Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Mar 2024, 00:39:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 1 Član i 10 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 372 373 375 376 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Erotske price  (Pročitano 26576673 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Obiteljska hipnoza

Sjedio sam pred kompom kad mi je sestra ušetala u sobu. «Miro, kaj radiš? » Renata je pravi komad, dvedesetogodišnjakinja visoka 170, super oblikovanog tijela. Kada je bilo sušno razdoblje uvijek sam zamišljao kako nju jebem. E, baš je sad bilo takvo razdoblje. Razmišljao sam o predavanjima na faksu, konkretnije, o hipnozi s kojom smo se bavili, pa mi je palo napamet mogu li psihijatri svoje vještine koristiti za ševu? Iako sam ja još bio na fakultetu to me pitanje počelo ozbiljno zaokupljati, jer sam smatrao kako je neprimjereno da sam u svojim godinama još nevin.

Jedina cura s kojom sam mogao bez srama razgovarati bila je Renata, kod ostalih zbog svoje zbunjenosti nisam imao teoretske šanse. «Kopam nešto po netu. » «Šta? » Htio sam joj odgovoriti da je se ne tiče, ali ipak nisam. «O hipnozi.

» «A zašto? » «Pa to mi je sad na faksu. Ono, zanima me šta ima na mreži. Daj odi nešto radit i ne jebi me. » «Kad te volim zajebavati… Možeš mene hipnotizirat? » Osjećao sam kako mi se karina napinje.

«Vjerojatno da. To će te jako opustiti, jesi sigurna? » Frknuila je nosom kao u svim situacijama koje su zahtijevale razmišljanje. «A oću ja onda raditi neke stvari koje inače nebi… mislim, možeš me natjerati na to? » «Pa da mogu vjerojatno bi, ali ne mogu. Ne možeš natjerati pacijenta pod hipnozom da radi nešo što inaće nebi.

» «Ok, onda me daj, ionako mi je dosadno. » Odlučio sam da ću je probati u pravom smislu te riječi. «Dobro, Renata, sjedi na krevet i prati moj prst. Pomicat ću ga a ti ga moraš pratiti pogledom.

Osječat ćeš se sve opuštenije, dok na kraju ne padneš u trans. » Micao sam prst pred njenim očima, zatim sam joj ga polako primaknuo. Profesor nam je objašnjavao kako možeš hipnotizirati nekog ako napraviš dvije stvari. Prvo, moraš zadobiti njegovu pažnju, a drugo, moraju te pušiti.

Obadvije stvari su mi jako dobro išle. «Kada se moj prst približi tvom nosu nećeš više moći držati otvorene oči. Zatvorit ćeš ih i nećeš ih otvarati sve dok ti ne kažem. » Primjetio sam kako stvarno počinje gledati u križ.

Zaklopila ih je. «Sada si u dubokom relaksirajućem transu. Cijelo tijelo ti je opušteno, osjećaš se izvrsno. Topla si i opuštena.

Kada te probudim bit će ti genijalno. Toplo, udobno i genijalno. Brojat ću do tri, i onda ćeš se probuditi. Kad god ti kažem da spavaš, pasti ćeš u još dublji trans, skroz mlohavog, bezvoljnog tijela.

Jedan, dva, tri. » Otvorila je oči, «Bila sam hipnotizirana? » «Naravno da si bila. » «Nevjerujem ti», nasmiješila mi se. Nisam znao što sada moram učiniti, ali sam htio da dobro ispadne.

«Renata, spavaj. » Zatvorila je oči i strovalila se na krevet s rukama opuštenim pored tijela. «Kako se osjećaš? » «Jako opušteno. » Morao sam isprobati dubinu transa, tj jeli somnabulist i hoće li se sjećati što se događalo dok je bila u transu.

«Renata jako je toplo. Kada se probudiš bit će ti vruće. Nećeš se sjećati da si bila hipnotizirana. Raskopčat ćeš bluzu kako bi se rashladila.

Mislit ćeš kako neću primijetiti. Jedan, dva, tri. » Otvorila je oči i sjela gotovo istovremeno raskopčavši prva tri gumba na bluzi. Nije me gledala dok je to radila.

«Vruće mi je», rekla je. «Hoćeš me hipnotizirati? » «Renata, spavaj. » Ponovno se srušila na krevet. Učili su nas da se sa dobrim subjektom može komunicirati dok je u transu i da se poslije toga ne sjeća.

Tako se dobijaju najiskreniji odgovori. «Renata, jesi nevina? » Nije se ni pomaknula. «Nisam. » «Uživaš u ševi? » «O, da.

» Ja sam visok skoro 190 i sportski građen. I kurčina mi je proporcionalna s tim tijelom. Nadao sam se da Renata voli velike frajere. «Renata, kada se ovog puta probudiš, bit ću ti jako seksualno privlačan.

Fantazirat ćeš o tome kako se jebemo. Zamišljati moj veliki kurac i to će te napaliti. Nećeš me vidjeti kao svog brata. Jedan, dva tri.

» Sjela je i otvorila oči. Prvo se osvrnula oko sebe, a zatim me ozbiljno pogledala. Ulovio sam ju kako mi zuri u prepone. «Miro, osjećam se čudno.

Mislim da bi se podhitno trebali maniti te hipnoze. » «Kako čudno, reci mi? », već sam se ufurao u svoju buduču profesiju. «Nemogu ti to opisati, jednostavno čudno. » Zacrvenila se.

Vidio sam kako joj se crvenilo širi do grudnjaka, čipkastog grudnjaka koji se jasno vidio kroz raskopčanu bluzu. Nosila je bluzu i pamučnu suknju. Sjeo sam pored nje. Primaknula mi se toliko blizu da sam joj osjetio bokove.

Zagrlio sam je da vidim što će se desiti – i privinula se. Us sljedećem momentu već mi j nudila usne. Naravno da sam joj zavaljao jezik a onda se odmaknula. «Šta to radim? !… Mislim, šta ti radiš? !» «Ljubim te, to je ok, zar ne? » «Valjda.

Al nekako mi je čudno. » «Renata, spavaj. » Opet je legla na krevet, no ovog puta sam je zgrabio za desnu sisu. Nije reagirala na to, ali ja bogami jesam.

Bio mi je kameno tvrd. «Renata, kada te probudim, nećeš me vidjeti kao brata. Biti ću neki Miro kojeg želiš zavesti. Napravit ćeš baš sve kako bi me natjerala da te poševim.

Jedan, dva, tri. » Ponovno je sjela. Jako mi se približila, primila me za desnu ruku i stavila je na svoju sisu. «Sviđa ti se ovo, Miro? » Brzo sam joj maknuo grudnjak sa sisa i prvi oput u životu gledao u gole ženske grudi.

Primio sam je za malu bradavicu i šiljio je među prstima. Kada je zajecala nagnuo sam se i poljubio je. «Mmmm Miro, takoje fino. Sisaj je, molim te!» Bradavica joj je bila skroz ušiljena i mokra na vrhu kao da će svakog časa štrcnuti iz nje mlijeko.

Bilo mi je izvrsno, no nisam imao pojma što u ševi ide sljedeće, pa sam samo molio boga da je ona dovoljno iskusna i da će znat ovo voditi do kraja. Dosta dugo sam joj nastavio sliniti sise. Sestra je sve glasnije uzdisala i stavila mi ruku na svoju pičkicu koja je bila totalno mokra. Onda mi je raskopčala šlic i primila karu u ruku od čega sam se skoro onesvijestio.

Na brzinu sam pogledao sat i vidio da se mama vraća za sat vremena. Do onda moramo bit gotovi. Trljala mi je kurac na način kako si to i sam radim kad drkam, ali sada je bilo bolje. Mislio sam da ću svakog trenutka svršiti.

Renata se sagnula i poljubila ga, usisala ga je u svoja topla, prekrasna usta. Ispraznio sam se u nju dok su mi se njene usne sklapale oko tvrde batine. Samo sam pumpao i pumpao, a seka je sve stručno gutala. Nikada u životu nisam se osjećao ovako, i nisam želio da prestane.

To mi se skoro i ispunilo jer ga nije izvadila a od topline i vlage smjesta se opet dignuo. Renata ga je nastavila pljugati sve dok opet nije bio ful tvrd, a u međuvremenu i ja sam nju trljao preko gaćica. Bila je sve vlažnija i vlažnija dok konačno nije podigla guzu s kreveta. «Hoćeš mi skinuti gaćice? » Srolao sam ih namjerno usput dodirnuvši rastočenu pičku iz koje se širio oštar miris napaljenosti.

«Miro, hoću da mi ga staviš. » «Ostat ćeš trudna? » «Ne, na pilulama sam. Brzo mi ga daj, oooohhh

jebi me…» Vodila me do svoje napaljene pice. Jako je raširila noge kako bi joj što lakše moga priči, a ta ljubavna rupa bila joj je uska, topla i predivna. U pički sam izdržao duže nego prije, pumpao sam i pumpao sve dok iznenada nisam osjetaio kako se pičkine stijenke sužavaju oko kurčine. Batrgala se i vriskala, «Svršavam, svršavam!!!» Ispalio sam metke u sestru i zatim se strovalio.

Ležali smo tako nekoliko minuta, a onda mi je palo napamet kako je mama na putu kući. Renata je sjela, popravila grudnjak i počela navlačiti gaćice. I dalje je bila zarumenjena. «Miro osjećam se ko da zračim, ne mogu vjeroavti da smo to napravili.

To ti je bio prvi put? » «Da seka, skinula mi si jumf. » «Pa, oduvijek sam govorila da ću te naučiti neke stvari. » Nasmijala se iz srca ni jednom ne spomenuvši hipnozu. «I dalje želiš da te hipnotizitram? » Bijelo me pogledala, «Mislim da smo se dovoljno zabavljali, zašto ne hipnotiziraš mamu? » E to je bila dobra ideja! Mama je bila građena kao Renata, samo deblja.

Tata nas je napustio prije dvije godine, jednostavno je izašao i više se nikad nije vratio, a mama poslije njega nije ni spominjala druge muškarce. Kada nisam maštao o Renatinoj pičkici drkao sam na mamu. Zašto ne? Nekoliko minuta poslije mama je došla kući. To je uvijek bio mali događaj, predstava.

Daljinskim bi otvorila vrata garaže i potrubila. Htjela je da je dočekam na vratima i ponesem stvari koje je kupila. Ni danas nije bilo iznimka. Čuo sam trubu i spustio se niz stepenice.

«Miro, imam dvije vrečice, nosi ih», nikad je nisam odbio. Renata se spustila samnom i namignula mi. «Mama baš smo na faksu učili hipnozu, mogu vježbat na tebi? » Sestra je kimnula, «Daj mama, biti ćeš jako opuštena od toga. » Pogledao sam je i prošaptao, «Od kud znaš? » Odšapnula mi je, «Pa ti si mi rekao!» Ulazio sam u kuhinju s vrećicama kad mi je stara odgovorila, «Naravno sine, zašto ne? Al poslije večere.

Renata dođi mi pomoć skuhat. » Razgovor za stolom bio je uobičajeno dosadno čavrljanje. Bio sam nestrpljiv no nisam htio prestrašiti staru. Nosila je kostimić sa suknjom i bluzom, samo je skinula sako kada je kuhala večeru.

Ona je pravnica u poznatoj kancelariji gdje je zadužena za privredno pravo. Poslije večere pomogao sam joj oprati suđe i spremit tanjure. «Možemo poslije onda u boravak… da ti pokažem kako hipnoza funkcionira? » «Prvo bi se presvukla. » «Ma daj, samo nekoliko minuta.

Onda ćeš biti opuštena pa je logično da se poslije obučeš u udobniju odjeću. » Mislio sam na nešto JAKO udobno. «Dušo, znaš da ti nemogu reći ne. » Dok je išla prema boravku rekao sam Renati da nam se pridruži, «Mama ti sjedi na kauč, a Renata će u fotelju.

» Smjestile su se, a onda sam stao iza mame i stavio joj ruke na čelo, «Zaklopi oči i dopusti tijelu da utone u dubok san. » Zažmirila je i stvarno djelovala opušteno. Stajao sam kraj Renate, a kako sam htio i nju kontrolirati neprimjetno sam procijedio, «Spavaj, Renata. » Odmah se srušila.

Kurac mi je nezaustavljivo rastao dok sam zamišljao što bi sve mogao raditi mami i seki. Odlučio sam da ću na staroj primjeniti još jednu tehniku koju sam naučio na medicini; pritiskati joj čelo. «Dok ti stiskam čelo, osjećaš kako toneš u duboki trans. Tijelo ti je mlohavo.

» To sam joj radio još nekoliko minuta sve dok se nije u potpunosti predala. Govorio sam joj iste stvari kao i sestri; kada joj budem rekao da spava zaspat će. Sada sam ju morao probuditi da vidim kako napredujemo. Sjela je i pogledala me, «Miro kaniš ti mene hipnotizirati ili ne? Jer ako ne, idem se presvući.

» Bila je ista ko Renata, prekrasan subjekt. Gotovo sam zaslinio piljeći u nju – čvrste noge, oblinasto tijelo, sise još veće od Renatinih. Barem su se tako činile, a to sam nestrpljivo planirao što prije provjeriti. Već sam bio iskusan ljubavnik, a vodeći se iskustvom sa sestrom, odlučio sam malo ubrzati stvar.

«Mama, osjećaš se jako napaljeno. Užasno, al stvarno užasno želiš voditi ljubav samnom. » Tu sam zastao gledajući je kako trlja prekrasna bedra jedno u drugo. «Jako sam ti privlačan i želiš da te pojebem.

» Znao sam da se stara pali na grublju spiku. «Nećeš me vidjeti kao svog sina, pred tobom je samo jako atraktivan mladi muškarac. Ustani i skini se. » Zadržao sam dah.

Stara se dignula i počela raskopčavati bluzu. Yes! Imala je vrlo konzervativan bijeli grudnjak i iste takve gaćice. Ponovno sam počeo njušiti isti mošusni miris kakav se širio i među sestrinim nogama. Krenula je rukama prema kopćici od grudnjaka i skinula ga.

Sise su joj malo visile, i da, bile su veće od Renatinih. Kada se skroz skinula krenula mi je u zagrljaj, a ja sam je oboružan iskustvom sa sestrom, dočekao i odmah joj zavaljao jezik u usta, dok sam jednom rukom već mijesio zrelu guzu i prstićima kretao prema pički. Kada sam jagodice prislonio na skroz mokru rupicu stara je zajecala i počela se nabijati. «Mama, i dalje ćeš ostati u hipnotičkom transu ali ćeš biti skroz budna.

Želiš li biti moja hipnotizirana seks robinja? Radit ćeš sve što ti kažem. » «Oh, da, Miroslave, hoću. » «Želiš li se sjećati toga kad te probudim? » «Ne, sine, ne želim. Hoću da me ševiš dok sam pod tvojom kontrolom, a onda želim zaboraviti.

» «Mama, jesi na pilulama? » «Odavno su mi zavezali jajnike. » «Popuši mi ga. » «Da, Miroslave. » Primila je moj nabrekli kurac u ruku i strpala si ga među usne.

Bez problem ga je cijelog skliznula niz grlo. Nisam mogao vjerovati kako ga je dobro sisala, no obzirom da sam taj dan već nekoliko puta svršio, dobro sam se kontrolirao. Postajao sam sve tvrđi i tvrđi. «Mama, dosta si bila na pljugi.

» Izgledala je razočarano dok se odmicala od njega. «Sad ću te pojebat. » Kita mi je stajala kao kolac. Podigao sam je ispod ruke i namjestio na njega.

Zavaljao sam joj ga do jaja. Mmmm kako je dobro bilo ševiti mamicu… Stara se omotala nogama oko mene, a ja sam je trošio stoječki, pomičući je za guzu gore dolje. Nije loše za drugi put. Bila je sve napaljenija, osjetio sam kako joj se pizda grči na mojoj kiti, a i zabacila je glavu uz sve glasnije uzdisaje.

Ispraznio sam se u nju, kleknuo na pod i pustio je da se otkotrlja kraj mene. Izgledala je kao krpena lutka. Činilo se da je tek sada zapazila Renatu. «Skinuo sam jumf na Renati.

Ti si mi druga pička u životu. Jesi se kad lezbala sa ženom? » «Jesam sine, predivno iskustvo. » «Hoću da to sad ponoviš sa Renatom. » «Da, Miro.

» «Renata, dođi ovdje. » Renata se dignula i prišla mi. Izgledala je kao zombi. «Reci seko, voliš svoju mamu? » «Da Miro.

» «Hoću da se skineš i vodiš ljubav s mamom. » «Da, Miro» Brzo je strgnula krpice sa sebe. «Stani pored mame tako da vas obadvije mogu gledati. » Bila je strašno slična staroj, ista visina i isti oblik.

Kao što sam već rekao, mamine sise bile su nešto veće i malo su visile. Obje su imale prirodno plavu kosu i bile u izvanrednoj formi. I obje su imale ušiljene bradavice i skroz mokre pičke. «Renata, ti lezi na pod, i raširi noge kako bi ti mama mogla lizati pičku.

» Renata se postavila na sve četiri kao kuja, a mama je dopuzala iza nje i izvukla jezičinu. Kčer joj se sve više nabijala na facu. Od tog prizora mali mi je ponovo počeo poskakivati, tako da sam se nastavio iza mamine guze i stavio joj ga u pičku. Bila je razvaljenija, šira nego prvi put, ali je i dalje bilo super.

Pumpao sam staru dosta žestoko, a ona je istim tempom lizala sekin pičić. Jebali smo se u vlakiću sve dok stara prva nije počela svršavati, pa se s glasnim vriskanjem oglasila Renata, i tek na kraju ja. Ispalio sam sve iz jaja u mamu i strovalio se na njih dvije. Ležali smo tako na gomili nekoliko minuta.

«Renata, mama, idemo pod tuš. » Nakon tuširanja naredio sam mami da se obuče i siđe u boravak, a Renaticu sam odpeljao u svoju sobu, pokupivši usput odjeću. U sobi smo se obukli, i naravno, tek onda sam joj dao znak da se smije probuditi. Blinknula je očima i pogledala se.

«Miro, kako sam dospijela ovdje… i šta si mi radio? !» Smijala se. «Hipnotizirao sam te. » «Isuse!» uskoro se i stara spustila. Imala je razvučenu kučnu haljinu i šlape.

«Bok mama, kako se osjećaš? » «Zakaj me to pitaš? Baš čudno… Osječam se čudno. Osjećam se kao da te želim dodirivati i … neznam…», glas ju je izdao. «Dodirivati gdje? » Nikada nisam vidio da se mama zarumenila, no sad je bila sve crvena, «Ne mogu ti reći. » «Mama, spavaj.

» Istog trena srušila se na pod. Podigao sam je i stavio na kauć. «I dalje me želiš dodirivati? » «Oh da, Miroslave. Želim držati tu tvoju kurčinu.

Sine, poludit ću! Molim te, napravi nešto da ne razmišljam o tebi kad nisam hipnotizirana. » Posegnula je za mojim šlicem i izvukla ga. Malo ga je držala pa stavila glavicu u usta. Renata nas je gledala.

«Miro, ljubomorna sam na mamu!» Opet sam bio spreman za svršavanje. Mama je zbog godina iskustva bila izvrsna pušačica; znala je pravu mjeru drkice, sisanja i lickanja, a time je zaslužila i porciju sperme u usta. Progutala je svaku kap. Opet sam staru bacio u trans.

«Renata, što možemo učiniti za tebe? » «Da mi bude lijepo…» «Renata, spavaj. Kada te probudim osječat ćeš se super. Nećeš biti ljubomorna na mamu, radit ćeš sve što te budem tražio a to će te uvijek iznova usrećivati. Mama, kada te probudim, osječat ćeš se predivno i nećeš se ničeg sjećati.

Budna nećeš imati seksualne fantazije o meni. Samo ćeš htjet ispunjavat sve što budem tražio od tebe. Mama, kad nabojim do tri, probudit ćeš se. Jedan, dva, tri.

» I sve do danas imam dvije poslušne seksualne robinjice… .
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Moja mama, moja sekretarica

Jos za vreme studija pricao sam sa drugom oko otvaranje sopstvene firme. Ubrzo po zavrsetku Milan i ja smo otvorili projektni biro i poceli da jurimo i grizemo za posao. Dobro radimo i posao je lapo poceo. Ozbiljni od pocetka, na nas su tako i gledali. Nisu nas smatrali klincima.

Posle prve godine vec smo imali jos dva radnika, trece godine, vecu kancelariju, tj vise njih sa 10 zaposlenih i jos pride honorarci. Doslo je do toga da nam je neophodna i sekretarica. Pustili smo pricu svuda kako trazimo pouzdanu i zensku osobu srednjih godina, znanje engelskog, komp i kako vec ide. Posle gomile nezrelih devojaka i kojekakvih preporuka skoro smo digli ruke od te ideje.

U razgovoru sa mojim matorcima keva mi je dala jedan predlog. “Ajde ovako, ja cu 6 meseci neplaceno u firmi i doci da vam pomognem dok se ne snadjete” Iskreno nisam ni razmisljao o tome, keva je radila u banci sa klijentima, nije bas bila luda za tim poslom. Odlicno je govorila engleski a rad na racunaru joj nije bio nikakav problem. Cale je podrzao taj njen predlog, a i meni je bilo ok, lakse cu se sa njom dogovarati nego sa neki nepoznatim.

Nazvao sam Milana i predlozio mu to. I njemu je to bilo skroz ok, pa sam na kraj u i ja rekao da. Koliko sutra je u banci sredila neplaceno i naredne nedelje je pocela kod nas. Napravili smo joj docek, upoznao sam je sa svima i uveo u posao.

Znala je kodekse ponasanja i kulturu razgovora sa klijentima, ubrzo smo dobili i prve pohvale ok klijenata kako imamo jako poslovnu sekretaricu. Imponovalo mi je to naravno. I kao pojava je plenila. Sa svojih 48 godina izgledala je jako dobro.

Krupnog i cvrstog poprsja koje je lepilo oci, prijatnog osmeha i glasa, dobre gradje. Niko joj ne bi dao te godine. Vec sam primetio kako joj se zaposleni lagano nabacuju i flertuju. Prijalo joj je to sto su joj se klinci nabacivali, uvek je sa svima lepo popricala.

Poceli su i komentari od komintenata na racun nje i to kod mene. Nasmejao bih se i rekao da mi je to mama. Bilo bi uvek izvinjenja i njima bi bilo neprijatno, ali uvek se zavrsavalo na sali. Pocelo je da se desava to da je i ja povremeno pogledam kao zenu a ne mamu.

Tada bih se izgubio i skrenuo misli. Brinulo me je sto je to postajalo sve cesce, cak sam i ja poceo da dajem komplimente i da skriveno flertujem sa njom. Odgovarala je na moje opaske uz smesak. Trudio sam se da to radim kada nije bilo nikoga da to cuje.

Prijalo mi je da tako skriveno flertujem sa njom. Ona je u meni videla uspesnog sina, kojeg postuju, videla je pravog coveka a ne dete. Tako se i postavljala ispred drugih. Sve sam cesce trazio priliku da joj pridjem i kao nesto kazem da uradi, pa joj se naslovnim na rame i pokazem sta i kako i pritom ne propustim da bacim oko na njeno poprsje.

Au kako je to dobro izgledalo. Trazio sam priliku da se mimoidjem sa njom ne bi li se ocesao o njenu guzu ili grudi. Sve sam cesce i cesce vrebao takve prilike, da sam verovatno bio i provaljen. Trudio sam se da pazim ali to je postalo jace od mene, prosto sam zeleo da je onjusim, da joj dobacim po nesto i sacekam njen komentar.

Najgore od svega, sto je i ona odgovarala dvosmisleno, nisam znao da li ja umisljam ili se i ona na neki nacin nabacivala. Primetio sam da je skidala sako kada bi svi otisli i ostala fino dekoltirana dok smo sami. Dolazila bi do stola i sa ledja mi naslanjala grudi na rame kao da me pita nesto. Provalio sam da su pitanja uglavnom nebitna, vec je bitno da dodje do moje kancelarije.

Uvek bi se malo vise naginjala da nesto spusti na moj sto i tako mi omogucila pogled na te prelepe grudi. Sve cesce je znala da me u prolazu onako cmokne u obraz bez razloga. Ali uvek da niko to ne vidi. Sve mi je to prijalo, pocela je da se pojavljuje u mojim snovima.

Tada sam znao da sam zaglibio u toj ideji. Definitivno sam se primio na rodjenu majku… Dani su tekli a ja sam se svako jutro budio sam tom mislju.

Nisam znao vise kako da komuniciram, kako da se ponasam, plasio sam se okoline, da neko ne primeti, da se ne izletim sa nekim nepristojnim komentarom. Zezali smo se nesto i dovikivali iz kancelarije u kancelariju svi zajedno, vicevi doskocice. “Nije tebi lako Aco” rece mi Milan “Keva ti ovde stalno si pod nadzorom” haahahaa

Svi smo se smejali. “Ne smes nista ni da privedes, nikako nisi sam” dokivnu Ivan. “Pa znao sam ja da sam pogresio. Umesto da sam primio neku sklinku, pa da joj placam prekovremeni rad” svi su znali na koji rad sam mislio i svi su se smejali, naravno i keva.

“Ovako nista, samo kafu mogu da trazim” smejanje, ali nikakav komentar od keve… Ocekivao sam da nesto dobaci, ali se samo smeskala. Onda mi je stigla poruka na gtalk od nje, sledeceg sadrzaja. Polako, sve u svoje vreme i znak …. Zaledio sam se.

Okrenuo sam pogled ka njoj, smeskala se ka meni i namignula. Srce mi je tuklo 100 na sat. Nisam hteo da se zavrsi na toj poruci. “Sta sve u svoje vreme, ne razumem? ” “Pa onda, ili si lud ili sam ja slepa ” Znaci to je to, provaljen sam.

Jos jedna poruka “Jesam li slepa ” Sta reci sad…. Pogledao sam ka njoj. Ocima mi je pokazala na monitor. “Kucaj ne gledaj me” nova poruka.

“Nisi slepa” mislim da sam te dve reci kucao 20 sekundi. “Znas onda o cemu pricamo” “Mislim da znam” “O cemu” “O tvom izgledu” “Nije samo to, ima tu jos…. Jel tako? ” “Ne znam sta da ti kazem” “Posto me ne gledas u oci, a tako je lakse, kazi mi istinu” “Moras da postavis pravo pitanje, nisam siguran da 100% razumem” “Znaci nezgodan deo si ostavio za mene? Pitanje hoces. Evo ti pitanja.

Da li me u poslednje vreme gledas kao zenu ili kao majku? I sta se to mota po tvojoj lepoj glavi? ” Definitivno je to to, provaljen skroz. “Au… Ovo nisam ocekivao” “Nisi ocekivao? Ajde ne okolisi nego mi reci kratko i jasno. Mislis da sam luda i da ne osecam tvoje poglede na meni. Jesi li svestan da me gutas pogledom.

Neko ce te mozda provaliti covece. ” “Nije valjda toliko ocigledno” “Mozda drugi to ne gledaju na taj nacin, ja osecam kako me gledas” “Nisam siguran sta da ti kazem, tacno je da si mi u poslednje vreme bliza nego inace, lepa si zena i prija mi tvoja blizina. ” Mislio sam da cu izleteti iz stolice. “Ti ocigledno ne razumes pitanje, pa cu ti postaviti novo.

” Onda je usledila pauza od par sekundi “Da li bi ti da imas odnos samnom, kao sa zenom. Da li bi da vodis ljubav samnom” Kada sam procitao zujalo mi je u usima. Kratko sam odgovorio. “Da” pogledao sam ka njenom stolu.

Nasmesila se na poruku i uputila mi mali poljubac. “Tako bre covece kratko i jasno. Mama svidjas mi se i kresnuo bih te. Moze tako” “Pa ne bih te bas kresnuo, pre bi vodio ljubav.

” “Opaaaa… polomi ti sve granice. Pa zar ti se toliko svidjam? ” “Vise nego sto mozes da zamislis” “Znaci ozbiljno… Nisi se valjda zaljubio ” “Ne znam sta da ti kazem, mozda i jesam” “Daj ne zezaj me. Primio si se samo i hoces da me kresnes” Nisam verovao da ovo sve pisem sa mamom. “Sanjam te vec neko vreme, postala si mi opsesija.

Ne mogu da se koncentirsem kada si tu. ” “Provaljen si od prvog dana mali, nisam ja klinka, vidim ja sta ti hoces. ” “A hocu li dobiti to sto hocu? ” bejah direktan. “E sad ti meni odgovori na to pitanje, posto sam ja na ono prvo odgovorila.

” “Sada sam siguran da hocu. ” “Bravo. Budi siguran da hoces, i to koliko danas. Ni ja ne mogu bas jos puno da se uzdrzavam.

Ajde sad ladni se malo, pa cemo o tome kada odu svi. Jel ti sada lakse, sada kada znas da ne moras vise da okolises ” “Lakse jeste, ali necu moci da docekam da ova banda ode kuci” “Haahahahahaa, polako, brzo ce oni. Smiri se, evo donecu ti kaficu” Ustao sam i stao blizu vrata da kao telefoniram, hteo sam da budem van stola kada ona dodje sa kafom. Taj minut mi je izgledao kao sat.

Usla je a ja sam kao pricao i kako je usla ja sam za njom zatvorio vrata, spustila je kafu i krenula da izadje. “Kuda” rekao sam joj kroz osmeh spustajuci telefon u dzep. “Jesi normalan puna firma……” smeskala se i pokusavala da prodje. “Moras da platis da bi izasla” “Hahahaa, skloni se mali prebicu te, nemoj aman strpi se.

” Prigrlio sam je oko struka i privukao sebi. Osetio sam te prelepe grudi na svojim. Petom sam drzao vrata za svaki slucaj. “Ti si lud skroz” Zagrlila je i ona mene.

“I kako ces da mi platis” “Ovako” rece i ponudi mi poluotvorene usne. Spojio sam ih sa njenim i utonusmo u nas prvi zabranjeni poljubac. Iste sekunde su nam se jezici sudarili i mrsili. Ovako socan poljubac nisam davno osetio.

Morao sam da joj pomazim grudi, nije se branila, spojio sam ih obe i pridigao malo. Prelepo je bilo imati ih u ruci. Odvojila je usne od mojih. “E dosta sada, kasnije cemo, ajde mici se sa vrata.

” Smeskao sam se nisam se sklanjao. “Daj samo da ih vidim na sekund” “Ludace, nismo sami, kasnije cujes li” Nisam mrdao od vrata. Videla je da necu odustati. “E ludji si nego sto sam mogla da preptostavim.

” rece i zadignu bluzu zajedno sa brusem. Pred moje oci ispadose dve prelepe teske dojke, malo opustene ali velike sa tamnim bradavicama. Nisam mogao da odvojim oci od njih. Spustila je bluzu i namestila brus na brzaka.

“Gospodin zadovoljan” rece mi kroz smesak. “I vise nego zadovoljan” sklonio sam se od vrata i otvorio ih. “Molim te odstampaj mi onaj projekat od Valjeva” rekoh joj dok je izlazila, kao nesto smo pricali, a u gacama mi je bila eksplozija. “Evo odmah” Sela je za komp i odmah mi je stigla poruka.

“Projekat Valjevo, vidim ja da je tebi u glavi samo projekat ‘Kresni kevu’. ” “To su mi vanredni poslovi, to isto mora dobro da se odradi” “Kako ces da odradis to cemo tek da vidimo, ne hvali se unapred” “Ako mi ne verujes mogu da ti pokazem ” “Hoces da mi pokazes ili da mi ga pokazes” “Ja lud… Vidi sta ti pises. ” “Sta mislis da si samo ti napaljen. Pa gacice su mi skroz, ali skroz mokre.

Moram do wc-a da ih skinem. ” “Donesi mi ih u kancelariju da ih pomirisem. ” “Ne mislis valjda ozbiljno ” “Pa meni ne mogu da budu mokre gace, ali zato su mi tesne” Odgovorila je samo “mmmmmmm” i otisla u wc. Posle minut se vratila i onako sa vrata mi dobacila gacice koje sam u letu uhvatio.

Sa smeskom se vratila i sela za sto. Krisom sam se sagnuo i priljubio te plave polubokserice uz moj nos. Kako je to bilo dobro. Kakav miris, zrelost, greh, napaljenost, kupka od narandze, sve zajedno.

Miris moje mame. Pomutilo mi se od tog mirisa. Otvorio sam fioku i ubacio ih unutra. Gledala je ka meni i smeskala onako provokativno.

“Kako dobro mirises…. ” “A tek kako sam ukusna. uuuuuu, ne bi verovao! haahahahaa” Doslo mi je bilo da ustanem i da je iste sekunde popnem na sto i kresnem pred svima… “Ti hoces da sad dodjem tu i pred svima te…

” “Cik ” “Nisi normalna” kucao sam a prsti su mi drhtali, sta mi je bilo u glavi ni sam ne znam. “Zamisli, nemam gacice, gola sam ispod suknje, a napaljena, kako mozes da izdrzis ” Bukvalno me zezala u ovom nezgodnom trenutku. “Ti si luda majke mi. ” “Pa ne znam koje lud, ti si taj koji bi da kresne mamicu” “Evo prestajem sa ovim, necu vise dok ne odu svi.

Radi malo. ” “Bas cu da radim sada kada se sve ovo desilo. Nisam znao da si ovako otvorena i sasava, nisam tako mislio o tebi. ” “Ne znas ti izgleda mnogo o meni.

Ajde posle cemo. Cao, ljubac za tebe. ” Cekao sam da prodju sati i da svi odu. Jedno po jedno su odlazili, dok konacno nismo ostali sami.

Jedva docekah. E sada je trebalo uraditi to kako treba. Kada su svi otisli posle 15-ak minuta mi je poslalal poruku. “I? Da idem i ja ili imas nekog posla za mene ” Vise nisam kucao, rekao sam joj.

“Mislio sam da nikada nece otici. ” “Odoh do kupatila na sekund. ” Rece mi i laganim trkom ode do kupatila. Cuo sam zvuk tusa, verovatno se tusnula na brzaka.

Ja sam ustao i pogasio sva svetla osim u mojoj kancelariji. Zakljucao vrata i cekao je. Pojavila se obucena i sa smeskom na licu. “Ajde sad ti malo pod tus, nemoj da te cekam dugo.

” Dok sam prolazio pored nje rukom me je pomazila preko kite. “Uuuuu ti si vec spreman. ” “Takav sam ceo dan. ” Skinuo sam se i na brzaka istusirao, obukao sam samo bokserice i preko kosulju koji sam do pola zakopcao.

Bila je u mojoj kancelariji i kada me videla da dolazim, polako se previla preko stola i isturila guzu ka mom pogledu. Koracao sam i razmisljao da li sam budan uopste. Prisao sam njenoj isturenoj guzi i pomazio je nezno celu. Zavrtela ju je i jos vise isturila prema meni.

Prisao sam joj skroz i moje medjunozje naslonio na procep njene guze koja se ocrtavala preko suknje. Osetio sam kako sam kitom nalegao tacno na razdeljak. “mmmmm” promumlala je i promeskoljila se sve lepse se trljajuci o moj difnuti kurac. Provukao sam ruke ispod njenog pazuha i prihvatio je za njene prelepe grudi.

Nastavila je da se guzom trlja o mene, glasno disajuci. Privukao sam je i prislonio njena ledja na moje grudi. Ruke je podigla i obuhvatila me oko vrata. Jos bolje sam mogao da joj vidim grudi.

Polako sam joj raskopcao kosulju i ostavio je samo u brusu. Nista mi nije branila, prepustila mi se sva. Otkopcao sam joj brus i on je sam spao na pod ispred nas. Imao sam je do pola golu u svojim rukama.

Ruke je vratila na moj vrat i tiho rekla. “Nastavi” Prihvatio sam je za grudi i preko ramena se divio tim lepoticama. Teske, dovoljno cvrste da stoje i bez brusa. Sa blagim tragovima strija, koje su joj davale tu notu zrelosti.

Ljubio sam joj vrat i ramena, ledja, grickao joj usi i njusio kosu, ali nikako nisam ispustao te prelepe grudi iz ruku. Spajao sam ih i odvajao, podizao i spustao, uvrtao bradavice i mazio ih, sve sto sam mogao da zamislim…. Okrenula se ka meni sa istim smeskom sa kojim je usla u kancelariju. Sada sam mogao da je vidim celu.

Stojala je odvazno i smelo, prava lepotica. “Samo ces da me gledas? ” pitala je umilnim glasom. Malo sam se spustio i strpao bradavice u usta. Sisao sam ih i lizao, grickao spajao bradavice i obe ih uvlacio u usta.

Cele su se sijale od moje pljuvacke. Njene ruke su bile u mojoj kosi, mazila me i ceskala po glavi. Topio sam se. Odvojio sam se od njih i spojio usne sa njenim.

Upleli smo prste i jezike, jedino sto se culo bilo je sljapkanje prilikom odvajanja usana dok smo vrteli glavu levo desno. Raskopcala je ostatak moje kosulje i skinula mi je. Nase gole grudi se spojise. Poljubac je trajao i trajao, oboma se nije prekidalo.

Spustio sam ruke i polako joj zadigao suknju do struka, znao sam da je gola ispod nje. Onda sam sebi spustio bokserice i zamalo se sapleo dok sam ih sklanjao sa stopala. Trema valjda, ne znam. Pridigao sam je i spustio na moj sto.

Malo sam rukom pomerio stvari ne bi li napravio malo mesta. Odvojila je usne i rekla mi “Ne moramo ovde, ajde na kauc, tamo je udobnije. ” Uhvatila me za ruku i povela do kauca. Hodali smo potpuno goli.

Divio sam se njenom telu. Zbog malo sala oko struka izgledala je kao one iz MILF filmova. Prava rasna zena, pozeljna, jebozovna jednom recju. Sela je na kauc i prebacila jednu nogu preko naslona.

Znala je da cu da je porucam, pa se vec namestila kako treba. Prizor od koga sam sam sebi rekao, neka ti je i majka rodjena moras ovo da uradis. Kleko sam i prisao joj. Ruku je drzala preko pice i polako je mazila, kao da je krila od mene.

Sklonio sam joj ruku i ugledao ono za cim sam vapio. Maminu picu. Uredna i osisana, skoro skroz. Da li zato sto sam zudeo za ovim, ali mislim da nisam video tako lepu picu.

Prisao sam i prvo je kao pas omirisao. Ta kupka od narandze…. Mmmmm Zavalila se jos vise i bukvalno mi ubacila picu u usta. Nogu je bacila preko mog ramena i ona se otvori u svoj svojoj lepoti.

Lizao sam je detaljno i polako, svaki cosak, svaki deo sam morao da okusim. Nije lagala, bila je jako ukusna, puna sokova, socna i topla. Palacao sam jezikom po njoj i ubacivao ga u nju sto sam dublje mogao. Ceo sam bio musav od lapanja po maminoj vreloj pici.

Poturala mi se koliko je mogla da bi dohvatio i najudaljeniji deo, Jezik mi je dopreo do njenog cmara, i njega sam usput olizao, nisam vise ni znao sta radim, gubio sam razum od svega ovoga. Po glavi mi se svasta motalo, sve se desilo tako brzo, verovatno jos nisam ni bio svesan koga to lizem i sta se to desava. Dahtala je toliko glasno da sam bio siguran da je svrsavala. Guza joj se tresla a stomak ukrutio… “AAAAAAAAAAA!!!” Otelo joj se glasno.

Odvojila me je od njene pice i bukvalno povukla za kosu i spojila sa svojim usnama. Mumlala je i nekontorlisano palacala jezikom i usnama po mojim. Bila je u transu, zatvorenih ociju i dalje me je cvrsto drzala za kosu i trazila moj jezik po ustima. Osetio sam njenu ruku na mom kurcu kako snazno, skoro do granice bola, navlaci kozicu preko glavica koji je bio otekao od celodnevne erekcije.

Pokazala mi je rukom da ustanem. Verovatno nije mogla da prica od silnog dahtanja. Pridigao sam se i pre nego se skroz uspravio, ona je strpala moj kurac u usta i halapljivo ga pusila. Skoro ceo minut je trajalo njeno divljanje sa mojim kurcem.

Prosto sam se uplasio. Osetio sam da se polako smiruje, verovatno je do tada trajao talas svrsavanja. Smirila se i ujednacila disanje. Sada sam i ja odahnuo.

Poceo sam da uzivam. Sada ga je lagano i nezno uvlacila u sebe. Vadila da a onda od korena do vrha lizala, jezikom obuhvatala glavic uz tiho mumlanje uzivanja. Noktima mi je ceskala muda i koren kurca, onda bi ga nezno od glavica do korena drkala uz srkanje glavica i lizanje kozice koja kozicu drzi za glavic.

Konacno je otvorila oci i pogledala me. Kroz smesak je ubacila glavic u usta, i pravila vakum na njemu sve vreme me gledajuci u oci. Pomazio sam je po obrazima i kosi. Odvojila se od njega i rekla mi.

“Sedi pored mene molim te” Pomerila se i napravila mi mesto da sednem pored nje. Naslonila je glavu na moje rame i umilno se sama ceskala o mene. Ruka joj je bila na mom stomaku, mazila me i noktima ceskala. Video sam da joj je trebala pauza.

“Sta je mama? Jesi li dobro? ” pitah je Podigla je pogled prema meni i poljubila me u obraz sa tim njenim smeskom. “Odlicno sam, uzivam. Samo sam morala malo da se smirim. Ovo je previse za mene.

Ipak sam ja zena u godinama. ” Rece i nasmeja se. “Skroz sam se bila izgubila, mnogo lepo sam svrsila, lepo i jako, pa sam imala prekid filma. ” “Dogami ja sam se u jednom trnutku uplasio sta ce biti samnom.

” “Haahahaahaa! Ne brini. Naviknuces se. Tako mi je uvek kada jako svrsim, a ovo je sve izmesano, pa sam bila jos pogubljenija. ” “Svidelo ti se moje lizanje? ” pitao sam je “Prelepo mi je bilo, zato sam tako jako i svrsila, uzivala sam sreco, ono pravo sam uzivala.

Prijas mi mali, dobar jezik imas. A meni si odmah nasao slabu tacku. Obozavam da osetim jezik na pici, nista me ne napali kao to. ” “Nisi me slagala, bas si ukusna.

” “Znam, rekla sam ti. Volim ja da osetim sebe kad sam tako napaljena. ” “Nego da budes ti svestan da o ovome nikome ni reci, ni u ludilu. Znaci nista se nije desilo, pamet u glavu, ovo sto radimo je i zakonom kaznjivo ne samo moralno.

” “To ne moras da mi kazes, svestan sam svega, ali prosto nisam vise mogao da ti odolim. ” Osmehnula mi se i pitala “Znaci bas ti se svidjam? ” “Da mama, doduse na ovaj lud nacin, ali svidjas mi se. Mogu slobodno da kazem da sam zaljubljen”. “Vreme ce pokazati.

Ako me stvarno zelis, imaces me za sebe uvek. ” Ustala je i opkoracila me. Tek sam tada postao svestan da cu imati sex sa mamom. Sve do sada je bio uvod za ovo.

A ja sam toga tek sada postao svestan. Noge je stavila sa strane na kauc, tako da joj je pica bila u vazduhu iznad mog kurca. Jednu ruku je stavila na moje rame a drugom je uhvatila kurac i primakla ga svojoj vlaznoj pici. Malo sam ustuknuo kao da nisam bio siguran u to sto radim.

Videla je da sam se malo pogubio i rekla mi. “Bez brige sine, znam sta radim. Svesna sam svega i zelim ovo. Zato opusti se i ne misli ninasta osim na ovo” Naslonila ga je na ulaz svoje pice.

Zagrlila me i drugom rukom. Prisla je i nase se usne spojise. Spustila je svoju guzu na mene i ja lagano ceo udjoh u nju. Oboje uzdahnusmo.

Stala je da ga lepo namesti i celog oseti u sebi i onda krenula ritmicki da se spusta i podize. Ljubili smo se nezno i tiho, lupkanje njene guze o moje butine je bilo kao ritam masina. Bila je vrela unutra, lagano sam ceo ulazio u nju. Dobro podmazana gutala me je to samih muda.

Prestali smo da se ljubimo i zajedno gledali kako nestajem u njoj. “Prelepo” promumlah treptavim glasom. “Mhm, mhm” je bilo sve sto je rekla. Njihanje njenog stomacica je bilo tako slatko da mi je doslo da prekinem sex samo da bi joj izljubio taj mali cvrsti stomacic.

Dohvatio sam je za sise i pridrzavao ih dok je ona nasedala na mene. Ljubio sam te dve teske lopte, gledao u nju kako se prepustila ovom zabranjenom vodjenju ljubavi. Zmurila je uzivala u svemu. Ne znam da li vise on ili ja.

Prihvatio sam je za guzove i poceo navlaciti na sebe. Smestila se bolje i glavu spustila na moje rame. Stenjala je pri svakom mom naletu. Vec sam zestoko ulazio u nju.

Ubacivao ga brzo i snazno. “Tako sreco, nastavi tako, ne prikidaj. Tako, tako…” Govorila mi je na uvo. “Mnogo mi je lepo, uzivam sreco, nastavi tako…” Mazila me po kosi i ljubila vrat, obraze, usne.

Topio sam se od svega toga, uzivao kao nikada do sada. Obozavao sam ovu zenu, obozavao sam mamu da nisam znao ni umeo bilo sta da kazem. Hteo sam je u nekoj drugoj pozi, ali mi je prosto bilo zao da stanem. Zato sam se pridigao, podigao nju za butine i ustao.

Nisam ga vadio iz nje. Videla je sta planiram i drzala se oko mog vrata cvrsto. “Kako me sada hoces? ” upitala me znojavog cela i upaljenih obraza. “Nemam pojma, samo ne zelim da izlazim iz tebe.

” “Ludo jedna, slobodno ga izvadi, necu ja nigde. Tvoja sam sada. ” Rekla je i poljubila me socno. Bez vadjenja sam je spustio da legne na kauc.

Legla je cela i lepo se smestila. Ja sam joj razdvojio noge i namestio se da bi mogao ceo da udjem. “Cekaj sekund” rece mi. “Ne idem uzalud na pilates” Rekla je i postavila tvoje noge na moja ramena.

“E tako je mnogo bolje. ” Nisam verovao da ce to uraditi tako lako. Razgibana je bila skroz. “U covece, kako je lepo gledati te iz ove perspektive.

” Smeskala i nozne palceve mi gurala u usi. Nago sam se da je skoro kolenima dirala svoje grudi. “Uuuuuu, ovo nece da izadje na dobro. ” Rekla je uvlaceci vazduh.

Valjda je osetila da sam ceo u njoj. “Kreni polako, ovako ces me razbiti, osecam to. ” “Bicu nezan” kenjao sam. “Sta bre nezan, samo polako kreni da se smestim, pa me onda razvali slobodno.

” “Volim kada tako pricas, jos me vise palis, ako moze vise od ovoga. ” “I da znas, slobodno mozes da svrsis u mene, imam spiralu. Znaci kad hoces i bez vadjenja, ja sam se vec nasvrsavala kao luda. ” To je bila informacija koju nisam ocekivao.

Svrsicu unutra? Svrsicu u mamu? I to uz njenu dozvolu i uzivanje. Namestio sam ruke sa strane drzeci njene butine na ramenu. Poceo sam polako kao sto je trazila. Par puta je mrdnula guzom da se namesti kako joj odgovara.

“Ooooooo, sada mozes slobodno da cepas, ne stedi me uopste. ” Nisam ni imao nameru da je stedim, vec da je razvalim od kurca. Da vidi koliko je zelim. Nastavio sam zestoko i surovo.

Samo se cuo aplauz koji su pravili moje i njene butine u sudaru. Dahtala je glasno pri svakom naletu, sto mi je bio dokaz da je dobro jebem i da uziva. Sago sam malo glavu u potrazi za njenim ustima. Izbacila je jezik napolje i onda je pocelo palacanje i mazenje nasih jezika van usta.

Kako sam se nago, jos sam dublje mogao da udjem. Muda su mi lupala po njenom cmaru. “U jebote razvali me” rekla je i nastavila da juri moj jezik. Zabio sam ga par puta silovito da sam je odbacio od kreveta.

Cak su nam se i zubi sudarili u naletu “Uh zivotinjo jedna. Mmmmmmm, sta mi ovo radis jebote. ” Prijali su mi ti komplimenti, ali vise mi je prijao njen jezik koji nije htela da skloni. Kao da je znala da obozavam da se ljubim, pogotovu dok svrsavam.

Blizilo se neizbezno, a i nisam hteo vise da odlazem. Morao sam da svrsim. “Evo me uskoro, gotov sam…” “Ajde… ajde… ajmo zajedno ljubavi, evo i mene. Sam nastavi da me ljubis.

” Znaci tu sam bio na nju, i ona je volela da se ljubi dok svrsava. Osecao sam kako stize i poceo glasno da dahcem. Nije mi dala da odvajam usta od nje. Uhvatila me je za obraze, drzala i divlje ljubila.

Cas su nam jezici bili van usta cas smo spajali usne, nekontrolisano smo se zvalavili, ali bukvalno zvalavili. Sljapkalo je i gore i dole. I to je bilo to, vise nisam mogao. Poceo sam da punim maminu picu.

Kuljalo je i kuljalo. Sipao sam dugo. Nisam prestajao da ulazim i izlazim. Svrsavala je i ona.

Kroz poljupce se culo nase stenjanje i rezanje. Vise nisam imao osecaj da je jebem koliko je bilo mokro dole. Mokro i vrelo. Prestao sam da se krecem, ali poljubac je trajao….

I trajao. Moj kurac je i dalje bio u maminoj pici prepunoj sperme a mi smo se i dalje ljubili. Ni meni se ovo nije prekidalo. Predivan osecaj, od pete do usiju sam sam osecao trnce i uzivanje.

Pomazio sam je po licu i kosi. Tada je tek otvorila i pogledala je. Gledali smo se par sekundi i tek onda prekinuli poljubac. Ostali smo u toj pozi i gledali se neko vreme.

Bez reci, samo se gledali. Mazila mi je obraz i usne, dirala mi kosu, smeskao joj se brk, onako zadovoljno i srecno. I meni se pojavio osmeh na licu kada sam konacno dosao do vazduha. Ponovo smo spojili usne i nekih pola minuta se nezno ljubili.

Pomerali glavu levo desno kako bi osetili svaki cosak usana. Konacno sam izvukao kurac iz nje. Nesto sperme je poslo za njim napolje i krenulo niz butine na kauc. I dalje mi je bio skroz dignut.

Tek sam tada osetio kako je vrelo unutra. Izvukao sam ga i on lupnu po njenoj pici i krenu ka pupku. Uzela ga je u ruku i par puta prodrkala, polako i celom duzinom. “Jos je ovakav? Od kad to nisam dozivela.

Sta ti je mladost. ” Prokomentarisala je i razbila ovu tisinu. “Pa kevo, sta ocekujes od nekog ko ima 28 godina” Rekao sam siguran u sebe i svoj ponos. “Vidi se da imas 28.

Tj osetila sam da imas 28. ” Rekla je ali i dalje nije pustala moj kurac iz ruke. Prijalo mi je to jako. Iskusno ga je gladila.

Pozeleo sam da opet udjem u nju. Izgleda da se ni njoj nije zavrsavao ovaj dan ovako. Zelela je i ona opet. “Hocemo negde na klopu zajedno.

A? ” pitao sam je. “Ti me to zoves na sastanak? ” pitala osmehujuci se. “Pa sad si moja. ” “Uvek sam ja tvoja.

Tvoja mama. ” “A sada si i moja kao zena. Jesi li? ” “A sta sam majke ti…. Zelis preko mene, ja ti drzim kitu u ruci.

Goli smo skroz. Sta sam ako nisam tvoja zena. ” Majka me zvala svojim muskarcem. Dobro je zvucalo koliko god gresno bilo.

Ustali smo i stali onako goli jedno naspram drugog. Gledao sam je zaljubljeno i divio se njenom bicu. Prisla je i zagrlila me oko vrata. Stomacicem se ceskala o moj dignuti kurac.

“A sta ces sa njim? Vidis kakav je. ” rece mi i upitno mi pogleda kurac. “Ne znam. Sta mislis ti? ” “Pa ne znam.

Da ga smiris pre nego odemo na klopu. Ili da narucimo klopu da donesu ovde pa onda mogu ja da ga smirim dok ne stigne. A? ” to sam cekao, htela je opet. A meni je bilo bezveze da predlozim prvi.

“Sta ti se klopa? ” “Moze nesto kinesko, lagano. A i oni isporucuju tek za sat vremena. Taman da se sredimo ti i ja. ” Uzeo sam telefon i narucio nam ono sto standardno jedemo, piletinu sa povrcem u terijaki sosu.

Narucivao sam onako ozbiljno, a stajao sam go pored stola. Smesno je izlgedalo sve to. Cuo sam dok sam narucivao klopu da je ona pod tusem. Izasla je polumokra, gola, prelepa.

Samo je kosu vezala u rep. Usla je i stala pored mene. “Ako si narucio, ajde malo pod tus. ” Rece i sljepnu me po dupet kada sam prolazio pored nje.

Skoro hladnom vodom sam se tusnuo, ne bili sabrao misli. Sve u jednom danu. Nisam verovao. Tusirao sam se a u kancelariji me je cekala moja mama.

Gola i spremna za novu turu sexa Prosto nisam verovao da se to desava. Pojavio sam se u kancelariji.

Sedela je na mojoj stolici prekrstenih nogu. Ruke je prekrstila i jedva malo prikrila te prelepe velike grudi. “Sekretarica iz maste. ” Dobacih joj.

“Mislis? ” dize orbvu upitno. “’Ne moram da mislim, vidim. ” “Dodji” odvoji stolicu. Odkrsti noge i malo ih rasiri.

Znaci dodji i stani izmedju mojih nogu. Prisao sam i on me poljubi u stomak i pomazi se obrazom. “Koliko god da sam svesna svega, ovo mi jako prija. Ne zelim da se ovaj dan zavrsi” “Ni ja.

Sada sam u kupatilu mislio o tome. I nemam zakljucak, osim da znam da te mnogo volim. I kao mamu i kao zenu. Pozeljna si, slatka, lepa… Nemam taj pridev koji bi ti dodelio.

” “Sreco moja lepa. Kako si me usrecio. Pravi si muskarac postao. ” Rece i spusti glavu na moj kurac.

“Zbog mene je i dalje ovakav? Covece, rekao bi neko da sam ko zna kakava riba” “Nisi ni svesna koliko si lepa. Privlacna” “Hvala ti sine” rece i laganim pokretom ubacila moj kurac u svoja usta. Kako je dobro bilo gledati je dok to radi. Gledao sam je kako uziva u tome.

Kako se trudi da me sto vise uvuce u sebe. Radila je to sa puno ljubavi. Iskusno je to radila. Vidi se da voli to da radi.

Blago caletu, ovo ima celog zivota. Nadam se da cu ja od sada vise uzivati u ovome od njega. Prosto sam bio siguran da sam je bolje pojebao nego cale dugo vremena. Vec sam zamisljao kako to radimo na raznim mestim.

Kod mene u stanu u kolima u raznim hotelima i motelima, kod njih u stanu kada je sama. Sve mi je to bilo pred ocima. Od same pomisli na to jezio sam se od miline. “Dodji” pozvao sam je i podigao za ruke.

Ona me pogledala kao da je htela da mi kaze, prekinuo si me u pola posla. “Ljubis mi se” Nasmesila se i skontala da je sve ok. Umrsili smo prste i poceli da se ljubimo. Stajali smo pored mog stola i u tisini, skriveni od svega ostalog i ljubili se kao pravi ljubavnici, kao da nismo majka i sin.

Od danas to vise nismo sigurno. Postali smo nesto mnogo vise. Postali smo par. Gresni par.

“Kako se dobro ljubis. mmmm” rece i vrati jezik u moja usta. “Uvek me ovako puno i dobro ljubi, molim te. ” Svaka njena rec je prijala mom uvetu.

Hteo sam da uziva, da joj ugodim. Da radim sve sto na voli. Zasto sam se i odlucio za sledece pitanje. “Biraj.

” Znala je sta to pitanje znaci. Pogledala me je direktno u oci i posle par sekundi mi okrenula ledja i pognula se preko stola. Jednom rukom se naslonila na sto a drugom malo razdvojila guz. “Moze li ovako? ” Video sam oba njena otvora.

I guzu i picu. Ulaz u guzu joj je bio obrijan skroz. Sve glatko i lepo cekalo je mene. Cucnuo sam i par puta joj olizao celu picu.

Sa obe ruke je jos vise razdvojila guzove i otvorila mi celu picu za jezik. Jezikom sam jos jednom, polako od dna pice krenuo navise. Nisam se zaustavio na kraju nje, vec sam produzio i jezikom presao i preko gmara sve do dna ledja. “Aaaaaaa, ajde jos jedno molim te.

” Ponovio sam isto to samo jos sporije. Put od dna pice do vrha guze je trajao skoro 15 sekundi. Kada sam bio pored ulaza u guzu, jezikom sam napravio krug oko nje i produzio dalje. “Kako je ovo dobro.

” Glas joj se skoro gubio. Opet sam uradio isto. “Svidja ti se jezik na guzi” “mhm… bas” “Hoces samo njega da ti liznem” “mhm. ” Promeskoljila se.

Zapalacao sam jezikom oko njenog cmara. Nisam imao osecaj da je cmar. Imao je ukus kao i pica. Ukus pice i prethodnog tusa.

Mogla je da trazi sta hoce od mene. U stanju sam bio da uradim i ludje stvari od toga. Jos par puta sam ga celog olizao, cak sam ga i cmoknuo. Pridigao sam se i prisao dignutog kurca njenoj pozadini.

Okrenula se, pogled joj je bio mutan. Izgleda da je bas napalilo lizanje guze. Kitom sam prosao celom duzinom pice i prislonio ga na njenu guzu. Protrljao sam glavic par puta o njen cmar.

Videlo se da joj se svidja. Znaci da cu i guzu jednog dana dobiti sigurno. Prislonio sam ga na ulaz pice i drzeci ga u korenu uvukao ga u nju. Usao je jako lako, bila je mokra celom dubinom.

Obe ruke je spustila na sto i isturila guzu ka meni. Uhavio sam je za struk i poceo da ulazim u nju. Cvrsto sam je drzao za struk i kontrolisao svaki nalet. “uuu uuu uuu uuu” culo se kad god bi ulazio u nju.

Pruzio sam ruke i prihvatio njene sise. I ona je preko mojih ruku stavila svoje tako da smo zajedno uzivali u njenim sisama. Stiskao sam ih i mazio, i ona isto. Provukla je jednu ruku ispod sebe i dodirivala mesto gde se spajamo u jedno.

Osecao sam njene prste na kiti i mudima. Ponovo je vratila ruke na sto i ja nastavih da je jebem sve brze i brze. Jos jedan nalet sam osecao kako dolazi. Znao sam da smem unutra da svrsim pa nisam ni razmiljao o prekidu ili vadjenju.

“Ahhhh, aaaaaa. Ajde, ajde…. Toooo, aaaaa. ” I ona je bila pri kraju.

Opet cemo skoro u isto vreme. Zarezala je i ja osetih kako svrsava. Jos par puta sam jako usao i poceo da svrsavam u nju. I ja sam sada poceo da hukcem i stenjem.

Nisam ga vadio dok nisam osetio da sam se skroz ispraznio u nju. Izvuka sam ga i prislonio ga na radeljak njene guze. Poslednjih par kapi je izaslo po otvoru njene guze. Uhvatio sam kitu i glavicem malo prosetao od pice do guze.

Jos jednom sam ga ubacio u nju i izvukao. Ponovo sam ga naslonio na njen razdeljak. Sluzava kita je pulsirala na njenom gmaru. Glavic je bio tacno na otvoru.

Pomisljao sam u sekundi da ga ubacim. Ali ipak nisam. Samo sam gledao kako se ceska o njen rumeni cmar i uzivao u tome. Okrenula je glavu i pogledal i ona ka tom prizoru.

Kada sam video da gleda, jos jednom sam protrljao kitu od pice do guze. “Kako to prija. I za oci je lepo. ” Nije skidala pogled sa kite i njene guze.

Uhvatio sam kitu i malo jace je prislonio na ulaz u njen cmar. On se malo otvorio i vrh glavica malo udje unutra. Izvukao sam ga i ponovio isto. Prislonio sam ga i opet malo glavic ubacio unutra.

“Kako je dobro jebote. Ajde opet. ” Rekla je a nije prestala da gleda sve to. Prislonio sam ga ponovo.

Ona kao da je malo opustila guzu i ona se sama malo otvori. Ja sam opet malo pritisnuo i skoro ceo glavic mi udje u nju. Nisam znao da li da nastavim ili ne. “Ajde samo jos malo unutra molim te” Ponovo sam ga izvadio i ponovio sve.

Opet je otvorila guzu i ja sam sada dosta lakse kliznuo unuta. Usao je glavic i tu sam stao. Cekao sam reakciju. Natcila je guzu jos vise i rukama je razdvojila.

“Ajde ali samo polako” Lagano sam ulazio i vec dosao do pola. Covece, ulazim u maminu guzu, sama zamisao je bila luda, kamoli da se desi. “Joj nemamo vremena sada, ali moramo na ovome da poradimo. Skroz je dobro.

Nemoj dalje, glupo je nisam cista unutra. ” Poslusao sam je i lagano ga izvadio. Cuo se zvuk kao da sam otvorio bocu kada sam ga izvadio. “Ti si lud majke mi.

Odakle ti ideja da mi ga stavis u guzu? ” rece dok se ispravljala i okretala ka meni. “Prosto mi doslo. Video sam da ti prija kada ti prislonim. Pa rekoh, da probam.

” “E sta mene sve snadje u jednom danu, knjigu mogu da napisem. Prvo sam se ljubila sa sinom, pa sam ga gledala kako mi lize picu, pa sam mu pusila, onda smo se kresnuli u mnogo poza i on mrtav ladan na kraju uzme i pokusa da mi strpa kitu u guzu Boze ludog dana!” Oboje smo se nasmejali na ovaj njen monolog.

Otisla je u kupatilo i sredila se. Kada sam ja posle pranja usao u kancelariju ona je bila obucena isto onako kao kada je dosla na posao. I ja sam se obukao komplet. Izgledali smo onako kako treba mama i sin da izgledaju jedno ispred drugog.

Seo sam u stolicu a ona preko puta na kauc. Pogledali smo se i poceli da se smejemo. Prvo tiho a onda sve jace i jace. Nismo mogli da verujemo sta nas se desilo.

Stavila je ruke preko usta, vrtela glavom levo desno u neverici i gledala me. “Znaci to je to. Vise nema povratka. Jesmo li mi normalni da te pitam? ” “Definitivno nismo ” “I kako cemo mi sada.

Sta ce biti sada. ” “Nista, sada ce da stigne klopa pa cemo da klopamo. ” “Pusti klopu. Sta cemo ti i ja sada? ” “Pa, moramo da pazimo.

” “Mislis da ovo treba da nastavimo? ” “Pa prosto sam siguran da hocemo. ” “Vidim i ja da nece da se zavrsi na ovom danu. Ali kako mislis da to funkcionise? ” “Pa jednostavno. Ispres svih smo mama i sin.

Kad smo sami onda smo ono sto jesmo. ” “A sta smo to? ” “Pa ljubavnici. Par, momak i devojka. Zovi to kako hoces.

” Nasmejala se na ovo. “Momak i devojka, to je dobro ime. Pa dobro ako tako kazes. Ipak si ti direktor a ja sekretarica.

” “Sada ces mi malo cesce trebati popodne. Tako da, pripremi caleta za tvoj prekovremeni rad. “Ici ces samnom sluzbeno van grada. Svrati vikednom do mene da mi kao sredis malo kucu, spremis klopu ili opeglas nesto.

I eto vremena koliko hoces za nas” “Kad si pre to smislio reci mi molim te. ” Opet se smejala u neverici. “Davno, kada sam poceo da mastam o ovome. ” “Pa to nesto mnogo cesto.

Mislis da sam ja masina, da mogu da se jebem svaki dan. ” “Kad god budes htela ja cu biti tu. Pa ti biraj. Meni ne smeta da bude i svaki dan” kroz smejanje smo vodili razgovor.

Oboma nam je bilo ludo sto pricamo na ovom nivou. “E boze moj sta me snadje. Vec godinama unazad imam sex jednom ili nijednom mesecno, a vidi ti njega sto mi napravi plan. Pa nista, da probamo, pa sta bude.

A? ” “Ja vec probao i ne zelim da prestanem, a ti vidi koliko i kada zelis. ” Ustala je i krenula ka meni. Ustao sam i ja. Nasmesila se i jako me zagrlila.

“Da si ti meni ziv i zdrav. Bilo sta bilo, od sada moramo drugacije. ” Cmoknuli smo se jednom onako ovlaz. Samo usnama.

Tada se zacuo interfon. Od tog dana, zivot se oboma promenio. Nabolje. Skoro godinu dana je proslo od ovog dogadjaja i naravno niko nista ne provaljuje.

Caletu je ok posto je keva manje kuci. Kaze “vodi je sa sobom svuda kad te molim. Samo smetace ti na sluzbenim putevima. Neces moci nista da karas zbog nje.

Uvek ces imati kontrolu. ” E moj cale nisi ni svestan sta imas u kuci. Ali u pravu je zbog nje ne karam nista na sluzbenom putu, vec sa njom vodim ljubav. Uvek smo u jednokrevetnoj sobi.

Cesce je u mom stanu. Uvek ponesto imamo ili da radimo ili da sinu sredi stan, klopu ili tako to. To tek nikome nije sumnjivo. I prekovremeni rad je ucestao.

Za sada se ne buni sto tako cesto imamo odnose. Skoro svaki dan. Ako nista onda barem odvojimo vremena da se pola sata – sat ljubimo i cmacemo kada svi odu, da se na brzaka povatamo pre polaska kuci. Vidi se da smo mama i sin.

Volimo iste stvari. Ona je moja zena, samo moja. Volim je, znam i ona mene. Ali ne samo kao sina, vec kao ljubavnika.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Incest tetka

Prošlog leta zbog izuzetno loše finansijske situacije nisam mogao sebi da priuštim pristojan odmor na moru, nekoj banji ili planini. Mislio sam da ću celo leto provesti kući, odlaziti na gradsko kupalište i uživati u čarima lepotica koje još nisu otišle na more, ili su se vratile sa njega. Prvi deo leta pratio sa Svesko prvenstvo u fudbalu, tako da na odmor nisam ni pomišljao, sedeo sam s društvom pio pivo i zajebavao se. Kada se prvenstvo završilo bilo je totalno smaranje, svi su negde otišli, činilo mi se na će ovo biti najgore leto u mom životu, ali nije bilo tako. Jednog jutra zazvonio je telefon, sa druge strane žice bila je moja tetka koja živi sa dedom i ćerkicom u jednom selu na jugu Srbije.

Pitao sam je da li dolazi ovog leta, odgovor je bio negativan, takođe su pare bile u pitanju, ali me je pozvala da dođem kod nje, jer tamo je mnogo lepo, čist vazduh netaknuta priroda itd… Godinama me je zvala da idem, ali ja sam odbijao jel je selo malo, nema gde da se izlazi i provodi. U jenom trenutku sinula mi je ideja da malo obiđem taj kraj, neće me mnogo koštati, ali dobro bi mi došao jedan takav odmor, da pustim mozak da slobodu, da jednom rečju uživam. Odlučio sam da odem tamo, na šta se tetka oduševila, a onda mi je rekla da će tamo biti i moja sestra Irena, njena sestričina koja studira u Beogradu, i izgleda fantastično. Mlađa je od mene 2 godine(inače imam 25).

Kada je imala 17 godina, dolazila je kod mene, i ja sam pokušao da je pojebem, naravno tada je bila nevina i nije bilo ništa od toga. Kasnije nismo se tako često viđali, kada se vidimo bilo je na brzinu, video sam da sam pogrešio. Tetka inače ima 40 godina, dva puta se udavala, prvi puta sa 18 godina i to se brzo rasturilo, ostala joj je ćerka koja sada ima 22 godine i živi kod njenog prvog muža, kasnije u 28-oj godini drugi put se udala, ponovo se brzo razvela, a opet joj je ostala ćerka koja sada ima 12 godina. Tetka inače izgleda dobro, malo je punija, ima velike sise, dobro oblikovanu guzu, vidi se da je očuvana, sa dugom crnom kosom i velikim sisama podsećala je pomalo na čuvenu Kay Parker.

Kada sam stigao na selo, tetka me se sa oduševljenjem dočekala, posle uobičajenih pitanja o porodici, pitao sam je gde je Irena, a ona je odgovorila da stiže za 2-3 dana. Ceo dan sam sa tetkom i sestrom obilazio selo, a za sutra mi je obećala sunčanje na terasi kuće, koja je velika. To mi je zvučavo fantastično jer će tetka biti u kupaćem kostimu i gledaći u njene sise, ali da bi učinio nešto moram nekako da se otarasim male sestre. Kada smo se penjali na terasu nisam skidao pogled sa tetke, upaći kostim iz dva dela, bele boje sa crnim nijansama.

Dok smo se sunčali, pozvao sam sestricu i rekao joj da ode do prodavnice da nam kupi sladoled, imajući u vidu da joj treba pola sata da ode i da se vrati do najbliže prodavnice. Kada je krenula, ja sam odma prišao tetki i krenuli smo u neki neobavezni razgovor. Rekao sam joj da mi pokaže kuću koja još nije završena, kako bi trebala da izgleda. Čim smo krenuli u obilazak ušli smo u jednu sobu u kojoj je bio samo krevet! , , Šta će tetka ovaj krevet ovde, čemu služi” radozbalo sam upitao , , Pa kad se radi na kući, da se malo odmori” odgovori tetka ”Može ovaj krevet još nečemu da posluži, hm, hm”dao sam konstataciju ”Al si bezobrazan, ha, ha, ha” kroz smeh je govorila tetka ”Tetka, kako živiš ovde bez muškaraca, mora da je teško? ” dao sam konkretno pitanje ”Šta te briga kako je? ? ? , naravno da je teško, ali snalazim se” odgovori ona ”Kako se snalaziš, ima u selu još momaka za tebe? ”, bio sam joj konkretniji , , Ma kakvi momci, sve je to pobežalo u gradove, teško je pronaći nešto dobro” Uvidevši iz razgovora da dugo nije imala seks, rukom sam joj zagrlio za struk i rekao sam: ”Pa tetka, ako ja mogu nekako da ti pomognem tu sam? ” , , Kako da mi ti pomogneš” upitala je zbunjeno Onda sam ja iz šortsa izvadio kurac! , , Šta to radiš? ? ? , vraćaj to u šorts, mi smo rođaci jel si ti lud? ? ? ”, vikala je tetka , , Daj tetka uradimo to, niko nas neće videti, a i tebi i meni je potreban seks, jel je bolje da se sad kresnemo, ili da ja drkam kurac u jednoj sobi, a ti mažiš pičku u drugoj? ? ”, ubeđivao sam je Gledala je u moj kurac i razmišljala se, a onda je moj kurac uzela u svoja usta! , , Bravo teto, bravo za izbor!!!” sad sam ja vikao od zadovoljstva, i jednim podezom ruke joj skinuo gornji deo kupaćeg.

, , Ćuti bre!!!, ćeš da nas čuje neko i zatekne nas ovako! Ubrzo sam svršio, a onda smo krenuli u pravu akciju, prvo je tetka skinula donji deo kupaćeg kostima, pička sa gustim dlakama, podsećala je na one iz starijih porno filmova, Legla je teta na krevet ja sam krenuo jezikom da obrađujem njeno dlakavo međunožje. U jednom trenutku mi je glavu podigla od pičke, počela je više da širi noge. Shvatio sam da je to znak da joj stavim kurac, krenuo sam ka njenoj pičkici i ušao u nju. Bio je to fantastičan osećaj, matora kuja od moje tetke i je samo zadovoljno dahtala.

Pička joj je bila dobro razrađena, primala je moj kurac bez problema. Onda smo začuli sestricu kako ide uz stepenice, brzo sam izvadio kurac iz tetke, brzo smo se obukli i krenuli sestrici u susret. Kada je sestrica rekla da stiže sladoled, tetka je samo prokomentarisala: , , Ja sam jedan već probala”, na šta smo se oboje nasmejali. Ipak bilo i je krivo jel nisam svršio, a i na njoj se videlo da joj je teško što nismo zajedno svršili.

Kada smo se spremali da legnemo, tetka mi je rekla kada, sesrtrica i deda zaspu, ona dolazi kod mene u sobu! Čekajući je zaspao sam, probudio sam se kada je neko uhvatio moj kurac, naravno to je bila tetka, na sebi je imala samo bade mantil koji je odmah skinula. , , Dušo moja jedva sam čekala da ovi zaspu, mislila sam samo na tvoj kurac”, govorila je tetka Onda je krenula da jaše moj kurac, radila je to sjajno, njene sise samo su ”skakutale” gore-dole, nekako sam stigao i malo da ih mesim, a onda sam tetku skinuo sa sebe da bi svršio, tetka je bila ponovo ljuta što sam je skinuo sa sebe i uskratio joj uživanje. ”Šta mi ovo radiš, jel hoćeš da me jebeš ili ne, malo, malo pa prekidamo”ljutito je govorila , , Ali tetka, zar je trebalo da svršim u tebe, pa da zatrudniš, i šta bi onda!!!” objašnjavao sam joj zašto sam to učinio. Onda je ponovo krenula da mi puši, ovaj put da bi mi ga podigla.

Kada je dostigao zadovoljavajuću dužinu i tvrdoću, tetka je ponovo krenula da jaše mog konja. Nabijala se na njega iskusno, vidi se da joj je kurac bio preko potreban, krenula je od jednom da se trese kao luda. Doživljavala je žestok orgazam, sokovi su samo kipteli iz njene pičke, kada je prestala sa jahanjem rekla je samo: , , To je to!, ovakav orgazam dugo nisam doživela, hvala ti dušo moja, ajde sada da svršiš ti” Ponovo je tetka raširila noge, ja sam krenuo da je trpam kao lud, ubrzo sam svršio i to po tetinim sisama. Kada se sve završilo tetka mi je obećala seks, sve vreme dok sam kod nje, a onda sam se setio da za koji dan stiže moja sestra Irena, pa su mi na pamet pale incest orgije! Razgovaću sa tetkom sutra u vezi toga.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Moja tetka
Dijete biti je nesto najljepse u zivotu, prve igracke, prvi izlazci, prvi poljubac i prvo tucanje. To se nikad ne zaboravlja. Rodjen sam u veoma obrazovanoj i finoj porodici, gdje se sve gledalo kroz red, rad i disciplinu. Sa svojih 19god. sam uveliko pohadjao skolu i planirao o pravnom fakultetu.

Roditelji su mi bili i previse zauzeti, poslom i vodjenjem samog takvog zivota. Bogatije zivimo, tako da sam uvijek imao sve sto pozelim. Cesto sam ostajao sam u kuci, imao sam je samo za sebe, jer i jedinac sam bio. Ozbiljne veze nisam imao, jer nisam htjeo zbog skolovanja, samo onako neke avanture , al nikad dalje od fatanja i socnih poljubaca sa kojekakvim pickicama, koje su ludovale za mojim autom i mene samim.

Cesto me je obilazila moja tetka, o kome je i prica posvecena. To je sestra od mog ćaleta. Dolazila je da vidi trebal mi sta, da pravi da jedem i tako. Nikad je nisam gledao kao neki sex simbol, do tog dana kad je dosla kod mene malo u pijanom stanju.

Ja sam sjedio u svojoj sobi za laptopom, bas surfao po nekim porno slikama od starijih gospodja. Napalile su me te slike totalno. Cuo sam kad je stigla i rekla da je tu, da li sam gladan i tako. Sišao sam niz stepenice, ugledao tetku u veoma uskim farmerkama, i u nekom dekolteu gdje su sise pa gotovo bile napolju.

Ta zena je imala oko 44god. , veoma zgodnog tijela, duge crne kose, i predivnih usana, onako napucenih, a guza je bila onako bas za jebacine, poveća-mesnata. Primijetio sam da je malo popila. Upitah je:TETKA STA IMA? GDJE SE TO PARTIJALO? kaze mi ona: MA SRETOH STARU FRENDICU, PA SVRATISMO NA KOJE PICE, I ETO MALO ME UHVATILO HEHEHE.

Dok je to izgovarala, zabacivala je crnu kosu, kao da hoce da je sveze necim. Tad mi se prvi put kurac digao na nju, jer takva je bila jebozovna tog trenutka da sam pozelio odma da se posexamo. Kaze mi: MILI, ODE TETKA MALO DA PRILEGNE, PA KAD USTANEM DA PIJEMO KAFU JEL OK? ja: OK TETKA, MOZE. Ja sam se uputio u svoju sobu, opet za laptop i ti porno sajtovi.

Djavo mi nije dao mira, otisao sam polahko do sobe gdje je ona zaspala i ugledam je kako lezi na stomaku, a guza štrči u zrak u onim farmerkama. Uh kako je samo tad izgledala sexy i primamljivo. Vratio sam se u sobu i izvadio da drkam, zazmurio sam i u mislima mi samo ona. Otvaram oci, a tetka u soku gleda otvorenih usta i nista ne govori, ja skocim sa stolice i zatvorim vrata, padao sam od stida.

Ona onako sa nekim pijeskom u glasu, polahko mi rece, sine de otvori, zna tetka da ti to radis u tim godinama, nemoj se stidjeti, svi mi to radimo ponekad. Ja ustanem sa stolice i otvorim, ona udje i sjede pokraj mene na krevet, kaze mi: NEMOJ DA SE STIDIS, TO SE MORA RADITI U TVOJIM GODINAMA, DOK NE NADJES CURU, PA SA NJOM TO RADIS CIJELE NOCI. ja:JA TETKA NEMAM CURU, NEMAM KAD OD SKOLOVANJA, NISAM SE NIKAD POSEXO NI SA KIM. Ona onako, izgubljeno-zacudjena, sutjela je jedno vrijeme i kaze mi: HOCES DA TE TETKA NAUCI, AL NE SMIJES TO NIKAD, NIKOME DA KAZES.

JA CU DA TI DAM PICKE I TI CES DA JEBES SVOJU TETKU, TAKO CES NAJPRIJE NAUCITI. Ja sav izgubljen, samo sam klimnuo glavom da hocu i poceo sam je sarati pogledom, nemogu da vjerujem da cu sad jebati takvu picku, jos nesto sto je zabranjeno. Polahko je ustala i pocela se svlaciti. Skinula je taj dekolte, iz kojeg su sijevnule te bozanske sise, imale su oblik kao dvije povece dinje, onda se okrenula ka meni i polahko pocela da svlaci hlace, iz koji se pojavi okrugla poveca guza sa crnim gacicama.

Onda je prisla meni i pocela me svlaciti. Ostao sam potpuno go, sa uzdignutim kurcem ko strijela. Polahko je prisla ka mojim usnama i poceli smo se strasno zvaliti. Jezik joj je palacao po mojim ustima, preuzimala je totalnu kontrolu.

Vidi se da je bila prava sex masina, Onda sam sjeo na stolicu, cucnula je i polahko ga pocela pusiti, joj koji je to osjecaj bio, da mozak explodira. Na mom oramaru, je bilo ogledalo, dok mi je pusila, gledao sam tu divnu, naguzenu tetku, kako njise guzovima dok pusi, lagano sam je uzdigao, i svukao joj crne gacice. Picka je bila obrijana totalno, drzala je odlicnu higijenu nad njom. Polahko sam joj poceo lizati klit.

Sva se predala i dahtala je od uzbudjenja, grizla je usne, provlacila mi prste kroz moju kosu, onda je najednom, onako naglo me odgurnula od sebe i opkoracila me dok sam sjedio na stolici. Kaze mi:SAD JE VRIJEME, DA TETKA MALO JAŠE SVOG MILJENIKA. SAD CES DA VIDIS PRVI PUT, STA JE PICKA NA KURCU. Polahko se nastimala na njega i pocela ga uvlaciti.

Mi smo muslimanske vjeroispovijesti, tako da sam obrezan i odma je uletio ko lud. Tad sam vidjeo da je picka nesto njabolje u zivotu. Polahko se nabijala uz predivne zvuke tog uzivanja, ja sam je samo posmatrao i uzdisao. Uzivala je.

Padala je u trans. Sise su se manule od moje tijelo, kako se ona tucala na meni i trljajuci se. Na ogledalu sam posmatrao kako penis ulazi i izlazi, bilo je kao na pornicu. Dok se nabijala, zaustavlja se par sekundi, da se strasno zazvalimo pa opet je nastavljala sa divnim sexanjem i uzdasima.

Ustala je, uzela me za ruku, i otisli smo do kuhinje. Naguzila se preko radnog stola i kaze mi: DODJI, GUZI SVOJU TETKU, OVU POZU NAJVISE OBOZAVAM. Prisao sam, namjestio joj na usmine njene vec vrele picke i poceo je s guza da probijam. Tad se pocela izvijati, cviliti, dahtati, ma bila je ko prava masina.

Odjednom sam cuo SVRSSSSAAAAVVVVAAAAM AAAAAAAA AAAAAAA MMMMMMMM AAAAA TO TO TO JEBI, JEBI AAAAAAAA, i onda se uspravila kad je svrsila, kaze mi:SAD JE RED NA TEBE, cucnula je ispod mene i pocela ga divljacki pusiti, progutala je sve sokove iz svoje picke sa mog kurca. Dosao je i taj trenutak da svrsim, podigao sam je i posatvio da sjede na kuhinjsku stolicu u zavaljenom stilu, onda sam je opkoracio i gurnuo ga medju sise, ona se nasmijala i pomogla mi da stisne sise uz moj penis, tako sam poceo da je jebem u sise, divljacki sam je zalio po usnama i vratu, a ona kurvinjski je pocela da sto vise trlja sise od kurac da sto bolje svrsim. Onako zalivena sva od sperme i mokra, otisla je da se tusira, dok je išla prema kupatilu, nisam mogao vjerovati da sam tucao takvo dobro zensko i napucano, jos malo starijih god. To je bio moj prvi sex sa mojom tetkom.

Posle toga smo se tucali kao ludi, nismo prezali ni od cega, a ona je izgledala sve bolje i bolje. Sad sam u drugom gradu na studiranju, al mnogo puta mi tetka dodje u posjetu i onda se sexamo po cijeli dan. Jer takvu guzu i takvo tijelo, rijetko ce ko da izbjegne. .
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Moj početak
Počelo je to kad sam imao 16 godina kada sam slučajno čuo razgovor izmedju mame i tate kada sam išao na wc kad je mama rekla tati da joj je dosta toga što je tata ne može zadovoljiti i da se više i ne seća uopšte kad je zadnji put bila izjebana i zadovoljena kao žena i da će sutra čim se probudi otići i kupiti vibrator. Oca nisam čuo puno samo je rekao, daj više nebudi dosadna i spavaj umoran sam. Mama je tada imala 36 godina, ja 16 (Marko mi je ime), a tata je bio 12 godina stariji od nje. Sada imam 23 godine, a mama 43 i sve nam je bolje i bolje. Mama se zove Maja, visoka oko 175 cm, imala je oko 70 kila što joj se najviše pokazivalo na sisama i malo povećem dupetu ali ništa strašno, imala je dužu smeđu kosu i smedje oči, uvek je nosila suknje koje su bile otprilike do kolena dužine i najlonke ili crne ili u boji kože, zavisi kako kad.

Gore je nosila neke majice ne baš uske ali se naziralo kako se sise ljuljaju kad hoda pa sam od tog razgovora počeo malo da zvirkam na nju kao ženu i da razmišljam o njoj malo drugačije. Sise je imala veće od petice. Znao sam pročitati poneku priču o tome i pale su mi onda neke ideje koje sam počeo da sprovodim u delu polagano, ništa nije smelo da bude nabrzinu jer ovaj tip žena je nešto posebno i trebalo je finesa a i hrabrosti da se uopšte i počne sa tim, ništa direktno nije smelo da se radi. To jutro se ustala oko 8 sati i izašla van što sam ja čuo jer sam čuo ulazna vrata i ključ u bravi.

Odmah mi je palo na pamet da je otišla da ispuni svoje obećanje koje je dala ocu sinoć. A on je otišao već oko 6 na posao. Sačekao sam malo da ode i pustio sam si neke porniće na tv-u i počeo drkati jer to najviše volim raditi kad sam sam jer se mogu opustiti jer onda drkam lagano jer ne želim da svršim odmah. Posle nekoliko sati sam čuo da se keva vraća i rešio sam da kad sledeći put ode negde da malo pronjuškam po kući da vidim da li je stvarno kupila vibrator.

Skuvala je ručak i otišla je u wc. Otišao sam do vrata i provirio kroz ključonicu. Video sam je da je sela na wc šolju i lagano razmaknula noge. Posle malo sam video da joj je pička dlakava i da je stvarno kupila vibrator koji je naslonila na ulaz pičke i lagano počela da gura u pičku masirajući si sise.

To je je jako napalilo i izvadio sam kurac i počeo da drkam, jako brzo sam svršio u ruku i povukao se u sobu da me ne skonta. Izašla je iz kupatila i rekla mi da ide kod prijateljice jer ju je zvala nešto. Rekao sam ok i otišla je. Rešio sam da pogledam malo po dnevnoj sobi i otvorio njen ormar.

Na trećoj polici ispod majica našao sam vibrator umotan u vrećicu. Izvadio sam ga iz vrećice i pomirisao da i na njemu sam osetio mirise pičkovine. Kakav je to miris samo bio. Tada sam ja rešio da probam da je malo palim čisto da vidim reakciju jer sam poželeo da jebem rođenu majku jer joj toliko treba kurac a sin će to da joj pruži i tako neće biti bruke ali treba pažljivo.

Rešio sam da počnem da spavam gol jer sam znao da ujutro kad se probudi obavezno uđe u moju sobu i pokupi mi sa stola šta sam ja ostavio jer nisam baš spremao za sobom. Voleo sam jesti u sobi onda ona dođe i nabrzinu i tiho to pokupi sa stola da me ne probudi. Ja sam rešio da to iskoristim u svoju korist i da počnem sa svojim planom jer sam već znao da je ekstremno nezadovoljna u seksu i verovatno dosta napaljena. Sledeće jutro sam počeo da spavam gol, pre nego što će ona doći sam ga malo nadrkao da se malo digne i malo se otkrio jer sam je čuo da ronda po kući i tako sam znao da će uskoro ući u sobu.

Otkrio sam se i ostavio kurac da se vidi i uskoro je i ona ošla, bio sam na leđima i čuo sam je kako skuplja ostatke moje večere od sinoć i mogao sam da osetim pogled na mom kurcu jer se malo duže zadržala a moj kurac je malo pulsirao a to sam mogao i ja da osetim jer mi ujutro bude jako tvrd i dosta dignut tako da nisam trebao puno da ga nadrkam. Uglavnom mi kurac nije nešto naročito velik, tek negde oko 17 cm, malo deblji i zakrivljen prema vrhu. Čuo sam njen uzdah i tiho je rekla, eh da mi je bar ovakav, popizdeću, pizdurina mi gori, i čuo sam da su se vrata zatvorila. Tu sam video da će moj plan početi da uspeva , ali da ne žuri jer je i ona napaljena kao i ja i da je u svemu tome najvažnija igra zavođenja.

Sledećih dana sam i ja rešio da se malo raskomotim kad starog nema jer nisam hteo da skonta neke stvari. Često sam bio kraj keve i gledao da joj pomognem u čemu god mogu kako bi imao priliku da je dodirnem. Počeo sam da nosim malo tesnije šorceve po kući. Jednom me je pozvala da joj pomognem nešto da dohvatim sa police i došao sam iza nje, stao skroz iza nje i kako sam se izdigao na prste da dohvatim to što je htela tako sam je pogurao malo napred i kurac mi je ušao njoj izmedju guzova a ona se rukama pridržala za zid da ne padne.

I tu sam rešio da je palim koliko god i kad god mogu. Jednom dok sam se tuširao sam je pozvao da mi donese peškir jer je ovaj bio mokar, a drugi sam sakrio ma drugu stranu da ga ne vidi. Kod nas u kupatilu smo imali običaj da ako neko treba u wc da slobodno uđe samo da pokuca na vrata i kaže ovome da treba unutra i da navuče zavesu, tako da ako se neko kupa ili tušira nije trebalo nabrzinu izaći. Ja sam navukao zavesu kad je ona ušla ali namerno nisam navukao skroz do kraja kade nego sam malo ostavio i stao bliže kako bi mi se kurac video izvan zavese ali nije izgledalo očigledno.

Ušla je unutra i rekla evo ljubavi peškir, tako je volela da me zove. Ok, rekao sam joj da ga ostavi na veš mašini i da sam uskoro gotov ako treba u wc. Rekla je da je ok i da će odmah u wc jer treba da piški i da se svejedno ništa ne vidi tako da nemoram da žurim. A znao sam da mulja jer sam stajao na početku zavese a namerno sam uzo sapun i sapunao kurac i lagano ga kao prao ustvari sam drkao ali ne toliko očigledno.

Dosta se zadržala a ja sam se sapunao i tuširao. Čuo sam vodokotlić i njene reči, gotova sam, ti kad izađeš nemoraš žuriti. Izašla je, ja sam se još malo tuširao jer sam baš voleo da se dugo tuširam. Kad sam bio gotov, otvorio sam zavesu i posegnuo za peškirom koji je okačila na vešalicu na vrata i video nešto što me je začudilo, video sam gaćice ženske na veš mašini a kojih sigurno nije bilo kad sam ušao.

Bile su to crne tange, prozirne na prednjem delu koji ide na pičku. Nije moguće da je skontala i da sada ona mene pali, odmah sam se upitao. Rešio sam i ja da se malo poigram, pomirisao sam ih i osetio neki čudan miris, svideo mi se taj miris pičke koji sam osetio, pičke zrele žene koja je celo vreme napaljena. Uzeo sam njene gaćice, nabio ih na kurac i svršio u njih i ostavio ih na istom mestu i zašao iz kupatila.

Keva je imala običaj da ponekad prčka po mom kompjuteru da gleda neke recepte i čita ako nađe nešto, ulazila je čak i kad ja popodne ako malo legnem i zaspim jer je bila tiha i nije me budila pa se ni ja nisam bunio jer mi je udovoljavala u svemu. Otišla je nešto u kupatilo posle mene par minuta a ja u svoju sobu na komp jer sam prčkao po fejsu i igrao neke bezvezne igrice jer mi se nije nigde išlo pa sam bio kući. Keva je na sebi imala kućnu haljinu koju je samo nosila po kući, a bila je malo kraća nego inače kako sam primetio, a ispod sam video da su joj se sise klatile što je značilo da ne nosi grudnjak jer joj se retko kad sise toliko klate tako da sam mogao i da znam dali nosi grudnjak ili ne. Rekla mi je iz dnevne sobe da joj donesem taj veš koji je izvadila iz mašine i ostavila u lavoru da ga stavi na balkon da se suši.

Ok, rekao sam joj i ušao u kupatilo, rekla je da požurim, to je bilo nedugo posle mog izlaska i hteo sam da nabrzinu još malo vidim njene gaćice u koje sam svršio i da ih bacim u prljavi veš ali ih nije bilo, mislio sam da ih je ona stavila u kantu sa vešom i alo sam prekopao po tome gde stoji prljavi veš spreman za pranje ali ih nije bilo tu. Pretrnuo sam, odmah mi je palo na pamet da ih je možda obukla nazad jer me verovatno pali i igra moju igru ali neželi ništa prva. A nisam hteo ni ja, odneo sam joj veš i otišao u svoju sobu. Rešio sam da dignem igru na sledeći nivo, našao sam neku incest priču o majci i sinu i počeo je čitati i kako sam gde stao tako sam tu obeležavao tekst.

Zvala me je iz kuhinje i tražila da odem nabrzinu do trgovine i donesem joj mleka i brašna jer bi htela da pravi krofne, dala mi je pare i otišao sam. Vratio sam se posle malo više od pola sata jer kad odem u veću trgovinu onda volim da zujim po njoj i gledam šta ima zanimljivo. Ostavio sam joj to, zahvalila mi se i primetio sam da me je čudno pogledala namignula mi rekavši šta bi ja bez mog sina, mog jedinog pravog oslonca i rekla mi da si ostavim kusur koji mi je ostao od trgovine. Otišao sam u svoju sobu i nastavio da čitam priču, bio sam napaljen i na priču i na kevu u isto vreme.

Mrdnuo sam miš od kompa i video nešto čudno, deo koji je obeležen bio je na drugom mestu. Nisam mogao da verujem, keva je čitala moju priču. Tako je ta naizgled naivna igra trajala jedno vreme, sa slučajnim dodirima i nabacivanjima. Jedno jutro nisam mogao da spavam jer sam ranije legao i rešio sam da pred njen dolazak namestim mobitel da snima i sakrijem ga da se ne vidi, ona je ušla a ja sam se pravio da spavam i izložio dignuti kurac njenom pogledu i nisam smeo ni da žmirnem da ne skonta jer me baš zanimalo zašto se tako dugo zadržava u sobi kad dodje malo da posprema moj nered.

Kad je otišla, ja sam malo sačekao i polako otvorio oči kad sam čuo da su se vrata zatvorila i krenuo da pregledam snimak na mobitelu. Ono što sam video me je začudilo, kad je ušla i videla moj kurac kako se polagano mrda počela je da se dira po međunožju i da trlja sise, raskopčala je kućnu haljinu ispod koje na moju sreću nije imala ništa. Gnječila je sise meni se činilo da ih je baš stiskala, a uvrtala je i bradavice koje su bile jako tamno smedje i sa velikim smedjim krugovima i dugačkim bradavicama, a pička joj je bila posebna priča, bila je dosta dlakava, sa crnim žbunom a iz njega je malo virio koliko sam uspeo da vidim klitoris. Trajalo je to par minuta i onda je pokupila sudje i hranu sa stola ne zakopčavši haljinu koju je skinula sa sebe jer joj je verovatno bilo vruće i otišla.

Taj me je snimak neverovatno napalio. Skinuo sam ga sa mobitela na komp i još nekoliko puta sam je tako snimio. Kasnije sam imao običaj da tako ostavljam mobitel i rešio da skupljam njene snimke. Kasnije sam primetio da kad dolazi prvo otvori vrata i proviri da li spavam i onda uđe GOLA u sobu gde joj je sin spavao.

Nisam mogao da verujem koliko toj ženi, mojoj majci treba dobar kurac jer je to žena u najboljim godinama a nezadovoljena kako treba. Jednom sam rešio da kad izađe iz sobe da odem da vidim šta radi kad ulazi gola u sobu. Krenuo sam to jutro za njom par minuta posle izlaska iz moje sobe. Vrata od dnevne sobe nisu bila zatvorena skroz, bila su pritvorena, čuo sam neko zujanje.

Odškrinuo sam vrata samo malo i prizor me je zaprepastio i odmah sam izvadio kurac i počeo drkati. Video sam svoju majku kako sedi na fotelji, gola, raširenih nogu koje je skroz raširila prebacivši ih preko naslona za ruke a u rukama je držala vibrator koji je nabijala u pičku i vadila ga van iz pičke, tačnije jebala se sa njim, tresla se, sise su joj se klatile kao lude, glavu je zabacila unazad i tako da sam imao neometan pogled na nju UUUHhhhh, kako bi mi sad trebao pravi kurac, a marko ljubavi mamina kad bi mi bar sad pičku rasturioooo, jjjjjjjooooojojoojoj, sve glasnije je uzdisala: uh uhhhhh uuuu jebote aaaahhhh nisamm mogao da verujem da gledam svoju rođenu majku kako drka, a i ja sam drkao na vratima.

Izvadila je vibrator iz pičke i počela snažno i brzo da trlja klitoris. Čuo sam kako joj pička šljapka koliko je mokra. Ubrzo je uzela vibrator i posle par kratkih ulaza u pičku koja se već dobrano orosila i nakvasila naslonila je glavić od vibratora na šupak i dalje zatvorenih očiju jer su bile spuštene ali proređene roletne u sobi tako da je bila atmosfera savršena. Lagano ga je turala u šupak, ponavljajući, trebalo bi mami šupak rasturiti sine ljubavi moja da barem znaš.

Koliko god da sam bio napaljen nisam još hteo da se otkrijem skroz jer sam hteo da produžim ovu igru. Trajalo je to nekoliko nedelja kad god sam se tko rano probudio otišao sam do vrata da vidim šta se dešava i uvek sam je uhvatio u drkanju, svršio u ruku i otišao u svoju sobu. Prošlo je tako mesec dana otprilike u toj igri. To jedno jutro sam drkao, i prelomio u sebi da je dosta bilo jer bitku dobijaju hrabri a ne kukavice i da ko ne riskira ne profitira.

Stegnuo sam kurac u korenu blizu jaja i lagano ušao u sobu dok je ona bila u svom zanosu, onako raskrečena, gola, vlažna. Došao sam joj blizu usta i naglim pokretom joj okrenuo glavu prema sebi i nabio joj kurac usta dok su joj ruke bile na vibratoru koji si je nabijala u pičku. Otvorila je oči u tom momentu i po njenom pogledu sam video koliko je iznenađena ali nije me odbila. Nešto je zamumlala i ja sam ga nakratko izvadi da čujem šta želi da kaže jer nisam želeo frku i skandal, ako sam već hteo da je jebem hteo sam da i ona to želi.

Rekla je samo, sine šta to radiš? Majko znam koliko ti treba kurac i rešio sam da ti pomognem jer mislim da tata nemože da te zadovolji, a ti kao žena trebaš kurac, a moj kurac treba pičku, nije po zakonu ali ako je nama ugodno jebeš onda zakon, prirodno je da kurac treba da ide u pičku a pička da prima kurca i da nije bitno čiji je. A sad ću ja da te jebem i kurca ti neće usfaliti, neželim da ga potražiš na drugom mestu jer treba sve u porodici da ostane. Pogledala me je i nežno i tiho rekla: sve si u pravu i jebaćeš me ti jer nemože tvoj otac tu puno da uradi, uhvatila me je za koren kurca i počela da ga ljubi, da ga liže od dna prema vrhu i cuclala je glavić. Onda je ga je stavila u usta i počela ga pušiti kao one žene u porniću povremeno ga vadivši iz usta i ponavljavši nemaš pojma kako mi je ovo trebalo, joj nemaš pojma koliko mi treba ovo.

Znam rekao sam joj i rekao joj da će ga sada imati kad god poželi pa iako je stari tu da ću je jebati i onda ako treba ali da moramo paziti da nas ne uhvati, složila se s tim i nastavila da ga puši dok je vibrator nabila u pičku i on joj je ostao medju nogama, ona je sa obe ruke držala moj kurac a vibrator joj se mrdao u pički levo desno nekontrolisano. Stenjala je sve glasnije. Osetio sam da ću svršiti i uhvatio sam je za glavu, par puta jače joj nabio u usta i počeo da svršavam. Malo se zagrcnula ali je sve progutala i rekla da kad god budem drkao da je pred svršavanje zovnem u sobu ili u wc kao da se tuširam ali da neželi da bacam spermu jer ona obožava da guta spermu.

Složio sam se s tim i rekao joj da još nismo gotovi i da smo daleko od toga. Kleknuo sam joj izmedju nogu uhvatio sise obe u svaku ruku i krenuo da ih ljubim, da cuclam bradavice, vukao sam je za bradavice, nisam se sisa njenih mogao zasititi. Izvadio sam joj vibrator iz pičke, ugasio ga i krenuo da joj ližem pičku. Ljubio sam je sa unutrašnje strane butina o kolena prema pički, dolazio sam polako do pičke i počeo da je ljubim okolo pičke po njenim dlačicama, prešao sam tako na drugu nogu i počeo da je ljubim i ližem po drugoj nozi do kolena i polako prema nazad prema pički.

Jednostavno sam hteo da joj ovo iskustvo bude posebno a ne samo da je izjebem i odem. Lizao sam je i ljubio polako se i nežno približavao pički koja je već i na oko bila vlažna. Prvo sam se spustio na klitoris i počeo ga vrhom jezika lizati, cuclati. Stenjala je i ponavljala izludićeš majku svoju jer tako nešto dugo nisam osetila i to mi tvoj otac nije godinama radio.

Pogledao sam je i rekao: sada nećeš moći da izbrojiš orgazme koje ćeš doživeti, jebaću te nećeš znati gde, nećeš znati kada, u kući kad smo sami bićeš gola, kuvaćeš i spremati gola a ja ću te uzimati kad ne očekuješ, vrata ćeš zaključati i ostavljati ključ u bravi tako da nas niko nemože uhvatiti i iznenaditi a u blizini uvek imati neku haljinu koju možeš navući ako stari naleti. U redu, ako tako želiš neka tako bude, samo želim da budem jebana kako treba pa taman to bilo i od rođenog sina. Nabio sam joj opet glavu medju noge i vrhom jezika počeo prelaziti preko usmina koje sam uvlačio u usta i cuclao u ustima kao malo dete bombon. Nabio sam joj dva prsta u pičku i nastavio cuclati klitoris, odjednom sam iz njenog trzanja i povećanog vlaženja pičke video da svršava i pritom mi je malo jače rukama nabila glavu na pičku i počela da trlja po licu i da uvija kukovima.

Svršila sam reče ona. E još ćeš ti da svršavaš nije tu kraj. Uhvatio sam je za ruke da ustane, doveo sa druge strane fotelje i rekao joj da se naguzi što je i učinila, jer se nagnula skroz i tako izbacila dupe meni i rekla jebi me kako hoćeš odsada. Čim je rekla to stavio sam joj kurac na ulaz pičke i lagano razdvojio usmine i krenuo da ulazim u njenu pičku.

Ahhhhhh, začulo se iz njenih usta i rekla je samo, bože moj, rođeni sin me guzi, uhhhhhhhh ne staj ni za živu glavu mislim da ću svršiti opet, samo nastavi. Nekoliko puta samu ušao i izašao, i onda stao. Zatim sam joj ga nabio skroz do kraja i to toliko jako i silovito i nastavio tako da je jebem i rekla je samo brže, bržeeee, aaahahahhh, jebi me , , , , uživala je izgleda u mojim brzim upadima i u udaranju mojih jaja po njenom stomaku i ubrzo se samo opustila i vrisnula svršavvaaaam ljubaviiii, svršavam… Pitala me da li mi je još tvrd? Jeste rekao sam. Izvadio sam ga i naslonio na njenu drugu rupi jer sam to video u pornićima i video sam da i ona to sa vibratorom to radi pa sam hteo da probam.

Kad je osetila šta hoću rekla je, samo polako. Naravno, stavio sam ga na guzu i počeo polako da ga guram i čuo sam je kako je počela sve glasnije da stenje pa sam joj stavio ruku na usta i rekao sam dok ti malo šupčinu razradim da ne čuju slučajno komšije. Smirila se tada i ja sam nastavio da je jebem u šupak polako a onda sve brže a osetio sam po mumlanju koliko stenje. Ubrzao sam toliko da se pljeskanje koje je osetila i dalje nastavilo ali sada su i moja jaja udarala po njenoj pizdi.

I rekla sine niko nije mami razvaljivao šupak i odsada će to biti samo tvoje jer tata se nikad nije setio da to proba tako da će ti tvoja majka sve dopustiti jer sine zapamti što će ti mama reći: dobro jebana žena je sretna žena. To me je toliko napalilo da sam počeo da je jebem baš brzo i tako sam i svršio njoj u šupak. Ustala se i samo mi je poljubila kurac i rekao joj da legne na krevet jer želim još malo da je mazim. Malo smo pričali o svemu što se desilo i rekla je da joj je drago zbog ovoga što se desilo i da ne žali i da se nada da tako mislim i ja.

Pritome dok sam ležeo kraj nje nastavila je da mi masira kurac dok je pičala i on je počeo da se opet lagano diže. Mama popuši mi, vidiš kako te gleda. Naravno ljubavi moja i počela je da mi ga puši. Posle nekoliko minuta sam osetio da ću svršiti i rekla je samo, svrš mi ponekad i po sisama jer sam negde pročitala da sperma muškarca čini dobro za ženinu kožu a ja odsad želim da moje sise budu lepe i meke na dodir a svršavaćeš mi i po licu kad ti kažem jer zašto da kupujem kreme za kožu kad kremu imaš ti.

Nasmejao sam se i rekao, naravno. Okrenula se zidu i rekla samo se privij uza mene i zagrli me. Uz jedan dodatak rekao sam ja, koji, upita ona? Bio mi je poludignut i to sam iskoristio da joj ga nabijem još jednom u šupak do kraja i tako smo ostali nakratko. Dobar ti taj dodatak reče ona, naravno mama, za tebe samo najbolje.

Tako smo ležali oko pola sata. Treba da nastavim da kuvam reče mama ali prvo da skuvam kafu i da zajedno popijemo. Složio sam se s njom i odvojila se od mene i uputila mi jedan pogled prema kurcu i kaže: pa njemu izgleda nije dosta? Pa rekao sam ti ja, da te jebem 24 sata koliko mi lepa i slatka bilo bi malo. Nato se nasmijala i gola otišla u kuhinju.

Posle par minuta me pozvala i rekla da je kava gotova i da uskoro dolazi sa kavom. Stavila je kavu na stolu u dnevnoj sobi i zvala me da ustanem. Nije mi bilo jasno ali sam je poslušao. Čim sam joj prišao uzela mi je kurac u ruku i počela ga drkati.

Pogledala mi je i rekla mi da odsada kad smo sami tvoja mama pije kavu sa šlagom i da joj treba moj šlag. Ubrzo sam pod njenom rukom po treći put svršio i to njoj u šolju. Počela je lagano da pirka u kavu i da je srče dok je sperma koja je još bila u mom kurcu sad je u njenoj kavi. Tako smo pričali kao stari ljubavnici i pitao šta ju je toliko napalilo u svemu ovome? Pa to što ovakav intenzivan seks nisam imala od pre braka s tvojim ocem, a najviše to što mi je šupak i pizdurinu razvalio rođeni sin, samo ćeš morati malo laganije jer mi telo nije naviklo na ovakav seks, vidi kako mi je pička crvena i natekla….

Ovo je bio samo početak žestokih i nenadanih jebačina kojima smo se ja i moja rođena majka prepustili a da nismo ni sekunde zažalili a to traje i dan danas i niko ništa nije primetio. Dosta sam ja od moje majke naučio a ona je sama svršavala toliko puta da su je ponekad toliko bolele i noge i da je jedva hodala. Kad ju je otac pitao šta joj je, ona je samo rekla da je umorna od stajanja na nogama i on joj je znao reći da malo legne i da se odmori. Nije znao da sam je ja baš pre njegovog dolaska sa posla toliko jebao u šupak i u pičku da nije ni čudo…
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Među maminim bedrima

Od kad znam za sebe drkam misleći na vlastitu mamu. Za vrijeme dok su moji školski kolege svršavali maštajući o kojekakvim pjevačicama i glumicama ja sam mislio samo o njoj. Tada, dok sam imao oko 13-14 godina nisam znao o čemu se zapravo radi, ali me beskrajno uzbuđivao pogled na nju. Samo malo vise otkriveno bedro zimi, ili neznatan tamni obris bradavice ispod grudnjaka njena kupaćeg kostima ljeti, bili su dovoljni da tjednima drkam na ono sto sam vidio. Moram reći da mi ona svojim ponašanjem nikad nije dala povoda za takva razmišljanja! Moja mama je jedna od tisuća žena koje viđate na ulici svakog dana, ali za mene je ipak posebna.

Unatoč svoje 52 godine još je sasvim vitka. Zamislite ženu kratke sportske frizure prošarane modernim sivim pramenovima, pomalo indijanskih crta lica s istaknutim jagodicama, bademastih očiju i tankih usnica. Malene grudi i lijepo oblikovane noge, uvijek odjevena u skladu s prilikama… eto tako otprilike izgleda moja mama. Ni sam ne znam koliko sam litara sperme potrošio sanjajući o tome kako bi bilo lijepo kad bi se jednog dana moji snovi nekakvim čudom ostvarili.

Ona je s jedne strane sasvim liberalna u pogledu odgoja djece, mene i sestre, a s druge strane jako “zakopčana”. Tako npr. u našoj kuci se nikad nije pričalo o seksu, roditeljska soba se redovno zaključavala, a mama nije nikad svoje rublje ostavljala u kosari već ga je odmah prala i ostavljala sušiti u roditeljskoj sobe našeg stana na 13. katu jedne od gradskih visokokatnica.

Nakon završetka srednje škole došlo je vrijeme da idem na fakultet. Odlazak iz rodnog grada nije mi teško pao. Uvijek sam bio dobar učenik i fakultetski ispiti nisu mi predstavljali problem. Roditelji su za mene iznajmili jednosoban stan od gazda koji su živjeli u Njemačkoj tako da sam bio “sam svoj majstor”.

Studiranje u drugom gradu pružilo mi je mogućnost da život organiziram onako kako sam htio. Od prve zarade preko student-servisa kupio sam lutku na napuhavanje koja me donekle podsjećala na majku. Kupio sam i nešto odjeće za nju i to bas u mami omiljenom “Coco Channell” stilu. Svakog dana po povratku s predavanja, ili vježbi strpljivo je čekala da primi moj uspaljeni penis.

Posebno uzbudljivi trenuci bili su mi večernji telefonski razgovori s mamom. Ona bi me pitala uobičajena rutinska pitanja, a ja sam uživao u boji njena glasa. Zamišljajući te tanke usne blizu slušalice gurao sam kitu u lutkina usta… Kad sam bio na drugoj godini fakulteta, dogodilo se ono o čemu sam mastao. Bilo je rano ljeto, mama je obiteljskim C-3 dosla po mene kako bi se zajedno vratili u nas grad.

Mene je čekalo polaganje jos samo jednog ispita. Mama je bila dosla uvecer i odmah se uhvatila pospremanja stana. Znajuci da ce ona doci i vrzmati se po citavom stanu drugu mamu, onu od gume, sam ispuhao i spremio na sigurno. U svakom slucaju negdje oko 1 sat u noci usla mi je u sobu rekavsi: “Sine, idemo spavati.

kasno je vec. Sto si naucio, naucio si, sad je gotovo… a sutra kad polozis mama ce te pocastiti cim god zelis. ” Oslonjen na jstuke ležao sam na krevetu i gledao je dok mi je to govorila stojeci neposredno preda mnom odjevena u laganu pamucnu suknju koja joj je sezala do ispod koljena i isto takvu majicu. Svjetlo koje je, iza nje, dolazilo iz kuhinje otkrilo je skrivenu liniju bedara kako se spaja negdje prema preponama, a ispod tankog materijala suknje mogao sam joj nazrijeti obrise gaćica… usta su mi se trenutno osusila, a srce zalupalo kao ludo.

Odgovorio sam joj: “Mama, tako si lijepa!” “Ma daj Marko, sto to govoris. Ja sam stara zena. ” – nasmijesila se pogladivsi me po kosi. “Ma, jesi, jesi! Bas si zgodna!” Ni sam ne znam odakle sam skupio hrabrost za tih nekoliko rijeci koje sam joj godinama htio uputiti, a nisam se usudio… sve do te veceri.

“Dobro, dobro. Umoran si. Trebas ici spavati. ” – okrenula se u ocitoj namjeri da izadje iz sobe.

Bolno sam viknuo za njom: “Mama, vrati se molim te!” “Ma sta ti je veceras? Zar te uhvatila bas takva trema? ” Okrenula se stojeci na dovratku. Svjetlo iz kuhinje sad je jos vise naglasavalo obrise njena tijela. Penis mi je pulsirao u hlacama u ritmu u kojem mi je srce bubnjalo u sljepoocnicama. Ne sluteci o cemu se zapravo radi moja prava mama mi je prisla i stavila svoj mali topli dlan na moje oznojeno celo.

Upitala me zabrinuto: “Zar si bolestan? ” “Nisam mama. Nisam. Samo te volim!” “Marko, daj saberi se. Otkud ti sad to? ” Miris njena bliskog tijela, pogled na njena stopala u kucnim papucama ucinili su da je strast u meni sasvim nadjacala razum: obuhvatio sam je oko bokova i povukao na krevet pored sebe.

Vrisnula je iznenadjeno: “MARKO!!! STO TI JE? !” “Mama volim te… zelim te!!!” “Ma… daj… pusti me… pusti… sta ti je… pusti meeee…” Svom snagom se odupirala mojim drskim pokusajima da joj nekako razmaknem koljena. Poslije krace zestoke borbe, stalno pracene njenim prijetnjama i molbama, uspio sam joj jednom rukom pritisnuti ramena na siroki krevet na kojem smo se borili, dok mi je dlan druge ostao zarobljen između njenih cvrsto stisnutih bedara. Panican strah zrcalio joj se u ocima kad je propentala: “Marko, sine… molim te… dosta je bilo. Pusti me i sve cemo zaboraviti…” “Mama, zelim te… strasno te zelim!” “Oh, Marko… ttto sssse nnnne sssmijeee….

ti si moj sin… mmmmolim teeee…. ooooohhhhh…” Zacviljela je jer sam navalio jos zesce. Dlan izmedju njenih bedara nezaustavljivo je poceo napredovati onako kako joj je kopnila snaga. U trenutku kad sam jagodicom prsta dodirnuo svilenkasto tkanje majčinih gacica znao sam da vise nema povratka.

Znala je to i ona! Dvije krupne suze skotrljale su se niz indijansko lice. “Mama nemoj plakati. Ja te volim!” “Oh, Marko… i ja tebe volim, ali molim te da me pustis. Ne znas sto radis, sve ces srusiti…” Ocajna i sasvim na izmaku snaga, pokusala je jos jednom nagovoriti me da odustanem.

Međutim, moja požuda za njom bila je na vrhuncu! Izgovorio sam recenicu koja mi je godinama lezala u glavi, a koju sam joj toliko puta htio uputiti. “Mama, zelim voditi ljubav s tobom!” “Oh, sine moj… sto mi to govoris… ne smijes… ttttto… to smije samo tata…” Moji prsti vec su joj zalazili ispod ruba gacica. Osjetio sam na jagodicama isprepletenu sumu maminih stidnih dlacica (na dodir doimale su se znatno cvrscima nego dlake u kosi)… neumoljivo sam trazio dalje i za trenutak -dva napipao ulaz u onu tajanstvenu pukotinu o kojoj sam godinama sanjao. Jeknula je, postidjeno osjecajuci kako joj moji prsti istrazuju ulaz u vaginu: “OOOOH!“ “Mama podigni majicu… pokazi mi grudi… mozda te onda vise neću dirati.

” Bezocno sam joj lagao zeleci vidjeti kako ce reagirati na moj prijedlog. “Oh, sine… evo… samo me pusti… evo…” Nalazeci se u za nju sokantnoj situaciji, pobudjena laznom nadom, mama je žurno, do ispod brade, zadigla onu svoju pamučnu majicu. Ispod je nosila push-up grudnjak koji joj je bar malo naglasavao grudi. Potpuno vladajuci situacijom zatrazio sam od nje: “Mama, odmakni grudnjak… da ti vidim sise!” Poslusno je povukla kosarice prema bradi.

Pred mojim zazarenim ocima ukazale su se dvije malene, mlijecno bijele, sisice… kao dvije pljeskavice s tamno smedjim obrubima oko vrhova… pozudno sam priklonio glavu i usisao jednu, pa drugu bradavicu… uzdahnula je dva puta: “Oh, sine moj… oh, sine moj. ” “Mama, zelim seks s tobom!” Oci su joj se rasirile od uzasa. Zavapila je: “Ali, rekao si da neces… ako ti pokazem…” Trenutak zatim sobu je ispunio reski zvuk paranja tkanine njenih gacica. Na trenutak sam pogledao nanize… ispod mekanog trbuscica isticao se trokut zlatno-smedjih dlaka s bazom okrenutom prema gore… vidio sam i onu dugu poluotvorenu pukotinu… izgubio sam glavu i nabacio se na nju svom težinom rasirivsi joj noge.

Sasvim iscrpljena nasom dotadasnjom borbom vise nije imala snage da mi se odupre…. u iducem trenutku moj nabrekli glavic prisao je majcinim stidnim usnama i potom bez oklijevanja prodro izmedju njih. Tiho je zajecala: “Marko, sto mi radis… oooooh, sine sto mi to radis…” Vise me nista nije moglo zaustaviti. Osjecao sam samo toplu i pomalo suhu vaginu moje majke kako me prima u sebe… sve do kraja.

Prislonio sam svoje usne na njene i poljubio je u usta (dah joj je mirisao na duhan), a vec poslije par trenutaka uspio sam svojim jezikom dodirnuti njen. Bio je to fantastican prizor: jedna gotovo sasvim obnazena zrela zena lezala je na ledjima siroko razmaknutih koljena izmedju kojih se ritmicno podizala i spustala straznjica mladog uspaljenog muzjaka koji ju je posjedovao. Ta zena bila je moja majka, taj muzjak bio sam ja! Groznicavo sam je ljubio sapcuci joj kako je divna i kako je volim… dojkice su joj se, kao dvije poluprazne kesice, njihale gore dolje, uzbibane u ritmu snosaja. Mamine ruke bile su zabacene iznad glave (grcevito se drzala gornjeg ruba kreveta) tako da su joj pazuha, s cupercima svijetlih dlacica, bila sasvim otkrivena….

Pojacavajuci onaj ritam unutra-van prostacki sam joj rekao: “Mama, jebem te! Oh, mama kako te jebem!” Sutjela je zatvorenih ociju. Jos sam pojacao ritam… sada su to vec bili sasvim zestoki nasrtaji… tada je pocela tiho stenjati… na celu su joj se vidjele graske znoja… drzao sam se na rukama iznad nje zeleci je vidjeti sto vise. Opet sam joj dobacio: “Mama, da li te tata ovako jebe? ” (Ona je tada imala nepune 52 godine, a otac je bio stariji od nje 9 godina. ) Umjesto odgovora samo je nijemo zanjihala glavom lijevo -desno.

Vise nije plakala. Nastavio sam je pitati: “Je li tatin kurac veci od moga? ” Opet je lagano zanjihala glavom lijevo-desno. “Oh, mamice je li tata drka na tebe kao ja? ” Bio sam krajnje uzbudjen. Pocela je muklo stenjati, a ja sam joj odgovorio jos jacim udarima… vagina joj vec nekoliko minuta vise nije bila suha kao u pocetku.

Ta duboka mesnata jama moje majke sada je bila sasvim vlazna i uzavrela… primala je moj penis svom njegovom duzinom! Osjetio sam kako mi nailazi sperma… jos trenutak-dva-tri i onda sam je poceo strcati u utrobu iz koje sam izisao na svijet! Mama je ispod mene dahtala i hripala prekrizivsi stopala na mojim ledjima: “Oooohhhhhh…. mogla… oooohhhhh… Marko…. mogla… bi… svrsitiiiieeeeeeggggggghhhhhhh hhh!!!” Ponesena grcevima vlastita orgazma kao stala je zadizati straznjicu sa kreveta u susret penisu koji joj je punio utrobu. Groznicavo sam je ljubio… vise se nije odupirala mom jeziku… poslije nekoliko sekundi nase dahtanje pretvorilo se u zajednicki orgazmicki krik… Bio je to savrsen kraj, ali i pocetak jedne izuzetno uzbudjujuce incestne veze koja se odrzava i danas o cemu cu pisati drugi put.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Moj fetiš

O bože, nisam navikao na ovo… Bilo je tek nešto iza 6 ujutro, utorak. Glasan zvuk koraka koji se spuštaju niz stepenice bio je dovoljan da me razbudi. Sinoć nisam dobro spavao, tako da sam se nastavio vrpoljiti po krevetu, hvatajući položaj malo s lijeve, malo s desne strane. No, iako mi je glava pucala dovoljno sam se poznavao da znam kako nakon buđenja, pogotovo uz svu tu buku, nikako neću uspijet ponovno zaspati. E da, nisam se predstavio… Zovem se Danijel, imam 23 godine, i prije koji dan sam nakon višesatne vožnje vlakom ponovno bio kod kuće.

Odselio sam se od doma zbog faksa, ali i želje za životom u većoj sredini tako da sam se navikao sam brinuti o sebi. Raditi stvari kako i kada mi ih se radi. Sada se činilo sve po starom – ja, mama i mlađa sestra Mia. Razlog zbog kojega sam opet tu uskršnji su praznici koje sam želio provesti sa obitelji, što mi se u prvom času učinilo kao odlična ideja, no ovako umoran i iziritiran počeo sam se pitati ne bi li mi ipak bilo bolje da sam ostao u svojoj studentskoj garsonjeri.

Mama i Mia nisu se uopće trudile biti obazrive, paziti na buku i te stvari; očito su predugo živjele solo. Fenirale bi kosu a da se nisu potrudile ni zatvoriti vrata, očito nesvjesne koliko muškarci imaju malo razumijevanja za takve zvukove. Zabio sam glavu u jastuk i jebao im sve po spisku kako bi se oslobodio nakupljenog bijesa, no ovo je ipak njihov dom, i tako su se sasvim sigurno ponašale svakog jutra. Moja stara soba pretvorena je u sestrinu radnu, čak sam i krevet odselio sa sobom, pa sam kod njih spavao u nekoj maloj, gostinjskoj sobici.

Da budem iskren, ni ležaj nije bio najudobniji… to je krevet na kome je Mia prije spavala, a još prije nje moja starija sestra. Pičke su ga skroz izgazile. Vidjevši da od spavanja ništa, dohvatio sam majicu sa stolice, navukao je preko glave i par puta prošao rukom kroz kosu. Uz nezaobilazno zijevanje odšepao sam do kuhinje gdje je za malim stolom sjedila Mia, već ful sređena i s podjebavalačkim pogledom uperenim u moj pospani look.

«O već si se probudio? », kujica je bila sarkastična. «Dobro ti jutro Mia», rekao sam prokašljavajući grlo. «Gdje je mama? » «U kupaoni, sprema se za posao. » Prije no što sam se odselio od kuće živio sam tu, samo s njih dvije, 10 godina.

Mia je 5 godina mlađa od mene, prije par dana navršila je 18 godina ali smo joj ročkas uvijek slavili isto kad i Uskrs. Starci su se razveli kada sam imao 10 godina i doslovno raspolovili porodicu. Starija sestra otišla je tati, a Mia i ja prpali smo se sa starom. Na sreću, sve to skupa išlo je prilično civilizirano, njih dvoje čak su se povremeno i viđali, nije bilo nikakvih sranja, barem ne ako se radilo o kraćim susretima.

Rođendani, praznici i sl bili su ti dani kada bi se svi ponovno okupili. Tek sam kasnije skužio koliko su zapravo bili fer, jer su to sigurno radili zbog nas, obzirom da smo još bili klinci a oni se nisu odlučili razvesti bez razloga. Malo se zakompliciralo jedino kada je stari našao novu žesnku, Silvu, koju je i oženio. No, i ona se postepeno uklopila i normalno dolazi skupa s njim.

Dakle, Tata i Silva trebaju se pojaviti u petak na sestrinom rođendanu, i stara je polako počela šiziti. To se događalo svaki put. Kuća nikada nije dovoljno čista, hrana dovoljnjo ukusna… Kao da je pokušavala impresionirati starog, ili možda još više njegovu novu ženu. Od kada je Mia postala punoljetna i ona brije o tome da se preseli, ali kako je pala jedan razred, to će moći tek kad završi srednju.

Roditelji bi trebali znati da će im jednog dana djeca otići, no našu mamu je to posebno brinulo. Ostati će sama u kući. Odjednom se pojavila u kuhinji. «Mili, pa ti si se digao!? », i ona je zvučala zlobnjikavo.

Mama mi se nasmiješila i krenula si natočiti kavu. Izvrsno je izgledala, morao sam to zapaziti. Za svojih 47 godina komad boli glava. Dobro, nije bila baš materijal za duplericu, ali nije se ni rasturila.

Najupečatljivija stvar bila je njena koža, glatka kao kod tinejdžerki i lagano iskvarcana tijekom cijele godine. Kosu je nosila obojanu u tamno blond, a plave oči naglašavala jako namazanim trepavicama. Tog je jutra nosila seksi poslovni kostimić; crni sako sa pripadajućom suknjom, crne svilene najlonke i bijelu košulju. Kosu je počešljala u punđu a naočale su samo naglašavale izgled inteligentne, sofisticirane žene.

Nisam siguran što mi se to dešavalo dok sam gledao vlastitu majku, ali radilo se o reakciji na koju sam već zaboravio. Kao i svi normalni dečko, često sam kao klinac drkao na mamu. Sve je počelo negdje oko moje 17te kada sam kod tate pronašao stari foto album i vidio njihove slike iz vremena kada su tek počeli izlaziti. U hrpi raznoraznih snimaka sa ljetovanja, nekakvih poslovnih događaja i porodičnih okupljanja, uvukla se i jedna na kojoj je mama kao dvadesetogodišnjakinja pozirala na krevetu odjevena samo u bijele pamučne gaćice.

Do dana današnjeg sjećam se svakog detalja na toj slici. Ona je okrenuta na boku, glavu pridržava jednom rukom dok joj je druga na bedru… a očima poziva fotografa, tatu, da joj se pridruži. Od kada sam nabasao na tu fotku mamu vidim u sasvim drugom svjetlu. Nije više bila samo moja majka, već i jebozovna, seksi pička, zrela žena vrlo uzbudljive prošlosti.

Ni sam ne znam koliko sam puta u svojoj glavi drkao na tu sliku sve više bildajući incestuoznu fantaziju o rasturanju, jebačini do bola sa mamom, mojom mamom. Bez daljnjeg da me zbog toga pekla savijest ali s vremenom sam se toliko navikao na to da je posatalo prirodno. Zbog mame sam počeo spavati gol, kako bi si cijelu noć mogao trljati kurac u jastuk i zamišljao kako je to njeno rasno tijelo, žvalio sam ga i tucao da se cijela soba tresla… a na kraju bi ga zagrlio i tako zaspao zamišljajući kako sam umijesto jastuka prigrlio mamu, svježe poševljenu. Jedva sam čekao odlaske na spavanje zbog tog jebanja posteljine – mame, a onda je sve to skupa polako izbljedilo kada sam počeo ozbiljnije izlaziti sa curama, i jastuke zamijenio mesnatim rupama.

No ovog jutra, sve se vratilo. Mama u svom super kostimiću – kontrast crne i bijele, naočale, punđa – i sjetio sam se opet one slike. Opet sam je vidio kao ženku, senzualnu i prelijepu. Da me sestra u tom času nije trgnula iz fantaziranja sigurno bi svršio u gaće.

«Sretno, mama. Nadam se da će sve proći dobro. » Nisam, naravno, imao pojma o čemu priča. «Sretno s čime? », pitao sam se trpajući cornflakes u pohotna usta.

«Rekla sam ti jučer», mama je odgovorila. «Imam sastanak sa jako važnim klijentom, sjećaš se? » «Fakat… sori. » Mama je radila u marketinškoj agenciji i rekla mi je sinoć da je njen tim uključenu neki važan projekt. Bila je dobra na poslu, no iz nekog razloga mi se činilo da nije tamo najsretnija.

Često je spominjala kako bi željela raditi nešto drugo, no da je prestara za promjene. Kao da je na neki nastrani način uživala u monotoniji i nezadovoljstvu, a s druge strane, kada Mia ode od kuće sve što će imati u životu biti će joj taj posao. «Ok… gibam», Mia je rekla čisteći suđe sa stola. Praznici joj počinju tek u petak tako da je morala još koji dan ići u školu.

Poljubila je mamu u obraz i krenula prema hodniku dobacivši nam još jedan «bok» prije izlaska. Stara je dovršila kavu, bacila pogled na kuhinju i rekla, «Joj i ja moram ići. Šta ćeš ti danas raditi, Danko? » «Nemam pojma. Nemam neke planove.

» Malo mi je bilo bed što sam prije bio namrgođen pa sam se ponudio, «Mogu ti nekako pomoći u pripremama za petak? «Ne…. », rekla je vrteći nešto po glavi. «mislim da sam sve sredila. » To je bilo tako tipično za nju.

Paničarila je, ali ne bi dozvoljavala nikome da joj uskoći. Sve je morala sama kontrolirati. «Nazvat ću te s posla ako mi nešto padne na pamet, ok? » «Naravno. » Onda me zagrlila i otišla na posao.

Čuo se zvuk automobila koji se udaljava a ja sam se vratio za stol i nastavio doručak. Listao sam odsutno novine razmišljajući cijelo vrijeme o njoj. Dobro poznat osjećaj koji me nakon nekoliko godina ponovno obuzeo, i 5 minuta nakon što je zatvorila kučna vrata misli su mi podivljale. Srce mi je tuklo kao ludo dok sam se penjao uz stepenice.

Odlučio sam; napravit ću nešto što već jako dugo nisam… Na drugom katu bila je mamina soba. Lijepo ju je uredila, zidovi su bili nježno žuti, i ukratko sve je bilo nekkao jako veselo. Osim velikog kreveta prostorijom je dominirao ormar pored kojeg je stajala komoda… a u srednjoj ladici… mamine gaćice, moji fetiš. Prizor je bio dobro poznat, samo s novim elementima.

S njenim gaćama sam se počeo baviti još u školi, kada sam naišao u kupaoni na jedan prljavi par sfufljan na podu. Još ih se savršeno dobro sjećam – jednostavne, svjetlo plave, od satena, s malom mašnicom iznad mjesta za pičkicu. Smjesta sam se zaljubio u svilenkasti dodir materijala i onaj miris skorene mrlje na koju sam toliko puta drkao. Dok sam sada kao odrastao čovjek stajao pored ladice s njenim vešom sva su ta uzbudljiva sjećanja opet oživjela.

Srce mi je ubrzavalo dok sam mazio čipku, svilu, saten i pamuk… a usta se sušila od ubrzanog disanja. Konačno sam odabrao posebno jebozovan par; bile su od srebrno bijelog satena s uzorkom sitnih ružičastih ruža. S prednje strane je bio trokut od bijele čipe a dio koji je sjedao na picu bio je rasporen. Pitao sam se što će mami tako jebačke gaće.

Nije s nikim bila od kako se rastala, tako da nitko nije mogao uživati u tim krpicama. No vjerojatno je baš zbog toga što je nedojebana imala potrebu biti seksi zriktana. Ostavio sam ih na krevetu i otišao u kupaoni prekopavati prljavi veš. Nije mi dugo trebalo.

Ulov su bile crne svilene tangice s čipkastim rubom sa svake strane. Brzo sam ih stisnuo uz lice snifajući svježe iscjeđenu majku na međunožju. Mmmmmhhh…

aroma je bila tako poznata. Kurac mi se grčio dok sam se brzo vračao u njenu sobu. Nabrzinu sam pobacao odjeću sa sebe, a kako sam imao samo bokse i majicu za čas sam bio gol. Zgrabio sam bijele satenske i pažljivo ih obukao.

Dok sam ih navlačio preko nogu dodir nježne tkanine na koži još mi je više ukručivao kurac. Utrpao sam poplavljela jaja u njih, primio prljave crne i legao na krevet. Ležeći na leđima stavio sam si ih na lice i nastavio inhalirati a desnicom sam miješao kitu i muda u satenskoj zamci koja mi je postajala sve manja i manja. Više nisam mogao izdržati, mamina pička pucala me ravno u mozak.

Morao sam provuči kurac kroz rupu među nogama i malo mu se ozbiljnije posvetiti. Nadoknađivao sam sve te godine u kojima ga nisam prašio na majku. Totalno nesvjesan sobe, sebe… cijelog svijeta, luđački sam drkao, lizao skorenu pičkinu sluz i buncao o mami, najpoželjnijoj jebačici na svijetu. Iz tog slatkog transa prenula me nečija ruka na bedru.

Šokirano sam sjeo na krevet, brzinski maknuo gaće s lica i refleksno ih bacio na pod. Osjećao sam kako mi se lice crveni, a mama je samo sjedila na krevetu kraj mene s nekim zagonetnim izrazom na licu. Nespretno sam pokušavao uvuči ogromnu erekciju u te gaćice…. pronaći riječi kojima sam mogao objasniti to u čemu me uhvatila.

«M…mama…Doma si? !» «Sjetila sam se nećega što bi mogao napraviti, a onda sam primjetila da sam ostavila mobitel pa sam se odlučila vratiti. Nije te bilo dolje…. došla sam te potražiti. No nisam znala da ću te naći tu….

takvog…» Bilo mi je tako jebeno neugodno. Što da radim? Što sam mogao napraviti? ! Osim nastavit mucati… «Mama, Ja…. žao mi je…. tako mi je žao… Nisam si mogao pomoći…» «Smiri se, dušo», imala je nevjerojatno smiren glas dok me nježno milovala po nogi.

«Svi mi imamo svoje fantazije, i da ti budem iskrena… sumnjala sam na tebe i moje gaćice… No nisam znala da te to još drži. » «Naravno da si mi i dalje bila zanimljiva! Mislim… Nisam zato prestao» O bože! Objašnjavao sam svojoj majci zašto se ne bi trebala bedirati što sam prije par godina prestao nositi njene gaće, štoviše, drkati na njih! Bilo je nevjerojatno. Ipak, uhvatila me totalno nespremnog… a kada je odjednom otkopčala sako i bacila ga na pod bio sam još zbunjeniji. Polako je uzela gačice koje sam mirisao.

Morala se sagnuti kako bi ih podignula, tako da sam lijepo vidio šta se zbiva u njenoj raskopčanoj košuljici. Ostala je u tom položaju tek trenutak duže no što je potrebno dajući mi dovoljno vremena da pasem po njenim visećim sisama koje je grudnjak tek malo uspio obuzdati. Kita mi je opet divljala, morao sam upotrijebiti svu snagu volje da je smirim. Ona je vrtila gaće oko prsta….

izraz lica sve joj se više mijenjao… onda ih je primaknula licu i duboko udahnula slatkast miris zrele pičke. I dalje ih držeći na nosu bacila je pogled na mene, «Sviđa ti se taj miris, ha? » Morao sam se složiti da mi se itekako sviđa. Kada je sljedeći put progovorila zvučalo je kao da sama sebi priča, «Što je to tako posebno na mom rublju? Ako te gaćice mogu tako napaliti, pitam se što bi rekao da ih vidiš na pravom mjestu…? » Prije no što sam stigao povezati na što mama misli, bacila ih je na krevet i počela otkopčavati bluzu. Samo sam zurio u nju i biserno bijeli grudnjak koji se ubrzo pojavio.

Zatim je rukom krenula prema zatvaraču suknje i pustila je da joj sklizne niz noge. Nosila je samostojeće crne čarape koje su oko bedara imale prekrasnu, gustu čipku. A gaćice… moj bože. Bijele satenske, komplet s grudnjakom, a cijeli prednji dio u čipki s uzorkom cvijeća i malih srčeka.

Jasno se kroz njih vidio pizdin crni trokut… a još niže… tamna vlažna mrlja. Totalno sam izgubio kontrolu nad kurcem. Zijevao sam zureći u mamu kako kruži oko krevetu, kao manekenka za donje rublje… samo za mene. A nakon kratke predstave rekla mi je da legnem.

Nagnula se i primila me za ruke, sise su joj se klatile pred mojim ustima. Jeli to bio neki jebeni san? ? ? Opkoračila me… a onda mi je ruke stavila na svoju zrelu okruglu guzu… Gotovo instinktivno stidljivo sam je počeo hvatati za guzove čim sam pod jagodicama osjetio mekoću satena. Mama se bez riječi počela pomicati, i mijenjati udaljenost među našim tijelima sve dok joj se pičkica nije našla tik do mojih usana. Ja sam joj i dalje mazio guzu, na što je reagirala nježnim pogledom, prošla mi je rukom kroz kosu i rekla, «Šta ćekaš mali, pomiriši ju.

» Došli smo do stupnja kada više uopće nije bilo bitno je li to san ili ne. Sve što sam znalo bilo je da se nikako nisam mogao oduprijeti iskušenju. Lagano sam istegnuo vrat, tek onoliko koliko je bilo potrebno da nosem dotaknem maminu čipkastu pičku. Udahnuo sam punim plućima; miris je bio isti kao na gaćicama u kupaoni, samo mnogo puniji, jači… Osušene mrlje na gaćama imale su svoju draž kada čovjek nema ništa bolje na raspolaganju, no ovo je bila živa zvijer, prava stvar.

Bojao sam se da ne pomisli kako sam nastran pa sam se zadovoljavao samo s njušenjem i pipkanjem guze, a ona je na to reagiral miješanjem. I dalje mi je mrsila kosu. Ipak, nisam se mogao praviti da taj slatkasti miris koji je kuljao iz njene pizde ne budi želju za ševom. Maknula je ruku iz moje kose i posegnula za nečim iza sebe… Jaja su mi se zgrčila kada sam osjetio dodir njene ruke na glaviću koji je još bio prekriven ružičastom tangicom.

Malo me zezala kružeći prstom oko korijena pa do vrha na kome je pokupila kapljicu predsvršotine koja se uspijela probiti kroz nježan materijal. Stavila je bisernu kapljicu na usnu i oblizala je šiljatim vrhom jezika. Okrenula je očima, «Mmmmm, ovo je dobro, Danko. Zašto i ti mene ne bi probao sada? » Nisam joj ni mislio odgovoriti riječima, samo sam desnom rukom maknuo njene gaćice u stranu i oslobodio pičku.

Koji prizor! Očito joj je idalje bilo stalo kako izgleda obzirom da je bila super pažljivo ošišana. Nije brijala pizdu; oko usmina je bila kratko istrimana, a na vrhu, tzv trokut, puštala je da bude prirodno gust, što sam uostalom već dobro vidio kroz bijelu čipku Mačkica joj je već bila poštenski mokra od predhodnog napaljivanja, s usnice je visila velika kap picine sluzi koju sam smjesta pokupio jezikom. Čim je osjetila da je ližem stresla se i duboko udahnula kroz nos. Okus mamine pičke topio mi se u ustima šireći toplinu cijelim tijelom.

To je to, aroma za kojom sam vapuio godinama, esencija pičke koja se nije mogla usporediti ni s jednom drugom rupom. Pičkica moje mame. Kada sam joj počeo lizati klit čvrsto me stisnula za ruke, a kako sam pojačavao lizanje i ljubljenje spremne picice i njen se pritisak pojačavao pokazujući mi koliko joj pašu sinove pusice na pički. Sisao sam joj klit, a onda bi polizao sve naplavljene sokove među usnicama… pa sa skroz vlažnim jezikom natrag.

Totalno smo se prepustili životinjskim nagonima; ona mi se snažno nabijala u lice tražeći sve jaće i jaće ubode jezikom sve dok me naglo nije odgurnula, skliznula na mene i počela me strastveno ljubiti u usta. Okus sredovječne mamine mace pomiješao se s našom slinom. Dlanove je držala na mom licu kao da ga želi uokviriti i sluđena od želje za ševom duboko me ljubila, istraživala svaki kutak usana. Ležala je na meni točno tako da joj je pičkica bila tik do kurčine po kojoj se sve življe trljala.

U tom času postalo mije jasno da će mi se ispuniti najmračnija fantazija. Ljudi, ševit ću svoju majku… Primio sam kurac, usmjeri ga u maminu pičku. Tu je uslijedio moment tihe komunikacije. Čvrsto sam ga držao i zakucao oči na njene tražeći u tom pogledu dozvolu za poljetanje… koju sam i dobio.

Onda je polako pritisnula otvorenu kurvicu prema mom kurcu. Blaženo sam uzdahnuo, zatvorio oči i uživao u svakom milimetru njenog nabadanja, osjećaju kako joj se pica širi preko mog glavića i guta ga… Sada mi je bio skroz u njoj. Zagrlio sam je i počeo pumpati prvo polako, a kako sam pojačavo jebačinu tako se i ona prilagodila i uhvatili smo savršen ritam fuka. Mama se skroz izgubila, počela me grepsti po prsima a onda me primila za ruke i mahnito si ih stavila na sise kako bi mi pokazala da joj treba još jači seks.

I dalje je bila u grudnjaku, no ipak su nekontrolirano poskakivale od njenog snažnog jahanja, a tako sam još bolje mogao osjetiti i koliko su bile teške. Moje ruke teško bi sakupile obilnu masu maminih dojki… ipak sam uvukao ruke pod naramenice grudnjaka i spustio joj ih niz ramena. Bradavice su joj bile tamne i skroz ušiljene kao svakoj parenoj ženki. Na kraju ga je sama otkopčala, pustivši da joj se sisetine razliju po mojem licu, dobro svjesna koliko sam napaljen na njušenje.

Vratio sam ruke na maminu guzu. Sve je glasnije jecala dok sam joj širio guzove sa svakim ubodom, kako bi joj ga zakucao do jaja. Duga plava kosa joj se raspustila od bacakanja, tako da je sada i sa njom lamatala. No, onda se smirila, samo je sjedila na mojim preponama s kitom duboko zabijenom u pički… i nakon par momenata sjašila.

Gledao sam zbunjeno u dignutu kurčinu koja se presijavala od njenih sokova kao da molim za još, na što mi je mama uputila smirujuć pogled. «Opusti se, Danko, još nismo gotovi. Ali…ti si mene probao. Mislim da bi bilo fer da ti to vratim…» Prije no što sam joj stigao odgovoriti nagnula se i zgrabila me za kurac.

Klečela je pored kreveta i nježnoljubila glavić nadražen jebanjem. Vidjelo se da to radi s posebnim entuzijazmom jer je gutala vlastite sokove. Osim oralne obrade nije propustila ni igru pogledima; svoje poluzatvorene oči držala je na mojima a povremeno se i smijala. Ipak je to bila pomalo neobična situacija.

Primio sam je jednom rukom za glavu, a drugom obujmio sisu igrajući joj se s bradavicom. Diktirao sam tempo pušenja gurajući joj glavu prema dolje brzinom kojom sam želio da ga guta u grlo. Lickala ga je tako slatko kao da u ustima ima lizalicu, no nebi li svaka majka morala isto uživati u sinovoj kari? Bila je iskusna, godine čine čuda, tako da se jako rijetko zaustavljala da ulovi dah. Za vrijeme tih pauzi nije ga ostavljala usamljenog; mahnito ga je drkala pljujući po njemu kako bi i dalje imao filing da sam u njenom grlu.

Odlučila je u tu igru uključiti i one crne gaćice koje sam njušio na samom početku. Omotala ih je oko mojih jaja i trljala me njima po kurčini dok ga je sisala dovodeći me do još višljeg stupnja seksualne nirvane. Sigurno je osjetila da sam blizu orgazmu jer je odjednom usporila a zatim i skroz pustila napaljenu batinu. Sišla je s kreveta i prstom mi pokazala da joj se pridružim.

I dalje u njenim satenskim tangicama prišao sam joj i primio je za kukove. Još jednom smo se strastveno poljubili prije no što je stavila ruke na komodu, podigla nogu i omotala me njome oko dupeta. Primio je sam je ispod koljena kako bi joj se pičkica što bolje namjestila i gurno joj kurac vračajući se klasičnom ritmu jebe. Njena ruka našla se na mojoj guzi tražeći čvrsto stisnutu rupicu u koju je uvukla srednjak i lagano mi vračala ubode.

Stisnuti u incestuoznom zagrljaju ljubili smo se o svim dostupnim mjestima ostavljajući na koži sjajne tragove sline. S nekoliko konačnih zaveslaja ušao sam duboko u njeno tijelo i osjetio prve drhtaje orgazma. Dok mi se tresla u rukama morao sam se jako namučiti kako bi je uspio držati u rukama. Ona sama to više nije mogla.

Pukla je. Majka se pretvorila u lutku za jebanje. Bez riječi strovaili smo se natrag na krevet gdje si je ona mahnito trljala klitoris pokušavajući produžiti ekstazu, dizala dupe dok sam joj ja napokon skidao vlažne gaćice. Odjevena samo u naočale i samostojeće čarape mamica je dignula noge u zrak i jako ih raširila.

Kleknuo sam ispred mokrog ulaza i primio je za gležnjeve. Centrirao sam kitu na otvorenu rupu, malo ga trljajući po raskvašenom mesu spreman na posljednji ulet. Mama je duboko zastenjala, «Danko, hoću da svršiš skroz po meni. Želim osjetiti tvoju vruću spermu na koži…» Bog zna koliko sam joj bio spreman udovoljiti.

Od kada sam imao 17 sanjao sam o tucanju vlastite mamice, a naravno da je u fantaziju bilo uključeno i kupanje tog zrelog tijela spermom. Držao sam joj noge snažno raširenima i pojačavao skakanje. Kako su mi ubodi postajali snažniji mamine sise su odgovarale istim ritmom skačući na sve strane poput olujnih valova. Pogledao sam moju prelijepu, seksi, kurvastu majku i vidio kako je spremna za još jedan orgazam kao i sperma u mojim mudima na izbacivanje.

S jednom rukom masirao sam joj klitoris, zakucao ga do balčaka još tri puta i onda je prvi mlaz izletio. Ispalio sam ga duboko u nju, izvukao tamno crvenu žilu i zasprejao je ostatkom. Rezanci sperme letjeli su na sve strane, čak su joj i naočale bile bijele od muškog mlijeka, aona je prostačila, psovala, sva izgubljena u svom klimakteričnom orgazmu. Više nisam mogao, srušio sam se na nju.

Ležali smo tako neko vrijeme dok me nije poljubila na usne i rekla, «Danko…hvala ti. Ovo nisam, znaš…već jako dugo…» «Volim te mama, i…hvala TEBI. » Samo se nasmiješila i nježno me pogladila po kosi. Onda je odskočila kao da se trgnula iz sna.

«U kurac! Moja prezentacija! Moram na posao!» Nabrzinu je pokupila odjeću istovrmeeno vračajući kosu u punđu i rekla, «Vidimo se večeras, mili. » U letu je brisala spermu s naočala, poljubila me i stuštila se niz stepenice. Čuo sam kako se vrata zatvaraju i auto brzo odlazi. Ostao sam u krevtu, s rukama iza glave, duboko disao i razmišljao.

«I nije tako loše opet biti kod kuće…» .
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Povratak na mjesto zločina

Izlazim iz kuce, dosla sam kod roditelja prvi put posle razvoda. Ima tome vec skoro godina, Tu sam vec celu nedelju. I da nisam imala obavezu da zavrsim papire oko odlaska iz zemlje, verovatno ne bih tazila da se sretnem sa kumom mog muza, da mi nesto pomoge. Treba zagristi I izdati dokument koji mi otvara vrata Amerike. Nasli smo se u gradu oko 11h, danas, svratil a pice I ja sam mu izlozila problem, normlno , pri tom samu rekla da mora to da mi obezbedi, da ja znam sta to vuce za sobom, I da on mora to da mi ucini jer ja time resavam svoju egzistenciju I egzistenciju svo g deteta.

Obecalal sam u da cu mu se oduziti, samo je mahnuo rukom, posle poduzeg razmisljanja, rece ucinicu ti to. Ciknula sam I izljubila ga, negde sam to I ocekivakla. Mada traziti nesto od coveka zbog cega on u najmanju ruku moze da izgubi posao je ludo. Bio je to za mene ocajnicki potez, jesmo on ij bili bliski, I on meni ma neki nacin drag.

Moj muz I ja smo probali da swinguemo, on je bio jedan od ppokusaja, vise, ali nikad to nije bilo ljudski do kraja, uglaavnom je to bila neka zes’a vatacina I jednom oralni sex. Sve jje to nista, mada sam ga uvek palila maksimalno I uvek ga zajebala. Posle smo presli na pricu o razvodima, I on se skoro razveo, p posto je moraoo da se vrati na posao dogo vorili smo se da se vidimo u gradu u 20hInace swing I te te fore te fore sve je to moj muz naucio od njega, I ono sto im nisam nikad poprostila godinama s e swingovali njih troje a meni nikad nisu priznali. Nasli smo s eu restoranu, gde on redovno izlazi , gde ga svi poznaju na kraju dostaljudi ija poznajem iz tog kruga.

Doduse nisam bila tu deset godina, I nije isto kad si tu u dvadesetim I kasnim tridesetim. Seli smo za sto I uz vceru, neizbezno posle price o nasim razvodima, o kojima inac e znamo sve , uz vince nastade atmosferagde smose secali ranijih ludosti koje su obicnio I zapocinjali u ovoj kafani. Smejali se nekadasnjim glupostima kompleksima, I raznih situacija, koje su s euvek vretele oko sexa. Uvekse u tim situacijamasazna I nesto novo, tko sam saznala da se moj bivsi muz, tajno vidjao sa njegovom zenom , kao I da , neke nazovimoslucajne stvari j stvari rezirao moj muz, Zaista je pocelo da bude zabavno , U jednom momentu, alokhol me uhvatio pod svoje , ner mnogo ali dovoljno da se u jednom momentu nagnuvsi se prema njemu , kao da mu sapnem rekoh hocu veceras da me jebes, malo se trgao ali nije rekao nista, a ja sam s eodmah pokajala, ne znam sta mi j e bilo ali otome pre nego st sam reklanisam ni razmisljala .

Negde na pola veceri se pridruzi se njegovi prijaterlji Rade I Misa, ja se pomerih I sedoh pored njega na klupu, na kojoj on sedi cello vece. Zezanje se produzilo I bilo mi j e zaista lepo, osecala sam se odlicno I raspolozenje mi se povratilo posle ko zna koliko meseci depresije. Negde kad sev ec nazirao kraj druzenja, kad se meni vratilo u pamet da se uskoro razilaqzimo, osim da odemo u neki kafic, potpuni sok, osetih ruku visoko na butini, sa sakom na unutrasnjoj strani, trgla sam se , to je bio njegov fszon od pre destak godina, rasirila sm nogre kao I pre deset godina, onda sam ustala otisla do toaieta I tamo skinula gacice, kao pre deset godina. Sela na svije mestio I diskretno vratila njegovu ruku, na moju butinu.

Odmah je poceo da mi miluje brazdu koja je neverovatno ovlazila, bila sam spremna I iznenadjena sopdtvenom reakcijom . Misa je otisao , ostalo je nas troje, sapnulasam muovsaj put ozbiljno, idemo kod tebe, OK, promrmlja, hoces da idemo sami ili da pozovem Radeta. Novi sok, to nism n u snu ocekivala, cuh sebe , pa dobro reci mu da krene poa sata posle nas. Ustala sam I obukkla jaknu, pozdravih se sa Radetom , sacekam, dok su se njih dvojica dogovarali, I izadjosmo Napolje, cuteci, svako u svojim mislima krenusmo prema njegovoj kuci kao dase nista nije promenilo, vreme je stalo , ja nisam imala pojma zasto je ouopste doslo do toga da pozovemo Radeta, nikad sa covekom nisam bila, nikad nasmo u drustvu.

Bio je pravi svaler starinskog tipa, upeglan, ruznjikav, zabavan , vrlo omiljen medju zenama. Znala sam da zna za swing seme odavno, nikad nije to pokazao. Razmisljsjuci o tome. Iotome kako m eje obuzelo neprimereno uzbudjenje.

Nisam bez sexa od razvoda, to je daleko od potrebnog ali je OK, ljubavnik mi je mladji od mene 10 goina, ali ovo sto mi se vecers dgadja deluje potpuno normalno. Podiglasam noge n sal tablu, suknja se sama podigla, n e previse ali dovoljno d a kum stavi ruku na sumicu I da me mazi do kapije svoje kuce. Usli smo u kucu, dok je on otisaou kupatilo ja sam se vec skinulani legal u krevet . Bila sam potpuno gola I opustna, kaoda sam to radial bezbroj puta, bila sam par put sa njim I muzem , ali sam ga mnogo puta ispalila, Brzo skinuo I prvu stvr koju me upito bilaj , neces da me ispalis.

Poceli smo da se ljubimo, I milujem. Kao stari znanci, Pocelo je d a se zahuktava uzela sam njegov kurac I krenula da ga obradjujem , posteno sam se uneela u to, kad su se lagano otvorila vrt spavace sobe u kojoj smo bili, na vratima je bio Rade, go golcat, pogledala sam ga ispod oka, bio je mrsav, sa velikim kurcem, Ha pomislih, nije loese to mu je pored sarma ocigledno drugi adut . Kum mu je samo mahnuo, sto bitrebalo d a znaci udji ovde, medjutim on mnije reagovo tako , plagano nadrkavajuci svoj kurc prisao je krevetu, odmah sAm g a prihvatila I onako ogromnog, lizuci g asa posebnim zadovoljstvom strpala usta Tu nstaje problem kad straps ust glavic veliki kao jabuka, vrlo malo mozes bilo sta da radis, sem da nastavis d a ka usisavas, jedva sam uspela da ga izvadim, Razvlio mi j e viicu, zato sam krenulada ga ljubim lizem, sve vreme kum j e vredno punio moju picu svjim kurcem. Trajalo j eto neko vreme, a onda su oni ocekujuci moj orgazam , , dok sam se ja bacaka, vristala, nisam ni primetila da su s e zmenili, samo sam osetila strasan bol Kad mi je na brzinu energicno uvalio glavic od cudovista, imala sam strasnu potrebu da s e skinem, , svucemk sa nbjega, medjutim , nije mi dao drzao me cvrsto govoreci, sa da ce da prodje , brzo ce , posle par minuta bola osetih da bol popusta, pocela sam sama da se navlacim narednih dvadeset santimetar, Nisam verovala, osetils sam jaja na guzi nisam mogla da verujem da sam primila 25cm kurca , gde je to u meni stali.

Bilo mi je prelepo, jebali smo s e lagno I pazljivo , dok nas je kum gledao nadrkavajuci svoj kurac koji samo sto nije ksplodiro, Jebala sm s e, vreme kao da je stalo sa usporenim ritmom naisli su dugotrqjni spori orgzmi. Bilo ih je bezbroj. U jednom trenutku sam zgrabiola kuma koji Je prsnuo kao iz vodoskoka, sve sam pokupila ustima, uzivajuci I dalje, trenutak Radetovog orgazma s e poklopio sa mojim ko zna kojim , kad ga je naglo izvadio picka je samo uradila , “plop”A neusmeren mlaz zavrsio je po mojim sisama, Dok su njh dvojicarazmazivli spermu po cellom telu, ja sam svrsila po ko zna koji put. Ostatak noci proveli smo u sexu, Sutradan je odlazak iz kuce na rucak, svo troje bio ujedno I vreme koje su posvetili razgovoru.

Od tog dana , poveemeno organizujem odlazak kod roditelja ili njihvo zajednicko I pojedinacmno rdruzenje, a ponekad me iznenade pa dodju za Beograd I tako, U Americi nisam ostala, kum je sacuvao posao I nijwe imao nikakvih neugodnosti, oplemenila sam svoj sexualni zivot. JEDINO BIVSI MUZ JE IMAO NEKE PRIMEDBE ALI JE SESTRA TO RESILA .
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Mama plaća cijenu

«Mama, jesi ovo ti u časopisu? », pitao sam staru pokazujući joj ofucani seks magazin. «Mmm… ne, nisam to ja, što ti pada napamet? !», zanijekala je. Ponovno sam pogledao fotku pokušavajući odlučit jel laže. «I šta ti balavac jedan imaš gledati takve stvai, daj mi to!», vikala je. «Nebi rekao, mama», stavio sam smotane novine iza leđa.

U kutovima očiju gomilale su joj se suze bijesa. «Ova ima madež na istom mjestu gdje i ti, iznad usne. To si 100% ti», zaključio sam. Krenula je prema meni u namjeri da mi otme dokazni materijal ali sam je odgurnuo.

«Tata će biti presretan kad ovo vidi. » «Ne… nemoj, molim te. Molim te nemoj mu reći», molila je. «Kako to da stari već sam nije skužio? », pitao sam.

«Za Boga milog, to je prastaro, još iz šezdesetih», otišla je plačući. Na naslovnoj je pisala godina, stvarno 1962. Stara je izgledala ful mlado. Bitno drugačije nego danas, sa 6 banki, što je valjda i logično.

Bio sam super ponosan na sebe što sam je prepoznao. Ta preslatka faca, prirodno jebljivo tijelo… drkao sam na nju svako veče, tako da su mi se crte lica žene, za koju sam bio sve sigurniji da mi je majka, dobro usjekle u pamčenje. Iako je starka, stara čak i sad ima dosta očuvano tijelo. Kukovi su joj se istinabog proširili i zaoblili, male čvrste grudi razlile u jaču osmicu ali na faci je ostao isti onaj madež, kao podsjednik na mladenačku ljepotu.

Magazin koji sam kupio na štandovima za samo jednu kunu zove se OV, skračeno od Ora Verita i po strganim koricama i zgnječnom papiru vidi se da je promijenio već ko zna koliko drkadžijskih vlasnika dok naizad nekom sudbinom nije došao u moje ruke. Zaključio sam kako su fotografi i onda znali ništa manje dobro snimati pice nego danas; pored par portreta i cijelih figura mame, frajer je od svakog zanimljivog dijela tijela okinuo i groplan. Te večeri stara i ja, kao i obično, večerali smo sami jer je tata rijetko bio doma u to doba. Nismo progovorili ni riječi.

Tiho sam jeo i mislio na mamin muf. Kada sam se mislio pokupiti u sobu pozvala me. «Kruno, moramo razgovarati. » Sjeo sam na kauč pored nje, «Nije to što misliš… vjerna sam tati cijeli život», rekla je.

«Mama, krivo si shvatila. Uopče me ne jebe što si se slikala, i onda si bila pravi komad…» «Molim te shvati…. I prestani to gledati, jednostavno zaboravi. To ljeto na Rab je došao fotograf, Talijan i pitao nekoliko zgodnih cura na plaži dali bi pozirale.

Jako dobro je plačao i pristala sam. Ali nisam nikakva kurva i slično. Tvoj otac mi je skinuo nevinost, na tim slikama još nisam ni bila s muškarcem!», objašnjavala mi je nervozno. «Mama, u redu je», tješio sam je.

Zahvalno me zagrlila a ja sam joj poklopio guzu s dlanom. Malo sam pojačao stisak ruke i zapazio da ispod svilenog kučnog ogrtača ne nosi gaćice. Samo je buljila u mene, a ja sam je primio za ruke. «Šta to pokušavaš? », pitala me u nevjerici.

«Mama, mislim da sam se zaljubio u tebe…», priznao sam. «Da, dušo, i ja tebe volim», odgovorila je. «Ne tako. Drkam na tebe već godinu dana», stara se smrznula.

«Ti nisi normalan. Boga mu, ja sam ti majka!» «Pa…majko… samo sam iskren. » «I ti očekuješ da ti ja na to nešto kažem? » «Htio bi spavati s tobom… jednom…», odgovorio sam. «O Majko Božja, šta te spopalo Kruno? !» «Ti mama, ti si me spopala!», puknuo sam.

«Jesi razmišljao kako bi tata reagirao da sazna za sve ovo? », prekorila me. «Jesam. Pokazat ću mu tvoj umjetnički uradak s talijanskim fortografom», ucjenjivao sam. «Kruno, jesi ti svjestan koliko je bolesno to što radiš? Drkaš na mamu, i onda me ucjenjuješ sa seksom! A ne, sutra te vodim psihijatru!» «OK, onda ću i njemu pokazati magazin pa ćemo skupa drkati na tebe.

Reći ću mu da lažeš i pokušavaš sve uvjeriti da sam lud kako stari nebi skužio kakva si droljica. I povjerovat će mi. A tebi će se raspasti brak. Osim toga, ovo sam već fotokopirao i spreman sam popikat u sve sandučiće u zgradi, kao i poslati tvom direktoru.

Al ne mora biti tako… Sve što želim je produbiti vezu među nama. Osim toga, nebi rekao da imaš izbora. Majko. Slobodno razmisli, samo ćeš mi morat obečat nešto», bio sam vrlo samouvjeren.

«Sve osim seksa, sine. » «U tom slučaju, moji uvijeti su sljedeći», rekao sam, «Po kući ne smiješ nositi nikakav veš, baš kao danas…» «Ali…», prekinula me. «Nikakav ali, nema više gaćica. Osim toga, morat ćeš počet oblačiti suknje… i često se naginjati s guzom prema meni… ako me razumiješ…» «Ma to je previše! Isto incestuoznao kao da imamo odnos… Gledat mamu u onu stvar, sram te bilo, gade balavi!», protestirala je.

Opet sam joj guzu obujmio rukom i napokon je pristala. Znao sam da je stara jaka žena koja će izdržati sve kušnje na koje sam ju stavio. Prava konzervativna vjernica, rodom iz Tomislavgrada. Jasno mi je bilo da je smisao njenog života da ju jebe samo jedan muškarac.

Recimo da će se morat kalibrirat za još jednog. Sve sam saznao; zašto se slikala, cijelu tu priču… Očajnički joj je trebao novac, tako je bar zapisala u dnevnik. Čitao sam ga i drkao u kupaonici. U taj dnevnik zapisivala je i svaku seksualnu aktivnost.

Kada sam izašao iz kupaone, u mojoj sobi gorilo je svjetlo. Stara je bila nutra, našla je magazin, ali sam je uspio odgurnuti prije no što ga je stigla poderati. Stisak na papiru ipak nije popuštala. «Mama… nemoj to raditi», ni ja nism posustajao.

«Kruno, do kada me misliš mučiti s tim? !», borila se. Znao sam da će na kraju pobijediti, tako da sam je počeo strastveno žvaliti u usta. Usnice je držala čvrsto zatvorenim. Nije se mogla ni derati na mene jer bi joj smjesta zavaljao jezičinu.

S vremenom je nekako omekšala, suze su joj se kotrljale niz obraze, teško je disala. Dok sam je luđački ljubio, podigao sam joj suknju i žestoko navalio na veliko okruglo dupe. Nije da se nije batrgala, ali ipak sam je uspio baciti na krevet, i tu je imala priliku progovoriti. «Molim te… ne…!!!!», plakala je… «Popušit ću ti ga, samo me nemoj ševiti, molim te!!!» «Nevjerujem ti», pojačao sam stisak.

Bijesno je bacila magazin u vrata i primila me za kurac. «Ti si prokleto kopile, sramim se što si mi sin!», onda se prekrižila i zamolila tiho Boga da joj oprosti. Trenutak je samo zbunjeno piljila u moju veliku kurčinu iz koje je već kapalo, a mislim da ju je šokirala i veličina. Ipak, to što smo bili majka i sin očito ju je smetalo.

Izbjegavajući svako daljnje razmišljanje obujmila ga je usnama i usisala kojih 5 centimetara. Osjećao sam se sigurno i predivno. Mogla je osjetiti okus moje sperme, jer sam ga prije par minuta zdrknuo. Ta spoznaja dodatno me napalila.

Odmah sam osjetio da je jako dobra u ovome, držala ga je laganim ali čvrstim stskom za korijen, a glavić je stručno i agresivno pljugala, i to tako da ga je prvo dobro navlažila svojom slinom. Drugom rukom masirala mi je jaja. Napaljenost je bujala, orgazam se bližio… ali ona nije prestajala iako je sasvim sigurno znala prepoznati kada stiže metak. «Mama… prestani», upozorio sam je kroz dahtanje.

Nešto ovdje nije bilo normalno, šljakala je pre revno. Postajala je sve grublja, snažno ga je stiskala i cijedila. «Mama…dosta si ga», viknuo sam. Nije me jebala pol posto, samo je nastavila.

«Molim te… mama… stani!» Počeo sam moljakati. Kara mi je gorila od natezanja dok sam kao silovana klinkica cvilio i zvao upomoć. Smračilo mi s pred očima… u ušima sam čuo zvonjavu…. «Kruno…Kruno…» Pljasnuila mi je čašu vode u facu.

«Jesi dobro, dušo? », šaptala je. Razbistrilo mi se pred očima. Stara je izgledala zabrinuto, čak kao da je plakala. «Kaj se desilo, mama? », promrmljao sam.

«Onesvjestio si se», uplašeno j rekla. «Hvala bogu, ništa ozbiljno. » Nasmiješio sam joj se. «Mama, molim te, nemoj ići… Koma mi je…» Legla je pored mene.

«Oprosti», izvinjavala se dok me privijala uz sebe. Skužio sam da joj je haljina zaspermana – od mene – i da se nije očistila. Bilo joj je užasno što ga je tako grubo pušila da sam se onesvijestio. Sada ga je pažljivo milovala dok sam ja ječao od boli.

Znala je da ga je ozljedila. Blago me pogledala i vrlo nježno spustila poljubac na moje usne. «Lijepo spavaj, milo», prošaputala je. Sljedeće jutro probudio sam se gol.

Magazina nije bilo, a kurac mi je bio natečen od sinočnjeg okršaja. Bila je u kupaoni, i dalje odjevena u onu haljinu sa mrljama od sperme. «Jutro Krunči, obuci se. » Zurila je u moju jutarnju erekciju pretvarajući se kao da ga ne vidi.

Na zidu je visio čisti ručnik po čemu sam zaključio da se sprema na tuširanje. «Mama, gdje je časopis? » Tražila je izgovor, «Vratit ću ti ga poslije, sad se moram otuširati. » Zalupio sam vrata za sobom a ona je viknula, «Što radiš, Kruno? » «Pa stara, juče si mi uništila kurac…», pogledala ga je onakvog zgaženo i u očima joj se vidjelo da ju pere bed. «Sada ćeš me okupati i to tako da ga ni jedna kapljica ne pogodi», naredio sam.

«Pa… ja… ja… U redu, okupat ću te», zvučala je frusrirano. «Skidaj se…», rekao sam. Pogledala me šokirano. «Mislim da to nije najbolja ideja», nije mi rekla da sam lud i slično jer je bila prestravljena.

Sada je vjerovala 100% da sam psihopat. «Mama, neću te silovati. Molim te, samo te želim gledati. Napravi to za svog sina.

» Zastala je trenutak i skinula haljinu. Majčine sise pokazale su mi se u svoj svojoj ljepoti. Danas je imala daleko tamnije bradavice nego u onom magazinu. I šire bokove, ali i prorijeđene dlake na pički.

«Opa… predivna si mama, da bar imam curu kao što si ti», hvalio sam je. Lice joj se stidljivo zarumenilo. «Hoćeš mi ga prvo izdrkati? », pitao sam kulturno. «Kruno, mislim da bi trebali zaboraviti što se sinoč dešavalo.

» «Sada ne mogu ni drkati kada si mi ga izgnjavila onako», nabacio sam krivnju na nju. Znao sam da joj nije nimalo teško uvaliti grizodušje. «Ne moraš mi ga pušiti», nastavio sam. Pristala je i približila mi se.

«Ahhh!…» «Jesi dobro? », pitala je. «Valjda. Samo budi nježnija», nasmijao sam se izvještačeno. Kara mi je bila kameno tvrda.

Odlučio sam cijelo vrijeme isfuravati taj film, kako me jako boli i tu spiku. Kada mi se mali počeo cijediti sa predspermom uletio sam da me peče – zbog nje. Brzo je uhvatila ručnik i pokupila kapljice. Ipak, iz njega je i dalje kapalo, a ja sam vikao, «Mama, peče me!» Da stvar bude gora, vani se čuo zvuk auta.

Stari se vratio doma. «Oh bože, tata ti se vratio», uspaničila se. Ja sam i dalje kenjao da me jaaako boli. «Psst!… tata je doma», šaputala je.

Ja sam i dalje skvičao tako da mi je prekrila usta šakom, ali i tako prigušen zvuk bio je opasan. Stari ju je dozivao, i stara je u tom času skužila da mi može začepiti usta samo ako me zažvali. Iskoristio sam priliku i zagrlio je. Njene tople velike sise stisnule su se uz moja gola prsa, bokovi su nam se spojili.

Kurac mi je bio uklješten drito ispod njene pičkice; gorio je i približavao joj se malo po malo… sada su nam se spojili i jezici. Nije se bunila, ali nije ni sudjelovala, samo je sve dublje disala. Kada se stari počeo penjati uz stepenice, i dalje je dozivajući, otrgnula se i viknula «Pod tušem sam!» «Gdje je Kruno? », tata je pitao. «Ne znam, možda u svojoj sobi», lagala je.

«Jesi lud, otac ti je tu!» grčevito je šaptala «Znam mama», i dalje sam je pohotno ljubio. Prekinula je poljubac. «Tata će nas ubiti ako sazna!» Nisam se obazirao na to što govori, jednostavno sam je nastavio ljubiti. «Dobro… dobro… dat ću ti da me ševiš, ali kad on ode!», besramno se ponudila.

«Lažeš mama», rekao sam. «Mila, razgovaraš sama sa sobom? », stari je prisluškivao pred kupaonom. Smrznula se i nabrzinu smuljala da pjeva. Bia je u očajnoj situaciji.

Primila me za kurac i prislonila ga na svoju pičkicu. No jebiga, čim sam na glaviću osjetio tople stjenke njene pizde, htio sam još. «Jel mi sad vjeruješ? » promrmljala je i poljubila me u usta. Trznuo sam guzom i ušao joj još malo.

Izmigoljila se i istisnula ga van. «Poslije ćemo to raditi. Kruno, obečajem ti. » Kako je to rekla, maknula se s mene i pokupila kučnu haljinu s poda.

«Bit ću s tatom u kuhinji, a ti pravac u svoju sobu. Evo ti moj ručnik», ugurnula mi ga je u ruku. Uspio sam neopazice zbrisati od starog. Čini se da se i njemu ševilo.

Vidio sam kroz malo odškrinuta vrata kako je sa starom nestao u spavačoj sobi, a u ruci je imao flašu koju je očito sad kupio. Malo poslije čuli su se zvukovi karačine. Znajući što se zbiva preko zida, i to s pičkom u kojoj sam ja bio prije koju sekundu, digao mi se kurac. Stari je bio u žurbi i za kojih pola sata sam ga čuo kako izlazi iz kuče.

Proviro sam u maminu sobu. Na moje iznenađenje, stara je bila gola, imala je crnu čarapu vezanu preko očiju i ležala je na trbuhu. Flaša s onom cugom prazna je ležala l na podu. Zapazio sam još nešto… Tatica ju je pojebao u dupe.

Šupak joj je zijevao u prazno još rastegnut od njegove kurčine. Jebao joj je čmar! Bože…ko bi rekao za starog… Na stolici je kao zgažena zmije ležao kurton pun sperme, malo smečkast od maminog crijeva. «Darko…», zajecala je. Mislila je da je stari još doma.

«Liži mi pičkicu, Darko, ajde sad nešto za mene…», tepala je. Sama si je počela ševiti dupe s prstom. O isusa ti, koliku šupčinu ima! Stari ju valjda analno nateže od kad su se upoznali. Izazivala me jebuckajući si to crno oko, bacakala se i dahtala, «Jebi me, jebi me!» Nisam nikako mogao propustiti ovu priliku, stara nema pojma da sam to ja! Vezanih očiju, i još uz to pijana ko krmača! Bacao sam luđački odječu sa sebe i molio sve svete da se smiluju mojoj pokvarenoj duši.

Ovo što kanim zove se silovanje. Jebati mamicu koja nema pojma što joj se sprema. Seks sa roditeljem. Gol sam, prilazim njenom izazivačkom tijelu.

Lice joj je zakucano za jastuk. Jednom rukom igra se sa šupkom, a drugom rasteže pičku. Kurac mi kapa ko bolestan. Spuštam ruku na njen meki guz i ta toplina udara me ravno u mozak.

Srce mi tuče podjednako brzo od uzbuđenja i osječaja krivnje. Mazim joj guzove s obadva dlana od čega majka drhti. Izvukla je prst iz čmara ohrabrujući me da ga zamjeni moj. Guram kažiprst u njenu rupu, a prvo ju štipkam za sfinkter od čega se stara pijandura smije.

«Jebi me Darko, ajde…», cugoški moli. Guram joj prst u dupe kao kurac. Tucam ju njime. Jebeno je uzak i vruć, a ona se na njega nasađuje, miješa… Prislanjam glavić na sam otvor šupka, trljam ga.

«Molim te dragi…boli me…», buni se. Okrenula se, i dalje vezanih očiju i raširila noge kako bi mi olakšala ulaz. Izbezumio sam se na to njeno ohrabrivanje, kako me navodi da ju jebem. Ipak, bio sam jako svjestan kako sve to nije upučeno meni.

Nisam htio da brzo svršimo, došao sam po seksualnu ljubav i tajnu same ženskosti. Prislonio sam usne na njene. Okus alkohola zavrtio mi je glavom. Strastveno me ljubila dok sam svršavao, ispraznio sam sve iz jaja po njenom trbuhu.

Počela se smijuljiti i ljubila me još napaljenije. Miris mamine kože bio je tako prirodan, jezik vješt. Stara se pretvarala u drugu ženu kada je bila riječ o jebačini. Posve drugačiju.

Ne odvajajući usne od njenih polegao sam tijelo po cijeloj dužini njenog. Karu sam naslonio na grmić, tako da je skoro skliznula u nju. Tako zaljepljena za mene, sve je jače uzdisala. Sokovi koji su se cijedili iz zrele pizde natapali su mi kurčinu.

Samo od ljubljenja i drpanja bili smo izvan sebe. Trudio sam se da je maksimalno zadovoljim, ljubio sam joj uši, obraze… a kada sam se spustio na vrat glasno je jecala. Spuštao sam se prema bradavicama, grickao ušiljene vrške… «Isuse, koliko mi to dugo nisi radio…», napaljena starka nagonski je širila noge. Nisam se ni tu dugo zadržao, tek toliko da joj raspizdim natečenu pičku.

Tamno crvene usmine bile su spremne za poljubac. Snažan miris starije žene nije mi bio prepreka, dapače, zvao me na ševu. Prislonio sam usne na njenu picu kao da se radi o usnicima na faci i ugurnu jezik. «Majo Božja…!!!» vrisnula je.

Lickao sam joj mindžu tako da mi je vrh nosa stisnut na klitu kružio njime, na što mi je podivljala stara zamotala noge oko glave. Lizao sam je sve dok mi jezik nije odrvenio. Sada je mama preuzela konrtrolu, povukla me gore i divlje zažvalila. Kontrolirala me.

Ženka spremna na parenje koja ništa ne prepušta slučaju. Grabila je kurac i uvela ga u svoju pičku. Natečene rasklampane usmine okrznule su mi tvrdi glavić. Kada ga je dobro pozicionirala stisnula me nogama oko guze.

Jednom rukom pazila je da kita ne ispadne iz nje, a drugom me snažno držala za guz. «Sad me jebi», neljudskim glasom je viknula. Polako sam se počeo micati u njoj, probijajući se kroz prstenje oslabljelih mišića šezdesetogodišnje jebačice. Na pola zaboden u njoj opet sam počeo svršavati, praznio sam se bez ikakve kontriole ili upozorenja.

Nisam se mogao odmaknuti jer me držala u klopci. «Darko, samo nastavi jebat…», naredila je i stavila obadva dlana na dupe da se ne mogu izvući. Divlje me tucala kao krpenu lutku. «Ahhh.

. ahhh… ahhhh jače… jako mi ga daj!!!», ispod one čarape na očima slijevale su joj se suze.

Kurac mi je opet bubrio s tim njenim ohrabrivanjem. Ulovio sam mamin ritam. Jebao sam vlastitu majku kao zvijer, a ona je urlala od orgazama koji su je pucali jedan za drugim. «Svršila sam… svršila sam… » šaptala je plačnim glasom.

Ležao sam na njoj kao na luftiću razmišljajući o tome što sam napravio. Pokupio sam sve svoje tragove iz sobe. Nisam imao pojma jel sa šest banki još može ostati trudna. Njen miris uvukao mi se pod kožu.

Zaljubio sam se u nju, to je definitivon. A ona nije imala pojma ko ju je tako bubao. Bolio me kurac za onaj magazin, dobio sam što sam htio, možda čak i više. Poslije se ponašala skroz normalno.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Prva trojka
Kad sam pocela da se zabavljam sa svojim sadasnjim muzem imala sam jedva 18 god. , bila sam nevina no ne i naivna. Moja najbolja drugarica je spavala sa svojim deckom, u dva navrata sam delila sobu sa njima, cekali su da zaspim, kad su otpoceli svoju igru pa i nadalje svasta sam cula a bogami i videla, mislim da ih je zanimalo samo reda radi dali ja spavam, oba puta sam se strasno napalila neprimetno sam se mazila i nevidjeno brzo svrsila. Moj muz je povremeno dolazio kod svojih roditelja, tu smo se upoznali ima tome vec 20 god. I od tada smo neprekidno zajedno, poceli smo da spavamo posle cetiri meseca, pazljivo me je uveo u svet sexa, i zabave, on je tek pet godina stariji od mene ali zavaljujuci raznim okolnostima svom izgledu, radoznalosti, prilicno iskusan, i vec u ono vreme sklon eksperimentima.

Ja sam to lako prihvatila, imala bezgranicno povernje u njega a uz to, to mi je sve jako prijalo. Poceli smo sa slikanjem, nisam ni znala da se to zove egzibicionizam, jako su mi se dopale prve fotografije, pogotovu sto sam se jako palila dok me je slikao, i nema sanse da slikanje zavrsi bez ludog sexa. Bila sam svesna da sam zgodnica, uzivala sam ali istovremeno i stekla samopuzdanje, i bila u svako vreme sposobna da manipulisem svojim telom i energijom.

Proslo je jedno godinu dana, dok smo vodili ljubav on mi predlozi da nas slika njegov drug mikica koji je profi, jako su bliski a znala sam da je on vec video moje slike, jer su se one radile u njegovoj labaratoriji. Kad sam pitala svog decka dali je pokazao nekom moje fotke, on je bio odresan, malo ustezuci mi je priznao da je zatekao mikicu kako ih razgleda, u labaratoriji, samo gledao? Pa dobro, drkao je. Mesto da mi to zasmeta ili da se naljutim, meni zaigrase zmarci u donjem delu stomaka, ocutah. Tako i sad bez razmisljanja pristadoh.

Sledeceg vikenda smo otisli u nas grad, navece dok sam se spremala da izadjemo bila sam vrlo detaljna, obrijala svoju ribicu na mali crni trougao, obukla svilene crne carape sa pojasom, grudnjak, jedan predivan jednostavan i vrlo sexi kombinezon. Dok sam se spremala bila sam jako zadovoljna svojim izgledom, gledala sam se u ogledalu i to je moralo da se zavrsi vibratorom, uzbudjivala me je pomisao da cu veceras biti predmet fokusirane paznje dvojice muskaraca. Zmureci u mislimsa sam imala najperverznije slike. Ako se ostvari samo delic mojih mastarija, znam da cu biti potpuno zadovoljna, samo je pitanje kako bi vanja to prihvatio.

Izasli smo potpuno normalno, uopste nismo pricali o tome sto prestoji, pravili smo se da se nista ne dogadja bitno. Kad smo se posle kraceg zadrzavanja u setnji uputili mikicinoj kuci ja sam bila vec prilicno napaljena. Nisam uopste cula svog decka koji je misleci da sam u velikoj frci, non stop nesto pricao ne bi li me zabavio, opustio, moslim da su njih dvojica bili u vecoj frci. Moje skidanje je bio pravi pravcati strip tiz, dok je mikica besumucno skljocao ja sam se u ritmu tanga lagano njihala i skidala stvarcicu po stvarcicu, kad sam ostala u carapama i hlterima, mazeci svoje uspaljeno medjunozje u trenutku sam zavrsila na francuskom lezaju svrsavajuci u talasima, moj decko je uveliko drkao dok je mikica sve to gledao keoz aparat glumeci profesionalca.

Kad me je blazenstvo proslo nacas sam se uplasila deckove reakcije, medjutim on je vec bio kraj mene dodajuci mi preko potrebnu cigaretu. Kao da mi je citao misli, na srecu ne kraja, negde sam vise osecala nego znala da mogu ici prilicno daleko. Slikanje u paru je proslo bez veze, namestanje poziranje, najbolji ugao. .

. Da se u jednom trenutku nismo otkacili i isterali orgazam verovatno bi to i zaboravila. Nakon odmora mikica je doneon drugi aparat profi formata, predlozio je mom decku da nas ovaj put. Ostavi same, da bi se ja opustila, dok on u kuhinji spremi veceru, taman da on ispuca dva filma.

Nasmejali smo se, na to sam ja rekla moze ali pod uslovom da se i ti skines, naravno, tada jos nisam znala da su oni jos ranije dogovorili scenario, to sam saznala prilicno kasnije, kao sto ni oni nisu znali da meni opustanje uopste nije potrebno. Ostali smo sami u sobi, obukla sam kombinezon, bradavice su mi se ukrutile ko kamen, medju nogama sam osecala vrelinu. Pocelo je to je bila festa, bila sm potpuno u svom elementu, to sto je moj decko u drugoj prostoriji a ja u drugoj sa drugim golim muskarcem, ciji je ud omanji i podeblji strcao u nebo pulsirao kao da ce plusnuti svakog trena. Mikica inace, kao muskarac ima onaj drski sarm koji zene vole, dok mi je prilazio da mi namesti kosu, postavi rame, podigne bretelu, ja sam ga posmatrala izbliza.

. Bikla sam potpuno razuzdana, poceli smo sa cednim erotskim snimcima, kako se to odvijalo ja sam postajala sve razuzdanija, u jednom momentu ja sam rasirila noge on je rekao jos, ja sam ih rasirila maksimalno, rekao je rasiri usmine, stavi prstic, ja sam se na sekund neckala, on je prisao da snimi izblioza, pritom potpuno iznenada je pruzio ruku presao nezno preko moje rasirene vagine, klitorisa, odozdo navise. U istom trenutku sam dozivela takav trenutan udar orgazma kao nikad u zivotu, potpuno nesvesno u onom ludilu, savih noge u kolenima nenadno ali ga povukoh na sebe, dok sam ga potpuno nesvesno trazila rukom on je vec bio u meni, dok sam se ja potpuno van sebe grcila u zaista do tada nedozivljenom, on je prosetao mojom utrobom dva tri puta a onda kao oparen otskocio. To me nije omelo, nastavila sam da se uvijam u produzenom orgazmu ne vapeci za mukim udom.

Trebalo mi je par minuta. Da dodjem sebi, nisam smela da otvorim oci, pomislila sam na svog decka i pomalo se uplasila usao je na trenutak ud mu je bio polopusten, imao je neku pricu, mikica je petljao oko aparata, mi smo otprilike istovremeno ukapirali da verovatno nije gledao, jer je to bilo brzinski a ja sam inace i pre toga pustala zvuke, uzdahe i jecaje, jer meni je snumanje zaista bilo uzbudljivo. Nakon toga sedeci sama u sobi dok je mikica u kupatilu razvijao film, amoj sadasnji muz spremao veceru, ja sm bila potpuno opustena, igrala u krug, pevusila, nacas usla u kuhinju, gde je vanja bio pored sporeta. Pobegla nazad u sobu zbog hladnoce, probala da udjem ponovo kod mikice, otkacio me rekavsi da dodjem za dva tri minuta.

Nakon dva minut otvorio mi je vrata kupatila u kome je bio gotovo apsolutni mrak, osim skiljave zelene sialice, fenom je susio film, nesto je pokusao da mi pokaze, na sebi je imao samo gacice, ja sam bila u svom omiljenom kombinezoncicu koji jedva da pokrije dve trecine guze. , prilepila sam se otpozadi, jedmim pokretom sam mu izvadila kurac i pocela da ga drkam i stiskam, imala sam strasnu zelju za parenjem ovaj put sa njim. . Prekinuo me je i krenuo ka izlazu, bio je vrlo smesan, nesiguran, sa digntim kurcem, koji samo sto ne eksplodira, nije smeo da me pogleda u oci.

Prisla sam mu, desnom uhvatila zaud, levom obgrlivsi dala takav poljubac od koga se protresao. Dok su nam se jezici preplitali ja sam ga pritisla uz zid, poceo je da se grci, drkala sam mu jos brzze, jos par pokreta, napunio mi je saku i poceo da prska po stomaku i butinama, ja sam se razmazivala po sebi njemu. Dok mi je on stiskao grudi. .

Bilo mi je drago a istovremeno i krivo sto je tako brzo svrsio, to je znacilo da od parenja nema nista. , obrisali smo se i izasli napolje prvo ja a zamnom mikic sa nekom obicnom pricom, moj decko nas je samo malo cudno pogledao i nije rekao rec. Dok smo jeli i pili vino ja sam bila prilicno opustena, jos uvek sam bila pod snaznim utiskom predhodnih dogadjanja, spoznaja uzitka, inteziteta, granica. Spopao me je strah i od svog decka i od sebe, taj strah je bio prilicno intezivan.

Nakon 30-ak minuta pomalo usiljenog smeha i zezanja otisli smo da radimo fotografije, ovaj inace dosadan posao u prostoru 4m kvadratna, sa troje nagih ljudi ubrzo postaje uzbudjujuci, u prostoriji postoji samo jedna stolica, na nju je seo mikica, na njega sam se naslonila ja dodirujuci ga grudima, pored mene je stajao vanja, prve fotografije su vec u meni pocele dizati temperaturu, izgledala sam fantasticno, svaka sledeca je bila jos izazovnija njihovi komenari su presahli kad se pojavise najrazbludnije, u jednom trenutku osetih ruku mog decka koji je poceo da me miluje otpozadi, lagano sam rasirila noge i istrcila guzu, pozelela sm istog trenutka, da se jebem, dame jebu dok ne padnem u nesvest, istog trenutka je usao mene, lagano, ritmicki me je navlacio na svoj kurac. Oslonila sm se na mikicu koji se ukocio da bi nam bio oslonac, potpuno spontano sam krenula da ga milujem, uzvratio mi je milujuci mi ramena na trenutak im se ruke sretose na mojim grudima, , vanja je svo vreme nesto pricao, otprilike, uhvati ga, drkaj mu kurac, . Sad je prilika i sl. Mikicu koji je ustao drzala sam za kurac, desnom rukom oslonjena na stolicu, bilo mi je krajnje neudobno, hajdemo u sobu prva sam prosaputala.

Otvorili smo vrata i onako na gomili krenuli ka krevetu, drzala sam ih za kurceve a oni su onako na gomili, trapavi pokusavali da me miluju i ljube. Dosli smo do kreveta i onako svi zajedno srusili na njega, samo sam rekla, organizujte se i prepustila se. . .

Najednom sam se nasla izmedju dvojce napaljenih muskaraca savijenih blago rasirenih nogu, njihove ruke su bile svuda po meni na grudima, sudarali se u mom medjunozju, jednostavno sam ih osecala svuda. Bila sam napaljena kucka koja je zelela sve, dok sam se ljubila sa vanjom mikca mi se nasao medju nogama, moj i vanjin poljubac je uvek prestavljao 50% sexa ovaj put to je bilo daleko intezivnije, nisam ispustala njegove usne, dok je mikicin jezik medju mojim nogama cinio cuda, rasirila sa noge najvise sto sam mogla i savila ih u kolenima, omogucila sam mu prustup tajne zenske intime, zauzvrat sam dobila najlepsi uzitak koji mozete zmisliti. . Orgazam naisao brzo, kao udarac bicem.

Prosto sam poludela histericno vristeci grizla vanju i molila ga da me jebe htela sam da on bude prvi, on se pridigao a ja sam kao zmijce hitro podvukla pod njega i odmah se navukla na njegov kurac, nije bilo prekida, orgazam se vezivao za orgazmom. Jebao me je otsecno pomalo grubo, nabrekle zile se opustise, provali iz njega topla sperma koja me ispuni. On najednom klonu i pruzi se po meni sav obamro, to mi je uvek smetalo, probam da se izvucem, on mi pomoze gurajuci me prema mikici koga sam ja svo vreme drzala za ud pomalo drkajuci i povremeno ga stavljala usta ali bez koncetracije nemam osecaj pusenja. Okrenem se pogledam u vanju, on mi klimnu glavom i nasmesi se, samo trenutak razmisljanja, zasto da ne, okrenem se prema mikici cije ruke su vec bile na mojim grudima.

Zagledam mu se duboko u oci i tamo videh onu musku obest, okrenem se vanji on je lezeo okrenut prema nama na boku lagano drka, na uglovima usana osmeh. Odmah mi je bilo jasno da sam upala u zamku i da su se dogovorili, ako je tako razbicu vas pomislih i bacih se na posao. Gurnem mikicuna ledja, prebacim desnu nogu preko njega, ostajem na kolenima. On pruza ruke prema mojim grudima odbijam ga i kazem, ne smes da me diras dok ti ne dozvolim.

Savijem se nad njim i cvrsto pribijene vagine uz njegovo telo krenem da ga golicam kosom taruci se o njegovo telo, onda krenem da ga ljubim usne vrat, grudi, osecam kako mu se ud lomi oko mojih prepona, cak je u jednom momentu i uleteo unutra, nisam to htela ni dozvolila, polako ljubeci ga dodjoh do korena njegovog uda. On ponovo krenu rukama ja ih sklonih, lagano krenuh da ga lizem celom duzinom prema vrhu, a onda lagano kao sto trba stavljam usta i polako, trudim se da ga progutam celog, i tako mnogo puta. Mogu da zamislim kako je njemu kad ja toliko uzvam, kraickom oka pogledam u vanju on nas gleda lagano nadrkavajuci svoj kurac koji je ponovo narastao, ja uzivam kao retko kad, mozda zbog pogleda na nega gde cvili i uvuja se, odbijam ruke od sebe ovoga puta ruke obojice. Ovo j e pre svega moja igra, sto je najvaznije ovaj put uzitak mogui da drzim pod kontrolom, duzinu intezitet.

. . Promenim polozaj dodjem u cuceci polozaj, nanisanim prvo samo glavic i to nekoliko puta pa onda sednem io sve snage, energija mi tera karlicu u svim pravcima, ovo traje neko vreme i zavesava se eksplozijom, orgazmom najveceg inteziteta. Spala sam mikica me podize, stavi ga unuta snazno me drzeci za kukove nastavi da jebe nda polako pocinje da popusta, osecam kako pulsira u mojoj utrobi nije svrsio prodje mi kroz glavu.

Pogledom potrazim vanju on se pokrece lagano desnom rukom miliuje moju guzu, dodirujuci drugu rupicu, umazanu, ubalavljenu. Na momenat se uplasim, pozelim da ga odbijem, nemam snage, nesmem, ako sam ja sebi dala na volju nek on ovo ucini samo da ne boli, stavio ga na ulaz, ovde krema nije potrebna, od pocetka ga lako primam sa te strane na vanjino veliko zadovoljstvo. Polako cujem ga, navuci se polako, nemoj da ti ispadne, polako se navlacim, udje glavic jedanput, drugi put, boli, malo se primirujem da bol prodje, mikica prati karlicom, osecaj cudan, nataknuta na dva kurca, sputana, svaki delic ispunjen. Nemas prostora.

Dok sam ja prilicno pasivna njih dvojica pokusavaju da uhvate ritam, ne uspevaju u tome, ja im naredim da se umire, prvo se nataknem na jedan, pa lagano krenem pa se navucem na drugi, nazad, napred. . . Tek, sto uhvatim ritam, tih par pokreta navala uzbudjenja, mikica pocinje da se koci a onda obilno punjenje moje ispunjene vagine, istovremeno vanja poconje isto, to je vec bilo previse za mene, orgazam, poput udarca nas prosto zakiva svo troje za krevet.

Potpuno nepokretna, mirno prozivljavam dugotrajni orgazam. . Dolazim sebi posle desetak minuta, mikica je jos uvek u meni iako je svrsio, prilicno cvrst, vanja polako kliznu sa mene, poljubivsi me u vrat lagano ustaje iljubi me u vrat i pali cigaretu. Jos uvek omamljena zmurim, cekam da me prodje ilagano se svlacim sa mikice na krevet i dalje ne otvaram oci, lezim na ledjima znojava, razjebana, umazana spermom svojih muskaraca, bestidno prosuta po krevetu, dok mi idalje kroz glavu promicu scene malopredjasnjh dogadjaja.

Ustajem bez reci jedva odoh pod tus, dok se tusiram i sapunjam, uzitak jos uvek visokog inteziteta, ogrnem se bade mantilom i onako mokra isveza vratih se u sobu. , bila je prazna frotirina krevetu zategnuti, prozor otvoren, napolju beli dan, znala sam da su njh dvojica otisli da rade slike, uvih se frotir na krevetu i zaspah. Probudila sm se eaneodoljivom potrebom iskim, pogledam se u ogledalo, lagano se doteram, popravim kosu i uputim se u dnevnu sbu, na trosedu je spavao mikica uvijen u cebe, pored njega na stolu gomila fotografija. Sedoh pored njega i gledam fotografije, ne mogu da verujem da sam to ja, takav seksipil, takva bestidnost, izbija iz njih.

Mikica se probudio kaze da je vanja otisao da kupi nesto za jelo, bilo je oko 12h, nastavili smo zajedno da gledamo zajedno, fotografija, na kojoj ja diram svoju otvorenu mackicu poceh da vlazim, da imam. . . Pozeleh jezik na svom klitorisu, gotovo mehanicki pomerih ruku i uhvatih najnormalnije mikicu za ves ukrucen ud, gledaluci u njega otvorenih ociju obuhvatih ga usnama istovremeno sam zbacila sa sebe frotir ne zeleci da me ista ometa.

Pridignem se ne ispustajuci ga iz usta opkoracim ga preko lica dovodeci nas u polozaj 69, omogucivsi mu pogled i mogucnost koju je on automatski iskoristio. . . Kako je moj uzitak rastao, , , , on me najednom zgrabi cvrsto okrenu iznenadjujuce vesto i dok sam se uhvatila za ivicu kreveta i primih ga otpozadi celom duzinom, jebao me snazno, vesto, cinjenica da smo bili sami imala je dodatni stimulans, energicnost, ruke na mojim sisama koje nisu mirovale uticale su da smo brzinski svrsili, ispolivao me je i unutra, lezala sam na trosedu protezuci se zadovoljno moj partner jos nije dosao sebi, zacuo se kljuc od uaznih vrata, nismo se pomerili, samo sam zazmurila.

Ohooo, poceli ste bez mene, nece moci, nece moci, govorio je i vec od vrata poceo da se skida. . . .
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 372 373 375 376 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Mar 2024, 00:39:16
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.108 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.