Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 14:33:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: EU - Za ili Protiv?
Za
57.3%  (114)
Protiv
42.7%  (85)
Ukupno glasova: 199
Idi dole
Stranice:
1 ... 112 113 115 116 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: EU - Za ili Protiv  (Pročitano 72134 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Pa nije Ratko bio neprikosnoven u VRS.
Bio je tamo i Manojlo Milovanovic i Lisica i dosta njih koji su bili jaki vojnici.
Radio je što je hteo!Svi su se tresli ispred njega!Obicna vojska ga je volila zato što je uvek išao prvi!Pokušao je Rašo da ga skloni pa mu nije uspelo!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 6230
Pa nije Ratko bio neprikosnoven u VRS.
Bio je tamo i Manojlo Milovanovic i Lisica i dosta njih koji su bili jaki vojnici.
Radio je što je hteo!Svi su se tresli ispred njega!Obicna vojska ga je volila zato što je uvek išao prvi!Pokušao je Rašo da ga skloni pa mu nije uspelo!
Poslusao ga, kad je pustio vezane unproforce za bosanske bukve.
Znao sam da ce lose proci kad tad zbog toga. Morao je ici do kraja.

Kaze danas Polt na b92.
Ova ga pita, dal mogu dva diva da se sukobe na Kosovu?
Kaze Polt, nemojte biti naivni, mali ste vi da se oko toga sukobljavamo.
Nego se vi odlucite, niste za vreme Tita, da igrate na obe strane: evropa ili rusija. Kaze Polt da ce nam bolje biti u Rusiji.
« Poslednja izmena: 26. Jul 2007, 21:44:23 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

This time, next year, we'll be millionairs ...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 467
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 5228
naravno za,bar cemo malo manje da zivimo ko govna...

Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung Z 240
"Kaze danas Polt na b92.
Ova ga pita, dal mogu dva diva da se sukobe na Kosovu?
Kaze Polt, nemojte biti naivni, mali ste vi da se oko toga sukobljavamo.
Nego se vi odlucite, niste za vreme Tita, da igrate na obe strane: evropa ili rusija. Kaze Polt da ce nam bolje biti u Rusiji."
If Mr. Polt said so, than it will be like he said. Mr. Polt is the main authority in Serbia, and we respect him very much.
Smile
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 6230
Mnogo bih pozeleo Rusima da imaju takve sugradjane, iliti bar neku gubernijicu.
Sa takvim idejama uvesce olimpijsku disciplinu chupanja glava.
Samo da vi pitam: jel cete kod majcice sas ili bez Siptari.
Oni bi rado da im dovedete jos jednu Checheniju. Odusevljeni. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Пусте, жеље, пусти снови...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

This time, next year, we'll be millionairs ...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 467
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 5228

Пусте, жеље, пусти снови...

Ma da, kakvi smo, nece ni tvoj Lukasenko da nas primi...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Какв мој Лукашенко? Ако смо "такви" (а не знам чему омаловажавање сопствене земље и народа), неће нас ни ЕУ. Схвати, ЕУ није обећана земља, а ми уласком у ЕУ не бисмо добили много.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
ja sam stvarno mislio da sa vama ( makar vecinom ) moze da se razgovara , ali od toga nista ...
vi bre toliko lupetate da mi je muka Smile .
sta je bre ovo mesto za pokazivanje vasih stavova na temu komunista , kapitalista , cetnika , partizana ... samo vam fale jos grobari i delije ...
govorite u infinitivu , vredjate sagovornike , hvalite politicare ... ccc . koji ste vi likovi !!!
gledam ovog shkorpion-a koji u svakom drugom postu mora nekoga da uvredi ( komuniste , muslimane , patriote ), na ovaj ili onaj nacin Smile umesto da pokazemo da i mi srbi umemo da razgovaramo i da postujemo sagovornike (nista vise i nista manje)...

ja pre nekog vremena lepo pokusao da vam stavim do znanja da se vratimo na topic ali vas izgleda lozi na ovaj nacin da pricate ...

sto se tice evrope ... ja zivim u JEBENOJ EVROPI !!!!!!! ali ne zelim da me tamo predstavljaju ovi nasi magarci kojima viri praziluk iz bulje , bukvalno ni jedna nasa politicka sekta nije dovoljno kvalifikovana da nas prezentuje u inostranstvu ... cak je i bush premija za sve njih zajedno ...

svi su kao pametni i ubise se od ljubavi prema narodu , a pune se ko brodovi , i opozicija i vlast , i levica i desnica , a vi se tu zaludjujete da ima razlike , ste bre vi svesni da ta stoka cim nema kamera sedi zajedno u salama za rucavanje i lizu se ko kerovi poslednji ?????????????????

moja sustina je sledeca SVI SMO MI OVDE U PRAVU !!!!!!!!!! neko za jednu stvar neko za drugu , samo treba to da naucimo da iskoristimo ...

e sad mozda sam ja lud , ili samo drugacije vaspitan , ali nacin na koji se ovde razgovara postaje ...
IP sačuvana
social share
jos nisam uspeo da smislim nista gotivno za ovaj forum , tako da ce za sada ovo da bude moj potpis ...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung Z 240

ja sam stvarno mislio da sa vama ( makar vecinom ) moze da se razgovara , ali od toga nista ...
vi bre toliko lupetate da mi je muka Smile .
sta je bre ovo mesto za pokazivanje vasih stavova na temu komunista , kapitalista , cetnika , partizana ... samo vam fale jos grobari i delije ...
govorite u infinitivu , vredjate sagovornike , hvalite politicare ... ccc . koji ste vi likovi !!!
gledam ovog shkorpion-a koji u svakom drugom postu mora nekoga da uvredi ( komuniste , muslimane , patriote ), na ovaj ili onaj nacin Smile umesto da pokazemo da i mi srbi umemo da razgovaramo i da postujemo sagovornike (nista vise i nista manje)...

ja pre nekog vremena lepo pokusao da vam stavim do znanja da se vratimo na topic ali vas izgleda lozi na ovaj nacin da pricate ...

sto se tice evrope ... ja zivim u JEBENOJ EVROPI !!!!!!! ali ne zelim da me tamo predstavljaju ovi nasi magarci kojima viri praziluk iz bulje , bukvalno ni jedna nasa politicka sekta nije dovoljno kvalifikovana da nas prezentuje u inostranstvu ... cak je i bush premija za sve njih zajedno ...

svi su kao pametni i ubise se od ljubavi prema narodu , a pune se ko brodovi , i opozicija i vlast , i levica i desnica , a vi se tu zaludjujete da ima razlike , ste bre vi svesni da ta stoka cim nema kamera sedi zajedno u salama za rucavanje i lizu se ko kerovi poslednji ?????????????????

moja sustina je sledeca SVI SMO MI OVDE U PRAVU !!!!!!!!!! neko za jednu stvar neko za drugu , samo treba to da naucimo da iskoristimo ...

e sad mozda sam ja lud , ili samo drugacije vaspitan , ali nacin na koji se ovde razgovara postaje ...
Jbt, konačno neko nešto pametno da kaže. Ne kažem, i ja sam kenjala, ali mi se jako dopada svaka rečenica koju si napisao.
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 112 113 115 116 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 14:33:30
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.