Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 05:13:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: EU - Za ili Protiv?
Za
57.3%  (114)
Protiv
42.7%  (85)
Ukupno glasova: 199
Idi dole
Stranice:
1 ... 113 114 116 117 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: EU - Za ili Protiv  (Pročitano 72125 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 6230
@funky
Ja da sa ovima tako ne razgovaram odavno bi pobegao.
Prati malo, preskoci mene pa ces videti sa kojim ljudima iz pecinskog doba razgovaras.
Rusija ti je gorela od dva miliona chechena, ovi hoce na silu da zive sa dva amiliona chechenske brace.
Pa kako sa choporom da razgovaras?
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung Z 240
Svako od nas je različit, svako ima svoje mišljenje i pravo na to mišljenje. Pa čemu bi ova tema služila kada bi se svi razumeli i isto mislili.
Jedino me nervira propagiranje određenih političkih stranaka, od levice do desnice, i to na tako očigledan način.
Sve je nas politika zaslepela, svima nama su isprani mozgovi, nekom više, nekom manje. Ali mislim da uvrede nisu način da se razgovora sa nekim (u stvari, to i nije razgovor, to je čisto vređanje). E tada se svi spuštamo na nivo "čopora".
« Poslednja izmena: 27. Jul 2007, 22:02:31 od tarantulica »
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Inace Rusi su se lepo izborili sa cecenima.

Nacicemo i mi svog Kadirova medju albancima!
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Imao je Sloba svog "poštenog Albanca" rahmetli Rahmana Morinu..čovek je išao blindiranim vozilom, širio stavove SPSa i imao ugled među Albancima na nivou nule.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 6630
Citat
Imao je Sloba svog "poštenog Albanca" rahmetli Rahmana Morinu..čovek je išao blindiranim vozilom, širio stavove SPSa i imao ugled među Albancima na nivou nule.

Čini mi se da je i Fehmi Agani zbog sličnih veza , pod čudnim okolnostiam otišao na onaj svet .
IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
To je bila zvanična verzija. Ipak njegova porodica i sin tvrde da ga je ubila srpska policija i da se to desilo pošto je bio uhapšen prilikom pokušaja da napusti Kosovo.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
i Kadirova su ubili Ceceni.
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Ja da sa ovima tako ne razgovaram odavno bi pobegao.
pazi IMHO sa svakim razgovaram na isti nacin i nikome ne dozvoljavam da sa uvredama uspe da me iznervira (posto to uglavnom znaci odsustvo argumenata)
Prati malo, preskoci mene pa ces videti sa kojim ljudima iz pecinskog doba razgovaras.
Pa kako sa choporom da razgovaras?
stvarno nisam mislio nista lose , ali od coveka koji ima preko 30 ocekujem da svojim ponasanjem drugima daje primer a ne da se spusta na nivo koji ne prilici njegovim godinama ...
Rusija ti je gorela od dva miliona chechena, ovi hoce na silu da zive sa dva amiliona chechenske brace.
rusi i ceceni , spanci i baskijci , mi i siptari ... to ne znaci da ja hocu da zivim sa siptarima ( a kamoli da ih smatram bracom ) ali jos manje hocu da dozvolim da bilo ko pomisli da moze i sme da mi otme parce teritorije , koje je za mene i moj narod od istorijskog i kulturoloskog znacaja ...
eu je pokazala svoj jasan stav (mozda zbog milosevica) na temu kosova , njihov pristup celoj tematici je vise nego politicki nekorektan , ono sto oni u svojoj kuci nikada ne bi dozvolili nama serviraju kao jedinu opciju ...
za manje od 120 dana ce da se pokaze tacno ko je prijatelj drzavljana srbije a ko nije ... sve ovo prevazilazi jurisdikciju eu i ide do un-a ali tamo drze rec isti ljudi koji vode i eu ...

vrlo bih voleo da se moja zemlja bolje kotira u svetu , kako na istoku tako i na zapadu , ali ako je cena koju moramo da platimo da bi imali bolje vizne rezime to da se odreknemo dela teritorije ja sa tim ne mogu da se pomirim ...

svi mi imamo veliku odgovornost prema kosovu , nismo ga mi zaradili tako da nemamo prava ni da ga prodamo ...

na temu slovenije ...
cinjenica je da su slovenci uvek ziveli mnogo bolje od srba cak i za vreme jbt-a , samim tim slovenija nije pravo merilo za ono sto nas ceka ako za nekih 15 god i uspemo da udjemo u eu .
pritom velika je verovatnoca da cemo u tom procesu da izgubimo nacionalni identitet ( ako ga jos uvek i imamo ) SmileSmileSmile

pozz
IP sačuvana
social share
jos nisam uspeo da smislim nista gotivno za ovaj forum , tako da ce za sada ovo da bude moj potpis ...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung Z 240
Kosovo i jeste naša velika odgovornost, iako se većina ovde neće složiti samnom. Nije to njiva pa da razmišljamo da li da je prodamo ili ne. Pa koja bi država na svetu, pogotovo u Evropi pristala da joj se oduzme deo teritorije, a da pri tom ne odlučujemo mi nego tamo neki strendžeri.
Ako krivimo Slobu da je prodao/izdao/izgubio Kosovo, zašto onda radimo istu stvar? Hajde da pokažemo da smo danas drugačiji, da vodimo drugačiju politiku, ako već želimo da speremo ljagu sa našeg imena.
Najednostavnije je reći:" Sloba je zajebao stvar, i tako nam i treba". Jeste on zajebao stvar, ali valjda smo mi tu da tu grešku ispravimo, a ne samo da pognemo glavu pred EU, da sedimo i čekamo šta će Ameri i Rusi da odluče, da se pokažu ko su nam prijatelji, a ko nisu.
Treba jasno i čvrsto da se držimo stava da je Kosovo bilo, jeste i treba da bude Srbija. Tu nam je istorija, tu nam je folklor, tu nam je kultura. Zašto jednostavno dići ruke od svega i biti tako flegmatičan? Zašto ne izaći pred svet i jasno i glasno reći naš stav, sa dostojanstvom, a ne čekati skrštenih ruku?
Zna se ko je u Srbiji za to da se Kosovo otcepi...a pogledajmo ko su oni zaista. Nazovi demokrate, lažni propagatori prosperiteta, ljudi bez korena, koji umeju samo da pričaju bajke, da nas ubede šta je najbolje za nas.
Ne treba po svaku cenu slepo slušati EU. Izgubićemo dostojanstvo, izgubićemo identitet i nema šanse da me iko ubedi u suprotno.
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Kosovo i jeste naša velika odgovornost, iako se većina ovde neće složiti samnom. Nije to njiva pa da razmišljamo da li da je prodamo ili ne. Pa koja bi država na svetu, pogotovo u Evropi pristala da joj se oduzme deo teritorije, a da pri tom ne odlučujemo mi nego tamo neki strendžeri.
Ako krivimo Slobu da je prodao/izdao/izgubio Kosovo, zašto onda radimo istu stvar? Hajde da pokažemo da smo danas drugačiji, da vodimo drugačiju politiku, ako već želimo da speremo ljagu sa našeg imena.
Najednostavnije je reći:" Sloba je zajebao stvar, i tako nam i treba". Jeste on zajebao stvar, ali valjda smo mi tu da tu grešku ispravimo, a ne samo da pognemo glavu pred EU, da sedimo i čekamo šta će Ameri i Rusi da odluče, da se pokažu ko su nam prijatelji, a ko nisu.
Treba jasno i čvrsto da se držimo stava da je Kosovo bilo, jeste i treba da bude Srbija. Tu nam je istorija, tu nam je folklor, tu nam je kultura. Zašto jednostavno dići ruke od svega i biti tako flegmatičan? Zašto ne izaći pred svet i jasno i glasno reći naš stav, sa dostojanstvom, a ne čekati skrštenih ruku?
Zna se ko je u Srbiji za to da se Kosovo otcepi...a pogledajmo ko su oni zaista. Nazovi demokrate, lažni propagatori prosperiteta, ljudi bez korena, koji umeju samo da pričaju bajke, da nas ubede šta je najbolje za nas.
Ne treba po svaku cenu slepo slušati EU. Izgubićemo dostojanstvo, izgubićemo identitet i nema šanse da me iko ubedi u suprotno.

^ word Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
jos nisam uspeo da smislim nista gotivno za ovaj forum , tako da ce za sada ovo da bude moj potpis ...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 113 114 116 117 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 05:13:50
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.