Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Apr 2024, 19:45:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 16 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 331 332 334 335 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Erotske price  (Pročitano 26638859 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Jebao me…
by: sado

Tih ranih devedestih godina se svakodnevno sjećam. Rat je bjesnio u Bosni i napravio velike promjene u mojoj porodici. Supruga Merima ostala je bez posla upravo zbog nacionalnosti. Izgubila je posao profesora engleskog jezika u jednoj srednjoj školi u našem gradu. Tad smo već imali petogodišnju ćerku. Planirali smo još djece, ali rat je donio neizvjesnosti i strah za cijelu porodicu. Ubrzo Merima se snašla i preko nekih ljudi uključila kao prevodilac u jednu međunarodnu organizaciju. Počela je zarađivati mnogostruko više nego do tada u školi, ali i izbivati danima, pa čak i sedmicama iz kuće. A bila je lijepa, rasna crnka, nezamijenjiva u krevetu. Stalno je vodila inicijativu, uvijek joj je bilo do maženja, gutala je kurac kao luda. Svršavala je uvijek glasno i po nekoliko puta dok bih ja bio gotov. Pojebao sam prije braka nekoliko žena, kasnije isto pozamašan broj, ali moja Merima je bila neponovljiva. 94. godine rodila je još jednu ćerku, crvenokosu Martinu. Stalno me grizao crv sumnje, jer Martina je imala istu boju kose i pjegice po licu baš kao i major, šef kancelarije u kojoj je Merima radila. Godine su prolazile, Merima je mijenjala organizacije i koristeći pozamašne veze i poznanstva formirala nevladinu organizaciju, koja je jako dobro funkcionisala. I dalje je izbivala iz kuće, odlazila u inostranstvo po 15 ili 20 dana. Starija ćerka otišla je u Graz na fakultet, Martina stigla do četvrtog gimnazije. Odlična je učenica, savršeno govori engleski i italijanski, stručnjak je za kompjutere, drugim riječima nikakvih problema nemam sa njom.
Maja, ove godine, Merima nam je hladno i odvažno rekla da putuje u Ameriku na mjesec dana. Iako su naše seksualne aktivnosti splasnule, te večeri priredila mi je nezaboravan doživljaj u krevetu. Pojebali smo se tri puta, nije marila na činjenicu da nas Martina čuje, bila je glasna i preglasna, histerisala je na mom kurcu. Doduše nisam ni ja za bacanje, imam 50 godina, ali jako sam obdaren i izdržljiv. Valjda sam to naslijedio po majčinoj strani, jer se sjećam da su njenog oca, moga djeda svi zadirkivali po tome što ima veliku debelu komadinu među nogama. E takav sam bio i ja.
Merima je otputovala, ostali smo ja i Marina. Martina se po običaju dugo spremala u toaletu, a meni je za oko zapao usb koji je ostavila pored fiksnog telefona. Ubacio sam ga u računar i gle čuda, našao dnevnik, i to kakav. Martina je doslovice opisivala seksualne aktivnosti mene i njene majke. Citirala je majčine uzdahe, brojala orgazme, mjerila vrijeme. Našao sam još nekoliko zapisa, brzo sam iskopirao usb na svoj računar i vratio ga na mjesto gdje je bio.
Spremila se u uske providne helanke i bodi majicu, poljubila me u obraz i rekla da će doći do ponoći. Rekao sam joj da ću i ja izaći do kafića, da se nađem sa drugarima. Vratio sam se iza ponoći, popivši prije toga sigurno desetak ljutih pića. Martina je već bila u kući, spremna za spavanje. Otključala mi je vrata, poljubila me i rekla, o tatica je večeras malo više popio. Da, mila moja, odgovorio sam, praveći se još više pijan. Ušao sam ravno u toalet, istuširao se, sredio za spavanje i pravac soba. Legao sam potpuno go, pokrivši se plahtom do pojasa. San mi nije htio na oči, stalno sam razmišljao o Martininom elektronskom dnevniku. Ležao sam na desnom boku, kad sam čuo tiho otvaranje vrata. To je Martina, znao sam sigurno. Ali šta traži u to doba. Kroz sastavljene trepavice, praveći se da spavam vidio sam siluetu golog mladog ćerkinog tijela. Martina je imala sise zrele žene, mislim da su jaka četvorka, savršeno tijelo i prelijepu oblu guzu,ista majka. Zastala je nekoliko sekundi, provjeravajući da li spavam, a onda klekla kraj krevet i polako počela dizati plahtu sa mene. Čuo sam joj disanje, a onda osjetio prste na poludignutom kurcu. Bojažljivo i veoma pažljivo ga je uzela u ruku i blago počela drkati. Ustvari više je to bilo milovanje nego drkanje. I dalje sam čvrsto „spavao“, osjetivši sve jače Martinino disanje i sve slobodnije drkanje. Odglumio sam par trzanja u snu i svršio nakon nekoliko minuta u toalet papir koji je Martina držala u ruci. Obrisala mi je glavić, pokrila me i vratila se u svoju sobu. Ista stvar ponavljala se svake večeri. Postala je to njena igra, koju sam prećutno podržao, oplemenjujući je svojim inovacijama. Ta igra je jednostavno postala naš ritual. Nastojao sam da uvijek u isto vrijeme idem na spavanje, redovno sam je čekao „spavajući“ dignutog kurca. Namještao sam se uvijek tako da bez velikog napora ima moju kurčinu na izvolite. S vremena na vrijeme pronalazio sam njen usb i čitao zabilješke. Sjećam se 6. Juna, pisalo je ovako:
-11 i 15 noću. Ulazim tiho, na prstima u tatinu sobu. Spava, kao i obično, mada me pomalo muči misao da se pretvara. Ali ako se i pretvara, znači da prihvata moju igru. Otkrivam ga, kurac mu je već dignut. Uzimam ga u desnu ruku, ljubim u glavić, vrhom jezika dodirujem rupicu, potom milujem jaja. Počinjem lagano da mu drkam. Tata se izvija u snu i nešto mumlja. Lijepo mu je. Puna mi je ruka kurca, ne mogu ga obuhvatiti. Sva sam vlažna, prevlažna. Odlučila sam, sutra ću protrljati glavićem ulaz u pičkicu , pa šta bude…
Naredne večeri opet sam malo popio, a odglumio veće pijanstvo. Razmijenili smo nekoliko riječi, istuširao sam se, poljubio je u obraz i otišao u svoj krevet. Za 15 minuta došla je Martina. Čekao sam je nestrpljivo, tih 15 minuta mi je bilo kao 15 dana. Sjela je lagano kraj mene i započela igru. Uhvatila me za kurac i lagano počela drkati. Promumljao sam nemoj Merima, pijan sam. Namjerno sam je dovodio u zabludu da misli da sanjam odnos sa suprugom, njenom majkom. Nije prestajala.Lagano ga je drkala jednom rukom, drugom mi milovala jaja. Mahinalno sam ispružio ruku tražeći njeno tijelo. Došao sam do koljena i kao napipavajući stigao do mlade, vrele, napaljene pičkice. Dodirnuo sam je ovlaš prstima, a onda kažiprstom malo ušao u nju. Zaječala je,osjetio sam da mi se lagano nabija na prst.Ta igra trajala je dva-tri minuta. Martina se pridigla, opkoračila me blago, pošto sam ležao na leđima primila me za kurac desnom rukom i blago milovala prelijepe usmine. Na vrhu glavića osjetio sam vrelinu i vlagu, drhtao sam od uzbuđenja.Pola glavića bilo je već u prelijepoj toplini, trnci su mi prolazili kroz tijelo. Tad sam napravio odlučujući korak. Uhvatio sam je sa obje ruke za kukove i jakim trzajem nabio do pola kurca. U slijedećem potezu sam se izdigao i rekao to Merima ljubavi, znaš otkad nisam bio u tebi. Martina je prvo ćutala, a onda prihvativši moju igru počela ludo da se nabija. Svršila je ubrzo, žestoko, ispuštajući krike baš poput svoje majke. Palila me do besvijesti, vještim pokretom sam je okrenuo, tako da se našla na leđima, a ja među njenim jako raširenim nogama. Nabijao sam ga naizmijenično jako i nježno, svaki put do jaja, držeći se za rub kreveta. Znao sam da jebem ćerku, ali glumio sam zabunu, pa sam je stalno zvao joj Merima, kako si mi večeras dobra, kako si tijesna i vruća, kako ti je pička mokra i vrela.
Martina je ponovo svršavala, obuhvatila me i rukama i nogama, zakucavao sam joj kurčinu sve do jaja, svaki put kad sam ušao do posljednjeg milimetra jeknula je. Jebao sam je dugo, majstorski, raznovrsno, mijenjajući ritam. Mlada pičkica grčila se oko mog iskusnog kurca, njene noge i ruke čvrsto su me obgrlile, ječala je i šaptala mi na uvo, jebi me dugooo, nemoj još biti gotov.
Naišlo mi je svršavanje, kriknuo sam od zadovoljstva, mlado tijelo bilo je prilijepljeno uz mene kao ljepljiva traka. Grčili smo se oboje, šaputala je istresi sve u mene, molim te. Smirivanje je trajalo nekoliko minuta, iskrala se potom i otišla u svoju sobu. Zaspao sam kao jagnje.
Ujutro sam osjećao snažnu grižu savjesti, lomio sam prste, dohvatio odmah iz frižidera šljivovicu. Martina je došla u boravak oko devet sati. Na sebi je imala prozirnu spavaćicu, gaćice su se jasno nazirale, ali i prelijepe sise sa velikim krugovima i bradavicama kao dva lješnika. Ćutke smo ispijali kafu, spremio sam se i oko 10 otišao u grad. Koristio sam prošlogodišnji godišnji odmor, imao sam vremena na pretek. Sjedio sam u bašti kafića, ispijao petu kaficu, zurio naprazno u novine i kovao plan za večeras. Kovao i skovao.
Svježe istuširan legao sam u uobičajeno vrijeme. Martina se nervozno šepurila po kući, a onda je uslijedio telefonski poziv. Razgovarala je sa majkom.
-Tata je već zaspao, rano ide u krevet svake večeri.
-Da spominje te često, vodi brigu o meni.
-Imamo novaca, ali ako želiš pošalji nam.
-Hoću pozdraviću ga i poljubiti, rekla je pozdravivši se sa majkom.
Martina je došla u moju sobu desetak minuta nakon razgovora sa majkom. Bila je potpuno gola. Prethodno sam navukao venecijanere na prozore, u sobi je bila potpuna tama. Ubijeđena da spavam, ili možda ne, počela je svoju igru. Ovaj put mi je prvo milovala jaja, a onda legla kraj mene, drkajući mi blago kurac desnom rukom. Polako sam se okrenuo na desni bok, prebacivši lijevu ruku preko njenog kuka. Igra je počela. Martina mi je milovala kurac, a ja sam već našao put do mlade vlažne, napaljene pičkice. Polako sam je položio na leđa i krenuo da joj sisam klitić. Ječala je povijajući prstima moju glavu sve jače na svoje međunožje. Ječala je, disao sam nenormalnim ritmom. Podigao sam se malo, ušao joj među raširene noge i rekao joj tiho, draga namjesti ga sama sebi. Uzela me je za kurac, nekoliko puta glavićem protljala usmine i klitić i namjjestila na ulaz. Napravio sam odlučan trzaj i maložešće prodro u ćerkine dubine. Zaječala je, rekla je to, nastavi tako.
Desnu ruku sam ispružio do malog noćnog ormarića i upalio lampu. Prizor je bio veličanstven. Ispod mene sa kurcem duboko u sebi ležala je mlađa ćerka. Grizla je donju usnu i rekla tata imaš najbolji kurac na svijetu.
-Mila, odmah sam shvatio i prihvatio tvoju igru. Tvoja majka je savršena jebačica, ali tvoja pičkica je neuporedivo bolja i tješnja od njene. I tvoje sise, i guza i sve tvoje, nabrajao sam zakucavajući svoju ukrivljenu kurčinu do posljednjeg milimetra, sve do jaja.
-Jebi me što jače,pričaj mi kako ti je, gugutala je moja Martina.
-Prelijepo mi je, osjetim te cijelim kurcem, nikad mi nije bilo ovako, a pojebao sam mnogo žena.
-Tvoja pičkica je raj za moj kurac, tvoje sise su najbolje na svijetu, ti si najbolja jebačica, ti si stvorena za moj kurac. A onda je uslijedilo zajedničko svršavanje, grčenje oba tijela, stezanje, jaukanje, drhtanje do bola. Nisam ga vadio iz Martine, želio sam da se opustimo tako ležeći sa kurcem u njoj koji je bivao sve mekši. Šaputali smo jedno drugom na uvo. Rekla mi je da koristi pilule, da je zbog njih nabacila koju kilu viška, ali da ne haje. Pričala mi je kako me je satima slušala dok jebem njenu majku, kako je svršavala dirajući se prerd vratima. A onda mi je rekla ono što me ludo napalilo.
-Tata želim da me jebeš na nekom neobičnom mjestu, negdje dje će nas neko vidjeti ili čuti.
Skovao sam plan. Narednog vikenda otišli smo na Kozaru, na prelijepi proplanak gdje su mladi provodili dane i noći u šatorima. Ratapeli smo svoj šator i uživali u prelijepo priirodi. Odmah svečeri čuli su se uzdasi u susjednim šatorima, parovi oko nas vodili su ljubav.
-Mila, želiš li da budemo najbolji i najglasniji?
-Da tatice, procvrkutala mi je ljubeći mi uho.
Otvorili smo širom ulaz u šator, poskidali svu odjeću sa sebe i počeli sa maženjem. Uslijedio je žestok seks, žestoko ubadanje sve do jaja. Moja Martina je ječala, svršavala kao kujica, komentarišući svaki put kad joj ga zabijem do jaja.Svršavali smo skupa, bili smo ubijeđeni da nas naše komšije i te kako čuju. Odmorili smo se, bila je ponoć, nebo vedro i prepuno zvijezda. Blagi povjetarac pravio je dodatnu romantiku. Iznijeli smo ćebe ispred šatora i tu počeli predigru. Znali smo da nas gledaju, da niko ne spava. Počeli smo žestoko da se jebemo, Martina me je jahala, nabijala se žestoko udarajući me guzom po jajima. Pridružio nam se još jedan par iz drugog šatora do nas. Oboje su bili mladi, tek možda koju godinu stariji od moje Martine. Počeli su da se jebu na svega pet metara od nas. Martina je svršila, okrenuo sam je u dogy položaj i žestoko nabijao na kurčinu. Svršila je žestoko, a onda smo zauszeli misionarsku pozu. Tazvukao sam , jebao sam je dugo mijenjajući ritam. Par do nas već je bio gotov. Pušili su cigarete posmatrajući nas kako i dalje uživamo u žestokom seksu. Naišlo mi je ludo svršavanje, kriknuo sam kao lav i rekao moram svršiti. Martina se grčila, jedva se obuzdala da ne kaže taticeeeeeeeee, samo je vinula taa pa onda Borise, kako mi je bilo ime. Ležali smo nepomično par minuta, a onda sam go otišao do šatora i donio dvolitru domaćeg crnog vina. Pili smo oboje, pozvao sam mladi par da nam se pridruže.
Upoznali smo se, on se zvao Igor, student je druge godine medicine, djevojka je bila Radana tek se spremala za prijemni na pravu. Slagali smo im da je Martina došla kod nas iz Njemačke i da je izrazila želju da dođe na planinu. Vino je kružilo od usta do usta, pili smo, zezali se, zadirkivali i tako sigurno sat vremena. Noć je imala svoju draž, bili smo svečetvero potpuno goli. Žamor u drugim šatorima je prestao, bili smo ubijeđeni da svi spavaju. A onda iz jednog šatora začuše se žesnki uzdasi. Zapalio sam cigaretu, vatra upaljača obasjala je naša gola tijela. Radana je imala veće sise od moje Martine, pička joj nioje bila potpuno obrijana. Igor je sjedio tako što je prekrstio noge i kurac mu je već bio dignut. Dužine je kao u mene, ali mnogo tanji. Martina me na prve žense uzdahe poče milovati po glaviću, uzvratio sam joj, stavivši joj ruku među već raširene noge.
-Uzbuđujete nas jako, i mi ćemo se maziti, zamucala je Radana.
-Samo se mazite, to je najljepša stvar na svijetu, rekao sam im tiho.
Martina je već drkala moj kurac, prstima sam prodirao u njenu sluzavu pičkicu. Igor je lizao Radanine sise, a ona nije skidala oči sa nas dvoje. U jednom trenutku obasjala nas je mobilnim telefonom i rekla – joj čika Borise, kako vi imate debeo kurac. Izvinite, ali nisam mogla to prećutati, a zatim se počela tiho kikotati. Znao sam da je vino učnilio svoje, a četiri gola tijela su zračila posebnom energijom.
Još da su znali da smo otac i ćerka, gdje bi nam bio kraj.
Položio sam Martinu na leđa, par minuta joj lizao pičkicu i onda je glavićem blago udarao po klitorisu.
-Spremi se ljepotice da ga primiš do jaja, rekao sam glasno da čuju radana i Igor.
-Spremna sam jebaču moj, mazno i odvažno je odgovorila moja Martina.
Zabio sam ga jako, silovito, odvažno, kao nikada do tada. Martina je jeknula i rekla toooo tatice.
-Šta???, upita Radana.
-Ne brini tako me zove, jer sam stariji od njenog tate, izvukao sam se iz enigme. Odmah do mene radana je sjela na Igorov kurac, nabijala se brzo i jako, ali je bila tiša od moje Martine. Neprestano je gledala u nas, kako se virtuozno jebemo. Nisam mogao odoljeti, lijevom rukom sam joj uhvatio sisu, jeknula je i rekla, to tatice. Radana je prihvatala moju igru, znao sam da ću je pojebati to veče.Moja Martina svršavala je glasno pod silovitim nalerima mog kurca, ja nisam bio ni blizu kraja. Položio sam je na bok i uzeo sa strane, tako što sam je zajašio i imao obje ruke slobodne. Jednom rukom sam joj dirao pičkicu i osjećao rukom kako prodirem u nju, a drugom joj dirao guzu. Onda sam pošao rukom do radanine pičkice i osjetio kako Igorov kurac ulazi. To ih je dodatno napalilo, svršavali su oboje istovremeno. Igor se grčio i rekao mi, to majstore. Zapalio je cigaretu, a Radana je netremice gledala kako uzimam moju Martinu otpozadi. Martina je svršavala, Igor je otišao na pišanje, a ja sam rukom napipao radaninu vlažnost. Ušao sam prstom u nju, i u trenu izvukaop kurac iz Martine i snažno ga zabio u Radanu. Jeknula je i rekla joj tatice, kako imaš moćnu kurčinu. Igor se vratio, rekao sam mu uživaj malo u vinu i mojoj Martini, pusti me da zadovoljim tvoju djevojku. Složio se, popio je snažan gutljaj crnjaka i navalio na Martinine sise. Martina ga je prihvatila, igrala ser sa njegovim kurcem i uskoro od njega napravila moćno koplje.
-Uzmi me Igore otpozadi, cvrkutala je Martina.
Jebali smo obojica istovremeno, njih dvije su ječale i gugutale, nas dvojica odvažno zakucavali svoje kurčine. Igor je svršio i rekao ne mogu više. Martina je rekla dobro, nastavićeš malo kasnije. Ja sam razvaljivao Radanu, želio sam da čujem njene riječi, dosta je ne mogu više, da trijumfujem, da budem pobjednik ove igre u četvero.
Tako je i bilo, osjetio sam da se Radanina pička nakon nekoliko grčenja i svršavanja suši, rekla mi je požuri, utrnilo mi je sve dole. Njena suva pička me je dodatno napalila, zabijao sam ga životinjskim nagonom i duboko izlio spermu u njoj. Povukao sam se na ćebe i dobro povukao crno vino iz flaše. Dok sam pio vino i pušio, Radana me držala za jaja, osjećala je da je moj kurac i njen. Martina je ležala na leđima, Igor ju je pokrio jaknom i igrao se sa klitorisom. Predložio sam da se povučemo u šator. Naš je bio veći od njihovog. Ušli smo sve četvero i zarozali ulaz. Počeo sam jebati Martinu, Igor je minut-dva iza mene ušao u Radanu.
-Da se mijenjamo, rekao sam.
-Možeee, rekla je Radana. Jebali smo se istovremeno, i nakon obilnog svršavanja, oboreni umorom i vinom nastavili da pričamo.
Radana mi je tad priznala da imam neobično debelu kurčinu, da je sličan kurcu njenog oca, ali deblji.
-Kako si ga vidjela mila, upitao sam je.
-Gledala sam ga kad jebe mamu, špijunirala ga i često zamišljala kako se igram sa njim. Valjda je to normalna pojava svih djevojaka, rekla je.
-Da reče Igor, i ja sam špijunirao svoje i zamišljao da ližem maminu pičku.
-E pa djeco moja, rekao sam polupijan, moramo vam nešto priznati.
Ja i moja Martina smo zaista otac i ćerka. Pričao sam im na tenane naš slučaj, a oni napaljeni slušali i uživali.
Zaspali smo i ujutro čim je svanulo krenuli da se mazimo. Pojebali smo se još jednom žestoko, i onda počeli spremati naš šator. Spakovali smo ga u auto, pozdravili se sa mladim parom, kome nismo željeli dati brojeve naših telefona, niti reću tačnu lokaciju odakle dolazimo. Otišli smo presrećni, a oni su dugo mahali za nama.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Prvo swing iskustvo
by: aca1970

Posle silnog dopisivanja, sms-ovima, mejlovima i slanja slika na mms, odosmo mi za NS. Stigli smo tamo oko 16h, uzeli taksi i otisli na Liman kod Nene i Zvekija.
Malo je reci da smo bili sve vreme napaljeni a nismo hteli da se seksamo 4 dana pred put, hteli smo da budemo u kondiciji za susret.
Prosli put je sve zavrseno na soft varijanti ali kroz pricu shvatili smo da nam je super i da bi svi cetvoro presli granicu i ucestovali u pravom svingu.
Moja V je dva dana pre uradila komplet depilaciju, namestila frizuru, sva se skockala. Ja sam sebe sredio isto, sveze obrijan , dole i gore.
Lepo su nas docekali , izljubili smo se na vratima, dan je bio vruc ali klima kod njih je lepo rashladila sve. Posto smo se vec dobro upoznali prica je isla lako. Dogovorili smo se da izadjemo na klopu u neki restoran a posle da se vratimo u stan. Otisli smo u " Parobrod" u Petrovaradinu. Atmosfera super, klopa isto ali nama se zurilo za nesto drugo. V je sela do Zvekija a Nena do mene. Stalno smo se stpikali,grilii, pevali  i zezali kao deca.
Vratili smo se oko ponoci u stan, lepo zagrejani i raspolozeni. Palo je zezanje ko ce prvi na tusiranje oni su insistirali da idu gosti tj. mi a ja da idu prvo zene a mi da sacekamo kao kavaljeri. Zveki se slozio sa mojim predlogom, dok su one isle ka kupatilu nas dvojca smo seli i pricali . Pitao sam ga kako mu se svidjaju slike koje sam mu slao on ce, nisam spavao dva dana zbog njih, napalio sam se na prvu fotku i od tada samo cekam da se vidimo. Poceo sam da se smejem jer sam i ja to isto iscekivao od prve Nenine slike. dok smo mi sedeli Nena i V su se skidale u sobi a mi smo kroz vrata sve gledali. Moja V je sve vreme se guzila prema njemu na sta je njemu kurac poceo da raste dok je gledao. Ni meni nije sve jedno bilo dok sam gledao Nenu. Zacakljenih ociju smo pricali ali su nam pogledi sve vise isli prema njima. Otisle su u kupatilio zajedno i odande se culo samo sustanje vode i njuhovo smejuljenje. Nas dvojca se pogledasmo i negde u isto vreme smo ustali i poceli da se skidamo za nas red za tusiranje. Obojci su nam macori stajali tvrdi i spremni za akciju. Pogledasmo se i pocesmo da se smejemo . Njih dve izadjose iz kupatila, pogledase nas i nase macore i uz osmeh odose do dnevne sobe. Ja udjoh prvi da se istusiram , dok je Zveki otisao po peskire. Kad sam zavrsio, kazem mu da cu ga sacekati pa da zajedno izadjemo napolje, sto je on prihvatio. deset minuta kasnije , bili smo spremni za akciju.
Moram reci da nas je ono soft iskustvo skroz oslobodilo. To prvo vece i meni i njemu je bilo zeznuto, ne znas kako ces reagovati ,kako ce one reagovati , da li ces ili neces da omanes, itd, itd. Kako se sve to zavrsilo lepo sad nam je bilo skroz ok da gledamo jedan drugog golog i sa dignutom kitom.

Izasli smo i krenuli prema sobi a tamo ...
V lezi na krevetu, uzela je dildo koji je ponela i mazi se sa njim a Nena lezi preko puta i mazi svoju izbrijanu mackicu. Uh... prizor od koga nam se zavrtelo obojci. Prisao sam V i poceo da je ljubim po grudima, vratu i da joj mazim vec vlaznu picu. Zveki je prisao Neni i poceo da joj lize mackicu koja se presijavala od sokova. Spustio sam se i ja dole i poceo mojoj V da lizem vec vrelu picku.
Culo se samo dahtanje i uzdasi dok smo obojca lizali vec dobro napaljene supruge.
Moja V je prva svrsila uz trzaje i stiskanje moje glave butinama. Kako je ona zavrsila pocela je i Nena da svrsava, glasno i jako, prizor je bio predivan. Nas dvojca smo sa osmehom to ispratili a kite su nam stajale tvrde kao nikad do tada. V me polegla na ledja i pocela da mi ga lize i sisa. nabijajuci  ga duboko u grlo.  Uhhh kao da joj je sve ovo dalo neku novu dimenziju, pocela je da mi ga pusi kao nikad do tada. Digao sam pogled i video Nenu koja je gutala Zvekijev kurac sa takvom slascu da se meni jos vise ukrutio od tog prizora. Zatvorio sam oci i prepustio se uzitku. U neko doba moja V prekide da mi ga pusi, okrete se i onako na kolenima dodje do Zvekija. Nena se samo pomerila a moja V je uzela njegov kurac u usta i pocela da sisa. Joj kako me to napalilo uhhhh , ne mogu opisati taj trenutak kada njegov kurac nestaje u njnim ustima, u meni se sve pomutilo. Nena je prisla i pocela meni da ga sisa. Bila je dobra pusacica ili joj je cela situacija dala elana. Ubrzo je pocelo po glavi da mi se manta.
Gledao sam moju V kako lize kurac drugome, Zvekija koji je sav utrnuo od zadovoljstva i Nenu koja mi sa njenim jebozovnim ustima lize tvrd kurac. Poceo sam da svrsavam kao nenormalan. Nena se izmakla u prvom trenu od siline mlaza sperme koja je izletela da bi ga u sledecem trenutku strpala u usta i sve sto sam istrcao posisala. Polu lud od svrsavanja bacio sam pogled na V koja je pocela da drka i lize Z kurac koji je bio pred krajem. Poceo je da svrsava posle drugog drka a moja V je kao prava sve vreme ga lizala. Kako sam bio napaljen na taj prizor uhhhhh i sad mi porlaze zmarci i jedva kucam ovo.

Onako iscrpljeni i umazani lezali smo neko vreme i cutali uz neki novi osecaj koji se sirio medju nama, neopisivo.
Posle tusiranja i kraceg odomora, malo osvezenja sve je pocelo opet. Ja sam preustio Z malo da bude vodeci. On i V su poceli da se ljube dook mu je V sve vreme mazila poluspustenu kitu. Nena i ja smo sedeli sa strane i gledali. Dok se sve to desavalo Nena je meni mazila kitu. Nije proslo dugo a obojci su nam kite stalaje podignute. Nena mi je samo rekla idi do V,znao sam sta zeli da vidi. Prisao sam V s ledja dok se ona ljubila sa Zvekijem. Tako u sendvicu ja sam je mazio po grudima i ljubio po ledjima i vratu. Spustio sam ruku izmedju njenih nogu, bila je mokra skroz. Prosaputao sam joj u uho da legne na ledja. Dok se ona spustala Z je sve vreme ljubio po grudima i stomaku, polako je prelazio na picku. Zabio je glavu u njeno medjunozje a ja sam klekao sa strane, namestio joj glavu na jastuk i stavio moj kurac u usta. Gutala ga je i lizala preko uzdaha koji su joj se sirili. Pogledao sam Z a on je prestao da joj lize, pridigao se i uzeo je dignuti kurac u ruku i poceo polako da joj ga gura u picku. Malo je stala sa sisanjem dok ga lepo ne ubaci. Poceo je polako da ulazi i izlazi iz nje, moj kurac nije vadila iz usta osim da udahne malo vazduha. Z se sve brze nabijao u nju a meni ga je sve vise sisala i i cimala. Pocela je da svrsava  uz glasne uzvike. Ja sam ga izvadio iz njenih usta, nisam svrsio a Zveki je izvadio kurac i poceo da svrsava po njenom stomaku,V se uvijala od zadovoljstva pod nama.
Nena je sve vreme gledala to i mazila svoju picku. Prisla je Z i pocela da mu lize kurac sav umazan od spreme. Klecala je okrenuta prema meni, znao sam sta zeli. Prisao sam i ubacio ga u njenu vec vrelu picku . Poceo sam da se nabijam naglo i duboko. Bio sam bas, bas napaljen. Nena ima jako usku picku, kao i moja V nije radjala nego je decu dobila na carski rez. Zbog toga i nase napaljesnosti pocela je da svrsava posle minut-dva. Ja sam ga brzo izvadio i poceo da svrsavam po njenim ledjima.
Moja V je sve to gledala sa strane sa cudnim sjajem u ocima. Kada sam poceo da svrsavam, prisla mi je i pocela da mi ljubi i grcka bradavice i da se ljubimo sa toliko strasti koju odavno nisam osetio. Jos me vise uzbudilo,kad sam pogledao Nenu i Zvekija kako zaljubljeno sede i maze se. Seks i ljubav su se osecali u vazduhu.
Posle ovoga vece se nastavilo...
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Moja iskustva – V dio
by: saška

Noć je odmicala ja u nekom svom svijetu,opuštena u zagrljaju drugog muškarca negdje daleko od muža i djece.Sa nepoznatim sam se jebala po prvi put ,po prvi put sa drugim muškarcem,po prvi put varam muža,primila sam kurac drugog čevjeka i to još kompletno on mi je svršio u moju pičku.Sve se to u trenucima nakupilo u meni.ležim u nekim uzdasima i jecajima a on je tu uz mene ne da mi da o tome razmišljam,mazi me miluje i ljubi.ko tješi me.Pa sama kažem u pravu je bilo nam je fantastičo.Jebala sam se sa muškarcem kojeg sam samo mogla poželjeti.Ispunio  mi je sve moje snove.Milovao me ljubio po vrau,prsima,svojim prstima mi je blago milovao moje bradavice.Polako me opuštao.Odnosno polako sam se prepuštala njegovim milovanjima i njegovoj nježnosti.Znalački me obrađivao pričao mi da mu je bilo fantastično,da sam mu bila prava kao rijetko koja druga.To mi je lackalo.Pričao mi je da mi je muž sretan što ima ovakav materijal i da mu je drago što je on tj koji me prvi jebao posle muža.U toj priči opuštali smo se a on je sve više vršio pripremu mog tijela za novu turu jebačine neprimetno je njegov kurčina ponovo počeo da raste i nedugo posle tih naših pričica i opuštanja vidjela sam ga ponovo uspravnog kao koplje ponovo se uspavio kao stena.Ja sam njemu bojažljivo uzvraćala mažeje da bi on tad ustao u rekao da želi da nastavi želi cijele noći da me jebe.Meni je malo bilo čudno  kako tako iznenadno da mu ponovo kurac bude spreman jer u mog muža treba ipak da prođe neko duže vreme.Ali eto i to je nešto novo.Eto ponovo mi se sprema prodor u moju mačkicu.Tad me upitao koja je omiljena poza mene i moga muža jer želi da me jebe baš u toj pozi i da me napuni u njoj kako bi u istinu u potpunosti prevarila svog muža.Objasnila sam mu koja je to poza a on se osmjehnuo i rekao mi na uho sad ćeš osjetiti pravu kurčinu baš u toj pozi i u njoj ćeš zapamtiti ovu prevaru.Ta spoznaja me zainteresovala i mogu reći baš uzbudila.On mi je primakao kurčinu mom licu i rekao kurvice mala molim te popuši ga u potpunosti da ga malo omekšaš kako bi ti pičkici bilo lakše.Poslušala sam ga malo sam se igrala sa njegovim jajima a potom kurac u mojim ustoma je do svoje polovine prodirao a on je uzdisao,stenjao i jako mi stiskao grudi.Gubio se prilikom pušenja uzdisao i neprekidno me zvao pohotnom kurvicom što me sve više palilo.Tad je prešao na moju pičkicu tako da mi je lizao sve sokove i još ne isceđenu u potpunosti svoju spermu od predhodne jebačine tako da sam bila u nekom osjećaju ljepote,opuštenosti i u potpunoj predanosti tom muškarcu.Sva sam bila njegova i sve mi je mogao raditi.Ništa mu nisam branila.Ta naša igra je dugo trajala i kad sam u grčevima počela svršavati on se odvojio i tad mi rekao sad se namjesti da te jebem u toj pozi koju najviše volite.Legla sam na desni bok,povukla lijevu nogu pod uglom od 90 stepeni i zadigla u visini mog kuka tako da mi se pička sa zada samo malo ocrtavala a svojim zidovima je potpuno zatvorila ulaz.On mi prilazi sa zada opkoračivši moju desnu nogu prilazi vrhom kurza duž noge ka otvoru sve do butine lijeve noge.Lijevom rukom drži moju ijejevu nogu a desmom moje grudi i počinje prodor u pičkicu.U početku malo sa naporom a onda me širi i tu je osjetila sam ga gotovo cijelom dužinom.Kompletno sam tad bila prepušrena njemu.Nabijao me svom žestinom.Tražila sam da mi stišće bradavice a u toj pozi sam izložena svojim nadražajima tako da brzo počinjem svršavati.On je prodirao nabijao svje koplje koje je bilo kao kamen,sve dubja,rasturao me a ja sam svršavala,vrištala i ne znam koliko puta jer je njemu bilo po drugi put pa je to bilo dosta duže.Eto on me jebe baš u pozi koju smo ja i muž izabrali kao najljepšu i koju zovemo svojom pozom.U naletima me nabijao to je trajalo dugo,čitavi vječnost,bila sam potpuno ispunjena,svršavala sam u serijama,nikad do tad nisam nešto tako doživjela,to je bila najduža i najljepša nić provedena sa muškarcem bar do tad računajući sve jebačine koje sam do sad imala i sa mužem.Nikad nisam bila ovako rasturena i jebana.Ovo je bio raj,ovo je nešto što sam samo mogla da poželim.I neznam koliko vremena je prošlo jer sam se povremeno zaboravljala na njegovoj kurčini on počine da krupnije uzdiše,počinje sve jače da me nabija i onda brzim potezima ponovo me puni ponovo osjećam kako moja dubina prima vrelu spermu.Osjećam na zidovima moje maternice kako se lijepi vrela sperma.On me pui i sva sreća što imam zaštite jer ovaj bi mi direktno ubrizgao dijete samo da nisam zaštićena.Svršio je legao preko mene i privukao moje usme dugo me ljubio i ostao sa kurčinom u meni još neko vrijeme.Bilo mi je lijepo,tako sam bila sigurna i potpuno ispunjena.Izvukao se iz mene a ja sam prebacila svoju glavu preko njegovog ramena na prsa i tako smo uz veliku slatku umor zaspali.Pred zoru smo se probudili potpuno goli skuhala sam kafu onako gola dok je on otišao u kupatilo na tuširanje.Vrati se ljubio me u vrat a ja sam ga ostavila da dovrši kaficu dok sam otišla da se istuširam i napokon da isperem svu spermu koju je u meni ostavio.Kad sam se vratila iz kupatila on je završavao sa kafom,ja sam pokušala da se obučem ali on nije dao rekao je da još malo budemo goli dok se ne svane i dok se sestra i njen ne probude.ako u priči i prepričavanju predhodnih događaja on me milovao i zadirkivao a njegov alat je kao neka mašina neprekidno rasla i ubrzo je bio uspravljen.Predložio je da ga malo smirim,rekao mi je toliko je njegovom kurcu lijepo sa mnom da bi neprekidno htjeo u moju pičku.Predložio je da se još jednom pojebemo najutro .Ja sam se u početku malo nećkala jer mi je noć bila malo naporna ali na kraju i meni je to trebalo pa eto šta bi falilo još jedno opuštanje.Tad sam mu rekla da mi je prevario muža u njegovoj pozi a da smo ja i muž u svojim jebačinama pronašli jednu pozu i dogovorili smo se da ću je nazvati po prvom muškarcu koji me jebe posle muža-kako bi ta poza imala naziv i da mi i muž može prevariti ljubavnika.On se nasmijao i rekao mi baš si luda pa zar ću i ja imati neku pozu .rekla sam naravno i po tebi će se zvati i često ću te u njoj sa mužem varati.Ali moraš me prvo u njoj odraditi.On je jedva čekao da mu objasnim.Naime slična je poza kao kod one koju muž i ja zovemo naša samo u ovoj sam na istoj strani ali moja lijeva noga je čvrsto zgčena ka mojoj badi a desna izuzetn rastegnuta.U ovoj pozi pička je isturena ali usmine pičke je potpuno zatvaraju i kad prodire kurac tad ga snažno stišću.On je odmah prionio poslu i pošto sam se namjestila prislonio je svoju kurčinu i otpočeo prodore.Meni je bilo fantastično jer je njegova debela i duga kurčina baš češkala moje zidve a ja sam se gubila,bilo mi je fantastično.Dugo sam uzdisala,puštala krike ali kad je on počeo ubrzavaio i kad je prodirao sa jakim trzajima isam mogla a da ne vrisnem malo glasnije.On me pravo cijepao,bilo je malo bolno ali tako  slatko i lijepo,svršavala sam u serijama i on je posle dužeg vremena malo teže ali uz napor uspreo ponovo da svrši u moju dubinu ali sa jačim trzajima i jačim udarima:sve su mu bili veči grčevi i jače je stenjao kad me punio.Uz uzvik je istresao svoju spermu i rekao mi evo ti kurvo svaka kap sperme i znaj da je tvoja pička zaslužila da po meni nosi naziv ove poze.meni je bilo lijepo i fantastično.Posle izvesnog vremena oboj smo otišli u kupatilo i tu smo se zajedno tuširali,ljubili,mazili.To je trajalo gotovo pola časa tu me milovao ljubio.lizao mi svježe opranu pičku ali iako je bio voljan nije mogao više da kurčinu digne da me kresne i u kupatilu ostalo je na milovanju,ljubljenju. 
Vratili smo se u sobu tamo su sestra i njen pili kafu i pričali a potom oni odlaze sa dogovorom da se nađemo negdje na plaži dok se malo odmorimo.Tako sam ja u jednoj noći prevarila muža.primila tuđi kurac i spermu u svoju pičku,prevarila muža baš u njegovoj i mojoj najljepšoj pozi a i odradila pozu koja će nositi ime drugog i koju nosim kao takvu mužu.Dosta radnji,dosta pitanja.Sa sestrom pijem kafu ćutimo smješkamo se ona me ništa ne pita konkretno au meni misli da li sam ja to kurva,šta sam učinila,kako kući,kako reći mužu ili da li mu priznati.Mnogo pitanja koja ću morati brzo riješiti jer odmor će brzo proći a ja sam druga žena,ja više nisam ona stara.Ja sad imam drugi teret na mislima.Sada imam drugo iskustvo.Sada imam drugog muškarca u svojoj glavi,sad mi se životna priča pomalo mijenja,moja shvaćanja o braku,vjernosti i td se sad moraju mijenjati.Ali šta je tu je obavila sam to pa ne mogu nazad.Razmišljaću i donijeću odluke.
Pijem kafu,lijepo mi je opuštena sam.Malo smo doručkovale neke sendviče i nismo mogle na plažu jer smo bile nenaspavane a i umorne od silne jebačine pa smo ostale i zaspale u stanu.Utonila sam u san kao nikad do tad, slatko umorna opuštena i potpuno ispunjena.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Zbunjen
by: jaskojas

Ni sam ne znam,odakle da krenem.Ovo sto mi se dogodilo u zivotu,nisam ni sanjao,jer i san bi bio super,al kad bi se probudio,negiro bi svaku sitnicu iz tog sna.

Ozenjen sam.Imam jako lijepu zenu.Crna kosa,srednje visine,opasno lijepe sise i dupe.Za jebacinu je stvorena,expert je u tome.Svaki sex sa njom mi donosi novu slast i zadovoljstvo.U kuci zivimo:supruga,mama i mladji brat.
Otac je covjek koji putuje,radi i nikad ga nema u kuci.Non stop je na putu.Bavi se menadzerskim poslovima za internacionalnu prodaju nekih elek.proizvoda.Buraz je klinjo od 14god. on zivi u virtualnom svijetu.Njemu je sve jedno za bilo cim.Samo igrice i racunar.
Mama….to je zena od 46god.,moja miljenica.Zena koja kroz svoj osmijeh ti ulije nadu,kad si najgore razocaran u zivotu.Sa svojih 46god. je jako privlacna zena i izgleda jako jebozovno i budi velike maste mnogih muskaraca.To je zena koja se nikad nije dala da je zivot nosi kako on hoce,prkosi mu,zato i izgleda tako mlada i ocuvana.
Njena crna kosa do guzova,njeno tijelo,te sise,malo prcasta poveca guza,noge zategnute,lice uredno,balgo,lijepa ko lutkica,ona kad hoda po kuci ili po basti nema tog pogleda koji se nece zaustavit na tom tijelu.Al sve je to dzaba,mama ne vidi kurca ni po mjesec dana osim na pornicu.
Bilo mi ju je zao.Takav komad od zene,a kalira bez potrebe.
Moja supruga i ja kad se sexamo jako je glasna,zato sam uzeo spavacu sobu na drugom dijelu kuce.Zivimo u jednom predgradju,imamo svoju povecu kucu i lijepu bastu,u kojoj je sve dotjerano kako treba,jer dvije zenske to odrzavaju.
Ja sam napravio neki tus vani,od stare crne bacve i uvijek bi se ljeti tu tusirao da ne kvasim kupatilo, jel?
Tako jedno predvecrje,radio sam nesto i reko da se malo saperem,onako u boxericama,ispod tusa,slucajno bacim pogled prema prozoru,vidim stora se mice i neki odraz iza store.Udjem u kucu,a supruga se naguzila u ljetnoj haljinici,trazi nesto na podu,ja joj pridjem i pritisnem kurac uz njene guzove,prepala se i skoci.Kazem ja sta me posmatras kad se kupam,kaze ona:de sta ti je,cijelo vrijeme cistim,nisam to ja bila.
Dala me u razmisljanje ko je to,jer samo su ona i mama kod kuce,buraz je kod druga na partiji igirica.Posle par dana,usao sam u vanjsku šupu da pocistim od nekih kladića,kad ulazi moja mama.kako iz tame je ugleda na vratima,svjetlost joj prodire kroz ljetnu haljinicu i ocrtava jako izvajane jake noge.Odma me nesto uzbudilo i poceo sam naglo disati.Kaze ja dosla da ti pomognem,zena ti je otisla do male pijace po voce i povrce.Poceli smo slagati te kladiće i svaki put kad se sagne pred mojim licem se ukazu te sise koje kipe iz crnog grudnjaka,penis mi je poludio u sorcu,nije mogla da ne vidi toliku izbocinu.A kad se okrene i malo se naguzi,guzica jaka poveca,mesnata,kukovi ne toliko siroki,ma bas stvorena za guzenje.Nekim slucajem kako se posla vratit nazad,papuce su joj zapele od par klada i podje da pane,ja priletim i nekim slucajem joj se guzovi zalijepise za moje prepone i kurac koji je bio u punoj erekciji uletio je mami u guzni procjep,osjetio sam tu mekocu tih maminih guzova,i za cudo bozije,nije se odmah otrgla od mene,vidio sam joj na koži trnci su je obuzeli,zastala je mozda nekih 4-5sec.
Onda se polako pomjerila i pogledala me tad nekim pogledom,fakticki bio sam streljan njime.Nastavili smo radit,al mama je bila sve vise rastrojena,zapuhana,malo radi pa sjede na neki panj,zadigne haljinicu do po vis koljena,puse sebi u sise,a ja to samo posmatram i gutam je ocima.Ko ne bi kad izgleda ko boginja.
Pitam ja nju jel dobro,kaze mi odo malo umit lice,pratio sam je dok hoda do vanjske cesme,njise tim bokovima,cak i bolje nego do sad.naguzila se preko betonskog korita i umiva se,pa mokru ruku gurne ispod haljine i brise sise.Primijetio sam da joj je taj stisak od moj penis promijenio raspolozenje.Al da joj nije godilo,ne bi se zadrzala par sekundi.vratila se u šupu i nastavili smo radit,kako se kamara smanjivala bili smo sve blize jedno drugom,ja sam cucnuo i skupio par komada kladica,a ona po vis mene se naguzila i kupi ih,ja polahko,al ne primijetno joj zavirim pod haljinicu,a ispod crne gacice i velika mesnata picka,koja buja ispod gacica.
Tad je neki uzdah izaso iz mene,ne kontrolisan…hhhaaaaaaaa,ona onako naguzena se okrenula premi meni, a ja kako gledam u guzove ne skrecem pogleda.
Kaze mi:sta ti gledas,moju guzicu jel kako te nije stid,imas onakvu zenu a,meni se zavirujes pod suknju,bezobraznice jedan.
Ja uspanicen,reko izvini slucajno sam,al sta cu kad imas mama super guzu,ko ne bi gledo u nju.Sjeo sam na panj i ona polako pridje do mene i kaze mi:
-dobra u mame guza jel?
-da mama super ti je,mozes imati s njom koga pozelis
-a bil ti malo da ti mama da guze a?
e tu recenicu cu pamtit dok sam ziv….
-pa,pa,pa hocu mama…
zbunjen sam bio totalno,jer vidio sam da i ona nije mogla odolit onoj izbocini iz sorca i dugo ne jebana.vrata od supe su nam bila malo sa strane sad tako da nas niko nije mogo vidjeti, a cuje se auto kad udje u bastu,tako supruga moze doci i culi bi je.
Ja onako sjedim na tom panju,mama mi prilazi polako,opkoracuje me i sjeda na mene.Polako mi je jezikom usla u usta i poceli smo se ljubit i sisat jezike jedno drugom,a dole se trljala od moju kurcinu koja je strcila iz sorca.Onako zadihani,ona opet ustade ,svuce gacice,ja polako zadignem onu haljinicu,kad pred mojim licem ukaza se rupa mog zivota,ta picka,taj procjep,te debele nabrekele usmine,picka joj je doslovce pulsirala,sama se otvarala.polako sam joj poceo lizati klitoris i ulaziti jezikom sve dublje u maminu vaginu,a ona onako rasirenih nogu i spustila je haljinicu preko mene,tako da sam bio ko u malo satoru zadovoljstva.
Rukama sam joj mijesio guzove i tako je nabijao na svoj jezik,uvalcio sam klitoris u sebe ko vakumom.Izvijala se od dobrote,i samo je dahtala blagim tonom aaaaaaaaahhhhhhh…..mmmmmmmmm…….aaaaaa,vidi se da nije dugo to dozivila.Onda me uzela za glavu i polako me dovukla do svojih usana,poceo sam je ljubit,razmazao sam joj sokove po njenim usnama,onda je cucnula,svukla moj sorc i pred njom se ukaza moj penis od nekih 17cm,pocela ga je polako palacat jezikom i onda halapljivo gutat,a kako je cucala,haljinica sezavratila do prepona,joj kakve noge ima i guzu nisam mogo vjerovat,a jedna sisa joj je vec bila napolju.dok je pusila kurac,ja sam mijesio tu sisu i uvrco joj bradavicu.Tad se uspravila,otisla do zida,malo se naguzila,i kaze mi:
-dodji,jebi mamu,nemogu sine vise,picka hoce da explodira
polako sam joj prisao,zadigao haljinicu,a guza strci ovamo ko dvije lopte,a izmedju nogu pickurina ko manji novcanik,sva natekla.Polako sam joj poceo trljati penis od usmine i zavuko sam joj do jaja,bila je uska jer nije dugo bila jebana.Kad sam ga stavio cuo sam krik iz nje….ooooooooooj majko mila.Tad se sama pocela nabijat,tako da su guzovi dosta glasno lupkali od moje prepone.Nabijala se,pa ubrza tempo,pa se okrene,zbaci svoju kosu,gleda me ravno u oci,grize donju usnu,pa se uspravi tek toliko da kurac ne ispadne iz picke,pa se zvalimo preko ramena i opet tako.Onda je htjela,da je jebem na panju,nekako je sjela na njega,rasirila jednu nogu a drugu sam ja pridrzavao i poceo sam je guslati tu na panju,a sise se razlile po njoj i samo se treskaju gore dole.Odjednom je zavapila:
-sine….aaaahhhh hocu svrsit,ne mogu vise
uzela je moju ruku i stisnula sebi sisu,tako je i svrsila uz jak izdisaj jer nije smjela glasno da nece ko cuti.Takav orgazam nisam nigdje vidio,pa kipila je sperma iz nje kako vadim pa ubacim kurac u nju.Onda je dosao red i na mene,uspravila se sa panja i naguzila se,kaze mi:
-gurni mami u procjep guze i trljaj se tako.svrsi po meni slobodno.
Stavio sam ga medju mamine guzove,doslovce ga je prugatala i tako sam poceo trljanje kad je sperma izletila iz mene po maminim ledjima i cmaru,sva je bila umazana spermom,onda je sve to razmrljala rukom po cmaru i vagini.ustala je sredila se malo i kaze mi:-ne do Bog da ko saznaza,ovo mora biti nasa tajna citav zivot.a mi ako mognemo ovo ponoviti koji put,ne bi bio lose.I samo da znas neki dan kad si se kupao,ja sam te posmatrala sa prozora i ujedno sam trljala klitoris kroz gacice.
Nisam mogao vjerovati da sam citav zivot bio sa potencionalnom kurvom pod istim krovom samo je to znala skriti na svoj nacin.
Posle tog dana smo se tucali kad god nam se ukazala prilika
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Film
by: zlojeb

Dosao sam kasno kuci,pomalo umoran i nervozan zbog filma koji nikako nismo mogli zavrsiti.Nismo imali dovoljno novaca da platimo sve.Snimili smo dobar dio tog amaterskog filma.Moj prijatelj i ja zeljeli smo krenuti u svjet filma,gledajuci preko neta sve te filmove,sve te inceste,imali smo zelju snimiti svoj film mada to neide tako lako.Htjeli smo napraviti prvi film onako kod nas sa ulice,pa sve do neke radnje kao neki family seks.
Sve smo zamislili dobro,cak i scenario nije bio los.Da se nebi prepoznali snimali smo sve pod maskama kao neka umjetnost je ispala.Poznavao sam nekliko djevojka koje su bile na losem glasu i ponudio sam im posao za 200 eura.Snimanje bi trajalo odprilike sat vremena,pristale su.
Sve je nekako islo do one scene kad treba da se otvori sav taj familijarni nagon ali nismo imali osobu koja bi glumila kao np stariju osobu.Probali smo sa perikama ali nije islo,jer tjelo je odavalo godine.
Morao sam nesto da smilslim,ali nisam imao u vidu sta to i tko bi se ponudio da se snima kod nas,pa sramota je to kazu.
Malo sam se opustio kod kuce onako nervozan sam bio,poneko pivo malo me je opustilo i na trenutke ostavilo od ono gluposti,mog amaterskog filma.Gledao sam Tv,kad se Milana ustala i otisla u kupatlo.Milana je inace moja majka moj veliki prijatelj koji me u svemu razumije,onako nemamo tajni.Sta god sam imao rekao sam joj i uvijek mi je pomogla da nadjem neko rjesenje ali ovaj puta nisam mogao tako duboko da krenem.Neke stvari i nisu za nju.
Vratila se iz kupatila sjela i upitala me,sta ima novo?
Ma nista bez veze,Muki i ja snimamo nei film,onako zezanje znas pa smo stali jer nemamo dovoljno love a ni glumaca,hahaha.Snimate film ti i Muki,zacudjeno me pogledala.Ma da zezamo se onako amaterski znas.A o cemu se radi u filmu?Pa,zivot sa ulice,familija i tako to,ustvari,onako i nije nesto.Sjedila je nasuprot mene onako u spavacici a ja sam ju vec zamisljao kako glumi,neznam zasto ali stvorila je u meni veliku ideju koju nisam smio ni da pomislim a kamoli da predlozim.
Onako kao neki reditelj posmatrao sam sve njene karakteristike,nisam prije primjecivao recimo oblik njenih grudi,debljinu usana,struk i noge,nisam primjecivao njene guzove i sve ono sto treba za moj film.
Dok sam ju promatrao i slagao ulogu bas za nju,ali s kim nisam mogao da slozim,pa samnom pomislio sam u sebi,pa sve je pod maskama.Niko nikada nebi ni skuzio tko se to krije ispod maske.A i kamera bi isla iz ugla koji to bolje sakriva.Morao bi da postavim kameru u neki ugao koji bi sve ljepo zapisao a da se prednji dio nevidi,na izgled glave mislim.Sam pocetak bi i onako bio u polutami,tako da bi bilo sve fantasticno izvedeno.
Prekinula me u mojim mislima.Nenade,jel ti mene cujes uopste?
Cujem reci.O cemu se konkretno radi u filmu?Pa znas nemogu ti bas to reci ima vrucih scena.Iskusavao sam sta ce se desiti.Pa nikada nisi nista krio od mene,pa reci ako ima seksa pa to je normalno danas pogotovo na filmu.
Ma ima seksa,i to pod maskama tako da se po prvi put nevidi lice a ljudi uzivaju u seksu cijelu noc.Zasto pod maskama?
Pa zato sto glumimo Muki i ja.Hahahahah,nasmijala se slatko.
Ti se Nenade samnom salis,jel?
Nesalim se,ozbiljno ti govorim.A zene,gdje ste nasli djevojke ili zene?Nesto jesmo a nesto nismo i tu je zapelo.
A sta je bit filma?Pa onako familija i zivot,seks.Kako to mislis familija i seks?Ma pusti,zaboravi to.
Reci mi gdje je zapelo i sta je to tako familijarno?
Vidis u modernom svjetu,seksa ima i u familiji,ljudi to snimaju a drugi gledaju,pale se na to.To su glumci koji glume kao sina,majku.sestru i oca,rodjake i tako dalje.
Gledala me nekoliko sekundi pa je progovorila.Neznam nikada nisam za tako nesto cula a ni vidjela,neznam dali tako nesto i postoji i ako je na filmu kako to izgleda uopste?
Gledao sam ju kako nervozno prebacuje nogu preko noge tako da su se kradom pojavljivala njena bedra.Cesto je rukom prolazila kroz kosu,podizuci ju.Ocrtavale su se njene bradavice na spavacici,izgledal mi je kao da se malo zapalila.Poceo sam da malo dublje sve to opisujem.Sve ju je interesovalo.Nenade nije moguce da u svjetu postoje mladi ljudi koji bi spavali sa svojom majkom!Neznam bas ustvari ali mislim da ima,mozda ne toliko puno kod nas ali recimo u Americi ili Njemackoj ima sigurno puno vise takvih stvari.
Prebacila je nogu tako da se spavacica spustila skroz do njenih gotovo gacica.Mozda i nije sve to primjecivala ali osjetilo se da je van kontrole.Nenade,jesili ti gledao takav film,recimo gdje,znas to majka i sin?
Jesam!
I kakvo je tvoje misljenje o tome?Pa neznam ako oni to zele,neznam sta bi trebao reci.A jel to sve u orginalu ili onako samo?Sve se jasno vidi,pijuckao sam svoje pivo.
Vidis,u mom filmu je sve pod maskama.Sve je onako kao masta,onako kao san u kojem se uziva u seksu bez ogranicenja,sto znaci da moze uzivati i sin sa majkom i svaki drugi clan neke familije.Pod maskama kazes,nemoze se vidjeti lice.Ne nemoze a i scene su u polutami tako da je sve skriveno a sve se vidi ono sto se treba vidjeti a to su detalji samog seksa.Poceo mi se polako dizati kurac,opusteno sam presao na sve detalje,opisivao sam uloge i sve sta bi se trazilo u mom filmu,malo sam i dodao.
Opisao sam stariju glumicu bas poput nje,sve je vodilo na nju,jer nisam imao koga drugoga.Gledala me onako njezno,bila je jako nervozna.Nenade,a reci mi jel oni koriste zastitu,kondome?Koriste ali za snimanje su obicno neplodni dani kod zena,tako da one nemogu ostati trudne a svejedno piju antibebi pilule.
A recimo koliko bi godina trebala imati ta starija osoba za tu tvoju ulogu sa tobom?Pa izmedju 42 i 50 tako nekako.
Namjerno sam to rekao jer je ona imala 43 godine.
Bila je vidno uzbudjena.Dobro ode ja na spavanje,izvini sto sam te zamarao.Kad sam se ustao,moj kurac je podigao pantalone jasno se na njima ocrtavao.Vidjela ga je,pravio sam se lud i skroz pored nje prosao tako da ga je mogla dobro vidjeti.
Nenade!Reci Milana.
Mozes li mi pokazati te maske?Mogu.
Otisao sam u svoju sobu i doneo dve maske.
Stavila je jednu na svoje lice i otisla u kupatilo.
Gledala se u ogledalo,stavio sam i ja masku na lice i prisao joj s ledja.Stao sam skroz uz nju,osjetila je dodir moga dignutog kurca.Nije se pomjerila.Stavio sam svoje dlanove na njene guzove i poceo da ih stezem.Disala je duboko.
Sapnuo sam joj na uho.Sta vidis u ogledalu?Sutila je i izdisla polako.Ugasio sam svejtlo,slaba svjetlost dolazila je iz hodnika u polutami pod maskama,sami nas dvoje koji nismo vise to bili mi.
Nenade,snimi sve,molim te!
Otisli smo u njenu sobu,nastimao sam kameru pod uglom da se sve vidi a nista da se nezna kao indentifikacija.
Ugaseno svjetlo,svjetlost lampe na kojoj je bila naraddzasta krpa davala je odsjaj topline u koju cemo pod maskama kasnije utonuti oboje bez imena i podataka i bez titula.Polako sam joj skidao gacice,disala je sve dublje,njezno sam joj ljubio bedra pa sve do pickice koja je bila vec mokra od price.Kamera je biljezila svaki pokret.
Onako pod maskom kao po scenariju usao sam u njenu sobu dok je ona spavala.Tako je trebalo da pocne taj dio filma u kojem sin koji je pod dejstvom opojnih droga ulazi u sobu svoje majke i pocinje avantura nezaborava.
Ljubio sam joj svaku dlacicu na njenoj cistoj i mirisnoj pickici,nisam htjeo odma da joj polizem pickicu,htjeo sam da to potraje,kasnije cu to sve isjeci i napraviti dobaru scenu za moj amaterski film.Uzela je kurac u ruku i njezno ga stezala i pocela da ga navlaci napred nazad.Drkala ga je neko vreme.Okrenut od kamere nisam morao da imam masku,tako sam mogao da joj ljubim pickicu.Masku sam navlacio kad bi mjenjao pozu i samo kad bi jebavao tada bi bio pod maskom.
Ona je imala masku stalno,samo ugao koji je skrivao njeno lice dok mi je pusila kurac tada nije imala masku.
Okrenut ledjima kameri dok ga je ljubila i pusila,tako je to bilo dobro da sam se sav uzivio u ulogu.
Sapnuo sam joj na uho,stavi masku,hocu da jebem.
Nista nije govorila samo je stavila masku,stavio sam i ja masku,sklonio se iz tog ugla,tada je ona dosla u prvi plan u polu tami sobe,rasirio sam njene noge i polako usao u nju.
Zamumnjala je nesto i primila ga cijelog.Poceo sam da ju jebem polako,tj sporo ali sam ga stavljao unutra do kraja,mjesala je sporo,njeni uzdisaju koje je kamera takodjer kupila kroz mik stvarali su veci nagon u meni.Pod maskama filma radila se radnja uzivo.
Mjenjali smo poze,jebavao sam ju svakako.Cesto sam morao da stajem i da mjenjam ugao pod kojim je kamera snimala.
Posebno dok sam ju jebavao odozada i kad me jahala,tada je bio poseban ugao u kojem je svjetlost obasjavala njene grudi i vidjela se sjena na zidu kako je sjedala na kurac.
Izdisala je sve jace.Privukao sam je na sebe,jebavao sam ju jako a ona se uzivila u toj pozi,kao prava glumica jako je ispustala svoje tonove u kojima je uzivala dok se nabijala na kurac.Osjetio sam da je ubrzala sto je znacilo da je tu negdje pri kraju.Malo se izdigla tako da sam mogao da joj zabijam unutra do kraja.Nastala je takva jeka i dreka u kojoj je svrsavala za kraj za moj film.Zelio sam da to bude orginalno.Tada smo bili pod maskama dok je svrsavala.Nedugo zatim i ja sam poceo da joj punim spermom pickicu,da bilo je super,kamera je sve biljezila.Milana se jebavala kao da je 10 mladja,vjerovatno se uzbudila zbog filma.
Onako kad smo svrsili obadvoje ustao sam se i onako poluspustenim kurcem prisao kameri iz kojeg se cijedila sperma,to je bio slag za kraj.
Kasnije smo oboje pogledali,nista se nije vidjelo sto bi na nju osociralo.Imala je ljepo tjelo,niko nebi rekao da je to bila Milana,sama mi je to priznala da se nije prepoznala.
Jedva sam cekao da sutra pokazem Mukiju.da sam nasao stariju glumicu.Kad je vidio pitao me.
Gdje je nadje?
Ma u baru slagao sam,neka kurava za 100 eura.
Gdje si snimao?Kod mene,stara bila kod svojih pa sam kod sebe snimio.Covjece ovo je kao strava kao stvaran seks izmedju sina i majke jebo te.
Stavio sam film na komp,pregledao ga i sve pojedinosti sredio.Jos nikada nije ugledao svjetlost tehnike ni oci ljudi,cuvam ga za sebe.Mukiji sam rekao da se sve sjebalo da nema vise toga.
Nema potrebe,jer sada Milana i ja imamo neki drugi film,bez maski i kamera,bez straha i necega.Ovaj film je kao sto to rade negdje daleko gdje je civilizacija opustena.Mozda i njie taj film za nasa kina,mozda,ali neki ga sigurno snimaju krijuci to.
Milana je promjenila stil,frizuru i izgled izgledala je puno mladje,sva je zracila zadovoljstvom.Svako vece sam zadovoljavao njenu pohotnost.Voljela je da joj dugo ljubim i lizem pickicu.A ja sam uzivao dok sam ju nabijao na kurac.
Posebno volim odozada,tada vidim kako ulazi u njenu tjesnu pickicu kako njena sluzava pickica prima taj tvrdi komad misica.Svaki pritisak na njene guzove otvarao bi se malo anus ali nikada jos niam pokusao da ju pojebem u anus,ovako je ljepo i netreba kvariti sa tim pervrznim stvarima.
Milana voli da se nabija na mene,posebno da jase kurac tako joj je kaze najljepse pa joj uvijek ispunim zelju da tako svrsi.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Dobila sam ono što sam tražila
by: oljilica

Svaki put kad bi prisla njegovom radnom stolu ja sam to radila kurvinjski i tako izazovno verovatno sam ga dovodila do ludila.Uglavnom sam nosila dekoltirane kosulje i bluze i sise su mi uvek ispadale njemu pred lice.Puno puta bi se oznojio,videle bi se sitne kapljice na celu koje je nervozno pokusavao obrisati.Boban je bio zaista vrlo fin i kulturan momak ali ja sam jednostavno takva zlocesta,volim se poigravati s muskarcima.Svesna sam svog izgleda i to  maksimalno koristim.Najzanimljivije je to sto sve te moje igrarije na poslu i van posla ja prepricavam mom muzu.Uvek se smejemo na tu temu kako bi mnogi zeleli da me imaju.On je voleo da se ja pokazujem i tako ponasam,ustvari ja sam oduvek takva,takvu me i upoznao.U pocetku smo normalno vodili ljubav i normalno nakon izvesnog vremena poceli smo malo istrazivati nasu seksualnost.On je za vreme vodjenja ljubavi trazio da mu pricam s kim sam se tucala,kako sam im pusila i kako su svrsavali po meni.Mada ruku na srce imala sam par ozbiljnijih veza pre njega i nekoliko brzinskih jebacina s tipovima koji su imali za cilj sam da me opale i posle toga kraj.Naravno bila sam mlada ali sam brzo shvatila kako idu stvari.Od kako sam u braku par puta sam imala aferice i to uglavnom s ljudima koji su mi pomogli da se zaposlim.Dzaba dobar djak i fakultet kad posla nema,a bez davanja ribe pa tek nema.Mislim da on to ne zna ili se pravi da ne zna.
    Na poslu mi je bilo naporno ali sam ja to pokusavala da prevazidjem mojim zezalicama  .U zadnje vreme zrtva mi je bio Boban.Moj novi sef iz susednog grada koji je putovao svakog dana svojim punticem.Vrlo strucan momak,ima resenje za svaki problem koji iskrsne.Fin,zgodan,kulturan i vrlo obazriv.Uvek se trudio da ako ima nesto teze da on to prenese ili odradi.Ja sam odmah videla kako me gleda i resila da se igram s njim.Guzila bi se trtila pred njim stavljala mu do znaja sta sam obukla,da li su tange ili ne.par puta bi otisla van kancelarije skinula brus i to njemu jasno stavljala do znanja.Cak sam jednom prilikom i rekla kao u tonu izvinjavanja da sam morala da ga skinem mnogo me steze.Obicno bi pocrveneo i tek nesto promrljao,kao u redu je i sl.Sve bi to prepricavala kuci muzu obicno bi odmah navaljivao da me mazi i sledilo bi tucanje,to ga palilo mnogo.
     Sefic kasni na posao i od vrata mi prica da mu je auto u kvaru i to bas kad mu najvise treba.Pri kraju radnog vremena ponudila sam se da ga odvezem do stanice mojim punticem,malo se neckao ali na moje insistiranje prihvatio.To sam ucinila iz razloga sto je zaista fin momak.Cim smo seli u auto odmah mi je proradila moja masta i pocela sam da zadizem sucnjicu i kao namestam se u sedistu.Nosila sam crnu suknjicu tik iznad kolena s malo vecim rascepom i belu kosulju dosta prozirnu i ispod crni brushalter.Dok sam menjala brzine nekoliko puta sam ga namerno dodirnula po kolenu na sta je malo odreagovao i znojio se.Ja sam se glasno nasmejala uz pitanje zasto se znoji da li mu je neprijatno.Nista nije odgovarao samo me pogledao i uhvatio za ruku,priblizio je pantalonama i stavio je na kurac.Osetila sam da mu se digo.Pokusala sam da pomerim ruku ali on je cvrsto drzao i poceo polako da je pomera gore dole terajuci me da mu drkam.Vozim covece sta ti je,ali nije dozvoljavao da pomerim ruku.Vozi na izletiste rekao je kratko malo pretecim tonom.Malo me bilo strah ali sam osetila uzbudjenje i svrab na ribici.Osetila sam da sam se ovlazila.Par kilometara od grada je izletiste gde ima stolova i klupica i vikendom ima ljudi,preko nedelje vrlo retko i to mesto sluzi za ovakve situacije onima koji nemaju smestaj za seks.Boban je ocigledno znao za to mesto iako je bio iz susednog grada.Pokusavala sam da mu objasnim moje ponasanje i da to ne znaci da zelim da se jebem s kim stignem,ali bezuspesno.Ajd cuti molim te,odgovorio je kratko.Malo sam i pretila da cu ga prijaviti ali nije vredelo,nekoliko puta mi je pustio ruku da promenim brzinu i opet na kurac.Celo to vreme ja sam najnormalnije vozila ka izletistu nijednog trenutka ne pomisljajuci da skrenem.A osetila sam da su mi gacice vec mokre.Vec na prilazu izletistu ne cekajuci da mi ista kaze odvezla sam do najudaljenijih klupica i parkirala auto da se ne vidi ako neko slucajno i pridje blizu.Otkopcao je slic i izvadio onako poveci kurac.Veci od kurca mog muza ali imala sam ja prilike videti i osetiti kurcinu za primer,doduse samo jednom ali pamticu tog do kraja zivota.Uhvatio me za vrat i povukao mi glavu prema svom krilu udarajuci me kurcem po licu,to mu je verovatno znacilo da pocnem da mu pusim.Malo sam ga polizala i stavila ga u usta pocela mu pusiti cini mi se sve veci i deblji kurac.Pusim mom muzu skoro svakodnevno i osetila sam da je Bobanov dosta veci.Polako je podizao moju suknjicu,pomerio gacice i dirao mi vec vrelu i skroz mokru picku.Gurao mi prste i trljao klitoris,pusila sam sve zesce pomisljajuci da mu samo ispusim i valjda ce me pustiti.Osetio je da ce svrsiti pomerio mi glavu i izasao i auta.Prisao do mojih vrata otvorio i izveo me napolje,nekoliko metara od auta bio je drveni stocic sa drvenim klupicama.Odveo me do stocica podigao i stavio da sednem na ivicu stocica.Oborio me na ledja  pocepao moje gacice.Bacio ih sagnuvsi se poceo je da mi lize picku.Cim sam osetila njegov dah na mojoj ribici pocela sam da drhtim od uzbudjenja,stavio mi nekoliko prsta u ribicu dok mi halapljivo lizao.Nakon par minuta sam svrsila u glasne uzdahe.Uh daj mi kurac molim te,stavi mi ga u ribicu.Glava mi je bila na dugom kraju stola i pomalo mi padala jer je stocic bio taman toliko kraci,sto je Boban iskoristio i ponovo mi prineo kurac licu zahtevajuci da mu pusim,prihvatila sam trazivsi od njega da me posle malo jebe.Dobices malo vise od jebanja kurvice mala,odgovorio je.Par minuta pusenja i stiskanja mojih sisetina koje je izvukao iz brushaltera i napokon je prisao mojoj vrelij ribetini koja je zeljno cekala to.Malo je protrljao kurac od mojih usmina i nabio ga postepeno do kraja,ubrzavao je sve vise i vise hvatajuci me za sise,bradu stavlja moje noge na njegova ramena ne znam koliko je sve trajalo cinilo i se dosta dugo.Svrsavala sam nekoliko puta uz uzdahe ne mareci da li ce neko cuti.Blizio se vrhuncu zabijajuci ga sve brze i brze u moju picku,mislila sam da ce mi svrsiti u picku i kroz jecaje ga molila da to ne radi.Naglo ga je izvadio prisavsi do mog lica sa druge strane stola,drkao ga na mom celu i poceo svsvati po mom celu,licu,ocima cak su i prvi mlazevi stigli do mojih sisa.kako mi je glava padala peko ivice stola stavio mi je kurac ponovo u usta.Drzao ga u mojim ustima nekoliko trenutaka dok mu nisam oblizala svu spremu s njega.Mislila sam da je gotovo rekavsi mu da mi donese vlazne maramice iz auta ali prevarila sam se iznenadjenje je tek sledilo.Ponovo se vratio i stavio ga onako omlitavelog u moju picku.Osetila sam kako ga pokrece pokusavajuci da valjda ponovo digne,brisala sam spermu s lica rukama trazeci maramice ali bezuspesno.Kakva si ti kurvica rekao mi je,drzeci ga u mojoj picki.Zmurio je neko vreme drzeci mi noge na svoja ramena,izvadio ga i ponovo prisao mom licu.U trenutku sam mislila da zeli da mu opet pusim,kako mi je glava bila zabacena unazad na stolu gledala sam u njega on je drzao kurac svojom rukom zmureci a drugom me uhvatio za glavu.Poceo je pisati po meni.Bila sam sokirana iznenadjena poskocila sam sa stola ali me cvrsto stisnuo za glavu pocela sam se gusiti.Prestala sam da se opirem osetivsi jezu dok me polivala vruca mokraca.Zatvorila sam usta disuci na nos ali osetila sam slanu mokracu u ustima ma koliko se trudila da ne dopre do mojih usta.Pisao je dugo i tek tad mi je bilo jasno sta je cekao onoliko,nakupljao je.Namokrio me skroz,kosulja mi je bila skroz mokra i malo pozutela od mokrace.Celo vreme osetila sam uzbudjenje,stomak mi je treperio ali osecanja su mi bila pomesana i gadljiva i uzbudjena.Kad je zavrsio istresao je kurac par puta me mlatnuvsi po celu,obukao se i seo u auto ali sad za vozacevim sedistem.Upalio je moj puntic i kroz prozor mi dobacio ajde pozuri pobecice mi autobus.Videla sam da se ne sali pozurila i sela u auto,sva upisana i bez gaca.Brisala sam se vlaznim maramicama koje sam imala u kaseti ali bilo je dovoljno samo za lice.Daj molim te stani kupi mi jos maramica,na taj moj zahtev samo se nasmesio i nastavio daje da vozi pilicno brzo ka stanici.Pa znas li ti koliko puta sam ga drkao na poslu zbog tebe,skoro svaki moj odlazak u wc je bio zbog drkanja.Ispred stanice je stao izasao iz auta i bez zbogom potrcao ka peronu.Onako zbunjena brze sam se prebacila na vozacevo mesto i krenula ni sama ne znajuci gde cu,smrdela sam ko tvor i pocela je mokraca pomalo da me pece.Kako sad,sta da radim gde da idem da se presvucem nisam imala ideju.Muz mi jec bio kuci jer zavrsava sat ranije s poslom.Resila sam idem kuci i odmah u kupatilo pod tus a izgovor za kupatilo bar nije problem.Molila sam boga da u ulazu zgrade nikog ne sretnem ili ne daj boze u liftu,slobodno mesto do ulaza,posrecilo mi se.Uletela sam u ulaz i brzo u lift do naseg stana,par trenutaka osluskujem na vratima otkljucam i kroz hodnik pravac kupatilo.Hvatam se za kvaku kupatila kad ono novi sok,otvaraju se vrata izlazi moj muz iz kupatila i gleda u mene onako popisanu.Kosulja skroz mokra sise i crni brus se ocrtale,smrdim na pisacu.
Stajala sam kao kip.Na pitanje o cemu se radi cutala sam nekoliko trenutaka i pomislila sta da pricam.Nje bilo nikakve svrhe lagati ga,rekla sam Boban me odveo na izletiste jebao me i i na kraju se popisao na mene,nije hteo da mi pomogne da se sredim i ostavio me takvu popisanu u sred grada.
Par minuta cutke smo stajali jedno nasuprot drugo na vratima kupatila,meni su ti minuti izgledali kao vecnost.Daj molim te skloni se da udjem u kupatilo i mokra sam i piski mi se,procedila sam stidljivo ne gledajuci muza u oci.Leto je kakve veze ima sto si mokra,nije ti valjda hladno,upitao me moj muz.Cutala sam ko zalivena.Idi donesi mi iz frizidera pivo naredjivackim tonom mi rece,pa ces onda da piskis.Donela sam hladnu limenku piva i dok sam dolazila do vrata kupatila primetila sam na njegovim bermudama da mu se kurac podigao.Pomerio se malo sa vrata tek da se provucem pored njega i udjem u kupatilo,zadigla sam suknjicu i sela na solju.Opa pa nemamo ni gacice,pa gde su ti gacice kurvice,primetio je.Pocepao ih je kolega i bacio u sumu,odgovorih gledajuci u pod bilo me malo sramota ali nisam imala gde.On je otvorio pivo pijuckao po gutljaj i stalno me nesto zapitkivao polako se priblizavajuci do mene.Ne secam se pitanja ali uglavnom se radilo o tome kako me moj kolega tucao i kako se ispisao na mene,odgovarala sam uglavnom sve kako je bilo.Na pitanje da li sam se uzbudila i da li sam uzivala zacutala sam nisam htela nista da odgovorim,cak sam mu i rekla da mu je kurac veci ali na to da li sam uzivala nisam mogla.Jesam,uzivala sam cak i dok je pisao po meni uhvatila me neka jeza i uzbudjenje,osetila sam se kao prava kurvetina,odgovorih mu nakon nekoliko puta postavljenog pitanja.I dok sam to odgovarala digla sam glavu nekako ponosno i gledala ga u oci.Kurac mu je bio poprilicno dignut i to na nekoliko centimatara od mog lica.Spustio je bermude dole u uvalio mi kurac u usta uhvativsi me za glavu i nabijajuci ga u moja usta kao da me jebe u usta.Prihvatila sam da mu pusim a iskreno receno i volim da mu pusim kurac,jednostavno volim kad ga osetim vrelog u ustima.Sad je bio malo agresivniji kao da zeli da me kazni ali ja sam prihvatila i pocela da mu ga obradjujem mazeci mu muda levom rukom i drzeci ga cvrsto desnom,polako mi je popustio glavu i prestao da ga nabija do kraja,par puta sam se zagrcnula jer je i njemu bio poveci kurac i nikad nisam uspela da ga celog stavim u  usta.Pusila sam mu dok je polako pio svoje pivo.Htela sam da ste pre svrsi da se konacno docepam tusa jer je mokraca pocela da se susi na mom telu i da me pecka,ubrzavala sam drkajuci mu ga istovremeno i mazeci mu muda.Kao da je shvatio sta zelim i nekoliko puta me usporavao i to u momentima kad je bio blizu svrsavanja,poznajem ga odlicno u tim momentima jer sam pusila skoro svakodnevno.Ovog puta je zeleo da bude sto duze,u nekoliko navrata bi me uhvatio za ruku i glavu ne dajuci mi da mrdam da ne bi svrsio a kurac uopste nije vadio iz mojih usta.Posle mozda nekih pola sata pusenja i jos jednog piva koje je u medjuvremenu doneo naredivsi mi da ne mrdam sa solje podigao me i neguzio preko ves masine,guzio me zestoko bas onako kako ja najvise volim.Ubrzavao je izvadio ga i spustio me da cucnem na kolena i poceo mi svrsavati po licu i ustima.Svrsio je obilno prilicno me umazao po licu,ja sam mu oblizala svu spermu kao sto obicno i radim,ustala i krenula ka tusu.Naglim pokretom me  uhvatio za kukove i opet naslonio na ves masinu i nabio mi kurac u ribu,bio je malo omlitaveo.samo ga je nabio i cutao,nije me tucao ponovo vec me cvsto drzao za kukove nabivsi ga sto dublje.Nakon par minuta izvadio ga i opet me gurnuo ka podu kao da zeli da mi opet svrsi po licu,malo sam se zacudila i brzo shvatila sta sledi.
Drzao je kurac desnom rukem ispred mog lica a levom moju glavu i poceo i on pisati po meni,Curilo mi je niz lice,sise ka plocicama,najvise je pisao po mojim sisama,slivalo mi se niz stomak preko ribice ka plocicama....
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Nevaljala – I dio
by: zigmund_frojd88

Ljeto je inače vreme kad se kurac diže nenormalno, a tako je I bilo te godine. Imao sam jednu djevojku Dajanu, I na nju sam se praznio, redovno, bila je ekstra riba, velike sise, super noge, fenomenalan guz. Ali moja fantazija su bile starije tete, ali nevolja je bila što je to bilo isto I kod mojih prijatelja, a najviše su se ložili na nikog drugog nego moju staru. Bila je ubjedljivo najseksipilnija riba u našem kvartu. Duga plava kosa do ramena, jebozovne zelene oči I napućene seksi usne. A tek sise, preljepe velike sisetine I nikad nije bila stidna da ih pokaže, jer koju god majicu je imala imala je velik dekolte, a dosta puta je po kući hodala I bez grudnjaka. Uz sve to je imala veoma uzak struk, a tek guzovi, ma prlijepa guza oblika jedne velike jabuke. Kako me znala izluđivati dok je čistila kuću. Uvjek bi oblačila neke mini suknje, hotpense, neke šorčiće, obavezno sa tangama, ponekad I bez ikakvih gaćica. I tako obučena stalno bi se naguzivala. Tako često bi se sginjala dohvaćajući nešto, pokazujući mi svoje predivne sise.
Radila je kao TV voditeljka sportskih emisija u jednoj uglednoj TV kući, a ja vjerujem da su svi moji prijatelji jedva čekali te emisije da vide šta će obući i stalno su dolazili kao kod mene i parili oči na nju, na Žanu.
Jednog dana sam se vraćao sa treninga. Kada sam otvaorio vrata zapazio sam nešto neobično, jer je kuća bila tiha. Mislio sam zvati Žanu, ali mi se učini da sam nešto čuo. Zvučalo je kao uzdah i stenjanje. Zvuk je dolazio iz mamine sobe. Kako sam se približavao vratima glas i mlčjackanje je postajalo sve jasnije. To je bila ona, i još jedan muški uzdisaj:
„Oh da“.
Koji se kurac događao, mislio sam.
Kada sam provirio kroz napuklinu otškrinutih vrata, ugledao sam nevjerovatan prizor. Bila je to moja stara, gola na krevetu, na koljenima, licem zabijena na kurac tog muškarca. Kad sam tek vidio lice momka, iznenadio sam se. Bio je to Ivan, jedan moj prijatelj iz škole. Mali je ležao na krevetu moje stare i rukama držao Žaninu pušačku glavu za kosu.
Bio sam šokiran. Pomislio sam, nije ni čudo što Ivan ovih dana nije dolazio na trening. Umjesto treninga, kurac mu je servirala ni manje ni više, nego moja mamica. Sisala mu je glavić, zavijala jezik oko njega, spuštala glavu i gutala ga u potpunoj dužini.
„Oh, jebemti“, stenjao je Ivan.
Ukočio sam se, skamenjenog pogleda i klecavih koljena upijao sam sliku keve koja guta razjapljenih usta poput kobre. Tad sam vidio nevjerovatan prizor. Cjeli njegov kurac je bio u njenom grlu, mada nije imao baš veliki, ali...Onda je Žana polagano dizala glavu ostavljajući slinav trag na njegovom mesu. Još mu ga je malo ljubila i lickala pa se prebaci u drugi položaj, guze okrenute prema Ivanovom licu. Nikad to tada nisam vidio to njeno božansko dupe. Stvarno je dobro izgledala.
U međuvremenu dok je Žana držala Ivanovu kitu jednom rukom, opet mu ga je počela pušiti. Slobodnom šakom se igrala svojom pičkicom, trljala klit, jebala se žustro prstima. Onda Ivan spusti jednu ruku na njenu guzu i gurnu joj prst u šupak.
„Moram te imati“, reče Žana vadeći kurac iz usta.
Tim rječima se pope na krevet, uzjaha Ivanov kurac i prevuče navlaženi pizdu preko mladog i tvrdog kurca. Počela je da skače gore dole, tucajući njegovu kitu, dok ju je mali čvrsto držao za bokove i pokušao privući više prema sebi.
„O Bože, kako mi ovo treba“, zapomagala je. Tim rječima otrgla mu se iz zagrljaja i počela fantastično nabijati na karu.
„Oh oh oh“, sve je glasnije jecala. Gledajući iz svog mračnog kutka Ivanova usta visila su otvorena. Gledao sam samo kako joj one njene sisetine poskakuju gore, dole, duge tvrde bradavice, sa kojih je sada kapala slina mog prijatelja. I taj mali Ivan koji se grčio, urlao je nešto o svršavanju. Žana je brzo sišla sa skliskog tinejdžerskog kurca i mahnito mu počela drkati.
„Da, ajde daj, špricaj. Svrši mali, svrši na mene“, urlala je Žana.
Ivan je glasno zavikao i ispalio velik šmrk sperme direktno u facu moje stare.
„Oh, jebemtiiiii“ Josip je jaukao i nije pretsajao još.
Mlaz za mlazom sperme šikljali su iz njegovog kurca na Žanino lice, njenu kosu i cjedili se po sisama.
Nisam mogao da vjerujem u ovo. Bila je natopljena. A mali Ivan je samo stiskao šake. Izmoren jebačinom Ivan je duboko zabio glavu u jastuk. Jastuk moga oca, primjetio sam. A mama je bila izdržljiva. Neumorno je skupljala sve ostatke prosute sperme i trpala ih u gladna usta.
„Kako ti je bilo“, pitala je osmjehom mladog pastuha.
„Izvrsno“, odgovorio je puknutim glasom.
Onda je Ivan nešto pitao:
„Hoćete li mi nešto napraviti“?
„Šta“, odgovarala je, i dalje drkajući mu mladu sluzavu batinu.
„Pa moj mlađi buraz vam je u onim godinama, znate već, pa ovaj, znate...“.
„Nevin je“, pitala je.
„Uh, da, jeste. Jel imate šta protiv“?
„Šta, Skinuti mu paučinu? Ma kakvi, i tebi sam maznula isto, zar ne“?
Nisam mogao da vjerujem na sve ovo.
„Super, kad možeš“, mali je bio uporan.
„Joj ne znam ti sad, ali ću ti javiti. Kao i uvjek, samo budi strpljiv. I drži malog što dalje od jebenih balavica. Hoću malog čistog za sebe“.
„Ma hoću“, odgovorio je Ivan kroz smjeh.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Nevaljala – II dio
by: zigmund_frojd88

Tih sam dana provodio sate u kući čekajući malog, i jednog dana sam dočekao.
Ušao je i sjeo. Pričali su neke gluposti, i kad god bi ga mama pitala za cure, zacrvenio bi se.
Ona zaključa vrata i reče:
„Sad nam niko neće smetati, dođi“.
Poput kipa stajao je ukopan, nased sobe i buljio u nju crven u licu kao rak, izbezumljen. Očito se prepao na smrt.
„Dođi“, pozvala ga je još jednom, smješeći se ispod trepavica.
„Daj, ne boj se, dođi“.
Polako i oprezno prišao joj je. Ona sjede na rub stola, pokazujući rukom da joj se pridruži. Nervozno i uplašeno disao je plitko i stalno oblizivao usne.
Ona uze njegovu ruku, drhtavu i valžnu od znoja, te je povuče prema svojoj sisi. Mislim da je i ona bila napaljena njegovom nevinošću da je htjela baciti se na njega i zubima mu iskidati hlače i progutati mu kurac, ali je znala da je mali neiskusan i veoma vidno uplašen. Polako je položila njegovu ruku na svoju sisu. Prihvatao je polako igru i počeo da stišće sisu dok joj je dahtao za vratom, poput psa. U tom momentu ona baci pogled na njegove hlače. Čak i ja sam video masivnu kvrgu na njegovim trapericama, a među njenim nogama je mislim bio potop.
On je sve jače gnječio njenu sisu onako preko grudnjaka, kružeći cjelom njenom oblinom. Neko vreme ga je putila da se napali, a onda se odmače od njega. Onda ona poče užurbano da otkopčava svoj bade mantil. On je zinuo, sasvim ukočen, buljio je u njene prste, oblizujući se stalno, a stara se skinu u tri poteza. Malo je falilo da pokida dugmad sa mantila, a kopča grudnjaka je pala u sekundi. Tresla je sisama snažno, grudnjak je otletio u stranu, a mantil je skinula do pojasa. On je uzahnuo, ali kako. To je bio uzdah iz pete, tako glasno je zašištalo njegovim prsima.
„Sad ćeš mali da me pregledaš, to hoću“, rekla mu je drsko.
Nije mu bilo lako, njene sise su izgledale nerealno dobro, savršeno. Počeo je da je gnječi silovito, mjeseći njeno zagrijano meso, pomamno, silovito, ali i nespretno. Ali na staroj se vidilo da je to još više palilo, ta njegova nervoza, a naročito nevinost.
„Reci mi mali, drkaš li na mene.Ha. Kad me gledaš na TV-u“, pitala ga je.
„Da“, prodahtao je muklo, grabeći joj sise pomamno.
„Da, koliko sam ga puta izdrko na vas“, nadovezivo se.
„Ajde onda“, zvala ga je i nastavljala.
„Radi mi sve ono što zamišljaš dok drkaš“.
Tad je spustila ruke i jednu zarila u njegovu gustu kosu, a drugu provuče između svog i njegovog tjela i stade mu trljati kurac preko hlača. Onda ga odjednom zgrabi snažno za kurac. Mali je jauknuo svom snagom, gnječeći joj sise još jače, a ona mu pritisnu glavu vodeći mu usne bliže njenoj bradavici.
„Zamišljaš li kako mi dudlaš sise, haa“, zarežala je.
On zaklima glavom i halapljivo proguta jednu. Usisa je cjelu. Tako je sisao da sam po njenom izrazu lica video da ju je zabolilo, ali nije ga zaustavila. On je to shvatio kao odobrenje te se bacio na posao. Lizao joj je bradavicu, cuclao, glasno srčući i hlapćući, dok joj je dugu dudu gnječio. Odjednom ona ga odgurnu od sebe i poče se užurbano svlačiti. Par sekundi je gledao a onda se i on pčeo svlačiti i za par sekundi oboje su bili goli. Ona je bukvalno zinula iznenađena dobrim komadom jednog 15- godišnjaka. Debeli kurac se propinjao žestoko, ukopan u busen gustih crnih dlaka.
Progutala ga je gladno, žedno i mahnito. Pušila mu je kurac kao da joj je zadnji u životu. Groktala je kao prasica, puhala skakala režala, nema kakve zvukove nije proizvodila. Jaja mu je gnječila bez milosti. On se treso kao prut. Ona ga pogleda i reče:
„Dođi mali, dođi“.
Mali je prišao, neznajući šta sad da radi.
„Liži me“, zaječala je.
„Liži mi pičkicu“.
On je samo na to izbuljio oči, ne znajući šta da radi.
Onda nekako jedva zabi jezik u nju i poče da rovi njom, nespretno ali snažno.
„Tako maco tako“, bodrila ga je vrteći guzovima.
Ubrzao je. Gledao je porno filmove, to je bilo očito i vidno.
Ona onda raširi noge još jače i zadiže bokove.
„Sad mi liži šupak“, zapovjedila mu je.
„Aaaahhhh“, pozdravila ga je iskreno.
Mješala je guzom kao navijena, a ruku je zavukla između nogu i trljala pičkicu žestoko.
„Dođi“, progrhtala je muklo.
„Jebi me sad maco, jebi me“, nastavljala je.
Mumljajući i pušući ustao je. Lice mu je bilo izobličeno od napora i pohote, modro, prošarano žilama. Samo na trenutak je pogledao dole i tada joj ga je zabio.
„Aaaaaa“, zajaukala je kad joj ga je zabio. Mali ju je rasturo. Ubo je onaj svoj debeli kolac u nju odjednom. Rastezao joj je pičku i tražio još, bio mu je ipak to prvi put. Jebo je divljački po instinktu, koji mu je zapisan samo u jajima, štemao je pomamno, sasvim izbezumljen, vidjelo se to jasnona njemu. Zarivao je kurčinu u nju svom snagom, unoseći svakim ubodom u nju svu svoju težinu. Udaro je , baš udaro divljački, zvjerski. Ona je još nato širila noge i namještala mu se, primala ga i uzimala, sva napaljena i zgubljena. Sto na kojem su se kresali je žestoko škripao i to je mene najviše palilo. Onda ona ustade. Uze kremu neku u tubi i stavi je na šaku. Razmazala je oko šupka.
„Daj mi ga mali, jebi me u guzu, u šupak me jebi“, tražila je, podigavši noge visoko u zrak i šireći guzove rukama.
Sasvim mu se otvorila.
„Ali...ja ne znam...“ prošaptao je.
„Ništa to nije, samo ga stavi unutra“, šaptala mu je.
Nastavljala je:
“Zabij mi ga ali polako, da me ne podereš“.
Ove rječi su me još više naložile.
Mali je krenuo. Milimetar po milimetar, gurao ga je u nju, a ona se stalno migoljila guzovima i širila ih rukama, da se otvori što prije i što više. I ušao je.
„Aaaaa, to , sad daj pomalo ubrzavaj i jebi me, jebi me“, stenjala je stara na rubu svjesti.
Mali ga je pokrenuo.
„Brže, brže, dublje“, zavapila je.
I uvalio ga je. Duboko u crijevo, zario je kurac, i odmah stade je jebati, svakim ubodom, dublje, žešće jače.
„Toooo“, cičala je.
Sad ga je već krenulo. Opustio se i štemao mahnito. Poduhvatio joj je guzove odozdo i gnječio ih divlje, buljeći stalno u njen rašireni šupak. Ona se u to vreme trljala, gnječila bradavice, lizala ih i sisala, kopala prstima po pički, razvlačila je i otvarala. Pa bi onda grebala njega onim svojim dugim nalakiranim noktima ostavljajući mu crvene tragove na leđima. Poludeli su oboje. U trenu jebačina je dosegla pkleni tempo. Mali ju je jebao sirovo, zabijao ju je do kraja u guzu, a ona se propinjala i cvilila. Tempo je postao strahovit.
Takvom je brzinom zabijao kurac u nju da mi se činilo da ga trese struja. Odjednom je stao i svršio, nešto malo, ni blizu kao njegov brat. Malo je ležao i otišao poslije kući. Mama nije baš bila zadovoljena potrebom, ali malim je bila zadovoljna.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
(Ne)normalni
by: lalex

Rodjen sam na selu gde sam i odrastao u vrlo patraijahalnoj porodici gde je otac bio apsolutni gospodar svega, dobar, posten,radan .... ali diktator!Majka mi je bila skomna mirna i tiha zena koja je  slepo slusala i sledila oca. Zena sasvim obicnog izgleda,krupnije gradje,duge smedje kose,velikih sisa i guze,elegantno popunjena svugde, uvek u dobroj fizickoj kondiciji. Otac je bio vrlo ljubomoran tako da joj je zivot bio vrlo tezak i bolan.Jedina uteha i nada sam joj bio ja.Uvek se trudila da mi udovolji na neki nacin a da to otac ne primeti.Moje prve seksualne fantazije sam imao vezano za nju,svsta sam radio.... krisom je posmatrao dok se kupa,drkao na njene gacice.... uostalom kao i svi decaci u tim godinama samo sto to niko nece da prizna kasnije.Tada se i javila zelja u meni da vodim ljubav sa njom,dugo me je ta moja zelja progonila i izjedala iznutra,znao sam da to nije normalo ali sam ipak to jarko zeleo!!!
Godine su prolazile, ja sam odrastao,stigle su i prve devojke i seks i sve sto nosi mladost ali moja tajna zelja je jos uvek tinjala potajno u meni.Onda je dosao i moj prvi brak pa brodolom unjemu,veliko razocarenje,patnja...Tada mi se keva prvi put otvoreno priblizila mislim emotivno onako kao zena,tada sam shvatio da je i ona vrlo nesrecna u ljubavi i zapostavljena.To je definitivno raspalilo moju staru zelju,poceo sam da kujem planove kako to da izvedem,nisam zeleo da je povredim na bilo koji nacin zato mi je bilo jos teze.Zivot je tekao dalje devojke,zene udate i razvedene su polazile kroz moj zivot.Dosao je i drugi brak, par godina i opet raspad....strasno!I opet me keva tesi oca nema nigde.Vec mi je proslo 30 i nesto godina a nista od mene.
    Bilo je leto,jun mesec kada me je otac pozvao telefonom da dodjem da budem sa kevom neko vreme posto on ide u Banju,igrom slucaje meni je tek krenuo godisnji odmor pa sam prihvatio poziv,spakovao malo stvari i prvim busom krenuo.Kad sam stigao zatekao sam kevu samu.
Snazan topli zagrljaj i poljubac u usta onako usnama, prvi put u zivotu mi to radi,odmah mi je zapalo za oko.Bila je obucena u crnu suknju do kolena koja je naglasavala njene jake noge i guzu onako malo vecu,gore je imala crvenu bluzu kratkih rukava,nije nosila brus,njene velike sise su slobodno padale a njihove oblie su se oslikavale na crvrnoj bluzi,velike bradavice su se jasno oslikavale kroz bluzu.Sav sam se najezioDok me je grlila onako jako osetio sam dodir njenih velikih sisa na mojim gudima,kurac mi je skocio kao lud u momentu.malo sam se izmakao od nje iz straha da ce ga osetiti na svom stomaku.

-Gde je matori ? Upitah
-Otiso je jutros djavo ga odneo!
-Sto kevo,sta je bilo ?
-Ma nista,ljubomorni skot,misli da cu ja sad da skitsm po celom selu,pa me je gnjavio dva dana.
-Pusti njega sad i opusti se dok on nije tu,odmori se.Ja sam tu i pomoci cu ti oko kuce, a koliko ostaje matori
-20 dana, valjda ....
-Opaaa,matori se bas pocastio
Keva je kuvala kafu u kuhinji dok sam ja pusio gledajuci kroz prozor prelepi pogled na reku koja je proticala kroz nase selo na kilometar od kuce.Kuce je bila odvojena od statka sela nekih 500-600 metara od prvih komsija an jednom bregu sakoga se pruzao pelep pogled na dolinu i reku ispod.
-Kako si ti sine,ima li sta novo kod tebe,imas li kakvu devojku?
-Nista kevo,smucilo mi se sve,zene posebno,sve su iste iskoriste nas muskarce i odu.
-Nemoj tako sine,mlad si neces ostati sam ceo zivot,polako trazi srodnu dusu,ja nisam umela da izaberem kad sam bila mlada nego trpim ceo zivot onog nesrecnika,prodje mi ceo zivot u kuci i na njivi.evo 54 godine imam a ko da sam sama ceo zivot, kud cu sad ???
-Kevo sve znam sta da ti kazem,voleo bih da ti pomognem bilo kao samo mi kazi kako,znam da si zapostavljena kao zena jako dugo,nadji sebi neki ventil,izduvaj se,opusti se
-Kako kad me onaj skot ubija u mozak i neda mi da disem,ja sam za njega ceo zivot kurva koja je bila sa svima redom-rece keva i pridje prozoru.
Cutali smo neko vreme a ja sam gledao kevinu guzu i jake listove nogu,jos sam bio uzbudjen i kita mi je sve vreme bila tvrda kao kamen.U jednom trenuku keva se nagnu preko prozora da dohvati nesto a njene butine sinuse u punom sjaju ....pade mi mrak na oci,kako dobre noge ima a tek guza.Bila mi je na dohvat ruke,zena koju zelim tolike godine a zabranjena mi je.Nesvesno i nekonrolisano pruzam ruku ka njenoj guzi,sav drhtim,spustam ruku na njenu guzu,prolazi citava vecnost,nista se ne desava,osecam pod rukom da i ona drhti,trese se , nista ne govori.Polako joj milujem guzu preko suknje i dalje se tresem.Kita hoce da eksplodira,spustam ruku polako niz nogu,osecam jake cvrste noge,vec sam na rubu suknjei zavlacim ruku polako pod suknju .
-Nemoj-drhtavim glasom mi rece keva
-Moram
-Nemoj molim te,greh je veliki
-Znam, ali moram pa sta bude.....moram,poludecu !
Moja ruka je sigla do njenih gacica , i dalje drhti.lagano je rasirila noge, stavljam saku preko njene picke ispod gacica osecam njene velike dlake,milujem je.Primicem stolicu blize prozori ne vadeci ruku ispod njene suknje,polako joj skidam gacice.
-NEEEEEE!!!!Nemoj jesi lud???!!!!
-Jesam,gotovo je 15 godina cekam ovaj trenutak !
Kevina dlakava picka je u mojoj ruci,milujem je,kao sam samo uzbudjen.Podizem njenu suknju iznad kukova pred ocima mi sevnu velika bela obla guza,samo sto se nisam onesvestio.Picka pocinje da vlazi ,sa dva prsta milujem picine usmine, igram se sa klitorisom,ona se sva trese,cujem kako tesko dise.
-Jel ti lepo- pitam
-Jeeeesssssssssteeeeeeee
Stavljam polako prst u vec mokru picku,vrela je,sa lakocom ulazi u nju bas je vrela,jebem je prstom pocinje da mesa guzom,pojacavam ritam sve je vlaznija, stavljam drugi prst u picku i on sa lakocom ulazi,bas ima veliku picku.kleknem na kolena  i polako pocinjem da joj ljubim noge prilazim polako usnama i jezikom njenoj picki iz koje se siri opojni miris picetine.Niz prste mi cure njeni sokovilizem joj mokro medjunozjemalo picku malo guzu
-jjjjjjjjjjjjooooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjj neeeeeeemmmmmmmmjjjjjjjjjj joooooooooooooooooo
-imas najsladju picku kevo,pojescu je ovako socnu
Vec sam sav mokar oko usta od picinih sokova koji mi se slivaju niz bradu,sirim njene usmine istavljam svoj jezik u picku, pola lica mi je u picinim dlakama, grickam je lagano puna su mi usta picke
-Pojescu ti picku matora
-Pooojeeeeeeeeeeeediiiiiiii
-Sad cu da te jebem matora ima tek da poludis, mogu da svrsim u tebe da ti napunim picku?
-Moze, svrsi slobodno
Brzo svlacim trenerku i gace i prislanjam svoj kurac na njene guzove, trljam sa njim njenu guzu spustam ga u medjunozje i trljam ga o mokru picku
-Stavi ga, stavi ga brzo ....
Stavljam ga polako na ulaz u njenu picku i onda se sjurim svom snagom i silinim u njenu picku
-Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh..........jooooooooooooj-cuje se zestoki jauk i jecaj
-Jebi me ludo blesava ......
Takvu vrelinu picke nisam nikada do tada  a ni kasnije nisam osetio,neopisivo.nastavio sam u laganom ritmu da je jebem,cuje se jasno kao moj kurac mljacka u picinim sokovima i priguseni jecaj moje matore koja sve brze mesa svojom bas velikom,mesnatom i socnom picetinom.Rukama mesim dve mesnate pomalo meke sise sa velikim tvrdim bradavicama velicine smokija,pune ruke posla.Gnjecim ih stiskam,milujem.Usnama je ljubim po vratu i grickam njene usne skoljke.Ubrzavam ritam,mljackanje postaje sve jace i jace,osecam ko sa mojih jaja kaplju picini sokovi,sav sam mokar do pupka.Hvatam je rukama za kukove i pocinjem da je sve jace navlacim na svoju batinu dok matora nagnuta preko prozora ispusta sve glasnije krike i uzdahe,cuje sve jace lupkanje njenjih guzova,ubrzavam do iznemoglosti kolena mi klecaju srusicu se .....osecam da sam blizu. Zacuh:
-Svrsavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa-aaam,aaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhBozeeeeeeeeeeeeeeeee,ooooooooooooooohhhhhhh
Sva se trese i trza ,ubrzo i ja prosipam svoju spermu duboko u picetinu moje matore, i ja se tresem kolena mi klecaju ali nastavljam da je jebem nemogu da stnem moja sprema pocinje sve  vise da curi iz picke, kakav divan zvuk mljackanja nasih sokova,cinimise da pocinjem da ludim.Matora je vec malaksala i klonula tek poneki uzdah izlazi iz njenog grla.Moja kita polako postaje sve meksa,vadim ga.sav sam umazan spermom i picinim sokovima akita mi je kao kuvana,mokar do pojasa,njeno medjunozje je zamazano spermom, dlake se bele od sperme , svrsio sam obilno kao konj,picka je sva sluzava jos iz nje curi sperma pomesana sa sokovima.Matora se okrece prema meni
-TI SI LUD , TI NISI NORMALAN !!! Sta si mi to uradio ludo luda?
-Nista ,samo sam te malo pojebo,jel bilo dobro
-Odlicno je bilo, nikad nista slicno nisam dozivela,nikad me niko nije lizao dole, znas ... ali ako onaj baksuz sazna mrtvi smo oboje , ti nisi normalan sta si uradio.
Dok je ona to pricala moja ruka je brljala po njenoj umazanoj i slinavoj picetini dodatno razmazujuci tu carobnu mesavinu nasih sokova koi su se razlivali kroz moju saku.Ponovo sam stavio prst u picku a njenu pricu prekinuo strasnim poljubcem.Tako me je palila pomisao da sam jebo najsiru picku u zivotu da sam nosen nekim ludilompoceo da stavljam sve vise prstiju u to dlakavo cudo koje nije pruzalo nikakav otpor,vec su bila 4 prsta i nije bilo tesno.
-Svidja ti se ovo? Upitah
-Ahaaa ... rece
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Na tvrdom kurcu
by: bole

Tog ljeta očistio sam drugu godinu na fakultetu i dao sebi malo oduška. Svakodnevno sam išao na bazen, noću posjećivao kafiće, muvao se sa djevojkama, uživao. Bio je ponedjeljak , rano popodne, kad me je sestra pozvala da dođem do nje da joj nešto pomognem. Roditelji su mi spakovali nekoliko velikih kesa sa povrćem i voćem i drugim sitnicama. Moja sestra Rajna živjela je u susjednom gradu. Starija je od mene tri godine, srećno se udala i bila je zbog trudnoće na bolovanju. Njen muž Darko, građevinski inžinjer, bio je angažovan kao vođa jednog sektora na autoputu u izgradnji.
Sestra Rajna apsolutno je ličila na majku. Rasna crnka sa velikim grudima, lijepom okruglom guzom, preddivnim nogama i uvijek napućenim usnama. Završila je ekonomiju, i sada u petom mjesecu trudnoće izgledala je veličanstveno i izazovno. Nikada je nisam vidio golu, tek jednom sise samo i to kad se depilirala u kupatilu, a zaboravila zaključati vrata. Izvinio sam se nakon upada, pogledao rasne sise u kupatilu i izgubio se.
Došao sam pretovaren kesama sa namirnicama, pozvonio i na vratima ugledao sestru u bade mantilu sa peškirom oko tek oprane kose. Poljubili smo se, unio sam stvari , sjeo u fotelju i malo otpuhnuo, da uhvatim vazduh. Rajna je sjela preko puta mene postavljajući mi pitanja u seriji. Kako majka, šta radi otac, kako moji ispiti, imam li djevojku i slično.
Razrez na bade mantilu pokazivao mi je prelijepe noge skoro do gaćica. Velike sise sa krupnim bradavicama borile su se da izađu van. Rajna je primijetila da sam oči zakovao za njene sise i ponašala se veoma važno. Bila je svjesna da je veoma zgodna i zavodljiva, da je ekstra riba i da joj trudnoća nije ni malo oduzela šarma i ljepote, naprotiv.
Ručali smo, popili piće, ja hladno pivo a Rajna kašasti sok. Malo sam odspavao i potzom otišao u toalet na tuširanje. Primijetio sam Rajnine gaćice i grudnjake pored korpe za veš. Gaćice su bile dole na pločicama, grudnjaci su visili na korpi. Zaključio sam da ih je namjerno tako ostavila. Izašao sam iz kupatila i provirio u Rajninu sobu, da vidim šta radi. A tamo prizor, koji mi nikad neće izaći iz sjećanja. Rajna je ležala na leđima, pokrivena samo do stomaka. Prelijepe bujne sise sa velikim tamnim bradavicama ostavile su me bez daha. Stajao sam kao skamenjen, a onda je Rajna savila denu nogu u koljenu, otkrivši se sve do prepona. Jasno sam vidio da je friško obrijala pičku, taj predio koje su skrivale gaćice, sada je bio otkriven i bijelji od ostatka tijela.
-Ustao si, nasmijala se Rajna protežući se i ne hajući što je gola tu ispred mene.
-Da, malo sam odspavao, zamucao sam gledajući u njeno golo tijelo.
-Stavi vodu za kafu, sad ću ja ustati, naredila mi je sestra sa maznim osmijehom na licu.
Poslušao sam je i dao se na poslove u kuhinji. Rajna je došla u bijeloj pamučnoj trudničkoj haljinici koja joj je tek pokrivala guzu. Sise su se jasno ocrtavale, guzovi takođe. Osjetio sam strahovitu reakciju među nogama, kurac mi je pulsirao kao lud. Otišao sam u toalet i tiho izdrkao, obrisavši glavić njenim odbačenim gaćicama.
Dugo smo razgovarali uz večernju kaficu. Rajna mi je pričala o sebi, mužu, planovima, životu uopšte. Imaju skladan brak, ali Rajni je smetalo to što Darko dolazi kući tek svakih 15 dana.
-Bojim se da će tamo na terenu naći neku drugu ženu, a malo mi je nezgodno reći, ali moram priznati da mi sve više nedostaje u svakom pogledu, pričala mi je Rajka, a potom spustila desnu nogu sa lijeve, pokazavši mi jasno međunožje. Pred očima mi se ukazala prelijepa mesnata pička, sa velikim usminama. Izbrijana je djelovala veličanstveno. Dominirala je roza boja, bio sam opsjednut sestrinom prelijepom pičkom. Bacio sam pogled na njene sise, bradavice su jož izraženije, bio sam siguran da su se ukrutile, nadošle. Ukrutio se i moj kurac, kurčina od 21 centimetra, koju je malo koja djevojka mogla obuhvatiti prstima. Bio sam samo u šorcu i primijetilo se da sam u punoj erekciji.
Rajna je ustala, protegla se i mazno otišla do kuhinje. Njena guza došla je izražaja, kad god bi napravila korak guzovi bi činili tako erotične pokrete. Morao sam ponovo na drkanje.
Ušao sam u toalet i počeo natezati svoga glavonju. Žmirio sam,nisam se zaključao, očekivao sam da ću prije svršiti nego što Rajna opere šaljice od kafe i ostalo posuđe. U tom trenutku na vratima se pojavi Rajna, pustio sam kurac i stavio dlan na usta, želeći da propadnem u zemlju. Rajna se mazno desnom rukom mazila po pički i rekla mi :-pretpostavljala sam da želiš da se isprazniš. Navukao sam šorc i odjurio u sobu u kojoj sam trebao prespavati tu veče. Rajna je došla zamnom, sjela pored mene na krevet, pomilovala me po čelu i rekla da se ne stidim, da je to normalna pojava.
-Nisi se samo ti uzbudio i meni je krv naišla na nezgodno mjesto. A i kako ne bi, kad sam posljednjih mjeseci sama, pravdala se Rajna.
Dolazio sam lagano u normalu, razumio sam sestrine riječi, rekao joj da je u pravu. Sagnula se da me poljubi i obje sise mi naslonila na grudi. Stavio sam joj ruku preko leđa, blago je pritisnuvši. Sestra mi je naslonila obraz na obraz, jednom rukom se nalaktila na krevet, a drugom mi milovala kosu. Pravio sam dlanom kružne pokrete na njenim leđima i lagano pomjerao dlan prema struku. Odjednom pod znojavim dlanom osjetio sam sestrinu guzu, milovao sam je preko tkanine i dobio strahovitu želju da joj dotaknem golo tijelo. To sam i uradio već slijedećim pokretom. Milovao sam joj guzu, vrhom prstiju joj dodirujući rascvjetanu, ali jako vlažnu pičku. Sestra se najednom podigla, ispravila se i preko glave svukla oskudnu haljinicu. Sise su bljesnule punim sjajem, bacio sam pogled na pičkicu i primijetio da je prevlažna.
-Sada si ti na redu, rekla je naređivački.
-Ne mogu nikako, zamucao sam.
-Dobro onda ću ja, rekla je sestra, otkrila me i povukla šorc prvo do koljena a onda ga potpuno skinula i bacila na pod. Kurac je u punoj erekciji zamlatio ispred nje.
-Ohhhhhhhh kako lijep i mićan kurac ima moj brat. Pomilovala ga je, prešla dlanom po cijeloj dužini, a onda se sagnula poljubila mi jaja i ovlaš prešla jezikom od korijena kurca sve do glavića. Zaječao sam i u istom trenu prstima potržio sestrinu pičku. Namjestila se tako da je bez veće muke mogu vidjeti, dodirnuti , liznuti.
Nakon desetominutnog stratvenog lizanja , ljubljenja i pušenja, sestra mi je rekla rečenicu, zbog koje mi se zavrtjelo u glavi.
-Braco imaš veći i deblji kurac od tate.
-Rajna, pa kako ti znaš kakav je u oca.
-Znam, često sam se prikradala na balkon gledajući tatu i mamu u akciji. Sjećaš se kad je zalomio sa lovcima i kući došao mrtavpijan. Tad sam iskoristila priliku, pošto smo ujutro ostali sami i ušla u zamračenu sobu. Soba je bazdila na rakiju, tata je hrkao, a ja sam ga otkrila, izvadila mu kurac i blago mu drkala. Buncao je i govorio ostavi me na miru, večeras ćemo, misleći da ga mama dira. Digao mu se kurac u mojoj ruci, tad sam mu popušila i progutala svu spermu, bila sam jako nevaljala, priznala mi je Rajna.
Jednom sam se, kad je mama rano otišla na posao ušunjala u njihov krevet.Otac je spavao kao klada a ja sam mu se naguzila i samo trljala glavić o pičkicu. Prepala sam se kad je glavić ušao, skočila i odjurila u kupatilo, priznala mi je Rajna. Oduvijek sam željela da vidim i tvoj kurac, ali ti si se tako vješto krio,priznala mi je moja draga sestra.
-Nisam ni ja bio bolji. I ja sam par puta vidio maminu pičku i sise, i moram priznati da ste veoma slične. Drkao sam uvijek u njene gaćice, zamišljao kako prodirem u nju.
A onda me Rajna opkoračila, uzela kurac u ruku, poštimala na ulaz sočne pičke i lagano se nabila, grizući donju usnu. Bila je nježna prvih nekoliko uboda, a onda počela žestoko da se nabija, ječeći i govoreći mi šta osjeća.
-Joj Braco, kako dobru kurčinu imaš, kako te sestra osjeća duboko u sebi.Pička mi gori, joj kakomi dodiruješ svaki njen dio. A onda je počela histerično da se nabija i vrišti, svršavajući veoma glasno i dugo.
Slijedeća poza koju smo isprobali bila je dogy. Ulazio sam malo žešće u rascvjetalu pičkicu, držeći je naizmjenično za kukove i sise koje su igrale prelijepu igru u ritmu mog nabijanja. Zagorjela sestra je ječala gužvajući rukama posteljinu na krevetu.Vrtjela je guzom dovodeći me do ludila.Pičkini sokovi curili su mi niz jaja, bio sam na sedmom nebu. Histerisala, govorila nabijaj me Braco do kraja, ne boj se, nemoj me žaliti. Svršavala je u talasima, mlatila glavom lijevo desno, a onda rekla napuni me spermom, podmaži sestrinu pičku. Zario sam joj prste u guzove i snažno navukao na kurčinu. Osjetio sam grčenje sestrine pičke, a ona mi je znalački podvukla ruku i uhvatila me za jaja. Ispušatao sam glasne urlike, pumpao seku i sačekao u njoj da mi kurčina omekša. Kvrcnuo sam je po guzi, poljubio sočno u jebačke usne, štipnuo bradavicu i otišao na tuširanje. Te noći pojebali smo se još tri puta. Ustao sam potpuno go, primijetivši da sestre nema tu pored mene. Na stolu sam našao poruku da je otišla do opštine i u savjetovalište za trudnice i da će se vratiti do podneva. Vratio sam se u krevet i ponovo zaspao.
Zvono me probudilo oko pola jedanaest. Onako go, sa dignutim kurcem prišao sam vratima, provirio kroz špijunku i ugledao dugu crnu kosu. Kroz maglu mi se učinilo da je sestra, mada nisam razmišljao o tome da ona ima ključ sa sobom. Okrenuo sam točkić na bravi udesno, otvorio vrata i zaklonio se u ćošak od eventualnih pogleda prolaznika kroz stubište. Ali umjesto sestre u stan je kročila majka.
-Brzo si se vratila, rekao sam misleći da je sestra, držeći se jednom rukom za dignuti kurac.
-Sineeeeeeeeeeeeee, rekla je majka, pa šta to znači. Pa vi ste…….., nije dalje govorila majka, pokrivajući usne dlanom.
-Izvini majko, malo smo sinoć popili, opustili se, ali nismo napravili nikakvu glupost, branio sam se nevješto.
-Sram te bilo, vikala je majka ne skidajući oči sam mog kurca koji je i dalje prkosio stojeći pod uglom od 45 stepeni. Pa zar sa sestrom? Pa vi niste normalni.Pogledala mi je u kurac, udarila me u glavić kao šamarom i prošla u stan. Krijući dignuti kurac otrčao sam u sobu, majka je pošla zamnom.
-Reci da ste se seksali, priznaj, sve mi je jasno. Pokrio sam se do vrata, gledao je ukočeno, primijetivši crvenilo na njenom licu. Ovaj put bradavice su se poznavale ispod grudnjaka, bilo mi je lakše, pretpostavljao sam u sebi da se majka uzbudila.
Otišla je do toaleta, čuo sam puštanje vode iz česme nad kadom. Provirio sam kroz ključaonicu i primijetio da majka pere ruke, a potom skida sa sebe bluzu i otkopčava grudnjak. Svukla je potom suknju i gaćice, čučnula na šolju, popiškila se, pustila vodu i kročila u kadu. Jakim tušem ispirala je čupavu pičku, prtrljala je nekoliko puta sapunom, izaprala, oprala se ispod pazuha, potom velike sise i lagano se brisala. Kada je ogrnula sestrin bade mantil pobjegao sam u sobu. Majka je došla do mene, rekla diži se, pravac kupatilo pa da popričamo. Ustao sam omotavši se plahtom oko kurca koji me odavao snažnom erekcijom. Majka mi je strgnula plahtu, pljusnula po guzi i otraga mi gurnula ruku kroz noge uhvativši me za jaja. Okrenuo sam se sa olakšanjem. Stara je raskopčala bade mantil, sjela na krevet i rekla dođi, naučiću ja tebe pameti. Halapljivo me uhvatila za kurčinu, počela žestoko drkati, a onda ga do pola strpala u usta. Nisam čekao ni čas, ruku sam joj stavio na mokru pičku i ušao duboko sa dva prsta u rođenu majku. Blago sam je odgurnuo za rame, majka je legla na leđa. Podigao sam joj noge i žestoko ušao u nju do jaja, sa namjerom da joj pokažem sa kim ima posla. Pička joj je bila neobično vrela, mnogo sočnija od sestrine. Majka je ječala, pička joj se grčila. Svršila je brzo, rekordno brzo, mislio sam da glumi. A onda se stara izvukla ispod mene, zajašila me i nabijala se grubo, stvorivši u meni sliku prave grubijanke. Pohotno se nabijala sve do jaja. Divio sam se njenim sisama, koje su skakale od žestine njenog nabijanja. Svršila je žestoko,puštajući neartikulisane zvukove. Kleknula je na krevet, ušao sam joj otpozadi. Skupila je noge i ispružila ih između mojih. Njena pička me tako obrglila dužinom cijelog kurca, topio sam se. Podbacio sam ruke ispod njenih sisa, lizao joj vrat i nježno joj zabijao svaki put do posljednjeg milimetra.
-Koja je bolja na kurcu,pitala me bezobrazno majka.
-Ti si žešća, tvoja pička je sočnija, bolje mi prijaš od sestre, priznao sam joj. Svršavao sam dugo i jako u majku, i taman kad sam se počeo smirivati nastupio je njen talas.Ječala je sam mojim kurcem u svojoj utrobi, izdizala guzu i stalno mi govorila, mogu ja još i bolje. Istuširali smo se, sredili i kad je sestra došla kao da ništa nije bilo između mene i majke.
Nakon ručka sestra je rekla da će odspavati, da se umorila hodajući po gradu. Rekli smo da ćemo biti tihi, majka joj je obećala da će malo srediti stan, a da ću ja prošvrljati gradom. Ali sve je ispalo drugačije.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 331 332 334 335 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Apr 2024, 19:45:59
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.104 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.