Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Apr 2024, 12:24:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 2 članova i 10 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 335 336 338 339 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Erotske price  (Pročitano 26628041 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Lutka za bezumni užitak
by: jaskojas

Baš neki dan dok sam sjedio u gradskom autobusu, i prazne glave gledao ljude kroz prljavo staklo prozora, ušla je u autobus mlada majka – predivna crnka savršenog tijela, tako da sam se pitao je li moguće da je ta djevojčica što joj se čvrsto drži za majicu  kćerkica. Hm!?  Ja bih se isto htio čvrsto držati za njenu majicu. To bi mi uljepšalo dan; a možda i život....

Tada sam primjetio da mama u drugoj ruci drži kćerkinu lutku, te malena zato vuče njezinu majicu kao utopljenik koji traži slamku spasa. Ako ne okrenem glavu i ponovo pogledam van, morat ću se i ja spasiti tako da izađem  iz autobusa dok ne bude prekasno, jer se moj mali već počeo propinjati da i on vidi tu ljepotu.... No tada sam se, radi te lutke, sjetio događaja koji mi je izmamio osmijeh na lice u autobusu prepunom zabrinutih ljudi.
Da, bilo je to prije nekoliko godina još dok sam hodao s mojom sadašnjom ženom Sonjom. A moja Sonja ima mlađu sestru Danijelu kojoj je tada bilo nepunih devetnaest godina, a izgledala je još puno mlađa. Praktički; izgledala je kao lutka. Bio sam jednostavno opsjednut Danijelicom a Sonja je to znala i bilo joj je čak zabavno gledati kako se ja sav izbezumim u blizini njene sestrice, a ne mogu i ne smijem ništa učiniti. Zato bi mene Sonja znala smiriti na pravi način. Puno puta dok smo se ševili, Sonja bi me provocirala riječima:
- Tako znači! Ševio bi moju sestricu?! A znaš da ne smiješ to napraviti jer ona je još nevina... Ako me dobro poševiš možda ti i dopustim da joj samo gledaš gaćice ispod kojih je obrijana vlažna pičkica. Možda ti dopustim i da me poljubiš nakon što joj liznem slatku rupicu...

U tim trenucima ja bih podivljao i počeo Sonju zakucavati za krevet, gristi joj sise i vući za kosu kao drolju koju treba kazniti. Na taj bih se način oslobađao frustracija nastalih zbog sputanosti pred Danijelicom.
Onda je Danijela jednoga dana dobila na poklon lutku koja je bila nevjerojatna kopija djevojčice, oko 120 cm visoka. "Kože" od pjenaste gume, pod prstima kao baršun, plave kose s velikim uvojcima, plavih očiju i lijepih usana. I svaki puta kada bih ušao u sobu, koju su dvije sestre dijelile, ta mala plavuša mi je s kreveta privlačila pažnju, pokretala maštu i navodila na razmišljanje i usporedbu s Danijelom. Hm!? Danijelu ne smijem ni pipnuti, ali ova cura nikome neće reći da je moja ruka bila tamo gdje joj nije mjesto i još štošta. Kada bih joj dao svog malog i njime prelazio preko njenih usana, lišca, kose... ne bi se uopće bunila. Dapače! Mirno i bez riječi, dočekala bi po svom gumenom licu i plavim uvojcima, slatku nagradu za to jer je bila dobra i poslušna cura. Ispričao sam Sonji moju maštariju i što mi se mota po glavi. Dao sam joj prijedlog da bismo mogli zajedno poševiti ovu lutku u zamjenu za Danijelu. Tako mi se sada može ispuniti želja da ševim njenu sestricu.

Sonja me malo čudno pogledala i uz smiješak rekla da pristaje na izazov. Budući smo bili sami, mogli smo to učiniti odmah. Sjeo sam na Danijelin radni stol, a Sonja na pokretnu stolicu ispred mene. Najprije je Sonja oblizala usne lutki, a onda meni gurnula jezik do grla. Istog trenutka, na već napetim hlačama osjetio sam malu ruku koja je htjela saznati što je to unutra tako veliko i tako tvrdo? Sonja je pomogla toj ručici i zvijer je bila puštena. Lutka me svojim mekim prstićima obuhvatila oko kurca i počela ga natezati sve jače, potpomognuta Sonjinim pokretima. Tada mi je Sonja, jedan od lutkinih prstića gurnula u otvor na glaviću i to je bio kraj! Katastrofa! Potres!.... Vidjevši da ću svršiti, Sonja je rekla: - Vidiš kako te male ruke čuda rade; ali prva nagrada ide meni, jer ja sam ipak starija i ja imam prednost. Strpala je kurac u usta još uvijek držeći ga malim ručicama, i pohlepno se nagutala toplog šlaga. Nekoliko trenutaka bio sam u out-u, ali moj je mali zvao na drugu rundu. Ah, što se tu može. Ovu priliku treba iskoristiti.

Tada je Sonja raširila noge i razmaknuvši gaćice, ugurala lutkinu ručicu u svoju razjapljenu mokru pičku i rekla: - Bravo Danijelice! Dublje! Joooš!.... Onda je izvadila tu ručicu iz svojeg bezdana i stavila je meni u usta. Kada sam posisao sav Sonjin sok s ručice, Sonja je laganim pokretima zdjelice, gore-dolje, počela razmazivati pičkine sokove po lutkinom licu, držeći je za kosu na potiljku.
-Liži me, ti malena droljice! Kako ti se sviđa okus sestrine pičke, ha!?... Govoreći takve prostote, Sonja je znala da ću uskoro svršiti, pogotovo kad je spomenula sestrino ime. Trzajući se, Sonja je sokove svog orgazma prolila po gumenim usnama male plavuše i zatim ustala, približavajući mi mokro lutkino lice da je ljubim dok ne svršim.
- Druga nagrada je za Danijelicu. Njoj možeš sada napraviti isto što i meni malo prije.

Još samo nekoliko sekundi nas je dijelilo od cilja, kad se začu zvuk ključa u bravi, a tada i Danijelin glas: - Jaaa saaam!
Grozno! Vratila se ranije no što je bilo predviđeno! Što sad!? Ali bilo je kasno za sve. Sonja je brzo ustala i izletila iz sobe da zaustavi sestru prije no što ova uđe, a ja sam skočio sa stola u jednoj ruci držeći lutku a u drugoj karu koja je bljuvala po lutki, namještaju i tepihu. Kad se mali prestao trzati, pao sam na krevet, nabio jastuk na lice i urlao od smijeha a da ni sam ne znam zašto. Čim me prošao napadaj smijeha, brzo sam ustao želeći sve to počistiti, ali nisam našao ništa prikladno, pa sam otvorio ormar s robom i upotrijebio čisti ručnik. Sonja je u međuvremenu uspješno zadržala Danijelicu izvan sobe, a ja sam sve sredio kako treba.
Poslije nam se više nikad nije pružila prilika da to napravimo ponovo, a još par mjeseci kasnije, Danijela je tu lutku poklonila maloj od sestrične jer nije znala što će s njom. Mene je prošla želja za Danijelom, jer dobio sam što sam htio, pa makar samo i u mašti.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Rogonja, ko je to?
by: jaskojas

Rogonja je muškarac koji prihvaća i podupire ženinu nevjeru i koji je zbog toga seksualno uzbuđen. Može imati normalne seksualne odnose stalno, samo određeno vrijeme ili može prihvatiti da je njegova žena izabrala drugog muškarca da ga potpuno zamijeni u njihovom krevetu.


    Zašto bi žena pristala činiti svog muža rogonjom?
    Žene koje samo varaju muževe nisu predmet ove diskusije jer to nije proizašlo iz zajedničke želje i dogovora. Za takve parove najbolje je da se što prije obrate bračnom savjetniku ili čak odvjetniku.
    Mnogi rogonje govore o godinama i godinama nagovaranja svojih žena da idu s drugim muškarcima. Obično se žene protive tome zbog nekoliko razloga. Prvo, to se kosi sa svim njihovim poimanjima braka i bračne vjernosti, i ne žele ni pomisliti da bi učinile išta što bi moglo uništiti njihov brak. Drugo, često se žene zabrinu misleći da je taj prijedlog samo uvod u muževu želju da i on ide s drugim ženama (ako oboje imate takve želje vi spadate u kategoriju swingera te stoga ovo nije tekst za vas). Treće, mnoge žene, posebno one koje nisu više u 20-tima, brinu da nisu više privlačne drugim muškarcima. I konačno, zabrinutost (s razlogom) u vezi sa svakakvim ljudima, mogućim bolestima….
    I stoga, zašto uopće žene pristaju na ovo? Dok neke to učine jednostavno zato što stvarno i nisu zadovoljne s mužem u krevetu, ja vjerujem da u početku (primjetite da sam rekao u početku, razlozi se kasnije promijene) one pristanu da bi udovoljile muževoj velikoj želji da to probaju. Također, one su i same znatiželjne kako to izgleda s drugim muškarcima.
    Jednom kada žena počne viđati druge muškarce, dolazi drugi korak-i često, ne baš lak- činiti muža rogonjom. U stvari ona jako voli svog muža i teško joj je vjerovati da on stvarno želi da ona više želi (ponekad i voli)) svog ljubavnika. Nevjerovatno joj je da njen muž uživa slušati kako ona više uživa s ljubavnikom nego s njime. Obično, ona počinje to prihvaćati jako sporo. Polako primećuje da je muž uzbuđeniji što ona detaljnije i otvorenije govori o svojim “susretima” s ljubavnikom. Što god ona govori više o svojim užicima koje joj pruža ljubavnik to je muž zadovoljniji. Ako je muž gleda dok je u krevetu s ljubavnikom, ona će postati slobodna i otvorena pred njime tek kada shvati koliko on stvarno uživa. Stoga, zašto prolaziti kroz sve ovo? Što to može biti loše za ženu koja shvaća da će njen muž učiniti sve što god može kako bi ona uživala sa svojim ljubavnikom. I da se vratim na ženinu početnu zabrinutost u vezi njena izgleda-zamislite njeno iznenađenje kada shvati da nevjerovatno uzbuđuje nekog zgodnog, zanimljivog muškarca, kada ga osjetiti uzbuđenog dok je svlači, dok ga dodiruje,dok on nju dodiruje. Sve je to vraća u njenu mladost, ali s razumijevanjem odrasle osobe na sex. To je pravo-pravcato čudo za ženin ego.
    Koja je razlika između rogonje i muškarca s “hotwife”?
    “Hotwife” su žene koje također idu s drugim muškarcima uz muževo znanje i poticanje s tom razlikom što žene rogonja više vole sex s drugim muškarcima nego s vlastitim mužem i to mu otvoreno daju do znanja.
    Zašto bi netko htio biti rogonja?
    Postoji jako puno razloga, od kojih navodimo nekoliko mogućih:
           Podčinjenost
    Biti rogonja je često pokazatelj potpune podčinjenosti,pogotovu uz uvjet da bar jedna osoba (ljubavnik) zna za tu vašu ulogu. Rogonja može uživati u služenju njegove žene a u nekim slučajevima i njenog ljubavnika. Ako netko želi osjetiti pravu podčinjenost, onda mora probati donijeti doručak u krevet svojoj ženi i njenom ljubavniku. A ako želi osjetiti njenu dominantnost, onda će sigurno osjetiti nepodnošljivo uzbuđenje kada mu žena kaže da ih (nju i ljubavnika) ostavi same kako bi mogli neometano voditi ljubav. Također, spoznaja da ona može raditi što god poželi u vezi seksa dok je on ograničen na samo ono što mu ona dopusti , je vrhunac podčinjenosti.
           Ponižavanje
    Mnogi swingeri i drugi sljedbenici alternativnih životnih stilova odbacuju ovo vrstu ponižavanja s gađenjem. S druge strane, ti isti ljudi će s puno razumijevanja prihvatiti s&m. Ponižavanje je, po mom mišljenju, u stvari mentalni s&m. Zašto bi netko odabrao biti s&m ponižavan i u tome čak seksualno uživao? Ako to možete razumjeti, onda možete razumjeti i draž mentalnog ponižavanja. Ako neki muškarac traži da bude ponižavan, što može biti više ponižavajuće od spoznaje da je njegova žena izabrala drugog muškarca? Još , ako mu žena jasno daje do znanja da je drugi muškarac bolji ljubavnik od njega…..poniženje je potpuno.
           Ljubomora
    Da, ljubomora je uzbuđujuća za rogonje. U stvari, to je jedna od najuzbudljivijih stvari. Nakon svega, pogledajte što je on sve izgubio: ženinu vjernost, njeno tijelo (privremeno, ako ne i stalno), njegovu ravnopravnost kao seksualnog partnera, njegovo dostojanstvo…. i sve to je dano drugom muškarcu! U mom slučaju, kada počnem osjećati ljubomoru, počinjem se osjećati kao potpuni rogonja- i jako se uzbudim!
           Voajerizam
    Istina je da u životu i nemate baš mnogo prilika gledati seks uživo. Zbog toga su i kućna videa toliko popularna. Ali ništa ne može zamijeniti stvarni seks i to ispred vas…, još kad je to vaša žena s ljubavnikom…...savršeno!
           Strah
    Jedan rogonja mi je objasnio njegovo uzbuđenje kao “ istovremenost uplašenosti i uzbuđenja. Strah je snažni afrodizijak…možda moje tijelo traži određenu količinu adrenalina, koji se jedino može proizvesti strahom.” Čega se ovdje možemo bojati? Rogonja se može bojati pomisli da će biti ponižen ispred njegove žene i njenog ljubavnika, može se bojati kada mu žena zabrani svršiti određeni vremenski period. Može se bojati mogućnosti da će drugi ljudi saznati za njegov način života. Također može osjetiti strah slušajući i gledajući ženu kako uživa u krevetu s drugim muškarcem puno više nego li je ikad uživala s njime.
           Nepoznato
    Rekao sam mojoj ženi da bi radije gledao nju u krevetu s ljubavnikom nego bio u krevetu s bilo kojom drugom ženom. Kao i većinu drugih fantazija, možemo ih samo djelomično objasniti. Mnogi rogonje su ispričali kako nisu ni znali da ih ovo uzbuđuje, sve dok im žene nisu počele komentirati zgodne muškarce, ili dok im nisu ispričale o muškarcima s kojima su ranije bile. Odjednom osjete kako ih to počinje uzbuđivati, i uglavnom, u početku budu zbunjeni svojim novootkrivenim željama…to je početak postanka rogonjom!
    Najuzbudljivije teme
           “On ima veći k…. od tebe“
    Unatoč svim mogućim pomagalima i ljekovima iz muških magazina, do sada nije pronađen način da se promijeni ono što nam je priroda dala. Puno je napisano o tome kako se mnoge žene osjećaju “do kraja ispunjene” tek s natprosječno obdarenim muškarcima. Nekima ženama je sex s obdarenim muškarcima bolan i neugodan. Ali kada žena više uživa s muškarcem koji ima veći k…. od vas, onda vam mora biti potpuno jasno da ni na koji način ne možete biti bolji od njenog obdarenijeg ljubavnika. U našem društvu, u kojem je “veće i bolje” , stvarno je ponižavajuće za muškarca kada je njegov k…. manji od onog kojeg ima ženin ljubavnik. Da i ne spominjemo kako se osjećamo dok nam njen ljubavnik govori kako je dobar osjećaj biti duboko zabijen u vašoj ženi, i kada se oni oboje nasmiju zbog činjenice da vi nikada nećete moći to osjetiti. Drugim rječima, taj muškarac može osjetiti dio tijela vaše žene koji vi nikada nećete moći dotaknuti- i zato : “Sjedni u kut i slušaj kako tvoja žena svršava dok sam do kraja nabijen u nju.”
           “On je bolji od tebe!”
    Očito je zašto žene uživaju u boljem ljubavniku, ali zašto rogonje uživaju? Kada njen ljubavnik ima veći k…. možete se uvijek tješiti kako tu ništa ne možete promijeniti. Ali, kada ljubavnik nije obdareniji od vas onda je vaša sramota još veća…”Ti baš i nisi dobar u krevetu.” (U stvari, to je diplomatski rečeno, prava istina je da si ti loš ljubavnik).
    Ljubavnik moje žene je skoro isto obdaren kao ja. Ali kada sam je pitao da nas ocijeni, njemu je dala +5, a nakon što sam je uvjerio da bude potpuno iskrena prema meni, rekla mi je da sam ja za -2. Sada, dok vodimo ljubav, ona mi stalno govori kako bi puno više voljela da je Ty (njezin ljubavnik) u njoj umjesto mene. Možda bih se i uvrijedio zbog toga da nakon tih riječi nisam prezauzet svojim svršavanem.
           “Ne diraj me!”
    Ovo je glavna razlika između Hotwife i žena rogonja. Često sam čitao o muževima koji jebu žene prije njihovog odlaska ljubavniku. Rogonje često jedva da smiju i taknuti ženu prije odlaska ljubavniku, osim ako to nije vezano uz dotjerivanje žene, pomaganje pri brijanju, oblačenju, šminkanju. To u stvari ima i smisla, ako je njen muž slab ljubavnik (jebač) zašto bi gubila vrijeme i kvarila svoje uzbuđenje. U mom slučaju, otprilike 4 dana prije susreta s ljubavnikom, Sally mi zabranjuje da je dodirujem pa čak i da je vidim golu. Kao što ona voli reći: “Čuvam se za njega.” U nekim ekstremnijim uvjetima, kada je žena trajno i potpuno zamijenila muža s ljubavnikom, njeno tijelo postaje potpuno nedostupno mužu. U tim slučajevima, samo slučajni pogled na njene grudi ili na njenu p…., često može dovesti rogonju do spontanog svršavanja.
           “Počisti kuću dok se ne vratim!”
    Ako je rogonja svjestan svoje seksualne slabosti, on će pokušavati na bilo koji drugi način udovoljavati svojoj ženi. Stoga, on postaje “najbolji muž na svijetu”. Čišćenje i obavljanje drugih poslova za ženu ima svrhu da ga se podsjeća na to kako te poslove mora raditi zato što i nije za ništa drugo sposoban u braku. Stoga se nemojte začuditi kada vidite rogonju dok usisava kuću dignutog k...
    U mom slučaju, Sally svaki njen zahtjev počinje uvodom: “Hej, -2…!”, i ja odmah skočim na noge.
    Gledanje ili čekanje?
    Mnogo je rasprava o tome što je erotičnije-gledati svoju ženu u krevetu s drugim muškarcem ili je čekati kod kuće (ili negdje drugdje) dok je ona s njime. Rogonje tu nemaju što puno za reći- to je ženin izbor, zavisi o to me što je njoj u tom trenutku ugodnije i draže.
    Gledanje seksa uživo, i to vaše žene koja je se s velikim užitkom i s neviđenom strašću prepušta njenom ljubavniku, mora vas ostaviti bez daha. Čak i gledanje ulaženja i izlaženja k…. u p…. vas uzbuđuje, ali tek kada se radi o p…. vaše žene – to postaje vrhunski uzbudljivo. A tek gledanje i slušanje ženinog i ljubavnikovog svršavanja…. S druge strane, ako je mozak najsnažniji spolni organ, možete samo zamisliti koliko rogonje uživaju čekajući i mastrurbirajući kod kuće , zamišljajući što njihova žena tada radi s ljubavnikom. Ako mislite da tinejđeri puno masturbiraju , uvjeravam vas oni su obični amateri u usporedbi s rogonjom koji 6 sati čeka kod kuće.
    “Cream Pie” (sperma u/na p….)
    Ovo je nešto što mene (a i svakog rogonju) nevjerovatno uzbuđuje. Bez obzira radi li se tu o podčinjavanju ili ponižavanju, lizanje sperme drugog muškarca iz ženine p…. je svakako No.1 užitak za rogonje.
    Zašto je to tako? Vjerujem da je to kombinacija svih muških tabua:
    -Nije “normalno” da muškarac liže spermu (osim ako nije homo,što rogonje većinom nisu) -Muškarci bi trebali po cijenu života čuvati ženinu čednost/čistoću . -Svršavanje unutar žene je snažni simbol posjedovanja, i stoga je sperma drugog muškarca unutar ženine p…. najjasniji znak da vi niste jedini (ponekad niti primarni) muškarac u njenom životu ili barem ne u njenom tijelu. -Ako ijedna stvar može dokazati ženinu nevjeru onda je to sigurno pogled na tuđu spermu koja curi iz njene p…. -Jedini način da sperma dođe unutar vaše žene je taj da ona drugog muškarca dovede do orgazma. “Creampie” ustvari znači: “Ne samo da te je učinila rogonjom, već je to učinila jako dobro.” -Sperma baš i nije lijepog okusa. Bolje rečeno, budite sretni ako ne bude odvratna. Lizanje sperme, pogotovu ako je ima puno, jako, jako je teško te dodatno ističe ponižavajuću prirodu onoga što vam je žena učinila. -Ako to još morate činiti i ispred njenog ljubavnika, dok se zagrljen ljubi s vašom ženom, vaš će položaj svima biti potpuno jasan, pogotovo ako vam se njih dvoje smiju zbog teškoća koje imate pri lizanju i gutanju. Zbog svih ovih razloga “creampie” je rogonjama najsnažnija maštarija i najerotičnije iskustvo.
    “Želim da mi napravi dijete!”
    Vjerujem da je većina priča u kojima žena zatrudni s ljubavnikom čista mašta. Nakon svega, par bi posljedice takve odlukom morao snositi čitav život. Što neke rogonje uzbuđuje u ovoj maštariji? Ako želite osjetiti da ste stvarno izgubili svoju ženu , što ima očitije nego li dopustiti joj da zatrudni s ljubavnikom. Iako je meni to neshvatljivo, stvarno ima rogonja kojima je jako uzbudljivo kada nakon što žena otiđe ljubavniku pronađu na noćnom ormariću zaboravljenu dijafragmu ili neki drugi oblik zaštite koji trenutno koristi.
    Zamke
    Stoga, kad sve ovako dobro izgleda, zašto bi uopće trebalo brinuti? Treba, zbog mnogo toga.
    - Prije svega, par treba imati iskrenu i otvorenu vezu. Ove stvari nisu igra, ovo je stvarno, stoga oboje morate biti sposobni reći iskreno što osjećate, i u svakom trenutku moći tražiti da se prestane. Kao što je jedan rogonja rekao:” Vi i Vaša žena se morate puno,puno voljeti. Ljubav, povjerenje, razumijevanje i spremnost da budete otvoreni moraju biti stalno prisutni ili vaš brak neće moći preživjeti!”
    - Sex je vrlo snažan. Ne možete očekivati da će vaša žena imati ljubavnika a da neće osjećati ništa prema njemu.
    - Biti rogonja je mnogo opasnije nego li imati samo hotwife zbog toga što je najveća maštarija rogonja da se njihovim ženama više sviđa ljubavnik od njih samih. Stoga, idite korak po korak. Kontaktirao sam s mnogo rogonja kojima je ovo bila najveća želja, ali već na samom početku su shvatili da se ne mogu nositi s time te su odustali. Svaka čast. - “Gdje su nam granice?” To je pitanje koje stalno treba ponavljati. Ako se volite i ovo činite kako bi pronašli novu vrstu uzbuđena, onda se morate stalno brinuti o tome kako se partner nosi sa svim ovim i dali je posljednji korak bio “preko granice”. Vi žene imate savršen način da provjerite da li ste “unutar granica”. Ako govorite o mogućem prvom susretu s ljubavnikom ili o prvom odlasku na vikend s njime, k…. vašeg muža će vam jasno reći da li je to izvrsna ideja ili je ipak još malo prerano za to.
    - Zapamtite, pogotovo oni čije žene imaju ljubavnike, on neće nestati tek tako, kao kad ugasite video. On je stvaran i negovo prisustvo u vašem životu je stvarno također. Kao što je jedan rogonja rekao :” Poniženje je vrlo stvarno. Ono ne prestaje nakon što ste izdrkali 2-3 puta. Njezin je ljubavnik juš uvijek tu.” Ovo je nešto što kad se dogodi ne možete vratiti natrag. Ako mužić ne želi živjeti sa spoznajom da je ljubavnik bolji od njega, ili da će mu žena čeznuti da bude s ljubavnikom, ili da onih 4-5 cm više njoj stvarno puno znače, onda je bolje da nikad ne započne s ovim.
    - Muškarci, mogu vam jedino dati prijedlog koji sam bio rekao mojoj ženi već prvog dana. Ona ima potpunu kontrolu nad svime, bilo kada. Može se ustati i otići iz restorana, hotelske sobe, ili razgovora kad god joj se nešto ne svidi. Ja ću se bez ikakvog problema složiti. Tek kada je shvatila da ja to stvarno i mislim (u početku se bojala da me “ne razočara”) potpuno se prepustila u istraživanju njenih vlastitih granica.
    - Konačno,budimo iskreni-internet je predivan, ali prepun opasnosti. Ljudi nisu uvijek onakvi kakvima se predstavljaju, a neki su i opasni. Puno, puno pišite, pričajte prije nego li dogovorite susret. Počnite s e-mailom, nastavite s chatom a tek onda razgovarajte telefonom. Ako se plašite drugima dati svoj kućni broj telefona-kontaktirajte mobitelom. Mi vam iskreno preporučujemo da prvi susret bude u restoranu za večerom (zapamtite, rogonja uvijek plaća račune), uz potpnu suglasnost da se ništa osim večere neće dogoditi na tom prvom susretu. To svim daje šansu da se bolje upoznaju a ženi daje mogućnost da još jednom razmotri dali želi ići do kraja s tim muškarcem. Organiziranjem te neobavezne večere ženi omogućavate da odluči sama što i kako dalje.
    Budite oprezni. Mi i nama slični parovi smo obično “normalni ljudi”, koji imaju svoj život, posao, djecu. Nikako ne biste htjeli doći na naslovnicu lokalnih novina,zar ne? Preporučamo vam upotrebu pseudonima, i skrivanje svih podataka o sebi dokle god dobro ne upoznate tu drugu osobu.
    Neke od najboljih rečenica vezanih uz rogonje
    “Biti rogonja i ne zvuči kao nešto čime bi se muškarac mogao ponositi.” “Ponekad je mome mužu teško kada se mora družiti s muškarcem za kojeg zna da je moj ljubavnik.” “Nema ništa ljepše od zvukova koje čujem kad je moja žena u krevetu s ljubavnikom.”
Rogonja je muškarac koji prihvaća i podupire ženinu nevjeru i koji je zbog toga seksualno uzbuđen. Može imati normalne seksualne odnose stalno, samo određeno vrijeme ili može prihvatiti da je njegova žena izabrala drugog muškarca da ga potpuno zamijeni u njihovom krevetu.

    Zašto bi žena pristala činiti svog muža rogonjom?
    Žene koje samo varaju muževe nisu predmet ove diskusije jer to nije proizašlo iz zajedničke želje i dogovora. Za takve parove najbolje je da se što prije obrate bračnom savjetniku ili čak odvjetniku.
    Mnogi rogonje govore o godinama i godinama nagovaranja svojih žena da idu s drugim muškarcima. Obično se žene protive tome zbog nekoliko razloga. Prvo, to se kosi sa svim njihovim poimanjima braka i bračne vjernosti, i ne žele ni pomisliti da bi učinile išta što bi moglo uništiti njihov brak. Drugo, često se žene zabrinu misleći da je taj prijedlog samo uvod u muževu želju da i on ide s drugim ženama (ako oboje imate takve želje vi spadate u kategoriju swingera te stoga ovo nije tekst za vas). Treće, mnoge žene, posebno one koje nisu više u 20-tima, brinu da nisu više privlačne drugim muškarcima. I konačno, zabrinutost (s razlogom) u vezi sa svakakvim ljudima, mogućim bolestima….
    I stoga, zašto uopće žene pristaju na ovo? Dok neke to učine jednostavno zato što stvarno i nisu zadovoljne s mužem u krevetu, ja vjerujem da u početku (primjetite da sam rekao u početku, razlozi se kasnije promijene) one pristanu da bi udovoljile muževoj velikoj želji da to probaju. Također, one su i same znatiželjne kako to izgleda s drugim muškarcima.
    Jednom kada žena počne viđati druge muškarce, dolazi drugi korak-i često, ne baš lak- činiti muža rogonjom. U stvari ona jako voli svog muža i teško joj je vjerovati da on stvarno želi da ona više želi (ponekad i voli)) svog ljubavnika. Nevjerovatno joj je da njen muž uživa slušati kako ona više uživa s ljubavnikom nego s njime. Obično, ona počinje to prihvaćati jako sporo. Polako primećuje da je muž uzbuđeniji što ona detaljnije i otvorenije govori o svojim “susretima” s ljubavnikom. Što god ona govori više o svojim užicima koje joj pruža ljubavnik to je muž zadovoljniji. Ako je muž gleda dok je u krevetu s ljubavnikom, ona će postati slobodna i otvorena pred njime tek kada shvati koliko on stvarno uživa. Stoga, zašto prolaziti kroz sve ovo? Što to može biti loše za ženu koja shvaća da će njen muž učiniti sve što god može kako bi ona uživala sa svojim ljubavnikom. I da se vratim na ženinu početnu zabrinutost u vezi njena izgleda-zamislite njeno iznenađenje kada shvati da nevjerovatno uzbuđuje nekog zgodnog, zanimljivog muškarca, kada ga osjetiti uzbuđenog dok je svlači, dok ga dodiruje,dok on nju dodiruje. Sve je to vraća u njenu mladost, ali s razumijevanjem odrasle osobe na sex. To je pravo-pravcato čudo za ženin ego.
    Koja je razlika između rogonje i muškarca s “hotwife”?
    “Hotwife” su žene koje također idu s drugim muškarcima uz muževo znanje i poticanje s tom razlikom što žene rogonja više vole sex s drugim muškarcima nego s vlastitim mužem i to mu otvoreno daju do znanja.
    Zašto bi netko htio biti rogonja?
    Postoji jako puno razloga, od kojih navodimo nekoliko mogućih:
           Podčinjenost
    Biti rogonja je često pokazatelj potpune podčinjenosti,pogotovu uz uvjet da bar jedna osoba (ljubavnik) zna za tu vašu ulogu. Rogonja može uživati u služenju njegove žene a u nekim slučajevima i njenog ljubavnika. Ako netko želi osjetiti pravu podčinjenost, onda mora probati donijeti doručak u krevet svojoj ženi i njenom ljubavniku. A ako želi osjetiti njenu dominantnost, onda će sigurno osjetiti nepodnošljivo uzbuđenje kada mu žena kaže da ih (nju i ljubavnika) ostavi same kako bi mogli neometano voditi ljubav. Također, spoznaja da ona može raditi što god poželi u vezi seksa dok je on ograničen na samo ono što mu ona dopusti , je vrhunac podčinjenosti.
           Ponižavanje
    Mnogi swingeri i drugi sljedbenici alternativnih životnih stilova odbacuju ovo vrstu ponižavanja s gađenjem. S druge strane, ti isti ljudi će s puno razumijevanja prihvatiti s&m. Ponižavanje je, po mom mišljenju, u stvari mentalni s&m. Zašto bi netko odabrao biti s&m ponižavan i u tome čak seksualno uživao? Ako to možete razumjeti, onda možete razumjeti i draž mentalnog ponižavanja. Ako neki muškarac traži da bude ponižavan, što može biti više ponižavajuće od spoznaje da je njegova žena izabrala drugog muškarca? Još , ako mu žena jasno daje do znanja da je drugi muškarac bolji ljubavnik od njega…..poniženje je potpuno.
           Ljubomora
    Da, ljubomora je uzbuđujuća za rogonje. U stvari, to je jedna od najuzbudljivijih stvari. Nakon svega, pogledajte što je on sve izgubio: ženinu vjernost, njeno tijelo (privremeno, ako ne i stalno), njegovu ravnopravnost kao seksualnog partnera, njegovo dostojanstvo…. i sve to je dano drugom muškarcu! U mom slučaju, kada počnem osjećati ljubomoru, počinjem se osjećati kao potpuni rogonja- i jako se uzbudim!
           Voajerizam
    Istina je da u životu i nemate baš mnogo prilika gledati seks uživo. Zbog toga su i kućna videa toliko popularna. Ali ništa ne može zamijeniti stvarni seks i to ispred vas…, još kad je to vaša žena s ljubavnikom…...savršeno!
           Strah
    Jedan rogonja mi je objasnio njegovo uzbuđenje kao “ istovremenost uplašenosti i uzbuđenja. Strah je snažni afrodizijak…možda moje tijelo traži određenu količinu adrenalina, koji se jedino može proizvesti strahom.” Čega se ovdje možemo bojati? Rogonja se može bojati pomisli da će biti ponižen ispred njegove žene i njenog ljubavnika, može se bojati kada mu žena zabrani svršiti određeni vremenski period. Može se bojati mogućnosti da će drugi ljudi saznati za njegov način života. Također može osjetiti strah slušajući i gledajući ženu kako uživa u krevetu s drugim muškarcem puno više nego li je ikad uživala s njime.
           Nepoznato
    Rekao sam mojoj ženi da bi radije gledao nju u krevetu s ljubavnikom nego bio u krevetu s bilo kojom drugom ženom. Kao i većinu drugih fantazija, možemo ih samo djelomično objasniti. Mnogi rogonje su ispričali kako nisu ni znali da ih ovo uzbuđuje, sve dok im žene nisu počele komentirati zgodne muškarce, ili dok im nisu ispričale o muškarcima s kojima su ranije bile. Odjednom osjete kako ih to počinje uzbuđivati, i uglavnom, u početku budu zbunjeni svojim novootkrivenim željama…to je početak postanka rogonjom!
    Najuzbudljivije teme
           “On ima veći k…. od tebe“
    Unatoč svim mogućim pomagalima i ljekovima iz muških magazina, do sada nije pronađen način da se promijeni ono što nam je priroda dala. Puno je napisano o tome kako se mnoge žene osjećaju “do kraja ispunjene” tek s natprosječno obdarenim muškarcima. Nekima ženama je sex s obdarenim muškarcima bolan i neugodan. Ali kada žena više uživa s muškarcem koji ima veći k…. od vas, onda vam mora biti potpuno jasno da ni na koji način ne možete biti bolji od njenog obdarenijeg ljubavnika. U našem društvu, u kojem je “veće i bolje” , stvarno je ponižavajuće za muškarca kada je njegov k…. manji od onog kojeg ima ženin ljubavnik. Da i ne spominjemo kako se osjećamo dok nam njen ljubavnik govori kako je dobar osjećaj biti duboko zabijen u vašoj ženi, i kada se oni oboje nasmiju zbog činjenice da vi nikada nećete moći to osjetiti. Drugim rječima, taj muškarac može osjetiti dio tijela vaše žene koji vi nikada nećete moći dotaknuti- i zato : “Sjedni u kut i slušaj kako tvoja žena svršava dok sam do kraja nabijen u nju.”
           “On je bolji od tebe!”
    Očito je zašto žene uživaju u boljem ljubavniku, ali zašto rogonje uživaju? Kada njen ljubavnik ima veći k…. možete se uvijek tješiti kako tu ništa ne možete promijeniti. Ali, kada ljubavnik nije obdareniji od vas onda je vaša sramota još veća…”Ti baš i nisi dobar u krevetu.” (U stvari, to je diplomatski rečeno, prava istina je da si ti loš ljubavnik).
    Ljubavnik moje žene je skoro isto obdaren kao ja. Ali kada sam je pitao da nas ocijeni, njemu je dala +5, a nakon što sam je uvjerio da bude potpuno iskrena prema meni, rekla mi je da sam ja za -2. Sada, dok vodimo ljubav, ona mi stalno govori kako bi puno više voljela da je Ty (njezin ljubavnik) u njoj umjesto mene. Možda bih se i uvrijedio zbog toga da nakon tih riječi nisam prezauzet svojim svršavanem.
           “Ne diraj me!”
    Ovo je glavna razlika između Hotwife i žena rogonja. Često sam čitao o muževima koji jebu žene prije njihovog odlaska ljubavniku. Rogonje često jedva da smiju i taknuti ženu prije odlaska ljubavniku, osim ako to nije vezano uz dotjerivanje žene, pomaganje pri brijanju, oblačenju, šminkanju. To u stvari ima i smisla, ako je njen muž slab ljubavnik (jebač) zašto bi gubila vrijeme i kvarila svoje uzbuđenje. U mom slučaju, otprilike 4 dana prije susreta s ljubavnikom, Sally mi zabranjuje da je dodirujem pa čak i da je vidim golu. Kao što ona voli reći: “Čuvam se za njega.” U nekim ekstremnijim uvjetima, kada je žena trajno i potpuno zamijenila muža s ljubavnikom, njeno tijelo postaje potpuno nedostupno mužu. U tim slučajevima, samo slučajni pogled na njene grudi ili na njenu p…., često može dovesti rogonju do spontanog svršavanja.
           “Počisti kuću dok se ne vratim!”
    Ako je rogonja svjestan svoje seksualne slabosti, on će pokušavati na bilo koji drugi način udovoljavati svojoj ženi. Stoga, on postaje “najbolji muž na svijetu”. Čišćenje i obavljanje drugih poslova za ženu ima svrhu da ga se podsjeća na to kako te poslove mora raditi zato što i nije za ništa drugo sposoban u braku. Stoga se nemojte začuditi kada vidite rogonju dok usisava kuću dignutog k...
    U mom slučaju, Sally svaki njen zahtjev počinje uvodom: “Hej, -2…!”, i ja odmah skočim na noge.
    Gledanje ili čekanje?
    Mnogo je rasprava o tome što je erotičnije-gledati svoju ženu u krevetu s drugim muškarcem ili je čekati kod kuće (ili negdje drugdje) dok je ona s njime. Rogonje tu nemaju što puno za reći- to je ženin izbor, zavisi o to me što je njoj u tom trenutku ugodnije i draže.
    Gledanje seksa uživo, i to vaše žene koja je se s velikim užitkom i s neviđenom strašću prepušta njenom ljubavniku, mora vas ostaviti bez daha. Čak i gledanje ulaženja i izlaženja k…. u p…. vas uzbuđuje, ali tek kada se radi o p…. vaše žene – to postaje vrhunski uzbudljivo. A tek gledanje i slušanje ženinog i ljubavnikovog svršavanja…. S druge strane, ako je mozak najsnažniji spolni organ, možete samo zamisliti koliko rogonje uživaju čekajući i mastrurbirajući kod kuće , zamišljajući što njihova žena tada radi s ljubavnikom. Ako mislite da tinejđeri puno masturbiraju , uvjeravam vas oni su obični amateri u usporedbi s rogonjom koji 6 sati čeka kod kuće.
    “Cream Pie” (sperma u/na p….)
    Ovo je nešto što mene (a i svakog rogonju) nevjerovatno uzbuđuje. Bez obzira radi li se tu o podčinjavanju ili ponižavanju, lizanje sperme drugog muškarca iz ženine p…. je svakako No.1 užitak za rogonje.
    Zašto je to tako? Vjerujem da je to kombinacija svih muških tabua:
    -Nije “normalno” da muškarac liže spermu (osim ako nije homo,što rogonje većinom nisu) -Muškarci bi trebali po cijenu života čuvati ženinu čednost/čistoću . -Svršavanje unutar žene je snažni simbol posjedovanja, i stoga je sperma drugog muškarca unutar ženine p…. najjasniji znak da vi niste jedini (ponekad niti primarni) muškarac u njenom životu ili barem ne u njenom tijelu. -Ako ijedna stvar može dokazati ženinu nevjeru onda je to sigurno pogled na tuđu spermu koja curi iz njene p…. -Jedini način da sperma dođe unutar vaše žene je taj da ona drugog muškarca dovede do orgazma. “Creampie” ustvari znači: “Ne samo da te je učinila rogonjom, već je to učinila jako dobro.” -Sperma baš i nije lijepog okusa. Bolje rečeno, budite sretni ako ne bude odvratna. Lizanje sperme, pogotovu ako je ima puno, jako, jako je teško te dodatno ističe ponižavajuću prirodu onoga što vam je žena učinila. -Ako to još morate činiti i ispred njenog ljubavnika, dok se zagrljen ljubi s vašom ženom, vaš će položaj svima biti potpuno jasan, pogotovo ako vam se njih dvoje smiju zbog teškoća koje imate pri lizanju i gutanju. Zbog svih ovih razloga “creampie” je rogonjama najsnažnija maštarija i najerotičnije iskustvo.
    “Želim da mi napravi dijete!”
    Vjerujem da je većina priča u kojima žena zatrudni s ljubavnikom čista mašta. Nakon svega, par bi posljedice takve odlukom morao snositi čitav život. Što neke rogonje uzbuđuje u ovoj maštariji? Ako želite osjetiti da ste stvarno izgubili svoju ženu , što ima očitije nego li dopustiti joj da zatrudni s ljubavnikom. Iako je meni to neshvatljivo, stvarno ima rogonja kojima je jako uzbudljivo kada nakon što žena otiđe ljubavniku pronađu na noćnom ormariću zaboravljenu dijafragmu ili neki drugi oblik zaštite koji trenutno koristi.
    Zamke
    Stoga, kad sve ovako dobro izgleda, zašto bi uopće trebalo brinuti? Treba, zbog mnogo toga.
    - Prije svega, par treba imati iskrenu i otvorenu vezu. Ove stvari nisu igra, ovo je stvarno, stoga oboje morate biti sposobni reći iskreno što osjećate, i u svakom trenutku moći tražiti da se prestane. Kao što je jedan rogonja rekao:” Vi i Vaša žena se morate puno,puno voljeti. Ljubav, povjerenje, razumijevanje i spremnost da budete otvoreni moraju biti stalno prisutni ili vaš brak neće moći preživjeti!”
    - Sex je vrlo snažan. Ne možete očekivati da će vaša žena imati ljubavnika a da neće osjećati ništa prema njemu.
    - Biti rogonja je mnogo opasnije nego li imati samo hotwife zbog toga što je najveća maštarija rogonja da se njihovim ženama više sviđa ljubavnik od njih samih. Stoga, idite korak po korak. Kontaktirao sam s mnogo rogonja kojima je ovo bila najveća želja, ali već na samom početku su shvatili da se ne mogu nositi s time te su odustali. Svaka čast. - “Gdje su nam granice?” To je pitanje koje stalno treba ponavljati. Ako se volite i ovo činite kako bi pronašli novu vrstu uzbuđena, onda se morate stalno brinuti o tome kako se partner nosi sa svim ovim i dali je posljednji korak bio “preko granice”. Vi žene imate savršen način da provjerite da li ste “unutar granica”. Ako govorite o mogućem prvom susretu s ljubavnikom ili o prvom odlasku na vikend s njime, k…. vašeg muža će vam jasno reći da li je to izvrsna ideja ili je ipak još malo prerano za to.
    - Zapamtite, pogotovo oni čije žene imaju ljubavnike, on neće nestati tek tako, kao kad ugasite video. On je stvaran i negovo prisustvo u vašem životu je stvarno također. Kao što je jedan rogonja rekao :” Poniženje je vrlo stvarno. Ono ne prestaje nakon što ste izdrkali 2-3 puta. Njezin je ljubavnik juš uvijek tu.” Ovo je nešto što kad se dogodi ne možete vratiti natrag. Ako mužić ne želi živjeti sa spoznajom da je ljubavnik bolji od njega, ili da će mu žena čeznuti da bude s ljubavnikom, ili da onih 4-5 cm više njoj stvarno puno znače, onda je bolje da nikad ne započne s ovim.
    - Muškarci, mogu vam jedino dati prijedlog koji sam bio rekao mojoj ženi već prvog dana. Ona ima potpunu kontrolu nad svime, bilo kada. Može se ustati i otići iz restorana, hotelske sobe, ili razgovora kad god joj se nešto ne svidi. Ja ću se bez ikakvog problema složiti. Tek kada je shvatila da ja to stvarno i mislim (u početku se bojala da me “ne razočara”) potpuno se prepustila u istraživanju njenih vlastitih granica.
    - Konačno,budimo iskreni-internet je predivan, ali prepun opasnosti. Ljudi nisu uvijek onakvi kakvima se predstavljaju, a neki su i opasni. Puno, puno pišite, pričajte prije nego li dogovorite susret. Počnite s e-mailom, nastavite s chatom a tek onda razgovarajte telefonom. Ako se plašite drugima dati svoj kućni broj telefona-kontaktirajte mobitelom. Mi vam iskreno preporučujemo da prvi susret bude u restoranu za večerom (zapamtite, rogonja uvijek plaća račune), uz potpnu suglasnost da se ništa osim večere neće dogoditi na tom prvom susretu. To svim daje šansu da se bolje upoznaju a ženi daje mogućnost da još jednom razmotri dali želi ići do kraja s tim muškarcem. Organiziranjem te neobavezne večere ženi omogućavate da odluči sama što i kako dalje.
    Budite oprezni. Mi i nama slični parovi smo obično “normalni ljudi”, koji imaju svoj život, posao, djecu. Nikako ne biste htjeli doći na naslovnicu lokalnih novina,zar ne? Preporučamo vam upotrebu pseudonima, i skrivanje svih podataka o sebi dokle god dobro ne upoznate tu drugu osobu.
    Neke od najboljih rečenica vezanih uz rogonje
   “Biti rogonja i ne zvuči kao nešto čime bi se muškarac mogao ponositi.” “Ponekad je mome mužu teško kada se mora družiti s muškarcem za kojeg zna da je moj ljubavnik.” “Nema ništa ljepše od zvukova koje čujem kad je moja žena u krevetu s ljubavnikom.”
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Zabranjeno voće – I dio
by: zigmund_frojd88

Zovem se Igor imam 24 godine, živim sa ocem i majkom.
Moja mama je zgodna žena dosta, očuvana, doktorica. Ima plavu kosu, malo kovrdžavu, veće sise i jače dupe. Dosta očuvana matorka, što kažu, a zna i da to pokaže svojim oblačenjem.
Nikad je nisam uopšte posmatrao tako samo što sam bio svestan da je ona zgodnažena sa svojih 44 godine i primećivao sam kako je moji drugari odmeravaju. Čak sam znao da joj neko od njih krade veš sa štrika i znao sam da čujem kada se ona i tata krešu.
Sve je počelo jedne subote kada smo svi išli na svadbu kod sina mamine dobre drugarice sa posla. Pozvani smo bili mama Belma, ja, tata, mamina sestra tj. Moja tetka i njen muž, moj tetak.
Moja tetka Elizabeta (svi su je zvali Liza) je bila možda i zgodnija žena od mame. Sa svojih 42 godine moglo se reći da je bomba. Imala je veće sise koje je uvek utezala i izbacivala, jače dupe, cre oči i jače ali jako primamljive noge. Da kažem bio sam joj miljenik, jel mi je od malena kupovala sve i davala najveći džeparac i podvoravala mi se.
Na svadbi je tetka Liza obukla crnu sexysuknju iu jednog dela sa jako dubokim dekolteom i štikle sa jako visokom štiklom. Čim smo došli u salu gde se održavala fešta nakon vjenčanja svi su buljili u moju mamu i tetku, primetilo se to. Ja sam poveo na svadbu i moju djevojku sa kojom sam nedugo u vezi.
Seli smo zajedno za jedna sto, pričali zezali se počeli odmah da pijemo vino.
Počela je muzikau čast mladenaca i tetka me je zamolila za ples. Muzika je bila lagana pa me ona privukla sebi tako da sam osetio njene dobre sise na sebi što me uzbudilo. Rekla mi je:
„Slatka ti je djevojčica“.
„Hvala tetka“ odgovorio sam.
„Mora da je jako srećna s atobom zlato“ nastavljala je.
„Da, jako, bar u početku“ odgovorio sam.
„Pa, kakva je mala u početku“ pitala je tetka.
Meni je ta sva njena pita malo bila sumnjiva i dvosmislena. „Dobra je za sada“ odgovorio sam.
„Vidiš da samo tebe prati, mora d ate pazi od ovih curica ovde“ rekla je i smijala se.
„Ali tetki mora da da prepusti malo“ nastavljala je. „Da red je“ rekao sam.
Liza se samo nasmijala na to i tada je pjesma završavala te smo se vratili za sto.
„Jesi ga ti učila d apleše“ pitala je moju devojku.
„Haha, nisam, što jel dobro pleše“ odgovorila je M. (zbog privatnosti staviću smao incijal imena devojke).
„Nije loš“ odgovorila je tetka opet dvosmisleno i nastavljala:
„Ako bude prilike večeras naučiću ga ja malo bolje plesu“ smješkala se.

Večera je prošla i noć je odmicala a svi smo bili malo i popili. Tetka je bila u kolu igrala a neki tip se muvao oko nje, pijan neki, video sam da joj nije zanimljiv. Iznenada je došla do stola.
„Kako ima napornih ljudi ovde“ rekla je.
Tetak je bio dosta pijan pa joj je rekao: „Pa kako ne bi kad si polugola tu, mogla si još da se skineš“.
Tetki nije bilo svedno pred svima nama pa mu je odbrusila:
„Skinuću se koliko ja hoću“. I pila je vino.
Ja sam hteo da smirim sve pa sam rekao tetki da odemo da plešemo. Ona mi je odbrusila:
„Nije mi do plesa“. Bila je vidno jako ljuta.
Tetak je bio baš pijan pa je rekao njoj: „A možda bi ti radila nešto drugo, a „
„Rado pijanduro, ali ne s tobom takvim sigurno“.
„Pa hajde, imaš ih tu koliko hoćeš“ rekao je pijan tetak.
Tetka se jako naljutila tada i ustala od stola i izašla van. Ja sam rekao M da idem da vidim šta joj je. M mi je rekla da idem do nje da je baš glupo ovo bilo sve i da probam da je nagovorim da se smiri.
Izašao sam iz sale ali nje nije bilo. Prošao sam okolo i primetio tetku Lizu kako ide prema parkingu. Otišao sam za njom. Zvao sam je ali ona nije htela da stane. Stala je kod auta izvadila cigare i zapalila.
„Da li si vidio onog kretena, nemam reči“ rekla je jako bjesna.
„Smiri se tetka, nije vredan, vidiš d aje pijan jako“ rekao sam pokušavajući d aje smirim.
Preddložio sam da se vratimo unutra. „Neću nazad“ rekla je bjesno.
„Ovde mi je bolje na čistom zraku bez njega, a sve me unutra nervira“ nastavila je.
„Iizvini tetka ako te ja nerviram ovde samo izašao da vidim kako si“ rekao sam fino.
„Ma dušo moja ti si divan, nikad mi ti nisi naporan“ rekla je milujući me po licu.
„Da su svi kao ti sve bi bilo super“ nastavila je.
„Onda ću ja da ti pravim društvo malo da ne budeš sama“ rekao sam joj.
Ona se samo nasmijala. Kada je ispušila cigaru pustila je neku laganu muziku u autu i privukla me naglo sebi da sam se ja izgubio. Vino je radilo svoje i meni i njoj.
„Hajde da plešemo sada“ rekla je
Stavila je moje ruke na svoj struk i mene uhvatila oko vrata te privukla sebi. Jako me stisla da sma osetio baš njene sise. Počeo sam jako da s epalim da mi je počelo da bude tesno u gaćama. Mislim d aje tetka to osetila jel je ipak ona iskusna žena. Ćutali smo oboje i plesali a ja sam tu tišinu prekinuo rečima:
„Hoćemo da se vratimo unutra sada“
„Zašto, nije ti fino ovde s amnom“ rekla je.
„Ne, nego da se ne brinu gde smo“
„Ma neće“ rekla je sigurno.
Ona ona poče da spušta ruku dole i d ame dira preko hlača po skroz već dignutom kurcu, na šta sam s eja trgnuo. „Tetka, nemoj, šta radiš to“.
„Što smetat ti“, rekla je i nastavila „Ne bi rekla da njemu smeta“ i nasmijala se.
Onda me je gurnula na auto i otkopčavala kaiš i šlic, zavukla je ruku i uzela ga.
„Mmmmm, kako si narastao sunce tetkino“ rekla je
„Neee tetka ne smemo ovde, videće nas“
„Ne brini zlato, neće, parking je zavučen, oko nas je šuma“ rekla je.
Čučnula je i stavila ga u usta odma počela da dudla. Ja sam poludio tada, bio sam na sedmom nebu.
Oko nas je bila tišina i samo s ečulo hlapljanje njenog dudlanja. Ja sam izbacivao teške uzdahe, jel ni jedna mi nije tako dobro pušila kao tetka, videlo se da je preiskusna.
„Vidim ja da ti mene gledaš u dekolte celo veče a i prije“ rekla je ustajući.
Naslonila se na haubu auta balgo raširivši noge i izbacujući ono moćno dupe van.
„Hajde sunce tetkino da vidim šta te ona tvoja naučilla, šta znaš“ rekla je izazovno
Na te reči ja sam poludio i otišao iza nje.
Dirao sam je preko haljine po dupetu i onda je udario po dupetu da je skiknula.
Zadigao sam suknju na leđa, gaćice sam joj svukao do kolena i anmestio glavić na vlažnu joj pizdzu obrijanu.
„Uhhh tetka“ rekao sma i zabio s eu nju do kraja odmah.
„Mmmmmm“ „Daaaaa“ rekla je tiho.
„Jebi me dušo , daaa“ zapomagala je.
Ja sam počeo odmah jako da je jebem. Držao sam je ta kukove pa za guzove mesnate i nabijao s eu nju kao u najveću kurvu. Želeo sam da je pokidam.
„jebi, jebi meeeee“ „Želim teeeee“ govorila je.
Ja sam kao manijak s ezabijao u njenu pičku.
Tada mi je zazvonio telefon na haubi, zvala me M.
„Ne javljaj se, ne prekidaj sad, ko jebe malu, hoću d amene jebeš“ rekla je prokleto tetka.
Ja sam samo nastavio d aje jebem onako jako, jaja su lupala dole od nju udarao sam rođenu tetku kkao pomahnito.
„Aaaaaa, tooo Igore, šta radiš ti u međunožju pogrešne cure“ rekla je bjesno.
Bio sam gotov. „Aaa ne mogu tetka više svršiću“ rekao sam.
„Vadi ga jebote“ rekla je tetka i čučnula opet, drkao sma ga dok nisam prsnuo kao vulkan, poprskao sam joj lice i sise. Tetka izvadi vlažne maramice i pokupi sve sa sebe, a onda uze moj kurac koji je spao i pokupi ostalo s anjega.
„Ne mogu da verujem da sam prevario M“ rekao sam.
„Hahhahaha, pa opusti se zlato tetkino, ona je samo balavica i ne može ti pružiti ono što ja mogu“
Navukla je gaćice, spustila haljinu i vratila sise na mesto.
„Hajdemo sada nazad“ rekla je.
Vratili smo se i seli nazad za sto.
„Evo jedva sam je ubedio da se vrati“ rekao sam.
Tetka nije bilo pa sam upitao gde je.
„Odvezli su ga, pijana budala“ rekla je mama.
„Pa hajde živeli a posebno ti Igore što si me smirio“ rekla je tetka i gledala me u oči.
Nazdravili smo svi, čaše su kucale.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Zabranjeno voće – II dio
by: zigmund_frojd88

Nakon događaja sa tetkom par dana narednih je sve teklo mirno. Jedne večeri mama me upitala šta planiram. Rekao sam da ne planiram ništa, a ona mi je rakla da bi ona izašla sa Žanom, njenom najboljom drugaricom da prošeta malo. Rekao sam da ide slobodno da ću ja da ostanem kući da gledam utakmicu.
„Kako je tebi bilo na svadbi prošle sedmice“ pitala m eje.
„Fino, baš je veselo bilo“ rekao sam.
„Aha, jeste“ reče ona.
Ja sam se nadovezao: „Malo je tetak Milan pokvario veče sa pijanstvom“
„A tetka Elizabeta, ona nije kvarila ništa“ reče mama, a što je meni malo zapelo za uho.
„Ne bila je ok, što mama“
„Onako pitam“ reče.
Otišla je da se spremi i kad je izašla imam osećaj da sam usta oblesio do poda. Mama se obukla imao sam osećaj posebno nekako. Obukla je usku haljinisu svilenu uz telo, iznad kolena je bila. Štikle koje su bile jako visoke i vezale se oko zgloba. Gore bluzu sa malo dubljim dekolteom tako da je svako mogao da bleji u njene veće sise koje su bila na izvolite. Suknja joj se toliko pripila uz telo da su se ocrtavala tangice koje je obukla. Zjevao sam kao lud i ako mi je mama.
Stala je na sred sobe i odmeravala se sama u ogledalu. Počela je da se šminka, stavlja karmin. Tada joj je ispao karmin a ona se sagla da ga dohvati. Kako se sagla suknja joj je došla skoro pod sami guz. Uspravila se.
„Igore, kako mi stoji ova haljina“ pitala me je .
„Pa, dd..dobro, fino“ uspaničio sam se.
Zazvonio joj je telefon. „Da Žana, eto me idem“ rekla je.
„Idem onda, neću dugo“ reče i izađe.
Nakon dva tri sata sam čuo auto ispred kuće. Provirio sam na prozor. Mama je izašla onako namontirana i teturala malo na onim štikletinama. Ušla je u kuću, bila je malo pripita.
„Igoreeee“ rekla je.
„Tu sam mama“ rekao sam.
„Ne spavaš“ reče.
„Baš sam se fino provela, bila sam sa Žanom u klubu, neki momci mladi su bili sa nama, naplaćali su se pića, hahahahaha“ smijala se.
„Od kud sa momcima, mama, znaš da tata ne bi voleo da to čuje“
„Štooo, ne bi se ljutio, veruje on meni“ rekla je i nastavila:
„Zamisli davali su mi komplimente, jedan je bio baš fin i rekao je da imam 30 godina, hahahaha“
„Ako ti je bilo tako fino zašto si se vratila ranije“ rekao sam ljutito malo.
„Pa Žana je morala da se vrati, a momci su hteli da ostanem pa da me oni vrate, ali ipak sam se vratila“.
„Pa dobro mama, neka si, drago mi je“ rekao sam.
„E znaš šta, idem ja da se vratim nazad“ reče.
„Daj mama gde ćeš ovako kasno sama“ rekao sam.
„Pozvaću taxi“ rekla je i uzela telefon.
Telefon joj je ispao iz ruke, ne znam jel namerno ali sagla se da ga podigne. Ponovo sam zevao u njeno dupe i počeo je da mi se diže. Pomerao sam ga u stranu da ona ne vidi, ali mislim da je to primetila.
Dizala se i govorila: „Možeš i ti s amnom, d ame štitiš“
„Od koga da te štitim mama“ pitao sam.
„Od onih momaka“ rekla je i smjala se jel je znala da me to provocira.
„I da jedan je pitao za tebe, sigurno te zna“ rekla je.
Opet joj ispada telefon, sada sam znao namerno. Opet se sagla a ja sam opet dirao se po dignutom kurcu
„A jel se ti to brineš za mamu, kad kažeš da ne idem sama sad“ pitala me provokativno.
„Pa naravno mama, majka si mi“ odgovorio sam.
„A jel se i za tetku brineš“ pitala me već ozbiljnija.
„Zašto sada tetku, što nju pominješ stalno“ već sada pitam ozbiljno i sumnjičavo.
„Onako pitam“ reče i nastavlja:
„Ne brisi se ti za mamicu, znam ja sama da s esnađem, a ima slatkih momaka tamo. Uhh izvini sine, baš sam s ezanela, kao da pričam sa Žanom a ne sa tobom, hahaha“
Tada me pogledala onako dole i videla da mi je dignut.
„O pa ti si spreman da me čuvaš, hahaha“ smijala se.
„Daj mama, na šta misliš“ rekao sam.
„Ne znam na šta ti misliš, ali vidim da misliš na mene“ rekla je.
Mene je tada bilo sramota i smao sam sageo glavu.
„Pa Igore, ako već hoćeš da me sačuvaš večeras“ rekla je i počela lagano da mi prilazi i nastavila:
„Nemoj da me pustiš da idem, jel će onda neko drugi d ame čuva“.
„Onda ostani sa mnom mama“ rekao sam.
Ona se okrenula i rekla: „Ma idem ja, šta ću ovde u kući a i tata je na putu idem da s emalo opustim“.
„Ostavićeš me samog ovde u ovoj kući“ rekao sam sve ne bi li je odvartio.
„Pozovi svoju tetku Lizu da te čuva“ rekla je promenjenim tonom.
„Što si zapela za nju, šta je stalno pominješ mama“ rekao sam već ljut skroz.
„To bi ti trebalo da mi kažeš Igore“ rekla jeokrećući se meni.
„Na šta misliš mama“?
„Na svadbu Igore“
Ja sam se tada zaprepastio, noge su mi se odsekle. Shvatio sam da je mama videla mene i tetku na parkingu.
„Mama, nisam mogao“ počeo sam da mucam.
„Šta nisi mogao“? derala s ena mene.
„Da se obuzdam, okrenula me je“ rekao sam.
„Vidim ja“ derala se i gledala me dole po hlačama i nastavljala: „O čemu ti razmišljaš“?
Ja od muke sedam na kauč.
„Ne znam mama, napravio sam glupost i još prevario M“.
„Ma kakva M, jebao si tetku, a sad ti se i na mene diže, idiote“ dernjala se.
„Izvini mama, baš sam idiot“ skoro sma plakao.
„Ma šta izvini, sada ću da odem u klub i daću svima da me jebu, u inat tebi, jebao si mi sestru a tvoju tetku kretenčino“.
„Nemoj mama to da radiš, ona me je zavela“
„Kako može tetka da te zavede idiote, jesam te i ja zavela“ rekla je i prišla mi. Uhvatila me za kurac.
„Vidi  idiote i na mene ti se digao“.
„Pa i ti si se namerno tako obukla“ proderao sam se iznenada.
„Jesam, namerno, da vidim kako ćeš d areaguješ na mene nakon onoga sa Elizabetom“.
Ja sam ponovo pognuo glavu.
„Gledaš me isto kao oni u klubu, hoćeš i ti da me jebeš, a“? Skroz je bila besna.
„Ne mama, neću to, ti si mi mama, tebe volim naravno“ pravdao sam se.
„A digao ti s ena mene idiote“ i nastavljala je:
„Idem sada u klub odmah, jebao si mi sestru a nisi smeo, pa da poravnamo račune“.
Piće ju je te sada izgleda hvatalo i nije znala šta priča.
Molio sam je kumio da ne ide, pravdao sam se da sam svestan svoje velike greške, ali kad sam vidoe da me ne sluša rekao sam odlazeći u svoju sobu:
„Ako ne želiš da mi oprostiš razumem te mama, ja te ne mogu zaustaviti da odeš“.
Otišao sam u sobu.
Ušla je u sobu za mnom.
„Igore, pustio bi me znači d aodem, zar me smatraš takvom, razočarao si me“
Ušla je u sobu i zatvorila vrata, sela ja kraj mene na krevet.
„Igore, pa ti bi me pustio da odem u klub na sex“ rekla je upitno.
„Ne, ne bih mama, samo sam pustio malo da vidim da li ćeš stvarno otići“ odgvorio sam.
„Vidiš da sam se vratila“ rekla je istavila ruku na moje koleno.
„Mama izvini, kreten sam ispao ono veče“ rekao sam smireno“.
„Ma nema veze sine, glupo je što sam rekla onako da sam vas videla, a još gluplje što sam htela da uradim sve večeras“ rekla je već smirenije.
„Stvarno si htela da ideš sa onim momcima u klub“ pitao sam je.
„Jesam, i to sve zbog tebe i moje sestre, a i tvoj tata više ne može kao pre pa mi fali Igore“.
„Ne znam mama, ali ti si stvarno zgodna za svoje godine“.
„Hvala maco“ rekla je i počela da pomera ruko prema gore.
Meni se uatomatski opet počeo da diže jako.
„A vidim da mi sestra ovih dana cvrkuće, mora da si je dobro zadovoljio sa tim što imaš“ rekla je mama i uhvatila me za dignut kurac preko hlača i nastavljala:
„Možda bi hteo i mene, bolja sam od nje u ovim stvarima“ gledala me provokativno.
„Nee mama, ne“ rekao sam i otimao se.
„Nego šta je, šta je ovo ako me nećeš“ rekla je dok me mazila preko hlača po kvrgi.
„Ne mama, nemoj to da radiš, ne smemo ovo“
„A sa tetkom smeš Igore“ rekla je.
Otkopčavala mi je hlače lagano dok nije izvadila kurac dignut skroz.
„Moja fina sestra je uvek znala da izabere pravi“ govorila je smješkajući se.
Ja sam već ubrzano disao. Rekao sam:
„Nemoj mama, ne smemo ovo da radimo“.
„Nemoj da mi glumiš sad nevinašce Igore“ rekla je i kleknula ispred držeći kurac nabreko u ruci.
„Kako ti je šećeru mamin“ pitala je, jel je vidila da se grčim.
„Alaaa, ovo s ene dešava“ rekao sam.
„Dešava se“ rekla je i počela je da ga puši lagano.
Tako ga je jako stisla usnama i sve žešće navlačila da sam mislio da ću d aprsnem. Priznam da mi ni jedna do sada nije tako dobro pušila. Videlo se razlika u iskusnoj ženi i recimo mojoj devojci.
„Mmmmmm“, mumlala je mama dok ga je jako navlačila. Ja sam dahtao jako i tresao se.
Ustala je i legla na krevet, podigla suknjicu i raširila noge.
„Hajde dušo dolazi, treba mami“ rekla je.
Ja drkajući prilazim joj. Zavlačim ruke i koliko sam poludio strgao sam tangice s anje. Ona je samo ciknula. „Aa“.
Stavio sam joj ga na usnice i naglo uletio u nju do kraja. Jauknula je. Počeo sam da hvatam odmah ritam.
Obuhvatila me nogama oko struka i stisla, tako me navlačila još više u sebe.
„Jebi me sine, jebi, takoooo, željna sam, tata me mesecima ne jebe“ zapomagala je.
„Ja sam tu mama, i ako sam jako mlad“ rekao sam.
„Daaa, daj ga vrućoj mamici“ rekla je.
„Videla sma te kako me gledaš mali, sad me jebi jakoooo“ zapomagala je.
Ja sam ubrzao ritam samo malo.
„Namerno si obukla tu provokativnu haljinicu i izbacila sise“ rekao sam.
„daaaa da vidiš kakvu mamu imaš“ rekla je.
Onda me ona odgurnula sa sebe. Ustala je.
Srušila je sve sa stola u sobi. Namestila se na sto, nalaktila se fino. Izbacila je ono zrelo dupe van, zadigla suknjicu i podigla nogu tako da je kolenom s eoslonila na sto.
„Hajde Igore, ovo si želeo“ rekla je.
Prišao sma joj lagano bez reči i ponovo ušao u nju skroz, sada s aguza. Tucao sam je lagano pa sve više ubrzavao ritam tako da sam je dovodio do ludila. Dok nisam počeo snažno da je tucam. Držao sam je za one mesnate guzove i tako jako tucao da su jaja lupala od nju.
„Aaaaaaaa“ zapomagala je napaljena.
„Jebi meeeee, jebi mamicu, jooojjjj odavno nisma jebana sine“ zapomagala je.
Držala se rukama za sto koji se skroz ljuljao i škripao, a ona je jaukala od zadovoljstva.
Udarao sma je baš jako. Već sam se sav bio oznojio malo od svega. Počeo sam da je koji put ošamarim po dupetu onom.
„Aaaaaa, tako sine, baš si đavo“ rekla je i nastavljala:
„Daj mi gaaaa“.
Tada joj je zazvonio telefon. Tata je zvao. Nije s eobazirala što on zove, uživala je u mladom komadu mesa. Bukvalno sam je rasturao, ubijao dok sam joj izvadio one sisurine i mjesio svom snagom, sve dok nisam pukao.
„Aaaa mama, ne mogu više, gotov sam“ zajaukao sam.
„Vadi ga, nemoj u mene idiote“ rekla je.
Tresao sam se izmoren već dok sam svršavao kao konj, prsnuo sam kao vulkan na njene sise.
„Aaaaaaaa“ zajaukao sam.
„Tako dušo“ rekla je dok je razmazivala spermu po sisama.
Pao sam na krevet i rekao samo jedva: „Uhh mama“.
„Igore, zaboravi na ovo, malo sam se zanela baš“ rekla je zapovjedno i nastavila:
„Idem da se istuširam sada“.
„Ajde mama, pa moram i ja“ rekao sam.
Mama je otišla u kupatilo, a ja sam ostao onako na krevetu izmoren.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Mleko
by: jaskojas

Nezgodno sam ušao nogom u kuću, jer su mi obe ruke bile zauzete.Nosio sam pelene u jednoj ruci, a dve vrećice sa namirnicama u drugoj. Namirnice sam ostavio na kuhinjskom stolu...
"  Mama? pozvao sam je"   Nije bilo odgovora. Pogledao sam u njenu spavaću sobu, i video majku kako ljulja u krevetcu mog najmlađeg brata Željka. Poluprazna bočica bila je na podu kraj njenih nogu. I majka i brat su ubrzo zaspali. Izgledali su tako smireno u odnosu na prošlu noć kad nam brat od svog nenormalnog deranja nije oboma dao spavati.Pokušao sam pomoći majci pripremajući bočicu i držeći u ruci brata,ali izgleda da ništa nije pomagalo.Napokon, mama mi je rekla da idem spavati jer sutra rano ujutro imam test iz hemije.
Bunio sam se jer sam hteo da pomognem mami da ne mora sve sama dok brat još vrišti,ali sam je poslušao i otišao spavati.Mislio sam da neću uspeti zaspati ali me je san obuzeo čim mi je glava dotakla jastuk. Ujutro sam ušao sobu, mama je bila baš iscrpljena i to se moglo videti na njoj-bila je još budna kad sam se ja spremao za školu.Mama je bila jaka osoba, neko ko je imao poprilično težak život,ali ipak retko sa žalila. Bila je mlada žena, samo 38 godine, ali ipak puna nade kako se u njenom životu još može pojaviti deo sreće sveta koji pripada i njoj. Sa nekom iskrom u njenim očima, plavom kosom, i dobrom linijom tela muškarci su je još uvek smatrali privlačnom. Nikada nije imala problema s tim da sebi nađe muškarca, ali je uvek imala tu nesreću da završi sa pogrešnim. Gledao sam je kako tone u san. Bila mi je prelepa bez šminke, sa neurednom kosom, i u nekoj staroj žutoj haljinici. Primetio sam da joj dugmići na prednjem delu haljine otkopčani i da se nazire veliki deo roze bradavice.
Preplavio me je iznenadni talas srama i brzo sam okrenuo glavu na drugu stranu. Opet je bezuspešno pokušavala da podoji mog mlađeg brata. Suprotno popularnom mišljenju nije neuobičajeno da bebe imaju problema pri dojenju, i to joj je polako povećavalo nivo stresa. Na sreću, skoro sva deca koja su imala problema pri dojenju nisu imala problema da se hrane preko flašice. Mami se srce slamalo, osećala se promašeno i kao majka i kao žena. Brat nije imao problema sa hranom u bočici kojom ga je majka hranila ali je ipak uporno pokušavala da ga podoji.
Nekako u podsvesti sam otkrivao kako me dojenje ustvari uzbuđuje.Od puberteta sam imao uobičajene tinejdžerske opčinjenosti sa sisama.
U 18oj godini moja seksualna iskustva bila su ograničena na hvatanje za sisu na zadnjem sedištu moga auta moje devojke Sanje, gde sam nekoliko puta uspeo da joj zavučem ruku ispod majice i unutar grudnjaka gde sam osetio toplinu i mekoću njenih sisa. Kad sam pokušao da joj skinem grudnjak bunila se i raspoloženje je bilo uništeno. Sanja je bila malo podebela, ali je zato imala velike sise, za kojima je uzdisala cela škola. Ali ipak Sanja nije bila ni za usporediti se sa mojom mamom.  Mama je imala lepu liniju tela sa velikim i kako se meni činilo teškim sisama. Potajno sam prekopao po korpi za veš ne bi li našao neki od njenih grudnjaka. Osećajući se u isto vreme i posramljeno ali i uzbuđeno pročitao sam markicu na njenom grudnjaku na kojoj je pisalo  - 38C.
Nadajući se da mama neće primetiti sakrio sam taj grudnjak ispod dušeka svog kreveta kako bi ga mogao bolje proučiti kasnije kad budem sam. U nekom svom proučavanju omiljene osobe skontao sam da ženske sise mogu da narastu za dva broja veće u trudnoći, tako da je novi grudnjak koji je mama kupila imao ma sebi oznaku neverovatnih 38 DD. Pitao sam se zašto je uzela taj grudnjak kad je očigledno da bi joj trebao malo veći, ali to je izgleda jedna od onih tajni koje nisu poznate muškarci nego samo ženama.
**
Za vreme mamine trudnoće njen dečko Joco je živeo sa nama. Joco je bio neuka seljačina koja je s vremena na vremena dolazio kući pijan i ljut na ceo svet. Jedne večei je joco doša kasno kući i ošamario mamu tako jako preko lica samo zato jer se večera ohladila, pokušao sam da intervenišem da odbranim mamu, ali je on bio puno veći od mene, tako da kad me je udario da sam odletio preko sobe ili mi se tako činilo. Joco, molim te, ostavi mi sina na miru."  Vrisnula je mama tada. Osetio sam neku vrtoglavicu i bolelo me je ali sam se ipak nekako podigao na noge.Krenuo sam prema gadu opet. "  Sine, nemoj."  preklinjala me je mama. Joco me je ignorisao, i grubo je povukao mamu za ruku prema njihovoj spavaćoj sobi. Mama me je tužno pogledala. "',Sve će biti u redu sine . Nemoj se mešati u ovo.", šaptala mi je skoro tužno dok ju je Joco vukao u sobu tada.Zalupio mi je vrata pred nosom, ostavljajući me ispred vrata, tada sam se ostio nemoćno i slabo.
Glasovi u sobi su ispočetka bili dosta u ljutom i glasnom tonu. Posle nekoliko minuta začuo sam samo poznato škripanje maminog kreveta u ritmu.
** Par meseci kasnije mama je otkrila da je trudna. Mamin dečko se ponašao kao da je sretan zbog bebe i da će se venčati sada; ali sledeće veče nije došao kući. Mama je pokušavala da ga zove na posao ali je on prekidao razgovor čim bi čuo njen glas.
Mama je bila, razumljivo, slomljenog srca. Već se suočavala s iskustvom da su je muškarci napuštali, ali ovaj put je bilo drugačije, bila je trudna. Moj otac je napustio mamu ubrzo po mom rođenju, ali su tada mama i moj stari bili venčani. Mama je izgledala tako slomljeno i jecala je u mom zagrljaju. Rekao sam joj da se ne brine i da će sve biti u redu. Stvarno nismo trebali više nikoga. Sad ću ja biti muškarac u kući. I stvarno sam se brinuo o mami. Uzeo sam na sebe da spremam kuću, da idem u kupovinu namirnica, čak sam uzeo i posao na odredjeno vreme u restoranu brze prehrane kako bi pomogao u popunjavanju kućnog budžeta. Kada je mama krenula na tečaj za trudnice u bolnici, javio sam se da idem sa njoj kako bi bio uz nju, ali mamina rođena mlađa sestra je rekla da to nije u redu i da će ona ići s njom.
** Neke žene znaju u trudnoći izgledati jako nervozne, iznoseći masu zahteva i prohteva, neke procvetaju, sjaje dok nose taj novi i nevini život u sebi. Mama je bila u ovoj zadnjoj kategoriji. njeno lice je jednostavno zračilo nekim sjajem života, a njena vitka figura se malo izmenila, procvetala je i počela se popunjavati na nekim mestima i to je počelo da bude baš dosta vidljivo, tako da su  njene već velike sise postale još veće i punije. Njen tečaj na koji je išla u bolnici postao je beskoristan jer je došlo do nekih komplikacija i porod je morao biti izvršen carskim rezom. Morao sam ostati u čekaonici jer je mamina sestraotišla s njom u salu za porod. Bio sam presretan jer se rodila zdrava muška beba od 4 kile i 280 grama. Sestra me je uvela u sobu gde je mama ležala pospana i držala bracu u naručju. Poljubio sam nežno mamu u čelo i pridržao operzno brata za glavicu. Upoznaj svog mlađeg brata, Željka - ponosno mi ga je predstavila.
Otkopčala je gornjih nekoliko dugmadi svoje spavaćice .
His mom unbuttoned the top few buttons her nightgown. Sasvim opušteno je zavukla ruku u spavaćicu i izvukla svoju veliku belu sisu napolje sa sjajnom roze bradavicom.
"Uhhh, Mama. Želiš li da izađem?" Nervozno sam je upitao. Skrenuo sam pogled ustranu, ali mi je pogled stalno lutao prema njenim sisama pokušavajući bar krajičkom oka da ih ugledam. Retke su prilike kada sam imao sreću da joj vidim cele sise osim na trenutak kada bi se nagnula u svojoj spavaćici sa dubokim dekolteom. Mada sam sad već ustavri pomalo bio i šokiran što mi je majka tako otvoreno i ležerno pokazivala delove svoga tela. Ne budu luckast, Sale. Pokušaću da podojim tvoga bracu."
Prinela je Željka bradavici. Njegova mala usta su bila skroz uz bradavicu ali on jednostavno nije hteo da sisa. Uzela je u ruku svoju tešku sisu kako bi je bolje namestila, a bela tečnost špricnula je u zrak iz bradavice, bio sam fasciniran tim prizorom.
Nadam se da je gladan, reče ona pokušavajući da ga podoji. Meni je već bilo dosta neugodno jer je mama bila plugola predamnom. Kapi mleka iz nene bradavice su kapale  na bebine usne ali on i dalje nije hteo da uzme bradavicu u usta... Pokušaću kasnije reče mama, verovatno je umoran.
Stavila je malog bracu u krevetić kraj kreveta i on je odmah zaspao.
Doktor je rekao da bi rebala ići kući preksutra.Držala mi je nežno ruku.
Hvala ti sine, za svu pomoć dosad koju si mi pružio. Znam da ti to baš i nije bilo najugodnije uvek.
Nije ni tebi mama uvek bilo najugodnije također, ali ću uvek ostati uz tebe. Saša! Nasmeja se ona vragolasto, pa ti buljiš u mene!
Odmaknuo sam pogled od mamine gole sise pun sramote jer nisam znao kako će da reaguje.
"Mama je uzela sisu i polako je vratila nazad u spavaćicu... Nema da te bude sramota, rekla je tiho s puno ljubavi dok je bez žurbe zakopčavala gornje dugmadi svoje spavaćice.  Poznata mi je fasciniranost tinejdžera sa grudima, nasmeja se ona.
Bio sam crven u licu od osećaja sramote, ali mama me je držala za ruku i uveravala me da je dojenje novorođenih beba nešto najnormalnije, i tražila da joj obećam da me neće biti sramota kad u buduće bude dojila Željka. OK, obećao sam joj. Spustio sam pogled dole i prekrstio noge moleći boga da mi mama nije videla koliko mi se kurac digao na prizore njenih belih sisa koje neznam da li su ikada videle sunca...
**
Probudila se, smešeći se kad me je videla da stojim nad njom...
Težak dan mama?
Protrljala je oči. Brat ti se nije umirio dok ti jutros nisi otišao. Probala sam ga opet podojiti jutros ali bez uspeha, rekla je tužnim glasom. Uzeo sam brata iz maminog naručja i odneo ga u njegov krevetac. Umotao sam ga u vezenu dekicu koju mu je tetka napravila. Mama je još uvek sedela u stolici kad sam se vratio u sobu pokušavajući da se rasani. Primetio sam da joj je par dugmića gornjih na haljini otkopčano i da joj gola sisa još visi vani iz haljine. Video sam koliko je puna i teška zbog mleka koje se nakuplja u njoj a nema ko da ga isisa. Ausput sam i primetio da joj je prednji deo haljine mokar od mleka koje je curilo iz sise. Pogledala je dole i rekla da se izvinjava jer je sva u neredu. Lagano je podigla prednji deo haljine, pri tom se još nekoliko dugmadi otkopčalo otkrivajući njen grudnjak za dojenje. Podigla je sisu koja je još uvek bila vani i na kojoj sam ja napasao oči stavljajući je u košaricu grudnjaka, a tada je iz njene bradavice prsnu malz mleka koji me je pošpricao po majici. Ajjj, izvini sine.
Ne brini se ništa, u redu je mama. Osetio sam toplinu njenog mleka na svojoj koži dok mi je natapalo tanku majicu. Idem ja malo da se sredim, reče mama,ustajući se iz fotelje. Izašla je iz sobe i zatvorila vrata iza sebe.
I ja sam izašao iz sobe i otišao do sobe u kojoj mali braco spava. Otišao sam do kuhinje da spremim večeru za mamu kad me je iznenada mama pozvala iz spavaće sobe. Otvorio sam vrata spavaće sobe. Jako sam se iznenadio kad sam na kreevetu ugledao polugolu mamu. Njena haljina je ležala na podu kraj njenih nogu. Imala je na sebi samo gaćice i grudnjak za dojenje. Poklopci na njima su bili otvoreni, izlažući mojim očima natekle, teške mamine sise. Bradavice su bile žarko crvene i videle su se vene na njima, a iz njih je curilo mleko.
Figura joj se malo izmenila u trudnoći, imala je veću guzicu, butine su joj bile deblje, a i sise su znatno narasle. Nisam ih se mogao nagledati, sve se nadavši da mama neće to primetiti i oterati me iz sobe. Kurac mi se ukrutio do bola...  Sine pumpa ne radi, reče mama očajno. Nije mi bilo jasno da li je ona uošte svesna koliko je ona gola predamnom - i kakav to učinak ima na mene. Bila je to električna pumpa kpju je ona iznajmila u bolnici da ispumpa mleko iz sisa kada one postalnu bolno otekle. Kad nije brat hteo da sisa morala je da ispumpava ,mleko iz sisa jer onda oteknu i bole je jako. Dosad nisam bio u prilici da je vidim kako ju koristi jer je to radila u privatnosti svoje sobe iza zatvorenih vrata.
Videći da se mama uopšte ne stidi da joj sise vise gole predamnom, posumnjao sam da je pravi razlog zašto se sakrivala iza zatvorenih vrata taj što je ta pumpa predstavljala njen neuspeh da podoji malog bracu. Pogledao sam pumpu. Žice su bile dobro spojene, lagano sam pritisnuo neke mehaničke delove ali nisam primetio ništa zbog črga pumpa ne bi radila. Pritisnuo sam prekidač ali se ništa nije dešavalo. Primetio sam da je košarica na pumpi vlažna. Mama, možda bi trebala da ...staviš je unutra da je aktiviraš? Podigla je tu belu sisu punu mleka i nežno je pritisnula na košaricu pumpe. Držao sam tu pumpu s vanjske strane dok je mama nameštala sisu i lagano mi je sisom zakačila prst. Učinilo mi se topla i nekako puna. Toliko me je to napalilo, ali srećom mama nije ništa rekla. Pusti sam pumpu, drugom rukom je pritisnula prekidač, ali se opet ništa nije dešavalo. Činilo se kao neki problem sa elektronikom u pumpi. Malo sam čačako i uvrtao kablove i pritisnuo prekidač opet ali se ništa nije dešavalo. Ne vredi, možda bi je trebali vratiti u bolnicu i uzeti drugu?
Ne možemo, zatvorena je bolnica sad. Taj ured gde se to uzima radi od 9 do 5. Izvukla je sisu iz pumpe i nagnula se nazad na starnicu od kreveta i opet me zakačila sisom dok ju je vadila iz košarice pumpe. Tada je počela da plače.
Ja sam promašaj i kao majka i kao žena, i ne bi uopšte trebao da me tetošiš toliko, ne zaslužujem to, govorila je to kroz suze i jecaje...
Ali ja to želim, prekinuo sam je. "
Vidiš da ni svoje dete ne mogu da podojim kako bi svaka majka trebala"""""""" "Dr. Kovačić ..."probao sam joj reći.
"Znam šta je on rekao sine,ali svejedno se osećam kao promašaj. Vidiš da moram da koristim prokletu pumpu kao bi izvukla to mleko iz sebe a čak ni to ne uspevam"
Ne plači mama, privukao sam je sebi u zagrljaj, osećajući kroz majicu njene otekle sise na svojim prsima. Brzo sam se odmaknuo. Bole me, dete moje drago! "  rekla je očajnim glasom pokušavajući da ih uhvati u ruke"  Možda ipak trebali nazvati Dr.Kovačića mama? Pogledala me je upitno.
Šta je bilo?
upitao sam je, misleći da sam pogrešio nešto...
"  Saša.. Tebe sam dojila kad si bio beba. Ti nisi imao problema pri dojenju. Sisao si do 9og meseca" Mama, šta to pričaš? "  Saša, ako nećeš u redu je, razumeću, pogledala me je molećivim pogledom. Saša, sine moj, da li bi bilo toliko pogrešno ako bih te zamolila da ... mi ti isisaš mleko iz sisa?" Ja? Da cuclam mleko iz njenih sisa? Razmišljao sam u sebi dok mi je srce tuklo kao ludo... "  I ti si moj sin kao i tvoj brat. Molim te pomozi mi, da mi bar ovo mleko izađe iz sisa jer me jako bole, izludeću od bola..." Mogao sam da osetim koliko me kurac boli jer je jako očvrsnuo a usta su mi odjednom postala suva.." ""  Molim te, Saša"   Učini mi to...
Dobro, mm-amma, zamuckao sam...  Kako ćemo ..... to uraditi? Nervozno sam upitao.
Povukla se gore do stranice kreveta. Nisam mogao da verujem da mi se konačno ispunjava moja najveća želja.
"  Smiri se, govorio sam sebi, to je tvoja majka koja je skoro gola pred tobom, samo želi da uradiš ono što je pumpa trebala, ništa više od toga, mislio sam objašnjavajući sebi šta se dešava" "  Dođi ljubavi, reče mama, glasom punim ljubavi. Pogledao sam mamu kako me čeka na krevetu, što je bila ona najtajnija i najveća želja svakog muškarca koji je imao ovako zgodnu mamu. Nisam ni mislio koliko grudnjak za dojenje može da bude seksi. Podnosio je svu težinu njenih sisa, podižući ih gore, kao da ih nudi na nekoj izložbi.
Sa otvorenim poklopcima na košaricama grudnjaka, izložilo je gole sise, taj grudnjak je jednostavno isticao golotinju tih belih sisa. Ta bela koža je jednostavno napaljivala do bola... Kao u nekom polu snu uspeo sam se na krevet kraj mame. Povukla me je bliže sebi. Bradavica joj je bila žarko crvena i sjajna od mleka koje je curilo iz nje. Držala me je za glavu iza kao malo dete, nežno me približavajući njenoj sisi. Tvrda bradavica me je očešala po usnama, i počela da ispušta polako belu tečnost.
Instinktivno sam otvorio usta i uvukao bradavicu i počeo da sisam. Slatkog okusa je bilo. Uzeo sam sisu ispod u ruku i pridržao je dok sisam osećavši težinu mleka koje je u njima. Nekako sam još sa nevericom i nesigurnošću sisao, kad me je iznenadila količina mleka koja je nagrnula iz bradavice. Mamino mleko je bilo poput kravljeg ali nekako jače i slađe.
Davio sam se u njenom toplom mleku. Počelo je da mi prepunjava usta i da mi curi niz bradu i na prsa. Sad sam već gutao njeno mleko  kako mi se ne bi prelivalo iz usta i po meni, otkrio sam da je to doprinelo da još i veća količina mleka je počela da nadolazi.
Sisao sam još snažnije, pijući napitak života. Što sam jače sisao i praznio majčinu sisu mogao sam osetiti kako naticanje njene sise lagano opada. Telo je počelo sa opuštanjem kako je popuštao bolni pritisak. Dok sam sisao, mogao sam osetiti kako mleko iz druge bradavice kaplje niz obraz.  Samo tako Saša. Super ti ide. Poljubila mi je čelo i mazila me po glavi provlačeći ruku kroz kosu. Gladno sam sisao majčinu sisu, i grabežljivo gutao mleko u velikim gutljajima. Čvrsto sam držao sisu u ruci koja mi se stalno otimala iz ruke jer je bila baš velika. Tada sam znao da je ovo sve što ću ikada trebati. Dok sam sisao majčinu sisu da su sva moja ostala iskustva u životu bila ništa naspram ovoga sada.
Dok sam je sisao mogao sam osetiti kako joj se telo ispod mene pokreće i uvija, pomislio sam da ju je ovo napalilo. Pritisnula je još čvršće moju glavu na svoju sisu i počela da širi noge ispod svog sina...

...Uuuuuuh Saša, "  počela je tiho da stenje". Nastavio sam da natežem tu bradavicu u ustima i da je sisam sve do zadnje kapi. .. Bez gledanja ili razmišljanja moja su usta pronašla drugu bradavicu. Svež mlaz majčinog mleka preplavio je moja usta. Mamine noge su sada bile omotane oko mog kolena." ahhhh, sine, " tiho je zastenjala" Kurac mi je ludio, mogao sam osetiti kako mi kuca u kurcu. Nesvesno sam počeo da se trljam o mamine butine kroz hlače. Postavio sam ritam, i nastavio da sisam te predivne i tople sise.  Odlučio sam da testiram osetljivost majčine bradavice dok sam je sisao. Lagano sam vrhom jezika dodirnuo vrh bradavice i gricnuo je jako jako nežno kako ne bi osetila šta radim. Mogao sam osetiti kako joj se telo streslo kao da je udarila struja. Počeo sam da se igram sa njenom bradavicom dok sam je sisao, i telo je počelo da drhti. Osetio sam koliko je mokra među nogama kroz gaćice koje je imala jer joj je međunožje bilo na mom koljenu. " Uhhhh, ljubavi...  "  zastenjala je glasno. Sisa joj je sad već bila skoro potpuno ispražnjena. Nastavio sam da sisam i to malo mleka koje je ostalo i pri tom sam se igrao sa bradavicom sa vrhom jezika.  " uuuuh ... uuuh ... aaaaah!"  mama je počela da se grči sa celim telom dok se stezala oko mene što je popratila glasnim stenjanjem. Svršila je neverovatno. Mogao sam osetiti skoro nesvesticu dok sam svršio u također snažnim grčevima u svoje hlače. Obeje smo ležali u tišini. Usne su mi i dalje bile na maminoj sisi iako sam prestao da sisam. "  Saša, skoro sam zaspao, Saša? "  uh, ležao sam na njoj u skoro nepomičnom stanju jer me je grijala toplina majčinskog tela. Saša, mislim da je vreme da ustanemo, rekla je u tako toplom tonu. Jedva sam se nekako naterao da sednem.  Pogledao sam mamu i oseti sramotu i krivicu. Ali mama se samo nasmešila. Njene sise su bile vlažne od mleka kao i ceo njen prednji deo tela. I ja sam bio sav zamrljan, sa mlekom na ustima, po majici koja je već bila sva mokra i natopljena njenim mlekom. Hvala ti dušo mamina. Ne znam šta bi ja bez tebe, reče mama. Osetio sam kako se očešala sisama o mene dok se privukla da me poljubi u obraz. Bio sam omamljen. Oseti sam da mi je glava lagana poput pamuka. Da li se ovo upravo dogodilo? Osećao sam se kao da sanjarim, kao da nisam tu. Da li je moja mama upravo svršila, i to sa rođenim sinom?  Nisam imao dovoljno iskustva kako bi pravilno mogao da prosudim šta se upravo desilo. Ja sam sigurno svršio. Osećao sam vlažnost u svom međunožju, sav sam se ulepio. Da li je ona znala, da sam ja svršio? Previše pitanja za mene. "  Sale, možeš li izaći da se ja malo sredim?" "Uh, ok mama, rekao sam to nekako usporeno. Ustao sam se nakako ne voljno sa kreveta. "  I ti se malo sredi takođe, reče mama.""  Pogledao sam iza sebe još jednom mamu dok je sedela na krevetu polugola sa obešenim sisama koje su se slobodno njihale u ritmu njenog disanjaNamignula mi je, odmah sam osetio kao da me je nešto streslo. Zatvorio sam vrata mamine sobe iza sebe; i trenutačno sam se osetio jako usamljeno i zbunjeno. Proverio sam bracu koji je još uvek čvrsto spavao. Otišao sam u kuhinju da napravim nekoliko hamburgera kako bih se zaokupio s nečim da ne bi razmišljao o onome što se upravio desilo. Da li se to stvarno desilo? Vrata spavaće sobe su se odškrinula. Mama je izašla u laganoj beloj haljinici. Ej ćao mama, rekao sam nervozno. "  ajoooj! opekao sam ruku na šporet koliko sam nervozan bio. Mama je potrčala k meni, i odmah počela gledati da li sam dobro... Dobro sam mama ne brini. Saša, da li te muči ovo što se upravo desilo između nas, upita mama. Uh, neznam, ni sam nisam siguran šta da mislim. Držala mi je ruke u svojim rukama i gledala me sa očima punim ljubavi.  Saša, učinio si mi veliku uslugu. Patila sam jer pumpa nije radila. Držala mi je ruke na ramenima i gledala me u oči. Ti - Mi - nismo tamo u sobi učinili ništa loše, saša. Ti si moj sin kao i mali željko. To što si ti stariji ne znači da je ono što je dobro za njega loše za tebe. Potvrdno sam klimnuo glavom...  Vidi - Znam da si verovatno uživao. Rekla sam ti da znam sve o tinejdžerima i o njihovim željama i fiksacijama, nasmeja se ona vragolasto. I, priznaću ti da sam i ja uživala u svakom trenutku s tobom. Žensko telo je dizajnirano tako da dojenje potiče bliskost. Pomogao si mi kada sam ja to očajnički trebala. A što se tiče činjenice da smo oboje uživali u tome to ne znači da treba da se sramimo toga. Dala mi je majčinski poljubac u čelo. Osećala se puno bolje. "Svejedno, radićemo ovo opet večeras kad mi se sise napune opet, reče mama... Čim sam to čuo, momentalno mi se digao opet... Oboje imamo čemu da se radujemo večeras - dodala je mama zavodljivo. Večeru smo pojeli u tišini uz samo nekoliko izgovorenih reči. Malo je reći da smo bili pod dojmom onoga što se desilo. Malo posle se i brat probudio. Duži san mora da mu je godio jer nije bio tako pekmezav kao inače kad se probudi. Morao sam ići u noćnu smenu jer sam trebao otići samo na par sati. Poljubio sam mamu i bracu i otišao. Na poslu celo vreme nisam mogao misliti ni na šta drugo nego na mamu.. Što sam više gledao na sat to je vreme sporije prolazilo, ali opet je nekako i prošlo. Čim sam završio s poslom, krenuo sam odmah jer mi se nije dalo ostajati da se smaram sa sanjom i sa njenim glupim društvom. Nekoliko puta sam morao da usporim jer pogledom na brzinomer video sam da sam poprilično brzo vozio. Kad sam ušao u kuću odmah sam primetio da je mrak u celoj kući osim u maminoj spavaćoj sobi. Došao sam do dovratka njene sobe i naslonio se. Sedela je na krevetu noseći istu onu više otkrivajuću nego skrivajuću odeću. Krevet je bio namešten, pod špagu što bi se reklo. Osmehnula mi se čim me je ugledala. Nervozno sam se i ja osmehnuo njoj. Čekala sam te, sine, opet počinju da me bole, i pogleda prema sisama. Ustala se i skinula ogrtač sa sebe. Pustila je neka padne kraj nje na pod. Nekao sam se čak možda malo bio i uplašio. Umesto grudnjaka za dojenje i običnih belih gaćica sa pijace, na sebi je imala samo seksi providne gaćice, iz kojih je sa strana virilo dosta dlačica. Sise su joj bile dosta obešene i otekle od mleka. Bradavice su po izgledu bile nabubrile, i pomalo blistale od mleka koje je počelo da curi. Stajao sam na ulazu u sobu zadivljen golotinjom moje rođene majke ispred svog sina. Nisam je se mogao nagledati, malo je reći. Mama, rekao sam, pa ti si gola? Odmah sam skrenuo pogled ustranu. Nemoj da se stidiš mame, sine, dođi k meni. Polako sam prilazio krevetu, tada je podigla ruku i polako me je privukla bliže krevetu. Sela je uspravno uz uzglavlje kreveta kao prije, i malko je raširila noge. Privukla me je sebi, i odmah sam počeo da je sisam. Ovaj put je bilo bolje. Ovaj put sam tačno znao šta treba da radim dok sam praznio majčinu sisu. Osećao sam kako se majčino telo smiruje kako sam smanjivao otok od mleka koji se nakupljao u majčinim velikim sisama. Uživao sam pijući to , toplo, i u isto vreme slatko mleko. S jezikom sam počeo da se igram sa njenom bradavicom, i kao i prije, počelo je telo da joj se uvija ispod mene. Čim sam olakšao jednu sisu, odmah sam se bacio na drugu. Mlaz vrelog mleka sam odmah osetio u ustima čim sam usne prislonio na sisu. Mogao sam osetiti uzbuđenje koje je obuzimalo polako ali sigurno i mene i majku. Pritiskali smo tela jedno uz drugo dok sam ja sisao. U svom mrdanju vamo tamo - slučajno ili ne - kukovi sam nam bili pritisnuti tačno jedno na drugom. Konačno sam ispraznio i drugu sisu, ali sam i dalje cuclao bradavicu. Kurac mi je ispod nekoliko slojeva odeće strašno pulsirao, dok sam se trljao o majčino telo a i ona o mene. Mami nije smetalo što sam je cuclao i dalje, ali nekako nisam mogao ispustiti tu toplu sisu iz ruke. Nekako smo se u ritmu trljali jedno o drugo, ne primećujući koliko ludilo nas je zahvatilo oboje.  U svom tom ludilu uzbuđenja, oprezno sam spustio jednu ruku do maminog struka i do ruba njenih gaćica. Ali mama me je odmah zgrabila za ruku i odmaknula je. Uplašio sam se da sam preterao i otišao predaleko počeo sam da se povlačim.. Ne želeći to mama me je odmah brzo povukla na sebe. Primetio sam da je postavljala granice dokle mogu da idem kao što je to sanja radila. Cuclao sam joj bradavicu malo žešće sada i malko joj zubima gricnuo bradavicu. Sine,,, ooohhhhhhh, saleeeee, auuuuuuhhh, zastenjala je i pritisnuloa se kukovima još jače o mene. Majčino stenjanje koje sam čuo uzrokovalo je eksploziju. Čvrsto se se zabila u moje međunožje i svršila. Mamaaaaa, čuo sam sebe kao u nekom polusnu. Ležali smo tako nekoliko minuta bez ijedne izgovorene reči. Osećao sam toplinu majčinog skoro golog tela na sebi. U odnosu na prošli put, sada nije bilo zabune u ono što smo oboje doživeli. Dosada nisam video ženski orgazam, ali uopšte nisam sumnjao da je mama sada ovaj put jako svršila, i to samnom. Prilično je bilo očigledno da je svršila i ona. Samo je jedna stvar još bila drugačija; ovaj put nisam osećao nikakav sram kao pre. Nekako sam se još osećao nesigurno, ali sam bio svestan činjenice da smo ovaj put oboje znali šta radimo i bili dobro svesni toga. Prvi put je to moglo biti slučajno, ali ne i sada. Sada je bilo namerno. Saša da li si dobro? Spustio sam se kraj majke. Da mama, dobro sam. Bilo je dobro, zar ne Saša? Uhhh mama, da samo znaš. Pogledala me i nasmešila se, u redu je da kažeš da ti se svidelo. Nismo radili ništa loše, reče mama normalnim glasom. Da mama, svidelo mi se, jako mi se svidelo. Osećao sam se puno bolje i pin samopouzdanja kad sam to napokon otvoreno izgovorio. Nisam nikako želeo da se odvojim od nje ali mi je rekla da je vreme da se spremamo za spavanje- ali svako u svom krevetu. Izašao sam, oprao se u kupatilu, obukao pidžamu. Čuo je kako mama daje braci bočicu s mlekom. Poželeo sam majci laku noć, poljubio sam je.Ali direktno na usne i zadržao se tako malo duže na njenim usnama. Poljubac nije bio onakav kakav sin daje majci. Legao sam na krevet. Drkao sam žestoko, žmureći i zamišljajući majčine sise koje su joj se onako velike i teške razlivale po telu dok sam ležao kraj nje. Umesto sanje ili nekog porno časopisa, sada sam otvoreno sanjario i drkao na rođenu majku. Nisam mogao verovati koliko sam sperme tada izbacio. Ubrzo sam zaspao.  ** "Spavao" sam dosta nemirno, vrtio sam se uznemireno. Poljubac. i onda još jedan poljubac. Otvorio sam oči i ugledao mamu iznad sebe kako se pojavljuje iz tame. Primetio sam koliko mi je kurac tvrd i da viri iz pidžame. Brzo sam ga vratio u gaće nadajući se da mama nije primetila. Mada, da li je više uopšte važno? Saša, vreme je, reče mama bolno u vezi onoga što nas je uzbuđivalo oboje. Stala je kraj mene i pridržala mi glavu. Ok mama, rekao sam onako u polu snu i nerazbuđeno. Pogledao sam u digitalni sat i video da je 03:15 ujutro. U mojoj sobi saša-napokon je rekla. Pratio sam je prema njenoj spavaćoj sobi. Soba je bila u mraku. Otvorila je ogrtač koji je imala na sebi. Mogao sam videti obrise njenog golog tela u mraku. Da li je još uvek nosila gaćice? Osetio sam isti onaj miris mleka, njenog mleka, majčinog mleka, za mene od tada najlepše tekućine za utažiti glad na svetu. Popela se na krevet a ja za njom. Odmah sam joj uzeo sisu i počeo da sisam. Sad već iskusno, ispraznio sam joj sisu i olakšao je da je ne boli, pri tom osetivši kako joj se telo smiruje. Zadirkivao sam joj bradavicu, nežno je gricnuvši dok sam pri tome nastavljao da sisam. Instinktivno, mama je raširila noge još i počela da uvija guzovima. Još sam se malo jače privukao uz njeno telo. Tada mi je kurac iskliznuo iz pidžame i pao na mamine gaćice. Spremao sam se da učinim nešto, i primetio sam da ovaj put nema otpora sa mamine strane. Sisu sam uzeo u obe ruke i stisnuo je. Vreli malz mleka tada je pogodio moje grlo. Oboje smo bila jako uzbuđeni. Saša, viknula je mama tada glasno. Verovatno je vrisnula moje ime u svojoj napaljenosti nego u brizi da će se desiti nešto što ne bi smelo jer nije radila ništa kako bi me sprečila. Ispraznio sam jednu sisu i odmah krenuo prema drugoj. Spustio sam usne na bradavice stiskavši sise obema rukama i daveći se u mlazovima mleka koje je ispuštala u moje grlo. Moj kurac, se naslonio na maminu butinu sa unutrašnje strane pokušavajući nekako da nađe ulaz u njenu pičku. Stiskao sam i prritiskao i nameštao se ali nije ulazio. Ohrabren ponašanjem majčinog tela tada, polako sam spuštao ruku uz nogu, do mesta gde mi je kurac bio. Polako, uhvatio sam za gumu pidžame i povukao je malo dole kako bi probao da mi kurac bude oslobođen. Bio sam spreman da brzo sklonim rukuako se mama pomeri, ali nije pokazivala želju za ikakvim otporom. Nastavila je da se uvija i da stenje kao da ništa nije primećivala. Pomerio sam kurac tada direktno na njene gaćice.  Guma mi je pritiskala kurac i to nije bio nimalo lep osećaj. Pomerio sam joj gaćice malčice ustranu osećavši dlake njene pičke među prstima.Glavić je sam tada pronašao nekao ulaz u maminu pičku. Bila je definitivno vlažna među nogama, mogao sam osetiti toplinu iznutra. Sačekao sam trenutak, jer nisam znao da li želim da ovo ode dalje. Da li je ovo stvarno ono što sam želeo? Da li sam bio spreman za ovo? Gricnuo sam je opet za bradavicu dok am cuclao njeno prelepo mleko. Sad je već počela da glasnije da stenje. obgrlila me je nogama. Nisam bio siguran da li je to uradila da me ohrabri, ili je ona u svom uživanje koje joj je toliko trebalo u nedostatku muškarca u životu zaboravila šta radi, i a kim? Ni sam više nisam video kako bi se ovo moglo poništiti i nastaviti normalno živeti posle ovoga.Ovo je samo moje delo, ili nije? Bio sam previše zbunjen, ali ipak sam znao šta treba da uradim.Ne bih mogao nastaviti život dalje večito se pitajući šta je moglo biti, a da nism istražio misterije koje je skrivalo međunožje rođene majke. Gurao sam ga polako, i oseto kako sam uletio u njenu pičku kao u maslac, koliko je vlažna i vrela bila. Bilo je lako, ali opet, bio je to čin koji će zauvek izmeniti i redefinisati odnos između majke i sina, između mene i nje. Sve što smo dosad uradili, bilo je nenormalno, ali opet nekako nevino.. Ona je trebala samo da joj isisam mleko iz njenih sisa kako bi joj otklonio neugodnost i bol koju je uzrokovalo to što nije uspevala da podoji bracu. Ako je iz toga proizašlo obostrano zadovoljstvo, to je ok. Usprkos omraženoj igri, ipak je ovo bilo između majke i sina. Sada mojim činom ulaska u njenu dlakavu pičku prešli smo liniju koja je delila majku i sina do ljubavnika. Nisam mogao poništiti ovo što se desilo, ali nisam ni bio siguran da želim, razmišljao sam u sebi dok sam bio zabijen duboko u njoj. Oboje smo stali na trenutak. Sada potpuno svesni onoga što je učinjeno - i što ne može biti poništeno. Majka, tada, reagovala je tako što me ja zgrabivši za guzove privukla sebi, učinila da skliznem skroz u njenu pičku, nabila me je do kraja u sebe.. Osećaj je bio neopisiv. Bilo je to kao da me je uska, vlažna, vrela baršunasta rukavica nežno zgrabila za kurac. Neznam kako bi više opisao taj osećaj ugode koji sam doživeo. Ahhhh, Sale, uhhh, ljubavi moja mamina... Sisa joj je bila skoro olakšana. Mama i ja smo počeli polako da se jebemo dok sam ja i dalje nastavljao da joj cuclam sisu. Nabio sam joj kurac skroz u pičku, i tamo ga malo zadržavao, u dnu njene pičke. Mamine pičke, mestu odakle sam ja potekao.Bilo je kao da sam na nebu. Trebao bida se osećam prljavo i perverzno jer jebem onu koja me je donela na sveta, jeben rođenu mamu, ali osećaj je bio toliko prirodan i divan jer voditi ljubav sa ženom koja me je donela na svet je nešto od čega više ne mogu da tražim. Polako sam ga izvukao malo nazad i nabio ga opet unutra. Ovi pokreti su raspaljivali moje medjunožje. Znao sam da i mama isto oseća jer kad sam se ponovo vraćao u nju izbacivala je guzove i izvijala kukove. Da li je ovo jebanje? U svom dosadašnjem proučavanje seksa mislio sam da je to komplikovan čin, ali sada mi se ništa nije činilo prirodnijim, nego jebati rođenu majku. Saleeeeeee, zastenjala je tada stvarno glasno majka. Znao sam da je blizu.. Pridigao sam joj telo i poljubio je. Moga sam osetiti njene gole sise na svojim prsima. Mleko je još uvek curilo iz njenih bradavica natapajući moju pidžamu. Mama je uzvratila poljubac, uskoro je i moj jezik našao ulaz u njena topla usta. Bilo je neverovatno ljubiti se tako strasno i duboko sa rođenom majkom dok su nam se kukovi nabijali jedno u drugo..  Osetio sam nekako napeto stanje u svom međunožju, borio sam se sa svojim telom. Majka me je hvatala za guzove dok me je nabijala dublje u sebe.. Mamaaaaaaaaa, pokušao sam da je upozorim. Ali bilo je prekasno. Svršio sam kao nikada do sada, svršio sam u naletima, svrio sam duboko u nju. Ohhhh, sine, reče mi ona tada i čvrsto me obgrli nogama i još nekoliko puta promeša kukovima duboko nabijena na moj kurac. "Sale... - ugledah njene suzne oči...  Mogao sam osetiti kako joj se telo smiruje uz mene. Pokušao sam da se odmaknem od nje misleći da sam preterao, ali me je ona čvrsto držala i povlačila da ostanem ležati na njoj. Oboje smo utihnili za trenutak. Mogao sam osetiti njene otkucaje srca ležeći na njoj i glavom na njenoj sisi. Srce joj je počelo kucati ujednačeno, smirila se. Tad sam se samo spustio kraj nje i ostao ležati kraj nje. Oboje iscrpljeni, oboje smo zaspali tako držeći i grleći čvrsto jedno drugo. Sunce me je probudilo ujutro. Odmah sam se osetio nekako dezorjentisano. Pogledao sam oko sebe i video da sam u maminoj sobi. Pogledao sam kraj sebe i ugledao mamu, golu, kako spava kraj mene. Uhvatila me je panika. Šta sam to uradio? Šta sad da radim? Tada sam primetio da sam i ja gol - mora da sam tokom noći skinuo pidžamu i bacio je da mi ne smeta. Osetio sam majku kraj sebe kako se mrda. Otvorila je oči takođe pospano i dezorjentisano. Pogledala me je pravo u u oči. Pogledao sam ustranu od srama. Dobro jutro sine, reče mama sasvim normalno. Dobro jutro mama, rekao sam joj zamuckujući. Mama, ... jako mi je ža... Stavila je prst na moje usne tada i rekla; nemoj da ti bude žao sine. Trebalo je da znam kamo je naša igra vodila. Ali je... bilo stvarno dobro... A stvarno ga toliko dugo nisam imala u sebi... Štipnula me je nežno za obraz... Bilo mi je dobro sale. Bolje nego što sam mislila. Ali ne smemo ovo više ponoviti. To je skroz pogrešno. Toliko si toga uradio za mene a ja sam te osećam da sam te samo iskoristila. Ali mm-amma, nisi, počeo sam zamuckivati. Prekinula me je. SAŠA, o ovome više nećemo pričati, jel jasno?- rekla je snažno. Samo sam klimnuo glavom. Sad me ostavi nasamo da se sredim i obučem. Ustao sam sa kreveta uzimajući gaće koje su bile kraj maminih. Kad ih je skinula nije mi bilo jasno. Nabrzinu sam pidžamom prekrio svoj kurac i posramljeno izašao iz njene sobe ostavljajući da se sredi malo.Zatvorio sam vrata iza sebe i obukao pidžamu. Mama je kasnije došla u kuhinju, obučena u belu haljinu, noseći malog brata. Doručkovali smo većinom u tišini. Pokušao sam da si pažnju zaokupim tako što ću čitati novine dok je mamadržala bočicu i hranila bracu a u isto vreme jedući svoj doručak. Pogledao sam na sat. Mama, bolje je - zakasniću u školu. Pokušao sam da gledam ustranu dok sam mamu dodirnuo po obrazu. Skoro sam došao do vrata, kad mama reče da trebam doći kući u vreme ručka. Trebaš da - uzela je sise u ruke i stisnula ih jednu uz drugu, ma znaš, reče ona. Nisam znao šta da odgovorim tada. Da, da, sigurno, zbunjeno sam joj odgovorio. Mama je je onako stidljivo pogledala- osim naravno ako ne želiš da uzmem drugu pumpu iz bolnice? Maa ma, neću imati vremena da stajem, kasnim. Pogledala me je i nasmijala se, ok, možeš je pokupiti kad god hoćeš - ali ja TREBAM TEBE, naglasila je to. Dobro mama, važi... ali šapatom je dodala- kao juče a ne kao sinoć.. Da... Važi... Tad sam bio toliko zbunjen, rekao sam joj ćao i požurio. U školi sam imao problema sa koncesntracijom. Dobio sam rezultate testa iz hemije i video da sam dobio 5icu.Bar su mi neke stvari u životu išle od ruke. Sanja je na nastavi pokušavala a uspostavi kontakt oči u oči samnom ali sam joj se samo nasilu nasmijao i skrenuo pogled. Nervozno sam gledao vreme na satu kako sporo prolazi. Izletio sam na vrata kao metak čim je počelo da zvoni. Opet sam vozio kao blesav ne pazeći na brzinu. Žurio sam kući na popodnevno - DOJENJE? Prije je imala grudnjak za dojenje sa otvorenim poklopcima, izlažući svoje nabrekle sisetine. Ali ovaj put, nije imala gaćice na sebi.Bila je gola - osim grudnjaka za dojenje koji je nosila, a koji bi joj još više istakao njene velike i teške sise, ali i samo još više isticao njenu golotinju pred prvorođenim sinom.  Legla je na krevet. Nikako nisam mogao oči da odvojim s njenih glatkih nogu i butina, a najviše sa njene dlakave pičke. Te njene stidne dlačice kao da su me omađijale. Pogledala me je tada nekako stidljivo ali i zavodljivo u isto vreme. Iznenađen si sine?,upita mama. "Saša, ja neznam da li je ono što smo sinoć uradili dobro ili nije, ali samo znam da ne želim da se to završi" Uspravila se mama na krevetu što je njene sise onako otekle zatalasalo.
Toliko sam se napalila i navlažila odkako si izašao samo misleći na ono od sinoć. Bože pomozi mi, ali znam da ne želim ovo što imamo među sobom da se završi. Suze su počele da joj cure niz obraze.
Moj život je bio u tolikom rasulu, a sad sam i tvoj upropastila. Nisi mama, pobunio sam se.
Pitam se da li je u redu to što sam intimna sa svojim vlastitim sinom? Trebalo bi da je pogrešno, ali prokleto je dobar osećaj-i to ne samo onaj fizički deo. Pogledala me je molećivo.
Saša, sine, ako ti ne želiš takvu vezu s mamom, u redu je, razumeću- ali molim te nemoj da mosliš loše o svojoj majci.
Kurac mi je toliko pulsirao toliko jako da sam mislio da će mi izletiti iz hlača samo slušajući je. Bez ijedne izgovorene reči skinuo sam se gol pred mamom. Sam sam se iznenadio jer sam to uradio bez trunke stida, kao da radim nešto najnormalnije na svetu. Bacio sam odeću na pod i pridružio se goloj majci na krevetu.
Zgrabio sam majčinu sisu sa obe ruke, čvrsto i skoro grubo, i mleko je počelo da teče iz nje u moja usta.Oh sale, zastenjala je mama, kako joj je opada pritisak u sisama. Mogao sam da čujem svoje srkanje kako sam joj glasno cuclao bradavicu. Skoro sam odskočio kad sam osetio hladnu maminu ruku na kurcu.Nežno ali ujedno i stručno polako mi je počela drkati kurac kao što sam ja radio kad sam sam. Skoro sam svršio, ali mama je na vreme ga pustila i ostavila ga kako ne bi svršio prije vremena. Usmeravala mi je kurac rukom prema svom izvoru topline među nogama. Kliznuo je u pičku bez truda. Majko, moja, zastenjao sam od neverovatnog užitka. Bila je vrela i vlažna. Dok sam je sisao, zubi su mi lagano zagrebali njenu bradavicu. Nabila mi se kukovima još jače prema meni kako bi joj ušao još dublje u njenu pičku. Spustio sam ruke niže i osetio mamine okrugle guzove. Saša, dođi, JEBI ME, REKLA JE ONA U VRTLOGU STRASTI. Bio sam šokiran i pomalo napaljen jer je govorila prosto. Nabio sam se u nju i lagano gricnuo bradavicu. Mama je uzvraćala nabijajući se svojim telom na mene i uskoro su naša tela počela da hvataju ritam. Jebi svoju majku, zastenjala je. Promenio sam sisu i osetio sveži mlaz mleka u ustima.Mama, ja te jebem, mama, čuo sam se kako joj govorim prostote jer čini se da je to oboje dodatno palilo. Tela su nam govorila. Kukovi su nam se sada već žestoko zabijali jedni o druge, što je majku i sina dovelo do žestokog orgazma.
Bože moj, saša sine, ovo je bilo predivno, reče mama nasmešeno. Toliko mi je bilo lepo da ni najmanu krivicu ne osećam, a ti? Naravno da ne mama, odmahnu sam glavom, uzvraćajući joj osmehom. Niti sam osećao krivicu niti sramot što sam jebao rđenu majku kao da je to nešto normalno. Osetio sam tada iskrenu ljubav i bliskost s mamom kakvu nikada ni zamisliti nisam mogao. Apsolutno ništa nije bilo pogrešno u tome što sam vodio ljubav sa prelepom i najdražom ženom koja me je rodila. Volim te mama, rekao sam joj to i čvrsto je zagrlio. I ja tebe volim sine. Grlili smo se, mogao sam osetiti kako mi se kurac trlja o maminu pičku sam.
Sine, volela bih da se možemo pojebati još jednom, ali moraš u školu. Kurac mi se opet digao.
Mogla bi mi to opravdati kao da sam bio bolestan? Ne saša, ne smemo dopustiti da ovaj naš novorođeni odnos poremeti ostale stvari u našim životima. Uostalom, imamo večeras čemu da se nadamo, rekla je razigrano dok mi je provlačila ruke kroz kosu.
Pogledao sam je, večeras sine, reče ona opet.
U školi sam bio rastresen skroz, nisam se mogao skoncentrisati uopšte. Izjebao sam svoju rođenu majku, ženu koja me rodila mislio sam u sebi s dozom i srama i uzbuđenja istovremeno. Shvatio sam da je to bilo samo ispunjenje nečega o čemu sam dugo maštao i potiskivao u sebi. Nisam znao kakvo to značenje ima i za mene i za mamu ali sam samo znao da ne želim da se to završi.
Saša, Saša? Trgao sam se iz razmišljanja i sanjarenja u koje sam upao na času. Ubrzo sam posta svestan činjenice da mi se profesor hemije obraća.
Molim, možete li poviti pitanje profesore, zamolio sam ga. Razrredom se prolomio smeh, došlo mi je da se zavučem pod stol od sramote.
Izvinjavam se što vas ometam u sanjarenju saša, reče profesor sarkastično. Napokon je zvonilo u tri sata i kao metak sam izletio na vrata. Potrčao sam prema izlazi ali me je na vratima zaustavila sanja. Zašto me izbegavaš, upitala me je povređeno?
Ma ne izbegavam te uopšte, pokušao sam da joj odlučnim glasom odgovorim.
Pa saša tako mi se čini. Pogledala me je u oči, da li imaš drugu, pitala je. Ne sanja, nemam.Bio sam zauzet u zadnje vreme. Sa majkom. Trudim se da joj što više pomognem u kući. Ima pune ruke posla sa novorođenom bebom.
Naravno, baš sam blesava. A kako ti je mama inače? Pa dosta bolje. Trudim se da joj u svemu pomognem i olakšam, rekao sam to pomalo nervozno.Ako bude nešto u čemu bi ja mogla da pomognrm samo mi reci, reče sanja saosećajno.
Hvala ti sanja, moram ići sada, pričaćemo kasnije ok? **
Moja soba je bila u mraku. Za trenutak sam pomislio da nije kod kuće i počela me je hvatati panika. Pogledao sam u maminu sobu malo bolje i video sam da me čeka. Male sveće koje je postavila po svojoj sobi samo su još bolje naglašave mamino golo telo. Ležala je na krevetu i smešila mi se. Vodili smo ljubav polako i nežno pod svećama. Polako sam učio kako da se prilagodim pokretima majčinog tela. Polako se nagomilavala strast koja se nakupljala među nama dok smo se jebali i na kraju svršili čvrsto zagrljeni. Kasnije iste večeri smo promenili taktiku i zadirkivali jedno drugo dok smo se snažno i pomalo grubo jebali i svršili u snažnom orgazmu.Ujutro smo bili znojavi i iscrpljeni, a posteljina nam je bila puna fleka od sperme i majčinog mleka.Probudio sam se sa jako ukrućenim kurcom koji je bio naslonjen na majčin šupak. Mama,rnjim seksom. osetivši moj kurac na svom telu počela je da se uvija i nastavili smo sa jutarnjim seksom.
Nekoliko dana kasnije sam se preselio u maminu sobu. Svejedno provodim vreme tamo, pa je to bio normalan sledeći korak. Ni jea ni ona nismo moglo držati ruku dalje jedno od drugog. Jebali bi se svakih nekoliko sati tokom našeg dojenja, a često i između. Probali smo svašta zajedno; a istovremeno smo stalno pronalazili načine da izazivamo jedno drugo. Mama me je naučila šta je to oralni seks; a ja bih podivljao kad bi mi ga počela pušiti. Super mi je pušila i izluđivala me svojim jezikom što je imalo za posledicu da sam joj često svršavao u usta što je ona gutala i oblizivala se. Oboje smo uživali kad bih joj telo maza losionom i izbegavao male ogobite nastajale u seksu. Provodio bih sate nežno joj utrljavajući i masirajući kremasti losion na njene od mleka natekle sise, okrugle bokove i guzove. Što je na kraju uvek završavalo strastvenim seksom. Jednom prilikom mi je mama nanela dosta tog losiona na moj kurac i postavila se ispred mene na sve 4 kako bih je jebau u šupak. Čuo sam i prije za analni seks , ali sam to nekako uvek smatrao perverznim. Ali nisam bio spreman za posebno zadovoljstvo koje ću doživeti u dubini mamonog tesnog šupka, dok sam ga polako gurao sve dublje u nju.Poćeo sam sporije jer sam bio zabrinut zbog bola koji bi mogao da nanesem najboljoj ženi na svetu, ali me je ona poticala da je žešče nabijam sa vulgarnostima koje je izgovarala u trenutcima strasti.Konačno sam svršio u dubini uskog šupka rođene majke, svu spermu koju sam imao istresao sam u nju. Posle ovog prvog puta, analni seks je postao omiljen i za mene i za nju. Predpostavljao sam da joj je analni seks pričinio male neugodnosti, ali mala količina bola pomešana sa zadovoljstvom činila se kao sasvim normalan deo užitka. MajkA je uživala da me izaziva jer je znala koliko me fascinira njen donji veš, obukla bi ono što ja obožavam, njene providne bodije, gaćice ili grudnjake. Paradirala bi tako u tome po kući dok je ne bih zgrabio i bacio na krevet. Pošto su sada mamine sise bile zbog trudnoće i dojenja za dva broja veće, njen dekolte bi bio izrazitiji jer bi se njene sise prelivale iz starih grudnjaka koje je imala-a to je još više imalo efekta na mene jer videvši je takvu uopšte mi kurac nije padao. Stalno me je izazivala po kući, hodajući u toplesu, pa golog dupeta, a pogled na njeno dlakavo međunožje me je izluđivao jako. Što je imalo za posledicu da često nismo stizali ni do kreveta jer bi se kao životinje jebali nasred dnevne sobe. Nije bilo čudno što bi se igra sa njenim sisama nalazila kao sastavni i neizostavni deo našeg seksa. Često bi se jebali tako što bi ja legao na leđa, a majka bi se nabijala na mene odozgo pri čemu bi mi njene sise visile iznad lica.U ovom položaju bi se mogli udobno jebati jer bi ja tada mogao da joj sisam natekle a da ona ne ostaje bez kurca ni sekunde. **
Obično bi bio sav natopljen majčinim mlekom dok bi me ona jahala do grčevitog orgazma. Sa novootkrivenim analnim seksom, videli smo da se možemo jebati u jednom položaju; stavio bih joj kurac u usku guzu dok bi u isto vreme sisao mleko iz njenih otečenih sisa. Sutradan kad smo već bili u vrelom seksom koji je ličio kao da smo životinji, majka je stala i predložila mi da probamo nešto novo.
Naravno mama, rekao sam željno u iščekivanju. Uvek sam bio za to da naučim nešto novo.
Legla je na svoju stranu kreveta, i čuo sam zvuk kako su se njene sise sudarile dok se okretala.
Skupila je rukama svoje velike sise i rekla mi da stavim kurac između njih. Šteta je da imam ovolike sise a ne raditi ovo s njima reče ona i nasmeši se. Uzela mi je kurac i stavila ga među sise, sad me jebi kao u pičku da me jebeš, reče mama. MMM, sviđa mi se ovo dok sam otkrivao osećaj fine i nežne mamine kože i topline njenih sisa. Nisam mogAo da veruje da jebem mamu među sise.Bio je to neverovatan užitak. Toplo mleko je curilo iz njenih sisa i natalo mi kurac. Bože moj, mama, stisnuo sam joj sise još jače rukama. Mleko je počelo da šprica iz njenih bradavica i po meni i po njenom stomaku. Počela je da se grči. Znao sam da svršava iz prijašnjih iskustava s maminim sisama da može da doživi orgazam sam sa milovanjem svojih sisa dok sam je cuclao. S obe ruke sam joj snažno priljubio sise i jebao je tako kao da sutra ne postoji.Sise su joj bile pune, teške. Sise su joj bile toliko pune mleka da je ono cureći iz njih pružalo dobro podmazivanje za moj kurac.Jednostavno nisam ni ja mogao još dugo da izdržim i svršio sam joj po licu ,po sisama. Seo sam kraj nje i pogledao je zabrinuto; izvini mama, malo sam se zaneo. Ma ne brini ništa, sve je ok, reče mama sa glasom punim ljubavi. To je navodno dobro za kožu, govorila je dok je razmazivala moju spermu po svom anđeoskom licu. Ugledala je moje začuđeno lice, i rekla sve je ok ne brini ništa, uveravajući me.
**
Mama je prala suđe kad sam ušao u kuhinju. Ćao sine, rekla je okrenuvši se. Bez ijedne izgovorene reči prišao sam joj odozada, zagrlio sam je rukama i uzeo joj sise u ruke preko haljine.
Uvukao sam joj ruke u haljinu i u gudnjak osetivši toplinu njenih mesnatih sisa u svojim rukama.
Aahhh, pustila je uzdah mama. Ajmu u spavaću sobu reče ona. NE, mama imam bolju ideju. Drugom rukom sam joj podigao haljinu do struka. Štipnuo sam je za bradavicu i odmah osetio kako je mleko počelo da kaplje, uhvatio sam prstima za rub gaćica i spustio ih odmah ispod njenih guzova.
Ahhhhh, čuo se uzdah iz majčinih usta. Uzeo sam bocu šarlije, sredstva za pranje suđa koje je koristila i istisnuo si veću količinu na dlan. Otkopčao sam farmerice i natrljao si već odavno očvrsnuli kurac sa tim deterdžentom. Ostavio sam malo deterdženta na dlanu i kažiprstom ga pokupio i krenuo da ga utrljavam majci na šupak.
Brrrr, hladno je sale sine, reče mama.
Nema problema, zagrijaću ga za tebe mama. Moj prst našao je rupu u majčinom šupku . Stavio sam joj prst u šupčić i krenuo da razmazujem sredstvo po šupku i da ga zagrijavam kružnim pokretima. Navikla dosada već da joj se sin igra oko šupka popustila je stisak i raširila noge kako sam ja bio u njoj. Saša, učini to, nabij ga majci u šupak, govorila je sad što nekada ni zamisliti nisam mogao da ću čuti iz njenih usta. Voleo sam te vulgarnosti i ubrzo smo ih i u kući u običnom razgovoru koristili jer nas je to oboje palilo jako.
Naslonio sam kurac na ulaz u mamin šupak. Malo sam gurnuo i ušao je u nju bez nekog otpora. Poljubio sam je u vrat i polako ulazio sve dublje u nju. Joj mama, što je lepo u tebi, zastenjao sam malo. Gricnuo sam je za uvce i počeo da je guzim.
"Mamojebac"-reče ona, malo me ohrabrivši, jer je znala da će me to napaliti.
Uživaš u tome mama, znam te. Počeo sam je jače nabijati. Nabijala je svoje dupe na mene, dok sam se ja zabijao u nju. Znao sam da smo posle nekog vremena oboje bili blizu.
AAAaaaaa, pustio sam glas jer nisam mogao izdržati jer sam svršio majci u dupe. Osetio sam da joj se telo trznulo i opustilo u mom zagrljaju.
Oboje smo se spustili na pod u kuhinji ne popuštajući zagrljaj u kom smo se našli.
** Naši životi bili su promenjeni, zauvek promenjeni, našom novom vezom u koj smo se našli. Bili smo sin i majka još uvek ali i još mnogo, mnogo više. Bili smo još i ljubavnici i najbolji prijatelji. Intenzitet i jačina seksualne veze u kojoj smo se našli nas je uplašila u početku. Seksualna prisutnost između majke i sina koja je u normalnim odnosima bila potisnuta negde duboko, kod nas je bila isto toliko jako ispoljena u našim seksualnim užitcima, jednostavno se nismo mogli nauživati jedno drugog.
Možda je malo reći da je jačina odnosa u koji smo oboje slučajno upali ustavri nešto što je incestni taboo u društvu, ali kod nas je to postala opsesija, seksualna zavisnost koja bi mogla da poremeti ostale stvari u našim životima. Oboje smo znali da bi trebali da kontrolišemo svoju strast jer bi u suprotnom pretilo da nas obuzne skroz. Još uvek smo se može se reći jebali kao zečevi gde god i kad god smo stigli; ali majka je i dalje pazila da obavlja svoje svakodnevne obaveze. I dalje sam išao normalno u školu. Jer sam znao da me na kraju svojih obaveza majka čeka kod kuće, pretežno gola uvek - obično spremna sa nekom novom perverzijom koja bi nas vodila do novih seksualnih vrhunaca dok bi se po celu noć jebali.
** Majka je insistirala da imam vanjske veze sa devojkama kako bi održali privid normalnog života. Podsećala me je da će mi kad tad dosaditi jer će ostariti i biti sva naborana. Protestvovao sam i bunio se, ali je ustrajala na tome da imam devojke kao i svi ostali momci. Mrmljajući i gunđajući pristao sam na to i pozvao sanju.
Bila je presretna i jedva dočekala da nastavimo vezu. Sam sam se sebi začudio jer sam osetio da mi je možda i nedostajala. Sanja je bila presretna što me čuje, malo smo pričali i dogovorili se za večeru u subotu naveče. Naša još do kraja neispunjena veza nikada se nebi mogla ni usporediti sa dubinom emotivne i seksualne veze koju sam imao sa rođenom majkom, ali uopšte nije ni bilo razloga zašto bi i morale da se takmiče. Nevinost veze sa sanjom je bila neka druga kategorija sa puno nadmoćnijim intenzitetom veze sa majkom. Verovatno je bilo mesta za obe veze u mom životu, moralo je biti. Mama je, kao i uvek, bila u pravu.
Odveo sam sanju to veče na jedno usamljenije mesto, na jedno brdo odakle smo imali dobar pogled na grad. Ljubili smo se jedno vreme, i to je počelo da biva intenzivnije. Polako i neprimetno sam uvukao ruku u njenu bluzu i na gornji deo grudnjaka. Njene sise, velike za većinu devojaka i momaka u školi - su bile mnogo manje nego mamine i nedostajala im je težina na koju sam navikao kod mame. Ali su svejedno bile tople i lepe. Krenuo sam da joj povučem grudnjak prema dole, ali je me je sanja kao i uvek zaustavljala.Ali, ovaj put, umesto da se povučem, samo sam je još snažnije poljubio i počeo da joj milujem bradavicu sa rukom koja mi je još uvek bila u njenom grudnjaku.Nežno sam joj ljubio ušne školjke i lagano štipnuo za bradavicu među prstima.  Mogao sam osetiti da njeno odbijanje popušta. Gledajući joj direktno u oči opušteno sam prenacio ruku iza nje i otkopčao joj grudnjak.Sedela je tu kao da je u transu dok je skidanje njene bluze ostavljalo sanju u toplesu. Pročavao sam njeno telo dok je ona okrenula glavu kao da se stidi. Bila je obuzeta i u čudu zbog samopouzdanja koje sam pokazivao u odnosu na ponašanje s njom dosad. A nije mogla ni u najgorim snovima da predpostavi da je moje samopouzdanje proizašlo iz toga što sam nekoliko meseci jebao svoju rođenu majku dan i noć. Dosada sam poznavao žensko telo toliko dobro kao svoje.Sanja mi sada nije bila ravna uopšte. Sanjine sise, iako im je falilo one veličine i oblika kao što su mamine bile, ipak su na svoj način bile privlačne. Kao njeno lice i njene sise su imale male pegice po sebi. Bradavice su joj bile svetlo roza boje, svetlije nego kod mame, a oreole su joj bile dosta okrugle. Sudeći po maminim oreolama i proučavajući žene u playboy novinama došao sam do zaključka da se oreole na većim sisama očigledno izobličenije, možda zbog istezanja kože. Sanja je sedila ispred mene gola od struga prema gore ibila mi je jako seksi, ali ne na način na koji mi je mama bila seksi. Poljubio sam je nežno i uklonio i ostatak njene odeće. Vodili smo ljubav nežno na zadnjem sedištu mog auta. Uživao sam u tome što sam sada ja nju učio nekim stvarima i vodio je dok smo se jebali. Sa majkom sam bio učenik - kao što ću verovatno uvek biti - ali sa sanjom bi mogao biti učitelj.
Pošto smo svršili oboje sedeli smo u tišini nekoliko trenutaka. Saša, nisam te dosada videla ovakvog, činiš mi se mnogo zreliji, šapnula mi je na uvo sanja. Pole trenutak ili dva upitala me je da li sam bio sa nekom drugom devojkom. Samo sa majkom odgovorio sam joj i nasmešio se, kao privatna šala za sebe.
Dobro je, već sam se uplašiša da si bio sa nekom drugom, reče sanja sa olakšanjem u glasu koje sam prepoznao.
Nisam ljubavi, ti si mi prva, rekao sam joj dok sam je poljubio u čelo i zagrlio.
**
Odveo sam kući i došao svojoj kući. Mama me je već čekala u providnoj spavaćici, gola. Njene velike i oteale sise su se ljuljale kako je disala i hodala. Kao i dosad nije nosila gaćice ispod.
I kako je bilo sa sanjom, upita mama.
Bilo je dobro, odgovorio sam. Da li si je izjebao? Osetio sam da mama inzistira oko detalja ali nešto mi baš i nisu prijale prostote koje je izgovarala jer su se odnosile baš na sanju. Mada sam dosad i navikao na takve a i veće prostote kojima smo vodili razgovor u zadnje vreme.
Da, mama, naravno da smo se jebali, ali sad baš i ne želim da pričam o tome. Počeo sam se skidati.
Da li je bila dobra kao ja, izazivala me je mama. Klekla je na sve četiri i naguzila mi se. Njeno golo poveće dupe izvirivalo je iz dosta kratke spavaćice. Niko ne može biti dobar kao ti mama, ni za mali prst, to ne brini. Popeo sam se na krevet i namestio iza njene guze. Već je dobro namazala šupak sa kremom, i moj je kurac ulazio u nju skoro bez otpora. Krenuo sam rukama ispod mame i uhvatio je za njene sise pune mleka. Mleko je odmah počelo da curi iz bradavica u moje dlanove. Moja mala avantura sa sanjom kao da nas je uzbudila oboje, jebali smo se kao neke životinje. Majka mi je bila kao kuja u sezoni parenja koja se tera. Tražila je da je jebem jače i brže, da joj rasturam šupak uz upotrebu mnogo prostih reči. To me je napalilo da sam joj jako natezao sise i uvatio ih u ruke i navlačivši je za sise na sebe, nabijao na kurac, ta poza me je jako uzbudila dok je ona jako glasno stenjala i vikala da i ako joj otkinem sise da neće žaliti i da želi moj kurac još dublje u sebi, svidelo mi se ovo jako i odlučio da ću je tako stalno jebati, vukući je za sise na svoj kurac. kasnije sam video koliko su joj sise bile crvene jer sam je jako stiskao i navalačio na sebe. Oboje smo glasno stenjali i palili se prostim rečima. Svršili smo oboje i to dosta glasno, Ja sam svršio duboko u mami. Ostali smo jedno drugom u zagrljaju, ljubili se i milovali.
Niko te nikada ne bi mogao zameniti mama, to valjda znaš, rekao sam joj u dugoj igri sa njenim sisama kojih mi  nikada nije bilo dosta dok sam joj se dole igrao i češkao je po njenim dlačicama.

Mama, nemoj nikada obrijati pičku, želim je uvek ovakvu. Naravno, ako ti tako kažeš, jer ti si jedini muškarac koji će je ikada videti, rekla je to dok je tonula san, a nedugo zatim i ja. Nepotrebno je reći da smo se nastavili jebati i dalje, a da se nastavila i moja veza sa sanjom, ali mamina pička je nešto bez čega nikada neću želeti da ostanem, i ne mogu dovoljno zahvaliti mlađem bratu što je odbijao majčine sise, jer da nije, ne bih ja jebao mamu sada i učinio je zadovoljnom i zadovoljenom ženom koja me je još dugo učila čarima seksa i tajnama života...
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Moja pokvarena supruga
by: jaskojas

Moja prekrasna supruga (Selma) je brineta, sise trojka, da ne serem mnogi mi prijatelji zavide, mnoge komsije drkaju kad je vide i zaista je tako, rodila dvoje prekrasne djece i sa svoje 32 izgleda kao boginja. Ja 38, onako visok 190, krupan, pa malo i podebeo ali ne smeta i dalje me gledaju, he he he, bez lazne skromnosti.

Uvijek kada pricam sa njom o seksu i nekim novinama zavrsi se ili svadjom ili raspravama, jer je ljubomorna na moja ranija “gostovanja” (nisam je nikada varao ali sam imao dosta djevojaka prije nje i ona to zna) i moja prijasnja iskustva ali sta cu , a ona i nije imala nekog iskustva (nije imala dva momka a s jednim spavala ). Tako ja mislio … !!!

Medjutim kako je vrijeme prolazilo tako se i ona mijenjala. Dok je jebem spomenem joj drugog ona nesto sere ali svrsi kao luda. Pitam je bez sranja, jel ti godi ili ne, ona kaze onako i ja poludim, jel kao i mnogi sto bi, fol ona svetica, no idemo dalje.

Odemo u sexy shop i kupimo didlo, srednju velicinu u obliku kite i kuci ga isprobamo , ne da je poludila vec… ufff. Jebo sam je i u supak , i u macu s njim i zajedno smo je jebali sto je za nju to bilo kao strano.. Kroz razne jebacine sa i bez pomocnika prosli smo sve i da se jebemo, kao kroz pricu i mastanja , i je nas dvojca jebemo, da je jebem sa drugom zenskom i da se jebemo sa drugim parom.Sve to u prici nije mogla da zamisli, a kamoli da svrsi medjutim, sada uzivamo.

Jedne prlike nesto je spopade kada smo krenuli do njenih na veceru, uvijek detaljno i fino izbrijanih nogu a i mace, obukla je samostojece crne carape, crne cipkaste gace, crnu kratku haljinicu do iznad koljena, na bretele neki djempercic i stiklice . Ja neke siroke lanene pantalone i majicu. Nista spektakularno osim sto nisam imao gaca neznam sto ali s vremena na vrijeme me to uhvati i napali.

Njeni su mladi relativno , Otac visok mrk krupan oko 56 g , a majka je bila ako ne i ljepsa u mladosti od moje supruge, uff prava bomba od 52 g zgodna lijepa neznam sta da kazem, uvijek mi se digne kad je pored mene, a i glas joj je nekako mio i topao. Uvijek kad sam pored nje ili nekad kad se zaplese punac me mrko gleda i nesto mrmolji, ali ko ga jebe.

Kada smo stigli oko 20 h Punica nam otvori vrata i izljubi se sa njom pa sa mnom , ali dok se poz-dravljala sa mnom odmjeri me i zagrli prison odmah mi skocio ko MAJMUN, jebi ga. Punac mi stisnu ruku i kroz osmjeh me pozdravi i rece eee kakvu si ti ljepotu ozenio sreckovicu, a punica ce pa ni njemu nije mane, a on njoj cut bre, i nasmija se. Pridje kcerki s ledja zagrli je i poljubi onako bas… da se ja zbunih , a mislim da se malo vise i dole priblizio i naslonio,a ona se nasmija uzvrati mu poljubac i pobjeze u sobu, . Ko zna mozda sam i umislio.

No sjedosmo popismo kafu ,pa vecerasmo i uz veceru popismo i tri litra vina , boga mi i sve cet-vero vec prodje ponoc malo smo se zacrvenili. Ali to je doprinijelo malo blazoj i opustenijoj atmos-feri. Punac nesto prica pa kao usput dotakne Selmino koljeno, pa je zagrli , pa stalno nesto. Mene malo ljuti malo pali jel zbog vina ili nesto drugo neznam ali mi se poceo mali javljati opet pa sam morao cak i nogu preko noge da stavim. U neka gluha doba na TV neka muzika poce i mi se di-gosmo malo i zaplesasmo malo sota malo to (najbolji dernek je neplanirani) malo vino dobra muzika i eto ga…

Ja malo oko pumice ne bili joj iz bliza jos bolje zavirio u dekolte ,koje sise , i malo po malo vidim ja i ona malo uz mene par puta mi je guzom dotakla malog i vidjela da je ko strijela stajao, i kroz smijeh ali tiho mi dobacila “masala zete”,a ja joj reko i nije bas masala ali je tu negdje ha ha ha. Moja Selma se ustade i rece da ide u kuhinju da napravi kafu a punac ce da joj kao pomogne.

Joj meni je to bas odgovaralo i rekoh dobra ideja daj da je popijemo i da se idemo kuci (kontajuci kako cu rasturiti Selmi i guzu i macu), a neka me jos malo da parim oci na punici. Poce blaza muzika ja se prihvati pumice da plesemo stiskavac i ona pristade. Iza njenih ledja je bio neki ormar koji je ima staklo na sebi i isto ogledalo sve se vidi cijela kuhinja. Kontam dobro je da mogu kontrolisati situaciju da malo budem blizi sa punicom a da me onaj ne vidi. Pocnemo se gibati a punica ko navijena, prica li prica, a ja malo trljam prsa od njene sise malo kitu od njenu. U to ce ona „stani jebo te“, okrenu se i strgnu ispod majice brushalter , „cijelu noc me stisce“ , a ja ko u neznam kakvom behutu. Kako smo plesali njene sise me diraju i ja sam puko totalno. Malo pogledam Selma pravi kafu a punac sjedi pored na nekoj stolici i nesto pricaju.Dok plesem i slusam pijanu punicu malo spustim ruke na njenu guzu i pogledavam prema kuhinji da nas ne iznenadi punac.

U to se punac dignu sa stolice i kao pritvori vrata ali se opet sve vidjelo. Pridje Selmi s ledja i pris-loni se uz nju a ona uz kredenac, Dize kuja glavu a on je malo ljubi pi vratu I poce zadizati haljini-cui dirati je po butinama, ja da poludim gledam i digo mi se uzas jedan. Pravo me prizor uzbudio. Malo po malo skide joj gace i izvadi kitu uhvati je jednom rukom za sisu drugom za kuk i nabi joj ga do kraja tako nekoliko puta, ona njega onako s ledja uhvati za guzu i pritisce ga k sebi, a on nabija li nabija. Jas am valjda u tom uzbudjenju malo vise stisno punicu za guzu i nabio je na mog majmuna, ona kao nemoj zete uletice neko pa belaj , ja reko nece ne sekiraj se i podjem za sisu ona kao nemoj ali eto pusti mi malo i malo me preko hlaca dodirnu , eto da je zelja mine. Ja poludio gledam onog kako mi jebe zenu a vamo punica i ja se fackamo. Medjutim punica sjede preko puta mena opet ledjima tom divnom ormaru, ja preko puta , Kao slucajno prekrsti none i dize joj se suknja i pokaza cijelu butinu, jos je dobra. Rece mi nemoj ovo malo je pjanska pusti. Nastavismo pricati i ja pogledavam u kuhinju, stari je sjeo na stolici, a ona njemu ledjima i nabija se nabija. Punica glasno upita hoce li kafa, a moja elma rece za minut. U to se punac ustade i napuni joj usta (meni nikad nije dala da joj svrsim u usta) zakopca se I dodje do nas , u to i Selma sa kafom. Popismo kafu i oko 3 ujutro odosmo kuci.

Kada smo dosli u liftu sam je poceo fackati i vidim nema gaca. Pitam, kao neznam, gdje su joj, a ona meni rece pa skinula ih kod svojih da bude spremna za mene. Kuja. Ja presutim i kad dodjosmo kuci i legosmo u krevet ja odmah na nju, i pocnem je lizati i pricati kako bih volio da je neki stariji opali, ona pita sto, i ja joj rekoh pa da i njemu svane, ona kao pristade i ja kao hajde reci mi ,jebi me tata, kako to ona izusti „JEBI ME TATA“ ja svrsih za dvojcu, a i ona je svrsila uz glasno vristanje. Pitao sam je mozemo li to ponoviti ona rece zasto da ne.

Nikada joj nisam priznao da sam je gledao niti cu a od tada je proslo tri god. Ja punicu i dalje gledim ali nekako mi je lijepo da ostane tako malo se gledimo a nista konkretno, ja masat a vjerovatno i ona meni nekako ljepsi sex uz mastarije. Cesto kad se sjetim ovog dozivljaja izdrkam, kontam jel to oni praktikuju samo ponekad ili cesce. Neznam boli me kita meni ne fali sexa.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Obostrano iznenađenje
by: boban01

Danas treba da nam dodje u posetu moj deda I njegova treca po redu zena.On je najmladji brat moje babe I sa svojih 56-57 godina izgleda dosta mladoliko I veoma je pokretljiv I sposoban covek.

Nisam ga nesto preterano gotivio,verovatno zbog toga sto je stalno dolazio sa nekom od svojih zena koje su mi bile odvratne I antipaticne.Mislio sam da ce tako biti I sa ovom novom,ali sam se grdno prevario.

-Kada su stigli I usli u kucu,videh da je to jedna plavusa od oko 45-46 godina I u tom casu nisam mogao da poverujem.Nisam verovao da je nahvatao takav komad posle ona dva predhodna gabora.Pogledala me je u oci,pruzila ruku I rekla da se zove Katja.

Dok sam joj se predstavljao I otpozdravljao rukom,primetih njene malo krupnije,plave oci,povece grudi,siroka,ali u skladu gradjena ramena,malo jace I dugacke noge.Bila je vislja od njega za oko 7-8 cm.Nisam verovao svojim ocima.

Bila je neverovatno mladolika za svoje godine.Lagao bih da je lepa,ali je bila extra simpaticna I jebozovna. -Posto smo seli I poceli pricu,saznah da je bila u braku I da ima dvoje dece mojih godina,kao I to da radi kao medicinska sestra.Primetio sam da je veoma komunikativna,otvorena I iskrena.

Ne znam da li je,ali se meni ucinilo da me svo vreme gleda nekako ispod obrva onako zavodljivo.U tom casu sam to pripisivao njenoj otvorenosti I komunikativnosti.Ipak nisam bio u pravu.

Dok smo caskali,pitao sam se sta je ona nasal na njemu.Ipak zena takvog izgleda zasluzuje boljeg I mladjeg muskarca.Ja sam momak koji ima 23 godine,1,83 m visine,77 kg ,simpaticnog lica.Skladno sam gradjen,a sto se psihickih predispozicija tice moglo bi se reci da sam blesav u svako pogledu.

Znaci jedan prosecno normalan decko.Nikad mi nije predstavljalo problem pronalazenje devojaka.Ipak zivim u provincjskom mestu I toga tu uvek ima na pretek. -Kako je razgovor tekao dalje,njih dvoje rekose da ce samo prespavati veceras I da sutra idu na Zlatibor u neku vikendicu nihovih prijatelja.

Tada me Katja upita da li bih hteo da idem sa njima posto je vikendica prazna,a veoma velika.Posto nisam radio nista tih dana,resih da prihvatim ponudu,a oni rekose da im je drago sto ce mo biti desetak dana zajedno u cistoj prirodi.Te iste veceri sam se spakovao I legao u krevet razmisljajuci o sutrasnjem putu I odmoru na planini.

-Sutra smo se pozdravili sa mojima I oko podneva krenuli putem vikendice.Put je prosao brzo I u nekom neobaveznom razgovoru.Kada smo stigli do vikendice,Katja je htela da uzme njihove stvari,ali sam joj ja bukvalno oteo iz ruku torbe I pri tom uzimanju ruke nam se dodirnuse,a ona se samo osmehnu I pogleda me opet onim svojim tajanstvenim pogledom.

Inace vikendica je bila jedina u tom delu sume,ali je imala struju I vodu.Posto je bila na sprat, ja sam izabro gornji.Dok sam se raspakivao,deda rece da ide da se proseta po sumi I da udahne svez vazduh.Naravno,Katja je ostala da raspakuje njihove stvari.

Posto sam sve skockao krenuh dole I dok sam silazio niz stepenice mahinalno pogledah kroz staklo iznad vrata njihove sobe kroz koje se sve videlo kad dodjes na polovinu stepenica.I tu za malo da me udari slog.

Katja se presvlacila,okrenuta meni iz profila.Kakvo telo.Pa ona cak nosi tange.Sise su joj bile malo visece,ali punije tako da su joj se super uklapale sa ostatkom tela.Stomak nije bio savrseno ravan,ali ipak za njene godine veoma pohvaljujuci.

Gledao sam tako par minuta dok se oblacila,a kita mi se digla do maximuma.Sidjoh dole da me ne bi primetila I sedoh u dnevnu sobu.Malo zatim dodje I ona obucena u neku usku majicu koju je upasala u trenerku.Nije imala brus pa su joj se bradavice ocrtavale u punom sjaju.Nekako su bile bas uocljive,verovatno zbog tog sto je bilo malo hladnije.Ja sam kao ukljucio tv da gledam,a ona se sagla da potpali vatru.

Dupe je istcila pravo prema meni.Sevnuse crne tange ispod sive trenerke.Kakva guza.U tom polozaju je izgledala malo sira,ali I dalje pozeljna I jebozovna.Nakon sto je zapalila vatru otpocesmo neki razgovor u kom je ona mene ispitivala oko posla,devojaka Itd.

Ne prekidajuci da me gleda pravo u oci.Namerno sam I ja nju streljao ocima,ne dozvoljavajuci joj da me natera da se postidim I skrenem pogled.Video sam odmah da to nisu cista posla sa njom,ali sam ipak pustio da stvari idu svojim tokom.

Posle vecere sam im rekao da cu ranije reci jer me je voznja smorila,a I promena klime.Oni su ostali da gledaju tv.Naravno da mi se nije spavalo,samo sam hteo da odem u sobu da ga izdrkam na ove danasnje dogadjaje.Zamisljao sam golu Katju I lagano drkao.Posle sat vremena cuo sam kako se njihova vrata od sobe zatvaraju.

Pomislih kako ce je onaj nesretnik stari sad karati,a ja morati da samo drkam.Vrtio sam se po krevetu nemogavsi da zapspim.Onda odlucih da sidjem do kuhinje da popijem casu vode.Dok sam silazio niz stepenice cuo sam njih dvoje kako pricaju.Ha.

Pa njemu nije mogao da se digne.Katja ga je malo zezala zbog toga,a on se branio time da ce sigurno moci za koji dan posto pocne priroda I druga klima da uticu na njega.Pomislih u sebi kakav je on Sonja.

Zar da lezi pored nje I da ne moze da mu se digne.Pa ja bih je odvalio od sexa.Bilo mi je drago sto sam to cuo.nastavih polako do kuhinje.Posto sam popio casu vode krenuh nazad u sobu.Na kuhinjskim vratima se sretoh sa Katjom koja je bila u nekoj beloj,providnij spavacici.Na trenutah se izgubih kad videh da ispod nje nema nista.Posto je dolazila iz mraka pravo na svelost iz kuhinje,odmah zapazih njene sise I crni trouglic iznad pice.

Nije se nimalo iznenadila niti postidela sto me vide.Rece da je zedna I prilikom mimoilazenja me kao slucajno dodirnu rukom po kurcu koji je vec bio odebljao od malopredjasnjeg prizora.Kad ga oseti samo se nakaslja pa se malo nasmesi.Vratio sam se u sobu I ponovo ga izdrkao kao lud.Bio sam opcinjen sa njom.

Nisam zaspao do negde pred zoru. -Sledecih nekoliko dana su bili slicni.Klasicne setnje po prirodi,cepanje drva za ogrev,gledanje tv-a,skeniranje Katje.Tih dana mi se cinilo kao da je I ona pocela da sve vise gleda mene krisom.Dok smo se setali,ja sam namerno skidao majicu,a ona se guzila ispred mene kad god je za to bilo prilika.Znao sam da I one nije ravnodusna prema meni.

Cekao se samo najpovoljniji momenat da se nesto desi.Upoznali smo se sa nekim ljudima cija je vikendica bila prva do nase,a udaljena oko 2 km.Deda je svako jutro I vece dzogirao do tih komsija.Jedne noci kada smo Katja I ja ocekivali da se vrati sa trcanja,zazvonio je njen mobilni.Zvao je on I rekao da se zapio sa komsiom I da je kasno da se vraca kuci,te ce doci sutra ujuto.

Katja je poludela kada je to cula.Prokomentarisala je vise za sebe da je magarac.Ocito je bila nervozna.Kako I ne bi kad je vec nedelju dana bez kurca,a mozda I vise.Tu sam video svoju sansu.Rece da ide da se istusira I tako proba smiriti.Pretpostavljao sam na kakvo smirivanje misli.I tako dok se kupala ja sam stao ispred vrata I gledao kroz kljucaonicu.Kao sto sam I mislio.

Samozadovoljavala se pod tusem.Sedela je u tus kabini I drkala tacno naspram vrata.Tad sam video njenu picku u punom izdanju.Gurala je neki mali vibrator u picu.Bila joj je izuzetno mala za zenu njenih godina I gradje.Drkala je tako nekih 5 minuta,a onda nastavila sa kupanjem.Kada je izasla iz kupatila ja sam vec sedeo u fotelji I nezainteresovano gledao tv.

Bila je u bade-mantilu,a u ruci je nosila onaj vec koristeni ves.U jednom trenutku Iz tog vesa ispade onaj isti vibrator,koji je malopre tako lepo gurala u svoju picu,I otkotrlja se do moje noge.Podigao sam ga I kroz osmeh joj ga ponovo vratio.

Tada se ona zacrveni I poce da se pravda kako joj je los sexualni zivot I da joj vibrator pruza jedino zadovoljstvo.Bez razmisljanja sam ustao dosao do nje I poceo da je ludacki ljubim.Ona je odmah uzvratila istim tempom.Mirisala je na neku kremu.Odvezao sam joj bade-mantil I poceo da joj stiskam sise.

Pri svakom stisku ona je uzdisala.Tako smo ljubeci se krenuli do njihove sobe.Kurac mi se nije ni spustao od scene iz kupatila.Dosli smo do kreveta na koji ona sede dok sam ja stajao.U sekundi mi svuce trenerku I boxerice pa poce halapljivo da pusi moju karu.Necu da se hvalim,ali kita mi je preko 20 cm dugacka,ali nije nesto extra debela.

Dok je pusila pohvali ga kako je lep I dugacak.Zatim I rece da ce konacno nesto tvrdo da oseti.Bio sam pri svrsetku kad ona to opazi I poce jos brze da ga prima ustima.Jak orgazam je krenuo iz stomaka,preko jaja da bi na kraju kroz kurac poceo da izbacuje veliku kolicinu sperme pravo njoj u grlo.Upao sam u trans od jacine orgazma,ali I od pomisli da je Katja progutala svu spermu.

Malo posle dok sam ja dolazio sebi,ona skinu do kraja ogrtac sa sebe.Moj je bio sledeci korak.Legla je na ledja,a ja joj rasirih noge I gurnu prema njenoj glavi sto vise,tako da je picka bila otvorena I spremna za lizanje.Nekako mi se oduvek svidjalo da lizem picke,mada ni sam ne znam zasto.valjda zbog cinjenice da jedan mali jezik moze da pokrene vulkan u telu.

Poceo sam polako,pa sve brze I brze da joj lizem macu.Nije proslo mnogo,a ona se vec tresla u naletima orgazma.Stenjala je I jecala tako glasno da me je bilo strah da joj ne pozli.Kada je intezitet orgazma poceo da se stisava,uzeo sam kurac I polako poceo da guram u njenu picu koja je bila jako uska,ali mokra neverovatno.

Dok sam ubrzavao rad,ona me je stezala noktim po ledjima,ujedala za ruku I vrat.Vristala je od zadovoljstva.Govorila mi je da je ne stedim I da je zeljna kurca kao nikad do sad.Poceo sam jebati divljacki gurajuci ceo kurac u nju.Vrhom glavica sam dodirivao dno materice I pri svakom tom dodiru ona je jecala sto od slasti sto od bola.Svrsavala je kao luda,pojedinacno I u talasima,a ja sam bio neumoran.

Blizio mi se vrhunac,ali tad sam stao I pitao je da li bi htela u guzu da se kresne.Rece da je jednom probala,ali je bolelo,pa je prekinula.Tada sam uzeo neku njenu kremu I polako poceo da podmazujem anus prvo jednim pa onda sa dva I tri prsta.Kada je bio dovoljno otvoren poceo sam polako da guram vec vlazni kurac u cmar.

Tiho je jecala,ali vise od zadovoljstva nego od boli.Vibrator je jednom rukom gurala u picu,a drugom sirila svoj guz.Jebao sam je tako duze vreme sve dok nije svrsila,ali ovaj put cini mi se najace do sad.

Nedugo posle sam I ja poceo da se praznim u njen anus.Napunio sam joj guzu do vrh.Kakav je to osecaj. -Legli smo I zapalili cigar.Priznala mi je da joj je ovo najzesci sex do sad.Ostali smo celu vec zajedno I karali se jos par puta,ali ovaj put malo neznije.

Pred zoru sam otisao u svoju sobu I zaspao.Sledecih nekoliko zadnjih dana smo se druzili svaku noc kad bi imali priliku. -Ovo se sve odigralo leta `05,a nastavka nema posto se nismo vise videli od tad.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Viroza
by: jaskojas

Nisam bas neki boležljiv tip. Rijetki su to petki kada bi se makar i prehladio, no taj put me je viroza srusila u krevet.
I gdje bas u sedmom mjesecu, kada je u mom gradiću sve prepuno turistkinja sa svih strana svijeta, koje izlažu svoja nauljena, jebozovna tijela, kao u nekom najljepšem snu.
Znate li koliko ljeto znači jednom devetnaestgodišnjaku?! Uf...a ja sad moram ležati u krevetu s tom glupom virozom...
Sve je pocelo kad sam, nakon jednog druženja u lokalnom bircu, morao po največem pljusku i buri ić kući jer mi se je automobil pokvario dan prije. Glupi pretpotopni escort, baš sad mu je morao riknuti akumulator...kupio sam ga prije godinu dana, cim sam položio vozački ispit, za 500Eura od starog Imbre, njemu je dobro služio godinama...i meni je, eto do sad...
Do kuče mi ima oko 1.5 km tako da sam stvarno pokisnuo kao miš, bura je samo stavila točku na i.
Nadao sam se da če mama več biti u krevetu, jer je bilo 11 i pol sati, pa da izbjegnem njezino prigovaranje i grintanje. Gledala je neki film, pretpostavljao sam i kakav, jer sam več više puta kada sam došao kući bio svjedokom sličnog scenarija...Mama kao gleda film, ja dolazim, ona naglo gasi televizor. Pitam yasto ne nastavi gledati, a ona odgovara da je neki glupi film i da neče više...Nekoliko puta sam popušio foru, ali onda sam shvatio da je gledala one soft porniče na RTL-u...
Neka je...Razumio sam ju odmah cim sam došao do te spoznaje, jer nije lako biti kučanica, nikada nije išla na posao.Nije ni trebalo, tata je bio inžinjer elektrotehnike i 8 mjeseci u godini je bio na terenu, uglavnom u Iranu ili Saudijskoj arabiji, slao je doma lijep novac, tako da mama nikada nije morala ici na posao...
Ponekad sam se pitao kako tako dugo moze izdržati bez kurca, no poznavajuči svoju mamu odmah sam se okrenuo od takvih misli. Ona je obožavala tatu, nema šanse da ga prevari s nekim. Čuvala se je samo za njega, i onda je to bila fešta. Čim bi otac došao s puta večera nije dugo trajala...Izvlačeći se na umor njih dvoje bi se brzo povukli u sobu, i onda su pucali kreveti...Znao sam za taj "umor", i nejedamput sam znao slušati kako stari praši mamu. To je zaista bilo pražnjenje za sve ono što su propustili u protekla 2 mjeseca. Uvijek je bilo slično...prvo je mama na brzinu izdrkala starome tako da ovaj ne svrši nakon dva uboda, i pokvari doživljaj.Nakon toga je počeo pornić. Obično je nakon toga slijedilo dva puta, ali hardcore sexa. Mama je inace relativno mirna, staložena osoba, ali u krevetu je prava vatra, voli pričati prostote, voli kada ju se veže, najviše sam se iznenadio prvi put kada sam prisluškujuči čuo, da joj ni analno nije tabu, voli ga primiti i u guzu....
Eto...do sad sam i ja , kao i svatko vise-manje u nekim svojim skrivenim fantazijama maštao o sexu sa njom, no znate ono... pripazite na svoje zelje ,mogle bi se ostvariti.
Došao sam potiho u kuču mokar kao miš, proklinjuči i kišu i buru i pokvareni Ford. Uspio sam čuti stenjanje koje je dolazilo iz televizora, i koje se je brzo prekinulo.Odmah mi je bilo jasno da je mama još budna i što radi...
- Mario, to si ti, došao si!??
- Da ja sam, kiša pada, mokar sam do kosti...
- Da, ružno je vani, čekaj sad ču ti dodati ručnik da se pobrišeš - rekla je i krenula prema spavačoj sobi po ručnik. - a što nisi mogao pričekati da malo stane padati- dodala je poluljutitim glasom, naravno zbog toga jer sam ju prekinuo u gledanju "filma"
- Eto nisam...sto je tu je... - odgovorio sam i krenuo polako za njom u sobu...samo sam zelio da mi čim prije da taj ručnik da si skinem mokru odječu sa sebe, pobrišem se, i srušim u krevet...več u tom trenu me je počela hvatati slabost, viroza je bila vrlo izvjesna...
Došavši do sobe ona je več stala na stolicu da sa najgornje police uhvati veliki ručnik, kada sam ušao sječam se samo da je več podigla jednu nogu na naslon stolice, valjda da održi ravnotežu, a ja sam u tih nekoliko sekundi imao prilike vidjeti prizor koji mi je tek treči dan došao do mozga...prekrasan prizor...naime, mama nije imala gačice, što je bilo i razumljivo, jer je bila opuštena u svom domu, pred spavanje, i ja sam ju prekinuo u gledanju pornića. Kako je pokušavala dohvatiti ručnik, tako se je spavačica koju je imala na sebi zadigla, a pošto je jednu nogu imala na naslonu, meni se je otkrio prekrasan prizor na kratko podšišane, no ne i obrijane,rascvijetale pice, očito je bila narajcana, debele usmine, pune krvi, u tom su položaju bile razmaknute i čak i u polumraku sobe se je tih nekoliko sekundi jasno moglo vidjeti, da je u tom trenutku bila narajcana,puna sokova, došavši kuči,ja sam ju očito prekinuo u masturbiranju...
U tom trenutku mi stvarno nije bilo do ničeg, zgrabio sam ručnik, rekao Laku noč, i izgubio se u smjeru svoje sobe...
Drugo jutro je osvanuo prekrasan sunčan dan, ni traga kiši, ni buri, a ja sam lezao u krevetu sa strasnom glavoboljom i temperaturom od 38.5 C
Mama me je cjeli dan mazila i pazila, kuhala caj, donosila Andole i ostale medikamente, otisla je na pijacu po narance...ma,osjecao sam se kao car.
Treci dan mi je bilo puno bolje, temperatura je nestala, glava je bila kao nova, no opet je bio tmuran,oblačan dan, pa sam odlučio još malo odglumiti bolest, i biti pod njegom, koja mi je pasala.
Tako ležeč u krevetu, sada mi je pred oči došao onaj prizor od prekjučer navečer.Film se je počeo vrtiti unazad, i sada sam postajao sve svijesniji toga trenutka, i sto sam ustvari vidio...Mašta je proradila, razni scenariji su mi se vrtjeli po glavi...što bi bilo, kad bi bilo...Bio sam svjestan da je sad gotovo, kakva mi korist od maštanja?! Samo mi je kurčina u gačama nenormalno narasla, moram se iči olakšati u wc... Digao sam se iz kreveta sa jakom erekcijom, i krenuo put wc-a da ga izdrkam i izbacim misli iz glave i spermu iz jaja.Došao sam do wc-a, još s vrata izvadio 17cm mesa u punoj erekciji i počeo ga navlačiti, prvo polako a zatim brze i brze, vrteči u glavi prizor narajcane pičke od prekjučer..
Poslije mi je mama otkrila da je i ona prisustvovala tom mojem pražnjenju, jer je netom prije došla u kupaonicu ne bi li počistila tuš, koji je bio smješten iza zidiča, taman je došla iza tog zidiča i počela sa čiščenjem,kada sam ja sa dignutim ubodnkom uletio unutra...
Prema vlastitim riječima, nije me htjela prekidati, pritajila se je,odlučila je na suptilan način pristupiti problemu, a i ja sam joj malo olakšao...
Več nakon pola sata opet je došla kod mene u sobu, provjeriti da li mi nešto treba.
Igrao sam igricu na XBOX-u, nisam ju ni čuo da je došla...
- Mario, bolje ti je, vidim...da li trebaš da ti donesem nešto ?!
- Da mama osječam se sve bolje, netrebam ništa sada, hvala ti.
- Da ti skuham još čaja!?
- Ne hvala mama, nije potrebno.
- Reci sine, bilo što..?! - bila je več pomalo naporna...
Možeš mi ga popušiti, to bi bila zaista fantastično, pomislio sam, skoro mi je izletilo, no nisam ništa rekao.
- Posudila sam Blade:Trinity na DVD-u možemo pogledati ako želiš...?!?! - znam da obožavaš taj žanr.
Trznuo sam se - Da, super, kako si znala da nisam gledao taj treči nastavak Blade-a, super možemo ga pogledati danas poslije večere.
- Dogovoreno, baš se veselim, onda poslije večere, idem sad, ti samo odmaraj, zovi me ako što trebaš.
- Ok mama...
Poslije večere mama se je otišla raskomotiti da joj bude udobnije, bila je topla, sparna večer, tako da je došla samo u spavačici, onoj istoj u kojoj je bila i nekidan kada sam pokisnuo.
- Daj ubaci DVD dok ja napravim kavu u kuhinji.
- Može i meni, s mlijekom...
Otišla je po kavu, a ja sam dohvatio omot od DVD-a, otvorio ga i ubacio DVD u player, stisnuo play na daljinskom. Nemalo sam se iznenadio kada nije počeo Blade:Trinity, nego uvodne scene nekog porniča.Taman se je i mama vratila u sobu, i ugledavši prizore na ekranu, odglumila je iznenađenje, no to je bilo daleko od uvjerljive glume, očito je ona imala svoje prste u tome...
- Joj, nemogu vjerovati, kako je to moguče?! Sigurno su u videoteci zamijenili filmove, stavili su ovo umjesto Blade-a. Koj kako mi je zao Mario, što čemo sad?!
Prihvatio sam igru - Ma ništa mama, što je tu je, odrasli smo ljudi, možemo i to malo pogledati, pa na spavanac...
- Jesi siguran - jedva je dočekala takav odgovor - neče ti biti neugodno, znaš da samnom možeš razgovarati o svemu, bez srama...
- Znam mama, ajde premotaj te uvodne scene, neka krene film...i daj mi tu kavu ovamo, što si tamo stala ,ajde dodji ovamo, sjedni, legni se, raskomoti se... - pokušavao sam biti cool, no nije to bilo baš tako.U meni je srce tuklo 200 u minuti.Čovječe, ne dešava se svaki dan da s mamom gledaš pornič. Ništa ismo govorili.Film je več bio na oko 15 min, ja sam mirno sjedio u fotelji, a mama se je legla na dvosjed, pola metra od mene.Gledali smo "dogadjaje" glavnih glumaca, meni je kurac bio na "stand by", ne u punoj veličini, ali dovoljno da se kroz kratke hlače može vidjeti erekcija.Mama, koja je do tad mirno gledala, počela se je meškoljiti na dvosjedu, ispod oka sam vidio da nezna gdje bi sa rukama, siguran sam da znam gdje bi več bile, da ja nisam tu. Bila je sve napaljenija, nju su ovakvi filmovi strašno palili.Bilo je nešto divlje u zraku, samo je pitanje trenutka, kada če netko od nas dvoje popustiti, srušiti sve barijere i predati se strastima.
- Mario!
- Molim mama?!
- Kad več gledamo takav film...reci mi kakva su tvoja ljubavna iskustva?!
Bilo mi je malo neugodno, nikada nisam o tome razgovarao sa mamom, no sada je atmosfera bila takva da mi nije bio problem poceti pricati o tome.Pogledao sam u njezinom smijeru.Ležala je na dvosjedu. Polagano je radila pokrete koljenima, skupljala ih i širila, i iako su svijetla bila zgašena, vidio sam da sa svakim pokretom koljena spavačica klizi prema struku, otkrivajuči više nego pokrivajuči. Rajcala se je, i nije joj bio problem to što sam ja tu.Nisam bio siguran do koje granice je spremna iči, ali sam odlučio prihvatiti igru, pa šta bude...
- Ma znaš...to ti je sve tako...više riječi nego djela - bio sam iskren - spavao sam sa dvije cure, no to ti nije bilo bas ništa posebno.Nisam baš presretan na tom području.Kada bi ti bila tako dobra pa me malo uputila u te vode... - ove zadnje riječi sam rekao potiho, no bio sam siguran da ih je čula.
- Znaš sine, to ti je sve stvar trenutka - počela je s pričom nakon nekoliko minuta, dok je i dalje polagano skupljala i širila koljena, sada sam več bio siguran da u polumraku vidim brežuljak, pa sam sve više skretao pogled u njezinu smijeru, dok je kurac u gačama postajao sve tvrđi -Nama ženama ti paše svakako samo treba pogoditi.I ja isto neki put volim divlji sex, pun strasti, dok neki put volim samo njezan dodir.
Primijetio sam da mama sve više gleda u smijeru mojih prepona, i očito joj se je svidjalo to sto se je naziralo...
Odlučila se je otvoriti - Znaš, jutros sam bila u kupaonici, i čistila tuš, kada si ti ušao - u tom trenutku mi je postalo jasno da je prisustvovala mojem ritualu drkanja, ali nimalo mi nije bilo neugodno zbog toga.
- Aha, mislis ono kada sam...ti si onda bila...joooj...hmmm...pa..jel ti...jel ti se svidio prizor!?
- Da, jako, no nisam te htjela u tom trenutku uznemiravati, svatko ima pravo na privatnost. Ustvari nekako sam bila u lošem položaju iza onog zidiča ,pa nisam baš najbolje vidjela.Jel bi bio tako dobar pa došao tu bliže k meni da provjerim da li se je moj sin zaista tako dobro razvio.Znaš, nisam te vidjela golog jos od devete godine od kad se sam tuširaš...Hajde zlato moje dodji tu k meni na dvosjed, skini tu majicu i hlače, toplo je, htjela bi vidjeti tvoje mladi cvrsto tijelo.I ta izbočina ispod hlača, htjela bi vidjeti taj tvoj veliki kurac, hajde zlato slušaj mamu skini se.
Te njezine riječi su me strašno uzbudile, nikada u životu nisam imao takvu erekciju, kao da če mi se kurac rasprsnuti. Sa svakom riječi me je sve više palila, više nisam tu na dvosjedu vidio svoju mamu, to uopče više nije bilo važno, vidio sam napaljenu pohotnicu koja več dva mjeseca nije osjetila kurčinu u pici, koja ga je toliko zeljela da je bila spremna i svojeg vlastitog sina zavesti samo da zadovolji tu toliko dugo nakupljanu želju.
Takvo tijelo nema mnogo dvadesetgodišnjakinja, kakvo ima mama, sad sam tek postao svijestan toga, da pošalje slike na www.erotskeprice.xxx, pobrala bi prvu nagradu.Kakva čvrsta guza, kakve prekrasne sise sa visoku uzdignutim bradavicama, vrlo sam ugodno iznenadjen, i to me još više napaljuje.Zelim to tijelo, zelim ju jebati!
Bila je dovoljno iskusna i pribrana da primijeni taktiku kao i svaki put na ocu. Kada sam se priblizio, gol, sa maksimalno uzdignutom kitom, sjela je na dvosjed i uzela kurac u usta snazno ga drkajuči.Znala je da sam previše napaljen, i nije htjela odmah ga staviti u picu, nego je htjela da prvo brzo svršim u njezina usta, pa tek onda slijedi prava stvar, kad se ponovno digne.U mojem slučaju se nije ni trebao dizati ponovno, jer nakon što sam zaista nakon nekoliko lizova i pokreta kožicom svršio u mamina usta, kurac mi se nije ni spuštao, vjerojatno od velikog uzbudjenja. Popapala je svaku kap mog sjemena, htjela je biti sigurna da nijedna kap neče doči u njenu picu kada je sada nakon pušenja krenem jebati.Žurila se je to napraviti, jer kožni dvosjed je bio natopljen njenim sokovima, jedva je čekala da ga osjeti unutra.Bila je sretna sto neče morati čekati da mi se kita malo oporavi i ponovno digne, tako jako ga je htjela osjetiti u svojoj utrobi.
- Hajde pastuše moj, zelim osjetiti taj tvoj mladi kurac u svojoj pizdi, hajde zlato stavi mi ga odostraga.
Nije trebala dvaput reči. Okrenula se je na dvosjedu, i stavila svoje čvrste trojke na naslon. Ugledao sam verojatno najljepši prizor na svijetu, prizor koji sam dosada viđao jedino na filmu i na fotografijama. To mi je najdraza poza...taj prizor...guza u obliku srca, i na sredini rascvijetala pica, podmazana, spremna da primi kurac u sebe, to je nešto najljepše...
- Hajde maco nemoj čekati, željna sam kurčine, stavi ga unutra ,molim te!
Htio sam da malo pati, da moli za kurac, nisam joj ga htio staviti odmah, nego sam krenuo sa jezikom istrazivati njeno tijelo.Ljubio sam joj ledja, polako se spuštajuči prema dolje. I onda taj miris picke.Kako je dobar.Bolji od bilo kojeg parfema. Liznuo sam macu polako, jednom, drugi put.To ju je izludjivalo, bila je na rubu, htjela ga je primiti, molila je
- Sreco mamina, zasto me mucis, stavi ga unutra, stavi mami kurcinu zlato moje,stavi ga molim te, molim te stavi ga unutra- jecala je...
Pogledao sam svoj kurac, bio je za trečinu deblji nego inače, i ja sam bio strašno uzbudjen.Prislonio sam glavič na usmine mamine pice i čekao.Čim je osjetila da je tu, na ulazu, sama je krenula guzom prema unazad, tako da čim prije udje do kraja. I onda je krenulo...nabijala se je na kurčinu tako strastveno kako ja to ni na filmu vidio nisam, zadovoljavala je pohotu, uživala je u svakom ubodu. Nije samo glupo skakala po kurcu, radila je to sa osječajem, svaki picin mišić sam osječao na vrhu glavića, vagina je pulsirala, stezala se, sirila, picini sokovi su doslovno tekli niz nogu.
- Oh, jooj, zlato moje, daj mi ga, jos, jos, nabij ga, too, jebi, jebi, jebi, too, stisni mi sisu, stisni jače, too - i njoj je ovo očito bila najdraža poza, drhtala je, i teško disala, bilo je jasno da neče dugo izdržati taj tempo. Vaginalni mišiči su se počeli grčiti, svršavala je uz glasno stenjanje. I ja sam bio na rubu...nekoliko naglih pokreta, i morao sam ga izvaditi, prislonio sam ga izmedju guzova i počeo rigati spermu. Koliko je izašlo...jaja su se stisla, nakon dva ovakva svršavanja zaredom, u njima nije bilo više ni kapi sperme....
- Ovo je tek prvo poluvrijeme, jos me moras zadovoljiti i u guzu, prosli put ti otac nije bio raspolozen za guzu, sada ga zelim osjetiti i tamo.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Vrela pičkica kao zamjena za frižider
by: jaskojas

Dovukao sam doma novi, veći i ljepši hladnjak. E sad, ovaj stari krš trebalo bi prodati… samo, tko će to kupiti? Ništa, dat ću oglas u lokalni tjednik, pa što bude.

Isti dan po objavi oglasa, nazvao je nježan ženski glasić i rekao da joj hitno treba bilo kakav hladnjak jer se njezin baš danas pokvario, a subota je i nema majstora, a ne bi htjela pitati susjedu... Već je postala dosadna.
- Gospođo, ne znam hoću li vam moći danas dovesti taj hladnjak - rekao sam. - Znate, žena mi je uzela auto..., pa jedino ako vi možda…?

- Danas ili nikad! - ljutito je rekla mlada dama i prekinula vezu.
Sranje! A to mi je bila jedina prilika da prodam taj krš. Nakon par minuta zazvoni telefon, a kad tamo opet mlada gospođica koja mi se htjela ispričati za prekid veze i rekla mi samo adresu i neka dovezem hladnjak kada budem mogao. Obećao sam joj da ću ga dovesti već večeras i neka ne brine. I što ću sada? Koga da pitam za uslugu? Preostaje mi jedino brat, ali s njim sam u svađi. Ipak, prešao sam preko svega i preostalo mi je jedino da teška srca njega pozovem u pomoć. Začudo, odmah je pristao, što nije baš uobičajeno za njega.

I tako smo, oko osam sati uvečer, nas dvojica doteglili stari hladnjak do vrata na četvrtom katu, a na vratima se nakon zvona pojavila prava plavuša, s plavim očima, u crvenom kućnom ogrtaču, ispod kojeg su se pri njenim mekim pokretima ruke, lelujale bijele grudi, koje su već do pola izvirile iz dekoltea. Vidjevši to, sledili smo se, baš kao da nas je strpala u hladnjak.
- Izvolite dečki - zacvrkutala je i pokazala nam put do kuhinje.

Još uvijek pod dojmom, pratili smo miris koji je ostavljala iza sebe i njene lelujave pokrete bokovima, a hladnjak je odjednom postao lagan kao prazna kartonska kutija. Čim smo smjestili frižider brat se pokupio i usput mi rekao da me čeka u autu.
U lijepo uređenom dnevnom boravku, ponudila mi je mjesto u udobnoj fotelji i ponudila me sokom, dok mi pripremi novac. U međuvremenu sam već zamišljao kako je ubadam jezikom u toplu rupicu, baš tu u ovoj fotelji, kako je ševim na ovom mekom tepihu, kako stavljam kurac među te meke i tople dojke, a ona ga hvata vlažnim usnama i obavija jezikom, kako…

- Evo izvolite mladiću, ovdje je vaš novac - trgnula me tim riječima iz pohotnih misli, stavivši kovertu na stakleni stolić i sjedajući u fotelju nasuprot meni. Prebacila je nogu preko noge, a rub ogrtača lagano je kliznuo preko njenog bijelog bedra. Nije se ni najmanje potrudila da ga podigne. Rekla je da se zove Ena i već mi je pričala o tome kako joj muž plovi, a desetomjesečna kćerkica spava... Netko u autu ispred zgrade nervozno je počeo trubiti. Netko!? Pa to je moj brat! Ispričao sam se i ustao, a ona me pratila.
- Čekaj! - rekla je prije nego sam otvorio izlazna vrata. -Ovo je za vozača - i pružila mi pedeset kuna. - A ovo je za tebe - i filmski me poljubila s tim crveno našminkanim usnama, dok me istodobno rukom uhvatila između nogu gdje je bilo tvrdo još otkako sam u fotelji bludno razmišljao o njoj.

- Mmmm! - počela je zadovoljno presti čim je osjetila tu veliku izbočinu. Spustila se licem ispred nje i u samo nekoliko poteza strpala je u topla vlažna usta do kraja. Dok mi je glavić bio u grlu, jezikom je palacala po punim jajima i razmazala po njima šminku s usana. Opet sam začuo zvuk sirene ispred zgrade dok mi je prava Sirena isisavala gusti sok. Praznio sam joj se direktno u grlo, dok sam se leđima naslonio na izlazna vrata i čvrsto je uhvatio za plave uvojke. Sve je progutala i oblizala usne, a onda me ponovo poljubila. Bio je to predivan "bouqet" njenih sokova, šminke i mog likera.

Tada me uzela za ruku, a ja sam je, kao dijete koje mama vodi na sladoled, pratio do fotelje gdje me smjestila, opkoračila, otkrila ogrtač, a dvije tople nježne lopte dotakle su mi lice i usne. Ispod ogrtača je imala samo tanke prozirne gaćice od tankog tila, koje je jednim pokretom ruke povukla u stranu i uz uzdah se spustila na tvrdi kurac umazan šminkom. U trenutku sam skliznuo i nestao u razjapljenom grotlu. Samo je sjedila na meni i lagano kružila bokovima dok sam joj raspomamljeno stezao sise i grizao ih... A kada sam na jeziku osjetio kapljice i okus mlijeka mlade majke, nisam više mogao izdržati i prolio sam svoje mlijeko duboko u njoj.

U tom trenutku netko je pozvonio na vrata. Znao sam da je to moj nestrpljivi brat. Mislio sam da će se Ena dignuti s mene i otvoriti vrata… ali nije, ostala je sjediti na meni s mojim komadom u dubini.
- Naaprijeeed! - viknula je umjesto svega.
Htio sam se izvući ispod nje, ali nije mi uspjelo, a moj je brat već bio u boravku. I imao je što vidjeti. Gledao nas je kao ukopan i bez riječi.
- Dođi. Pridruži nam se. Daj da vidim što ti imaš.

Brat mi je malo ostao zatečen kao i ja. Nije znao što bi, da li da se pridruži ili da nas oboje pošalje u rodno mjesto i ode. Vidio sam to po njegovom izrazu lica. Takav je izraz lica imao uvijek kada se nađe pred nekim problemom koji ne može riješiti.
Ipak, nije mu dugo trebalo za odluku. Braco je raskopčao hlače, došao iza fotelje i dao svog mišića maci Eni da ga proguta dok je njena mačkica mučila mog mišića. Kako je pušila mom bratu tako se počela lagano kretati gore dolje i pojačavala tempo dok se braco bližio kraju. Napravila je isto što i meni malo prije – sve je progutala. Tada se braco premjestio iza Ene i smjestio joj ga u guzu. Pohotno je uzdahnula i klonula glavom na moje rame. Bila je u ekstazi. Oči su joj zasjale i pustila je suzu radosnicu pod naletima mog brata, čije sam ubode osjetio kroz pičku, a sperma od prijašnjeg svršavanja lagano je curila iz vrele pice, koja je zamirisala sobom. Cvilila je, kolutala očima i vrtila snažno glavom tako da nas je obojicu kosom tukla po licu...

Pošto Ena voli taj okus muškarca, nas dvojica smo odlučili da joj opet ispunimo želju. I usta. Oba kurca strpala je u usta i pohlepno se nagutala mješavine koju smo joj ubrizgavali.
U tom trenutku zajedničkog vrhunca, brat i ja smo se rukovali i potapšali jedan drugoga po ramenu, kao stari ratni drugovi s bojišnice. Ovo je bila bitka u kojoj svi dobivaju, a nitko ne umire. Bitka u kojoj smo pobijedili mržnju i inat. Enina toplina otopila je zamrzutu bratsku ljubav.

Hladnjak joj ipak nismo poklonili, jer, žena će me, to je u ženskoj prirodi, pitati za novac
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Zbunjen
by: jaskojas

Ni sam ne znam,odakle da krenem.Ovo sto mi se dogodilo u zivotu,nisam ni sanjao,jer i san bi bio super,al kad bi se probudio,negiro bi svaku sitnicu iz tog sna.

Ozenjen sam.Imam jako lijepu zenu.Crna kosa,srednje visine,opasno lijepe sise i dupe.Za jebacinu je stvorena,expert je u tome.Svaki sex sa njom mi donosi novu slast i zadovoljstvo.U kuci zivimo:supruga,mama i mladji brat.
Otac je covjek koji putuje,radi i nikad ga nema u kuci.Non stop je na putu.Bavi se menadzerskim poslovima za internacionalnu prodaju nekih elek.proizvoda.Buraz je klinjo od 14god. on zivi u virtualnom svijetu.Njemu je sve jedno za bilo cim.Samo igrice i racunar.
Mama….to je zena od 46god.,moja miljenica.Zena koja kroz svoj osmijeh ti ulije nadu,kad si najgore razocaran u zivotu.Sa svojih 46god. je jako privlacna zena i izgleda jako jebozovno i budi velike maste mnogih muskaraca.To je zena koja se nikad nije dala da je zivot nosi kako on hoce,prkosi mu,zato i izgleda tako mlada i ocuvana.
Njena crna kosa do guzova,njeno tijelo,te sise,malo prcasta poveca guza,noge zategnute,lice uredno,balgo,lijepa ko lutkica,ona kad hoda po kuci ili po basti nema tog pogleda koji se nece zaustavit na tom tijelu.Al sve je to dzaba,mama ne vidi kurca ni po mjesec dana osim na pornicu.
Bilo mi ju je zao.Takav komad od zene,a kalira bez potrebe.
Moja supruga i ja kad se sexamo jako je glasna,zato sam uzeo spavacu sobu na drugom dijelu kuce.Zivimo u jednom predgradju,imamo svoju povecu kucu i lijepu bastu,u kojoj je sve dotjerano kako treba,jer dvije zenske to odrzavaju.
Ja sam napravio neki tus vani,od stare crne bacve i uvijek bi se ljeti tu tusirao da ne kvasim kupatilo, jel?
Tako jedno predvecrje,radio sam nesto i reko da se malo saperem,onako u boxericama,ispod tusa,slucajno bacim pogled prema prozoru,vidim stora se mice i neki odraz iza store.Udjem u kucu,a supruga se naguzila u ljetnoj haljinici,trazi nesto na podu,ja joj pridjem i pritisnem kurac uz njene guzove,prepala se i skoci.Kazem ja sta me posmatras kad se kupam,kaze ona:de sta ti je,cijelo vrijeme cistim,nisam to ja bila.
Dala me u razmisljanje ko je to,jer samo su ona i mama kod kuce,buraz je kod druga na partiji igirica.Posle par dana,usao sam u vanjsku šupu da pocistim od nekih kladića,kad ulazi moja mama.kako iz tame je ugleda na vratima,svjetlost joj prodire kroz ljetnu haljinicu i ocrtava jako izvajane jake noge.Odma me nesto uzbudilo i poceo sam naglo disati.Kaze ja dosla da ti pomognem,zena ti je otisla do male pijace po voce i povrce.Poceli smo slagati te kladiće i svaki put kad se sagne pred mojim licem se ukazu te sise koje kipe iz crnog grudnjaka,penis mi je poludio u sorcu,nije mogla da ne vidi toliku izbocinu.A kad se okrene i malo se naguzi,guzica jaka poveca,mesnata,kukovi ne toliko siroki,ma bas stvorena za guzenje.Nekim slucajem kako se posla vratit nazad,papuce su joj zapele od par klada i podje da pane,ja priletim i nekim slucajem joj se guzovi zalijepise za moje prepone i kurac koji je bio u punoj erekciji uletio je mami u guzni procjep,osjetio sam tu mekocu tih maminih guzova,i za cudo bozije,nije se odmah otrgla od mene,vidio sam joj na koži trnci su je obuzeli,zastala je mozda nekih 4-5sec.
Onda se polako pomjerila i pogledala me tad nekim pogledom,fakticki bio sam streljan njime.Nastavili smo radit,al mama je bila sve vise rastrojena,zapuhana,malo radi pa sjede na neki panj,zadigne haljinicu do po vis koljena,puse sebi u sise,a ja to samo posmatram i gutam je ocima.Ko ne bi kad izgleda ko boginja.
Pitam ja nju jel dobro,kaze mi odo malo umit lice,pratio sam je dok hoda do vanjske cesme,njise tim bokovima,cak i bolje nego do sad.naguzila se preko betonskog korita i umiva se,pa mokru ruku gurne ispod haljine i brise sise.Primijetio sam da joj je taj stisak od moj penis promijenio raspolozenje.Al da joj nije godilo,ne bi se zadrzala par sekundi.vratila se u šupu i nastavili smo radit,kako se kamara smanjivala bili smo sve blize jedno drugom,ja sam cucnuo i skupio par komada kladica,a ona po vis mene se naguzila i kupi ih,ja polahko,al ne primijetno joj zavirim pod haljinicu,a ispod crne gacice i velika mesnata picka,koja buja ispod gacica.
Tad je neki uzdah izaso iz mene,ne kontrolisan…hhhaaaaaaaa,ona onako naguzena se okrenula premi meni, a ja kako gledam u guzove ne skrecem pogleda.
Kaze mi:sta ti gledas,moju guzicu jel kako te nije stid,imas onakvu zenu a,meni se zavirujes pod suknju,bezobraznice jedan.
Ja uspanicen,reko izvini slucajno sam,al sta cu kad imas mama super guzu,ko ne bi gledo u nju.Sjeo sam na panj i ona polako pridje do mene i kaze mi:
-dobra u mame guza jel?
-da mama super ti je,mozes imati s njom koga pozelis
-a bil ti malo da ti mama da guze a?
e tu recenicu cu pamtit dok sam ziv….
-pa,pa,pa hocu mama…
zbunjen sam bio totalno,jer vidio sam da i ona nije mogla odolit onoj izbocini iz sorca i dugo ne jebana.vrata od supe su nam bila malo sa strane sad tako da nas niko nije mogo vidjeti, a cuje se auto kad udje u bastu,tako supruga moze doci i culi bi je.
Ja onako sjedim na tom panju,mama mi prilazi polako,opkoracuje me i sjeda na mene.Polako mi je jezikom usla u usta i poceli smo se ljubit i sisat jezike jedno drugom,a dole se trljala od moju kurcinu koja je strcila iz sorca.Onako zadihani,ona opet ustade ,svuce gacice,ja polako zadignem onu haljinicu,kad pred mojim licem ukaza se rupa mog zivota,ta picka,taj procjep,te debele nabrekele usmine,picka joj je doslovce pulsirala,sama se otvarala.polako sam joj poceo lizati klitoris i ulaziti jezikom sve dublje u maminu vaginu,a ona onako rasirenih nogu i spustila je haljinicu preko mene,tako da sam bio ko u malo satoru zadovoljstva.
Rukama sam joj mijesio guzove i tako je nabijao na svoj jezik,uvalcio sam klitoris u sebe ko vakumom.Izvijala se od dobrote,i samo je dahtala blagim tonom aaaaaaaaahhhhhhh…..mmmmmmmmm…….aaaaaa,vidi se da nije dugo to dozivila.Onda me uzela za glavu i polako me dovukla do svojih usana,poceo sam je ljubit,razmazao sam joj sokove po njenim usnama,onda je cucnula,svukla moj sorc i pred njom se ukaza moj penis od nekih 17cm,pocela ga je polako palacat jezikom i onda halapljivo gutat,a kako je cucala,haljinica sezavratila do prepona,joj kakve noge ima i guzu nisam mogo vjerovat,a jedna sisa joj je vec bila napolju.dok je pusila kurac,ja sam mijesio tu sisu i uvrco joj bradavicu.Tad se uspravila,otisla do zida,malo se naguzila,i kaze mi:
-dodji,jebi mamu,nemogu sine vise,picka hoce da explodira
polako sam joj prisao,zadigao haljinicu,a guza strci ovamo ko dvije lopte,a izmedju nogu pickurina ko manji novcanik,sva natekla.Polako sam joj poceo trljati penis od usmine i zavuko sam joj do jaja,bila je uska jer nije dugo bila jebana.Kad sam ga stavio cuo sam krik iz nje….ooooooooooj majko mila.Tad se sama pocela nabijat,tako da su guzovi dosta glasno lupkali od moje prepone.Nabijala se,pa ubrza tempo,pa se okrene,zbaci svoju kosu,gleda me ravno u oci,grize donju usnu,pa se uspravi tek toliko da kurac ne ispadne iz picke,pa se zvalimo preko ramena i opet tako.Onda je htjela,da je jebem na panju,nekako je sjela na njega,rasirila jednu nogu a drugu sam ja pridrzavao i poceo sam je guslati tu na panju,a sise se razlile po njoj i samo se treskaju gore dole.Odjednom je zavapila:
-sine….aaaahhhh hocu svrsit,ne mogu vise
uzela je moju ruku i stisnula sebi sisu,tako je i svrsila uz jak izdisaj jer nije smjela glasno da nece ko cuti.Takav orgazam nisam nigdje vidio,pa kipila je sperma iz nje kako vadim pa ubacim kurac u nju.Onda je dosao red i na mene,uspravila se sa panja i naguzila se,kaze mi:
-gurni mami u procjep guze i trljaj se tako.svrsi po meni slobodno.
Stavio sam ga medju mamine guzove,doslovce ga je prugatala i tako sam poceo trljanje kad je sperma izletila iz mene po maminim ledjima i cmaru,sva je bila umazana spermom,onda je sve to razmrljala rukom po cmaru i vagini.ustala je sredila se malo i kaze mi:-ne do Bog da ko saznaza,ovo mora biti nasa tajna citav zivot.a mi ako mognemo ovo ponoviti koji put,ne bi bio lose.I samo da znas neki dan kad si se kupao,ja sam te posmatrala sa prozora i ujedno sam trljala klitoris kroz gacice.
Nisam mogao vjerovati da sam citav zivot bio sa potencionalnom kurvom pod istim krovom samo je to znala skriti na svoj nacin.
Posle tog dana smo se tucali kad god nam se ukazala prilika
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 335 336 338 339 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Apr 2024, 12:24:31
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.139 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.