Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Mar 2024, 11:51:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 13 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 373 374 376 377 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Erotske price  (Pročitano 26577549 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Casper

Već nekoliko godina zaredom moja supruga Branka i ja odlazimo na more na isto mesto, u Tivat. Ovaj put apartman koji stalno iznajmljujemo, u lučici Kalimanj, nije bio slobodan i morali smo tražiti nešto drugo. Na netu smo pronašli naizgled solidan apartman na ulazu u Tivat, iznad magistrale. Već putem do Monte Negra smo raspirivali maštu i pričali o tome kako bi bilo dobro da ovo leto donese neka nova iskustva, neku novu trojku, četvorku. Ili neku varijantu solo sexa sa nekim nepoznatim, novim partnerima.

Znali smo jedino da ćemo probati da se malo „osvežimo“. Međutim, kada smo došli – odmah iznenađenje! Lepe slike apartmana sa neta su jedno, a u stvarnosti je sve potpuno drugačije. Ni blizu onom što smo očekivali! Nema parkinga za kola, tri apartmana u kući na nivoe (zbog terena na kom je kuća građena), ispod našeg apartmana još jedan, a ti gosti ispod moraju proći preko naše terase. U neposrednoj blizi majstori grade privatnu vilu, buka nesnosna, bar prepodne.

Bilo je kasno da tražimo drugi smeštaj i odlučimo da ipak uzmemo to. Nam je cilj ionako bilo more, sunce, kupnaje, a i predivna plaža Kalardovo bila jako blizu. Ipak, primetio sam da je moja draga zbog svega malo ljuta. Ali, verovao sam da će je dobar sexom vrlo brzo oraspoložiti.

Već prvi dan na plaži primetih da moju Branku klinci baš zagledaju. A ko i ne bi! Onako bujne sise ne viđaju se baš često, a ove njene samo što ne iskoče iz kupaćeg. A iskakle su kad ga se ona oslobađala i sunčala se u toplesu. Zapravo, bežala u hladovinu, jer je sunčanje ionako opasno.

Svejedno, mazala iz je zaštitnim kremam pa su se još više mnogi naslađivali njima jer su se onako namazane dojmile još i većima. Rekao sam joj kako sam to primetio i da se nekima klincima sigurno diže na nju.  „Pa valjda i treba da im se diže! Šta tu ima loše? Ima ovde još puno materijala. A jel, se tebi dušo ne diže na mene? “ – upita me moja draga.

 „Kako da ne, srećo. Znaš ti da tvog mužića pale takva napaljivanja drugih na tebe i da se i njemu diže od toga što te gledaju i maštaju o tome kako bi te rado kesnuli“ – rekoh.  „E, pa da vidimo kako će da se odvijaju stvari. Ali, nemoj da se izvlačiš posle ako naleti neka „mlada piletina“ da se nas dvoje malo prodrmamo“ – reče mi moja draga.

 „Nemam ništa protiv, znaš ti to jako dobro. Ali, da mi makar dozvoliš da prisustvujem tom dešavanju. Znaš da volim da te vidim u akciji“ – skoro da sam je molio.  „Paaaaa.

. razmisliću. Ali, recimo da ćeš dobiti dozvolu. Naravno, ako nešto naleti“  „A šta ako nalete dva „omladinca“? “ – raspaljivao sam svoju maštu,  „Ma sjajno! Zar misliš da ih ne bi mogla izdržati? Uuuuuu… odmah osećam žmarce u maci.

Kako bi se prepustila toj sirovoj snazi“ – reče moja Brankica, već u mašti u „klinču“ sa dva mlada pastuva. Razgalila me to što sam čuo. Nadao sam se da će naići neki novi potencijalni jebač i da će nam ulepšati ovaj odmor. Dani su prolazili, ali ništa na vidiku.

Moja se draga izlagala sunčevim zracima i u toplessu, isturivala svoju guzu, izdizala karlicu kad je ležala na leđim, tako da joj se jasno ocrtavala potpuno obrijana pičkica. Meni su se, ležeći na plaži, pred očima ređale razne fantazije na tu temu tako da sam se morao okrenuti na stomak da ostali ne vide kako mi se kurac digao. Taj dan nakon povratka sa prepodnevnog kupanja, na brznu smo odbacili stvari i požurili da se istuširamo, da speremo so koja bocka. Najpre ja, pa onda Branka.

Čim sam završio sa tuširanjem, izvalio sam se onako potpuno go na trosed u sobi i upalio TV da pogledam atletiku, svetsko prvenstvo. Nedugo posle mene Branka je potpuno gola izašla na terasu da stavi peškire na sušenje. Verovala je da u ovo doba nema nigde nikoga. A i koga bi bilo u 13 sati, po najvećem suncu.

Odjednom, čujemo njen glas:  „Dobar dan, komšija“ Komšija? Otkud komšija? Znači, taj je imao šta i da vidi! Ušla je i rekla mi:  „Imamo komšiju, neki klinac je dole ispod, u apartmanu“,  „Jel te video? “ – pitam je,  „Naravno da me video, pa kažem ti da je dole. Sedi na terasi, čita“,  „I ništa više nije rekao? “ – opet ja radoznalo,  „A šta je trebalo da kaže, uradi? Da odmah dođe gore i pojebe me? Baš si lud! Izgleda da je i on ostao bez teksta. Kud baš da ovakva izađem? !“,  „Ma daaaaaaaaj… Kakve veze ima? Uostalom, ti voliš da budeš malo egzibicionista, zar ne? Znači, mila, moglo bi biti neke koristi od njega? “ – pitam kao radoznao klinac,  „Ne znam, videćemo. Mlad je, to sigurno.

Najpre da se upoznao, pa ćemo videti“ – odgovori mi ona i dade mi nadu da će možda biti nečeg o čemu maštam, a ona izgleda priželjkuje. Ali, mene je taj razgovor već napalio, želeo sam da je odmaj jebem. Uhvatio sam je grubo za ruku, povukao ka sebi i odmah počeo da joj štipkam bradavice, ližem i ljubim te bujne sise. Čim sam joj dodirnuo pičkicu, mokru još od kupanja, pod mojom rukom je odmah počela da pušta sokove.

Znači, i njoj se jabalo! Okrenuo sam je, stavio na kolena, želeo da je jebem kao jeftinu kurvicu. Ona je volela to, htela je da se oseća kao kurva i da je jebač tako i doživi. Sjurio sam joj odmah u pičku već potpuno balav kurac. Ali, nevolja! Valjda od prevelike želje svršio sam nakon par trzaja i napunio je do vrha.

Pridigla se, pogledala me ljutito i rekla:  „I ovo je tebi jebanje? ? ? Trzaj i štrc? Aaaaa, dragi moj, moraćeš da se potrudiš puno, puno bolje da dobiješ sledeći put. Ili će neko drugi da pumpa. E, videćeš tad šta je jebanje, sačekaj samo!“ Pokunjeno sam ćutao i gledao u svoj omlitaveli kurac. Popodne smo otišli na plažu, uživali, kupali se, ali sam primetio da je ona ipak nešto ljuta.

Znao sam da je ono moje prebrzo svršavanje razlog. Ostala je narajcana, a nedojebana! Sa plaže smo došli kasno, skoro oko 20 sati. Rekla mi je da nećemo izlaziti večeras do Porto Montenegra, već ćemo uživati na našoj terasi, u lepoj letnjoj večeri, zvuku cvrčaka i dobrom rashlađenom crnom vinu. Posle sam saznao da je razlog bio novi komšija.

Ali, baš kao da je mene pitala. Sedili smo tako, ćaskali, a ja sam pokušao da skrenem priču na temu sexa. Pitao sam je da li je odustala od neke nove avanture, kad neće nigde da izlazimo. Rekla je da nije, ali da nema ideju, ali ukoliko se pojavi nešto „kvalitetno“ da će iskoristiti šansu.

Rekao sam joj kako bi i meni odgovaralo da ovde jebem nešto novo, može čak i sa njom u kombinaciji, ali da mi nije prioritet. I tako u priči, negde oko 23 sata čujemo da se neko prenje uz stepenice. Bio je toš naš novi komšija, spreman za izlazak u provod.  „Dobro veče, komšije.

Odmarate malo, lepo veče“ – reče on,  „Da, baš je prijatno. Uživamo u ovom miru, ovoj tišini, u mirisu mora. Ajde, pridružite nam se malo, makar na jednu čašu ovog sjajnog vina. “ – ponudi ga moja draga.

 „Pa, hvala, baš bi mogao. Ne žurim nigde, ovde sam prvi put, biće već prilike. Baš bi mogao da popijem jednu čašu. “ Mlad momak, vidi se, najviše 25 godina.

Predstavio se, Goran mu je bilo ime. Doteran, skockan, namirisan. Reče nam da je iz Bijeljine i da je došao danas i dovezao dva rođaka koji su došli da rade kao zidari u Crnu Goru, te da se vraća već prekosutra. Samo da se malko iskupa, jer nema vremena za dulji boravak.

Počeli smo priču o svemu i svačemu. O Tivtu, Crnoj Gori, moru, jahtama… Odjednom valjda zagrejana crnim vinom (a posle valjda i u skladu sa obećanjem koje mi je dala) moja draga mu reče:  „Oh, izvini za ono danas. Nisam znala da ima ikoga. Mislila sam da ja apartman ispod prazan, pa sam izašla onako.

. slobodno… hihihihi…“,  „Nema veze. Da znate, malo ste me zbunili, ali je ta slika bila jako lepa… hahaha

“ – reče Goran uz vedar osmeh,  „Stvarno misliš da je bila lepa slika? Pa, ja nisam više tako mlada. Četiri „banke“ su tu!“ – krenula je sa pričom moja draga. Predosećao da je ovo uvod u „to“ nešto, nešto što je obećavalo ostvaranje mojih maštanja i to već ovo veče.  „A, neeee… Izgledate baš, baš dobro! Za svoje godine, gospođo – čista desetka! Ja uvek volim da vidim lepu, zrelu, sređenu ženu.

Iskustvo je to što mi se dopada kod njih. Moja poslednja veze je bila sa ženom starijom od mene 10 godina“ – oslobodio se Goran, valjda nije bio navikao na primorsko crno vino,  „Ooooo, vidi ti njega! Voli starije. Da, kažu da je to sada „in“. Ne valjda samo radi seksa“ – počela je svoju igru Branka,  „A ja joj kažem da ima predivne grudi, da mnogi klinci balave za njom, a ona mi ne veruje.

Video sam na plaži kako gledaju u njene grudi. Samo, znaš kakve su žene: stalno ima fali nešto. Ona misli da su joj se jako opustile i da sad previše vise. Ja mislim da je umislila.

Šta ti kažeš, Gorane? “ – upitah ga, a već osećam da igram na dobitnu kartu i da mali opasno trza na moju dragu. Osećam i kako mi se kurac diže od razvoja ove situacije. Shvatio sam da je to ono što očekujem i odlučio sam da idem do kraja. Nadao sam se da moja Branka neće odustati od ovog klinca kao potencijalne igračke.

 „Nisam nešto baš dobro mogao videti, bilo je kratko, ali ja mislim da dama nije u pravu i da je sve na svom mestu“ – reče Goran, mangupski se zavali u trosed vrteći čašu crnjaka u ruci. Koliko sam mogao videti u mraku, kroz bele pantalone mu se nazirao njegov već poludignut kurac, valjda je već ispod njene bele haljinice merkao njene sise, bez brusa.  „Pa, dušo, ajde nam pokaži i dokaži da su ti grudi ipak za desetku. Nema srama, to je skoro isto kao na plaži u toplessu, zar ne? “,  „Hmmmmm… ne, ne bi, ipak.

“  „A zašto bi bilo? Ja sam to već video, Doduše na tren, a sad bi mogao da bolje pogledam… hahaha “ – hrabrio je Goran Branku,  „Ako baš tako kažeš, ako ti nije neprijatno – dobro, može. Ali, da budeš iskren.

A i ti, mužiću“ – reče moja Branka, Primetio sam po njenim pokretima da je opasno napaljena. Sedeći zavaljena u fotelji od trske, lagano je levom rukom pritiskala donji stomačić, što je značilo da je već žešće napaljena, da joj je pička već sigurno mokra i da joj se baš jebe. Sa malim, najverovatnije.  „Neprijatno? Ni najmanje! Volim lepe, iskusne, samosvesne žene.

Jedino ako vašem gospodinu suprugu nije blam da drugi gleda grudi njegove žene“,  „A, ne Mi smo na tom polju liberalni. I to potpuno! Pa na plaži njih još više gleda njene sise, tako da jedan muškarac više manje ništa ne znači, zar ne… I draga? Hoćemo li videti to tvoje blago pa da ga ocenjujemo? “ – upitah je, a u glasu je moja Branka mogla da osetiti moju velika želju za nekom žestokom akcijom.

Branka se nije se dugo dvoumila. Odlložila je čašu, ustala i lagano se oslobodila najpre jedne, a onda i druge bratelice njene kratke, bele haljinice. Haljetak je lagano kliznuo na pod, ona je ostala da stoji i sa ponosom pokazuje svoje osunčano, sjajno, kremom namazano telo. Smejala se, prebacivala težinu sa jedne na drugu nogu, prosto nas je izazivala.

Mislim više malog nego mene, iako je moj kurac već dostigao punu veličinu. Goran je samo šutio i gledao. Odjednom je počeo da lagano pritiska svoj kurac preko pantalona. Branka je uzela svoje obe sise u ruke, podigla ih i sa ponosom pokazala.

Kažiprstom je ovlaš dodirnule bradavice, koja su odmah regaovale, ukrutile se, nabrekle. Bio je to znak da ne može više da izdrži, da je pitanje trenutka kad će Goranu dati do znanja da želi da je ima, da je jebe kako poželi. Jedino što on nije znao je da je poželjno da je jebe predamnom! Lagano je odšetala do zidića terase, naslonila se leđima na njega i palčevima lagano skinula i tange. Bila je potpuno gola, samo u sandalama, spremna za uzimanje! Spustila se rukom da o prevrele pičke i počela da se sama mazi, sve vreme gledajući Gorana u oči.

Njen show je počeo! Goran nije znao šta mu je činiti, evidentno da sam mu ja smetao. Morao sam nešto učiniti i razbiti tu njegovu barijeru. Nagnuo sam se prema njemu i tiho mu rekao:  „Ajde, idi slobodno. Ona tebe želi, jebi je slobodno.

Ali, ovde, predamnom. I ne obaziri se, nisi prvi koji igra ovu igru“ – rekoh mu. On kao da je samo to čekao. U trenutku je skinuo sve sa sebe, kurac mu je bio kao jarbol na starom jedrenjaku, pozamašnih dimenzija koliko se moglo videti u polumraku.

Odgegao se do nje, kleknuo ispred i uronio jezik, pored njenog prsta u njenu pičku. Zastenjala je kao iskusna, nedojebana kučka. Zapravo, i bila je nedojebana! Karlicom hrlila ka njegovom jeziku, koji je opasno rovao po njoj. Nisam mogao da izdržim više, izvadio sam ga i lagano drkao.

Nisam hteo da prebrzo svršim, ali prizor je bio neverovatan! Moja Branka je videla da drkam, samo mi se nasmešila, zatvorila oči i nastavila da uživa. Ipak, nije mogla da izdrži dugo i vrlo brzo je svršila uz glasne uzdahe i vrisak. Ali, ona je žena kojoj nije dovoljan jedan orgazam na jeziku, želela je još da iskoristi tog ždrpca. Lagano ga je gurnula natrag na trosed, sad je ona kleknula i počela da mu oblizuje sav ulepljen kurac.

Pružila je desnu ruku, dohvatila moj tvrdi kurac i nastavila lagano da ga navlači. Goranovi ljubavni sokovi su završavali na njenim sisama, bradavicama, dok mu ga je ona gutala celog, skoro do obrijanih jaja. Nisam mogao da ostanem samo posmatrač ove scene, prišao sam joj i počeo da joj ližem te prelepe mokre sise. Bradavice su joj opet postale tvrde.

Znači, želi još! Želi da je jebemo! Krenuo sam jezikom od sisa, preko leđa do guze. Uronio sam jezikom u njen šupak. Odmnah se otvario. Za koga? Za mene ili njega? Nebitno! Važno je samo da joj se utera dobro.

Ima materijala za obojicu! Iako, glavni je večeras on. Ja sam samo promtrač, a ako mi nešto pripadne – dobro. Goran je osetio da neće moći ovako u njenim ustima dugo. Blago je pomerio Branku od sebe, uzeo za ruku i poveo u sobu.

Krenuo sam za njima. Rekao joj je da legne na leđa. Stezao je svoj tvrdi kurac, skoro već modar i centrirao ga na njen guzni otvor. Nije ništa rekla, kao da je to i čekala.

Malo po malo, ceo je nestao u njoj! Počeo je da je pumpa kao vibraciona bušilica, bez prestanka! Kakva snaga u tom mladom telu! Branka je stanjala, vrištala, grebala sve oko sbe, valjda i svršavala, ali ovaj se nije obazirao. Jebao je baš onako životinjski, divljački. Onda ga je zamolila da da je jebe kao kučku, četveronoške, otpozadi. Samo je kimnuo glavom.

Naslonila se na laktove, ja sam joj prišao, raširio polutke te divne guze tako da joj je se pička potpuno otvorila, a on joj ga je sjurio ovaj put u pičku. Jasno sam video kako ga je uterao do kraja, celog. I dalje sam joj širio dupe. Bila je totalno rasturena! A onda je nastala jebačina kakvu nisam odavno video! Ubadao je Branku malo u pičku, malo u dupe.

Bila je skroz razjebana, svršila je ne znam ni sam koliko puta. Prišao sam joj tada sa prednje strane i naslonio svoj kurac na usne. Spremno ga je prihvatila i usisala. Sad nije mogla da viče i vrišti.

Samo je mumljala. Goran se popeo na krevet, opkoračio je i nabio joj ga odozgo, sad u dupe. Ubadao je silovito, a na svaki njegov ubod čulo se samo njeno: „aghhh

“ Osetio sam da ne mogu više, pogledao sam Gorana koji se grčio u licu i odjednom samo otvorio usta i riknuo kao ranjeni lav. Praznio se u dupe moje žene Branke! Krenulo je i mene, iz dubine jaja je krenula sprema. Vadim ga iz njenih usta i svršavam pravo po licu, kosi, očima… Njen jezik palaca, skuplja spermu. Branka je potrebuške klonula na krevet, rasturena, razjebana, napunjena… Goran sedi na rubu kreveta sav mokar od znoja.

Čujem ga kako kaže: „Da, da… Za desetku ste, gospođo! Ipak ću da ostanem koji dan duže na moru. Šteta je propustiti ovako nešto“. Čekala nas je duga, duga noć.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Da li smo mi normalni

Zovem se Ivan i imam 24 godine. Resio sam da pokusam da sa vama podelim neke svoje “mracne” tajne! S’obzirom da prvi put pisem ovako nesto ne zamerite ako ne bude socno napakovano Sve je pocelo da ni sada posle par godina ne znam kako! Moja sestra Ivana starija je od mene dve godine, lepa, zgodna plavusica sa ne preterano velikim grudima ali za moj ukus savrsenim! Guza na mestu, zategnuta jer se vec dugo godina bavi odbojkom! Od klinackih dana poceo sam da hvatam sebe kako me Ivana privlaci seksualno, moji prva drkanja su bila na nju! Obozavao sam da je sacekam kad dodje sa treninga i prljav ves stavi u korpu, odmah sam ulazio u kupatilo i uzimao njene gacice, mirisao ih, trljao od moj kurac i naravno odmah drkao, i po par puta dnevno! Ona nista nije primecivala cak ni u najcrnjim mislima nije mogla da nasluti moje prljave misli! Tokom nekog perioda i ja sam postao malo slobodniji i sa manje bojazni gledao je kroz kljucaonicu, uzimao njene gacice, koristio svaki momenat da je vidim golu ili u nekom sexi vesu. Vreme je prolazilo a ja sam samo drkao i drkao, nista konkretno nisam smeo da uradim! Bio sam siguran u njeno odbijanje! Ali kako kod nas kazu ko ceka on doceka Vec smo porasli malo i ona i ja, krenuli su izlasci, zurke itd. Roditelji su nam bili strogi ali su imali poverenja u nas sto smo mi naravno koristili.

Imao sam cura, poceli su sexualni odnosi ali ni sa jednom nisam mogao na neke duze staze jer ni jedna mi nije pruzila to za cim sam ja zudeo a to nesto je moja Ivanica! Neke cure su davale sve od sebe, radile sve sto sam pozeleo, trpele najgora sexualna ponizenja ali ipak nista nije bilo dovoljno! Tragao sam za onim pravim i na kraju i uspeo i to sasvim slucajno! Vratio sam se iz grada nesto smoren i resio sam malo da bacim pogled na komp pa spavanjac! Posto je vec bilo kasno a matorci su spavali ja sam se usunjao u kucu i krenuo ka spratu polako na prstima. Dosao sam pred vrata moje sobe ali neko mumlanje mi je trglo. Polako sam prisao do Ivaninih vrata i jasno cuo njeno stenjanje, jecenje! Kroz vrata kljucaonice video sam moju sestricu kako sedi na stolici gola skroz a ruke drzi medju nogama! Cuo sam tu jos nekoga ali nisam nikoga video. Nije mi bila jasna situacija sve do momenta dok se Ivana nije malo pomerila.

Video sam da na kompu ukljucen skajp i shvati da se zadovoljava za nekog, pred nekim. Otisao sam u svoju sobu, zamisljao moju Ivanicu i tako brzo idrkao, kao nikada do tad! Probudio sam se ujutru i smisljao plan kako da provalim sa kime je pricala! Naravno sifra na kompu je najveci problem ali ne i za nekoga ko zeli da otkrije sve o svojoj sestrici! Preturajuci po njenim stvarima i telefonu naravno nasao sam poruku koju je ona poslala kevi sa sifrom! Otkljucao sam komp, preturao, trazio nesto ali nista neobicno nisam mogao da nadjem! Onda mi je sinula ideja, ukljucio sam moj skajp, pozvao ortaka i snimio nas razgovor! Komp je sam snimak prebacio u mesto koje ce odkljucati sva moja vrata! Sve slike, snimci, sve na jednom mestu! Slike moje jebozovne prljave sestre. Mislio sam da cu videti slike nekog tipa ali na moje iznenadjenje sve fotke su bile od Ivanine drugarice Maje koja je otisla u Ameriku! Shvatio sam da moja sestrica voli i zene i muskarce! Snimio sam sve na hard i prebacio kod mene i smisljao kako da nastupim! Te veceri Ivana se vratila sa treninga, ja sam bio u svojoj sobi i cekao je da izadje iz kupatila! Kada je zavrsila pozvao sam je kod mene, dosla je sa osmehom ne znajuci sta je ceka! Resio sam da joj sve kazem pa sta bude! Po zavrsetku mog izlaganja ona je ostala bez reci, tako jedno par minuta a onda samar iz sve snage! ” Majmune jedan bolesni, ja sam ti sestra, kako mozes mene da gledas na taj nacin”. Rekao sam da vec par godina mastam o njoj i da je zelim.

Rekla je da treba da se lecim! Ja sam rekao biraj ili ja ili cu reci roditeljima da si lezbo! Ostala je nepomicna, rekla je neces valjda! Mi zivimo u maloj sredini i to bi bilo pogubno za nasu porodicu da se sazna! Rekla je ” Sve samo ne njima”. Ok rekao sam, zelim te, zelim da te imam za sebe. svaki put kada pozelim da te jebem hocu da si dosla ovde! Pocela je da place, spustila se na krevet, ja sam video svoju sansu, polako sam joj prisao, poljubio je u obraz, mazio. Krenuo sam ka njenim ustima ali ona je okrenula glavu na drugu stranu i rekla ne ne mogu, ti si mi brat! Ja sam opet polako krenuo uz njen vrat, obraze, polako joj saputao i opet pripretio! Konacno dolazim do njenih usta, pocinjem da je ljubim a ona place, suze nam kvase usne sto me jos vise pali.

Kurac mi je u fazi eksplozije! Krecem polako da se spustam niz njen vrat do grudi koje kao da su rasle samo za moju saku! Pocinjem da joj mesim sise preko majice i brusa, spustam ruku na stomak, mazim je. Zelim da joj bude lepo! Polako joj skidam majicu, brus i ispred mene se stvaraju dve sise koje sam godinama sanjao! Polako pocinjem da ih ljubim, da joj grickam bradavice a onda se spustam preko stomaka do njenog sorca! Ona se ledjima spusta na krevet i kao da samo zeli da se sve ovo zavrsi! Skidam joj sorc, ostaje u crnim cipkastim gacicama koje sam bezbroj puta pomirisao, koje su mi davale svez miris picke! Polako joj skidan gacice i raj, obrijana pica moje sestrice, svi moji snovi se ostvaruju! Polako joj sirim butine, ona je vec opustena i sama polako siri noge! Krecem prvo prsticem da joj gladim picic ona pocinje da stenje, ja instiktivno spustam glavu na njen klitoris i pocinjem da ga lizem, polako, lagano, idem nize ka ulazu u raj. Lizem je polako, pa sve brze pa onda opet lagano! Vidim da je gotova, picka joj je vlazna, svi sokici joj se slivaju niz guzu ali ja ne prestajem. Odjednom me hvata za kosu i nabija mi svom snagom glavu u picku, ne mogu da disem ali ne mrdam! Moj jezik i dalje parla vec sad duboko u njoj.

Ona pocin je da se cima i odbija mi glavu od picke ali ja se ne dam i dalje palacam jezikom, ona stenje, grci se i konacno bela masa krece da joj se sliva ka guzi. Posmatram je i odlucujem se na jos jedan lud korak, polako pocinjem da joj lizem cmar, onda grize jastuk, stenje, cima se ali moj jezik ne posustaje! Znao sam da joj moram dati najbolji sex koji je imala! U jednom momentu ona skace i kaze daj mi ga, zelim ga odmah u sebi. Nije mi trebalo reci dva puta. Bacam se na ledja a kurac mi stoji kao koplje i ceka nju, moju najdrazu, moju sestricu voljenu! Ona ne cekajuci nabija se na moj kurac, stenje sve glasnije i glasnije! Pocinje da prica kao sama sa sobom, ” O da o da ovo sam cekala, kurac, zelim ga zauvek u meni, ooo koliko je dobro aaa jebi me, jebi me, jebi me”.

Ja sam bio malo u cudu, sta bi sa onom finom curicom! Uhvatio sam je za butine, malo zidigao i poceo da je zakucavam i sve snage! Nije mi mnogo trebalo krenuo sam da svrsavam, punio sam picu moje sestre! Ona onako tuznim glasom pita ” sta je mali zavrsio si”? Naravno da ne moje kurvice, naravno da ne! Ustao sam, rasirio joj noge i gledao u picku iz koje curi moja sperma, kurac mi se nije spustao, cekao sam ovo dosta dugo da bih sad podbacio! Odmah sam ga vrati u njenu vrelu picu punu moje sperme i poceo da je jebem kao da mi je zadnje! Stenjala je, ujedala me, molila me da ne prestajem! To sve me je jos vise palilo, pitao sam je ” Sestrice kako ti se cini” ” Jao bato, zasto ranije nisi nasao slike i snimke” Okrenuo sam je od pozadi i poceo da zakivam i sve snage, jecala je, govorila je najpljavije! DA da da jebi me, jebi me aaaa jos jos jos, jebi jebi jebi…. Aaaa jos malo jos malo jos jos jos, osecao sam da joj se blizi vrhunac i poceo sam jos jace i brze a ona ona je samo vristala aaaaa jebi me jebi me aaa blizu sam blizu ne prestaj molim te aaa zabi mi ga jos jace dublje, jebao sam kao lud, zeleo sam njen orgazam koji je usledio nekoliko sekundi kasnije, Culo je se samo aaaa i zabijanje glave u jastuk. Ja nisam prestajao i ako sam bio blizu, jebao sam jos brze, brze brze i na kraju jos jednom svrsio u moju ljubimuju u moju milu sestricu. Spustio sam se pored nje i tako je strasno poljubio, znao sam da je volim.

Lezali smo jos dugo tako odvaljeni od sexa i zalepljeni od sperme koje je bilo nenormalno mnogo! Pricala mi je o svemu, o njenim jebacima, sexu koji je imala do sada! Pricala mi je o Mariji i lezbo iskustvima. Bila je prava mala droljica! Nadam se da vam je se svidelo, ipak nemam iskustva u pisanju, samo mogu da prenesem iz sobe ovde!
Posle svega sto mi je ispricala shvatio sam da pored sebe imam iskusnu jebulju i ako je mlada! Videlo se da ne zaostaje u toj oblasti! Lezali smo dugo, mazili se kao zaljubljeni tinejdzeri! Posle nekog vremena ustala je i krenula u kadu, da spere sa sebe spermu svoga rodjenog brata! Ostao sam da lezim i razmisljam, konacno sam dobio ono sto sam zeleo ali isto tako shvatam da vise povratka nema-jebao sam svoju sestru! Posle tusa otisla je u svoju sobu, nisam znao sta ce jutro da donese! Probudio sam se sa neverovatnim osmehom na licu, nikada nisam tako lepo spavao! Ona je ustala pre mene, spremila dorucak, ponasala je se prema meni kao prema kralju. Sedeli smo posle dorucka u dnevnoj sobi, gledali tv, cekali ko ce prvi da pokrene temu. Probila je led. Ivane moram da ti kazem nesto, prosla noc je nesto najlepse u mom zivotu, imala sam svakojakih sex momenata, mnogo boljih i odbarenih od tebe ali ti, ti si nesto posebno. Pomisao da me jebe rodjeni brat je nesto sto u meni pali sve moguce lampice, telo mi se najezi samo kad pomislim na tebe.

Znas li ti od kada ja tebe zelim, koliko sam sperme prosuo na tvoje gacice, koliko puta sam zamisljao kako ti lizem picu, koliko tvojih tusiranja sam proveo ispred kljucaonice! Zelim sve da nadoknadim, zelim te! Ustala je, prisla mi polako, pocela je da izvodi malo preformans za mene, kurac je vec bio maximalno ukrucen. Krenula je da se uvija oko mene, da me ljubi po vratu, polako mi je skinula majicu, nezno rukama milovala moje grudi, ljubila me, grickala! Podigla je se, pocela je polako da skida svoju majicu, ja sam krenuo ka njoj, samo me je odgurnula i rekla danas ti uzivas! Igrala je se sa svojim grudima, lizala svoje bradavice, zavlacila ruku u gacice. Ja sam hteo da izludim! Prisla mi je i polako skinula sorts, mazila me preko gaca a onda polako zavukla ruku, mazila mi je jaja jednom rukom a drugom mazila svoju pickicu! Skinula mi je gace i polako kao da drzi nesto najsvetije u rukama prisla svojim slatkim usnicama, pocela je da me ljubi po glavicu spustajuci se ka mojim jajima a svo vreme gledajuci me u oci, onako kuravinski. U meni je bilo milion stepeni, hteo sam da eksplodiram! Pocela je da uvlaci moja jaja u svoja malena usta, da ih lize svojim jezikom.

Ponovo je se vratila i stavila moj ceo kurac u njena usta, krenula je da ga pusi kao niko nikada. Trudio sam se da joj ne napunim grlo istog momenta! Dok je onda halapljivo pusila kurac njenog batice, moja ruka se polako uvukla u njene gacice. Poceo sam da joj masiram ribicu koja je napravila potop u gacicama! Pusila je i stenjala, obozava da joj se mazi klitoris! Posle nekoliko minuta ustala je, savila se preko fotelje i rekla daj mi ga, zelim ga duboko u sebi, zelim da me jebes zauvek! Nije mi trebalo dva puta reci! Zabio sam ga u nju svom silinom! Jecanje pomesano sa zvukovima udara mojih jaja od njenu picu, nista lepse ne postoji! Zabijao sam sve jace i jace koliko sam mogao. Uspravila se rekla imam jednu zelju.

Cekam tvoju zapovest odgovorio sam! Znas kako si mi sinoc polizao guzu, zelim opet da to uradis, zelim da je omeksas i da mi ga das u guzu! Volim da mi kurac puni moju malu usku guzi! Legla je na trosed, poceo sam jezikom da lizem njen uski cmaric dok sam joj drugom rukom drkao picu. Bila je u transu! Hteo sam da ustanem i odem po kremu ali kako sam odvojio ruke od nje rekla je ne, ne jos, drkaj mi picu i lizi mi cmaric. Nastavio sam, prsti su mi sve brze i brze sarali po njenoj picici, stenjala je, stezala jastuk, jos malo, samo jos malo, da, da, da, tu, tu, tu, ne prekidaj ne ne a a a a grcila je se sva, tresala se od slatkog orgazma! Sad mozes da mi punis guzu rekla je, ustao sam, otisao po kremu, polako prsticem namazao njen cmaric, moju kitu i krenuo da ga ubacujem unutra. O tako je usko, nestvaran osecaj, do juce sam drkao na moju sestricu a vec danas joj punim debelo crevo! Stenjala je, polako samo govorila je, njena rec za mene je bila zapovest! Malo po malo usao sam do kraja u nju, podmazao je dobro i onda je krenuo ludacko karanje u guzu moje sestrice.

Jaukala je od bola, ali sto sam grublji bio sve vise sam shvatao da je to ono sto ona zeli. Sve brze i brze sam zakucavao i sve dublje u njenu usku ali neverovatno lepu guzu. Nije mi dugo trebalo, hteo sam da svrsim. Rekla je ne vadi ga, napuni me, zelim svu tvoju spermu u sebi! Svrsavao sam kao konj, neverovatan osecaj.

Guza i pica moje sestre su postali moji zauvek!
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Dnevnik moje supruge
Posle napornog dana provedenog na poslu vracala sam se kuci. Danas sam imala vazan poslovni sastanak te sam se za tu priliku morala poslovno obuci. Na sebi sam imala kratku prljavo belu haljinicu koju je na stomaku strukirala kaisem iste boje. Najlon carape u tonu sa haljinicom dodatno su davale izgled mojim dugim nogama. I naravno cipele sa visokom stiklom bile su kao slag na torti.

Bila sam svesna svoje jebozovnosti i utiska koji ostavljam na muskarce:rasne zdrebice stvorene samo za parenje. Prijali su mi pogledi kolega i poslovnih partnera koji su se najvise zadrzavali na mojim nogama i guzi. Cak i kad mi je jedan od poslovnih partnera posle sastanka dao kompliment kako mu nijedna zena do tad nije toliko privukla paznju i ponudio mi vikend u hotelu van grada, samo sam se kulturno osmehnula, diskretno zahvalila na ponudi i rekla da imam muza i da sam verna. Tip mi je rekao da sam ga u potrunosti odusevila i sapnuo mi je:uh sta bi ti sve radio.

Samo sam se nasmejala, okrenula i otisla. Sastanak je trajao do kasno. Pozvala sam Dragana da dodje po mene, ali on je bio zauzet

Kako je napolju bilo lepo vreme, odlucila sam prosetati do stana. Dok sam isla ulicom vecina muskaraca me je gutala pogledom. Sto stariji, sto mljadji. Skoro svaki bi se okrenuo zamnom gledajuci moje veliko i rasno dupe, glasno uzdisuci.

Uh, ova kobila je stvorena samo za jahanje, cula sam glasan komentar dok sam prolazila pored jednog gradilista. Okrenula sam se I videla trojicu muskaraca u radnickim odelima koji su me gutali pogledom. Najstariji od njih, imao je nekih 50 godina, a najmljadji 18. Onaj treci je bio otprilike moje godiste.

Mala, obratio mi se onaj najstariji, sto se setas tako jebozovno obucena, mogao bi neko da te uzjase. Ma sigurno ide kod nekog na parenje rece onaj najmljadji. Mozda je kurva, vidi kako se samo doterala, rece treci i poce da gladi kurac preko pantalona koji se vec ukrutio. Meni su smetali ti prosti i vulgarni komentari, posebno ako su upuceni od nekih prostih I smrdljivih gradjevinaca.

Volim kad me muskarci komenterisu, ali samo do granice koja se meri sa prostaklukom. Sva sam se zacrvenela u licu. Htela sam svasta da im kazem, da su olos, stoka, smrdljivci napaljeni, ali sam se uzdrzala od komentara i krenula dalje. Tiho sam prokomentarisala:prostaci, mozete samo da sanjate o meni.

Nisam ni primetila kad su sva trojica napaljenih radnika krenula zamnom. Tek kad me je onaj najstariji uhvatio za ruku bila sam svesna da su me okruzili. Hajde, mala, reci cenu pa da pozurimo, smeskao se perverzno matori. Bila sam bila puna besa.

Na sta vam ja licim rekla sam im. Sigurno ne na casnu sestru rece mi ovaj, vidi kako si rasna i jebozovna, prosto mamis da te svako uzjase. Jos u toj kratkoj kurvanjskoj haljinici, pa sta mislis da smo mi muskarci impotentni, smeskao se matori. Ostala dvojica su me samo gutali pogledom, dok su im se na radnickim pantalonama poznavale vec velike izbocine.

Kakva kobila tiho je komentarisao najmljadji, kako bih je samo jahao, galopirala bi mi na kurcu samo tako. Nisam kurva, prosaputala sam uplaseno. Sam osecaj da se nalazim okruzena trojicom napaljenih muskaraca, koji zele samo jedno, stvarao je mali strah kod mene. Strah pomesan sa pozudom.

Koliko god da mi je ova situacija bila neprijatna, osecala sam kako sam mokra izmedju nogu. Instinkt zrele zenke stvorene za parenje naterao me je da mi gacice budu mokre. Iskusnom oku matorog gradjevinca nije promakla pozuda u mojim ocima i on mi bez pardona gunu ruku pod haljinicu i uhvati me za picku. Uh ala je ova zdrebica mokra i napaljena, rece glasno.

Otkopca pantalone ispod kojih se ukaza impozantan kurac prosaran venama. Mala, rece mi, ti si mokra a nama su tvrdi, hajde da ti pokazemo nasu kancelariju. Ipak nisam bila obicna siparica da se okrenem i odem. Moja mokra i napaljena picka nije mogla da kaze ne.

Samo sam krenula za njim. Ova dvojica su isla iza mene diveci se mom rasnom telu koje ce uskoro da imaju Usli su u neku baraku.

Na kraju se nalazio neki stari krevet a na sredini sto znala sam da trebam da kazem ne, ali nesto perverno i kurvanjsko se nalazilo u meni i samo sam zatvorila vrata za sobom. Sva trojica su se vec skinula i tvrde kurcine su im pulsirale gledajuci me. Najstariji mi je prisao i pokusao da me poljubi. Samo sam okrenula glavu u stranu.

On me uhvatio za ruku i grubo me savio preko stola. Skinuo mi je kais i podigao haljinicu. Kakvo dupe, napaljeno su komentarisali. Matori me kaisem osinu jednom preko dupeta i ja glasno jauknu.

Moraju kobile malo i da se sibaju, rece matori. Pocepao mi je carape izmedju nogu i pomerio gacice u stranu. Kakva mesnata picka napaljeno rece i sjuri mi svoj kurac. Poceo je da me jebe silovito.

Drzao me je za kukove i grubo se zabijao u mene. Meni je to prijalo. Uzdisala sam, vristala i uzivala u divljem sexu. Matori me je cepao sve jace.

Uh, kobilo sto si dobra, drao se. Kako si samo vrela, kako si zeljna velikog kurca. Zapamtices ovo jahanje dok zi ziva, govorio je matori. Vristala sam dok su njegova jaja udarala po mojoj guzi.

Ah, zdrebice kako si dobra, kako cu te jebati dok mi jaja ne pomodre, govorio je matori pojacavajuci ubode. Poceo je da se grci. Pokusala sam da se izmaknem ali njegove snazne ruke nisu mi dozvoljavale. Svrsavao je u mene.

Punio me je kao pastuv kobilu. Osetila sam kako njegova sperma siba moju matericu. Matori ga je izvadio, dok se niz moje rasne butine slivala njegova sperma. Videvsi taj prizor, onaj najmladji radnik , uhvati me za ruku i odvuce je do kreveta.

Pala sam na stari krevet a ovaj se bacio na mene smestivsi se izmedju mojih rasnih nogu. Onaj treci je prisao i svukao vec izguzvanu haljinicu koju sam imala na sebi. Jooooooooooooooooj, ovakvu picku jos nisam karao, rece najmladji, podize moje noge na ramena i poce da me tuca. Ahhhhhhhh, ahhhhhhhhhhh….

. Vristala sam, dok je mladi pastuv cepao moju unutrasnjost. Uhvatio me je rukama za sise i poceo grubo da ih mesi. Ahhhhhhhhhhhhh kucko, kobilo, jebuljo, znao sam da ovo zelis cim sam te ugledao.

Zabijao mi ga je snazno zeleci da me rasturi kao obicnu drolju. Krevet je skripao i pucao pod njegovim naletima na moje telo. Osecala sam kako mi mladi kurac cepa mesnatu picku. Osecala sam snagu tog mladica koji mi je nanosio bol pomesan sa zadovoljstvom.

Volim osecaj kad me boli pickica od snaznog tucanja. Volim osecaj kada se osecam kao razjebana kucka. Polako , polomicete krevet, hocu i ja malo, rece treci radnik. Onaj klinac vise nije mogao da izdrzi, izvadio je kurac iz moje vrele picke i nabio mi ga u usta.

Sisaj kucko, rece mi. Pocela sam da sisam tu mladu kurcinu osecajuci kako pulsira. Pokusala sam da ga izvadim, ali me klinac uhvati za glavu i poce svoje seme da prazni u moja usta. Aaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh….

Vristao je mali, gutaj kucko, drao se. Ja sam gutala svaku kap sperme iz njegovih mladih jaja. Kad ga je izvadio, obrisao je kurac o moju haljinicu, dok je onaj treci tio lezao na krevetu i nadrkavao svoj kurac. Dodji, lutko, sedi mi na kurac.

vec sam izmoreno uzjahala tog gradjevinca i namestila picku na njegov kurac. Nabila sam se do kraja i krenula da mesam guzom. Uh, ala si rasna, govorio mi je tip dok je uzivao u mom nabijanju. Sve jace sam se nabijala na njegov kurac, sva izjebana i razjebana cela pickica mi je bridela od jebacine ali htela sam da svrsim.

Hrela sam da osetim potpuno zadovoljstvo. Pocela sam da mesam kao prava kurva. Osetila sam da mi je vrhunac blizu. Tresla sam glavom urlajuci dok sam svrsavala nabijena na kurac nekog stranca.

Ova kobila je bas priplodna rece momak ispod mene. Uhvati me rukama za guzove i poce snazno da me tuca. Da me cepa kurcinom. Ja sam urlala dok sam svrsavala.

Osetila sam jak samar na mojoj guzi. Onaj matorac mi je prisao od pozadi. Kakvo dupe rekao je napaljeno, pljunuvsi mi na cmaric. Ne, ne , molim te nemoj, govorila sam mu.

Matorca je palilo to jos vise, snazno me uhvati za kukove i poce da mi nabija svoj ukruceni kurac u moje veliko dupe. Aaaaaahhhhhhhhhh …. Mala…

Kakvo dupe imas. Govorio je matorac me je tucao u guzu Obojica su sada bili u meni.

Nasla sam se u sendvicu izmedju dva kurata i snazna muskarca. Guza mi je pucala pod naletima matorca. Vristala sam od bola

Muskarci su pojacavali tempo. Divlje su me rasturali. Moje carape bile su skroz pocepane

Vristala sam u sendvicu izmedju dvojice gradjevinaca. Aaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh…svrsavam, punim te kobilo, govorio je tip ispod mene Ni matorac vise nije mogao da izdrzi. Poceo je da svrsavaUh, ovo mi ni zena nije dala, cerio se dok mi je svrsavao u guzu. Ustali su, obukli se dok sam ja sva razjebana pala na krevet.

Iz guze i iz picke mi se slivala sperma. Skinula sam pocepane carape, obukla haljinicu i istrcala napolje. Mala, cula sam matorca, svrati sutra na jos jednu turu……. .
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Cyber mama – II dio

Bila je subota uveče, negdje oko 11 sati, kad sam se vratio kući iz grada. Prošlo je već više od mjesec dana kako smo mama i ja počeli našu avanturu i koristili smo svaku priliku za intimno druženje, bilo da se radi o žvaljenju, pušenju, lizanju, karanju ili ostalim igricama, jako često smo se družili. Nismo uvijek imali vremena za sve šta smo željeli, jer ona radi, ja sam išao u školu, a ostatak vremena nismo uvijek sami. Samotno vrijeme nam je postala najveća vrijednost. Nakon par tjedana mama se skroz opustila u sexu i koliko god mi to zvučalo ludo, uz svu moju želju i napaljenost, ona je i sama počela tražiti svašta.

Godine bez sexa, godine u kojima je bila nezadovoljena sad su izašle na površinu i ona se pomladila barem 10 godina, željna svega. Da mi je neko to kazao pred 2 mjeseca nebi vjerovao, rekao bi da je to nemoguće i da su to priče, ali sad sam imao priliku vidjeti i osjetiti na vlastitoj koži da je teško procjeniti nekoga dok se skroz ne otvori i opusti. Uglavnom koristili smo svaku priliku za intimna druženja, ali je često stari bio nepoželjan element koji pokvari druženje i dojam, jer uglavnom bi došao u polu pijanom ili pijanom stanju, s nekim izmišljenim problemima da pokrene svađu, kako god, uzimao nam je dragocjeno vrijeme koje nismo mogli koristiti za naše druženje. Dogovor je bio da radimo svašta kad smo sami, a ostatak vremena se ponašamo kao i inače, da nitko nebi mogao posumnjati u nas.

Uglavnom, te večeri sam došao iz grada oko 11 navečer, stari je bio u dnevnoj sobi gledao TV, mama je bila u spavaćoj isto gledala TV, a ja sam bio napaljeniji nego inače, jer se osim brzinskog žvaljenja i pipikanja nismo družili od četvrtka popodne, jer je stari ostao kod kuće već 2. Dan. Navodno je imao nekih zdravstvenih problema, jer je uz redovne psovke izjavio da je bio kod doktora i da ima problema s plućima, pa će biti kod kuće par dana. Obzirom da je bakterije liječio alkoholom već godinama, nisam bio siguran da li su u pitanju pluća ili nešto drugo, ali kako se uvijek odnosi prema nama, nismo previše brinuli oko njega.

Dok sam se vraćao kući razmišljao sam o mogućnostim i pala mi je na pamet odlična ideja kako mogu izvući mamu na par sati. Otišao sam u svoju sobu, skinuo jaknu i vratio se do dnevnog boravka. „Bok stari, jesi bolje? “ „Očito nisam jer inače nebi krmio ovdje jelda…“-rekao je onako na idiotski način, dok su pored njega bile 3 limenke piva, vjerojatno sve 3 prazne „Neznam šta je to, možda je neka gripa jer sam i ja u komi cijeli dan a sad me baš počelo nekako

Neznam Vrti mi se. “ „Idi spavat i nemoj se muvat po vani pa će ti bit bolje“ – rekao je to i dalje nije micao pogled s TV-a Otišao sam u sobu do mame i ispričao joj plan.

. „Bok ljubavi Imam plan i zato se brzo spremi i idemo“-rekao sam joj tiho „Bok.

. Ma kud idemo, pa vidi koliko je sati? “- gledala me u čudu „Sve sam isplanirao, reći ćemo starom da sam bolestan i da mi nije dobro, pa ćeš me ti odvesti do bolnice za svaki slučaj. “ „Ma jesi lud…Pa šta ćemo onda? Šta ako će i on ići? A i šta ćemo dobiti s tim, kad će opet on ostati ovdje

“-rekla je sva u čudu „Idemo negdje gdje ćemo biti sami…Ti i ja… A znaš i sama da on neće ni pitati niti će ga biti briga sigurno…Samo ćemo mu reći da idemo doktoru, ti malo podigni priču da on čuje, pa onda idemo Ok? “ „Deane pa gdje ćemo onda ići? Sač

“ „Jesam ti ja nešto rekao da napraviš? Imaj povjerenja i uradi to!“ Kad sam joj to rekao, počeo sam ju žvaliti, ugurao sam joj ruku ispod spavaćice i počeo trljati sad već jako poznato područje, uz strah da će stari uletjeti u sobu. To je potrajalo minutu, dvije i onda je ona ustala i povukla potez. „Deane, pa ti goriš! Imaš temperaturu 39!“ „Znam da imam temperaturu, malo mi se vrti. “ „A Isuse nemam u kući ni jedne tablete, ništa.

Pa kako ćeš ti kroz noć? Idemo ajde obuci jaknu, idemo do bolnice da vide šta ti je i da ti daju nešto, jer inače nećemo moći na miru spavati, a do jutra ti se to može samo pogoršati. “ „Nek prespava pa će ujutro bit bolje, šta će mu bit, muško je!“ – začuo se glas i dnevne sobe „Samo ti gledaj TV i uživaj, ja ću ga odvesti i to nije tvoj problem. “ Nakon toga je standardno uslijedila manja svađa, u kojoj sam ja stao na njenu stranu, a odgovor starog je bio neka samo trošimo benzin ionako ga on ne plaća. Tu je čak bio i u pravu, ionako ga on ne plaća.

Rekao sam mu da će vjerojatno biti gužva u bolnici, a i da nam treba oko 45 minuta do tamo i tolko nazad, pa da nas ne čeka, na što je rekao da nije ni planirao. Na izlasku sam samo otišao do kupaonice i ponio za svaki slučaj bebi ulje ako zatreba na putu do bolnice, strpao u jaknu i izašao van. Bilo je prošlo 11. 30 kad smo krenuli, uzeli smo auto i zaputili se prema „bolnici“.

Jedna od prednosti malih mjesta je što su bolnice daleko, barem je to prednost u našem slučaju . Bio je studeni, a kako mala primorska mjesta nemaju nikakvog života van sezone, tako nije imalo ni naše mjesto. U okolici je bilo bezbroj odličnih, zavučenih mjestašca, na kojima vjerojatno neće niko proći slijedećih mjesec dana. Vozili smo se niti minutu kad me mama pitala gdje idemo sad, a ja sam joj davao upute do jednog mjesta u brdima, koje je udaljeno od nas nekih 20-ak minuta vožnje.

Čim smo izašli iz mjesta, putem smo sreli svega jedan auto koji je išao u suprotnom smjeru od našeg. Nisam izdržao ni 5 minuta dok je vozila, ja sam ju počeo dirati, ljubiti, otkopčavati joj dugmiće na trapericama i gurati ruku do njenih gaćica koje su već na osjet bile vlažne. Molila me da prestanem, jer se užasno bojala da nas netko ne uhvati. Iako sam i ja razmišljao o tome, u takvim trenucima mi je bilo baš svejedno, pa nisam prestao nego sam se totalno uživio i nastavio s lizanjem i diranjem.

Na sreću vani je bilo relativno lijepo vrijeme za to doba godine, pa nas još zima nije uhvatila. Na to mjesto smo nakon njene pažljive vožnje stigli malo prije ponoći i naravno oko nas je bio mrkli mrak i prekrasan pogled na svjetla tog malog primorskog mjesta. Parkirala je auto, povukla ručnu i ostavila upaljen auto s isključenim svjetlima, da se grijemo, iako smo već ionako bili vrući. „Daj mi taj jezik, trebam te jako.

. I sad ću nadoknaditi ova 2 dana koja sam propustio i zbog kojih sam lud “ „I meni treba .

. Mene si totalno navukao na to Treba mi svaki dan.

. “ Nasmijao sam se i počeo sam ju žvaliti, gurao joj jezik duboko unutra i sisao njen jezik kao da hvatam zrak… „Daj mi slinu želim tvoju slinu…želim te cijelu.

. “ Na tren se odvoijla od mene, te se nagnula nad mene i ponovno spojila usne s mojima i dala mi svoju slinu koju sam s oduševljenjem progutao. Bio sam užasno napaljen. Dok sam ju žvalio držao sam ju čvrsto za glavu, gurao joj ruku u već otkopčane hlače i prstenjačio, pa se prebacivao na sise koje sam joj mazio i gnječio… „mhhh.

. Kako me pališ…skroz sam morka poludit ću kako me pališ…“ Rekao sam joj da skine hlače i majicu, dok ja spustim sjedala… Kad sam vidio da je stavila crvene čipkaste gaćice i grudnjak napalio sam se još, a kurac mi je porastao vjerojatno za dodatnih par centimetara od uzbuđenja.

„Vidim da si se nabrzinu snašla kad si se oblačila Sviđa mi se što držiš do toga

Ko prava drolja “ „Jesam Deane, ja sam tvoja drolja

Samo tvoja i volim to

“ „Znam da voliš i ostani takva I ja to volim

“ Spusio sam sjelada skroz i maknuo naslone za glavu, tako da smo imali neku verziju neudobnog kreveta u tom autu, koji je na našu sreću imao podosta prostora za uživanje. Legla je na stražnje sjedalo i noge ispružila skroz naprijed, kako bi ja mogao uživati u njoj cijeloj. Ja sam klečao na sjedalu i taman su joj noge bile u idealnom položaju za lizanje. Počeo sam od stopala i lagano se kretao prema gore.

Lizao sam joj i ljubio noge cijelom dužinom i uživao sam u svakoj sekundi. Raširila je noge i tako mi je sama dala do znanja da želi da joj pičkicu obradim jezikom, jer je već bila užasno vlažna i željna jezika. Počeo sam joj lizati pičkicu kroz gaćice, koje su već bile skroz natopljene njenim finim sokovima, pa sam ih razmaknuo i izazivao je jezikom. „mmmmm…Volim te Deane…liži me… liži me molim teee…liži.

. “ Počeo sam joj skidati gaćice i nakon malo izmicanja i savijanja uspjeli smo ih skinuti, a onda sam se bacio na posao. Počeo sam lizati njenu pičkicu, cijelu i ulaziti u nju jezikom. Bila je tako slatka i fina i htio bi to raditi bez prestanka.

Lizao sam je i lizao i polako došao do klitorisa kojeg sam počeo lagano sisati, pa sve jače… Lizao sam i sisao dok je ona stenjala i uzdisala iz sveg glasa Stavio sam joj dva prsta unutra i lagano ih gurao, dok sam joj lizao i sisao klitoris. „mmmm.

. Aaaahhh…. Mmmmmm LIŽI LIŽI…. LIŽI….

“ Počela je jecati i uzdisati u već poznatom ritmu i primila me za glavu ko da se drži za život i gurala me u svoje međunožje. Lizao sam i sisao sve jače i jače… Počela me grebati noktima po ramenima i nesuvislo vikati, te je rekla da će svršiti…Nakon nepunih 15 minuta igre, ona je počela svršavati „Reci da si moja drolja.

. “ „Drolja sam, drolja sam, tvoja drolja…. aaaahhhhh…mmmmm…liži

Liži meee “ Ona nije svršavala malo, nego su iz nje naizmjenično tekli potoci finog soka koji me zalijevao i većim dijelom završavao u mojim ustima

Tako je fina i lizao sam svaku kap Nakon minute sam prestao i podigao se malo više i još sam joj lagano masirao pičkicu koja je bila nauljena i spremna za jebanje. Još uvijek je teško disala i uzdisala i pohotno je lizala moje prste koji su ju hranili njenim finim sokovima… Nismo razmišljali ni o čem drugom u tom momentu, samo o čistom zadovoljavanju svojih iskonskih nagona koji su u nama i dalje gorili.

. Dok sam ju hranio njenim sokovima, žvalio sam ju i počeo sam joj masirati i lizati prekrasne sise I bradavice…koje su bile jako napete i zvale su da ih obrađujem…Sisao sam ih i grickao.

. Izluđivao sam ju… A ja sam bio neljudski napaljen i željan nje cijele Nakon par minuta ona je opet uzdisala i stenjala.

. Ali sad je red na mene „Klekni na sjedalo, liži ga i puši.

. “ Podigla se u sekundi, puna energije i želje, pomakla se na sjedalo, kleknula i bacila se na posao. Sada više nije bilo početničke treme, grešaka, sada je to već išlo po navici

Počela ga je pohotno lizati od jaja do glavića i uzdisati, što me užasno napaljivalo Svaki njen uzdah

Stavila ga je u usta i počela pušiti kao prava profesionalka koja živi za pušenje Lagano ga je drkala i pušila cijelom dužinom nekoliko minuta, sa čim me bacila u neki drugi svemir

„mmmm…kako si dobra…jebeno si dobra Imaš tako dobra usta za pušenje…. Obožavam te.

. “ Nakon možda 3-4 minute pušenja, bio sam željan njene pičkice. Kurac je stajao kao jarbol u zraku, oboje smo bili užasno napaljeni, a cijeli auto je mirisao na sex… „Sjedni na njega, hoću da se nabijaš na njega

“ Kao po komandi se podigla, namjestila i sjela na njega Ušao je u njenu prekrasnu, vlažnu i vruću pičkicu, kao u raj. „aahhhh…kako ti je dobar kurac…obožavam ga….

Volim te…“ „Jaši ga jako Mmmm…pičkica ti je fantazija…“ Nabijala se za njega kao mahnita, bez milosti, u ritmu, dok je jecala i uzdisala…Nije prošlo ni 10 minuta kako me je jahala, a ja sam osjećao da se u meni sprema erupcija

„Svršit ću, siđi dole i puši ga Hoću ti svršiti u usta…odma

“ Sišla se s njega nastavila ga drkati i pušiti i nakon minute sam bio gotov… „aaaa… Mmmmmmmmmmhhh…jebena droljo…puši ga…kako si dobra…volim teee…gutaj sve…gutaj…“ Mislim da sam ju nahranio sa slonovskom količinom sperme koja je samo izlazila i izlazila… Iako sam svršio u nju i ispraznio se, želja za njom me nije nikako prošla

Dok ga je još oblizivala i pušila, primio sam ju za kosu i povukao sebi…Pala je na mene, čvrsto sam ju primio za glavu i žvalio…Odličan je osjećaj dok su nam tijela spojena, dok ju cijelu osjetim na sebi Žvalio sam ju i osjetio njene i svoje sokove i primamljiv i napaljujuć miris sexa koji je ispunjavao naš auto… Dok je ležala na meni počeo sam zavlačiti ruku do njene pičkice koja je bila i dalje mokra, što od ranije, što od novih sokova koji nadolaze…Zavlačio sam prste u nju , vadio ih i lagano joj počeo masirati prekrasnu malu rupicu na guzi, koja danas još nije dobila pažnju koju zaslužuje…Počela je uzdisati sve jače i jače

„Pomakni se…ja ću se premjestiti na prednji dio a ti ćeš mi sjesti na facu, hoću da mi zabiješ pičkicu na usta i nos Hoću se utopiti u tvojoj pičkici…“ Ja sam se pomaknuo prema naprijed, glavom na stražnjem sjedalu, a ona je oslanjajući se nogama na stražnje sjedalo, doslovce sjela na moju facu i počela se micati u ritmu… Njen užitak se mogao čuti vjerojatno i u bližoj okolici oko auta

„toooo…toooo…liži me Liži meee…volim te…ližiiii…“ Bila je užasno napaljena a pičkica je ponovno bila užasno vlažna i puna sokova, a moje lice je bilo zakopano duboko u njoj…Podigla bi se povremeno samo da dođem do zraka, iako mi se činilo da joj i nije stalo previše , ali nisam ni ja razmišljao o tome previše, opijen njenim sokovima…Svo vrijeme koje je bila na meni, masiro sam joj šupčić i polako gurao prste unutra i povremeno joj davao da ih poliže, što je i pohotno činila… Zabijao sam joj prst sve dublje i dublje, pa sam krenuo i s drugim…Guza joj je bila užasno uska još uvijek… Ali sam zbog njene sline i sokova iz pičkice uspjevao gurati bez problema

„aaaa…Boliiiii Mmmmmm…Boliii…Tako je dobro…. Liži me….

. “ Istovremeno je osjećala laganu nelagodu i užitak od igranja s guzom, kao i užitak od lizanja pičkice i bila je u nekom svom svijetu… „mmmm AAAA….

Svršit ću…svršit ću…. Svršit ćuuuuu…. Aaaa…“ Počela se jako tresti i micati i sve mi je jače nabijala pičkicu, a ja sam se uhvatio klitorisa, lizao i sisao sve više…Nakon par minuta sam osjetio grčenje i počeli su opet teći sokovi koji su mi doslovce okupali lice…Gutao sam ih pohlepno i nemilice, u želji da ne prestanu teći, jer su imalo božanski okus…Tako je fina da mi za život trebaju samo njeni sokovi… Obožvam njeno svršavanje jer svršava filmski

Obilno, glasno i s puno energije…Svršavala je i svršavala i nakon minutu dvije se smirila, sišla s mene i počela me grliti i žvaliti…Oboje smo već bili znojni jer smo se trošili kao da sutra ne postoji, ali želja i dalje nije prestajala Izmjenjivali smo potrebe i nadopunjavali se cijelo vrijeme… Dao sam joj možda minutu, dvije vremena za maženje i žvaljenje, a onda je opet bio na meni red

„Nasloni se na stražnju klupu i klekni na nju, ja idem na sjedalo Hoću se igrati s tvojom guzom

“ „Još nisi zadovoljan? Pa sad smo se…“ „Droljo odma napravi šta sam ti rekao!“ Dok sam joj to rekao, uspio sam je par puta ošamariti po guzi, na što je jaukala, ali ju je to jako palilo Činjenica da joj govorim droljo i da je poslušna ju je jako palila i navlaživala… A meni je naravno to i više nego odgovaralo

Kleknuo sam na prednje sjedište, a ona je bila na stražnjem, okrenuta prema stražnjem prozoru koji je kao i svi drugi bio zamagljen…Njena prčasta guza je bila u nivou moje glave i jedva sam čekao da je okusim…Čim sam približio glavu, pretvorio sam se u pohotnu životinju… Jezik je počeo raditi luđački, kružio sam po njenoj guzi, zabijao glavu između guzova i jezik gurao što sam dublje mogao Po njenim uzdasima sam znao da je opet u raju

Dok sam ju lizao gnječio sam joj i razmicao guzove, a ona je stenjala i povremeno jecala, kada sam je pljesnuo po guzi… „Primi guzove i širi ih!“ Primila ih je i držala dok sam ja jezikom ulazio unutra van luđačkom brzinom i pohotno, i istovremeno joj masirao sise i štipao bradavice…Pljuvao sam joj u po prekrasnoj rupici, lizao je i žvalio i jebao jezikom koliko god sam mogao Obožavam njenu rupicu…Povremeno bi je povukao i zažvalio što me samo dodatno napaljivalo…Uzeo sam bebi ulje koje mi je bilo u jakni i počeo ju podmazivati…Istovremeno sam si mazao i kurac

Ulje je curilo na sve strane, ali me nije bilo briga ni za auto ni za šta, samo sam joj ga htio staviti unutra…Pokušao sam se namjestiti da ju karam, ali je auto jako nezahvalan za te poze… Preskučeno je… „Izlazi van karat ću te vani!“ „Deane pa hladno je smrznut ćemo se “ „Obuci jaknu i izlazi van!“ „Bosa sam i vani je hladno, nemoj d…“ Nakon te izjave sam ju primio za kosu i povukao sebi, dok sam joj u guzu naglo gurnuo 2 prsta… „AAAAAA…AAAAAA…. Polakooo molim teeee….

AAAAA“ Izašao sam van iz auta, gdje je bio mrkli mrak i bilo je malo prohladno moram priznati Ali sam bio toliko napaljen da me nije bilo briga

Otvorio sam stražnja vrata i ona je izašla…Obukao sam joj jaknu i dao da obuče štikle… „Raširi noge i nasloni se na haubu “ Ponovno, kao po komandi naslonila se na haubu od auta i raširila noge

Bila je spremna za karanje Izledala je bolje od bilo koje porno glumice i nema scene koja bi me napalila više od toga u tom trenu

Kurac mi je bio kao kamen… „Molim te …samo polako…da se naviknem “ Uzeo sam ponovno bebi ulje namazao si kurac još malo, a onda sam pritisnuo bočicu na njeno dupe i istisnuo ulje direkno u taj prekrasan otvor…Sad je bila dovoljno podmazana… Prislonio sam kurac na ulaz, držao ga, i iz sve snage sam ušao u njenu rupicu…Još uvijek je bila užasno uska i osjetio sam kako mi anus pritišće kurac…Ali sam ga uspio uvaliti unutra skoro do kraja

Mislio sam da će ona poludjeti… „AAAAAAA AAAAAAAAA…. AAAAAAAA….

Molim teeeee. AAAAAA…AAAAA…boliii boli bolio boli…. AAAA…“ Nastavio sam pumpati u ritmu, što sam jače i brže mogao

Pokušala se izmaknuti, ali sam ju primio za ruke i naslonio se na nju kao pas I jebao ju do kraja

„AAAAA…. Velik ti je…molim te…AAAAA“ Nisam popustio i jebao sam je tako par minuta, dok se od bebi ulja koje sam joj ubacio u guzu čulo šljapkanje svaki put kad bi joj ga nabio unutra…Nakon par minuta nelagode, počela je uzdisati i jecati od istovremene nelagode i užitka…Ali kao i svaka druga, brzo se prilaodi i želi to više nego ikad Vadio sam ga van, pa ga nabijao iz sve snage do kraja.

. „AAAAA…. Jebi me …jebi me…boli meee… volim tee…

“ Naslonio sam se na nju i obuhvatio joj sise s obje ruke, dok je kurac bio duboko u njenoj guzi Čvrsto sam joj stiskao bradavice i nabijao ga do kraja u nju, kad je počela dahtati i stenjati… „jebi jebi jebi

Jebi jebiiiii… Svršit ću…jebi jebi…“ To mi je dalo još više snage i motivacije i nastavio sam ju jebati kao bik koji je vidio crvenu točku…Nastavio sam istim tempom još par minuta i osjetio da se grči i da se i sama nabija na kurac…To je bilo to…Prvi put je svršila od karanja u dupe… Čvrsto sam ju primio za dupe i nabijao se sve brže i brže i osjetio sam da mi dolazi kraj… „Svršit ću droljo u tebe

Napunit ću ti tu prekrasnu guzu…Bit ćeš puna “ „Napuni meee…. Jebi meee…“ Nakon minutu sam eksplodirao u njoj, mlaz za mlazom joj je punio guzu…Guza joj je bila puna moje sperme…Vadio sam ga van i ponovno joj ga gurao do kraja…Da iscjedim svaku kap u nju… Nakon toga sam ju primio i rekao da će sad dobiti nagradu… Primio sam ju za kosu i zažvalio.

. „Sad ćeš dobiti nagradu jer si tako dobra drolja…Dobit ćeš sok “ Držao sam je za kosu i približavao kurcu, jer me tjeralo na pišanje… „Otvori usta jako.

. “ Otvorila je usta, a iz kurca je krenuo zlatni mlaz njene nagrade, koji je dočekivala svojim ustima Dio je iscurio van, a dio sam rekao ga proguta…Bila je jako poslušna i dobra… Žvalili smo se vani na zimi, dok je auto i dalje radio i osjetili smo samo topli zrak iz unutrašnjosti koji je puhao po nama… „Moram i ja na WC.

. “ rekla je sa smješkom i čekala moju reakciju Kleknuo sam na koljena ispod nje, zabacio glavu i čekao…Krenuo je zlatni mlaz iz njene prekrasne pičkice, koji sam pohlepno uzimao u usta…Uživao sam u svakom trenutku To je bio prvi put da smo ona i ja to probali i moram da priznam da smo oboje uživali.

. Nakon toga smo otišli u topli auto, zadovoljeni i umorni…Sjedili smo u autu preko pola sata, mazili se, žvalili i pričali o svemu Kao zaljubljeni ili tek vjenčani par… Nakon toga smo očistili auto koliko smo mogli maramicama, pa smo otišli do mora gdje smo se malo umili, u slučaju da stari još čuje kad dođemo kući… Kući smo došli oko 4 ujutro, on je naravno spavao kao klada i nije ni primjetio da smo ušli u kuću.

Moram da kažem da sam u toj fazi opet bio napaljen i da sam ju natjerao da mi ga popuši u mojoj sobi, gdje sam joj opet svršio u usta …Nakon toga je otišla u kupatilo i pripremila se za spavanje, dok sam ja zadovoljan i sretan otišao leći…Sutra ujutro stari je pametovao da uopće nismo trebali ići, da mi je danas bolje, na što sam mu rekao da sam dobio terapiju bez koje mi sigurno danas nebi bilo bolje… To je bio prvi puta da smo se karali van kuće i užitak je bio odličan.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Oslobođene strasti

Jednog ljeta mladi Ivica Zubak vraćao se kući nakon igranja s dečkima na školskom igralištu. Kada je otvorio vrata zapazio je nešto neobično. Kuća je bila vrlo tiha, i to je bilo čudno obzirom da je njegova majka Sandra obično gledala sapunice na televiziji, ili brbljala s prijateljicama na telefonu. Bilo je toliko tiho da je poželio zazvati mamu. Tada mu se učinilo da je nešto čuo.

Zvučalo je kao uzdah, stenjanje nekog tko uživa recimo u čokoladi. Dolazilo je iz sobe njegovih roditelja. Kako se približavao vratima ženski glas i mljackanje usana postajalo je jasnije. Njegova majka? Čuo je još jedan uzdisaj i muški glas «Oh, da!!!» Koji se kurac događao? Kada je Ivica provirio kroz napuklinu vrata ugledao je nevjerojatan prizor.

Bila je to njegova mama, gola na krevetu, na koljenima, lica zabjenog u kurac tog muškarca. I to ne bilo kakvog muškarca – Josipa, Ivičinog najboljeg prijatelja iz škole. Mladić je ležao na krevetu njegovih roditelja i rukama držao Sandrinu pušačku glavu. Ivica je bio šokiran.

Nije čudo da Josip ovih dana nije bio raspoložen za nogomet, pomislio je dječak. Umjesto toga, kurac mu je servisirala ni manje ni više nego njegova mamica! Valovita plava kosa sredovječne gospođe u slapovima se slijevala po mladoj kiti. Sisala mu je glavić, zavijala jezik oko njega, spuštala glavu i gutala ga u potpunoj dužini. «Oh, jebemti da!», Josip je stenjao.

Ukočen, skamenjen pogledom klecavih koljena upijao je sliku majke koja guta razjapljenih usta poput kobre. Kada joj je nos dotakao stidne dlake mladog ljubavnika, Ivičine oči još su se više raširile. «Zar mu je cijeli kurac…u njenom 118grlu? », pitao se. I onda je Sandra polagano dizala glavu ostavljajući slinavi trag na valjkastom mesu.

Usne su joj još jednom obujmile glavicu i zatim ga je izvadila. «Wow!», Ivica je pomislio gledajući u Josipovu zabalavljenu kitu. Ivičin dječački pimpek dignut je imao možda 13 centimetara i nije bio bog zna kako debeo, dok je Josip bio obdaren i debelom i dugačkom žilom. Smjesta je shvatio što to njegova majka voli.

Još mu ga je malo ljubila i lickala i zatim se prebacila u drugi položaj, guze okrenute prema Josipovom licu. Nikad do tada nije vidio majčino dupe, a sada je zurio ne samo u njene putraste guzove već je mogao vidjeti i pičkicu, isprčenu i jako, jako mokru. Nastavio je buljiti u maminu guzu. Stvarno je dobro izgledala.

U međuvemenu, dok je Sandra držala Josipovu kitu jednom rukom opet mu ga je počela pušiti. Slobodnom šakom igrala se sa svojom pičkom; trljala klit, jebala se žustro prstima. Onda je Josip spustio lijevu ruku na maminu guzicu i gurnuo joj prst u šupak! Obadvoje su joj prstarili pizdu i dupe dok mu je sisala kurac. Ivica je napeto, bez daha promatrao, duboko disao dok su im prsti nestajali u Sandrinim rupicama.

«Moram te imati!», Sandra je rekla vadeći veliku kurčinu iz usta. Zatim se popela na krevet, uzjahala Josipov kurac i prevukla razboljenu pičku preko mladog, tvrdog koplja. Počela je skakutati gore-dolje, tucajući kitu, dok ju je mali čvrsto držao za bokove i pokušao privuči više prema sebi kako bi joj osim jebačine pružio i sisanje bradavica. «O, Bože, kako mi ovo treba!», Sandra je zapomagala.

Tim riječima otrgla mu se iz zagrljaja u kome ga je dojila i počela se fanatično nabijati na karu. «Oh! Oh! Oh!», sve je glasnije jecala. Gledajući iz svog mračnog kutka Ivičina usta visila su otvorena. Jeli ova žena stvarno bila njegova majka? Gledao je kako joj sise poskakuju gore dolje, duge, tvrde bradavice s kojih je sada kapala slina njegovog prijatelja.

I taj Josip koji se grčio, urlao i govorio nešto o svršavanju. Sandra je brzo sišla s velikog skliskog tinejdžerskog kurca i mahnito mu počela drkati. «Da! Ajde daj, špricaj! Svrši mali, svrši na mene!» Josip je glasno zavikao i ispalio litru sperme drito u facu mame njegovog prijatelja. «Daaaa!», Sandra je bila u ekstazi.

«Oh, jebemti da!», Josip je stenjao u stereu s njom. Mlaz za mlazom sjemenja šikljali su iz njegove kurčine na Sandrino lice, njenu kosu i cijedili se po sisama. Bila je natopljena! Ivica je žmirio i stiskao šake. Kada je drkao iscijedio bi jedva jednu blijedu pljuvačku.

Iznuren jebačinom Josip je duboko zabio glavu u jastuk. Jastuk Ivičinog oca, primijetio je. Mama je bila izdržljivija. Neumorno je skupljala sve ostatke prosute sperme i trpala ih u gladna usta, zadovoljno dahčući sa svakim lizom.

«Kako ti je bilo? », pitala je s osmijehom mladog pastuha. 119«Izvrsno», odgovorio je puknutim glasom. «Bolje nego prošli put? », pitala je. «Prošli put? » Ivica se zamislio.

Jebote, kad su to prošli put radili? Koliko često? ! «Aha… ma uvijek je savršeno», Josip je odgovorio. «Uvijek? » Ivica je bio slomljen filmom koji se bez njegove želje projecirao prije koju minutu. Nakon nebitnog razgovora Josip je opet progovorio. «Oćeš mi nešto napraviti? » «Što? », pitala je drkajući mu mladu batinu.

«Pa, moj mlađi buraz ti je u onim godinama, znaš, i stalno brije na pičku i te stvari…» «Nevin je? » «Uh, da. Mislim, imaš kaj protiv? » «Skinuti mu džanu? Ma kakvi! I tebi sam maznula jumf, kaj ne? » «Super! Kad možemo…» «Joj, ne znam ti sad, ali ću ti javiti. Kao i uvijek, samo budi strpljiv. I drži ga dalje od jebenih vršnjakinja! Hoću malog čistog za sebe!» «Ma hoću», odgovorio je Josip kroz smijeh.

«I kad sredimo to s tvojim bracekom – kako se mali zove? » «Jadranko. » «Kad pomognem Jadranku, možda bi ti mogao MENI napraviti uslugu. » «Reci? » Ležeći na svojoj strani kreveta Sandra je raširila noge i rekla, «jebi mi vruću, uspaljenu pičku sa tom svojom ogromnom kurčinom, i šapnut ću ti na uho, ti zločesti dečko!» Josip je brzo ustao sa kreveta, tako da se Ivica na sekundu uplašeno povukao. Majčini glasni uzdasi bili su znak da smije opet viriti.

Unutra je Josip u misionarskom položao snažno trpao pizdu njegove mame. Obadvoje su jecali od užitka isprekidani šljapkanjem Sandrane iznošene i previše jebane pičke. «Jebi me! Oh, Bože jebiiii!», Sandra je cvilila zgrčnog lica, iskolačenih staklenih očiju. «Oh, da! Oh! Kako volim taj balavi prostački kurac u svojoj majčinskoj kurvinjskoj pičketini!» Bilo je to previše za Ivicu koji je na prstima sišao niz stepenice i nestao iz kuće.

Tek kada je zašao u drugu ulicu shvatio je koliko se loše osjeća. Vlastiti kurac napinjao mu je bermude na kojima se s prednje strane širila velika vlažna mrlja. Ivičin život tog je dana zauvijek promjenjen. Svoju majku više nije gledao kao «mamu», prije «ženu».

Često je fantazirao o njoj, no nikada nije skupio hrabrost da to provede u djelo. Nije se trebao brinuti. Sandra je već vidjela svog sina golog i tvrdog, sasvim slučajno ga je ulovila 120usred drkanja. I iako se lomila dali da mu pomogne u tome ili ne, odlučila se držati po strani u strahu da ne pokvati njihov odnos.

Što bi bilo da se mali izbezumio i izlajao to svima? Odnosno, ona nikada i nije bila impresionirana Ivicom. «Na oca je», pomislila je u sebi. Jedne noći, kada je Josip ostao spavati kod Ivice, Sandra je oko ponoći čula zvukove iz sinove sobe. Ostavila je usnulog supruga, prošuljala se hodnikom i otvorila vrata.

Oči su joj iskočile i vilica visila otvoreno. Ivica i njegov prijatelj klečali su na podu i drkali na porno magazin. Bila je zbunjena, ali kada je ugledala Josipov kurac usta su joj se osušila. Četrdesetogodišnja majka ima potrebe.

I fantazije. Ali, Josip je bio premlad! Bio je prijatelj njenog sina! Ne bi bilo u redu! No, kurac mu je bio ogroman! Njen muž je gubio interes! Bio mu je tako mali! Nikada je nije mogao zadovoljiti! Oh, probati velikog… samo jednom! Dva tjedna kasnije Sandra je Josipu skinula jumf kada je došao po njenog sina. I nekoliko mjeseci poslije Ivica je saznao njihovu tajnu koja je postala njegova najveća fantazija. Želio je i on ševiti svoju majku, no, nije bio siguran da ima ono što ona hoće.

Ivica nikada nije saznao dali je Josip stvarno doveo malog brata na orgije, ali je uporno drkao na njega i staru. Na to mu se baš svaki put dizao. Prije odlaska na faks još je nekoliko puta ulovio mamu i prijatelja, ali kao ni 25 godina poslije, nije saznao kakve je to usluge mama tražila od svog ljubavnika zauzvrat? Bilo je to nešto poput tajne lozinke…Eh, kada bi barem znao. Do onda je već otišao studirat, mamu je bezbroj puta prejebalo Ivičino staro školsko društvo ispunjavajući joj svaku fantaziju.

Među tim njegovim prijateljima najbolje čuvana tajna bila je upravo činjenica kakva mu je mama prljava drolja bila! Danas, kao odrastao muškarac, Ivica i dalje fantazira. Tražio je po internetu priče slične tematike, isprintao nekoliko za osobnu kolekciju. Njegovi snovi nikada ga nisu napustili, možda su čak bili jaći no ikad. «Večera je gotova!», vikala je Ivina žena.

Ušao je u blagavaonu gdje je njegova žena Sara, s kojom je u braku već 20 godina, stavljala hranu na stol. U istu sekundu ušao je i zgodan tinejdžer Dario, njihov sin. «Gladan sam ko pas!», rekao je. Dok se obitelj smještala za stolom zapazio je da njegova plavokosa i plavooka žena izuzetno podsjeća na majku kada je bila toliko stara.

Zatim je pogled spustio na atraktivnog, snažno građenog sina. Upravo se rodila nova fantazija, i sada je bilo vrijeme da joj podari život… * 121Poslije večere Ivo se vratio u radnu sobu sjeo za stol, upalio kompjuter i logirao se na sajtu s tematikom incesta. Uvjerio je obitelj da mora raditi kod kuće, iako to već dvije godine nije bila istina. Tehnologija je riješila tu dilemu.

Bilo je tiho; zaključao je vrata, čitao priče i drkao. Ni Dario ni Sara nisu ga provalili. Večeras je našao upravo ono što je tražio. Prvu priču je presavinuo i stavio u omotnicu.

Napisao je na kovertu adresu svog sina. Drugu je zadržao. Zatim je isključio comp i izašao iz radne sobe. Dario je gledao tv, a Sara je s nekim razgovarala na telefonu u kuhinji tako da se neprimjetno popeo uz strepenice, ušao u sinovu kupaonu, prvu priču stavio među majce koje će žena sutra oprati i izašao van.

Sljedeće jutro Ivo se probudio, otuširao i obukao najhladnokrvnije što je mogao dok je njegova žena u kuhinji spremala doručak. Poslije jela pozdravio je Daria i nervozno poljubio Saru. Vozeči na posao zaustavio se pored poštanskog sandučića i ubacio kovertu s drugom pričom. Njegov plan sada je bio izvršen.

Samo je morao čekati. Kasnije tog jutra Sara je otišla u sinovu kupaonu po prljavo rublje. Slagala je majce kao i obično, no pod tankim pamukom osjetila je nešto kruto. «Šta je ovo? », pitala se vadeći presavijene papire.

Razmotala ih je i bolje osmotrila. «Ma što…? » Bila je to priča naslovljena «Jebući moju mamu». Sjela je na rub kade i čitala ispovijest mladića koji je stalno napaljen na svoju seksi mamicu. I onda jednog dana, dok se ona tuširala, sin je ušao prestravivši ju na smrt… sve dok nije vidjela njegovu ogromnu, bubreču erekciju.

Pet minuta poslije mama je obamrlo zaljepljena uz kupaonske ploćice sa sinovim kurcem zakucanim do grla. «Napokon!», priča zaključuje, «Uspio sam pojebati svoju mamu!» Sara je teško disala, bila je nervozna, držala se za veš mašinu koja je centrifugirala baš kao i ona. «Odakle mu to? », pitala se. Shvatila je da je priča isprintana s interneta.

«Dali Dario želi…oh Bože!» Krenula je prema dnevnom boravku. Sjela je na kauč, rukom prekrivši usta, zatim je ustala i počela u nevjrici kružiti sobom. Njen vlastiti sin tinejdžer želi… jebati svoju mamu! «Želi me!», pomislila je. Prvo je pokušala racionalizirati.

«Mlad je. Pa… napaljen je. Ima potrebe. Vjerojatno samo drka na to.

O Isuse, pa on drka!» Sara je zamislila svoju bebicu kako leži na krevetu, u jednoj ruci drži te prljavštine, a drugu poteže po napetoj debeloj kurčini – «O ne, Bože, ovo je krivo», pomislila je. Paklenski je bolilo. I Sara je imala potrebe. Ona i Ivo jebali su se možda jednom mjesečno, i teško da je bio dobar.

Osim toga, njegov kurac nikada je nije mogao zadovoljiti, ali… bio je dobar otac i bila je sigurna da je ne vara. Ona njega je, možda dvaput, no to je bilo tako davno, a nastojala je biti vjerna. Nije bilo lako. 122Prijateljica Dona koja ju je stalno zivkala htjela je da skupa izađu.

Rastavljena dvije godine uvijek ju je obavještavala o svojim poduhvatima – odlascima u disko odakle se nikada nije vračala bez dva srednjoškolca. Kada bi poslije pričala prijateljici o dvostrukim penetracijama i veličini alata tih balavaca, frustrirana plavokosa žena skoro bi svršavala. I Sara je imala svoje fantazije. Kada bi Ivo samo znao o čemu se razgovara kada Dona nazove… «Znaš, Sara, samo reci kada ti paše i ja ću ih pozvati, pa ćeš vidjeti što propuštaš», jednom ju je Dona upozorila.

«Koliko je ono velik Ivin kurac? », podjebavala bi. Nakon što je još jednom pročitala priču o mami i sinu, otišla je u sobu, bacila se na krevet i zaplakala. Toliko je prošlo od kada se zadnji put dobo jebala. Dvadeset minuta kasnije skinula je odjeću, otvorila ormar i ispod džempera izvadila ono što joj je pružalo zadovoljstvo.

«Znaš», zezala ju je jednom Dona nakon dobre jebačine, «imam dva Bosanca čija tamna koža bi tako super pasala s tvojim mliječnim tenom. Dečki su stalno goli na gradilištu. » «Oh bože!», Sara je jecala u orgazmu dok si je mahnito gurala crni vibrator u napaljenu, mokru pičku. Na kraju je pomislila «Napravit ću to.

Barem ću pokušat zainteresirat Daria. Vidjet ćemo kako će završiti»… * Kada se kasnije tog dana Dario vratio iz škole, Sara ga je dočekala s nervoznim osmijehom. «Bok dušo, kako je bilo? » «Uh, ok, mama. » Dario nije mogao ne primjetiti da se stara skockala u usku bluzu i mini suknju.

Već je dugo nije vidi tako uređenu. Ništa nije pitao ni rekao, ali je zapazio, Sara je to znala. Kada je otišao u svoju sobu Sara je pomislila «Zapazio je, gledao mi je noge. » Dario se u svojoj sobi bacio na krevet.

Slika lijepo oblikovanih nogu njegove majke nije mu izlazila iz glave. «Zašto je nosila tu suknju? », pitao se. Možda ide negdje, ili tako nešto. Veče je bilo kao svako drugo: večera, zadača, tv.

Ivo je opet drkao u radnoj sobi. Odlučila je da će ranije otići u krevet. Obukla je spavaćicu koja pokriva samo pola bedara, ušla u dnevni boravak u kome je Dario gledao televiziju, okrenula se prema njemu, pogledala ga i rekla «Idem spavati dušo, laku noć!» Pogledao ju je i još jednom zaustavio oči na tim nogama. «Uh, dobro», rekao je.

Izašla je iz sobe, ali prije toga se nagnula, praveći se da nešto podiže s poda. Sada mu je u kadar ušao stražnji dio njenih bedara i majčino dupe prekriveno gaćicama! «Ujebote!», pomislio je. Ovo je bilo tako neuobičajeno! I on je otišo u svoju sobu nešto kasnije, jer se nije mogao koncentrirati na televiziju. Osjećao se čudno.

Nelagodno. Nije bio nevin, i volio je pogledati 123par dobrih nogu kao i drugi dečki, ali…mamine? Razmišljao je o njoj i tome što se očigledno počelo događati u njihovoj kući. Na kraju krajeva, imala je lijepo tijelo. I stvarno dobre noge.

Čak se sjetio i svojih prijatelja kako su mamu nekada znali komentirati. Sviđalo im se što je za razliku od njihovih mama ona takav komad. Čak su je htjeli i ševiti! To ga je ljutilo, ali sada mu je bilo jasno. On nikada nije obraćao pažnju.

Mislio je; ta bedra, ti gležnjevi. Deset minuta kasnije duboko je disao, divljački natezao kurac i špricao po zraku. Sljedeće jutro Dario je jedva čekao da ode u školu. Zbog cijele te priče osjećao se pomalo kriv.

Kada se vratio kući hvatala ga je nervoza od ulaska kroz vrata. Što se može desiti? Na sreću, mame nije bilo doma. Dario je ispustio uzdah olakšanja. Otišao je u sobu i na krevetu našao kovertu adresiranu na svoje ime.

Otvorio ju je i izvadio nekoliko stranica. Izgledalo je kao neka priča na koje je često nailazio na internetu. Naslov je bio «Kako da me moj sin pojebe. » Hej, nije loše, pomislio je, ali onda se osvijestio pogledavši opet naslov «Kako da me moj sin.

. » Shit! Kurac! Nervozno je pročitao priču o mami Sabini koja je slinila za kitom svog malog sve od kada ga je ulovila kako drka, a planirala ga se dokopati tako što je po kući hodala u sve manje i manje odjeće. Dariov kurac bio je tvrd kao kamen, tako da ga je morao nabrzinu baciti u nesvjest. Taman dok je zakopčavao hlaće čuo je kako se ulazna vrata otvaraju.

«Dario? Doma si? » napustio je sobu i došao u kuhinju gdje ga je čekala mama. «Zdravo, mili. Daj mi pomgni s ovim stvarima. » «Uh, naravno, mama.

» Dario je odmah zapazio Sarinu usku majcu iz koje su joj ispadale sise i biciklističke koje su joj raspolovljivale veliku guzu. Bože, bila je dobra. Na kraju krajeva, čini se da mu prijatelji i nisu bili tako bolesni. Poslije večere još je jednom pročitao priču.

«Pretpostavljam da me želi», pomislio je. «Seks s tatom očito je prilično loš, kad je tako očajna. » Razmišljao je i razmišljao. Koji su plusevi i minusevi.

Pa, na pozitivnoj strani, mama mu je stvarno bila zgodna ženska: dobre noge, sisata, plavuša. «Da, zgodna je. I stariji komad. Siguran sam da se zna jebati ko kurva», pomislio je.

Ali, to je razmišljao o svojoj mami! «Nemoj biti takav seronja!», svađao se sam sa sobom. «Ona želi, ti želiš, naprijed!» Kada je ušao u kuhinju zapazio je da mama sjedi za stolom i telefonira s Donnom. «Baš je navršio 18», Dona je rekla. «I izmjerila sam mu ga.

24 i pol!» Dario je produžio ravno do frižidera samo u sportskim hlaćicama koje je rijetko nosio. Nije mogao pogledati majku u oči, ali ona je zato zapazila njegova mišičava prsa i snažne noge. Pokušala je ne gledati u prepone, no ulovio je njen pogled na kvrgi u gačama. Nasmijao se 124sam za sebe.

«Ovo je zabavno», pomislio je. Majka je gledala njegovu čvrstu guzu dok je odlazio s coca colom. «Kaj ti nebi htjela probati bar jednom? », pitala je Dona. «Um, hmmm», Sara je mumljala gledajući sina kako nestaje.

Kada je završila razgovor osjećala s očajno. «Zar i on mene izaziva? Što sad? Što se događa? » Bila je istovremeno tako napaljena, ali i nesigurna. Osjećala je da je vrijeme za razgovor s Dariom. I ona je bila za, ali nije znala kako da artikulira svoje želje i potrebe, kako da mu objasni.

Očito je da ju je zapazio i da mu se sviđa to što vidi. «Oh u kurac, pa što ako je incest. Dovoljno je star da zna što radi, on je prvi počeo!», Sara je razmišljala. Skupivši snagu uputila se prema njegovoj sobi.

«Gdje je Ivo? », pomislila je. «Da, tvoj muž. Sjećaš se? » Opet je zaključan u radnoj sobi. «Gad.

» Drhteći kao mala djevojčica na hladnoći došla je pred vrata sinove sobe. Pripremila se da pokuca kada je začula nešto. «Oh, da…jebb…» Dario je uzdisao. On je…drkao? Zaklopila je oči, oblizala usne i pomislila «Jedan, dva, tri» i otvorila vrata.

Zajecala je kada je ugledala sinovu ruku kako leti po dignutoj kurčini. «Mama!», Dario je vrisnuo i pokušao se pokriti. «Dario, žao mi je stvarno. » Sjeo je na krevet, polu gol i sleđen.

Zaklopivši usne na trenutak Sara je skupljala snagu. «Slušaj dušo», rekla je nježno, zatvarajući vrata za sobom i primičući se krevetu. «Znam da imaš potrebe. Imam ih i ja…» Zurio je u nju i njezin ogrtač čekajući da se nešto desi.

Otvorila ga je i pustila da padne na pod. Dariove oči su pulsirale. «Daj meni», rekla je. «Daj mi da ti ja to napravim.

Molim te? Želim…» I onda je sjela pored svog zgodnog sina. Odmaknula mu je znojnu kosu s čela i spustila ruku s obraza na prsa, pa preko pupka do plahte koju je povukla. Kurac mu je bio poludignut i ljepljiv od one tekučine prije sperme. Uzdahnula je i progutala slinu.

Sad više nije bilo povratka. Nervozno se nasmijala baš kao i Dario. Počela mu ga je natezati sve dok nije bio kameno tvrd. Iznenada je osjetila kako vlada situacijom, ostalo je samo čisto uzbuđenje i pohota.

Oboje su ovo željeli. «Oh, mama, daaa…», Dario je uzdisao. «Drkaj mi ga, daj da svršim. » «Sviđa ti se? Hmmm? » «Da, mamaaa…» «Ooooohh, hoću jebati mog malog dečkića!» «Puši mi ga prvo.

Molim te? » 125«Naravno, muško moje. » Sara je spustila usta na glavić i stavila sinov kurac u usta. Sviđao joj se njegov okus. Sisala ga je gutajući sokove, lickala, sva predana fantastičnom okusu mlade kare.

«O jebote, a tata? », Dario je uspaničeno pitao. «Ne brini za njega, radi kao i obično. » S tim odgovorom vratila se pljuganju sinovog kurca. Skroz ga je progutala, pušila grlom, pa ostavila mokrog, toplog i s tragovima sline koja se cijedila po jajima.

«Maaamma…», Dario je stenjao, «tako je dobro!!!» Sara mu je pušila istovremeno mu drkajući, sve dok Dario više nije mogao izdržati. Dahtao je i rekao da će svršiti. Sarina ruka spretno je letjela gore dolje, a usnama mu je glavić i dalje držala u vakumu dok ju je punio vrućom ljepljivom spermom. Kurac i čitavo tijelo su mu se grčili, imao je skroz neprepoznatljiv glas dok mu je njegova seksi mama pila svaku kap.

«Wow, mama! Kako si dooobra!» «Hvala ti, zlato», rekla je i spustila svoje usne na njegove. «Slušaj, bolje je da odem dok ti se otac nije izvukao iz svoje pećine. » Ustajući po mantil s poda okrenula je sinu guzu i pitala ga «Sviđa ti se moje tijelo? » «Jebo te, naravno!» Sara je rukama prešla preko sisa, štipkajući bradavice, i zatim ih spustila prema pizdi koju Dario još nije vidio. Trljala je mokru pičkicu za njega i zatim se okrenula kako bi joj mogao dobro promotriti dupe.

Njišući se u ritmu muzike koja je odzvanjala samo u njezinoj glavi obujmila je dlanovima guzove i u naletu droljavosti raširila ih pružajući sinu pogled na čmar. Velika greška! Dariov kurac naglo je skočio, a kada je mama to primjetila promrsila je, «Oh, u kurac. » Oči su mu bile tako gladne, no, bolje bi bilo da ode. «Slušaj», Sara je rekla navlačeći mantil.

Sutra ne moraš ići u školu. Ok? » Kada je odlazila pogledala ga je ravno u oči, ne kao majka već ljubavnica. Pohotno je uzvratio pogled. Bili su toliko uzbuđeni da praktički uopče nisu spavali.

* Kada se sljedećeg jutra Sara probudila bila je uzbuđena ali i paklenski nervozna. Zapazila je da Ivo, koji je ležao uz nju, još spava. Kako patetično, pomislila je. Dobar čovjek, a tako loš ševac.

Čak i u prvim godinama braka činilo se da više uzbuđenja pronalazi u gledanju pornića nego tucanju vlastite žene. Sve je to odbijalao Saru, no njegov uspješan biznis barem joj je dozvoljavao da živi životom kakav je oduvijek željela – lijepa kuća, obitelj, nije morala raditi. 126Zahvaljujući svim tim blagodatima imala je vremena na pretek, a to u kombinaciji sa ovako katastrofalnim seksualnim životom značilo je i puno vremena za fantazije. Ona je u svojoj glavi provrtila čitav spektar, od grupnih silovanja do divljih jebačina s crncima, a kako je starila one su se malo i promijenile.

Muškarci u njenim maštarijama postajali su sve mlađi i snažniji, a njihove kurčine sve veće. Analizirajući to, Sara je zaključila da baš takvo sanjarenje znači da i dalje može privući mladiće, a onaj detalj s obdarenošću… pa… nakon silnih godina s Ivom željela je probati nešto novo. Jednom je i pokleknula baš sa suprugovim poslovnim partnerom ali to je naglo prekinuto kada se on s obitelji preselio u Italiju. Par godina poslije, desilo se nešto što je nazivala «slučajnom aferom».

Bilo je izvrsno, a ipak o tome nije željela razmišljati. Svega nekoliko puta, ružan kraj, i to je bilo to. Sada, godinu dana poslije, prvi puta od onda strastveno će se pojebati: sa svojim tinejdžerskim sinom. Sara je ustala, ogrnula kućni kaput i krenula u kuhinju pristaviti kavu.

Ivo joj se pridružio nekoliko trenutaka kasnije, obučen i spreman za posao. Zatim se spustio i Dario, tih i nervozan. Majka i sin pogledali su se. Kada je Ivo počeo čitati Jutarnji, pogledi su im se sreli.

Kimnula je a mali se nasmiješio. Dario će se praviti da ide u školu i smjesta vratiti kada bude sigurno da mu je otac otišao. S obzirom da svako jutro odlaze u isto vrijeme, možda bi ta promjena izazvala neke sumnje, a u obiteljskom seksu ništa se nije smjelo prepuštati slučaju. Kada su njeni muškarci bili na vratima, Sara je rekla «Sretno, dečki!» Dario se mogao samo smijati.

Ivo je ušao u auto, dok mu se sin polagano uputio niz ulicu i hodao sve dok otac nije polagano prošao kraj njega, veselo mu potrubivši. Dario mu je odmahnuo i kleknuo na pod praveći se da veže žnirance ali cijelo vrijeme pozorno je gledao kada će mu očev Audi izaći iz vidokruga. Zatim se okrenuo i vratio doma. «Pitam se što se događa? », Ivo je razmišljao.

«Mislim, zanima me da li je nešto krenulo među njima? Moram smisliti nešto kako bi se uvjerio da MOJI planovi funkcioniraju. » U međuvremenu Dario je ušao u kuću i brzo zaključao vrata. «Mama? », viknuo je. «Tu sam!», Sara je odvratila iz sinove sobe.

Uletio je nutra, bacio torbu s knjigama na pod i pogledao prema krevetu. Pod plahtama bila je njegova majka. Zatim ih je povukla s golog tijela i pokazala mu sise i pičku. Dariove oči iskočile su baš kao i još jedan organ na mladićevu tijelu.

Podižući noge Sara ih je širila kako bi svom jedincu dala na uvid mokru crvenkastu rupu. Počela se igrati s njom, trljala klit, jebala se prstima rastežući zrelu sluz. 127«Dođi i uzmi si ju!», postala je zločesta. Dario se brzinom svjetlosti skinuo histerično trgajući remen s hlača, dok mu se majka dobrohotno smijala.

Konačno! Tinejdžerski Adonis ponosite velike kurčine. «Oh dušo», Sara je uzdahnula, «Daj mamici malo kurca!» Mali joj je prišao a ona ga je, čim je bio dovoljno blizu, poput kobre zgrabila za kitu. Mazila ga je trljajući njegove prve kapi po sjajnom glaviću. «Mama, puši ga! Molim te!» I je.

Smjesta ga je strpala u usta. Sisala je sinovu kitu kao napaljena kuja, dahćući u njega kao da drži mikrofon, balaveći ga, slineći cijelu plahtu a ne samo njegovu batinu. Dario je zajecao. To je bilo previše, više nije mogao izdržati.

Sara je prestala, izvadila karu iz usta i rekla, «Ajde dušo, lezi. Sad će te mamica malo jahati. » Dario je legao na krevet dok se Sara penjala na njega uz riječi, «Oćeš mi nešto napraviti? » «Naravno, mama. Reci? » «Liži mi ju dok ti pušim kurac.

» «Naravno!» Sara je zatim sjela na sinovo lice, ciljajući s pizdom točno njegova željna usta. «Ooohhh, daaaa!». Šištala je osjećajući zmiju od Dariovog jezika u svojoj pičkici. «Tako je dooobro.

» Dok ju je on držao za guzove, nagnula se po još jedan zalogaj mlade kite. Sljedećih nekoliko minuta, majka i sin bili su izgubljeni u svom svijetu tabua. Glava joj je sumanuto pumpala po njegovoj kiti koju je istovremeno raspirivala i natezanjem jaja. Dario je lizao, grickao, ljubio pizdu svoje majke jednoličnim ritmom a u jednom trenu mu je palo napamet da bi joj mogao zavaljati i prst u šupak.

Vriskali su i stenjali od užitka sve dok se oboje nisu prepustili, Dario štrcajući sjemenje u presušeno majčino grlo dok je mali srkao starkine predorgazmične sokove. Kada se Sara spustila sa sina, legla je pored njega i počela se igrati s i dalje tvrdom karinom. «Tako želim da me jebeš», šaptala mu je na uho. «I ja te želim poševiti», šapnuo joj je natrag.

Nakon te potvrde spremno ga je uzjahala. Niti jedna riječ nije bila izgovorena, samo se spustila na njegovu tvrdu kurčinu. Jednostavno je pogledala sina u oči; pogled kojeg joj je uzvratio. «Oooooh Božee!» doslovno je plakala osjećajući svaki centimetar velike kite koja joj se zabijala u pičkino meso.

«Ahhh da, mama! Pičkica ti je taaako dobra!» Počela ga je jahati. Dario joj se igrao sa sisama, žestoko joj štipkajući tvrde, ušiljene bradavice i zatim spustio ruke kako bi joj dohvatio guzove. Mama je nastavila jecati od zadovoljstva kojeg joj je pružalo trošenje vlastitog sina. Onda ju je primio za struk i zabio joj ga, tucajući je dok mu je ona istom mjerom uzvraćala 128zamasima svojih iskusnih guzova, nabijajući si karinu još dublje, podižući ih oboje s madraca kao bijesan konj na rodeu.

«Oh!Oh!Oh! Oh Bože! Oh Dario!» vriskala je dok ju je mali šopao pravom, mladom rasnom kurčinom. Sara je grcala u orgazmu, topeći se po njemu bez snage da vlastite udove drži na okupu, razarana topčinom svog sina koji je pokušavao ući najdublje, i još jednom ispalio metak, ovog puta duboko u pičku iz koje je izašao prije i ne toliko puno godina. Iscrpljen, držao je majku stisnutu na grudima, a ona mu ih je ljubila. Nakon nedefinirane tišine, Sara je progovorila.

«Kaješ se? », pitala je sina nervozno. «Nema šanse», Dario je progovorio nesiguran u svoj glas, milujući širokim dlanom guzove žene koju je upravo kvalitetno potrošio. «To je dobro», odgovorila je. «Mogu te ševiti u guzu, mama? » «I bolje ti je!» dodala je kroz prljavi smiješak.

«Sve ćemo raditi!» «Možda više nikad ne moram ići u školu!» «Ha, ha! Ne pretjeruj! Možda bi uspjela nagovoriti tvog oca da ne moraš raditi u subotu ono honorarno sranje, tako da ti možeš sređivati mene dok on bude sređivao zaostatke u kancelariji. Šta kažeš? » «Super, mama. » «Mmmm, tako mi je drago što si mi ostavio onu priču», Sara je zadovoljno promrmljala mazeći se uz sina. «Koju priču? » «Kako to misliš, ‘Koju priču? ’ onu u vešu!» «Uopće te ne kužim.

» «Priču koju si ostavio na hrpi s prljavim rubljem u svojoj kupaonici, prije nekoliko dana. Prala sam ti košulje i našla je. Sjećaš se? » «Mama, nemam pojma o čemu pričaš. Kakvu priču? !» Sara je nekoliko minuta zbunjeno ležala u potpunoj tišini.

«O majci i sinu», odgovorila je manje sigurna no prije. «Misliš na onu koju si mi poslala? » Uopće ne razumijeći o čemu se radi pitala je, «Što sam ti poslala? » «Pa priču o…» «Ma o čemu? !» «O majci i sinu…», Dario je rekao prigušeno. 129«Nisam ti ništa poslala», odgovorila je, ustajući kako bi to bolje raspravila sa svojim sinom. «Pa, ja ti nisam ostavio nikakvu incestuoznu priču», Dario je uzvratio.

«E pa ni ja tebi nisam poslala ništa takvo!», povisila je ton. Oboje su zašutili. Dario je konačno upitao, «Pa ko je onda? » Majka je nekoliko trenutaka razmišljala, u očima joj se skupljao sve veći bijes. «Mama, što je? » Puštajući umoran uzdah, Sara mu je odgovorila «Dušo, mislim da smo nasjeli na navlakušu!» «Navlakušu? » «Um, hmmm.

Osoba koja ti je poslala tu priču je ista koja je ostavila meni onu!» I zatim je gledajući sina u oči rekla, «A samo jedan čovjek osim tebe i mene ima pristup u košaru s tvojim prljavim gaćama!» «TATA? !» «Yes! To može biti jedino tvoj tatica!» «Ali… zašto bi on to napravio? » Nakon pauze Sara je progovorila, «Nisam sto posto sigurna», i zatim nakon još jedne pauze, «Bojim se da je to neka njegova bolesna fantazija. » «Zašto? » Dario je pitao. «Da nas vidi kako TO radimo! Majka i sin, kužiš? » «Ali čak nije ni doma!» «Znam», majka mu je odgovorila. «No on se nada da će možda jednog dana…o, ne znam! Tvoj otac je čudan što se tiče nekih stvari.

» Dario ju je pogledao pokušavajući provariti situaciju. Shvaćajući kako malom treba objasniti, nastavila je, «Tvoj tata… neki muškarci… imaju fantazije …Ne znam. To je teško objasniti. » «Misliš o incestu? », pitao ju je.

«Pa, to… i o starijim ženama … njihovim MAJKAMA!» «Očito… tata je želio da ovo napravimo. » «Očito», Sara je bila pomalo povrijeđena. «Misliš da nas želi gledati? » «Vjerojatno», odsutno je rekla prisjećajući se vremena porno video kazeta koje je donosio. «Misliš … namještava nas jedno drugome kako bi nas poslije mogao gledati? » Sara se nasmijala sinu.

«Jako si bistar», rekla je. «Mislim da upravo to planira. » «I? Šta misliš da bi trebali napraviti? », pitao je. 130«Pusti me da razmislim.

U međuvremenu», nastavila je grabeći sinovu mekanu kitu, «možda možemo ovo očvrsnuti. Hoćeš mi ševiti šupak, točno? Tvoj otac je ovo započeo, a mi ćemo dovršiti! Dođi», rekla je drkajući mu. «Tucaj mamino dupe!» Dario je radio upravo to i još dosta toga sljedećih nekoliko sati. Kada je Ivo došao kući žena mu je bila dobro izjebana drolja, a Dario toliko nije ševio u cijelom svom životu.

Kasnije te večeri, prije odlaska u krevet, Sara je došla u sinovu sobu da ga poljubi za laku noć. «A da priredimo tvom ocu predstavu? » Dario je bio šokiran. «Sad? », pitao je. «Ne, ali uskoro.

» «Hoćeš da se ševimo pred njim? », Dario je nesigurno pitao «Oh, ne to. Imam bolju ideju. Neće se izvući sa tim svojim bolesnim fantazijama samo tako. Hoću NJEMU namjestiti! Hoćeš se zajebavati sa svojim nastranim ocem? » «Misliš, osvetiti mu se ? » «Huh? », Sara je rekla sa zločestim osmijehom.

«Da! Ako se on može zajebavati s nama, idemo se i mi s NJIM!» * Subote su postale najbolji dani za susrete Sare i Daria. Preko tjedna mali nije mogao toliko markirati iz škole, a nedjeljom je Ivo bio kod kuće. Prijašnjih subota Dario je znao raditi kod tate kako bi zaradio džeparac, no sada ga je stara nagovarala da ostane doma i radije za to vrijeme «uči». «Bez brige», rekla mu je.

«Ja ću ti svakog tjedna davati lovu, sve dok ću i ja dobijati od tebe!» Dario je pristao i pitao oca da li ga baš svaku subotu treba u uredu. U normalnoj situaciji Ivo bi zbog te molbe bio uzrujan, jer to je značilo da će morat nekog zaposliti na pola radnog vremena, ali ubrzo je shvatio na čemu je bazirana ta želja njegovog sina. «Možda je počelo», pitao se. Na ženi je već zapazio promjene.

Sve je manje odjeće nosila po kući. Kratke hlačice postajale su sve kraće, suknje su se popele bar 10 centimetara preko koljena. Redovno je odlazila frizeru, više se šminkala, koristila litre parfema. Ona i Dario ponašali su se kao da se ništa ne događa, ali on je očekivao da se nešto desi i zato je sve te stvari i primjećivao, baš kao i činjenicu da mu je žena opako dobar komad, zbog čega ju je ponovno poželio počet ševit.

No nije ništa takvo planirao. Ne, ne, to je bila Ivina ultimativna fantazija, da vidi ženu i sina u žestokoj ševi. Zato je sinu dozvolio te slobodne subote koje je uz brzu misao, «pa posao ide dobro, možda i ne moram više raditi subotom ni ja!» prenio i na sebe. Koji izvrstan izgovor.

Praviti se da je otišao na posao i doći doma za sat vremena. Ideja ga je toliko uzbudila da mu se dignuo. 131Prvih nekoliko tjedana svoje incestuozne veze Sara i Dario probali su sve: položaj 69, anal, jebanje u njegovom krevetu, na kauču u dnevnoj sobi, u tušu. Sara se čak željela potrošiti na muževom stolu u radnoj sobi ali bojala se da bi ostavili previše prljavih tragova.

Umjesto toga, kada bi se jebali u njenom krevetu, pazila je da se to odvija na Ivinoj strani. Bila je to totalna prevara, ali prokleti gad ju je zaslužio! Sara je ubrzo postala posve druga žena, uspaljena kao pakao 24 sata dnevno. Sve te godine lošeg seksa napravile su od četrdesetogodišnje plavuše ugašeni vulkan koji napokon probuđen nije mogao prestat rigati lavu. Čak i kada bi ju ona Dona nazvala da ju muči s brojem novih mišićavih mladih Bosanaca koje je pojebala na obližnjem gradilištu, samo je s dosadom otpuhnula.

«E kada bi samo znala koga sam ja priševila prije sat vremena!» O da, život je bio dobar! I tada je došao trenutak istine. Ivo je osjetio da se nešto zbilja događa i to ga je luđački uzbudilo vraćajući u sjećanje njegovog prijatelja koji mu je u djetinjstvu trpao mamu, tetu Sandru, prije toliko godina (a da nije ni bio svjestan kako drolja troši sve dečkiće iz ulice!) Na tu subotu Ivo se probudio, otuširao, obukao na brzinu, složio si doručak ne želeći uznemiravati ženu koja je još spavala. Izašao je iz kuće oko 9 i odvezao se na posao sa sasvim pristojnom erekcijom. Kada je došao u firmu, napravio je nekoliko nervoznih krugova, vratio se na parkiralište, ušao u auto i odvezao se doma točno kada je na satu odzvonila desetka.

Dvadeset minuta poslije bio je na kućnim vratima i znojeći se kao svinja pitao se što se iza njih događa. Dok je parkirao auto na ulici smišljao je načine kako da opravda svoj nenadani dolazak. Zaključio je da će se već snaći u hodu, ovisno o razvoju situacije i zakoračio u mračan hodnik poput lopova. Unutra je vladala apsolutna tišina.

Ni u dnevnom boravku nije bilo znakova njegove žene i sina, ipak učinilo mu se da je čuo nešto… nešto što je dolazilo – iz Darijeve sobe! Zaustavio je dah, na prstima se u nekoliko koraka našao pred vratima iz kojih su dopirali sve glasniji zvukovi. «Oooo, daaa! O Bože…O bože! Dariooo, daaa, to je to! Oh!Oh!Oh! Da! Jebi me! Jače nabij, nabiii gaaa do krviii! Tucaj mami pičkicu!!! Ohhhh Božeee!» Ivo se tako naglo ukočio da je skoro izgubio ravnotežu. Provirio je u sobu u kojoj se odvija nevjerojatan prizor. Na Darijevom krevetu naprčila se njegova gospođa na sve četiri, a odostraga ju je sin žestoko jebao.

«Ahhh da!», Dario je vriskao. «E, mama svršit ću! Čuješ stara, svršavam!» «To dušo!», Sara je bila izvan sebe. «Svrši nutra, daj mamici svoju spermu!» 132Dario ju je burazio bez milosti, znoj mu je od mladog ukočenog lica napravio voštanu ukočenu masku. Sara je bila totalno nesvjesna svijeta koji je postojao i 10 centimetara izvan njene brideće pičke najgore droljetine koju je u pravilnim utrpajima trošila mlada tvrda, još nerazrađena kurčina njenog sina.

Ivo je bio u kliničkom stanju šoka. Eto, napokon je u oči gledao majku svih fantazija. Vlastita žena pod jajima njihovog sina! Oh, njegov filigranski malen penis počeo se dizati! «Daaa», Dario je urlao. «Evo tiii!!! Ahhh!» Zatim su mu se jaja napela a kurac tvrđi od titana počeo bljuvati vruću, gustu spermu duboko u maminu razrađenu pičku.

«Ooohhhh!», Sara je gubila svijest. «Hoću svaku kap!», glas joj je bio mukao, neprepoznatljiv. Prvi put u životu stvarno je osjećala mlazove po maternici, mali je tako jako špricao! Kada ga je napokon izvukao, činilo se kao da je njegova droljasta, u pičku materinu bolesna mamica umrla od tolike ševe. Ležala je na krevetu beživotno poput krpene lutke.

Predstava završena; Ivo se preplašeno odmaknuo od vrata. Ljubavnici unutra još su se nekoliko minuta malaksalo mazili, i tada je Sara skroz neočekivano progovorila, «Bok mili! Znamo da si tamo!» Zaprepašteni Ivo u svom zaklonu iza vrata stajao je bez teksta. «Ivo, smjesta dovuci dupe nutra!!!», žena mu je bijesno naredila. Napala ga je čim je zakoračio u prostoriju koja je neugodno mirisala po prostačkom seksu.

«Znamo što si napravio», rekla je hladno. «A zašto si to učinio ni ne želim znati. No sada kada ti se ispunila željica, kada si vidio majku i sina kako se jebu, imam vijesti za tebe. SVIĐA nam se! Jesi me čuo? VOLIM trošiti vlastitog sina! TVOG sina! Bolje je od bilo kojeg pokušaja jebuckanja s tobom! Ti i tvoj patetični mali kurčić!» poljubivši Daria u obraz nastavila je, «A ti? Voliš trpati mamicu? » «Da!» Dario je poskočio gledajući oca netremice u oči.

«SUPER!» «Dobro. Od sad pa nadalje TI si moj muškarac! Kad mi treba po pički, jebat ću SAMO mog SINA!» dodala je uz kiseo govnarski osmijeh uperen u Ivu. «NE njegovog oca. » Histerično se smijala zadovoljna sobom i ne skidajući pakosno lice s muža.

«Sredila sam te, kopile prokleto…», bilo je sve što joj je u tom trenutku prolazilo nastranim umom… * Kako su tjedni prolazili Sara i Dario nastavili su svoju incestuoznu vezu. No, razotkrivanje Ive, koji je sve i organizirao zbog svojih sebičnih interesa, preokrenulo je situaciju. Za početak, Dario je opet radio subotama, jer su se on i njegova mamica slobodno jebali svake noči. Baš svako veče, na majčino inzistiranje, svi bi se povukli u spavaču sobu i skinuli.

Sara 133se uvukla sa sinom u krevet i vatromet bi započeo. Dario je uživao. Osjećao je da njegov otac to zaslužuje, štoviše, cijenio ga je zbog perverznosti! Konačno, da nije bilo nastranog tatice, nikada i nebi poševio vlastitu majku! A ona je svakog tjedna bila sve napaljenija i kurvastija! Daria, kome je kita pucala od erekcije, polegla bi na krevet, a mužu naredila da sjedne u fotelju. Kazna koju je Ivo morao guliti što im je namjestio incestuoznu vezu bila je da smije gledati što rade, ali nikako sudjelovati.

Smio je samo drkati. Njeno tijelo sada je pripadalo Dariu, a on nije imao druge mogućnosti nego da se sa time pomiri. Jednom kada bi mali bio namješten na krevetu, Sara mu je jašila lice da je može oblizati, i spuštala se otvorenih usta prema sinovoj kiti, cijelo vrijeme gledajući muža u oči. Bio je prisiljen gledati kako mu se žena nezaustavljivo pretvara u jebenu drolju! «Ajde!», viknula je jednom na Ivu dok je buljio u tu scenu pušinga.

Izvukla je sinovu kitu iz usta i dreknula, «Drkaj, pička ti materina! Ako smjesta ne počneš gubi se van!» Ivo je poslušno počeo natezati kitu, a ona je vratila muda u usta i dalje ne mičuči pogled s njega. «Stvarno sam se udala za papka», pomislila je. «Voli me gledati s drugim muškarcem. » Na pamet su joj padale razne ideje koje su uključivale Ivu.

I nju. Kada bi joj sin ispalio prvi metak u usta, sišla bi s njega i pitala ga koju joj rupu želi ispuniti večeras. Te noči mali je bio zainteresiran za nešto usko. Naguzila se, Dario ju je podmazao i stao iza nje.

«Oh da, dušo!», Sara je vikala. «Jebi mi dupe! Zabi mi tu kurčinu u šupak!» Sin je počeo malo po malo uvlačiti kurac u maminu šupčinu, uživajući u svakom milimetru uske, vruće rupe. U međuvremenenu, Sara je kao i uvijek gledala ravno u muža. «Oh Bože, Ivo, pa on me tuca! Tvoj me sin trpa u DUPE! Ohhh, kurčina mu je tako dobra! Toliko VEĆA od tvoje! Toliko bolja nego što je tvoja ikad bila! Oh da, Dario! Tako, tako je dobro! Jebi maminu kenjaru! Napuni ju spermicom! AAASSSSSSHHHH!!!!» Dario je počeo divljački pumpati, zabijajući ga najdublje što je išlo, teško dišući.

Glasno dahčući. «Da, mali!», plakala je. «Svrši! Svrši! Svrši mamino! Svrši mi u šupak!» Ivo ih je ukočeno gledao, fanatično drkao, zurio ženu pričepljenu od vlastitog sina. «Oh! Ahhh! Jeee» Svršavam! Svršavam!, Dario je vikao prazneći se u mamino crijevo.

«Ah, da dušo», Sara je isto jecala, «Osjećam, osjećam kako se cijedi!» «Daaaaa!!!!», mali je urlao špricajući novu zalihu sjemenja. «Ohhhh!», Sara je odgovarala na kipuću bijelu lavu. 134Kada je sve završilo, i Dario se povukao u svoju tinjedžersku sobu, Ivo je legao u krevet, a žena se otišla okupati, natečena ali zadovoljna.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Vruće ljetnje igre

Petar i ja, kao po dogovoru, skinusmo majice, a onda polako i ostalo, ne prekidajući ovu prekrasnu igru punu nežnosti. On se primakao Mili, ljubio je, milovao po vratu i sisama. Ona ga je dirala po ledima i prsima, a onda je uhvatila njegov kurac. Nežno ga je navlačila, hvatala jaja, pa opet kurac. Igra je bila uzbuđujuća.

Prišao sam i ja da me malo dira. Jelena je podigla glavu. Uhvatila me ispod pasa, igrala se kurcem po očima, nosu, usima, vratu, a onda ga stavila u usta. Bio je to božanstven osećaj.

Istog momenta Petar se podigao, prihvatio Milu za kosu, a onda joj u otvorena usta stavio kurac. Poceo je da je jebe u usta, Iagano i nežno. To sam isto i ja radio Jeleni. Jelena izvadi kurac, zadignu noge moje žene i poče da joj liže pičku i da je ljubi.

Mila je uzdisala, jecala ne ispuštajući moj kurac iz ruke. Prišao sam Jeleni otpozadi. Milovao sam je kurcem oko pičke, a onda joj ga uvukao do kraja. Zgrčila se, a onda je izbacila guzu prema meni.

Uvlačio sam i izvlačio moj tvrdi kurac. Obe su jecale od zadovoljstva. Petar polegnu Milu na trosed, raširi joj i podignu noge, a onda svoju veliku kurčinu zabi među njene nežne usmine. Bio je to fantastičan prizor.

On je pred mojim očima jebao moju ženu i ona je uživala. Mila je vrtela glavom levo, desno, cvilela, jecala, zevala. Izvadio sam kurac iz Jelenine uske pičke i gurnuo ga ženi u usta. Zastenjala je i halapljivo pocela da ga siše, uvlači.

Jelena je ljubila čas mene, čas Petra, dok joj je Mila rukom milovala užarenu pičku. Ona joj je uzvraćala lizanjem i si-sanjem njenih sisa. Svršavao sam. Prvi mlaz sam ispustio u Milina usta, a onda mi je Jelena izdrkala sav sok u svoja usta, po licu, sisama.

Mila ju je ljubila i lizala dok moje sokove nisu sasvim razmazali. Tog momenta je Petar jeknuo svršavajući uz pomoć svoje žene po Milinim sisama. Nasuo sam piće. Nikad nam nije tako prijalo.

Žena mi je na kratko otišla u kupatilo, a Pe¬tar se odmarao zavaljen u fotelju i pijuckao. Poveo sam Jelenu do troseda i polegao je na leđa. Digao sam joj noge visoko i gledao u njenu. Jos gladnu otvorenu pičku.

Ubrzano je disala. gledala u Petra, i čekala kada ću joj uvući moj kurac u njenu pukotinu. Dok sam joj ga uvlačio stalno je gledala svog muža i nešto mrmljala. Uzdisala je i jecala.

Petar je gledao, očito uživajući i drkao kurac. Ušla je i Mila. Ljubila je, lizala moju prekrasnu partnerku. Kao kad naide uragan svršili smo istovremeno uz krike i jecaje zadovoljstva.

Svršio sam u nju do zadnje kapi. Ljubile su me. Bilo je bozanstveno. Tokom noći bilo je još takvih izliva nežnosti….
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Nedelja ujutro

Nedelja ujutro. Budim se sa do tada nepoznatim osecajem. Osecajem sramote, nelagodnosti i potune ispraznosti. O bože, šta sam uradio… pomislih. Zurio sam u beli plafon sobe, ali ga uopšte nisam primecivao.

Zar sa rodjenom mamom, konju…letilo mi je kroz glavu. Majmune-ponavljam u sebi po ko zna koji put. A, bože šta sam uradio. Pred ocima mi je letila slika mame, a ja na njoj.

U stomaku mi se javi cudan osecaj, koji mi je razdirao utrobu. Pomislio sam da odem u kupatilo, gurnem prst u ždrelo i izbacim taj osecaj u lavabo. Još mi je bilo gore kad sam se setio da sam ja zapomagao da ga stavim u njeno medjunožje

U tom trenutku, stomak mi se zgrci i poceo sam izbacivati iz sebe želudacnu kiselinu. Jedva sam uspeo da se zakrenem i na usta izbacujem kiselinu po zgužvanom caršavu. Nekoliko puta sam izbacio želudaèni sok, a kad sam prestao vratio sam se na ledja i nastavio da piljim u plafon. O bože šta sam uradio.

Kako æu nekoga moæi da pogledam u oci? Kako cu pred drugare? Kako cu pred babu, dedu, …, pred familiju!Kako da jednog dana izadjem pred sestru kad sam spavao sa našom mamom? !Kako æu mami da izadjem na oci, kad sam sinoæ cvileo i zapomagao, moleæi da je tucam? !O bože…kako? !KAKO!!!Kako baš meni da se to dogodi? U glavi mi je odzvanjalo hiljadu pitanja na koje nisam imao odgovor. Ah, ubiæu se!Zapoèinjem razmišljati…da uzmem kanap i da se obesim, …, da se u kupatilu iseèem žiletom… Trže me zvuk iz susedne prostorije-kuhinje. To je mama-pomislio sam, dok sam se dizao iz kreveta. Kreæem ka vratima, sa namerom da se dokopam kupatila i nadom da me mama neæe primetiti.

Izlazim na hodnik i veæ gledam u vrata od kupatila, kad me preseèe mamin glas: -Dodji da jedeš. U sekundi je zamakla nazad u kuhinju, a ja sam ostao skamenjen na sred hodnika. -Hajde. Dorucak.

-ponovo se oglasi mama. Srce mi je lupalo neverovatnom brzinom dok sam prilazio vratima kuhinje. Pogleda uperenog u pod ulazim u kuhinju. Hodam ka stolu na kojem je vec serviran dorucak i zakrecem glavu na suprotnu stranu od mame.

Dok sedam za sto osecam kako mi obrazi bride, a uši prosto gore od sramote. -Dobro jutro. Jesi li se naspavao? -saseèe me njen glas, a srce poce još jace lupati. Ne mogu da verujem!Pa ona se ponaša kao da se ništa nije desilo.

Rekao bih joj dobro jutro, ali sam zanemeo, nepodižuæi pogled sa poda. U tom trenutku mi se pojavi odredjena doza prezira prema njoj. Kako…pa kao da se ništa nije desilo…ona se ponaša sasvim normalno, odzvanjalo mi je u glavi. Ne mogu da verujem!Na silu gutam zalogaje, bojeæi se njene reakcije ako primeti da mi nije do jela, …, da mi nije ni do života….

Izašao sam iz kuhinje nakon par zalogaja i vratio se u moju sobu. èitavo vreme u kuhinji sam šuteo, a mamu nisam ni pogledao. Ona je sigurno shvatila situaciju pa je svo vreme u kuhinji æutala, trudivši se da me ne remeti u mojim mislima. Sad kad sam sam u svojoj sobi, ponovo mogu da iz dna duše mrzim samog sebe….

. Dani su prolazili užasno sporo, a ja sam se potpuno izolovao od ljudi, težeæi da što manje izlazim iz moje sobe. èinilo mi se koga god da sam sreo, on je znao moju tajnu. Hiljade oèiju me je streljalo… Sa ukuæanima sam komunicirao što je manje moguæe.

Obièno sam sa njima razmenjivao reèi kad je trebalo da se nešto uradi, ode u trgovinu, …èak sam i drugare poèeo da izbegavam, a devojke u letnjim haljinama nisam ni primeæivao. Ni penis mi se nije dizao, niti sam se samozadovoljavao, što je inaèe bila redovna pojava. Oseæao sam se sigurno samo u mojoj sobi. Jedino tu niko neæe doæi pogledati me sa gadjenjem i jedinu tu, moj bol može da me na miru nagriza… Desetak dana, nakon opisanog doživljaja, videvši šta se sa mnom dešava, mama je odluèila da poprièamo.

Saèekala je da padne noæ, pokucala na vrata i ušla u moju sobu. -Zdravo. -reèe mirnim i tihim glasom. -Zdravo.

-odgovorih mrzovoljno. Znali smo da su ostali ukuæani utonuli u san, ali smo ipak težili biti što tiši. -Htela bih da ozbiljno razgovaramo. -reèe dok mi se lagano približavala.

-Važi. -gledam u pod i primeæujem kako mama seda na trosed, pored mene. -Znaš…gledam te i vidim da si

M Promenio si se…-zamucala je mama. Vidim da joj je neugodno.

-Baš si se promenio. -reèe bez mucanja. -Ne izlaziš iz sobe, osim kad ne moraš. -Èak si i drugare zapostavio.

Izbegavaš ih. -rece tiho. -M…-krenula je da nešto izgovori, ali je zastala. Duboko udiše vazduh… -Mislim da znam u èemu je problem.

Znaš one noæi…-oborila je pogled i napravila pauzu -…ovaj…znaš…to nije…strašno bilo…neobièno-mami bi strašno neprijatno i poèela je da muca, a moje zbunjeno lice je odavalo napor da shvatim njenu reèenicu. Videvši to, ona ponovo duboko udahnu: -Desilo se, pa šta!? Svi mi pravimo greške, ali te greške ne smeju da nas koèe u daljnjem životu. -Videæeš i sam da greške treba ostaviti iza sebe, a ne biti njihov rob kao ti sada. -Uostalom, sasvim je normalno da ljudi u trenutcima požude gube razum.

-I samo još nesto. Znaj da sam i ja uèestvovala u tome i to svojevoljno. Prema tome, nema razloga da sebi prebacuješ krivicu. -Razmisli o ovome što sam ti rekla.

-diže se sa troseda i izadje iz sobe, dok su mi njene reci odzvanjale u ušima. Ko zna koliko joj je trebalo vremena da smisli ove reèenice i nauc ih napamet… Narednih dana sam stalno razmišljao o njenim recima i zakljucio da je bila u pravu. Život teèe dalje. Još je puno vremena ispred mene.

Vreme je odmicalo, a ja sam malo po malo vraæao se u normalu. Ponovo sam poceo da se družim sa drugarima. Cak je i škola poèela, a ja sam sve više mogao da se skoncentrišem na nastavu u školi. Sredinom septembra mi se i digao penis, a ja sam ponovo poèeo da se samozadovoljavam.

Divno. Opet sam snimao žene na ulici, a pogotovo Zoricu iz škole. Sa drugarima sam èesto komentarisao devojke, a moj drug Marko se stalno hvalio kako se tuca sa devojèicom i kako je strašan u krevetu. Prièao je lovacke price, a ja sam znao da lupeta, samo sam šuteo.

Vreme je leèilo moje rane…. Medjutim, reèenica moje Jelene da je ona svojevoljno spavala sa mnom, cucala je u mom mozgu i tražila odgovor. Rešio sam da razgovaram sa mamom i stvari isteram do kraja. -Želeo bih da sa tobom razgovaram.

-odapeo sam unapred nauèenu reèenicu. -Pa, reci. -uzvrati mama. -Ma ne sad.

Veèeras u mojoj sobi-odgovorih, a mama po mom odgovoru zakljuèi šta je tema razgovora. -Uredu. -odgovorila je. Do veèeri sam mnogo puta ponavljao unapred nauèene reèenice, koje sam spremio za mamu…Noæ je odavno pala, ukuæani spavaju, a mama lagano ulazi u sobu.

Seda na kauè poped mene tako da me ta scena podseæa na raniji razgovor. -Reci. -izgovori mama, dok mi je srce silno lupalo i vec me je hvatala trema. -Ovaj…znaš ono kad smo prošli put prièali…ovaj…-vec sam zamuckivao, a tek sam zapoèeo -rekla si da si svojevoljno…ovaj…sa mnom.

-pocrvenih od stida. -Pa? -pogleda me mama. -Pa…m…kako…zašto-kao da u zemlju propadam-…objasni mi. -Hm…-pogleda me mama-…dobro.

-Vidi. Mama je normalno bice, koje ima, normalno, svoje nagone. -Kad me veæ pitaš, malo me je uzbudjivao nacèin na koji gledaš moju dojku-to rece, a ja zacrvenih. -Pogotovo me je uzbudjivalo tvoj podignuti penis za vreme dojenja, kao i tvoj trk do kupatila.

Znam zašto si išao tamo. A ono vece…mislila sam samo da te ceškam po stomaku, bez zadnje namere, …, ali me je uspalio tvoj uzdignuti penis. Ostalo ti je poznato…. Bio sam postidjen, a koncepcija razgovora razbijena u komade.

Ostao sam bez teksta. -A sad spavaj. Moraš sutra u selo da pomogneš babi i dedi, pa kad se vratiš možemo da nastavimo razgovor-poljubi me u kosu i izadje napolje. U sobi sam ostao sam i zbunjen.

Nijedno od pitanja koja sam postavljao sam sebi nije dobilo odgovor. Naprotiv, doza zbunjenosti se višestruko povecala. Još dugo sam razmišljao o predjašnjem razgovoru, dok me pred zoru san nije oborio. Sutradan sam se jedva probudio i otišao na selo.

èim smo tamo stigli bacio sam se u krevet i odspavao par sati. Kuæi sam se vratio tek naveèe. Èitavim putem me muèe sinoænja pitanja, pa èak i sad dok ulazim u kuæu. Spremam se da postavim mami gomilu pitanja, koje uèim kao recitaciju.

Ulazim na sprat i ècujem televizor u dnevnom boravku. Prolazim kroz hodnik i ulazim u dnevni boravak. Na TV-u nekakav amerièki film, a na kožnom dvosedu ležala je mama, odevena u kratku, crnu poluprozirnu spavacicu. Auuu…baš joj dobro stoji, …pomislih.

-Došao si. Vec sam pomislila da ceš prenociti kod babe i dede. -pridiže se u sedeci položaj. Pomakla se na kraj dvoseda da mi oslobodi mesto i reèe da sednem.

Sedam pored nje i nakon dugo vremena primeæujem njeno zgodno lice, …, njene ruke, …, velike grudi…Srce mi sve jace lupa, a jezik se zaplice. . -Znaš…ovaj…ono što si rekla… -Mislim da sam ti sve rekla-prekinula je moje zamuckivanje -Ovaj…nisi…Nisi mi rekla…a… -Pa šta misliš kako je meni. Tvoj otac me je ostavio…-u oku joj se pojavi suza, a glas postade nekako otužan-…osim tebe i sestre nemam nikoga… -Izvini mama!-osetih svoju krivicu.

Æutali smo neko vreme, a onda prekinuh tišinu: -Samo jedno me interesuje…kakav sam…ovaj… bio…ono veèe…-propadam u zemlju, a gorim od radoznalosti. -…Kratko je…trajalo…-i mama je zamucala. Užas!Grozno!…pomislio sam…

Da li je mogla nešto gore da mi kaže. Razoèaranje je bilo ogromno, a ona ga je primetila i reèe: -…ali sam uživala. Diže se sa kreveta i na izlazu sobe mi se obrati: -Volim te kao sina i…i

Kao muškarca. Jedino na tebe mogu da se oslonim. -izgovori na brzinu i još brže ode u svoju sobu. Ostao sam sam u sobi i bio sasvim zbunjen.

Zbunjenost me je totalno ukoèila. Sedio sam tako u sobi, a želja u meni da se obratim mami je bila sve veæa i veæa. Morao sam da joj se odužim za njene reèi. Dižem se i kreæem ka njenoj sobi.

Otvaram vrata i vidim je skupljenih oèiju, leži na krevetu. -Hoæu samo…još da ti kazem da…-zastadoh gledajuæi je kako spava. Izadjoh lagano i odoh u moju sobu. Dugo nisam mogao da zaspem.

U neko doba èujem mamu kako ide u kupatilo. Pomislih da je presretnem u hodniku i dovršim reèenicu. Odustao sam od toga. Reæi æu joj sutra.

Èujem mamu kako izlazi iz kupatila…Odjednom, otvaraju se vrata i mama ulazi, zatvarajuæi vrata. Prilazi do kreveta, zastade… -Bio si kod mene u sobi. Hteo si da mi nešto kažeš-reèe nežno. -…pa i meni…lepo…znaš…-jedva izbacih iz sebe.

-I još…volim te mama…i kao… -Znam-prekide me, videvši da ne uspevam da sklopim reèenicu. Podiže prekrivaè i udje kod mene u krevet Ležao sam na desnom boku, okrenut ka njoj, koja je ležala na boku i gledala me. -Eto to sam hteo da kažem-rekoh dok je gledam u lice. Oèi joj se zasijaše, a usta razvukoše u blagi osmeh.

Nagnula se, nežno me poljubi u obraz i rece: -A sad spavaj…. Okrenuo sam joj ledja i legao na levi bok. Èim sam se namestio, ona se pripila uz moja ledja i prebacila ruku preko moje ispruzene desne ruke duž desnog boka. Njena šaka je u visini mog stomaka, na 20-30.

Cm od mog pupka…Ležimo tako veæ pola sata. Razmišljam…ako se pomaknem ispašæu odbojan prema mami…A mama se pripila uz mene. Oseæam njene grudi na ledjima i pokušavam da ne mislim na njih. Samo tek poneki njen uzdah nabija mi grudi još jaèe, a meni oduzima dah i stvara neugodnost.

Lagano èujem njeno disanje. Mama napravi mali trzaj telom i svojim desnim laktom gurnu moju desnu ruku unazad, tako da mi je šaka pala na njezinu ogromnu desnu butinu. Dlanom naslonjenim na njenu kožu, oseæam još veæu nelagodnost, pogotovo jer sad njena desna podlaktica leži na mom golom boku. Šta da radim? Kako da prekinem ovu situaciju? U stomaku mi se skuplja blaga muènina koja mi sve više nagriza razum.

Nakon minut-dva, mama pravi još jedan trzaj, ovog puta desnom nogom. Moj dlan pada sa desne butine pravo na unutrašnju stranu leve butine i odmah biva poklopljen desnom, tako da se moja šaka našla u sendvièu izmedju njenih mesnatih nogu. Oseæam ogromnu toplotu na dlanu, dok mi se celi mali prst upetljao u njene dlake. Oseæam nekakav procep…Pa to je njena……….

. Pomislih. Muènina mi puni stomak, a moj penis se polako ukruæuje. Neprijatan oseæaj me momentalno parališe.

Oseæam na ruci kako mama opušta i steže butne mišiæe. Moju šaku natapa svojim sokom. Njeno disanje na mom potiljku postaje sve glasnije, a trzaji nogama i bokovima sve jaèi. Samo što ne povratim.

Kroz noge mi prolazi struja, a penis se podigao i u jednom momentu dodirnu njen dlan. Desna šaka mi je skroz mokra. Bespomoæno gledam kako mi njena šaka sklanja lastež bokserica i uzima penis u šaku. Nateže ga par puta, a palcem mazi glaviæ.

U glavi mi je oluja i prosto neverujem u prizor kad njena ruka nateže i miluje moj penis. -Jaoj!-viknuh, izvih se u kukovima, a desnu šaku gurnuh što jaèe u mamino medjunožje. -…ah…. -lomim zube pokušavajuæi da ne pustim krik.

- Hoæeš da uradiš…nešto svojoj mami, a? -èujem èujem kako dahæe meni na potiljak -

Hoæu -cedim kroz zube. -Hoæu…da mi…poližeš…sad…-dahæe mi u vrat, ispušta moj penis iz ruke, skida spavaæicu i leže na ledja.

Kurac mi je nedodrkan i strašno me boli. Mama širi svoje mesnate noge i otvara mi svoju maljavu i mokru pièku. Gledao sam porniæe i tamo oralni sex, ali mi se pomutilo u glavi i nisam bio siguran da æu to dobro uraditi. Kreæem ustima ka sve veæoj pièki, a oèi hoæe da ispadnu gledajuæi taj ogroman, dlakav i mokar trougao.

Tresem se kao prut, a moje pokrete ne oseæam. Kreæem glavom ka njoj i bojim se da æu od silne muènine u stomaku, pomešane sa bolom u preponama da se ispovraæam. Nos mi prvi dodiruje dlaèice, a potom prislanjam usta na njen procep i oseæam njenu vrelinu na ustima. Izbacujem jezik u procep i njime kruzim iznad njene rupe.

Leva ruka je na njenoj butini. -…mmmm…. Liži mi…mmm-èujem uzdahe odozgo. Malo dižem pogled, ali osim njenih dlaka na mom nosu i dveju ogromnih sisa ne vidim ništa.

Pola lica mi je mokro i nekoliko njenih dlaka mi se vrte po ustima. Desnu ruku spuštam na njenu sisetinu i jako je stežem. -…ah…ah…to…-èujem mamino sve jaèe dahtanje i to me još više uzbudjuje. -ah, ah, …-jednom rukom hvata moju ruku koja gneèi njenu sisetinu i steže je.

-to…to…ah…-drugom rukom mi nabija glavu. -ah to…liži…mami…-mamini oznojeni kukovi me u svom zanosnom transu nekoliko puta udaraju pièkom u usta i nosu. Najzad shvatih…ovo ispupèenje je onaj kliktoris. Levom rukom sam pritiskao njen stomak i poèeo da sisam i ližem mamin kliktoris.

-ah…ah…to…ah…-sve se glasnije èula mama, dok se neartikulisano tresla. -ah, ahh…jjjj…-ludacki mi je nabijala glavu medju svoje noge -…ja Ahhh…aaaah….

Aaaaaaaa…. -tresla se u transu, dok je svršavala…. Pritisak na glavi je popusto, zabacila je glavu u jastuk, ispružila noge i opustila telo. Usta i lice su mi bila puna njenog soka, a prstima sam se rešavao njenih dlaèica, dok sam gledao golo telo moje majke.

Nekakvo èudno oseæanje je strujalo kroz mene. Mešavina požude, straha i nelagodnosti prema mami. Mama malo podiže glavu i reèe: -Dodji…Klekni iznad mene…. Ne tako.

Jedno koleno tu, drugo ovde i okreni se ka meni. Stojao sam na kolenima, opkoraèivši je u visini njenih sisetina koje su mi dodirivale bedra. Mama uze u ruku moj vlažni polu-dignuti penis i polako ga nateže. Gledam maminu ruku kako mi nežno nateže kurac, koji postaje sve veæi i èvršæi, a moja požuda sve veæa.

Dok ga polako drka gleda me u oèi. -Mmmm. Kako ti je sve veæi-šapuæe, dok mi penis luèi sekret. -Uh, koliki ti je.

Stavi mi ga izmedju sisa-gleda me u oèi, a rukama sa strane zbija svoje sisetine oko moje kurèine. -Jebi me medju sise-šapnula je. Rukama sam se oslonio na zid iznad kreveta i poèeo da je tucam izmedju toplih i vlažnih sisetina, koje su podrhtavale pod mojim udarima. Mama me je konstantno gledala tek ponekad baèivši pogled na svoje grudi, Nisam mogao da verujem šta radim.

Svoj kurac nisam ni video, veæ samo te sisetine sa ogromnim bradavicama, koje poskakuju u ritmu mojih naleta. Moja kurèina je bivala sve veæa, a ja sam poèinjao sve brže i jaèe da se zabijam. -ahhh…mama…. Svršiæu-zabijao sam ga u njene sisetine.

-svrši mami u sise-šaptala je, hvatajuæi moj pogled. -jebi me u sise…hajde. Jebi me

-rukama ih je pridržavala, dok su poskakivale pod njenim prstima. -aaajjj…svršaaaa…. -zabijam ga i spermom punim njen razdeljak. Sa par naleta cedim ga, ali mama pušta svoje grudi i desnom rukom ga uzima, nateže i cedi preostalu spermu, ne skidajuci pogled sa njega.

-Mmmm, baš si se ispraznio-šapuæe, dok gledam gomilu sperme razmazanu po njenim sisetinama. Bacam se u desno i ležem pored mame, dok se ona igra sa spermom, razmazujuæi je po sebi prstima. Levom rukom me gladi po stomaku. -Kako ti je bilo-pogleda me u oèi.

-Super…-ne verujiæi svojim ušima šta izgovaram. -I meni je. -reèe, a oèi joj zablistaše. Osecaj olakšanja mojih jaja je nadvladavao nelagodnost i moral.

Iako sam bio u èudu šta smo uradili u meni je još uvek provejavalo ono moje veliko pražnjenje. Ležimo tako veæ 5-6 minuta. Naša oznojena tela u mraku sobe odaju iscrpljenost…U glavi mi odzvanja…vec drugi put sam imao odnos sa mamom. To nije normalno…letelo mi je kroz glavu, a ipak moja požuda, moj orgazam, …nikad nisu bili jaèi.

To saznanje me uèini vrlo nervoznim…. Mamina ruka je nežno kružila po mom stomaku. Njeni nežni dodiri su mi stvarali nelagodnost u utrobi, …koja mi je dodatno uzbudila i moj penis je poèeo da daje znake života. Videvši to mama poèinje da naizmenièno mazi moj stomak i moj penis.

Ponovo gubim moæ govora, a penis mi je sve veæi. Ona bez izgovorene reèi polazi glavom ka mom stomaku i poèinje ga ljubiti dok joj kosa pada po mom stomaku. Kruženje njenog jezika dok u ruci drži moj penis, mi pojaèava erekciju. U jednom trenutku…ne mogu da verujem…mama prinosi usta mom glaviæu, dok svoje telo spušta ispod mojih nogu… -Gledam kako joj glava leti gore dole u skladu sa njenom desnom rukom na mom kurcu.

-…. Aaaahhh…. Tooooo…-zabacujem glavu unazad i kukovima se izdižem nabijajuæi joj gurac dublje u usta. -…ah…-oglasi se mama, a ja kao da poèinjem padati u nesvest.

U ušima mi odzvanja mljackanje njenih usta, koja je napunila mojom kurèinom. Lagano podiže pogled ka meni i gleda me u oèi. Levom rukom mi masira jaja, a desnom stišæe moj penis. Gleda me u oèi i poèinje da mi zubima gricka glaviæ.

-…. Ajjjjjjjjjjj… Aaaaaa….

-puštam glas iz grla, dok me grebe zubima po glaviæu. -…mmmmm…. Koliki ti je…

-uzdiše - Jel` ti se svidja

-mama me gleda u oèi, dok gricka moj nabrekli glaviæ koji je poprimio neverovatne dimenzije. -… Aaaaaaaaaahhhhhhhhh…….

-grèim se u kukovima, a rukama iznad glave kidam kauè. -…. Mmmmm…. Kako je lep….

. Da li ti se dopada ovo…… -šapuæe mama i još uvek me gleda u oèi.

- Puuušššš…aaaa……dopada…. Mmm…-svaki mišiæ na mom telu se grèi.

-…hoæeš da ga…. daš mami… -polako izgovara.

-…. Hoæuuuuu… -uzdišem u grèu.

U jajima sam oseæao strahovitu bol, dok se mama strašno polako pridizala sa kreveta. Bili su to užasno spori pokreti i poèeh da je preklinjem da požuri. Ona me je opkoraèila, klekla i lagano se nadvidla iznad mene. Njene teške grudi su pale po mom licu.

Oseæam neko meškoljenje njenih kukova, a odmah zatim i njenu ruku na mom penisu. Uzela ga je i namestila sebi u pièku. Strahovito jako se nabila na moju kurèinu i glasno jauknula: -…

Aaaaahhhhh… -poèela je da se nabija na moj kurac. -…uh…-ote mi se jak i kratak uzdah.

-…mmm…mmmm…. Mmmmm…. -uzdisala je mama zatvorenih usta. Njene sisetine su mi bile na licu i ja sam grèeæi se u kukovima gneèio te ogromne lopte, ludaèki joj sisajuæi bradavice.

Mislio sam da æu ih raskidati. - Ah…ah…ah…to…kako ti…….

Dobarrrrr-uzdisala je mama, sad veæ puno glasnije. Oseæam kako nabija svoju toplu, maljavu pièketinu na moj nabrekli kurac. -

Ah Ah…kako…. Ti….

Je dobar…-uzdiše, a meni se nekakva silna energije skuplja u bedrima. -…to…. To…to

Ttttt…jaššššiiiii…mmmee…mama-jauèem Ona se zabacuje unazad, pridržavajuæi se rukama iza ledja. Otvara mi neverovatan pogled na svoje sisetine, svoj stomak koji podrhtava od strasti. Oèi su htele da mi ispadnu kada sam ugledao njenu ogromnu maljavu pièketinu i njen ružièasti prorez u koji ulazi moja ogromna kurèina. Kao da sam gledao nekakav porniæ.

Mama poèinje da se izvija kukovima gore dole, a ja oseæam bol od njenog lomljenja mog penisa. Gledam kako se njena pièketina pomera gore dole, dok se moj kurac èas vidi više, èas manje. Na taj prizor muènina stomaku mi se poveæala, a kurac toliko ukrutio da me svakim njenim trzajem boli. -…mmm.

. Ah…ah-stenje mama sa svakim svojim trzajem. -…ajj

Aaaa…nabiii…gaa…. Jooojjjj…. -stenjem od bola pomešanim sa užitkom. -…ah…ah…ah….

-stenje mama dok nabija pièku. -…aaaa… Hoæu….

Da…. Te…. -jauèem -

Ah…joooj…šta… Hoæeššššššššš…. -jedva izgovara mama.

-… Raaazva…. Liiimmmmmm…….

-a njen sok mi natapa bedra. -… Kako…ah….

Ah…. želiš-nabija mi se sve jaèe. -aaahhhh…. Hoæu….

Odozadaaaa……-gledim moj penis u neverovatnoj velièini kako joj širi usmine. Mama se polako pridiže, sva mokra i zadihana i gleda me u oèi, a usta joj odaju smešak zadovoljstva. Strašno polako èetvoronoške hoda po krevetu kreæuæi se ka zidu, dok joj se sisetine njišu. Zauzima pozu i govori mi hajde.

Dižem se sa ledja i kreæem na kolenima ka maminom ogromnom, mokrom dupetu, dok mi penis stoji uspravno. Gledam joj ogromno dupe i mokru, razvaljenu pièketinu izmedju njenih polutki, a u stomaku mi se pojaèava pritisak. Nemogu da verujem da idem tucati moju majku, a pokreti se odigravaju sami, bez moje kontrole. Prislanjam se uz njeno dupe, a rukom držim moj kurac tražeæi ulaz.

Èak i tad kroz glavu mi struji neverica da æu da tucam mamu. Pokušavam da nadjem ulaz, a mama mi svojom rukom ote kurac i stavi ga u pièku. Zabih se kao lud. Celo mamino telo se trznulo kad sam ga jako zabio.

Poèinjem da ga divljaèki zabijam mami, sabijajuæi njeno ogromno dupe i praveæi nekakve èudne talase po njemu. -mmm…mmmm…hhhhh…-stenjala je mama, dok sam ga zabijao. -…uuuhhh…aaahhh…. -odgovarao sam joj uzdasima, gledajuæi njena mokra ledja, rukama stezajuæi njeno dupe -.

. To…to…ah…to… -bacala je uzdahe u jastuk.

-…. To…to…. Ahhhhhh…

Nabiiiiii… Miii…

-njeni se uzdasi mešaju, sa šljapkanjem mojih bedara i njene zadnjice. -…ah…ah…kakooo…ti…. Dobraaaa…. -uzdišem, a u glavi mi odzvanja konstantna škripa kreveta, šljapkanje i naše stenjanje.

-…. Ah…ah…jojjj… Nabi mi….

Svoj…. Kurac…. -zapomaže, a šljapkanje odzvanja sobom -…ahh…. Još….

Maloooooo… Svršiiii…

-jauèem i oseæam da mi se približava vrhunac. -…. Ne…ne…. Nemojjjjjjjjj……još….

. -cvili mama, a krevet škripi sve jaèe i brže -…. Ne…moguuuu…. Mmaaammmmaaaa.

-u glavi mi je oluja, a u kurcu atomska bomba. Mama mi uzima desnu ruku, podvlaèi ispod sebe i stavlja je na njenu pièku. Prstima je mazim po mokroj vagini, zabijajuæi se u nji. Nakon par sekundi mama poèinje da jaèe pomera zadnjici, a ja pod prstima oseæam ono ispupèenje i mazim ga.

-…aaaaa… Aaaaaa……. Jebbbbb……meeeee-glasno zapomaže mama, dok mi nabija svoju zadnjicu u bedra i nabija se na sinov kurac -….

Jjjjaaaaaa…… Ooojjjjj……. -ispuštam krike suzdržavajuæi se da ne svršim.

-…. Ne vadi…. Gaaaa…. Molim….

Teee… -preklinje me mama, dok joj ludaèki zabijam kurèinu i pomeram je ka zidu. -….

Aaaaaaah……. -poèela je da vrišti, dok je svršavala, a celo telo joj se grèilo, a yadnjicom strašno energièno mešala. -……

Aaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh……… Ahhhhhhhhh…

-izbacujem silnu kolièinu sperme u njenu pièketinu, zabijajuæi se koliko god sam mogao jaèe. -…ah…ah…. Ahh…. Ah…-smirivao se njen orgazam, samo sam ja još cedio svoj kurac u njenoj pièki.

Oznojen i zadihan izvlaèim ga napolje i gledam kako se iz mamine ogromne pièketine cedi moja sperma. Prelazi preko cele vagine i natapa dlaèice sa kojih kaplje na èaršav. Opet se zabacujem udesno i ležem na ledja, Zabacujem pogled udesno gledajuæi mamu kako se ispravlja u krevetu. Gleda u mene i osmehuje se.

Lezimo na ledjima oznojenih tela i još uvek zadihani, gledamo se u oèi. -I… Kako ti je bilo? -pita me mama malaksalim glasom -Uh.

. Super. -jedva odgovaram od malaksalosti. -Mmmmm.

Drago mi je. -zadovoljno odgovara. -…. A, tebi? -iznenadjujuæe lako izgovaram tako teške reèi.

-Super…. -nasmeja se mama-…stvarno super. Još malo smo se gledali u oèi, pomalo mazili rukama, ali smo previše bili umorni da bi razgovarali. Ubrzo smo zaspali….

Zaspao sam neverovatno lako, uživajuæi u maminom milovanju. Ujutro me je probudio mamino užurbano dizanje iz kreveta. Užurbano oblaèi spavaæicu i tek tad primeæujem sestrin plaè koji dopire iz spavaæe sobe. Mama izlazi, polako zatvarajuæi vrata za sobom da me ne probudi.

Medjutim, u glavi mi se poèeše javljati seæanja na sinoænji doživljaj, a u stomaku sad veæ dobro poznati teret. Žmirim i kroz glavu mi proleæu slike, a teret u stomaku sve teži. U meni je zavladala nepoznata mešavina neprijatnosti, srama i bola sa jedne strane i telesnog zadovoljstva sa druge strane…Iznenadi me otvaranje vrata, koje sam neprimetno otvorenim oèima registrovao. Mama je ušla u sobu i tiho zatvorila vrata.

Nameštala je spavaæicu, èiji krajevi su se preklapali na sredini, a tanki kanap ih pridržavao. Primetih da to nije spavaæica od sinoæ, iako su bile iste dužine tj. Do sredine butina. Predhodna je sigurno završila u veš mašini…pomislio sam.

Laganim koracima je došla do kreveta, legla na svoj desni bok i zaspala. Sigurno je došla da bude pored mene kad se probudim, …, da eventualno poprièamo, da se ne bi ponovila moja patnja…razmišljao sam u sebi… Pokrivaè je bio prebaèen preko njenih kukova, tako da su se videli njena ledja, zadnjica i noge. Taj prizor mi je rasterao do tad prisutne misli. Poèeo sam da je posmatram, a kroz glavu mi je letela suluda ideja, koja je budila znatiželju u meni i bila jaèa od svi normi….

Približio sam se tik uz njena ledja, a srce je lupalo sve jaèe. Leva ruka mi je podrhtavala dok sam kretao da je zavuèem ispod spavaæice. Krecem pa je vracam nazad. Iz ko zna kog puta, dok srce ludo bije, uspevam da je zavuèem ispod spavaæice i naslanjam dlan na njenu golu zadnjicu.

Mmmm, …, bas je obla, mekana i velika…razmišljam dok joj mazim dupe. Uživam i razmišljam kako da doprem do njenog medjunožja. Spuštam ruku na dole, polako, nežno sve do polovine njenih mesnatih butina. Guram ruku izmedju nogu, ali me zaustavlja njen stisak nogama.

Mazim je po butinama, zadnjici i sav zbunjen, razmišljam šta da radim. Da li da odustanem…, ali nešto u meni mi ne da…Ponovo guram ruku izmedju butina, ali opet mi nedozvoljava. Pokušavam jaèe da gurnem ruku, ali me spreèava njen još jaèi stisak i kao da èujem njen tihi glas neodobravanja. Tek sad ne znam sta da radim.

U meni se bore dobro i zlo…ipak…Obaram njenu levu ruku koja pada izmedju nas, dlana okrenutog ka meni. Vadim moj mlitavi penis i stavljam ga u njenu šaku, ali ona ne reaguje. Ne znam šta da radim i pravim zadnji pokušaj pre nego odustanem. Brzo zabacujem ruku na njen goli stomak i èudim se da nije odbila taj potez.

Milujem je po stomaku, penis u njenom otvorenom dlanu polako raste, a ona još ne reaguje. Kružim po stomaku, na mahove spuštajuæi ruku na dole, ispitujuæi dokle mi dozvoljava da idem. Ne buni se. Kratak trzaj i osetih pod prstima njene dlaèice, …, vraæam ruku na stomak i èekam njenu reakciju.

Osim njenog kratkog uzdaha nije se ništa desilo. Guram ruku, …, oseæam dlaèice, koje poèinjem da mazim. Srce mi jako toliko jako lupa, da otkucaje èujem u glavi. Mamin uzdah me ohrabruje.

Guram ruku dublje, a penis mi se ukruæuje i udara u njen dlan. Guram ruku još dublje, oseæam njen prorez koji mazim prstima, a ona poèinje da uzdiše. Skuplja šaku i poèinje da nateže moj penis, koji postaje sve veæi. Dlanom pritišæem njene dlaèice, a prstima uzbudjujem maminu vaginu.

Èujem njeno isprekidano disanje, podrhtavanje, a njen stisak na mom kurcu se pojaèava i raspaljuje me. Guram mokre prste sve jaèe i brže, mama stenje i diže levu nogu u vazduh. Levom rukom napuštam njenu pièku i prihvatam je odozdo, spuštam kukove i moj kurac. Nameravam da ga gurnem u maminu raspaljenu pièku i tucam je sa strane.

Videvši da se muèim i šta želim, mama se namesti, podiže nogu i rukom stavi moj kurac u svoju vlažnu pièku. U porniæima sve je to izledalo veoma jednostavno, ali ja sam se namuèio. Osim par naleta …

Jednostavno mi nije išlo. Mama je to uvidela, legla na ledja, raskopèala spavaæicu i rekla dodji. Krenuo sam medju njene noge. Veæ sam skoro zalegao na nju, kad ona desnom rukom uze moj kurac: -èekaj…-rekla je dok smo se gledali u oèi.

-hoæu ga u punoj snazi…-gledali smo se, gotovo dodirujuæi nosevima, a mama je drkala moj kurac. -poljubi me…u usta-tiho reèe. Moje skupljene usne su se naslonile na njene. Malo je otvorila usta i ubacila mi svoj jezik, dodirujuci moj.

Otvaram usta, jezici mam se prepliæu dok mama drka moju kurèinu, a ja gneèim njenu sisetinu. Oseæam da æe mi kurac puæi u njenim rukama…. Sve jaèe joj guram jezik u usta i sve jaèe milujem njen jezik…Zabacujem glavu unazad: -…aaa…-stenjem, a celo telo mi se grèi -…daj mi…-molim je da ga stavi u njenu pièku, kukovima se nameštam da joj zbijem, ali ona ne misli tako. -…daj mi…moooolim teeee…-zabijam glavu iznad njenog ramena -èekaj…mmm…koliki ti je-govori mi.

-…molimmm te…. Mammmaaa-jauèem i zapomažem. -…uhhh…evo…sad-ugurala je moj ogroman glaviæ u svoj otvor i zastenja. Pomakla je ruku i zavapila: -…jebi me…-raširila je noge što je više mogla -…aaajjjjjjj….

. Mamaaa…. -poèeo sam da zabijam moj neverovatno velik kurac. Mama je dahtala pod mojim žestokim naletima, uživajuæi u mojoj ogromnoj kurèini koji joj je trgao utrobu.

Nije to bilo kao u porniæima gde žene vrište od poèetka pa do kraja snošaja, ali, …. , ipak, …. , davala mi je do znanja da joj se dopada. -…ah…to….

. Mmmmmmm-uživala je, dok sam ja pokušavao da joj uguram i jaja. Nabijao sam je žestoko. Mislio sam da æu da je rastrgnem u preponama.

Krevet je toliko škripao da sam mislio kako æe se raspasti. -ah Ah…rasturi……meeee-lomila se u kukovima.

-…mmm…toooo…. Aaaa……razbi… æuuuuu……te….

-stenjem, gledam je u oèi. -………. Jaèèèèè…. Ee….

Daj mi……. Ga… -zapomagala je, dok je moj veliki kurac prodirao i širio njene usmine.

-…. Uhhhh…. Kako…ti…

Je… Dobra……

Pièkkkkaaaa…-stenjem i razvaljujem maminu pièketinu -……. Zabiiiijjjj…ajjjjjj…mi… Tvoju….

Kurèèèèinuuuu…. -mama vrišti, kukovima me pomera i remeti moj žestok tempo. -…aaaaaaa……jebiiii…. Mi…pièkuuu…aaaaaaaahhhhh….

. Svršššša… Vammmmm-poèinje da svršava, a ja više ne znam da li zabijam u pravo mesto.

-…aaaaaaaaaaa…. Aaaaahhhhhhhhh… -glasno je ispustila krikove, svršavajuæi, dok sam se i dalje zabijao u nju.

Malo se opustila i gledala me u oèi. Podižem se na ruke i gledam kako se pod sve jaèim mojim naletima pomera ka naslonu kreveta. Sistetine lete na sve strane, kao kese sa vodom, a bradavice…

Kad sam ih ugledao, prepao sam se kolike su. To ni na filmovima nisam video… Još nisam mogao verovati da je doživela orgazam pre mene….

I dalje sam ga nabijao u maljavu i mokru, maminu pièketinu, a vreme je uveliko prolazilo. -…ah…ah…. Mmmmm-poèeo sam da stenjem. -.

. Svrsi u…meni…. Imam……. Spiralu…-lagano je dahtala moja Jelena.

- Mmmm…napun…æu…te

-zabijam se sve jaèe i jaèe, sve do momenta erupcije, kada joj punim utrobu mojim sokom. -…aaaaaa……. Aaaaa…

-nabijam i praznim se. Moje nabijanje kurca je toliko žestoko da se mama u par momenata zgrèila i jauknula od bola. Gledam maminu glavu kako se savija ka ramenu. Konstatujem da nema više mesta na krevetu.

Onako punaèku, svojim naletima, pomerio sam skroz do kraja kreveta odnosno, naslona. Legao sam na nju. Oznojena tela su se spojila. Nakon malo vremena, još uvek na njoj, pitao sam je kako joj je sad bilo? -Mmmmmm, sad je bilo odlièno.

-reèe mi zadovoljno. Iako je veæ uveliko bilo jutro, zaspao sam. Nakon toga nisam imao nikakve tegobe, samo sam zajedno sa mamom èuvao našu tajnu. Od tada su prošle godine, a da se nismo tucali.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Teta Lena

Ova prica pocinje kada sam imala 17 godina. U tom periodu davala sve od sebe da budem lepa i uvek napucana klinka. Zelela sam drustvo bogatih momcica, fine izlaske i provod o tudjem trosku. U vreme krize i besparice nije to bilo lako naci, ali nadu nisam gubila. Zenska osoba kojoj sam se divila je bila g-djica Lena, ili teta Lena kako sam je zvala.

Ona je tada imala 42 godine, uvek doterana i obucena po poslenjoj modi, veci deo zivota je provela obilazeci svet, jer je rodjena kao bogata jedinica, a kako je imala i lepotu bila je miljenica i devojka mnogih bogatih muskaraca. Zivela je sama u ogromnom stanu, i ponekad nedeljom uvece, kada su se fensi gradska mesta vec praznila zbog pocetka radne nedelje, ja bih sedela kod Lene. Ona mi je pricala o svojim putovanjima, pokazivala slike sa prelepih ostrva na kojima je letovala, i ucila me o sminkanju, modi i raznim drugim stvarima koje mi kao klinki u tim godinama nisu bile jasne. Sa Lenom sam mogla o svemu da pricam: kako da zavedem nekog frajera, sta oni vole kada je u pitanju pusenje kurca, a sta kada je u pitanju klasican seks.

Prve tajne sam naucila bas od nje. No, tada nisam ni sumnjala da me je moja ”uciteljica zivota”uvodila u jedan sasvim novi svet. Posle svake vatacine ili jebacine, ja sam otvoreno Leni pricala, do detalja sta sam kome radila, gde je svrsio i kako me je jebao. Jedne prohladne veceri, otisla sam kod Lene na kafu , i spremala sam se da se kod nje raspitam o tajnama analnog seksa koji sam planirala da probam sa tadsnjim deckom.

Kao i uvek u kuci, Lena je bila doterana , obucena u providnu satensku haljinu, plavu , negovanu kosu je uvila u pundju, i neodoljivo je mirisala na skup i opojan parfem. Kada sam usla uz kafu ponudila mi je i vino za koje je rekla da je iz kolekcije njenog oca, inace ljubitelja skupih i kvalitetnih vina. Pile smo, razgovarale o muskarcima i raznim stvarima, kada sam ja pocela da joj pricam o svojim namerama. Ona me je kao i uvek slusala, govorila mi kako je to lep osecaj u pocetku malo bolan, ali uz vezbu sve se da prevazidji.

Pod uticajem pica , postalo mi je vrucina, a kako je zbog vremena u stanu bilo toplo raskomotila sam se. Opijena , rekla sam Leni kako bih volela da imam vece grudi , jer mislim da muskarce to pali, a ona mi je predlozila da joj pokazem svoje sike da mi kaze kakve su, a dok je to govorila svukla je svoju satensku haljinu. Ostala sam bez daha, kada sam ugledala velike, cvrste sise sa malim , bradavicama. Iako nisam bila priblizno njenog kalibra pokazala sam joj svoje, a ona je nezno uzela moju ruku u svoju i pocela milovati moje , pa svoje grudi.

Govorila je kako imam lepe sise, koje bi svaki tip pozeleo. Bilo mi je cudno to sto radim, ali alkohol i moje godine su ucinile svoje i bez njene pomoci sam trljala njene krute bradavice i uzivala u tom osecaju. Nikad pre nisam bila toliko napaljena, zelela sam da mi ona uradi bilo sta da ugasi tu strast u meni. Lena me je jos kratko pustila da uzivam u njenim sisama, a kada sam vodjena nagonom priblizila svoje usne njenim bradavicama i jednu ruku spustila prema svojoj vlaznoj ribici, Lena je ustala i pogledala me ostro.

Vec se u mojoj glavi rojilo mnostvo misli da sam preterala, da nisam smela ici tako daleko. Taj strah je ona prekinula rekavsi mi da se skinem skroz i pitala me je da li je zelim slusati kao do tada. Klimnula sam glavom, ne znajuci sta ce dalje biti, zelela sam da se nastavi. Ona je idalje stajala naspram mene i gledala me ostro, dok sam ja svalicila svoju preostalu odecu.

Ostala sam gola, ribica mi je bila skroz vlazna, i nagonski sam osetila da treba da se spustim na kolena, sto sam i ucinila. Lena mi je pomilovala po licu, u znak odobravanja, zatim mi je ozbiljnim tonom rekla: ”Ti ces sada dati sve od sebe da ja uzivam, ako uspes bices nagradjena, ako ne lose je po tebe”. Kao hipnotisana puzala sam pred mojom Lenom koja me je odvela do kreveta na koji je legla i pruzila mi svoje , lepe, zategnute noge. Iako mi nije komandovala, krenula sam da joj masiram stopala, zatim da ih ljubim, dok je ona u tisini milovala svoju ribicu.

To je trajalo neko vreme, moja riba je bila toliko vlazna i zeljna jebanja da sam se pocela tresti od zelje , a i od zadovoljstva. Potom mi je pruzila svoje vlazne prste kojima je mazila ribicu i ja sam ih lizala uzivajuci u tim sokovima. Lena me je uhvatila za kosu, i priblizila me svojoj ribici koju sam pocela snazno da lizem. No, tu je usledio sok, kada me Lena snazno pocupala za kosu i rekla mi da ne smem biti nestrpljiva.

Usledila je tisina, a onda je ona ustala, stala iznad mene i ostro rekla: ”Meni brzina ne prija, ja u tome ne uzivam, moramo drugacije” U njenom tonu sam osetila da se nesto sprema, naredila mi je da se popnem na krevet, legnem na stomak i ispruzim ruke iznad glave. Jasno mi je bilo da moram zadovoljiti Lenu, to sam ucinila, i lezala tako u nezivesnosti, kada mi je ona ostro rekla da se naguzim. ”sad ces biti jebana ” rekla je samo. Idalje sam bila ludacki napaljena , i tresla sam se od srece sto ce mi nesto uci u ribicu.

Usledilo je iznenadjenje, kada sam osetila slab, a zatim sve jaci bol u guzi. oci su mi zasuzile, postalo je tesko izdrzivo, no nisam se smela opirati Leni, koja me je pitala da li volim da me jebu. Odogovorila sam da, sve jace me je jebala u guzu, a zatim mi rekla” da” samo ona moze da me jebe. Bol je bio manji ili sam se privikla, kada je Lena stala i naredila mi da se okrenem ka njoj.

preznojena i uplasena pogledala sam u nju koja je izvadila vibrator iz moje guze, a zatim mi naredila da popusim kurac koji me je jebao, i da cu smeti da svrsim. To sam uradila, bilo mi je gadno, ali sam morala da zadovoljim vlaznu ribu. Lena me je jebala vibratorom u usta , a svojom rukom mi je pokazala da joj drkam ribicu. Njena ribica je bila tako vlazna i topla, prvo sam joj mazila klicu, a zatim sam pocela da je jebem prstima.

Osecala sam vatromet strasti dok mi je Lena nabijala vibrator usta , radila je to sve brze , a zatim ga je naglo izvadila i naredila mi da legnem na ledja i rasirim noge. Bez pogovora to sam ucinila, govorila mi je kako dobro pusim kao prava kuckica, i da ce me sada jebati u ribicu jer sam zasluzila, ali ce sledeci put biti strozija. Kada sam osetila vibrator u mojoj vlaznoj pickici medju butinama koje su isto bile vlazne , pocela sam se tresti od srece, a Lena me je jebala sve jace i jace i svrsila sam nekoliko puta. Bila sam preznojena , zaboravila sam na bol u guzi od jebanja, konacno riba mi je bila puna.

Onda je Lena ustala , klekla sam kraj nje , ona mi je rekla da me je dobro izjebala i da samo ona na to ima pravo. Upitala me da li mi je to jasno, na sta sam odgovorila potvrdno, a onda mi je zatrazila da se istusiram i vratim gola kod nje. Napolju je bilo hladno i neko zlo doba , ja sam se tusirala u njenom raskosnom kupatilui shvatajuci sta se desilo malo po malo. No, po inerciji osetih da se ne smem dugo tusirati jer ce Lena jos nesto zeleti.

Izasla sam naga, ona je sedela na koznoj garnituri na kojoj me je jebala i pokazala mi da joj donesem pice . Donela sam joj cigarete i vino, medjutim ona je opet ostro me pogledala i rekla: ”Kucko, gde je posluzavnik? Lepo to postavi, dolaze nam gosti, usluzi nas. ”Nije mi bilo jasno, ali bez pogovora sam ispravila gresku. Nije mi delovala zaodovljno, medjutim zaculo se zvono na vratima.

Klecala sam na podu, ona je u tisini ustala i otvorila. Vratila se sa visokim covekom njenih godina, koji me je samo pogledao i poceo se svalciti. Lena , mi je naredila da ga usluzim vinom i da ga raskomotim. Donela sam mu pice potom mu izula cipele i krenula mu skidati panatalone, dok je je ostalo skinuo sam.

”Pokazi mu kako pusis” govorila je Lena, a ja sam pocela pusiti njegov debeli kruti kurac. On me je uhvatio za kosu , nabijajuci mi tako kurac usta. ”Dobro pusi ” komentarisali su on i Lena. Opet sam bila napaljena do bola, pozelela sam da me on izjebe snazno, ali nisam to smela traziti.

On me je jako uhvatio za kosu, odvojio od svog kurca i odgurnuo na pod. Lena, mu je sela u krilo i krenula se nabijati na njegov kurac , stenjala je, i svrsavala je, on je bio blizu vrhuncu, a ona se elegantno skunula sa njegovog kurca i on je prisao i dok sam klecala svrsavao u moja usta. Stenjao je, dok su mi usta bila puna spreme koju sam divljacki gutala. Kad je zavrsio pokazao mi je da se odaljim i ja sam nastavila da sedim na podu, a on i lena su otisli u pravcu kupatila.

Cula sam da su se tusirali, a potom su dosli opet kod mene. ”Nemoj da si se dirala tok ti ne dopustim” govorila je Lena , pretpostavivsi da sam krenula da drkam opet napaljenu ribicu. Znala sam da ne smem protiv njene volje i vlazna cekala sam da se vrate. Napolju je pocela neka oluja i grmaljivina.

Lena i on su otpili malo vina, i legla na krevet rasirivsi noge. Pokazala mi je da joj pridjem sto sam ucinila . Gledala sam u njenu nabreklu ribu i krenula sam je polako lizati. On mi je prisao sa ledja i osetila sam kako mi grubo gura prste u ribicu, mada mi je prijalo.

Lena je trljala svoje bradavice, dok sam lizala njenu ribicu, osetila sam kako mi je stavio svoj kurac u ribicu. brzo i zestoko me je krenuo jebati, samarao me je po guzi mislila sam da ce se zapalati koliko je peklo. Lizala sam sve brze i brze, osetila sam kako se Lena priblizava vrhuncu, pocela je svrsavati, a ja sam takodje bila na korak do toga da svrsim , kada je on naglo izvadio svoj kurac iz mene i nabio mi ga jako u guzu. Vrisnula sam , on me je jako scepao za kosu sto je bio znak da cutim.

Svrsio mi je u guzu, a ja sam uspela svrsiti takodje. Vec je napolju svanulo, opet sam njemu i Leni donela pice , zatim je on rekao kako sam dobra bila , na sta me je Lena pomilovala po kosi. On je otisao, Lena ga je ispratila, a ja sam ostala u sobi. Ribica mi je pulsirala od jebanja , kao i guza.

U ustima sam osecala ukus Lenine ribice i njegove sperme. Lena se vratila, obukla je svoju haljinu i zapalila cigaretu. Masirala sam joj tabane , i jos bila pod utiskom zadovoljstva. Proslog leta sam sa teta Lenom letovala u Spaniji, provele smo se odlicno, kupila mi je puno stvari i vodila me svuda, od kako sam pocela da zadovoljavam Lenu i njene muskarce, frajere sam prestala da jurim jer mojoj teta Leni to smeta , a sada se spremamo da idemo na Siciliju gde teta Lena ima puno prijatelja koji cekaju da upoznaju njenu poslusnu devojcicu.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Žena sa drugim

Zanimljivo koliko ima muskaraca koji bi voleli da gledaju kako im se zena jebe sa nekim drugim. 10 godina smo bili u braku, seksualni zivot u pocetku savrsen, tri godine od rodjenja deteta nikakav, tacnije dva, tri puta mesecno. Moja zena sem grudi koje su se promenile totalno posle trudnoce predstavlja savrsenstvo. Prelepa, ekstra zgodna plavusa, obrazovana…za sex nezinteresovana. To me je izludjivalo.

Kupovao sam razne igrackice, tipa nakitnjaci, navlake, dildo…sve smo upotrebili po jedan put. Nisam je varao iako sam imao mnogo prilika, pogotovo zbog posla kojim se bavim, nije ni ona mene, niti je ikada pokazivala sklonost ka tome. Prica pocinje pocetkom juna. Sin nam je bio kod babe i dede, pa sam ja znajuci da ce doci do sexa, namestio ogledalo naspram kreveta da bi bilo zanimljivije.

Gledao sam nas u misionarskoj pozi, a onnda nju okrenuo na stranu prema ogledalu, rasirio joj noge i uzivao u prizoru. Uhvatio sam je za kosu i rekao “gledaj!”, Pogledala je i rekla “Kako ti kurac izgleda veci ovako!”(inace imam prosecan, 16cm, srednje debljine), poceo sam da ga izvlacim i vracam jos jace. ”Pogledaj, kao da me neko drugi jebe!”A onda je pocela da pomera karlicu, da gura guzu u moje krilo, da se nabija jos jace, rukom je pocela da mazi picku, da je siri i rasteze. ”hmmmm.

. Jebi me Jebi me…rasturi mi picku!”, uhvatio sam je za vilicu:” A volis da se jebes? ”, ”hmmmm…da.

. Samo me jebi ”, ”jel’ bi volela da da se jebes sa drugim? ”, ”hmm…da.

. Da…”, jecala je, uzdisala a ja sam nastavljao silovito da je jebem!”To bih voleo da gledam…da te jebe, a meni da pusis!, ”pa sto ne kazes? hmm…gledaces !”Svrsio sam po njenom stomaku i uzivao u prizoru sperme koja siklja.

Imala je obicaj da posle sexa jos dva, tri puta sama izdrka, iako je dozivljavala uvek po nekoliko orgazama. Obukao sam se i otisao u dvoriste, a kad sam se vratio posle 45 minuta ona je jos obradjivala mackicU!Pocetkom avgusta otisli smo na more u Herceg Novi, uzeli lep apartman, sa dnevnom sobom i spavacom, obe su izlazile na istu terasu i imale pogled na more! Sve je perfektno, od sexa ni s!Treci dan otisao sam da se vidim sa drugarom u Tivat. Kad sam se vratio, parkirao sam auto i krenuo niz neke od brojnih stepenica u potrazi za zenom i sinom. Video sam ih na plazi u drustvu nepoznatog muskarca, lepo je izgledao, visi od mene, malo krupniji, ali nista preterano.

Porukom me pitala kad dolazim, i kad sam odgovorio za sat vremena rekla je vidimo se u apartmanu! Pratio sam ih dok su se vracali i zamalao da me vidi sin kome je lopta otisla niz stepenice. Vratio sam se do auta i izdrkao. To poslepodne cim je mali zaspao, izasla je iz sobe, skinula gace i rekla “Bas mi se nesto jebe!” Bilo je odlicno, a dok se polako nabijala na moj kurac, pitala je da li sam jos zainteresovan da je gledam sa drugim? , hmm…da…da…Dugo smo lezali i pricali, rekla mi je za Urosa, tako se zvao, i pricala mi kako se toliko napalila da je htela da mu predlozi da se kresnu! Nisam bio bas odusevljen u tom trenutku, ali naravno da sam pristao! Dogovorili smo se da izadje uvece, nadje se sa Urosem, a zatim da dodju i da se kresnu, a ja da gledam sa terase, dok ona ne dodje po mene da im se pridruzim. Sve smo razradili.

Mali je zaspao, a ja sam cekao na terasi do 2 sata, kad sam dobio poruku da stizu. Usli su tiho, a ona se pojavila u sobi i pitala da li sam spreman? Uf, vise nego spreman! Vratila se u dnevnu sobu, skinula haljinu i pocela da se ljubi sa njim. Ubrzo je skinula i gacice i stavila guzu na njegovo lice, uhvatila ga je za vec nabrekao (neznatno duzi, ali znatno deblji)kurac i pocela da ga lize. Mislio sam da ce mi srce iskociti, drhtao sam i drkao…U jednom trenutku podigla je glavu, jezik joj je bio na njegovom glavicu i namignula mi, a zatim pocela da mu tako pusi i mazi jaja da su joj posle par sekundi usta bila puna sperme.

Otisla je u kupatilo, a kad se vratila, Urosev kurac je bio spreman i cini mi se jos veci. Stavila ga je u usta, navukla kondom, opkoracila i pocela da se nabada na njega, guzu je istrcila, valjda zbog mene, a onda joj je on gurnuo prst u cmar i poceo da je razvaljuje. Ja sam umirao gledajuci kako se trese posle par orgazama. Ustala je i dosla u sobu.

Ja sam vec skinuo gace, misleci da je dosla po mene. Prisla mi je, pocela polako da mi drka i da me strasno ljubi, uhvatio sam je za pickicu koja je bila toliko mokra da joj se slivalo niz butine. ”Popusicu ti ali nemoj da dolazis tamo, nisam mu rekla za tebe!” Kleknula je i pocela da mi pusi! 10 sekundi mi je trebalo da joj napunim usta. Vratila se Urosu, natrcila guzu, sto je ovaj jedva docekao i nastavila da se jebe.

Trajalo je to oko sat i po, a pola sata nakon toga Uros je otisao. Otrcao sam kod nje, lezala je na ledjima i lagano mazila totalno mokru picku. Poceo sam da je lizem iako se osecala sperma, ali je ona ustala i rekla:”Mislim da joj je dosta za danas. ” Otisla je da spava, a ja sam uvideo koja sam budala.

To me iznerviralo, a tek ujutro kad me poslala po neke tablete”jutro posle” kao da ne bi slucajno zatrudnila. Sledeci dana nismo mnogo pricali o tome i zakljucili da je to samo letnja avantura. Cak smo se dva puta i kresnuli do kraja letovanja. Kasna jesen, subota ujutro, krecem na posao, zvali me nesto vanredno u petak.

Tiho sam izasao iz sobe i krenuo kad mi javise da ne moram dolaziti, da se ne bih vracao i budio zenu, seo sam u dvoristu pored rostilja, zapalio i razmisljao da li ce danas biti sexa, posto smo sami kuci. A onda sam se sokirao!!! Odjednom se ispred kapije parkirao auto, iz njega je izasao Uros, nosio je ruzu i neki paketic. Mislio sam da cu se onesvestiti! Usao je u kucu, a ja sam brzo pretrcao dvoriste i preko terase se usunjao unutra. Bukvalno su odmah poceli da se jebu, nisam mogao da vidim, ali sam cuo moju zenu koja je uzdisala i:” Konacno lepa moja kurcina…hm….

”, ”Polako, pojesces ga Ha ha “, ”Stavljaj mi ga u picku, ne mogu vise cekati ni sekund…joj kako ga volim…to je kurac…. ”, ”Pa gde ti je muz? ”, ”Ma kakav muz, od kad sam tvoj probala njegov vise ne mogu ni da pogledam…!”Zakleo bih se da sam se na trenutak bio onesvestio! Da ne davim, ubrzo posle toga ja sam se odselio, ostavio sam joj kucu i auto.

Cak je u svadjama ispalo da sam ja kriv jer sam je naveo na to, htela je i da se pomirimo, ali one reci su mi stalno odzvanjale u glavi! Jebi ga, ja sam imao lose iskustvo, zato dobro razmislite pre nego sto se odlucite za tako nesto. A mozda je tako i bolje, sve u svemu posle jebanja nema kajanja! .
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Utjeha za moju majku

Cijelu noć sam slušao oca i majku dok su se svađali u njihovoj sobi. Majka je plakala prebacivajući ocu da se švaleriše sa raspuštenicom Milkom iz našeg naselja. Otac je majci prigovarao da i ona ima svojih bubica i da mu ne pruža dovoljno u krevetu. Bilo ih je sumorno slušati. Pokajao sam se što sam za produženi vikend došao iz Sarajeva, gdje sam bio na studijama gronomije.

Tek pred zoru strasti su se stišale, naravno kada je svađa u pitanju. Svađu su zamijenila šaputanja i škripanje kreveta. Zaspali su pred zoru. Ujutro je otac otišao sa kolegama u Hrvatsku na teren.

Majka ga je ispratila sa suzama u očima, znala je da mnogo toga među njima ne štima. I ja sam bio potišten, zbunjeno sam ispratio oca. Moja majka, seljanka, ali veoma lijepa i očuvana žena u ranim pedesetim godinama. Imali su mene i dvije godine stariju sestru, koja se udala u Srbiju.

Majka je neumorno radila po kući, na njivi i u bašti. Imali smo i malo stoke. Ali bila je uvijek uredna i privlačna žena. Te večeri, prve po odlasku oca u Hrvatsku, bilo je jako nevrijeme.

Po običaju je nestalo struje, pa smo za rasvjetu koristili svijeću. Majka se nakon porađenih dnevnih poslova istuširala i obukla svoju omiljenu spavaćicu koja joj je pokrivala koljena. Računala je na to da svijeća slabo obasijava, pa ispod spavaćice nije imala ništa, ni grudnjak ni gaćice. Njene sise su bile velike i još uvijek jedre.

Bradavice, kao dvije trešnje i za divno čudo stršile su joj dosta visoko. Imala je lijepe kukove, zaobljenu malo veću guzu, a crni trokut jasno joj se oslikavao kroz spavaćicu. -Sine zašto ne ideš na spavanje, meni se ne spava , ja ću sjediti ovdje u kuhinji pored svijeće, rekla mi je brižno. -Ne brini majko za mene, ne mogu ni ja zaspati, odgovorih joj lakonski.

-Šta je u pitanju, imaš li problema sa ispitima, ili djevojkama možda, upitala me je. -Ma nemam, odgovorio sam hladno. Na njeno insistriranje dao sam joj do znanja da sam čuo njihov cijeli razgovor prethodne noći, da mi je žao zbog toga i da se brinem za njihov brak. -Ne brini se sine za nas, matori smo već, a ja sam uvijek bila žrtva, navikla sam na to, i takva ću i ostati do kraja života, a potom je tiho zaplakala.

Dugo sam je posmatrao tako uplakanu i zamišljenu, a onda joj mucavim glasom rekao: -Ne razumijem oca, zašto traži hljeba pored pogače. Vrijedna si i poštena žena, uredna, brineš o domaćinstvu, a na kraju krajeva prema onoj ženi si kao djevojka. Ona se ne može sa tobom porediti. -Ma kako ne može, ona nije umorna kao ja, ona je uvijek raspoložena za sve, a ja to ne mogu, nastavila je da plače tiho.

Poljubio sam je u obraz, privila me uza se, osjetio sam njene tople velike sise na sebi. U tom trenutku kontrola me napustila, moj kurac je strahovito skočio. Siguran sam da ga je majka osjetila na svom stomaku, iako sam se odmicao, ona me je čvrsto držala u naručju. I ja sam je držao dlanovima za leđa, ali kad mi je naslonila glavu na rame i pripila se nježno uz mene, plačući, počeo sam je trljati po leđima.

U jednom trenutku moja desna ruka joj se spustila skroz do pojasa, pa onda niže zadržala upravo na guzi. Osjetio sam da ispod tanke tkanine nema gaćice, guza joj je bila obla i vruća. Stresla se, spustila i rekla, oprosti, malo sam se više opustila i prepustila mašti, idemo na spavanje. Majka je legla u svoju, a ja u svoju sobu.

Oboje nismo mogli zaspati, što se osjetilo po neprestanom okretanju u škripavim krevetima. Negdje iza ponoći majka je otišla do toaleta, a onad uputi ka meni, u moju sobu. -Spavaš li sine? , prošaputala je. -Ne spavam majko, ne znam šta mi je.

Sjela je pored mene. Ležao sam samo u gaćama, otkriven. Majka me milovala po kosi i rekla da se ne ljutim na njih, pogotovo na nju, jer ona ispašta cijeloga života. -Dosadilo mi je sine da uvijek glumim zadovoljnu ženu, iako to u dnu duše nisam, otvorila mi je dušu.

Znaš ponekad mi se otac gadi kad znam da je došao od one kurvetine, ali radi mira u kući popustim i glumim da sam srećna. Pomišljala sam da i ja švrljam, ali ne mogu, ne mogu nikako. Pričajući samnom uglavnom o svojim problemima i propuštenim šansama, nalaktila se prvo na lijevu ruku, a zatim legla na bok pored mene. Tiho mi je pričala o svemu, ja sam joj te večeri bio rame za plakanje.

-Pa zašto i ti ne pogledaš malo oko sebe, lijepa si i privlačna žena, to svi znaju, sugerisao sam joj. -Ne mogu, ne mogu, bojim se pući će bruka, a onda da u zemlju propadnem. U jednom trenutku sam se malo namjestio u krevetu i svojom nogom dodirnuo majčinu bedru. Bio je to fantastičan osjećaj jake ženske noge.

Nije ju pomjerila, ostavila ju je priljubljenu uz moje tijelo. Bili smo vrući oboje. Ležeći na boku majka prebaci desnu ruku preko mojih grudi, milujući me , ćuteći nekoliko minuta. Lomio sam se, nisam znao kako da protumačim taj njen postupak.

Opet sam se pomjerioovaj put sam joj dotakao i grudi, majka se nije pomjerala. Odlučih da prebacim ruku preko nje. Prebacio sam je preko boka, a zatim joj pomjerio ruku na kuku. Pod mojim dlanom bila je njena guza.

Majka se umirila, žmirila je i malo glasnije disala. Počeo sam joj rukom blago masirati guzu, prijalo joj je, rekla je kako si nježan ovako ću zaspati. Spuštao sam ruku sve niže i došao do koljena do kraja spavaćice. Majka je odavala utisak kao da spava.

Pripila se uz mene, umirila i zaspala, pomislih. Svoju lijevu nogu sam umetnuo između njenih i nastavio da je milujem po guzi. Nije se pomjerala, držala je ruku ovaj put ispod moga pazuha. Pošao sam rukom nagore i došao do velikih sisa.

Milovao sam ih preko spavaćice i osjetio velike tvrde bradavice. Nije se pomjerala, pravila se da spava. Ponovo sam ruku vratio na koljeno i ispod spavaćice uz nogu pošao do guze. Milovao sam ju nježno, strpljivo, baš kako najviše voli.

Kad sam joj zaustavio ruku na guzi, malo se pomjerila, gotovo da je legla na leđa. -O pa ti još ne spavaš, rekla mi je svjesna položaja moje ruke. -Ne spavam majko, rekao sam, ne pomjerajući ruku ni milimetar. Majka se okrenula potpuno na leđa, ne smičući moju ruku sa sebe.

Milovao sam joj bedra i za par minuta dlan položio na gustu crnu pičku. Mama je samo zaustila dugo ohhhhhhhhhh i još više se umirila, istovremeno malo razmaknuvši noge. Pomjerao sam ruku u ritmičnim krugovima sve dok srednjim prstom nisam došao do sluzavih usmina. U tom trenutku majka sikde ruku sa mene i pođe dole da mi oslobodi ukurćeni kurac.

-kako je lijep, kako je velik i debeo, mnogo je veći nego u oca, rekla je tiho, gotovo šapatom. Milovala mi je naizmjenično kurac i jaja, a onda i guzu. Poptom se pridigla i preko glave svukla bijelu spavaćicu. Poljubio sam joj bradavicu, prvo jednu pa drugu i jezikom pošao niz stomak dole.

Ječala je šireći noge. Lizao sam joj sočnu sluzavu pičku, a ona mi ga je blago drkala. Nisam želi čekati, kleknuo sam joj među nogesavioh ih u koljenima, nekoliko puta protrljao glavićem po vlažnoj pički i u sekundi ga sjurio do jaja. Ponovoio sam desetak puta tako jake ubode i malo se smirio.

Majka je bila sve glasnija, ječala je i grebala me po leđima. -Jebi me slobodno, slobodno istresi i posljednju kap u mene, odavno ne mogu ostati trudna rekla mi je. Zakucavao sam je kao ni jednu do tada, jako, po malo grubo i svaki put do jaja. Osjetio sam da je na vrhuncu, disala je sve jače, počela je urlati izdižući me karlicom sa kreveta.

Svršavali smo skupa, dugo i žestoko, drhteći, jedva disajući, kao nikada do tada. Nije mi dala da ga vadim, obuhvatila me je i rukama i nogama, čekajući da mi se diže u njoj. I zaista, moj mladi kurac ponovo je bio krut kao stijena, ovaj put sam je lagano i nježno ispitivao do posljednjeg milimetra mog 19 cm dugog kurca. Onda je majka rekla – stani.

Sad ja želim da dominiram. Okrenula me na leđa, nasadila se na moj tvrdi kurac i nabijala žestoko, jako, da su me pokatkad jaja boljela od udara njene guze. Kad je svršila okrenuo sam je otpozadi, ubacio joj, a zatim njene noge ispružio i provukao ih između mojih. To je bilo veličanstveno, tako ga je jako pritiskala, a ja sam je osjećao cijelom dužinom tijela.

Ruke sam podvukao ispod njenih sisa, disao sam joj u uho. Svršavao sam jako, urlajući, a nekoliko sekundi iza mene i ona je počela svoju seansu. Onako znojavi i zadovoljeni smo zaspali. Ujutro me probudilo njeno milovanje i prelijep osjećaj jezika na kurcu.

Dugo ga je pušila, a onda zapovijednički rekla, pojebi me sa strane, ali najgrublje što možeš. Želim da ma napuniš do kraja, da svršavam kao ždrijebica. Tako je i bilo. Nakon doručka majka je otišla u štalu, a ja za njom.

Tu, među kravama sam joj zadigao suknju i ubacio joj kurac otpozadi, istovremeno motreći na vrata, da neko ne bi naišao. Za dvadeset dana dok otac nije došao pojebali smo se više od 60 puta. Svaki put sve sočnije i bolje, a vrhunac smo doživjeli kada su oca jedne noći donijeli jako pijanog. I dok je on hrkao u svom krevetu, mumlajući nešto nerazgovijetno, ja sam pumpao mamu na njenoj polovini kreveta.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 373 374 376 377 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Mar 2024, 11:51:30
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.133 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.