Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Apr 2024, 22:25:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 1 Član i 18 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 334 335 337 338 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Erotske price  (Pročitano 26633058 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Tražim ljubavnika za svoju ženu
by: jaskojas

Mi smo bračni par koji su već prešli čerdesetu godinu života. Relativno dugo smo u braku. Oboje smo mladoliki, barem tako kažu. Usudim se reći da je moja supruga prilično zgodna i atraktivna žena. Kada imate zgodnu i sexi ženu onda morate prihvatiti i činjenicu da će biti predmet želja mnogih muškaraca i pomiriti se s tim ili ćete popizditi od ljubomore. Ja spadam u kategoriju onih muškaraca koje uzbuđuje činjenica da ih žena vara, tj. da se jebe s drugima. Njena šaranja započela su već u ranoj fazi našeg braka no meni je dosta dugo trebalo da to shvatim. Moram priznati da je to radila izuzetno pametno, i vješto je glumila vjernu suprugu. U nekoliko navrata kod mene se pojavila sumnja ali ništa više od toga. Prva greška kod nje bila je kada se upustila u avanturu s jednim mojim dobrim znancem. Najprije sam sumnjao jer mi je njihovo ponašanje bilo neobično, u stvari neki instinkt je proradio i kasnije sam shvatio da sam bio u pravu, a onda sam si dao malo truda pa sam je pratio i vrlo brzo sam otkrio da se sastaju meni iza leđa. OK, to je bilo to.
Ne mogu sad reći da nisam osjećao neku vrstu ljutnje jer mi je moja žena nabijala rogove ispred nosa s čovjekom kojeg sam gotovo smatrao prijateljem. Ali ta ljutnja ispreplitala se s uzbuđenjem kojeg sam također osjećao. Odlučio sam šutjeti i čekati dok ne razmislim kako točno postupiti. No stjecajem okolnosti, o kojima neću sad tu pisati da previše ne duljim, ta se veza raspala.
Znao sam da će u dogledno vrijeme pronaći novog ljubavnika. Tako je i bilo. U periodu cca dvije godine imala je dvojicu ljubavnika za koje sam saznao. Jedan je bio visoko obrazovani mladi muškarac a drugi je bio konobar u jednom kafiću u koji je zalazila na kavu. Obojica su bila oženjena pa je to vjerojatno bio razlog što veze s njima nisu dulje potrajale. Moguće da je bilo još njih ali ja to ne znam.
Bio sam konačno spreman otvoreno porazgovarati sa ženom i predložiti joj da prestane sa skrivanjem i da pronađe ljubavnika na dulje staze a da se i ja s vremenom uključim u igru. Ne bi imao ništa ni protiv ljubavnog para ali to bi možda bila iduća faza. No prije nego sam uspio realizirati taj planirani razgovor moja žena napravila je kardinalnu grešku.
Spetljala se s jednim rastavljenim muškarcem, nešto mlađim od nje što je nebitno ali samo da spomenem. Sve bi bilo u redu da je taj tip htio samo avanturu i povremeni sex. No on se zaljubio u moju ženu. Tu nastaju problemi. Najprije ju je obasipao neviđenom pažnjom, slatkim riječima i poklonima. To je rezultiralo time da je moja žena počela provoditi više vremena s njim nego sa mnom. Sve to joj je godilo i vjerojatno se i ona u njega zaljubila mada to nikada nije otvoreno priznala. Preduboko i predaleko je u toj vezi otišla a kada je konačno shvatila da je zabrazdila on joj nije dopuštao da samo tako prekinu. Otkrila je njegovu neugodnu narav. Njegova posesivnost ju je gušila i umjesto da uživa u povremenom sexu sa strane počela je doživljavati silne neugodnosti.
Zvao bi je telefonom i na mobitel nebrojeno puta na dan, dolazio je autom pred našu kuću a naposlijetku je jednostavno došao u kuću po nju. Djelovao je ljutito i agresivno a predstavljao se kao bratić ženine kolegice s posla. Shvatio sam da su stvari izmakle kontroli i sad su moji planovi pali u vodu. Supruga mi je postala nervozna. Jasno je bilo da je pod stresom a na licu i u očima lako se mogao uočiti i strah.
Nije bilo druge nego da joj iskreno priznam kako znam da me vara i kako znam da joj je taj tip ljubavnik. Najprije je sve negirala. Očajnički se trudila izmisliti nekakvu suvislu priču kojom bi me uvjerila da griješim iako je znala da od toga nema koristi. Tada sam i ja napravio grešku. Njezino ponašanje toliko me razljutilo da sam joj odlučio nabrojati ljubavnike za koje sam znao a posebno sam joj na nos nabio avanturu s mojim znancem koji nam je dolazio u kuću. To je onda rezlutiralo time da je briznula u plač. Shvatio sam da smo oboje pod stresom i da se moramo otarasiti tog neugodnog tipa. Ona je još više bila isfrustrirana jer sam ja u ljutnji koja me obuzela spomenuo razvod braka.
Jednog dana kada ju je tip nazvao zamolio sam je da mi da telefon i odlučio sam porazgovarati s njime. Objasnio sam mu kako sve znam i kako je sad došlo vrijeme da je ostavi na miru. Za divno čudo razgovor s njim čak nije bio ni neugodan. Djelovao je razumno i smireno, nadasve kulturno što me je čak iznenadilo ali i zavaralo. Rekao je kako shvaća situaciju i da mu je žao zbog svega te kako jedino želi da se nas troje nađemo te u miru, normalno, porazgovaramo. Činilo mi se to u redu pa sam naivno pristao. Pitao je može li doći kod nas doma i ja sam pristao.
Dan-dva kasnije on je i došao kako smo se dogovorili. Uistinu je djelovao posve smireno i u redu. Rukovali smo se i sjeli u dnevni boravak, ja, on i moja žena. Ponudio sam ga pićem i vrlo brzo smo zapodjenuli razgovor zbog kojeg smo se i našli. Ukratko sam mu objasnio da sve znam i da sam preko svega prešao, ženi oprostio a i ona želi ostati u braku sa mnom. On je opet rekao kako sve razumije i kako mu je iskreno žao što je njoj, a i meni, prouzročio svu silu neugodnosti. Priznao je da se iskreno zaljubio i pogriješio. Primjetio sam da je ženi laknulo. Napetost je kod svih nas na očigled popustila.
Prva naznaka da tip ne misli baš tako kako priča pojavila se u trenutku kada je žena otišla u kuhinju skuhati kavu. Dok je nije bilo u sobi počeo mi je pričati kako je i ona njemu uzvraćala ljubav i govorila kako će se rastati te udati za njega. Kako mu pričala ne baš lijepo o meni i slično. Kada se žena vratila on je prekinuo te priče. Opet je bio fin i uljudan do maksimuma. U trenutku kada je odlučio otići zamolio me, gotovo skrušeno, bi li imao nešto protiv da on i moja žena odu sami negdje na kavu i još malo popričaju? Moram priznati da me je zbunio. Pogledao sam ženu i ona se kolebala a onda konačno rekla kako može ali negdje u blizini i to najviše pola sata. Pristao je a i ja se više nisam protivio. Otišli su, on u svom autu a ona s našim autom.
No umjesto pola sata to se oduljilo na skoro dva sata. Pokušao sam je zvati na mobitel ali bio je isključen. Sad sam se već iskreno zabrinuo. Napokon kada je žena stigla kući laknulo mi je. Naravno da sam je pitao gdje je tako dugo. Ispričala mi je kako ju je molio i kumio da ne prekidaju, kako je on i dalje spreman oženiti je, čak je i plakao. No, kako je rekla, na kraju je shvatio da je ipak kraj. Kasnije je ispalo da je sve to uglavnom bilo točno samo je izostavila jedan vrlo bitan dio priče.
Nakon možda dva-tri dana tip me nazvao. Pitao je bi li se mogli naći negdje na piću, samo ja i on. Nisam imao baš volje sastajati se s njime i to sam mu rekao. No on je inzistirao govoreći mi kako mi mora nešto vrlo važno reći i to je onda definitivno zadnje. Misleći kako ćemo ga se napokon riješiti zauvijek pristao sam. Našli smo se u jednom kafiću i nakon nekoliko neobaveznih rečenica krenuo je na stvar. Najprije me pitao znam li da je ona uz mene imala i druge ljubavnike jer on se malo raspitivao i saznao kako je šarala. Odgovorio sam mu kako se to tiče samo mene i nje i kako ne razumijem što tim pitanjem želi postići. Potom je nastupio vrlo bezobrazno i drsko pitavši me kako mogu živjeti s kurvom? Nastojao sam ostati smiren i pitao sam ga zašto bi onda on želio živjeti s kurvom? Odgovorio je kako bi on nju vrlo brzo doveo u red. E sad mi se stvarno zgadio i to sam mu rekao. Također sam mu rekao da je bolje da sad odem jer dolazim u iskušenje da ga mlatnem po nosu. Tada je rekao kako mi mora reći još samo jednu stvar. Čekao sam da čujem... One večeri kada je bio u našem domu i kada je zamolio da ode s njim na jednu kavu uopće nije mislio na kavu. Umjesto na kavu otišli su na tzv. oproštajni seks. To je bilo zadnji put da ju je pojebao a ja sam eto, kako je rekao, ispao naivac.
Uistinu sam bio ljut. Došavši doma morao sam reagirati burno. Moja žena sad je bila skroz slomljena. Pitao sam je zašto je lagala i nije mi iskreno rekla što se dogodilo. Odgovorila je da ju je bukvalno primorao na seks prijeteći joj kako je u protivnom neće ostaviti na miru već će joj i nadalje zagorčavati život. Nisam imao razloga ne vjerovati joj da je bilo tako.
No ni tu nije bio kraj. Već iduće večeri tip je nazvao. Javila se žena a kada je problijedila shvatio sam da on zove. Stavio sam ga na spikerfon kako bi čuo razgovor, ali da se i ja mogu uključiti. U početku dok nije shvaćao da je uključen spikerfon nastojao ju je nagovoriti da se nađu. Rezolutno je to odbila. Kad je shvatio da uistinu neće pristati počeo ju je "častiti" najpogrdnijim riječima. Nazivao ju je kurvom, droljom, nifomakom... Konačno mi je dopizdilo i morao sam mu zaprijetiti da ukoliko još jednom nazove morati ću ga prijaviti policiji zbog uznemiravanja. Shvatio je da mislim ozbiljno pa je smirio ton. No i nadalje je provocirao ali sada smirenim glasom. Pitao me je zašto uopće želim nastaviti živjeti s takvom ženom koja me vara? Rekoh mu kako to nije njegova briga i da više ne naziva jer ću ga uistinu prijaviti policiji a ako bude potrebno i osobno potražiti.
Nekoliko dana kasnije presreo ju je kada je išla s posla a kada je ona uzela mobitel i nazvala mene, ne želeći s njim razgovarati, sjeo je u auto i otišao. Od tada uistinu više nije maltretirao ni nju ali ni mene.
********************************************************

Eto to je ta moja priča koju sam iskreno odlučio podijeliti svama. Jedan idiot sjebao je čitav moj plan i sve moje ideje. Naravno da je trebalo proći izvjesno vrijeme kako bi se situacija posve normalizirala. Tada sam polako pokušao sa ženom razgovarati o mogućem ljubavniku. No ona je rezolutno odbijala takve ideje. Nije uopće željela razgovarati na tu temu. U njezinom pogledu, držanju, glasu uočio sam sumnju. Naime mislim kako se plašila, i plaši, da to možda nije neka moja provokacija. Iako sam je nastojao razuvjeriti u takvo što ona jednostavno ne želi o tome otvoreno razgovarati. Uporno je odbijala i još odbija takvu ideju i uopće razgovor na tu temu.
Znam da su je njene avanture dovele u situaciju da bude ozbiljno uzdrmana i ranjena i da je ona toga svjesna. Odlučio sam nikada više ne spominjati tog idiota i pustiti da vrijeme polako učini svoje. Nisam želio ništa forsirati. Danas znam da se ona u potpunosti vratila u normalu. Osim toga više sam nego siguran da me opet vara samo što to čini mnogo pametnije i suptilnije. Ipak je starija i iskusnija a proživljeno bolno iskustvo joj je bila itekakva škola. Nemam nikavih dokaza da me vara ali osjećam to. Ne želim vršiti neke svoje istrage po tom pitanju kako ne bi zeznuo stvar.
Upravo stoga sam se odlučio ovako, ovim putem, pronaći nekog normalnog, zdravog i pouzdanog koji bi uz moju svesrdnu pomoć pokušao zavesti moju ženu. Dobro bi došao i par (ljubavni ili bračni). Čak sam se bavio mišlju da se uključi par pa da onda dama pokuša zavesti moju suprugu a kasnije bi se uključio i njezin partner, pa onda naravno i ja. Imam razrađeno nekoliko mogućih scenarija te ću svakom onom koji mi se javi (pojedinac ili par) rado to detaljno opisati.
Moram još naglasiti da godine nisu važne ni presudne, da moja žena preferira crnopute muškarce, da bi bilo poželjno (ne i obvezno) da osoba ili par budu, makar blago, BI orijentirani.
U svakom slučaju poželjno je da ste iz Zagreba ili okolice.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Ja i moj sin
by: Johnvejn

Evo jedne price koja je umobolna, ali je zato jako zanimljiva!!!!! OBAVEZNO PROCITAJTE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Čitajući Cathouse odlučila sam vam i ja poslati svoje iskustvo.

Zovem se Silvija K.. sve se dogodilo kada sam živjela u Sloveniji, imali smo kuću u predgrađu Ljubljane.

Kako sam se rano udala, s 18 godina, otišla sam s mužem živjeti kod njega u Sloveniju. Sa 19 godina rodila sam sina Alena, a s 29 ostala sam udovica, sama sa sinom.

Muž mi je poginuo u prometnoj nesreći, i ja se više nisam udavala, mada sam imala ponuda jer sam bila lijepa žena, lijepih nogu, tijela, duge smeđe kose, zelenih očiju. Uvijek sam oblačila minice – nešto malo iznad koljena, jer sam imala stvarno dobre i lijepe noge. I još sam sada sa 42 godine lijepa, zgodna i poželjna. Kada je suprug poginuo, moj sin imao je 11 godina.

Od smti oca povremeno bi prespavao samnom u krevetu, jer je znao noću plakati za tatom. Malo – pomalo prestao je plakati, i sa 14 godina definitivno se preselio u svoju sobu. Rekao je da više nije malo dijete i da ga nije strah.

Povremeno bi znali viđati jedno drugo u gaćicama, on mene i u grudnjaku. Sve je to bilo onako sporedno, na brzinu, dok bismo se spremali on u školu a ja na posao. Jednom me slučajno vidio golih grudiju, i to kada sam rano ujutro išla na wc. On je već bio u kupaonici i pišao je. Ja sam na sebi imala prozirnu spavaćicu plave boje ispod koje su se jasno vidjele moje sise, i bijele čipkaste gaćice. Imam velike grudi, šesticu, tako da su se jasno vidjele. Nisam tome previše posvećivala pažnju, jer sve je to bilo slučajno.

Tako smo polako živjeli; on u školu, ja na posao. Godine su prolazile, a ja sam svoju seksualnu pohotu rješavala samozadovoljavanjem, milovanjem i trljanjem pičkice rukom i vibratorima. Kupila sam jedan na baterije i jedan plastični.

Jednom sam pospremajući Alenovu sobu pod jastukom pronašla erotske i porno časopise, malo sam ih listala i čitala pričice. Uzbudila sam se, uzela jedan magazin, otišla u svoju sobu, skinula se i sjela nasred kreveta. Milovala sam se od pičkice gledajući slike golih muškaraca i mladića. Imali su lijepe, tvrde, nabrekle kurčine. Pička mi se navlažila. Trljala sam je rukom, a drugom sam milovala sise i stiskala bradavice. Sise su mi se ukrutile, bradavice stvrdnule i stršale kao dva bombona. Pička mi se počela sve više i više vlažiti, sokovi su mi se cijedili po ruci, kroz prste... nisam više mogla izdržati. Izvadila sam vibrator iz ladice i uključila ga. Lagano je počeo zujati. Gurnula sam ga u pičkicu. Njegovo vibriranje u mojoj utrobi izazvalo je i rasplamsalo vatru, sokovi su se cijedili dok sam prvo lagano a onda sve jaće gurala vibrać u unutrašnjost pičke.

Drugom rukom mijesila sam sise, štipala i natezala bradavice. Uspalila sam se totalno. Pičkini vaginalni mišići obujmili su vibrator i stiskali ga , bližila sam se vrhuncu. Gurala sam ga sve brže i brže gledajući sliku s tvrdim, uzdignutim, nabreklim kurcem. Svršila sam protresena snažnim orgazmom. Ostavila sam vibrator da vibrira u mojoj pičkici sve dok se nisu stišali grčevi.

Smirivši se čula sam lavež susjedovog psa. To je značilo samo jedno, moj se sin vraća iz škole. Čula sam otključavanje vrata, na brzinu izvukla vibrator iz pičkice i pospremila ga u ladicu. Onako gola zaogrnula sam se kučnim ogrtačem, odjurila u sinovu sobu, vratila časopis i otrčala se u kupaonicu istuširati. Stala sam pod tuš, pustila vodu i tako stojeći pod toplom vodom razmišljala «Uh, ovo je bilo blizu. Što da me sin vidio u onakvom stanju? Što bi se desilo da je došao kući i zatekao mamicu kako se igra s vibratorom?»

Alen je viknuo, «Mama, gdje si?», a ja sam mu odgovorila da se tuširam. I pod tušem su mi lebdjele slike golih muškaraca iz porno časopisa. Nisam izdržala – opet sam se trljajući picu rukom i spužvom dovela do orgazma. Cijelu noć proganjale su me slike tipova s uzdignutim karama. Lagano sam se trljala i jebući se vibratorom zadovoljavala pohotu i potrebu za muškarcem s kojim nisam bila bila od suprugove smrti.

U meni se javila već predugo uspavana žena koja ima ima potrebu i želju za seksom. Tu pohotu gasila sam vibratorom, ali nije to bilo ono pravo.

Tako sam se i nadalje samozadovoljavala sve do 35. rođendana. Baš je bio četvrtak, i petak je bio neki praznik, tako da smo sin i ja imali cijeli vikend za sebe. Nisam trebala ići na posao, ni on u školu. Prije par dana napunio je 17 godina, pa smo to htjeli skupa proslaviti, moj i njegov rođendan. Taj četvrtak vratila sam se ranije s posla i kako nisam zatekla Alena u njegovoj sobi, otšla sam u kuhinju. No nisam ga našla ni tamo. Pitala sam se gdje je. Iz dnevnog boravka, koji je izdvojen iz ostatka kuće, dopiralo je nekakvo stenjanje i vriskanje.

Polako sam se približila, a kako su vrata bila malo odškrinuta, prvo što sam vidjela bio je porno film koji se vidio na televizoru. Pomaknula sam vrata i vidjela Alena kako gol sjedi na trosjedu i nateže svoj tvrd, dignut i nabrekli kurac. Zaprepastila sam se kad sam ga ugleala. Taj veliki kurac, debelog crvenog glavića.... Nisam ni sanjala da moj sin ima tako veliki kurac; po mojoj procjeni bio je dugačak 19 ili 20 cm. Malo sam gledala u ekran malo u sina kako drka. Nisam mogla skinuti pogled s njega. U utrobi su mi se javili žmarci, pičkica počela svrbiti, sokovi su se cijedili iz nje. Nisam se mogla pomaknuti. Trljala sam je preko suknje. Majčinski dio mene govorio je, «Makni se, ne smetaj mu», a ženski dio, dio uspaljene žene koja u sebi već dugo nije osjetila kurac vikao je «uđi i uživaj». Borila sam se s osjećajima. Prevladala je uspaljena žena...

Ušla sam u boravak sva u nekom transu, sjela na fotelju, tako da mi se suknja zadigla, i vidjele se moje duge lijepe noge, halteri s crnim čarapama i čipkaste gaćice. Voljela sam nositi erotsko rublje, haltere, čipkaste gaćice u svim bojama. Sin je s trosjeda zgrabio jastučić i nabrzinu prekrio kurac, a ja sam ga mamila svojim nogama i rubljem. Besramno bih širila noge, prebacujući ih jednu preko druge , a Alen je samo promatrao.

Bila sam uspaljena, skroz mokrih gaćica od sokova koji su se nazaustavljivo slijevali iz pičkice, usmine su mi se rastvorile i nabrekle. Nisam više mogla izdržati. Ustala sam s fotelje, skinula crnu bluzu, otkopčala grudnjak, jer su mi krupne sisetine nabubrile a bradavice se ukrutile.

Grudnjak mi je samo smetao. Skinula sam crveni šos i bacila ga na fotelju, pa crne gaćice natopljene sokovima. Bacila sam ih sinu u glavu i rekla, «Evo što si učinio sa svojim zabavljanjem». Tako sam ostala gola pred sinom, samo u halterima, čarapama i crnim štiklicama.

Prišla sam Alenu koji je sjedio na trosjedu, maknula jastučić s njegovog tvrdog kurca, kleknula mu među noge i nabrekli kurac metnula među krupne sise. Čvrsto sam ih stisnula da mu ga što bolje uklještim i počela po njemu kliziti gore – dolje. Svaki put kad bi mu glavić provirio među sisetina, polizala bi ga jezikom. Nestale su sve barijere između sina i mene. Ponašali smo se kao muž i žena. Stenjao je «mama», što mi je prvih par puta bilo neobično. Zatim ga je gurnuo stopalo među moje noge i nožnim palcem mi trljao pičkicu koja se još više raširila. Počela sam se sama nabijati na Alenov palac s kojeg se slijevala sluz iz moje rodnice.

Vidjevši na sinovu glaviću kapljice znala sam da se bliži svršavanje. Izvadila sam kurac iz sisa, malo ga lagano trljala rukom, pa milimetar po milimetar uvlačila u usta. Par puta sam se zagrcnula od njegove debljine, no malo pomalo usisala sam ga do grla. Lizala sam ga, sisala i uvlačila u usta. Bližio se orgazmu – svršavaanju, a ja sam se sve jače nabijala na njegov palac. Glavić mog sina uskoro mi je bio zabijen duboko u grlu pa sam morala disati kroz nos.

Kurac mu se odjednom počeo tresti, prvi mlaz vruće sperme završio mi je u želucu. Gutala sam njegovu spermu i držala ga u ustima sve dok nije išpricao i zadnje kapljice sperme u moja usta. Bio mi je među usnama sve dok se nije smanjio, a i onda sam ga još malo sisala i lizala. Kada je špricnuo spermu, cijelim tijelom protresao me snažan orgazam. Svršila sam na njegovom palcu.

Digla sam se iz čučečeg položaja i onako gola sjela pred sina. Alen je kleknuo, glavu zario u moju pičku i počeo jezikom čistiti sokove.

Rukama me primio za guzove, lagano ih mijesio i milovao a jezikom švrljao po rupi. Pizda mi se opet počela vlažiti. Sokovi su se cijedili po sinovu jeziku, a on ih je razmazivao malo po klitorisu, malo po rastvorenim usminama. Povremeno bi gurnuo jezik u unutrašnjost moje pičke i jebuckao me njime. Ja sam se onako raspamačena opet bližila orgazmu. Pomislila sam kako je svašta naučio u porno filmovima i iz erotskih časopisa, jer je lizao moju pičku znalački.

Odjednom mi je srednjak gurnuo u stražnjicu, u anus. Podivljala sam, orgazmi su mi protresali tijelo. Izvijala sam bokove, uhvatila malog rukama za glavu i jače je pritisnula na pičku. Tako sam se sama trljala o njegov jezik, sve brže i brže... osjetila sam da mi se iz utrobe približava onaj veliki orgazam. Izvila sam tijelo i bolje se naslonila na njegova usta. U tom času tijelom mi je prostrujio orgazam od kojeg su mi klecale noge. Da me sin nije držao za guzove, sigurno bih se srušila, stropoštala na pod. Dok su me tresli mali orgazmići, Alen me i dalje lizao.

Kada se sve smirilo, sin se dignuo, zagrlio me i strastveno poljubio. Ljubili smo se vatreno i strastveno. Jezici su nam se sudarali a njegov kurac opet se počeo dizati i udratai me u venerin brežuljak, dok su mi se sise gnječile s njegovim prsima. Nisam više mogla izdržati. Prestali smo se ljubiti, rukom sam ga uhvatila za nabrekli tvrdi kurac i rekla mu, «Želim te osjetiti u sebi, hoću taj tvoj tvrdi kurac u pički.»

Alen je gurnuo ruku među moje noge, dlanom prekrio pizdu i trljajući mi usmne rekao, «I ja to želim, da ga metnem u tvoju vruću pičkicu.» uzeo me u naručje i nosio prema spavačoj sobi. Lagano me spustio na krevet, otišao zaključati vrata i isključio telefon kako nas niko nebi omeo u prvoj ševi.

Legao je kraj mene. Malo smo se ljubili, milovali prije nego sam ga opkoračila i počela se sklizati po njegovom tvrdom kurcu. Purpuran i debeo glavić polako mi je razdvajao usmine. Sva sam se naježila od ugode kada mi je počeo ulaziti u unutrašnjost mokre pičke. Polako sam se spuštala na njega, centimetar po centimetar, dok nije sav bio u meni. Natakla sam se na sinovu kitu sve do maternice. Moji vaginalni mišići obavijali su i stiskali njegov kurac. Sjedila sam tako par minuta, nabodena na njega i onda se počela ritmički spuštati gore dolje po batini koja je bila skroz mokra od mojih sokova.

Mali me uhvatio za sise, mijesio ih, ljubio, lizao i sisao. Stenjala sam od zadovoljstva dk mi je pizdina unutrašnjost rastezana do krajnih granica. Urlala sam kao parna lokomotiva. Ispunjena do kraja uživala sam u svakom nabadanju dok su mi prvi orgazmi počeli grčiti mišiće. Sve sam se jače nabijala, galopirala sam na toj kurčini dok mi je sin sve jače i brže mijesio sise. I on se bližio svršavanju.

Osjetila sam kako mu se kurac počeo lagano trzati i tresti u meni. Odjednom je iz njega šiknula vruća sperma. Punio mi je pičkicu dok sam ja u bunilu prvog pravog orgazma nakon toliko godina vikala, «To! To! Samo takoooo!»

Ostala sam navučena na njega sve dok se nije smanjio i ispao. Skinula sam se sa sina, kleknula i polizala mu kurac. Milovali smo se i ljubili sve dok njegov lijepi kurac opet nije nabrekao i bio dovoljno tvrd da me nastavi tucati. Opet sam raširila noge, sin se smjestio između njih. Glavićem mi je protrljao stidne usne koje su bile skroz natečene od žestoke jebačine. Rekla sam mu da polako gurne kurac u moju, još vlažnu pičku. Nabio mi ga je do jaja, tako da sam osjećala kako mu je glavić ušao u moju maternicu. Nogama sam mu bujmila kukove. Alen se počeo ritmički kretati nutra – van, a ja sam ga skroz raspomamljena nogama sve jače stiskala i štiklicama bockala u stražnjicu.

Izdigla bih pičkicu da se snažnije i jače zabije u mene. Da me rasturi. Nije mi ni to bilo dosta, htjela sam da mi razdere pičku pa sam nogu premjestila na njegova ramena. Sada je jače prodirao, užitak se počeo miješati s boli, a mene to nije smetalo. Uživala sam sa svakim njegovim prodiranjem sve više. Kada je iz jaja iscijedio i zadnju kap, polako je legao na mene i ljubio mi sise. Osjećala sam njegovu težinu na sebi, bilo je ugodno. Tako smo se malo odmarali, ali nije trajalo dugo jer smo bili napaljeni, željni seksa. Sina je uzbuđivalo moje golo tijelo a i mene njegovo.

Uhvatila sam ga za kurac i lagano mu ga drkala. Igrala sam se s njim a on me rukom trljao po pičkici. Bili smo mokri od znoja. Alenov kurac opet je otvdnuo u mojoj ruci.

Sin mi je kurat na djeda, mog oca. On je isto nimao velik kurac. Alen je od mene bio bitno viši, dečko i sportira pa ima snage za seks i erotsko ludovanje.

Ja sam se postavila u pseći položaj i rekla Alenu neka me tako jebe, što je odmah prihvatio. Prišao mi je straga i nabio ga do kraja u moju pičku, dok sam se ja ritmički natakala. Sin me primio za bokove i počeo se divljački nabijati u mene. Ševio me brzo, pumpao ga je kao da nam je to zadnja jebačina u životu. Ja sam samo vriskala a nisam ni zanala od kud tolio sokova koji su se cijedili iz moje pičkice.

Toliko je nabubrila da se rastvorila kao knjiga. Sin je gurao kurac, pumpao, rukama gužvao plahte, pojačo je tempo jer se bližio štrcaju sperme.

Onda smo se otišli tuširati. Mali me pod tušem opet ševio. Doslovnbo me izjebao. Morala sam na pizdu staviti oblog od kamilice da se oporavi i opet bude sočna i spremna. Sutra smo spavali do podneva, pa goli doručkovali u kuhinji.

Tih par dana jebali smo se gdje smo stigli. I na podu, i u kuhinjki na stolu, u kupaonici pod tušem- od tada smo uvijek po kući bez odjeće. Žurili smo se natrag doma, a tko bi prvi došao čekao je ono drugo pa bi se jebali.


Kako nisam koristila pilule, ostala sam trudna sa 36 godina. Sinu nisam ništa govorila, priznala sam tek kada se počeo javljati trbuh. Kada sam rekla plaho me pogledao i rekao, «Što ćemo ako se rodi čudna beba?» to je i mene kopkalo, no na sreću rodila sam zdravu i lijepu curicu koja uopće nije idiot, nije čudna i nema nikakvih mana. Kada se trbuh dobrano ispupčio, prodali smo kuću u Ljubljani i preselili u Zagreb. Otvorili smo tu i obrt. Poslije sam rodila još jednog dječaka.

Dvoje djece, Alen i ja skupa živimo. Njemu su 24, pustio je bradu i brkove pa izgleda starije, ko gospodin.

Kad nema malenih u kući, prašimo se istim žarom kao prvi put.

Sinu sam, rodivši ga, podarila život, a onda je on u meni posijao dva nova lijepa života, dva djeteta..
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Oženjen sam kurvom
by: jaskojas

Dobro, znam da naslov možda i nije adekvatan jer, što bi bila definicija kurve? Nekada u mladim danima smo, mi dripci, žene koje su se voljele jebati, varati muževe ili često mijenjati partnere nazivali kurvama. Pa nije se baš mnogo toga ni danas promijenilo glede toga, zar ne? No nije to sad ni bitno. Moja žena spada u kategoriju onih koje nisu vjerne i vole šarati. Dakle i moja žena spada među one koje se vole "kurvati". Oboje smo, ja i žena, ljudi koji su prešli četrdeset godina života. Kako je vrijeme prolazilo gotovo da nisam primjetio da sve više vremena provodim radeći a sve manje sam kod kuće. Moja supruga Ana sve više je izbivala iz kuće a ja baš nisam ni vodio brigu o tome gdje je ona dok ja radim. Uglavnom sve je naoko izgledalo OK. Kuća je bila uredna, ručak ili večera spremljeni, veš opran... Istina je bila da smo se seksali sve manje i sve rijeđe. No kako ipak nisam bio slijep kod zdravih očiju primjetio sam da moja Ana mnogo pažnje posvećuje svom izgledu. Redovito je bojala kosu, posjećivala frizera, kozmetičarku, pa je čak krenula i u teretanu. I hajde dobro, sve 5. Žena želi izgledati lijepo i to je normalno, zar ne? Ali kada je počela pretjerivati s odijevanjem shvatio sam da je vrag odnio šalu. Kada kažem, počela pretjerivati s odijevanjem, mislim na to da se za izlaske i na naobičniju kavu počela odijevati jako izazovno, čak bi se usudio reći, jebozovno. Neki put mi je izgledala toliko sexi da bi na ulici za tako odjevenu ženu pomislio da je kurva.

A onda je uslijedio šok. Konačno sam shvatio da moja Ana ima ljubavnika. Jedne večeri došao sam kući ali kako mi je auto ostao u kvaru, došao sam taksijem. Ana je sjedila iza kuće na terasi a kako nije čula otvaranje kapije nije ni shvatila da sam ja stigao.Vrata dnevnog boravka koja vode na terasu bila su širom otvorena. Dnevni boravak u mraku a ona je sjedila na terasi i razgovarala na mobitel. Neću vas ovdje sad zamarati detaljima razgovora iz kojeg sam zaključio da razgovara s ljubavnikom. Uglavnom sve mi je u nekoliko minuta postalo jasno. Lagano sam se iskrao nazad u dvorište pa potom ponovo ušao u kuću nastojeći da me ona čuje i pomisli kako sam tek sada stigao. Nisam joj ništa govorio. Želio sam srediti misli i postupiti kranje trezveno a za to mi je trebalo vremena. Odlučio sam si dati truda i otkriti s kim se sastaje i ljubuje. Što sam se više igrao dektetiva to me je sve više ta čitava situacija palila. Odjednom sam sam sebi morao priznati da uopće nisam ljubomoran i da štoviše uživam u tome što mi ženu jebe netko drugi. Ovdje neću opisivati detalje svoje osobne istrage jer nikako ne bi želio kompromitirati neke osobe koje su mi pomogle. No usljedio je novi šok. Moja žena nije imala jednog ljubavnika već dvojicu.

Dakle, kako rekoh, neke detalje i stvari naprosto moram preskočiti jer, predugo bi trajalo a priča je ionako podugačka. Osim toga nikako ne bi želio da netko tko nas poznaje ovo slučajno pročita pa nas iz priče prepozna. Također moram voditi brigu da neke druge ljude ne dovedem u neugodnu i nezgodnu situaciju.

Uglavnom saznao sam gotovo sve bitno o njezinom ljubavniku. Bio je to mlad, visokoobrazovani muškarac, neoženjen. Saznao sam gdje radi i što radi. Također sam znao u koje kafiće i restorane zalazi. Sve to mi je bilo jako bitno jer sam skovao jedan poprilično, uvjetno ga nazovimo, pakleni plan. Preko nekih znanaca želio sam Aninog ljubavnika, Vinka, angažirati za jedan posao. Uspio sam s njim stupiti u kontakt a to mi je bila prilika da se uvjerim kako on mene slučajno ne poznaje. Naime postojala je eventualna mogućnost da me je nekada negdje vidio s Anom. Dogovorili smo susret u Mimari. To je idealno mjesto za u miru popiti kavu i porazgovarati o poslu. Najprije sam se zahvalio Vinku što je pronašao vremena za mene. Odmah sam shvatio da me ne poznaje. Vrlo brzo sam mu objasnio da posao koji mu nudim nije ni hitan ni toliko bitan. Vinko je odgovorio kako mu to i paše jer već je početak ljeta a ima mnogo posla kojeg mora dovršiti prije godišnjeg odmora. No onda mu je tek u glavi proradio klik pa je upitao zašto sam onda toliko inzistirao na susretu?

Nisam želio okolišati. Rekao sam mu kako sam u stvari ovdje zbog Ane. Upitno me je pogledao ne shvačajući ništa. Tada sam mu rekao kako sam ja Anin suprug. Za trenutak mi se činilo kako će se srušiti sa stolice. Odmah sam mirnim tonom nastavio priču. Objasnio sam mu kako ga nemam namjeru napadati, naprotiv, želim s njim sklopiti prijateljstvo. Vinko je tek sad bio totalno zbunjen. Nije znao je li ovo neka šala ili zbilja.Ukratko sam mu objasnio neke bitne stvari znajući da njemu sad treba vremena da sabere dojmove i misli. Znajući da će se situacija odvijati otprilike ovako, unaprijed sam sastavio jedno opširno pismo u kojem sam se potrudio sve napisati, precizno i jasno. Dao sam mu pismo zamolivši ga da ga u miru pročita. Nekoliko puta sam ga zamolio da ovaj naš susret Ani nikako ne spominje. To sam mu i upismu posebno naglasio. Znao sam da ako nazove Anu i sve joj ispriča stvari će otići u sasvim drugom smjeru, zato sam imao u rezervi i drugi plan. Ostavio sam zbunjenog Vinka rekavši mu kako ću ga sutradan nazvati a on neka svakako pročita pismo.

Nisam uopće sumnjao da će Vinko pismo pročitati s velikom pažnjom. Drugi dan kada sam ga nazvao prvo što me je pitao jesam li ja uistinu Anin suprug ili je ovo neka brutalna šala odnosno zajebancija? Rekao je kako je pismo pročitao a Ani ništa nije govorio, tj. nije ju zvao. Iz Aninog ponašanja već sam shvatio da ona ništa ne zna i to je bilo super. Nisam ga trebao nagovarati na ponovni susret. Taj drugi put kada smo se našli i kada je bio sto posto uvjeren da sam ja taj za kojeg se predstavljam, Vinko je bio mnogo opušteniji a i svidjelo mu se ono što je u pismu pročitao.

Tada sam saznao mnogo bitnih detalja. Između ostaloga i to da moja Ana istovremeno ima dva ljubavnika. Jedan je bio Vinko a drugi Damir. Vinko je u stvari Anu upoznao preko Damira. Sad moram ovdje reći nekoliko riječi o Damiru. Damir je bio iz jedne jako dobrostojeće zagrebačke obitelji. Stariji brat radio mu je za jednu njemačku kompaniju tako je i Damir došao u priliku da radi za istu. Zbog prirode posla vrlo često je putovao u Njemačku. Dok bi Damir bio u Zagrebu on je ševio Anu a kada bi otputovao nastavio ju je obrađivati Vinko. Ana se nije libila sastajati s jednim ili drugim čak i kada su obojica bili u Zagrebu. Jedan dan s jednim a dan ili dva kasnije s drugim. Vinko je rekao kako je nikada nisu jebali obojica istovremeno a imali su tu želju i to im je bio plan. Ana im se svidjela jer je voljela sex. Zgodna je, izgleda jebozovno i uživa u svemu što sex podrazumijeva a sdruge strane nije im nametala nikakve obveze. Za razliku od Vinka Damir je bio oženjen, odnosno sad već rastavljen. Veliki zajednički stan ostavio je ženi i djeci a on se preselio u staru obiteljsku kuću u Remetama koju je odlučio temeljito preurediti. Damirovi roditelji živjeli su na moru, u blizini Zadra, gdje su se bavili iznajmljivanjem apartmana. Damir i Vinko zajednički su kupili jednu staru kuću na moru. Preciznije rečeno ne baš na moru već u jednom selu koje se nalazi blizu Crikvenice. Kuću su preuredili i služila im je za odlaske na vikend i odmor od posla a idealno je bilo to što je relativno blizu Zagreba. Niti dva sata vožnje.

Tijekom tog našeg drugog susreta i pročitanog pisma Vinko je bio znatno opušteniji i dobro raspoložen. Kazao je kako ga je moje pismo, odnosno ideje koje sam opisao, potaknulo na razmišljanje pa sad i on ima neke prijedloge koje će mi iznjeti prilikom idućeg susreta. Srdačno smo se rukovali i dogovorili novi susret kroz dva dana.

Naravno  da sam jedva dočekao taj susret. Sve moje planove Vinko je sa zadovoljstvom prihvatio te je još dodao nekoliko svojih ideja koje su se meni svidjele. Dogovor je bio da s Anom odem preko vikenda u tu njegovu kuću blizu Crikvenice. On, a ni Damir, nikada Ani nisu spominjali tu kuću. Kada sam Ani rekao kako mi je jedan poslovni partner ponudio mogućnost odlaska preko vikenda u njegovu kuću koja se nalazi blizu Crikvenice, Ana je to s oduševljenjem prihvatila. Rekao sam joj kako mi je već dao ključeve jer on ne zna hoće li i kada će doći no nastojati će doći makar na jedan dan. Naime, počinjalo je ljeto i to je Ani bila idealna prilika da nabaci boju. Naravno da me je pitala tko je taj tip ali ja sam vješto izbjegavao odgovore govoreći joj kako će ga vjerojatno dolje upoznati.

Krenuli smo u petak rano ujutro. U to selo stigli smo već oko devet sati. Kuću smo lako pronašli. Dvorište i kuća bili su opasani velikim kamenim zidom. Ušavši autom u kamenom popločeno dvorište ugledali smo staru kuću od kamena koja je uistinu izgledala lijepo. Unutrašnjost kuće nas je također oduševila. Bila je lijepo i moderno preuređena. Dugačkim hodnikom izlazilo se kroz staklena vrata na terasu iza kuće. Terasa nije bila velika ali je bila prekrasna. Mnogo zelenila i malo umjetno jezerce. Uistinu pravo mjesto za odmor i oslobađanje od stresa. Ana je također tako mislila ali nije znala da nju baš tu čeka stres.

Smjestili smo se zauzevši jednu sobu u kojoj se nalazio veliki bračni krevet. Bočna vrata vodila su iz sobe u malu kupaonicu i wc. Soba je bila jednostavno ali lijepo i ukusno uređena. Sjeli smo na terasu i Ana se ponovo počela raspitivati o vlasniku kuće. Napokon sam joj rekao njegovo ime. Tek tada se trznula. Naglo je zašutjela a na licu joj se vidjelo da je zabrinuta. Hinila je mirnoću. Onda je opet onako usput počela ispitivati tko je, odakle je, koliko godina ima, čime se bavi...Vjerojatno je mislila da se ipak ne radi o njezinom jebaču Vinku već je u pitanju neki drugi Vinko.

Prekinuo sam njezina propitkivanja rekavši joj kako idemo do Crikvenice ili N. Vinodolskog na ručak. Primjetio sam da baš nije imala apetita. Kada smo već bili pri kraju s ručkom zazvonio mi je mobitel. Bio je to Vinko. Rekao sam Ani kako se moramo vratiti jer Vinko upravo stiže pa će ga napokon upoznati. Doslovce je problijedila ali ništa nije govorila. Tek što smo se parkirali u dvorište i ušli u kuću stigao je Vinko. Ne moram vam reći da kada ga je ugledala Ana je bila šokirana i to je jako teško mogla prikriti mada se trudila. Vinko je također vrlo vješto glumio zbunjenost. Bilo mi je presmiješno kada sam ih upoznavao. Jako me zabavljala Anina gluma. Zaključio sam kako u kući nema nikakvog pića. Rekoh Ani i Vinku da ću autom skoknuti do trgovine a oni neka sjednu na terasu i malo popričaju. Morao sam Ani dati vremena da se sabere.

Kasnije mi je Vinko pričao da je bila sva u komi. Jednostavno nije mogla vjerovati da je on taj Vinko. Vinko je također glumio da je zbunjen i kako pojma nije imao da je ona moja žena. Vratio sam se s nekoliko boca vina. Ana je iznjela čaše i nazdravili smo. Potom smo Vinkovim autom otišli do Vinodolskog na kupanje. Vinko je odlučio počastiti nas večerom u jednom restoranu kojeg je držao njegov bratić. Vratili smo se s kupanja i krenuli spremati za večeru. Ja i Vinko bili smo relativno brzo gotovi. Ani je ipak trebalo malo više vremena. No kada je izašla na terasu izgledala je uistinu jebozovno. Lijepo našminkana, u krem haljini, golih leđa, u čarapama za koje sam znao da su samostojeće, što me je još više rajcalo i također krem cipelama s izrazito visokom petom. Obojica smo joj udijelili nekoliko komplimenata i to ju je raspoložilo. Već se vidno oporavila od šoka ali ni dalje nije niti slutila da smo ja i Vinko zajednički osmislili ovaj plan kao što nije znala da ja znam kako je Vinko njezin ljubavnik.

Večera je bila izvrsna, vino također. Obojica smo Anu nutkali da pije a nije ju posebno trebalo ni nagovarati jer joj je vino godilo i oslobađalo ju pritiska koji je zacijelo osjećala. Potom nas je Vinko odvezao do susjednog sela gdje je bila upriličena nekakva fešta, ribarska večer ili tako nešto. To je bilo na otvorenom. Glazba je svirala a domaćini su nudili na kušanje domaće sireve, kulen, plodove mora i slične delicije. Uz dobro vino i glazbu svi smo se opustili. Potom sam s Anom i zaplesao. Plesao je s njom i Vinko. Bilo je već poprilično kasno i Ana je rekla kako joj se pomalo vrti u glavi. Oči su joj se caklile što je bila posljedica ispijenog vina. Krenuli smo prema autu a Vinko je malo zaostao jer je odlučio kupiti sira, domaće rakije i koju bocu vina. Ani se piškilo pa sam je otpratio do jednog žbunja. Gledao sam je kako je zadigla haljinu otkrivši samostojeće čarape na svojim lijepim nogama, spustila je gaćice čučnula i to me je zbilja napalilo. Dok se ustajala malo je zateturala i priskočio sam do nje uhvativši je da ne padne. Gaćice su joj još bile spuštene i iskoristio sam priliku gurnuti ruku između njezinih nogu. Napipavši njezinu od mokraće vlažnu pičku kurac mi je odmah otvrdnuo. Privio sam je k sebi i strasno smo se poljubili.Trljala je preko hlača moj nabrekli kurac i činilo mi se da ću svršiti. Rekoh joj kako nas Vinko čeka. Pomogao sam joj navući gaćice i krenuli smo k autu.

Vinko nas je naravno čekao. Objasnih mu kako smo morali otići u mrak zbog zova prirode. Ana, sad već dobrano podgrijana vinom, kurvinski se smješkala. Ušavši u kuću Vinko je inzistirao da probamo još po čašu vina koje je kupio. Ispili smo svaki po čašu i Ana je rekla kako se ide presvući i istuširati. Krenuo sam za njom. Nije se stigla ni presvući a kamoli istuširati. Polegao sam je na krevet i svukao joj gaćice. Bila je strašno napaljena. Trljao sam joj prstima pičku koja je obilno slinila. Nisam joj ni skinuo haljinu već sam ju samo zadigao iznad struka. Svukao sam hlače, košulju i gaće te se bacio na krevet. U sobi je gorjela samo noćna lampa. Oboje smo bili okrenuti jedno prema drugome na boku. Ljubili smo se dok mi je ona rukom drkala kurac... U tom trenutku u sobu je tiho otvorivši vrata ušao Vinko. Bio je posve gol a Ana je shvatila da je on ušao tek kada je on legao na krevet iza nje. Trgnula se osjetivši njegovo prisustvo ali ja sam je čvrsto držao rukama priljubljenu uza se. Primio sam je za nogu podigavši je u zrak. Vinko ju je također primio za nogu jednom rukom, usmjerivši svoj kurac prema njezinoj vlažnoj pički.

Ana se počela vrpoljiti, željela se izvući iz mog stiska, nešto je željela reći no već u idućem trenutku je glasno jauknula. Vinkov kurac ušao je duboko u nju. Vrtjela je glavom govoreći; ne, ne, ne...
Kleknuo sam pored njezine glave. Rukom sam joj primio glavu i ugurao joj kurac u usta. Konačno je svaki otpor popustio. Prepustila se u potpunosti. Vinko je uz glasne uzdahe svršio u njezinu pičku. Trenutak kasnije zalio sam joj lice spermom. Uzeo sam s poda svoju košulju i obrisao joj lice. Ležala je zatvorenih očiju valjda pokušavajući sabrati misli i shvatiti što se to upravo dogodilo. Vinko je ustao iz kreveta i napustio sobu. Ja sam izašao za njim. Na terasi smo se kucnuli čašama i nazdravili. Desetak minuta kasnije otišao sam do sobe. Ana se zaogrnula plahtom i čvrsto je spavala. Nije se ni svukla a ni istuširala.

Ujutro sam se rano probudio pa otišao do Vinkove sobe probudivši i njega. Ana je još spavala. Sjeli smo u kuhinju za stol i ispijajući rakijicu koju je jučer kupio tiho razgovarali. Obojica smo bili zadovoljni i sad nas je samo zanimala Anina reakcija. Kad smo začuli šum vode znali smo da se Ana probudila i da se tušira. Dugo je vremena prošlo a Ana nije izlazila iz sobe. Otišao sam do sobe i otvorivši vrata dozvao je. Bila je u kupaonici. Rekoh joj neka nam se pridruži u kuhinji. Samo je kratko rekla; "doći ću".

Napokon je izašla. Na sebi je imala moju košulju a na nogama cipele. Najprije je izašla na terasu sređujući još uvijek misli u svojoj glavi. Izgledala je zbilja jebozovno. Nakon nekoliko minuta krenula je prema kuhinji. Ušla je spuštene glave nastojeći da joj se pogled ne sretne ni sa jednim od nas. Rekoh joj neka sjedne. Ponudio sam joj domaću rakiju ali ona je odbila. Ja i Vinko kucnuli smo se čašicama i ispili. Tek tada je progovorila; "vidim, vi ste se jako dobro sprijateljili". Ustao sam poljubivši je u kosu. Potom sam joj stavio prste ispod brade i podigao glavu. Nježno sam je kratko poljubio u usta. Rekao sam kako ću otići do pekare i u trgovinu. Ostavio sam nju i Vinka da u miru porazgovaraju.

Namjerno sam se dulje zadržao. Kupivši potrebne namirnice uzeo sam novine i sjeo u lokalni kafić ispijajući kavu. Išao sam pješke tako da mi je od centra mjesta, gdje je pekara i trgovina, do Vinkove kuće, trebalo petnaestak minuta. Ulazna vrata kuće bila su otvorena. Ušao sam u kuhinju a Ane i Vinka nije bilo. Tiho sam krenuo hodnikom prema terasi. Vinko je sjedio u pletenoj stolici široko razmaknutih nogu. Ana je leđima okrenuta meni čučala između njegovih nogu i pušila mu kurac. Nisu me primjetili i odlučio sam da tako i ostane. Vratio sam se u kuhinju i u tišini krenuo spremati, sad već kasn, doručak. Nakon možda desetak minuta čuo sam korake u hodniku. Ana je skrenula u sobu a Vinku zaogrnut velikim ručnikom došao je do kuhinje. Pitao me kada sam se vratio? Rekoh mu; "dovoljno rano da vidim ono što se događa na terasi". Nasmiješio se.

Ukratko mi je ispričao kako je razgovarao s Anom, kada sam ja otišao, i kako ona još uvijek ne zna što da misli nakon svega. Totalno je zbunjena. Tražio je da mu popuši kurac i u početku se opirala ali onda je ipak pristala. Zbunjena je ali i narajcana poput kuje. Uopće nisam sumnjao da će i ovaj dan, koji slijedi, biti buran. Sada kada je shvatila da sam je spreman dijeliti s drugim ona će, u to nema sumnje, to obilno iskoristiti.
Znam da je moja Ana napaljena kuja ali meni to ne smeta. Volim da je takva i volim je takvu. Uskoro nam se za stolom pridružila i Ana. Pred nama je bio dugi dan i duga noć.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Ujko i ja – I dio
by: Domina

Bilo je ljeto. U nasoj vikendici van grada vec je odavno pocela turisticka - vikendaska sezona.
Svakog ljeta ponavljala se ista prica. Moja starci su, iako dugo i sretno u braku, uvijek trazili novi sekusalni izazov, a komsiluk se dugo znao i rado se tu i tamo malo blize upoznao. To nikada nije bilo previse javno, ali izmedju sebe vec su se svi manje vise testirali. Ovog ljeta bilo je moderno nudisticko suncanje na ravnom krovu vikendice. Meni je bilo malo neprijatno, ali stara me uvjerila kako je to savrseno normalno. Meni je bilo 16 i sise su se tek razvile u dvije tvrde kruskice, a picka se vlazila kada sam se pipkala u krevetu zamisljajuci da me jebe nas komisja Vasko kao sto je jedan dan jebao mamu.
Oni ne znaju da su imali pohotljivu publiku, dok sam ih ja gledala u kuhinji. Naime, on je dosao da posudi kafu. Stara nije cula njegov dolazak, jer mu je bila okrenuta ledjima, pjevala mjeseci tjesto za kifle. On joj je prisao s ledja, lagano se prislonio uz nju rukama uhvativsi njene sise.
« Uh, Vasko otkud tebe. Pusti me, zar ne vidis da radim ? » - mazno je promrmljala ona.
« Pa, da ti malo pomognem ? Znas da dobro mjesim!” – odgovorio je i lagano uvukao ruke ispod njene raskopcane crvne bluze. Ona ne nosi grudnjak, jer njene dvije, vec pod teretom otezale sise, ne vole se zbiti u uske grudnjake. A ona je i te kako svjesna da muski pogledi lete njenim sisama. Vasko je svojim velikim muskim sakama obglio njene tamno crvene bradavice, a vrh bradavica je smjestio izmedju kazipsta i srednjeg prsta i poceo ih masirati kruznim pokretima. Ona je pohotno svukla bluzu, okrenula se prema njemu i promrmljala:
“Da vidim kakav si danas. Dugo se nismo jebali dragi komso”
On joj je u dva poteza svukao suknju i ona je ostala u gacicama. Popeo ju je na stol i promrljao: “Ne treba ih skidati. Samo cu ih gurnuti na stranu. Uh, moja slatka pickica me ceka” – njegove rijeci su se izgubile medju njenim nogama. Dok je njegov jezik trazio prolaz u njen tunel, pohotljivu picku, ona je rukama gnjavila sise i mrmljala. “Udji, udjiiiiiii u meneeee”
“Polako, volim te ovako vlaznu, za moj kurac podmazanu” – skinuo je gace i ukazala se njegova napeta kurcina.
U svom zivotu jos nisam vidjela ovakav kraljevski primjerak. Vidjela sam ujku golog kada smo se kupali i kada se napalio na moju pickicu, sto je on naravno nevjesto pokusavao sakriti, ali ovakav prmjerak jos nisam vidjela.
Kada sam zavela ujku bilo je ljeto i kao i svake godine vrijeme suse. Voda je bila dragocjena, pa je nismo tek tako rasipali. Zato smo se kao i uvijek zajedno i kupali, ali kako sam se pretvarala u zenu, znala sam da ga to pali, ali i mene. Poslije napornog dana doslo je vrijeme tusiranja.
Ujko se izgubio kada sam mu okrenuta ledjima se sagela da istrljam noge. Naravno vidjao me je i do tada golu, ali nikada nije vidio moju picu u svoj njenoj ljepoti. Uvijek je bila skrivena medju dlacicama, no, tada ju je prvi puta vidio kada je kao cvjet provirila medju mojim nogama. Namjestila mu se okrenuta ledjima kao pupoljak koji je trebao ubrati. On ju je pazljivo, poput dragocjenog ruzicastog porculana dotaknuo prstima, pomilovavsi je njezno i onda se sramno povukao. Prsti su mu ostali vlazni, a ja sam osjetila da curim. Visnjice od bradavica su se rascvjetale i ja sam pozeljala da me i dalje pipka. On je to primjetio i pokusao se povuci rijecima: “Jos si mlada” na sto sam ja rekla: “Da za pravu jebacinu, ali ne za milovanje”- zvucala sam tako umilno i nevino da sam ga oslobila svakog osjecaja krivnje. Legla sam na crveni vuneni, cupavi pokrivac u kupaonici i rasirila noge. On je oklijevajuci kleknuo. Vidjelo mu se na licu da se bori sa svojom savjescu, ali pozuda je nekad jaca od razuma. Vidjelo se pod plavim boxericama kako mu se kurac ukrucuje. Konacno je kleknuo i pazljivo stavio svoju ogromnu radnicku saku na moju picu koja se rastvorila. Prvo mi je polako uvukao jedan prst nasto sam ja mazno pocela presti.
“Uh, sto si uska” – dahcuci promrljao je on. Osjetila sam ga u sebi. On je poceo trljati moje stidnice lagano uvalceci jos jedan prst.
“Sada cu ti pokazati raj. Samo se opusti, opusti se” – stenjao je napaljeni ujko. Njegov palac sklilznuo je do mog kliotisa i osjetila sam kako se gubim. Iako sam bila vlazna, majstor je znao da me treba jos malko podmazati i zato je pljuvackom navlazio palac druge ruke i prinio ga mom kliotisu.
“Vlazna si, ali da ipak majstor malo podmaze” – promrljao je on sve vise gubeci dan.
“Uh, saamo taako” – stenjala sam misleci da cu umrjeti tog trena. Nikada nisam osjetila tako zadovoljstvo. Do tada sam uvijek sama sebe zadovoljavala. Uvijek prije spavanja sam se izvijala ispod deke i znam da me je on potajice pri tome posmatrao, ali to nije ni upola bilo tako dobro kao sada s njim.
On se, i dalje klececi, nadnjeo nad moje sise.
“Znam da ovo nije u redu, ali samo te spremam za zivot.” – rekao je i pocoe lizati moje bradavice.
“Sada bi te sisao” i bez da sam ista mogla reci osjetila sam ga kako gricka moje visnjice i polako ih uvalaci u usta. Ja sam se sva tresla, pohotno se izvijajuci i gurajuci mu sise u usta. Jednom rukom sam uhvatila njegovu glavu, a drugom sam uhvatila sisicu nabijajuci mu je u usta. Ujko ih je prvo oblizivao jezikom i onda ih sve dublje uvlacio u svoja pohotljiva usta. Ritam je postao ne izdrzljiv. Osjecala sam ga u i na sebi i bilo je velicanstveno. Njegovi prsti sve su dublje i brze ulazili u mene, a sam se izvijala prema njima i onda sam eksplodirala.
“Uhhhhhhhh, saaaaaaamo taaaaako” Uhvatila sam ga za uspaljeni, tvrdi kurac i pocela ga drkati. Zapravo nisam znala sto trebam raditi, no, on je svojom sakom obuhvatio moju i pokazao mi kako se drka. Moji prsti su ga izvlacili i u skoro isti momenat smo svrsili. Njegov slap sperme zavrsio je na mome stomaku. Nakon toga smo se digli bez rijeci. Otusirali i nismo to ni spominjali.
Nakon mazenja sa ujkom ipak se nesto promjenilo medju nama.Primjecivala sam kako me prati pogledom, a meni je predstavljalo zadovoljstvo ga paliti. Cesto sam bez grudnjaka hodala kada je bila posjeta ili bi mu se privukla i ocesala se grudima od njega i mazno nesto promrmljala, a on nije mogao nista. Samo je vlazio i njegov se kurac krutio, ali nije smio ili mogao da reagira. Znao je da to nije u redu sto me zeli, ali znao je isto tako kako nam je bilo dobro.
I tako sam ga palila kada mu je bio u posjeti njegov najbolji prijatelj cika Bane. Njih dvojica se znaju vec 60 godina i naviknuti su da sve djele i dobro i lose, a i moja ujna je ponekada znala podjeliti krevet sa Banetom. To se znalo i nije bio problem.
Zatekla sam njih dvojicu na terasi. Bio je vruc ljetni dan i ja sam se vratila iz grada. Na brzinu sam se istusirala i preko jos vlaznog tijela navukla tanku, prozirnu usku bijelu majicu i mini suknju. Napaljene sise su se jasno ocrtavale. Pozeljela sam da se opet jebem. Ne, pravo, ali onako ko sa ujkom. Prosao je vec cijeli mjesec od kako me je ujko jebao, dobro ne bas jebao, nego zadovoljio, a od tada sam to radila sama i u poredjenju s njim bilo je bez veze.
Znala sam tog ljetnjeg dana da moje napaljene sisice nece proci neprimjeceno. Dosla sam na terasu i sjela cika Banetu u krilo. Zna me od rodjenja i to nije prvi puta da mu sjedim u krilu. Doduse zadnji puta sam to ucinila prije par godina kada sam bila mala djevojcica, ali sto da ne i sada.
“A, kako ste vi? Dugo vas nisam vidjela” – mazno sam mu rekla.
„Da bio sam na radu u Austriji. A vidim ti si pravo porasla.” – osjetila sam kako mu je ocvrsnual kita ispod moje guzice. Malo sam provrtila guzom i on je uzdahnuo.
“Ne smetaj ciki” – promrmlja ujko.
“Ne ne smeta mi. Ma, kakvi. Vidim ja citava je to cura” – uzvrati napaljeni ciko i pljusnu me po guzi.
“Uh, cika Bane. Da bas sam narasla dok vas nije bilo. Vidite moje sisice. Zar nisu slatke ?” – uzela sam njegovu ruku i prinjela je sisama. On se prvo trznuo, ali ja sam vratila njegove teske sake i onda ih je njezno obgrlio i odvagao. Palac je zadrzao na napaljenim bradavicama. Presao je preko njih i one su se jos vise ukrutile.
Tesko dahcucu je izmaknu ruku pa pogleda ujku. Ja sam mazno promrljala:
“Samo, malo da me malo mazi. Moze li? Onako kako si me ti mazio.“ Ujko je sav ustreptao, ali iako se osjetila ljubomora u njegovom glasu ipak je rekao:
“Dobro, ali samo mazenje. Ona je jos uvijek nevina. «
Cika Bane je prostenjao : « A, ujko vec si je testirao. Kurvo matora, znas ti sto valja. Sreckovicu jedan. No, dobro, nemoj me sad zajebavat. Daj da se i ja malo osladim. Naravno ne jebanje. Samo mazenje »
Nisam cekala na daljnje komentare, bas mi se jebalo, a razgovori u ovakvim trenutcima vise su nego suvisni. Okrenula sam se prema cika Banetu, obkoracila ga i skinula majicu. On je slinio. Poljubila sam ga uvukavsi jezik u njegova usta. Prvo sam se poigravala sa njegovim jezikom i onda ga pocela sisati. Poslije prve zbunjenosti, opustio se i poceo sudjelovati. Ruku je zavukao ispod moje suknjice i sakom pritisnuo moju pickicu. Onda je lagano uvukao jedan prst i ja sam se pocela nabijati na njega. “Uh, sto ste dobri.” – prela sam mu na uho i pocela vrtiti guzu i lagano se nabijati na isprvljeni prst. Osjetio je da se sirim i vlazim.
“Uh, uh stavite ih josssss” – vrhovima prstiju sam dodirivala pod i nabijala se na njegovu saku. On je stenjao. Gubio je dah.
Znala sam da mi ne treba puno, ali zeljela sam isprobati nesto novo – oralni seks. Vidjela sam staru kako je zadovoljno stenjala dok je Vaso lizao njenu picku i ja sam to pozeljela. Odgurnula sam cika Baneta i mazno promrljala:
“Hocete da vidite moju picu. Ona je malo tuzna i treba je poljubiti”.
Ujko preko puta je takodjer slinio. “Pa, naravno, mala” – zastenjao je cika Bane i povalio me na stol ispred njega. Ja sam rasirila noge, a on je moju mini suknju samo zadigao i pred ocima mu se ukazala moja vlazna roza pica. Narano, da sam bila bez gacica. Pa, kome one trebaju kad ide u zavodjenje dva napaljena matora jarca.
“Uh, otkad nisam vidio ovako mlado meso” – cika Banetove rijeci su se izgubile u mojoj pici. Vrhom jezika je pokusao da udje u mene i sve ga je dublje nabijao. Ujko se lagano digao i prisao mojim sisama. Slag pjenu, koja je tu stajala za kafu, poprskao je moje ukrucene bradavice i poceo ih lizati. Ja sam se u potpunosti predala. Zabacila sam glavu, izvijala tijelo i samo stenjala. Sa ujkom je u kupaonici bilo fantasticno, ali ovo je bilo jos bolje. Njih dvojica na meni i svaki spreman da da maksimum od sebe da ja uzivam. Ludi matori muskarci. Cika Bane je izvukao jezik i poceo me lizati duz picke. Bila sam maksimalno vlazna – od svojim sokova i njegovih slina. Kada je dosao do mog kliotisa, koji je gorio, uvukao ga je u svoja pohotljiva usta i poceo ga sisati. Prvo lagano, onda sve brze. Znao je, matori vrag, da me izludjuje.
”Ha, hm, hmmmmmmm”, stenjala sam razapeta na stolu izmedju staroga i njega. Sise i picka su gorile, a njih dvojica su se poceli drkati. Ja nisam imala ni snage ni interesovanja da njih jos zadovoljim. Neka se pobrinu sami, ali ne treba im puno, pored moga mladog napaljenog mesa. Prvi je svrsio ujko, koji je pojeo slag s mojih sisa, a zatim cika Bane koji se nasisao moje picke. Ja sam sva drhtala i svrsila vristeci na sav glas.
Nakon kratkog zatisja u kojem smo svi sabrali nase misli prvi se oglasio cika Bane: “Mala, prva si liga. Uh, kakva pica. To nisam imao odavno. Znas kako je u nasim godinama. Sretan si ako bilo sta dobijes, ali ovakav primjerak je rijedak. Nadam se da si uzivala?”
“Pa, naravno cika Bane. Bili ste super. Ako budete dobri mozda vam ponovo dam.” – mazno sam mu to promrsila spustajuci djins mini suknjicu i trazeci majicu da se obucem.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Ujko i ja – II dio
by: Domina

Jebacina s matorcima je bila grandiozna. Moja svjeza pica od 16 godina i njihovi veliki mlitavi kurcevi od 65. Uh, kakva eksplozivna kombinacija. Nisu se mogli nasisati mojih tvrdih sisica…
Tek sto sam ja nestala u kupaonicu da se osvjezim nakon jebacine, stigle su ujna i cika Banetova zena teta Vera. Osvjezena i zadovoljena dosla sam da ih pozdravim. Teta Vera se prijatno iznenadila kako sam porasla:
“Pa, vidi je cijela cura. Uh, kakvo tijelo. Sigurno momci lude za tobom” – procvrkutala je ona, a meni se motalo po glavi:”Ne samo momci, nego i matori jarci, poput tvoga muza. Uh, samo da znate kako me je malocas povalio.“
“Ne mogu se pozaliti”- rekoh ja.
Nakon rucka, mi zenske smo se povukle na gornju tarasu na suncanje. Naravno, nudisticko. Nakon, sto smo se skinule i legle teta Vera se obratila ujni:
“Ova tvoja mala, bas se lijepo razvila. Vidi ti samo te sise, pa guzu, uh, uh.”
Na sto ce ujna: “Pa, imala je i na koga. To je u familiji”.
„Naravno, draga, al´ znas kako je . Nase vrijeme prolazi, a njeno upravo dolazi. Trebalo bi je malo pripremiti.”
“Kako to mislis?” – upita ujna.
“Pa, ono, pokazati joj sto zene najvise vole. Ma, mi to mozem naravno najbolje.”
“Ako hoce, mozes. Znas ona je jos neiskusna.”
Doslo mi je da umrem od smijeha, ali neka ih nek misle sto hoce. Bas me je zanimalo sto mi to teta Vera moze pokazati.
Ona je legla do mene na deku i rekla:
“Mala, hoces malo da uzivas? Bit ce ti sigurno lijepo. Znam da ti to sebi sama radis, ali bolje kad ti neko drugi radi, a za pocetak neko zensko. Znas mi zenske najbolje znamo sto se zenema svidja.”
Naivno sam procjedila: “Ne znam na sto mislite.”
“Pa, znas seks, odnosno, za pocetak samo mazenje.”
“Dobro.”- rekoh.
Ona je sijela izmedju mojih nogu i lagano ih rasirila. “Mala , siri noge.”
Imala je pogled u moju picku kao ginekolog na stolici. Ruzicasta pickica joj se smjeskala. Sva rasirena lezala sam pred njom pitajuci se sta mi ona moze pokazat. Matori jarcevi bili su prva liga, ali o.k. i ona mora imati svoje zadovoljstvo. Prisla mi je i pokapala sok po mojoj pici.
“Ovo je da te malo navlazim. Znas, bolje je kad si vlazna, manje boli.”
“Uh, stvarno?” – upitala sam naivno. Glupaca matora, pa to zna svaka budala, ali nek joj bude.
Zatim je pocela da razmrljava sok po mojoj pici i polako je uvukla jedan prst, pa drugi u moju picu. Ja sam se lagano izvila. Bilo je malo bez veze, ali jedino sto mi se svidjelo bile su u stvari njene sise. Iako je bila matora, imala je dobre, velike, teske sise s velikim bradavicama. Pruzila sam ruke prema njima. Uh, pod rukama sam tek osjetila svu njihovu tezinu. Prvo sam ih odvagala i presla palcem preko mlitavih, iscjedjenih bradavica, koje su odmah ukrutile.
“Uh, vidi ti male” – promrmljala je teta Vera.
“Hocete li da nastavim?” – mazno sam upitala.
“A, da ih malo sisas?”
Nije trebala ponoviti pitanje. Nagnula se nad mene i ja sam ih uhvatila ustima. Bilo je cudno. Prvi puta sam imala sisu u ustima. Bile su nekako slankaste, valjda od znoja. Znala sam sta ce je napaliti. Pa, ujko me je tako izludio svojim sisanjem da to necu sigurno dugo zaboraviti. Prvo sam jezikom lagano kruzila oko bradavica i onda sam vrhom usana uhvatila samo spic bradavica i pocela ga sisati. Prvo polako onako cejfeci kao da lizem najbolji sladoled, a onda sve brze i brze. Ona je vristala. Naravno i mene je to popalilo. Matora, se izvijala i pocel sve jace i brze nabijati prste u moju picku. Njene sise u mojim ustima i prsti u mojoj picki bili su dovoljni da svrsim. Nisam ni znala da me necije sise mogu tako napaliti. Ona je svrsila malo poslije mene i mrtva umorna se svalila do mene.
“Mala, ubila si me. Uh, tako me dugo niko nije jebao. U stvari sisao, ali bila si prva liga.” – uzbudjeno je gukala “Nadam se da ovo nije zadnji puta?”
“Ne znam razmislit cu” – odgovorila sam brzisuci peskirom vlaznu picku.
Ko bi reko da ce biti toliko uzbudjenja u jednom danu. Dva prvoklasna jebanja. Matorci su stvarno super. Ne treba im puno. Mlado meso i oni su vec napaljeni.
Nakon ovog dogadjaja na balkonu bilo je jasno da su me svi jebali, samo oni o tome medjusobno naravno nisu razgovarali. Svakog je pomalo bilo sramota, ali isto tako im je bilo super, a i meni morama priznati, tako da o tome nismo govorili. Ja sam i dalje glumila nevinasce pred svima, no, dzavo mi narano nije dao mira i cekala sam sljedecu povoljnu priliku za jebacinu. I oni. Ujko pogotovo. Pratila sam ga kako bulji u moje sise i ukazala nam se prilika.

Nakon ovog dogadjaja na balkonu bilo je jasno da su me svi jebali, samo oni o tome medjusobno naravno nisu razgovarali. Svakog je pomalo bilo sramota, ali isto tako im je bilo super, a i meni morama priznati, tako da o tome nismo govorili. Ja sam i dalje glumila nevinasce pred svima, no, dzavo mi narano nije dao mira i cekala sam sljedecu povoljnu priliku za jebacinu. I oni. Ujko pogotovo. Pratila sam ga kako bulji u moje sise i ukazala nam se prilika.
Tavan na vikendici bio je njegovo omiljeno mjesto. Tamo se nalazila biblioteka i on je tamo uvijek nesto citao, pisao i imao je svoj mir, kako je on to znao reci. I te subote se tamo povukao, jer nije imao volje ici na jezero sa drugima. Ja sam prvo rekla da cu ici, ali kad sam cula da on nece i ja sam se predomislila. Cekala sam da svi odu i onda sam dosla na tavan. Imala sam mini roza ljetnju haljinu na bretele. Ispod haljine nisam nosila nista, pa cemu? Krenula sam u jebacinu, a onda je svaka garderoba viska. On je sjedio u fotelji i citao i nije ni primjetio kad sam dosla i polozila glavu u njegovo krilo. Prvo se lagano trgnuo no nakon prvog soka nije nista rekao. Cekao je. Osjetio je moj dah na krilu i poceo mu se krutiti kurac. Osjetila sam ga. Znala sam da ga palim i uzivala sam u tome. Prinjela sam usta njegovom ukrucenom krucu koji se nazirao pod kratkim zutim pantalonaia. Moj topli dah prolazio je kroz tanko platno pantalona. Mazno sam ga upitala:
“Da ga malo ljubim?”

On nije nista rekao samo je drhtavim prstima otkopcao hlace i izvukao majstorski primjerak. Znala sam da mu nece trebati puno. Iako je mator bio je super brzo popaljen. Polako sam ga uzela u usta. Uh, pa to je bilo za udavit se. Nisam tacno znala sto trebam raditi, ali on mi je vec pomogao. Uhvatio je moju glavu objema rukama i poceo je lagano povlaciti gore – dolje. To je bilo ko drkanje samo ustima. Poceo je stenjati. Iako smo se jebali do sada, nikada ga nisam cula da stenje.
“Fantasticna si, uh, uh, sto si dobra.” – mrmljao je on i napinjao se nekontrolisano se tresuci. Moram priznati da sam uzivala. Htjela sam ga izluditi do kraja. Rukom sam mu uhvatila jaja i pocela se igrati s njima. Mazila sam ih poput kuglica, lagano ih stiscuci medju prstima.. Osjetila sam da se gubi, a i ja sam uzivala. I te kako. Bijeli sokovi su ovlazili picu i zeljela sam i ja svoj komad uzitka. Prije nego sto ce svrsiti naglo sam mu prestala pusiti. Izvukla sam kurac iz usta i liznula ga. Znala sam da ludi – “Ne pekidaj, o,ooo ne, molim te” stenjao je on.
“Ah, ujko moram i ja malo uzivat.”
“Ne, ne sada. Kasnije cu ti sve uraditi. Sve, bas sve. Uh, samo nastavi, nastavi.” – molio je, cvilio je.
O.k pomislila sam. Pa, nek uziva. Pocela sam mu lizati jaja, al on nije imao strpljenja. Pohotljivo je uhvatio moju glavu i nabio je na njegov popaljeni kurac. Osjetila sam da ce ekspolodirati. Stenjao je:
“Uh, sto si doooobrrra…O ovom sanjam vec danima…”
NIje vise izdzao. Svrsio mi je u usta. Nista posebno gadno. Mislila sam da je gore. Svalio se u fotelju sav izmoren. Ja sam ostala sva popaljena. Znala sam da on ne moze jos jednom svrsiti, ili se mozda varam? Skinula sam se i legla na stol ispred njega. Rasirila sam noge i moja picka mu se otvorila isped nosa. Priblizio se, stavio mi par jastuka ispod male, tvrde guze i upitao: “Da je lizem? Moju slatku picu?” Nije trebao ponoviti pitanje. Kao sto je on nabio moju glavu na njegov popaljen kurac, tako sam i ja, bez rijeci, nabila njegovu glavu u moju vlaznu nevinu picu. Pa, tek mi je 16. godina. Bez okljevanja je gurnuo svoj jezik u moju vaginu. Pokusao je uci u nju. Uh, sto je dobro, mislila sam u sebi, oslanjajuci se stopalima na njegova ramena. Znala sam da mi nece trebati puno, vec sam curila, ali uzivala sam u svakoj sekundi. Zar je moguce, da seks moze biti tako dobar. On je bio zabavljen mojim kliotorisom. Prvo ga je cijelog uzeo u usta, a onda je jezik prislonio na njegov vrh i poceo ga lizati. Ja sam vristala. „Ah, uh, ah…….“ – gubila sam se. I kada sam bila pravo popaljena i falila mi je sekunda do orgazma on je prestao.
“Ah, da vidis kako je to, kad je najsladje treba prestati” – rekao je on vec i sam ponovno napaljen.
“Uh, ne muci me,pa nisam ni ja tebe.”
Dobro – promrmljao je. Al do sada sam te samo lizao, sta kazes da malo udjem u tebe, samo malo…
Gorila sam, zeljela sam svrsiti i bilo mi je svejedno kako, samo da me jeeeeeebbeeeeeeee. Pica je curila, silice su bile tvrde poput zrelih visnji, uh samo da svrssiiiimmmm
Znao je matori jebac da mi sad moze raditi sta hoce. Bila sam njegova.
Skliznula sam sa stola i zakoracila ga, dok je on poput napaljenog pase sjedio u crvenoj plisanoj stolici. Iako je maloprije svrsio, opet se kurcina napela i prvo je lagano usao u mene, i onda ga nabio do kraja. Vrisnula sam.
“Hej, znam da te malo boli, al odmah ce proci. Samo se opusti, opusti se.” – mrmljao je matorac zadovoljno dok mi je rukom gnjavio sise.
Prvo onako kao da mjesi komad tijesta i onda se koncentrirao na moje bradavice, prelazeci palcem preko njih.
“Silice su ti tako slatke. Tako su male, a tako slatke. Stanu u saku uhhhhh…” – mrmljao je matorac dok je slinio nad mojim sisama, koje su godile.
Nije se pomjerao, dok sam se ja vrhom prstiju opirala od pod. Obozavam seks sa matorcima. Tako su nemocni kada im se ponudi mlado meso, a buduci da im se to cesto ne nudi, onda daju sve od sebe da me zadovolje ne bil dobili ponovo sansu. A, matorac je bio pravi.
Lagano sam mu pocela masirati kurac picom. Stiskala sam ga i pustala i on je opet poceo stenjati.
“Uh, kako si uska…uh, kakva mala pica, a ja sam prvi u tebiiiiiii…”
“Da, ti si prvi u meni” ,prostenjala sam. “Pokazi sta znas”
Uhvatio me za struk i poceo dizati gore dolje. Prvo polako, a onda sve brze i brze. Osjetila sam ga u sebi i svakim trenom sve vise.
“Uhhh, sto si dooobaarr…jeebbiiii me, samo me jebbiiii” vistala sam nabijajuci se na njegov popaljeni kurac.
“Jos samo malooo” – stenjao je on – “Daj mi se, samo mi se daj. Daj mi tu picu, moju najdrazu picu”
Nisam vise mogla…Svrsila sam visteci…Moj prvi put…
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Kada te žena prevari sa mamom
by: jaskojas

Život uistinu piše romane  i drame. Često sam čuo tu izreku ali dok je nisam okusio na vlastitoj koži nisam joj pridavao značaj.
Čitam ovdje o prevarama žena ali moj slučaj je ipak pomalo drugačiji. Kako naslov kaže, žena me prevarila s mamom, i to s mojom mamom, da ne bi bilo nekakve zabune. Jedinac sam u roditelja i uistinu nikada ni u čemu nisam oskudijevao. Roditelji su mi dobrostojeći i visoko obrazovani. Ja opet, valjda zbog toga što mi nikada nije ništa nedostajalo, baš nisam bio zainteresiran za učenje. Najprije sam kiksao u srednjoj školi pa sam jedva nekako završio za montera centralnog grijanja. Nije to bilo nešto što bi zadovoljilo moje roditelje ali ni mene. Uspio sam nekako upisati fakultet ali dalje od prve godine nisam se maknuo.

Živjeli smo u velikoj obiteljskoj kući s dva ulaza i dvije garaže. Otac je imao jako dobar posao a majka je prestala raditi onda kada je naslijedila poprilično veliko imanje i kuću u Dalmaciji, odakle je bila rodom. Na prodanoj zemlji zaradila je poprilično lijepu svotu novca a kuću je zajedno s bratom preuredila u apratmane. On je živio dolje i vodio posao pa su joj ljeti legli na račun lijepi novci. Osim toga brat, tj. moj ujak, vodi i restoran u kojem majka ima udjela. Što se stvarno dogodilo između mojih roditelja ne znam. Nikada nisam primjetio da se svađaju no otac je malo pomalo sve više vremena provodio na imanju u Turopolju, iza Velike Gorice. Na kraju ga kod kuće gotovo i nije bilo. Majka je od njega mlađa punih 12 godina i mislim da je njezino "šaranje" bio razlog očevog odlaska mada se nikada nisu zvanično i službeno razveli.

Otac mi je uredno slao novac a i viđali bi se vikendima te odlazili zajedno u ribičiju. Dakle, u novcu nisam oskudijevao. Dogodilo se da upoznam krasnu i atraktivnu djevojku Melitu. Završila je ekonomski fakultet ali bila je bez stalnog zaposlenja. No često je radila honorarno. Zaljubio sam se i nakon nekog vremena odlučili smo se vjenčati. Proslava vjenčanja bila je oirganizirana za uski krug rodbine i prijatelja bez velike pompe. Oboje smo tako željeli. Preselila se k meni. Imali smo svoj ulaz u kuću a taj dio kuće činio je prekrasan trosobni stan. Naravno da se iza našeg dijela kuće moglo proći u dio kuće gdje je živjela majka. Moja mama zove se Vesna. Od prvog dana njih dvije bile su prisne što mi se sviđalo. Odlučio sam pronaći posao i uskoro se zaposlio u jednoj privatnoj firmi. Usput sam odlučio upisati i fakultet jer nije mi se sviđala pomisao da čitav život provedem kao monter. Radio sam i odlazio na predavanja što je bilo poprilično naporno ali odlučio sam ustrajati.

Zbog toga sam malo vremena provodio s Melitom no ona se nije bunila. Vrijeme je provodila s mojom majkom. Odlazile bi u šoping, na kave, obilazile trgovine... Bio sam zadovoljan jer sam vidio da Melita ne djeluje nezadovoljno a i zbog toga što je uspostavila tako dobar kontakt sa svekrvom, tj. mojom mamom, bio sam dodatno zadovoljan. Znao sam da moja mama ima ljubavnika koji ju je povremeno posjećivao. Nije mi to smetalo niti sam joj zbog toga prigovarao. Mislio sam da je to ok jer mama je bila još relativno mlada žena a osim toga lijepo je izgledala.

Došlo je ljeto a ja, kao tek nedavno zaposleni, nisam mogao koristiti godišnji odmor. Obzirom da ja nisam mogao poći na more mama je predložila da ona i Melita odu na mjesec dana u Dalmaciju. Meliti je bilo žao zbog mene ali nije se protivila maminoj ideji, dapače s veseljem ju je prihvatila. Naravno, ni ja nisam imao ništa protiv.

Nakon skoro mjesec dana vratile su se s mora. Djelovale su još prisnije nego ranije a meni u tome nije bilo ništa čudno niti sporno. No onda se dogodilo. Jednog dana na poslu, već u rano jutro, ozlijedio sam zglob ruke. Kolega me odvezao na hitnu i nakon slikanja ustanovili su kako ništa nije polomljeno već su stavili longetu, odredili mirovanje i poslali me kući. Kolega me dovezao do kuće a ja sam po svoj auto namjeravao popodne poslati ženu i mamu. Mama je imala svoj auto a Melita je imala vozačku.

Ušao sam na ulaz dijela kuće koji smo koristili ja  Melita. Melite nije bilo u dnevnom boravku. Nije bila ni spavaćoj sobi, kuhinji, kupaonici... Pretpostavio sam da je preko kod mame. Tada mi je sinulo da sam, vozeći se prema kući, nedaleko do kuće ugledao crveni Golf kakvog je inače vozio mamin ljubavnik. No mnogi ljudi voze crveni Golf što je dakle moglo značiti da je bilo tko drugi tu mogao parkirati. Bilo kako bilo odlučio sam potražiti Melitu.

Krenuo sam hodnikom koji nas je spajao s maminim dijelom kuće. U kuhinji nije bilo nikoga. Krenuo sam u dnevni boravak... Na pola puta zbunjujuće su na mene djelovali zvukovi koji su se čuli. Usporio sam korak, gotovo zastao i osluškivao. Sličilo je na prigušeno stenjanje. Tiho, gotovo na prstima prišao sam vratima dnevnog boravka. Vrata su bila odškrinuta... Ušao sam te sam morao napraviti još nekoliko koraka kako bih mogao vidjeti ulaz u spavaću sobu. Harmonika vrata bila su otvorena više od polovice a ono što sam ugledao doslovce me šokiralo.

Na maminom bračnom krevetu ugledao sam mamu. Bila je posve gola i nagužena prema meni s glavom uronjenom između nečijih nogu. Greške nije bilo, raširene noge bile su ženske. Nije mi terbalo dugo da shvatim kako te noge pripadaju mojoj Meliti. Mama joj je jezikom obrađivala pičku a Melita je glasno uzdisala i stenjala. Ni sam ne znam kako sam uopće ostao na nogama. Taj osjećaj nemoguće je opisati riječima. Trebalo mi je nekoliko sekundi da shvatim kako je sve to zbilja. No tada je uslijedio dodatni šok.

Iza vrata pojavio se muškarac također posve gol. Stajao je iza maminog dupeta držeći u ruci bocu nekakvog pića. Nagnuo je iz boce otpivši nekoliko gutljaja. Odmah sam ga prepoznao bio je to mamin jebač. Nekoliko sekundi promatrao je mamu u akciji a onda je nagnuo bocu iznad maminog dupeta. Tekućina se razlila između njezinih guzova sve do njezine obrijane pičke... On se prignuo te stao lizati tekućinu s mamine pičke i šupka. Napokon sam postao svjestan situacije kao i činjenice da bi me mogli vidjeti. Udaljio sam se od vrata i vratio se u svoj dio kuće. Sjeo sam za stol ne mogavši vjerovati da sam vidio to što sam vidio.

Izašao sam iz kuće i otišao do prvog kafića. Sjedio sam dugo vremena za stolom buljeći u neku zamišljenu točku i jednostavno nisam razmišljao ni o čemu. Imao sam osjećaj da će mi glava eksplodirati. Polako sam došao k sebi i uputio se kući. Melita je već bila u našoj dnevnoj sobi i naravno iskreno se zabrinula zbog moje ruke. Pozvala je mamu koja je također bila zabrinuta. Nisam mogao vjerovati da tako vješto glume. Dakle moja Melita "troši" se s mojom mamom a povremeno ih obje "troši" mamin ljubavnik.

Znam da bi mnogima, možda i većini, sve to bio dovoljan razloga da se razvedu, da čak naprave scenu i reagiraju burno... No ja sam šutio. Vjerovali ili ne ja sam sam sebi morao priznati da me je scena gdje moja mama "obrađuje" Melitu s vremenom počela uzbuđivati. Sam sex s Melitom bio je, i jest, više nego zadovoljavajući. I dalje sam u braku, i dalje moja žena i moja mama ne znaju da ja znam za njihovu tajnu. Ne osjećam čak ni ljubomoru spram maminog ljubavnika koji sigurno, s vremena na vrijeme, pojebe moju ženu. Dao sam si truda pa sam malo kopao po maminim stvarima. Pronašao sam zanimljivi CD na kojem su fotografije s ljetovanja. Neke od tih fotografija više su no zanimljive. Iz fotki je vidljivo da su u nekom kafiću ili klubu te da su malo više popile, što je rezultiralo time da su se malo previše opustile i prepustile strastima.

Ono o čemu sad intezivno razmišljam je nešto što će mnoge od vas iznenaditi. Jest da je perverzno ali me pomisao na to uzbuđuje. Ja želim biti taj koji će se priključiti Meliti i mami u njihovim igricama. Još uvijek ne znam kako to točno izvesti ali da ću pokušati, hoću.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64
(Ne)normalni – II dio
by: lalex

Potpuno sam izgubio osecaj za vreme,bio sam toliko napaljen da je kita ponovo pocela da se dize,izvadio sam svoja 4 prsta iz njene picetine koja je nastavila da se cedi.
-Idem da se operem sva sam mokra -rece matora
-Ne,niposto hocu da gledam tu tvoju jazbinu tako sluzavu i umazanu to me bas pali-rekoh
-Ali... znas...glupo se osecam ...neprijatno mi je ...znas ja nisam nikad nista slicno dozivela...sramota me-pravdala se matora
-Slisaj me matora da se ne lazemo, ti si zeljna kurca i jebanja a ja tvoje picetine,sta je bilo bilo je ja se ne kajem,posle jebanja nema kajanja...
-Ono jeste tako  upravu si, ali mi ipak treba malo vremena da se naviknem ustvari ja nebih vise ovo radila ... znas plasim se ...saznace neko
-Nemoj biti smesna molim te,sad ti se ukazala prilika da osetis i dozivis nesto a ti se tu nesto premisljas-uzvratih joj
Nisam skidao pogleda sa sluzave picke.kita vec skoro spremna za akciju nemogu da se konrtolisem a i necu,sad je vec kasno za kajanje.
-Idi zakljucaj kucu i dodji da se nesto dogovorimo
Kada se vratila rekoh joj da legne na krevet i rasiri njene noge kako bih mogao da gledam njeu picku onako mokru i izjebanu .tek sada sam mogao jasno ilepo da vidim kolikoje dlakava i velika njena picka.
-Vidim da u seksu nisi skoro nista probala ...
-Nisam,uvek je bilo on gore i gotova prica....
-Nema veze sad sam ja tu i mogu ti pokazati sve i svasta, iskoristi to ...jesi li kad pusila kitu?
-Jesam ponekad .... sto me to pitas ...glupo mi je....
-Nemoj da se glupiras , hocu da razgovaramo o svemu otvoreno,dok sam ja ovde neces nositi gace hocu da mi tvoja picka bude uvek na dohvat ruke i kurca da mogu da se igram sa tvojom picko ili da je napunim spermom,isto vazi i za mene mozes me uvek imati kad pozelis i kako pozelis,imam u torbi nekih diskova sa pornicima pa cemo zajedno uzivati u njima a i ti ce videti nesto novo pa mozes i probati ako pozelis ... jel vazi dogovor ?
-Vazi. Rece ona
-Nego blago meni bili ti malo stavila usta ovo malo moga kurca a ja da se malo poigram sa tvojom pickom i sisama?
-Sram te bilo kako se to izrazaaaaa............nije stigla da zavrsi misao a kita je vec bila u njenim toplim ustima,polako ga je navlacila usta i jezikom obradjivala glavic,moja jedna ruka je bila na njenim sisama koje su bas mocno izgledale a druga je stigla do njene picke i pocela da brlja po gustoj sumi crnih dlaka trazeci ulaz u jazbinu strasi.Prelep osecaj me obuzeo,potpuno sam zaboravio gde sam i sa kim sam.nestvaran osecaj.Dok sam joj milovao sise moji prsti su sve dublje ulazili u njenu picku i sve vise je ispunjavali,moja kita je bila sve dublje u njenim ustima a njeno mulanj se glasnije.Izvadio sak kitu iz njenih usta i poceo je ljubiti ne vadeci prste iz jazbine.
-Slusaj matora imas picku ko kobila,opsednut sam njenom velicinom,pitam se kakav bi ti bio osecaj da je bas ispunjena do kraja,nema kurca koji moze ovo pouniti ali smislicu ja nesto za tebe,nego jesi li ga ti primala u guzu?
-Nisam pobogu sta ti pada na pamet-iznenadjeno ce ona
-Dodji uzjasi me picetino moja, pokazi mi kako jases...legoh na ledja a on me opkoraci uze kitu u rukuismesti je u vrelu jazbinu,ulete bez po muke,moram priznati da ja nisam "bez kurca" sto bi reli ima tu nekih 19-20 cm onako srednje debljine.Zaljulja matora lepo.sisetine samo ljuljaju pred
ocima,ja ih onako odozdo mesim,stipkam pridignem glavu pa stavim bradavicu usta pa je grickam pa onda uhvatim drugu a rukama mesim guzove,ona sve glasnija i ubrzava ,dohvatim do picke a dole potop curi li ga curi pored kurca polakougurah prst ima jos mesta stavljam drugi klizi matora sve glasnjia   -JOOOOOOOOOOOOJ sta mi to radis..aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...........majkooooo
Vadimprste onako sluzave i mazim joj anus sve jace i jace.vec je opusten, ulazim prstom sa lakocom u njen supak, ona naglo ubrzava ritam jahanja,jebem je prstom u gizu,vec je izgubila kontrolu nad sobom pocinje da se trese,stavljam drugi prst u guzu,ludilo,ova zena nije normalna njeni otvori su ogromni, jeste krupna ali ovo nije normalno,kita mljacka,matora kipi sva u znoju i kosa joj je vec mokra ni ja nisam nista bolji.-Stani – rekoh dodji namesi se cetvoronoske hocu te otpozadi,kakav prizor .....picka zjapi otvorena i vlazna sva mokra i crvena a supek iznad nje,gde god stavim necu pogresiti,obrisao sam picku kurcom i nanisanio u guzu usao je glatko zacuh samo -AAAAAAAAAAAAAAAAJOOOOOOOOOOOJ!Nabo sam ga do kraja jaja su udarila u mokru picku,poceo sam da ubrzavam nabijajuci kurac sve jace ,gotov sam svrsavam necu da stanem,osecam jak bol ali nastavljam dalje i matora je na izmaku snage,vristi ko luda,pocinje da se grci pada potrbuske a ja za njom,mrtvi smo oboje....

Sam sebe nemogu da prepoznam posle svega,koja sam ja zivotinja,ali gledam matoru kako po kuci leti zadovoljna,opet kazem sebi nisi nikoga povredio.Uostalom mozda je tako sudjeno.
Matora je bila bas totalno zapustena sto se seksa tice u svakom pogledu,malo me iznenadila njena spemnost da prihvati sve te novine tako brzo i lako,mogao sam da joj radim sta god pozelim,zato sam resio da nastavim sa ludorijama.
Sedela je u dnevnoj sobi na krevetu gledajuci TV.Skoknuh  po svoje diskove koje sam poneo,sedoh pored nje,imala je na sebi haljinu na raskovcavanje sa prednje strane,bila je blago prozirna tako da se jasno videlo da ispod nje nema nista,velike sise su se lepo ocrtavale a na njima velike bradavice koje su probijale kroz haljinu.Polubih je.
-Sad cu da ti pustim nesto za opustanje,svidece ti se verujem
Na disu su bili bas zestoki pornici matorke,grupnjaci sa po 5-6 muskaraca,svrsavanje u sve rupe,sperma na sve strane,sve moguce poze,razvaljivanje picke sa dva kurca,didlo, fisting,cepanje guze.Matora je blago otvorenih usta nemo gledala sve to.
-Boze, sta sve rade,jel moguce ...
-Svidja li ti se,mozes da probas neke stvai ako zelis reci slobodno
-Neznam
Znao sam da je sad u mojim rukama igracka sa kojom mogu da se igram,nisam ni ocekivao da ce traziti nesto konkretno.Raskovcao sam par dugmica na haljini i zavuko ruku medji njene noge, puna saka dlakave i vec vlazne picetine,malo je rasirila noge kako bih je sto bolje uhvatio,vrhovima prstiju mazio sam joj supak.
-Jebah ja tebe i u guzu, jel ti se svidelo matora
-Jeste,bas je bilo dobro,malo neobicno ali dobro – raskravi se malo ona
-Znas matora, zelja mi je da ovu tvoju picetinu bas razvalim da vidim kolko moze u nju da stane a da tebi bude lepo,sama pomisao na tvoju picku me nenormalno pali evo pipni kako mi je tvad kurac.
Ona pruzi ruku i uhvati me za kitu ne skidajuci pogled sa TV-a na kome je neka domacica razbijala svoje rupe sa dva velika didla.
I ja bi tebe onako slatko mucio kad znam da si pri apetitu a jesi vidi se

Sve mi je ovo zaista cudno i neobicno ali ako je lepo sto da ne- rece ona
Izvadih ruku iz njenog medjunozja olizah pres i daoh njoj da olize malo,bio sam zedan pa skoknuh do kuhijne da pijem vode,dok sam pio vodu ugledah na radnom stolu jedan kratavac,koja sam ja luda pomislih sam u sebi.
-Jelo ovaj krastavac za veceru -upitah
-Jeste,sto pitas sad cu da spremim
Neko ce bas vecerati ovaj krastavac pomislih u sebi i uzeh ga u ruku.Bio je onako bas po veliki sa onim kvrgicama po njemu, bas puna saka krastavca.Sedoh pored nje onako sa krastavcom u ruci.
Sta ces sa tim krastavcem-upita me zbunjeno
Samo se ti opusti i uzivaj neko ce da vecera ovaj lepi krastavac.Hajde dodji.legni i rasiri lepe nogice pica je jela meso bez salate a sad ce dobiti i salatu.
Jesi li ti lud vidis li koliki je,sta ti pada na pamet ???
Samo opusteno ima da stane ceo videces ....hehehehe
Bacih se na lizanje velikih usmina njene picke, prstima ih razvukoh u stranu i stavih njen klitoirs usta stegoh ga usnama a jezikom sam ga lizao dok je moja brada bile u pici.Duboki uzdasi i krici sirili su se kroz sobu pomesani sa kricima i uzdasima sa TV-a,prstima sam joj razvlacio picin otvor.Uhvatio sam je za noge i digao ih na ramena , dole ispod mene ukazala se picetina u svoj svojoj velicini,napalio sam se kao zivotinja i poceo brzo i jako da prodirem u njenu utrobu.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaahh, uuuuhhhhhhhhhhhhhhhhh joooooooooooooooj
Picini sokovi su se ralivali na sve strane,izvadio sam kitu iz vrele picke i nanisanio u matorin supak koji je bio preliven picinim sokovima akita sva sluzava,kliznuo je bez problema.Nevidjen prizor razjapljena picetina sava sluzava i mokra gledam kako curi a ispod nje kita koja prodire u matorin supak bez problema,velike sise se klate na sve strane a ja nikako da nadjem vremena da se i sa njima poigram jos dva para ruku mi treba da bih stigao sve  ili jos dva kurata muzijaka pa da matoru punimo kurcevima i spermom na sve strane da se redjamo kao na traci dok se ne onesvesti,nebi se ni matora bunila sigurno posto tek otkriva neke cari seksa a raspolozena je za dobar kurac,do juce skoro nista nije probala za tolike godine a vec danas se razbija od kurca na razne nacine.Moj kurac nemilosrdno prodire u njenu toplu guzu,vadim ga skroz pa ga ponovo stavljam celog jaja mi lupkaju po mokroj picetini uz prelepi zvuk mljackanja njenih sokova.Matora je odavno izgubila razum samo se cuju krici i uzdasi kao da umire, i umire ali od zadovoljhstva.Njene ruke me miluju po guzi i ledjima povremeno zarivajuci svoje nokte sve jace u moju kozu sto me dodatno razdrazuje.Dohvatam onaj krastavac vadeci kitu iz guze.
Sad cu da ti razbijem picetinu matora
Samo polako molim te-skoro da cvili
Polako stavljam veliki krastavac na ulaz njene picke,lagano siri noge da bi se sto bolje namestila,u vec dobro podmazanu picetinu poalko klizi krastavac.
Joj kako je dobrooooooooo,poludecu aaaaaaaaaaaa,ludo luda
Vec je krastavac popunio celim svijim obimom ulaz picke,polako ga guram sve dublje i dublje blago ga okrecuci cas levo cas desno,krici postaju sve jaci i jaci,niko nas ne moze cuti,matora u grcu sve brze i jace mesa kukovima nesvesno nabijajuci krastavac sve dublje u sebe,to je bio meni signal da mogu jos jace i zesce da ga nabijam,pocinjem da je jebem onim krastavcom sve jace ,onoliko cudo klizi bez prolema,sad Radina picetina izgleda jos vece , koliko sokova curi iz te zene to nije normalno ipak je ona zena u godinama, na prekrivacu je vec velika vlazna mrlja od njenih sokova.
Aaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjooooooooooooooooojjj jjjjjjjjjjjjj,jooooooooooooooooooj ne prestaje sa uzdasima.
Toliko sam ubrazo da je jebem krastavcem da je mljackanje postalo toliko glasno,ni danas nemogu opisati taj zvuk niti sam i kada kasnije doziveo bilo sta slicno.Ja sam vec blizu svrsavanja da da ga
nisam ni stavio nigde okrecem se i primicem kitu njenim ustima,odmah ga guta kao luda,toliko je izgubila kontrolu i sisa ga i grize u isto vreme,pomalo me boli ali lepo mi je,krici su se sada pretvorili u mumlanje posto su puna usta.Osecam da cu svakoga casa napuniti njena usta svojom spermo,skoro u isti cas i ona pocinj da svrsava uz jak ugriz moga kurca,vrisnuo sam kao nikad i nesvesno nabio onaj krastavac duboko u njenu picku tako da je i ona vrisnula i tako oslobodila moj kurac koji je poceo da puni njena usta.
Jesi luda mamu ti jebem, kurac da mi odgrizes,vidis sta si uradila ???
Negde na pola kurca jasno su se ocrtavali njeni zubi cak je i  malo krvi bilo,bolelo me je ali sam trpeo.
Joj izvini nisam bila svesna sta radim,izvini,daj da vidim
Neka, neka platices mi za ovo,bas me boli,ali neka,taj krastavac nemoj slucajno da si izvadila iz picetine ima da ostane u njoj dok ja kazem-rekao sam ljutito
Dobro-rece ponizno
Jel vidis koliku picetinu imas matora,jos mesta ima u njoj
Sta da radim nisam ja kriva i onaj baksuz mi ceo zivot prebacuje sto je tolika,zato je i ljubomoran.
Dobro, dobro nisam ja mislio nista lose naprotiv mene to nenormalno pali-smirujem stvari polako-moze to da se iskoristi na razne nacine u seksu,kroz razne igre a da tebi bude lepo i da uzivas-pricao sam pokusavajuci da nemisli na bolnu kitu.
Sva malaksala i klonula matora je zaspala onako izjebana sa krastavcem u jos uvek mokroj picetini,ja sam sedeo pored nje mazeci joj velike sise i igrajuci se sa njenim bradavicama, ona je samo ponekad blago uzdahula i malo se mrdnula .Ubrzo sam i ja zaspao pored nje.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Betty
by: Betty Boop

Do 18. godine nisam imala dečka. Iako su me momci stalno spopadali to me do tada nije zanimalo. Sva dotadašnja seksualna iskustva svodila su se na povremena maženja sa drugaricama. Sve to se promenila kada sam upoznala Miloša. Bio je moj vršnjak, miran, tih, povučen, totalna suprotnost od mene. I on je takođe bio nevin, ali je želeo da idemo polako dok ne budemo oboje spremni za to.

Jedne večeri sam sa nekim društvom bila u noćnom provdu. Pili smo i duvali kada nas je startovala murija. Našli su kod nas nekoliko džointa i priveli su nas u stanicu. Strašno sam se uplašila šta će biti sa mnom. Pojavio se tada jedan inspektor koji me je prepoznao. Bio je to Milošev otac. Rekao je ostalim policajcima da me poznaje i da će me odvesti kući i ispričati šta sam uradila, i da mi je to dovoljna kazna.

Seli smo u njegova kola i ja sam odmah počela da ga molim da ništa ne govori mom ocu, jer će ga to potresti, a on je srčani bolesnik. Ništa nije govorio dok je vozio. Primetila sam da ne vozi ka mojoj kući, ali ništa nisam smela da kažem. Skrenuo je sa puta i zaustavio na nekom skrovitom mestu.

- Sada treba da me ubediš da ništa ne kažem tvom tatici.

Počela sam da govorim šta mi je u tom trenutku palo na pamet. Zastala sam u pola rečenice kada sam primetila da je raskopčao pantalone i počeo da nadrkava svoj kurac. Tada sam shvatila kako želi da ga ubedim.

- Ali... Ja sam devojka vašeg sina.
- Ma ti si samo jedna obična kurvica. Ajde na posao, ili možda hoćeš da ti tatica sazna kakva si fuksa i narkomanka. A?

Par trenutaka sam se premišljala, ali sam ga ipak uzela u ruku. Stavila sam njegov kurac u usta i polako počela da se igram sa njim. Osećala sam kako lagano raste u mojim ustima. Jednom rukom me je drapao za guzu i sise. Bio je jako grub i stezao mi je bradavice što me je jako bolelo.

- Ajde droljo, brže malo puši i skloni tu ruku, ustima to. Ajde, pa ću posle da te otkinem od kurca.

Bilo mi je smešno to što me naziva kurvom, a njegov kurac je bio prvi koji sam stavila u usta.

- Ali... Ja sam nevina.
- Lažeš kurvetino. Ko zna koliko si ti kurčeva do sada primila.

Razmakao mi je noge i gurnuo ruke pod moju suknjicu. Pomerio mi je gaćice i gurnuo prsst u moju pičkicu.

- Pazi stvarno, ko bi rekao. Baš si uska. Ali si kurvica, vidi samo koliko si vlažna. Ništa onda, ostavićemo to Milošu da te probuši.

Uhvatio me je rukom za kosu i počeo da mi nabija glavu na kurac.

- Tako. Do kraja. Ostani tako.

Usta su mi bila puna njegovog kurca. Nisam mogla lako da dišem. Osećala sam kako mi se šminka razmazuje po licu od suza koje su mi se slivale niz obraze. Svaki put kada bi gurnuo kitu u moje grlo, mislila sam da ću povratiti. Počeo je da mi svršava u usta.

- Nemoj ni kap da prospeš. Ne želim da mi isflekaš auto.

Kada je istresao i poslednju kap, a ja sve to progutala, upalio je auto i odvezao me je kući. Sve vreme vožnje ni reč nije progovorio. Samo kada smo stigli rekao mi je da nikom neće reći za moje privođenje, ali da očekuje da ne glumim pred Milošem finu devojčicu već da mu što pre dam, a da će mi se on uskoro javiti.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Duda
by: jaskojas

Kraj leta i početak jeseni, u moj kraj donosi jednu veoma lepu manifestaciju. To je takozvani grozdober u Sremskim Karlovcima. Ta manifestacija je nadaleko poznata. Tokom nje, kao gosti dolaze slavna i proslavljena imena estrade da održe svoje koncerte, zatim, tu su svi prateći dogadjaji i na kraju, toči se veoma kvalitetno vino u ogromnim količinama.
Za vreme manifestacije, ogroman broj ljudi se slije u Sremske Karlovce, koje su tada premale da prime sve goste. Obično je rezultat toga zakrčenje svih saobraćajnica.
Medjutim, ja lično ne volim vino i po prirodi sam pivopija. Iz tog razloga, volim da odem u Karlovce par dana pre otvaranja manifestacije. Pre svega niko me popreko ne gleda kada naručim pivo, a i tih dana se intenzivno postavljaju ringišpili, tezge, šatori i ostale drangulije, pa ima dosta raje za provod.
Tih dana u Sremskim Karlovcima je kao u košnici. Vlada euforija pred početak dane vina, a provoda ima dovoljno, ali sa mnogo manje gužve dok ne dodju gosti sa svih strana.
Bilo je lepo sunčano popodne. Sedeo sam u bašti jednog Karlovačkog lokala i posmatrao ljude kako užurbano postavljaju tezge i pripremaju se za otvaranje. Tada, tačno preko puta bašte u kojoj sam sedeo stade kombi kikindskih tablica. Iz njega izadje stariji čovek i jedna devojka. Devojka je bila greh koji hoda. Mala, sitna plavušica, koja je prkosno nosila svoje, za njenu veličinu ipak velike dojke. Imala je malu trtavu guzu, koja je prkosila svim zakonima fizike. Noge, pravilne lepo oblikovane, onako kako samo redovno bavljenjem sportom može da ih oblikuje.
Po razlici u godinama, pretpostavio sam da su u pitanju otac i ćerka. Oni počeše da vade iz kombija neke metalne šipke i daske. Kada su sve istovarili, dali su se na sklapanje tezge.
Mala je bila kao neki zvrk. Stalno je trčkarala u svojim patikicama i nešto radila. Videlo se da joj to nije prvi put. Ja naručih još jedno pivo i nastavih da uživam u pogledu na nju. Ona kao da je bila svesna da je gledam, čas je trtila svoje prelepo dupence saginjući se da nešto uradi, čas se propinjala da dohvati nešto što je za nju visoko i time izstezala svoje gipko telo. Osetio sam kako mi krv nadolazi u kurac i već sam bio primoran da ga malo bolje namestim i oslobodim mu malo prostora u gaćama.
Njihova tezga je polako poprimala svoj oblik i njih dvoje su već privršavali posao. Ostalo im je samo da prebace neki najlon preko konstrukcije kako bi imali zaštitu od sunca i eventualne kiše.
Medjutim tu je nastao problem. Koliko god pokušavali, najlon im se kao za inat svlačio sa tezge. Problem je bio u devojčicinoj visini. Jadna, tako malecka nije mogla da dohvati gornju prečku, i najlon bi se uvek svukao na njenoj strani. Ona je zbog toga pizdela i nervozno lupkala nogom o zemlju, što je izazivalo lako podrhtavanje njenih tvrdih sisa. Njen otac, sada već vidno iznerviran, pokuša nekako da sam prebaci najlon preko tezge, ali on sada skroz pade na zemlju.
Videviši ih kako se muče, rešio sam da im pomognem, a ujedno i da se malo zbližim sa malom. Moram da priznam da je bila jako jebozovna i želeo sam je sa sobom u krevetu.
- Alo! – povikah ja prilazeći im iz bašte – Vidim da vam treba pomoć...
Oni me začudjeno pogledaše, valjda nenaviknuti da im neko pomaže i matori se nasmeši:
- Bio bih vam zahvalan...
Prišao sam i zahvaljujući mojoj visini, mi namestismo najlon bukvalno za pet minuta.
- Baš vam hvala... – reče matori – ne znam kako da vam se odužim.
- Ma ne treba... – rekoh ja nadajući se poznanstvu sa malom grešnicom.
- Mogao bih da vas častim pićem, evo tu preko... – repe on ponovo privezujući najlon da ga vetar ne oduva.
- Može...
Ubrzo smo svo troje sedeli u bašti i cugali. Milan i Dubravka, odnosno Duda, kako je insistirala da joj se obraćamo, su bili otac i ćerka. Milan se je bavio izradom drvenih papuča i suvenira od drveta. Duda je studirala francuski jezik u Novom Sadu. Ostao joj je još jedan ispit do kraja i sada je imala više vremena da pomaže ocu oko posla. Inače su bili iz Kikinde.
Pozvao sam drugu turu pića, na šta se Milan malo uzbuni, ali je na moje insistiranje konačno prihvatio. Tokom te druge ture pića, Milan mi iznese njihov plan. Dogovor je bio da Duda ostane u tu, u nekoj već unapred iznajmljenoj sobici i vodi računa o tezgi, dok se Milan vraća za Kikindu kako bi sutra doneo robu, jer za nju nije bilo mesta u kombiju. Nakon nekih pola sata, Milan iskapi piće, ustade sa stola i reče:
- Ništa. Ja moram polako da krenem. Neću da me uhvati mrak. Hvala još jednom za pomoć, a ti dete pripazi malo na tezgu noćas. Znaš da ovde vole da kradu...
- Hoću.
Pozdravili smo se i Milan upali kombi i nestade u prašini. Duda ostade pored tezge.
- Dodji da popijemo još jedno piće... – pozvao sam je kada je kombi zašao za ugao.
- Ne znam... – reče ona neodlučno, gledajući za kombijem, kao da se bojala da će se njen otac vratiti.
- Hajde, ne budi takva, još je dan...
- Ma... što da ne... – reče ona i dodje za sto.
- Jesi li gladna? – upitah je.
- Onako...
- Ja sam gladan, pa bi mogli zajedno...
- Ok.
Naručio sam picu za oboje i još pića. Pica je bila očajna i uopšte mi nije bilo jasno kako je prodaju. Ali meni to u tom trenutku nije bilo važno. Najvažnije mi je bilo da dobijem na vremenu i pokušam da smuvam preslatku
Dudu.
Sada uz klopu koju smo zalivali pićem, razgovor je bio opušteniji. Duda mi je pričala o svom životu za vreme studija u Novom Sadu. Isto tako mi je rekla kako je prvu godinu studija morala da obnovi, jer ju je u to vreme ostavio dečko sa kojim je bila u dugoj vezi. U to vreme je bila jako tužna i besna na njega, ali mu je kasnije bila zahvalna, jer joj je to omogućilo da sama proživi život punim plućima u gradu kakav je Novi Sad.
Polako, kroz priču sam shvatio da je Duda tokom studija u Novom Sadu, postala malo slobodnija devojka, a ne zatucana provincijalka. Isto tako, njena priča mi je dala do znanja da je živela život punim plućima, zabavljajući se na sve moguće načine. To mi je ulilo nadu da ću uspeti da je smuvam.
Ispijali smo ko zna koje već piće po redu. Sada, podgrejan alkoholom, naš razgovor je bio mnogo slobodniji. Pričali smo o svemu i svačemu, tako da nismo ni primetili da je već uveliko pao mrak.
- Mogli bi polako da se rastajemo... – reče ona već pomalo uhvaćena od pića.
- Meni je lepo, i što se mene tiče ne moramo.
- Ipak bih trebala. Sutra me očekuje naporan dan.
- Ostani još malo. Lepo mi je ovde sa tobom... Posle idem sam u stan...
- A kako ćeš ti do Novog Sada?
- Pa trebao sam motorom, taj motor tu ispred je moj, ali sada kad sam popio, ne znam. Možda ću i ja uzeti neku sobu da prenoćim... ili taxijem.
- Uh... nezgodno...
- Jeste... Ali znaš šta? – sada se ja kao napravih nedužan – mogla bi me ti primiti kod tebe u sobi... Znaš platio bih ti... Da ne tražim sada sobu, a i ko zna da li ima slobodnih...
- Ne znam... – reče ona neodlučno – malo je neprijatno... znaš...
- Znam... Ali, evo. Uzećemo uz put još pića, sesti u sobi i nastaviti sa razgovorom, pa ujutru svako na svoju stranu...
- Ne znam...
- Što? Zar ti nije prijatno i lepo sa mnom...
- Jeste... ali...
- Hajde... neću ti ništa ...
- Znam... Ma može... Al' pod jednim uslovom...
- Kojim?
- Da tokom noći dodjemo par puta do tezge, da neko nešto ne ukrade.
- Slažem se...
Platio sam račun, i ubrzo smo bili u sobi kod nje sa punom kesom pića. Soba joj je bila tek 20-tak metara od tezge. Bila je to dvorišna, jedna od mnogih soba, koje gazde izdaju za vreme dane vina. Ono što je bilo dobro, bilo je dovoljno samo da izadjemo iz dvorišta i već bi videli tezgu i moj motor.
- A sad, prvo tuširanje. – reče Duda – Ja idem prva, a ti nam zakuvaj kafu...
- A ne... ja ne kuvam kafu...
- Što? Nije valjda da ne znaš da zakuvaš kafu...
- Pobogu, pa ja sam kuvar, nego kafu ne kuvam iz principa... Nikada...
- Ok. Onda sačekaj da se istuširam, pa ću ja pristaviti.
Ubrzo je Duda izašla iz kupatila. Na sebi je imala kratak šorc i neku svilenu belu majicu. Majica je bila skoro providna, pa su joj se nazirale jedre dojke sa napupelim bradavicama. Već sam se napalio na nju.
- Ne smeta ti što sam se ovako raskomotila. Topla je noć...
- Naprotiv... Sve što je lepo, meni prija...
- Hvala... – reče ona i crvenilo joj obli obraze.
- Odoh ja pod tuš, a ti nam zakuvaj kafu.
Rešio sam da iz kupatila izadjem u majici na tregere i boxericama. Hteo sam samo da joj dam do znanja kako sam se ja osećao kada je ona izašla iz kupatila. Jedino što su mi boxerice bile širokog kroja, pa su delovale kao neki kupaći. Zato, majica na tregere mi je bila pripijena uz telo i ocrtavala svaki moj mišić na telu.
- Oho... – reče ona zadivljeno kada me vide – pa ti baš vodiš računa o svom telu...
- Trudim se...
- Boga mi dobro izgledaš... Hajde dok se kafa nije ohladila...
- Hvala... – rekoh i sedoh preko puta nje.
Nastavili smo razgovor uz kafu i piće. Malo po malo, razgovor je krenuo u smeru koji je meni odgovarao. Polako smo počeli da pričamo o ljubavi, sexu, momcima i devojkama. Ja sam se trudio da postepeno uvodim što izazovnije i bezobraznije izraze u razgovor. Kao rezultat tome, desilo se da Duda vremenom nije mogla da prikrije svoj blago uzbudjenje. To se videlo po tome što su joj se bradavice napupile i bezobrazno se nazirale preko njene tanke svilene majice.
Ponoć je već dobrano prošla, i ja pomislih u sebi ako nema ništa od sexa, hajde da bar malo odspavamo. Medjutim, onda je razgovor polako krenuo da ide kako meni odgovara.
- Nikada nisam razumela zašto vi muškarci volite da nosite boxerice. Meni su slip gaće mnogo erotičnije.
- Pa i boxerice mogu biti erotske, samo što ove sada na meni to nisu. Znaš ja sam se skinuo u boxerice zato što deluju kao kupaći. Da sam nosio one druge, ne verujem da bih se skinuo.
- Što? Nije valjda da se stidiš?
- Ne. Nego dosta su provokativne.
- Kako? Boxerice ne mogu biti provokativne.
- Kako ne mogu. Vidi...
Tada sam ustao i uhvatio se za gaće otpozadi. Zategao sam ih rukom na guzi i prednji deo boxerica se zateže do pucanja. Moj poludignuti kurac se je ocrtavao preko platna.
- Evo vidiš... Imam i boxerice koje stoje ovako, pripijene uz telo...
- E... ovo je druga priča...
- Da li ti se svidja?
- Jako – reče ona promuklo i ja shvatih da je sada pravi trenutak da stupim u akciju.
- Pogledaj dobro. Pošto si slatka, daću ti i da opipaš, ako to želiš – rekoh ja nadobudno i poturih kukove malo unapred ka njoj.
Ona, kao omadjijana polako pruži svoju ruku i prisloni je na moj kurac. Počeo je odmah da mi se diže, čim je osetio toplinu njene male šake.
..Ohhh... – tiho je izustila.
Sada ja nisam mogao više da izdržim. Stavio sam svoju ruku preko njene i pritisnuo je jače uz moj kurac. Kao da sam se bojao da će ga ispustiti. Obišao sam mali stočić koji je stajao izmedju nas i pomilovao je po kosi. Duda ustade i ponudi mi svoje usne na poljubac. Rado sam prihvatio.
...
Duda je volela da bude jebena u misionarskom položaju. Ležala je ledjima oslonjena na krevet. Majica joj je bila zadignuta iznad sisa. Njene prelepe tvrde, okrugle sise su podrhtavale na svaki moj udarac. Nasrtao sam na nju kao vepar. Ceo dan me je palila njena figura i erotičnost u njenim pokretima. Sada je ležala tu, ispod mene, raširenih nogu, blago podignutih u vis. Moja debela kurčina je nestajala u njenu pičkicu. Zatim bi ponovo izlazila do polovine glavića i naglo se vraćala u njenu toplu nutrinu. Duda je sve vreme dahtala od uzbudjenja, držeći se rukama za unutrašnje strane butina, tik uz pičkicu. Primala ga je sa zadovoljstvom i uživala u svakom milimetru mog kurca. Na momente bih pomislio: ''Kako tako sitna ženica može da primi ovoliki kurac do kraja'', a ona me je demantovala svojim izvijanjem i mešanjem. Kao da joj i ovoliki kurac nije bio dovoljan da je zadovolji. Jednostavno, bila je gladna kurca i dobre jebačine. Kao dokaz, usledile su njene reči kao prethodnica njenog svršavanja.
- Uhhh... što ti je dobar... nabij mi ga...
- Ohh... kako ga dobro primaš...
- Želim ga... imaš divan kurac... ohhh...
Osetio sam da joj se bliži orgazam i ja ubrzah tempo. Sada sam je već udarao takvom žestinom i brzinom, da jadna nije mogla doći do daha. Počela je da drhti i da se trese. I ja sam bio blizu.
- Ahhh... evo me... svršavam...
- I ja ću... oh....
- Prospi si se tu – pokaza mi trljajući se po grudima – Želim tvoju spermu po sisama... ohhh...
Udario sam kurcem po njenoj utrobi još nekoliko puta, izvadio ga i počeo da nadrkavam. Prvi mlaz sperme špricnu daleko i jako po njenim tvrdim dojkama. Duda je vrištala i u transu razmazivala moje seme po svom telu. Moj je kurac nastavio da bljuje spermu. Uskoro su joj grudi i stomak bili umazani ogromnom količinom mog semena. Duda klonu iznemogla od jebanja i opusti svoje noge na dole. Obrisao sam svoj kurac o njen ravni stomak.
Legao sam pored nje i mi smo zaspali.
...
Ujutru su me probudili Duda i miris sveže skuvane kafe.
- Hajde ustaj lenčino – reče ona nasmejana – čeka nas naporan dan danas.
Popili smo kafu i otišli na doručak u obližnji restoran. Posle doručka Duda ostade pored tezge da čeka ćaleta, a ja zapalih motor za Novi Sad.
- Dodji danas popodne. Biće ludo...
- Probaću – nisam hteo ništa da joj obećam.
...
Naravno da nisam otišao.
Pa ja ne pijem vino, a i ne posdnosim velike gužve.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Dragana
by: jaskojas

Tih dana smo koristili poslednje lepe dane Miholjskog leta. Želeći da dograbimo što više lepog vremena pre duge zime, neko moje društvo je organizovalo roštilj na jednoj vikendici izvan grada.
Sastali smo se već oko 10 sati pre podne. Društvo je bilo izabrano, tako da je provod bio odličan. Bilo je tu svega, što obično bude kada se roštilja. Pored dobre klope i cuge, dan je protekao u zezanju i zabavi.
Pošto je bila nedelja, a većina u društvu je sutradan imala obaveze na poslu, društvo je krenulo da se razilazi mnogo ranije nego što sam očekivao. Na kraju, već negde oko tri sata, društvo se je razišlo. Ostali smo samo domaćini i ja. Iako su oni insistirali da ostanem i prenoćim tu kod njih na vikendici, ja sam rešio da krenem. Pozdravio sam se sa prijateljima i krenuo motorom ka gradu.
Vozao sam se tako ka gradu i uživao u lepom vremenu i vožnji. Kad, iza jedne krivine, naišao sam na auto pored puta. Usporio sam. Bio je to prelep sportski kabriolet sive boje. Pored njega je cupkala žena duge crne kose. Očigledno je bilo da je bila u kvaru. Zastao sam tik pored nje, skinuo kacigu i javio se:
- Dobar dan.
- Dobar dan – reče ona nervozno i dalje pokušavajući da nekoga dobije na mobilnom.
- Da li vam treba pomoć?
Ona nervozno baci mobilni na sedište auta i okrete svoje prelepo lice ka meni.
- Joj, ne znam šta da radim...
- Ako nemate koga, recite kako da vam pomognem? Možda da vas odbacim do grada...
- Molim vas. Muž mi je u inostranstvu, a kum je nedostupan...
- A u čemu je problem? – upitah odmeravajući njenu vitku figuru. Bila je to jako zgodna žena. Negovana i lepa.
- Ne znam... Stala sam ovde da obavim jedan poziv, i auto se je ugasio. Posle toga nije hteo da upali...
- Ništa... Ja se baš nešto puno ne razumem u opravke, a i nemam alat. Jedino mogu da vam ponudim prevoz do grada.
- Može... Baš vam hvala što ste stali...
- Nema na čemu – rekoh i izvadih kacigu za nju iz kofera.
- Pre vas je prošlo bar desetak automobila, i nijedan peder nije hteo da stane...
- Nemojte se nerviarati... Brzo ćemo biti u gradu i sve će biti rešeno.
Tako je i bilo. Nakon pola sata lagane vožnje ušli smo u grad. Zastao sam pored prve bašte na koju smo naleteli. Ona spusti svoje prelepe noge na zemlju i upita me:
- Zašto smo ovde zastali?
- Prvo bi mogli da popijemo po jedno piće, a i niste mi rekli kuda da vas odvezem.
- Odlično... – reče ona i sjaha sa motora. Tom prilikom odiže nogu i ja joj videh gaćice roze boje. Ne znam zašto već me je to napalilo.
Sedeli smo u hladovini lepe bašte i cugali. Dragana je bila jedna sasvim prijatna i lepa osoba. Bila je svesna svoje lepote, a verovatno i kvaliteta u krevetu, te nije radila ništa u životu. Njen muž, uspešni biznismen, koji je često bio na putu, plaćao joj je sve moguće tretmane, od solarijuma, frizera, manikira do teretane. Njeno je bilo samo da lepo izgleda.
Kroz razgovor ona je to meni iz ne znam kog razloga rekla. Znači bila je svesna svoje pozicije, i to joj je odgovaralo. Inače, Dragana, kako joj je bilo ime, je bila riba prelepog tela. Sise, guza, noge sve joj je bilo potaman. Onako kako svaki muškarac samo poželeti može. Tada joj zazvoni mobilni i ona se javi:
- Kume... Pa bio si nedostupan... Opet nešto mlado prcaš – reče ona kroz osmeh.
Onda pauza, verovatno joj se kum pravda.
- Ne. Da. Na par kilometara od vikendice mi je stao auto. Ne znam razlog.
Opet pauza. Kum govori.
- Dovezao me je jedan ljubazni gospodin i ja sam sada u gradu. Ti vidi i organizuj da nekako dofuraš auto, dok Mile ne dodje. – Mile joj je bio suprug.
- Ok. Javi mi šta si uradio. Čujemo se večeras – reče ona i odloži telefon u tašni.
- Izvini – obrati se konačno meni – Morala sam da kumu objasnim o čemu je reč. On će sada rešiti problem.
Nastavili smo da cugamo i pričamo. Razgovor je bivao sve opušteniji. Njeno prelepo telo i grleni osmeh na moje upadice su me sve više palile i tog trenutka sam rešio da pokušam da je osvojim. Prilika mi se sama ukazala.
U jednom trenutku, Dragana stavi svoju tašnicu u krilo i poče da pretura po njoj.
- Izgleda da mi je nestalo cigareta... – reče ona i dalje preturajući po torbici.
- Evo imam ja... Slobodno uzmi...
Tada ona izvadi smotuljak iz svoje torbice i krišom mi ga pokaza. Bojala se da je neko sa susednih stolova ne vidi.
- Uh... kako bih sada izduvala ovaj džoint...
- Ne bi valjda ovde..?
- U tome je i problem...
Brzo sam ukapirao i krenuo u ofanzivu.
- Možemo kod mene. Imam cugu i u kombinaciji sa tvojom travom, eto nama zabave...
- Hajdemo... – reče ona, vrati džoint u tašnicu i ustade.
Uskoro smo bili kod mene u stanu. Sedeli smo u dnevnom boravku, cugali piće i duvali travu. Dragana se je sada skroz opustila i počela polako pod dejstvom trave da se raskalašno ponaša. U jednom trenutku reče:
- Meni je jako vruće, zar ti ne radi klima?
- Nemam klimu... Ne volim je...
- Onda ću morati da se skinem...
- Samo pod jednim uslovom...
- Ha... ti si prvi muškarac u mom životu koji mi postavlja uslov da se skinem. Koji?
- Da se i ja skinem...
- Ha... ha... – grleno se nasmejala – Naravno da može...
Uhvatila je svoju mini haljinu za donji ...rub i čas posla je svukla sebi preko glave. Sedela je tako sada samo u tangama i brusu roze boje. Bila je prelepa. Nisam mogao da odvojim pogled od njenog prelepog polunagog tela.
- Hajde šta čekaš? – prenu me ona – Skidaj se. Nije valjda da se stidiš?
Ustao sam i zbacio svu garderobu sa sebe. Ostao sam samo u tesnim boxericama.
- Oho... macane... – reče ona mazno, dobrano pod uticajem trave i alkohola – pa ti uopšte ne izgledaš tako loše...
- Boga mi i ti si dobra mačka...
- Koliko dobra?
- Pa... jako dobra...
- Da, ali koliko... daj neku ocenu... – navaljivala je ona.
- Dovoljno dobra da bih te pojebao – ispalio sam ja. Bio sam siguran da su je alkohol i trava dovoljno uzeli pod dejstvo.
- Ha... ha... – nasmeja se ona grleno ponovo i zabaci glavu unazad. Tim pokretom ona isturi svoje moćne dojke napred i meni poče da se diže kurac. – Da vidim lepi čime raspolažeš. Znaš, ja imam visoke standarde.
I ja sam se smešio. Tako sedeći u fotelji, ja svukoh boxerice do kolena, i moj kurac polumlitav šljapnu preko moje butine. Oči joj zasijaše kada ga je videla i lagano se obliznula jezikom. ''Moja si'' pomislio sam u tom trenutku.
- Macane... svidja mi se tvoj mačor... – reče ona mazno.
- Tvoj je. Možeš da radiš sa njim šta god ti je volja...
Dragana ustade sa kreveta i pridje mi. Kleknula je na pod izmedju mojih nogu. Nije skidala pogled sa mog kurca. Možda mi neko sada neće verovati, ali je meni počeo da se diže samo od njenog pogleda. Oslonila se rukama o moja kolena i nežno ga uhvatila i odigla svojim negovanim rukama. Moj je kurac sada poprimio punu veličinu i ona se primaknu i strpa ga sebi u usta. Zaklopila je oči i počela da mumla, uživajući u ukusu mog kurca. Sisala ga je lagano i studiozno. Kao da je htela da prouči svaku njegovu žilicu i venu svojim ustima pre nego što ga primi. Ja sam samo zabacio glavu na naslon i prepustio se uživanju. Dragana mi je pušila kurac sa uživanjem. Lizala ga je od glavića do korena, stavljala u usta i usisavala do jaja. Jednostavno, mala je znala znanje. Onda bi se spustila do mojih muda i lizala ih. Uživala je u mojim jajima. S vremena na vreme bi usisala jedno moje jaje u usta i muljala ga tako sa uživanjem.
Tada je Dragana ustala i okrenula mi ledja. Natrtila se i uhvatila me jednom rukom za kurac. Pred očima mi je bila njena prelepa kruškolika guza. Rukom je namestila moj kurac na ulaz u svoju obrijanu pičkicu i nasadila se.
- Ohhh.... – kriknuo sam. Dragana se nasadila na moj kurac, kao da se nije jebala godinama.
- Arghh... – kriknu i ona. – Duleee... Prija mi tvoj kurac... Ohhh... Dobar je...
Sada se je oslonila rukama na moja kolena i počela da se odiže i nabija na moj kurac. Te kretnje je začinila povremenim vrtenjem i mešanjem svoje guze. Zadovoljstvo koje mi je pričinjavala, kao i pogled na njenu divnu guzu me približiše svršavanju. Uhvatio sam je za kukove i počeo da je nabijam na kurac u ritmu koji je meni odgovarao. Po njenim kricima i dahtanju, shvatio sam da taj ritam i njoj odgovara.
Nisam mogao više da izdržim. Stegao sam je za struk, nabio snažno na kurac do jaja i počeo da je punim.
Čim je osetila moje seme u sebi, Dragana podivlja. Poče još jače da se nabija. Njeno telo je počelo da se trese i drhti u talasima orgazma koji su je preplavili.
- Tooo... Ohhh... puni me... ahhh... nemoj da staješ...
Ja sam samo ćutao i bušio je. Dragana je dugo svršavala. Konačno, osetio sam kako se je njeno telo opustilo i klonulo meni u krilo.
- Ohhh... Dule... dobar si... Jako mi prijaš...
- Polako mala... Tek smo počeli...
Ona ustade i moj me kurac šljapi po stomaku. Bio je sav umazan od moje sperme i njenih sokova. Odmah sam ustao za njom i pokretima je naterao da klekne četvoronoške na pod. Dragana odmah shvati šta tražim od nje, pogleda moj dignuti kurac, i sa ne malo iznenadjenja u glasu reče:
- Bikčino... Rešio si da me rasturiš...
- Da... Hoću da te otkinem od kurca...
Kleknuo sam iza nje i namestio glavić na ulaz u njenu pičku. Uhvatio sam je rukama za struk i sjurio joj ga snažno do jaja.
- Ohhh.... kako mi prija... – kriknula je.
Počeo sam da je jebem. Dragana je izvijala svoje vitko telo od zadovoljstva. Dahtala je ciktala i bacala glavo amo-tamo u stranu. Videlo se da uživa u tome kako je cepam.
Nije dugo trajalo. Dragana uspravi svoj gornji deo tela, ščepa se snažno i grubo obema rukama za sise i poče da svršava. Stavio sam svoje ruke preko njenih i gnječio joj sise zajedno sa njom. Istovremeno sam joj krvnički nabijao kurac u pičku. Ovoga puta Dragana svrši uz drhtanje još snažnije nego prvi put.
Klonula je i pala na ruke oslonoviši se na pod. Glava joj klonu izmedju ruku i njena crna duga kosa se prosu po podu. Dahtala je bučno dok joj je moj kurac još uvek tvrd stajao u pičkici.
- Nemoj mi samo reći... da možeš još.... – reče ona sva zadihana.
- Naravno... Još samo malo...
- Znam ja šta vi jebači volite... A i ja to obožavam – reče ona i svojim rukama se uhvati za guzove. Razvukla ih je do pucanja i preda mnom se otvori njena rupica guze.
Izvadio sam svoj sluzavi kurac iz njene pičkice i prislonio glavić na njen čmar. Dragana tih uzdahnu i zadrhta u iščekivanju da joj ga zabodem u guzu. Gurnuo sam kukovima u napred i moj glavić nestade u njenom čmaru.
- Ohhh.... tooo.... uteraj mi ga.... – zavapila je.
Ja sam nastavio da joj ga uguravam i .uskoro joj je moj kurac stajao u dupetu do jaja. Celo njeno telo je drhtalo tako nabodeno na moj kurac. Tresla se je kao da ima groznicu. Uhvatio sam je ponovo za struk i izvukao kurac skoro do kraja. Ponovo sam joj ga nabio. Ovog puta brže i snažnije. Jeknula je od zadovoljstva. Kada ga je po drugi put osetila do kraja u svojoj guzi, Dragana sada već opuštena, poče da meša i vrti guzom.
Više nisam mogao da glumim finoću i nežnost. Počeo sam da je jebem krvnički. Celom sobom su odzvanjali zvukovi našeg jebanja. Te zvukove su proizvodili Draganina guza u sudaru sa mojim stomakom i moja muda u sudaru sa njenim butinama. Moja kurčina je nestajala u njenom prelepom braon čmaru do kraja, da bi se potom izvlačila preteći da joj skroz ispadne iz guze.
Oboje smo bili kao u transu. Kombinacija alkohola, trave i žestokog sexa vas dovode u jedno stanje izvan ovog vremena i prostora.
Sperma mi je krenula kao struja kroz kurac. Gotovo da me je zabolelo. Stegao sam je jače i zabijao joj ga svom snagom. Dragana je sve to sa zadovoljstvom primala. Punio sam joj čmar vrelim semenom i uživao u njenom telu koje je po ko zna koji put drhtalo od svršavanja.
Sručili smo se po podu. Jedva smo dolazili do daha. Legla je pored mene sva znojava i naslonila svoju glavu na moje maljave grudi.
...
Te noći smo se pojebali još ko zna koliko puta. Da li od droge, alkohola ili smo jednostavno jedno drugom odgovarali, sexa je bilo toliko, da sam posle trećeg puta prestao da brojim.
...
Kada sam se probudio ujutru, nje nije bilo. Bio sam polomljen. Svaki me je mišić na telu boleo, ali to je bila ona slatka bol nakon sexa.
Ustao sam da se istuširam i na komodi zatekoh pisamce. Ostavila ga je Dragana. U njemu je pisalo: ''Divno sam se provela. Rasturio si me. Svaka me koščica u telu boli. Ali se osećam prelepo. Nemoj me zvati niti tražiti. Moj muž, ako sazna, može nam napraviti probleme. Ljubim te u prelepu kitu. Dragana''.
Tuširanje je počelo da skida sa mene umor, bol i sećanje na Draganu.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 334 335 337 338 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Apr 2024, 22:25:46
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.131 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.