Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: EU: Nisu dvostruki standardi, Kosovo "jedinstven" slučaj  (Pročitano 12792 puta)
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Koje izbeglice jebote, kojih hiljade mrtvih?! O cemu pricas ti? Na osnovu cega je doslo do bombardovanja Jugoslavije? Navedi mi taksativno gde i ko je izbegao i gde su pobijene hiljade ljudi.

Pricamo o periodu pre NATO intervencije. Ti govoris o tom periodu i razlogu zbog cega je do bombardovanja i doslo zar ne?
« Poslednja izmena: 04. Okt 2017, 13:57:01 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
Koje izbeglice jebote, kojih hiljade mrtvih?! O cemu pricas ti? Na osnovu cega je doslo do bombardovanja Jugoslavije? Navedi mi taksativno gde i ko je izbegao i gde su pobijene hiljade ljudi.

Pricamo o periodu pre NATO intervencije. Ti govoris o tom periodu i razlogu zbog cega je do bombardovanja i doslo zar ne?

Posmatra se Kosovo period 1991 - jun 1999

Nemoj samo da krenes sa pricom da je do zlocina doslo zbog bombardovanja.
Jer i sam znas da nije.

I o svetskoj zaveri protiv Srba.

Zlocini i rat pocinju negde pocetkom 1998.

https://sh.wikipedia.org/wiki/Ratni_zlo%C4%8Dini_u_Kosovskom_ratu

...

Prema izveštaju Human Rights Watch-a, spisak ozbiljnijih ratnih zločina u kosovskom ratu uključuje i zloupotrebe koje je počinila Oslobodilačka vojska Kosova, kao što su otmice i ubistva po kratkom postupku, ali "velika većina zloupotreba u proteklih godinu dana (januar 1998 - april 1999) se pripisuje Policiji Srbije ili Vojsci Jugoslavije"

....

Neke stvari se ne mogu sakriti.

Svi znamo ko je i sta je bi Arkan na primer.

Uostalom dali su odgovor:

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=10&dd=04&nav_category=78&nav_id=1310464

... Napominje da jedina ključna razlika između Kosova i Katalonije jeste nasilje. ...

... "Čak i pre rata iz 1998-99, oduzimanje autonomije je sugerisalo da Kosovo ne može računati na neki dogovor o autonomiji sa Srbijom"...

... "U Republici Srpskoj referendum bi bio povezan sa mnogo većim rizicima i u fokus bi stavio to da li region, koji je nastao pre samo 25 godina kroz masovno etničko čišćenje, može polagati pravo na legitimitet istorijskog područja kao što su to Katalonija ili Škotska", kaže Biber. ...
« Poslednja izmena: 04. Okt 2017, 14:09:46 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
98' je na podruciju Kosova bio rat, izmedju militantnih separatista OVK sa jedne i srpske policije sa druge. Zlocina je bilo i sa jedne i sa druge strane, to je jasno.

Koliko izbeglica Srba je doslo sa Kosova? Ili Srbi po prirodi stvari ne mogu biti izbeglice u sopstvenoj drzavi? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2876
wikipedia

Da nisi jadan bio bi komičan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
98' je na podruciju Kosova bio rat, izmedju militantnih separatista OVK sa jedne i srpske policije sa druge. Zlocina je bilo i sa jedne i sa druge strane, to je jasno.

Koliko izbeglica Srba je doslo sa Kosova? Ili Srbi po prirodi stvari ne mogu biti izbeglice u sopstvenoj drzavi? Smile

Nisam siguaran, ukupan broj izbeglih (sa obe strane) je bio preko milion.

Imajuci u vidu da je doslo do rata i zlocina, izabran je drugaciji pristup i dugaciji standardi.

Sto je i receno.

Mozda si ti ziveo na Kosovu. Ja sam ziveo u Vojvodini i dobro znam sta je bila
"jogurt revolucija", kako je izgledala i sta je donela.
« Poslednja izmena: 04. Okt 2017, 14:44:40 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Sta je receno? Kojih crnih preko milion, gde si to procitao?
Mislis milion Albanaca sto se doselilo na Kosovo u srpske kuce i imovinu posle NATO agresije? Smile

Uostalom nezavisnost Kosova se desila deset godina posle vojne intervencije NATO-a, ako cemo da gledamo sukob i genezu konflikta pre '99, zasto ne bismo uzeli za primer i period posle '99? Ili se izbeglice, zlocini, progoni zavrsavaju onda kada Amerika sagradi bazu i vojnim prisustvom resetuje konflikt na fabricka podesavanja?

Citat

A mozda i nisam ziveo na Kosovu? Smile
Sta je bila jogurt revolucija? Su te kao pripadnika hrvatske manjine proterali, genocidisali, silovali, sta ti se desilo, otvori dusu? Smile
« Poslednja izmena: 04. Okt 2017, 14:48:31 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2876
Zlocina je bilo i sa jedne i sa druge strane, to je jasno.

Nema tu znaka jednakosti.

Kada Zapad pobije stotine dece u raketiranjima iz dronova onda je to isključivo borba protiv terorizma.

Ali kada srpska policija u odbrani rani nekog arnautskog teroristu onda je to zločin.

Ne ide to tako.

Ja sam ziveo u Vojvodini i dobro znam sta je bila

Šta je donela?
« Poslednja izmena: 04. Okt 2017, 14:59:47 od Hipomen »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
Sta je receno? Kojih crnih preko milion, gde si to procitao?
Mislis milion Albanaca sto se doselilo na Kosovo u srpske kuce i imovinu posle NATO agresije? Smile

Uostalom nezavisnost Kosova se desila deset godina posle vojne intervencije NATO-a, ako cemo da gledamo sukob i genezu konflikta pre '99, zasto ne bismo uzeli za primer i period posle '99? Ili se izbeglice, zlocini, progoni zavrsavaju onda kada Amerika sagradi bazu i vojnim prisustvom resetuje konflikt na fabricka podesavanja?

Citat

A mozda i nisam ziveo na Kosovu? Smile
Sta je bila jogurt revolucija? Su te kao pripadnika hrvatske manjine proterali, genocidisali, silovali, sta ti se desilo, otvori dusu? Smile

Ono sto se desilo 2008e je konacno utvrdjivanje statusa Kosova, sto je i predvidjala rezolucija 1244.

Za proterane, pljacke i zlocine, vidi izvore koje sam postavio.

Milosevicevu-turbo-naciJonalisticku verziju dokadjaja zaboravi, jer niti ikoga interesuje, niti ko veruje u nju,
niti je prihvacena.

To je sto je.

Inace ne podrzavam to nezavisno Kosovo.
« Poslednja izmena: 04. Okt 2017, 15:01:29 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083

konacni isjod je proteranih skoro 100.000 srba sa kosova ili vise, ne znam dal postoji popis. i veliki broj cigana.

etnicko ciscenje sprovedeno nad albancima je bilo neuspelo, jer su se uglavnom vratili kucama. neki su ostali u nemackoj itd..
etnicko ciscenje sprovedeno nad srbima je u velikoj meri bilo uspesno.
« Poslednja izmena: 04. Okt 2017, 15:06:03 od dabisha »
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Citat
Ono sto se desilo 2008e je konacno utvrdjivanje statusa Kosova, sto je i predvidjala rezolucija 1244.

Ne lupetaj bre

Citat
Za proterane, pljacke i zlocine, vidi izvore koje sam postavio.

Mnogo znanja i energije si utrosio na izvore. Hvala. Svaka cast.

Citat
Milosevicevu-turbo-naciJonalisticku verziju dokadjaja zaboravi, jer niti ikoga interesuje, niti ko veruje u nju,
niti je prihvacena.

NATO propagandnu masineriju za debile zaboravi, jer nikoga iole normalnog i objektivnog ne interesuje, niti veruju u nju, niti je van NATO generalstaba prihvacena kao apsolutna cinjenica.

Citat
To je sto je.

Bravo. Ocigledan napredak

Citat
Inace ne podrzavam to nezavisno Kosovo.

Opet bravo. Imas dva bravo-a. Giv a fak stil ziro.
« Poslednja izmena: 04. Okt 2017, 15:23:08 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.