ima za posledicu dve stvari: povratak na staro moze samo revolucijom, dakle nema ga a evropski nacin zivota se apssolutno prirodno namece a ti ga silom kocis.
Dakle ova vremena neumitno odlaze sa svim sloganima: lopovi, pederi, narkosi itd itd.
U drugom redu, one nebuloze oko istoka i Kine, Rusije su jos gore, jer sva ta drustva rade isto ali na jedan specifican nacin.
Odnosno Kinezi prelaze na kapitalizam (jedna zemlja, dva sitema), Indijci su vec davno kopirali sve sto je englesko i njima je san da imaju drzavu kao Engleska, Rusi idu nepovratno napred i sad da im dodjes ti iz evrope i kazes: more ja necu sa njima hocu sa vama. Znate vi koliko to deluje groteskno?
Gledaju te unezvereno i prvo sto pitaju je: a ti nisi clanica? Onda pitaju a kada cete biti a kad im kazes neeee mi hocemo sa vama to je stvarno da te smatraju teskim bolesnikom.
Nema tacke na kugli zemaljskoj da se ne ugleda na evropu jer je projekat uspeo i svi im se dive.
I onda dodjes na burek forumu i vidis: jebote jel su ovo nasi, jel su Srbi, jel moguce da kod nas ima takvih balvana?

Jebote, eno zenska sa dva fakulteta, sta pise: da ides u evropu da jedes etikete koje nalepljuju.
Pa nesto stvarno nije u redu.Mislim mentalno, da bude post civilizovan.
« Poslednja izmena: 30. Jul 2007, 04:00:26 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Citat
Nema tacke na kugli zemaljskoj da se ne ugleda na evropu jer je projekat uspeo i svi im se dive.

Европеизација иде с врха на доле, тј. захвата прво социјални врх, аристократију, урбано становништво, посебне професије, а затим постепено остале слојеве народа. Веменом, процес имитирања и усвајања туђих културних ведности и цивилизацијских тековина доводи и до губитка самопоштовања, те народ који настоји да се европеизује учи да “презире своје, самобитно, национално”.  Све ове последице стичу се у “проклетству заосталости”, који сталном тежњом да се “достигне” туђи ниво развоја доводи до смене “историјских скокова” и “застоја” у унапред изгубљеној трци:”Историја европеизованог народа састоји се од тих сталних смена кратких периода брзог ‘прогреса’ и више или мање дугих периода ‘застоја’.” Међутим, у случају од ослобођења од овакве наметнуте матрице, национална самосвест ће бити руковођена максимама спознај самог себе и буди то што јеси.

Citat
Rusi idu nepovratno napred i sad da im dodjes ti iz evrope i kazes: more ja necu sa njima hocu sa vama. Znate vi koliko to deluje groteskno?
Gledaju te unezvereno i prvo sto pitaju je: a ti nisi clanica? Onda pitaju a kada cete biti a kad im kazes neeee mi hocemo sa vama to je stvarno da te smatraju teskim bolesnikom.

Ruski ambasador Aleksandar aleksejev je drzao jedno predavanje na pravnom fakultetu i ovo gore nema ama bas nikakve veze sa onim sto je on pricao o odnosu Rusije prema pristupanju Srbije EU.
Sustina onoga sto je rekao je- prodaju vam rog za svecu.
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Смирите духове и без вређања Smile
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 6230
Ja razumem ljude koji preziru evropeizaciju.
Shvataju to kao atak na sopstveni narod. Svaki narod, svakome je najbitniji. Jer tamo su mu koreni i licno jedinka, se ne moze osecati kod kuce, pa i ziveo sto godina na tudjoj teritoriji i prihvatio sve norme ponasanja nove okoline.

Ali zlonamernost, da se ne prihvate njihove proverene norme, standarda, narocito kult rada i truda, akumulacije iz sopstvenih izvora, zakoni koji nemaju nista sa ideologijom, poreski sitemi, lokalne samouprave itd itd, samo dokazuje sa jedne strane partizansku zatucanost mase, sa ocekivanjima da ce im ova ili ona partija dati nesto i zlonamrnost vodja da im bas oni vode neku socijalnu politiku. Ti su projekti propali, a mi smo zivi i najjgori primer takvog projekta.
Nijedan koji je protiv evrope, ne kaze evropa ne ali pravna drzava da.
Zbog cega? Jel ga partija tome ne uci, niti ce ga uciti. On je potrebna ziva sirovina partiji i sto blesaviji ostane to bolje po partiju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
SonyEricsson k800i i D820
A ljudi ja neznam cega se vi toliko bojite te EU,i zasto kukate na nju toliko kao da ce upropastiti sve ...samo ja neznam sta jedna zajednica koja uredjiva zemlje i koja ojacava suradnju drzava moze da naskodi, da vas ja pitam ovako,jeli itko od vas bio igdje u EU...jer meni se ne cini bas tako, i nemislim na Rumunsku i Bugarsku,ali da ijednom odete i da vidite kako je sredjeno,kako ljudi zive i rade mislim da bi se nebi protivili takvim standartom da je i u Srbiji...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Citat

Европеизација иде с врха на доле, тј. захвата прво социјални врх, аристократију, урбано становништво, посебне професије, а затим постепено остале слојеве народа. Веменом, процес имитирања и усвајања туђих културних ведности и цивилизацијских тековина доводи и до губитка самопоштовања, те народ који настоји да се европеизује учи да “презире своје, самобитно, национално”.  Све ове последице стичу се у “проклетству заосталости”, који сталном тежњом да се “достигне” туђи ниво развоја доводи до смене “историјских скокова” и “застоја” у унапред изгубљеној трци:”Историја европеизованог народа састоји се од тих сталних смена кратких периода брзог ‘прогреса’ и више или мање дугих периода ‘застоја’.” Међутим, у случају од ослобођења од овакве наметнуте матрице, национална самосвест ће бити руковођена максимама спознај самог себе и буди то што јеси.

Citat
Rusi idu nepovratno napred i sad da im dodjes ti iz evrope i kazes: more ja necu sa njima hocu sa vama. Znate vi koliko to deluje groteskno?

Ruski ambasador Aleksandar aleksejev je drzao jedno predavanje na pravnom fakultetu i ovo gore nema ama bas nikakve veze sa onim sto je on pricao o odnosu Rusije prema pristupanju Srbije EU.
Sustina onoga sto je rekao je- prodaju vam rog za svecu.

Pishax,

Ovo što si naveo nema veze sa EU.

Šta znači Evropeizacija naroda? Ko to i  kako sprovodi i kroz koje mehanizme? I kakve to ima veze sa EU? Nisi izneo nikakav argument za to.

Nema to veze sa tim pričama - ulazak u EU je strukturno pitanje koje se odnosi na poboljšanje rada državnih institucija i unapređivanja zakona u oblasti pravosuđa, zaštite čovekove okoline, zaštite čovekovog zdravlja, jačanja mehanizama tržišne privrede i zaštite stanovništva od monopola.

Smešno je stavljati EU u kontekst nečega što ugrožava našu ili bilo čiju drugu kulturu. Našu kulturu ugrožava trenutno stanje stvari kao tekovina opšteg posrnuća u zadnjih 15 godina - televizije koje emituju najgore đubre i najprizemniji humor, turbofolk muzika koja veliča najprizemnije materijalne vrednosti. Klinke uče kako od momka treba da očekuju bundu od nerca i da budu obasute devizama i zlatom. Čisto sumnjam da je to kulturni model koji bilo kome normalnom može da se dopadne. 

Još jedan primer odnosa prema kulturi -  Narodni muzej koji je nosicalc nacionalnog i i internacionalnog umetničkog blaga je skroz propao jer niko nije ulagao u njega u zadnjih 20 godina.

Ovo sve su dokazi da našu kulturu ugrožava naš nemar, nerad i posrnuće moralnih i društvenih vrednosti a ne EU.

Prilično je glupo je da nama ruski ambasador tumači šta je EU, jer Rusi niti su tamo niti imaju bilo kakvo iskustvo u tom smislu stoga je Aleksejev nekompetentan da priča o tome. Što niste zvali ambasadora neke zemlje koja je danas članica EU, to bi bilo mnogo interesantnije i drugo dobili biste informacije iz prve ruke a ne nekakava tumačenja posmatrača sa strane.
« Poslednja izmena: 30. Jul 2007, 12:08:16 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 6230
@tiger
Oni se evrope boje po partijskom zadatku.A taj partijski zadatak se prozima kroz medije.
Jednom, nedavno sam gledao na upitniku, na javnom servisu, zena zvala, pazi Momira Bulatovica.
Tema je bila sasvim deseta, ali dotaklo se pitanje sirotinje u americi.
I sad komunjarska fukara, poceo jedan lament oko sirotih amera, a tu nije uoste dotakao problem, nego jednostavno govorio o klosarstvu kao sirotinji (sto nije to). U toj tugaljivosti i njegovim strucnim komentarima, amerika stigla da se hrani iz kontejnera. Uskoro, ako tako nastavi.
Prvo sto je javni servis nekoliko puta zvao tu bedu, taj smrad da nesto prica, drugo treba da ti budu jasne namere takvih poziva i takve propagande.
Na javnom servisu koji mu ja redovno placam. Dakle drzavna politika.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
"e, pa carice, na to ne moram ja da ti odgovorim...ako imas mozga koliko simpanza,shvatices sama".
Mislim da je sve jasno...ja ne lažem...eto...možeš i sam da se uveriš u to, iskopala sam tvoj šareni post...
Učini nešto sam za ovu zemlju ili idi odavde, i ne truj nas mržnjom.
Smile
ja trujem mrznjom, a ti si istomisljenica onih koji priznaju da bi licno zeleli da kolju hrvate i albnce i proteruju ih iz domova Smile Smile
stvarno si carica.

aj da pojasnim. nigde, pazi nigde, eto procitaj, blizu je, nmisam napisao da imas mozak simpanze, vec da ak oimas veci od tog, shvatices sama.
a i verujem da si shvatila. bas sam uprostio, ali opet, ne verujem da bi simpanza ukaila.
e, sada ti nastupas i kazes: shvatila......... ili ono drugo.... Smile

i dalje ne koentarises ostale kljucne stvari koje sam ti detaljno naveo i mislim da ot nije korektno ponasanje.
ti postavis pitanje i niko ti sem mene ne odgovori, znaci, jedini sam ja resio da izgubim pola sata pisuci sve, i onda ti sve preskocis i uhvatis se za stvar koja je potpuno nebitna i moze da se shvati na vise nacina.
kao, aj da glumim uvredjenost da ne bih morala da razmisljam kako da ga demantujem jer svakako ne mogu.
 Smile

aj, ne ljuti se.
izvini. Smile

gordane, ti si car!
upravo, ko zeli da radi, moze!
ko ne zeli, tesko, ali ko ne zna, NIKAKO! i to mi se najvise svidja.
oni koji su godinama parazitirali(poput duha i ostalih) u javnim firmama sada lete iz njih i moraju da ipak nauce nesto vise sem kuvanja kafe.
...ako imam mozga koliko šimpanza...jbt...kako loše tripuješ.
Za Gordana neću ništa da kažem, čovek ima iskustva, ali ti...ti i takvi kao ti su najveće zlo ove zemlje...i dok je takvih kao ti nema nama boljeg sutra.
Ja vodim svoj posao, i mislim da je to za mojih 26 skromnih godina sasvim pristojno. Nemam vile, avione, kamione, ali radim sama, sama snosim rizik svog posla...i da, ponosna sam na to, pa ti misli šta god želiš.
Mali pakosnik, mali čovek, mala duša...
Smile
odakle tebi da ti ja zelim nesto lose zeno?
ja se samo ne slazem sa nekim tvojim stavovima i mislim da ako se tebi nesto posrecilo ne treba to da uzimas kao fundamentalnu cinjenicu.
svaka tebi cast za tvoj posao.
ako si proputovala toliko koliko si onda tvoj posao i nije toliko mali koliko tvrdis.

a najvece zlo ste ipak vi koji zelite da ipak na sovjoj kozi osetitte kako ce biti za 10 god kada svi okolo budu u EU a mi van nje.
e, to je pravo zlo. i zlo su neradnici u koje ja ne spadam.
eto, cale radi preko i zaradjuje dovoljno da svak u porodici ima po jedan auto i jedan stan, pa se ja svake godine ipak jebavam na pumpi sa devojcicom, radim u firmi u BG-u, prijavljujem studentskim sluzbama za neki poslic, drzim casove gitare..... i tako 10 dana po 10 dana i zaradim za more(drugi put, a prvi i treci mi placaju roditelji) i  ode mi raspust koji sam ipak zasluzio sa obzirom da sam odlicno prosao na faxu.

i da, tarantulice, kakav sam to ja pa da sam stetan po zemlju?
dakle, ja sam stetan a duh koji sam kaze da parazitira u telekomu i da radi oko 1.5 sati dnevno a prima platu kao da crnci 8 sati nije stetan?
mislim, kriterijumi su ti uzas.
pored svih parazita ovde koji prizeljkuju komunizam otvoreno, ja sam stetan.
ajde mi molim te razjasni kako sam ja to stetan?

Citat
pazi, da sam navikao da 20 god pusim, pijem kafu, idem do prodavnice po secer i sl sa parolom ' ne mozete vi mene toliko malo da platite koliko ja mogu malo da radim' i ja bih se bojao.

Kakva gomila plitkih stereotipa! Smile
i sam znas da je takva situacija.
evo i na forumu vecna koja radi u javnim preduzecima se tako odnosi prema poslu.
sta sad ti prodajes maglu?

Znate šta, oni koji su radni vek proveli u socijalizmu, ili dobar deo radnog veka treba razumeti. Ondašnji sistem je učinio svoje i ljudima teško padaju promene, bar većini. Ali ja nisam bio opterećen samoupravljanjem tako da mi promene ne smetaju, smeta mi samo otimačina koja se dešava. Vi mladi netreba da razmišljate o samoupravljanju, to je promašena ideja. Malo bolje razmislite pa će te videti da je budućnost Srbije u EU.
upravo si ti izuzetaki svaka ti cast.
ali realnost je to sto govoris:vecini su smetale promene. vecina se uklapa u gore pomenuti stereotip.
dakle, opet:vecina!
pa ako razvoj i uspeh sagledavaš sa ekonomskog gledišta, bez eu smo pukli!
da, ali ljudi moraju da udju dublje u celu pricu EU da bi to shvatili.
bez EU smo totalno sjebani.
ne mozemo mi da budemo kapitalisticka drzava okruzena jednom drzavom sa svih strana: okruzeni jedino EU.
tada ce moci da diktiraju uslove samo kako se njima svidja. mocice da nam lupe sankcije u vidu poreza a da nikog ne bud3e briga. sleperi nas vec zaobilaze-idu preko bugarske i rumunije. oni uzimaju nase pare. oni uzimaju ono sto je nasa najvecaprednost-polozaj. ako i to izgubimo, a izgubicemo ako ne udjemo vrlo brzo u EU, skroz smo pukli...ali skroz. neam sanse da bilo kako postanmo normalna drzava.

hm Smile

valjda ce Rusi nesto da priskoce ( pritom ne mislim na neke poklone vec na ekonomsku saradnju)
kakva ekonomska saradnja sa rusijomkada ce sve sirovine i ostalo koje dolazi do nas morati da prodje kroz nekoliko drzava EU.
svi ce biti u EU sem nas. tada nam rusi nece moci da pomognu.

Pa ako smo do sada mogli bez EU onda cemo valjda moci i ubuduce. Prosta logika.
logika ti je za ne daj boze!
EU se siri! vec je svuda oko nas.
ako ne daj boze postanemo ostrvo gotovi smo!
sada ce nas nis da kupe rumuni!
eeej, rumuni postaju zapad za nas!
kljucno je da udjemo u EU pre makedonije, albanije i turske kako bi i mi za nekoga bili zapad.
najveca greska su nam devedesete kada smo mogli da udjemo i da sada crpimo novac iz rumunije i bugarske!
svi intelektualci ce nam otici u EU ako ostanemo ostrvo, jedino.
ja cu prvi otiici, a znam da ce i 90% mog smera.
zasto bih se jebavao u jedinoj drzavi koja nije imala snage da udje u EU?
zasto? zbog gomile morona koji su izglasali SRS?
dakle, ili da budemo ostrvo, sto je uzas, ili da udjemo sto pre, ili da udjemo posle svih.

jedina opcija koja je po nas dobra je da udjemo sto pre!
nadam se da si shvatio zasto.

Ma ja bih najradije ukoliko mozemo nekako da se oslobodimo clanstva u NATO........kad tad cemo uci u EU a nije tragedija ni ako imamo samo dobre odnose i razne olaksice sto se trzista i putovanja tice sa EU, koje imaju mnoge zemlje koje nisu clanice......
stop kasnije udjemo, to losije po nas!
ali to treba da bude savrseno jasno!
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung Z 240
Pa nisam primetila da nas EU pita: a kad vi, draga Srbijice, želite da nam se pridružite?
Ne pitamo se mi čoveče.
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
Pa nisam primetila da nas EU pita: a kad vi, draga Srbijice, želite da nam se pridružite?
Ne pitamo se mi čoveče.
hm, malo mi mrsko da ovo kazem na ovakav nacin ali:
samo od nas zavisi.

da smo ispunili sve uslove do sada, bili bi na konju!
ali je problem to sto narod ne kaznjava.
to je glavno i jedino sto nas sprecava da brze idemo!

zasto?
politicarima se ne isplati da odmah udjemo u EU.
oni bi sada u ovom medjuperiodu da sto vise zgrnu jer posle necemoci.
posle ce za sve da odgovaraju.
zato narod treba da im da do znanja da ako ne ispune ono sto su obecali( a DSS je obecao 4 stavke od kojih jesamo jednu ispunio u poslednji cas) da ce puci na izborima i da im narod to nece oprostiti.

ako se kojim slucajem desi da dodje do parlamentarnih izbora, a je ne budem u stanju da udjem u EU samo sa licnom kartom, ja cu se od DS-a zauvek oprostiti.

ovaj tempo je prespor a to se isplati samo tajkunima i politicarima.
jedino i samo njima!
treba birati one koji ce pozuriti jer kao sto sam rekao, sto kasnije udjemo, gore po nas.
jedino losije od kasnog ulaska je biti ostrvo u EU i okruzen jedino sa EU tko da ne mozemo ni sa rusijom da trgujemo bez da placamo enormne carine EU.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 132 133 135 136 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 23:16:28
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.