Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Mar 2024, 09:23:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 326 327 329 330 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Erotske price  (Pročitano 26575059 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Kako sam izgubio nevinost

U sedmom razredu osnovne škole bio sam zaljubljen u Luciju. Imala je dugu kosu, blijedu put i dosta je vremena boravila u knjižnici. Kao i ja. Čitala je Baletne papučice -kada se sada toga prisjećam, čini mi se to bilo prilično djetinjasto za njene godine. Ja sam čitao knjige o seksu za mladež, ali i štošta drugo, jer ih niti nije bilo toliko na raspolaganju; i dosta sam znao o tome.

Bila je godinu dana starija od mene i na nju su bacila oko još najmanje trojica frajera iz njenog razreda, tako da nisam imao šansi. Sve što sam kao štreber mogao ušićariti, bilo je mjerkanje kroz police knjiga.

Jednom sam nakon sata za učenje njemačkog jezika, što smo ga oboje pohađali, našao njenu teku. Pretražio sam je i u njoj nije bilo nikakvog srčeka s inicijalima, što me je jako razveselilo. Umjesto toga u teci su bili kratki stripovi, što ih je Lucija za vrijeme nastave crtala na zadnje stranice. Vratio sam joj teku na sljedećem satu. S jednim stripom više. I tako smo počeli dopisivanje, koje je postajalo sve osobnije. Kada sam već mislio da ćemo ipak otići na spoj, u kino ili na picu, njeni su suučenici našli teku i ružno nas ismijavali. U obranu Lucije stao je najveći od njena tri obožavatelja i ubrzo su počeli hodati. Ja je naprosto nisam zaboravio i još sam i dalje promatrao njen oštri profil kroz knjižne police dok je čitala. Ponekad bih još dugo nakon toga sjedio u knjižnici i pod izlikom da čitam, u mislima milovao njenu kosu. A u stvarnosti – sebe... Jednog ljetnog dana, kada je Lucija bila još posebno lijepa i nosila je kratku haljinicu, pa sam mogao dobro pogledati njena blijeda bedra, pri milovanju me uhvatila knjižničarka Marjeta. Marjeta je bila još vrlo mlada, tek sa faksa, iako mi se tada činila stara kao moja mama. Bila je od one vrste ljepotica što ih počneš cijeniti tek kasnije u životu: markantan nos, ponosne oči i lelujavi pokreti. Ono što je nas dečke vjerojatno uznemiravalo bila je činjenica da je većinom nosila suknje, ponekad vrlo kratke. Nikada ih ni kombinirala s visokim petama, jer je bila prilično visoka stasa. Imala je dugu, vrlo gustu tamnu kosu s crvenim preljevom i bila blijeda baš onako poput moje Lucije.

Kada me je ugledala kako sjedim u udaljenom kutu, zadubljen u samorajcanje u mislima na Luciju, trgnula se. Trenutak zatim otjerala je moj (i najvjerojatnije i svoj) strah s nevjerojatnim prijedlogom: »Trebaš pomoć?« - s od nevjerice raširenim očima potvrdno sam kimnuo. Vitkim dlanom prekrila je moj nespretni dječački dlan i nježno ga odmaknula. Nekoliko puta me pogladila preko hlača, a zatim ih je otkopčala. Osmjehnula se mojim boksericama s automobilčićima. Od tog mi dana donje rublje više nije kupovala mama. Bokserice je s lakoćom maknula s mene. Pogledala je mog nevinog pjetlića. Svilenim prstima se uplela u moje nježne i prilično rijedke dlačice, uhvatila odozdo u dlan moja jaja i pri tom me pozorno promatrala. Zjenice su potpuno prekrile njene plave šarenice, usne su joj bile lagano raširene. Očarano sam je gledao i tresao se pod njenim nježnim rukama, koje su me lagano obrađivale. Otkopčala si je bijelu bluzu, pod kojom nije imala ništa i povela moj dlan do svojih malih cicica sa svjetlim malim bradavicama. Milovao sam je i odmah su joj otvrdnule. Podigla je svoju kratku suknjicu, pa sam ugledao čipkasti rub crnih najlonki i odmah zatim i njen gust, kovrčav grmić. Uopće nije nosila gaćice. Drugu mi je ruku povela među svoje noge. Znao sam da postoje velike i male stidne usne i da je uzbuđena mačkica vlažna. Sada sam stidne usne dodirivao vlastitim rukama. Male stidne usne baš i nisu bile male. Kada sam s tankim prstima klizio po njima, stenjala je od želje.

»Stavi mi prstiće unutra,« naredila mi je zadihano. Marljivo sam je poslušao i zarinuo ih u najmokriju pičku koju pamtim. Iz nje se izvio glasan uzdah i tijelo preplavio drhtaj. Neko sam je vrijeme fukao s prstima, zatim me zaustavila i ljubazno mi rastvorila dlakavu pičku, tako da se klitoris ustobočio pred mojim očima.»To je klitoris, dražica,« rekla je hrapavim glasom. »Ženama se jako sviđa ako ga nježno miluješ, ovako,« počela je prstima kružiti po nabreklom mesu i njegovoj osjetljivoj okolici. Pritvorila je oči glasno uzdišući. Zatim me je poput groma iz vedra neba zajašila. Došlo mi je u trenutku, u nekoliko grčenja sam se izlio u nju. Tako sam izgubio nevinost. Kada sam otvorio oči, ljubazno me gledala govoreći: »Uvijek se moraš pobrinuti za ženu.« Uzela je moje prste u usta i dobro ih naslinila. Prizor i osjećaj njenog jezika na jastučićima prstiju raspamećivao me je. Dobro naslinjene prste stisnula je na svoj veliki klitoris i nekoliko puta zakružila s njima, kako bih uhvatio pravi pritisak i ritam. Moj nevini kurčić je još uvijek tinjao u njoj, dok sam je zadovoljavao s prstima.
Teško je disala, gotovo da je već hroptala, kada sam konačno osjetio grčenje pičkice. Svoje je duge nokte pri tome zarinua duboko u moja ramena. Njihov je trag bio na meni još tjednima nakon toga. Tada sam se upisao u gradsku knjižnicu.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Maja

Nedjeljno jutro. Budi me telefon, nepoznati broj. »Ovdje Maja,« predstavi se.
»Koja Maja?« zagunđah pospano.

»Eh, Maja iz knjižnice,« odgovori bojažljivo.

Kao u magli sjećam se njenih mekih sisica kako lupaju u mene dok je fukam. Aha, ona s lijepom mačkicom koja nije bila dobro obrijana, sjetih se.

»Dao si mi broj telefona,« reče, kao da se želi opravdati. »No, zovem te zato, jer sam bila na tečaju masaže,« odvergla na brzinu, »i sada moram vježbati. Bi li bio spreman na suradnju? Mogu li doći k tebi kući, ili ti k meni.«

Zamišljam crvene mrlje sramežljivosti kako joj se šire preko vrata na jedra prsa. Ovakav razlog za poziv, svaka čast - pomislih s osmjehom. A zašto ne? Masaža nikada nije na odmet. Pa to ne može biti loše, pomislih.

»Mhmh, no, samo dođi,« zamumljah i rekoh joj adresu.

»Što, sada?,« upita sva napeta. Potvrdno zamumljah u telefon i odvukoh se pod tuš. Svojoj jutarnjoj erekciji prijateljski rekoh: »Izdrži još malo.«

Istuširan ležim na neraspremljenom krevetu i čekam je. Doista ubrzo stiže. Otvaram joj zamotan samo u ručnik. Zacrveni se zbog pogleda na moje golo tijelo, a ja ljubazno rekoh: »Pa valjda me nisi mislila masirati obučenog?«

Crvenilo se širi pod njenom plavom majicom, pod kojom se lagano ustobočuju bradavice. Danas ne miriše po tinejdžerskom dezodoranu, nego samo blago po sapunu. Pitam se kakva je danas pod ovom bijelom višeslojnom suknjom. Sve u svoje vrijeme.

U dnevnoj sobi postavi svoj prijenosni masažni stol. Ubrzo me ovije ugodan miris masažnog ulja, a njene ruke ublažavaju napetost mojih mišića. S opuštenošću mojih mišića raste i moje uzbuđenje. Uvjeren sam da Maja to zna. Njene su ruke sve smopouzdanije i konačno mi odmota ručnik. Masira mi guzu, a posebno se usredotočuje na područje malo iznad trtice. Kruži po njemu, a drugom rukom s osjećajem gnječi moje guzove. Kruženje njene ruke šalje valove uzbuđnja koji se poput trnaca šire prema dolje u moje klatno, stisnuto između masažnog stola i trbuha. Hoću se okrenuti, no Maja me odlučno zaustavi. Njena me odlučnost još više narajca.



Masaža dobija nove dimenzije. Maja svlači plavu majicu. Osjetih kako njene velike, potpuno otvrdnute bradavice dodiruju moju kožu. Klizi njima preko mojih leđa, preko guze i zatim se zaustavlja. Raširi mi noge i dodirnu moja muda, koja stisnuta vire ispod mene. Naprosto me streslo. Maja s vlažnim jezičkom nastavlja put prema gore, preko međice, skrenu s njim preko guzova, osjećajno me gricnu s jedne strane i vrati se među njih. S jezikom se počne poigravati s mojim anusom, a rukama me miluje po unutarnjoj strani bedara. Ne mogu više izdržati, okrenuh se – iako me pokušava spriječiti.

Jedra, bijela prsa rese nježne crvene mrlje. Privukoh je k sebi i zakopah lice u njeno poprsje, a rukama pođoh pod dugu bijelu suknju od sedam velova. Polako je podižem, uživam u napetosti što je osjećam u Majinom tijelu. Uzimam u dlan njenu veliku, čvrstu guzu i stišćem ju. Gola je. Jednim dlanom kliznuh među njena glatka bijela bedra i lagano ih razmaknuh. Drhti od želje za dodirom. Uživam u odugovlačenju.

Svlačim joj suknju, razveseljava me pogled na njenu mačkicu - ovoga puta crtica dlaka poput strelice pokazuje prema njenim malim stidnim usnama, koje vire ispod velikih poput nekog ružinog pupoljka.
Poljubih je iznad strelice dlačica i zavirih tamo dolje. »Učinimo to kako se pristoji,« rekoh joj i odvedoh je do svog malo neurednog kreveta.

Nježno je gurnuh na postelju i kao da sam je začarao, doista postane sva sramežljiva. Noge stisnu zajedno, jednu cicu prekrije rukom i ispod gustih crnih obrva pogleda me poput djeteta. Poljubih joj prstiće na nogama, zatim se s vlažnim usnama spustih na tamnu, tvrdu bradavicu, što je nije pokrila dlanom. Sisam je, kružim jezikom po njoj, a dok je lagano grickam, cijelo joj se tijelo napne u prelijepi luk. Odmaknuh joj ruku s druge kruškice i nježno posisah bradavicu, a zatim usnama kliznuh po bijelom vratu do njenih rastvorenih usana. Dugo, vlažno je ljubim.... uzdahne u moja usta i sva se smekša.

Pokušavam joj razmaknuti noge svojim nogama, kako ne bih ometao poljubac, no pruža mi otpor. Znam da želi, ali prihvaćam njenu igru. Prstima počinjem polako kliziti po malim stidnim usnama, bez prekidanja poljupca. Sve glasnije uzdiše u moja usta, njeno je tijelo napeto od želje, ali mi se još ne želi predati.

No, želja tijela prevladava želju za igrom, a njena se bedra predaju i puštaju moj dlan u njenu glatku, vruću vlažnost. Namjerno se odričem istraživanja rukom i razmičem je toliko da mogu prodrijeti u nju. Čini mi se da je još uža i vrućija nego prošli puta. Možda i namjerno steže mišiće. Ulazim potpuno u nju, smirujem se i samo je ljubim. Nehotice se pomiče i steže mišiće, pa me njena mačkica iscjeđuje.

Fukam je sasvim nježno i polako, kao da fukam nevinu djevojčicu i Maja me gleda svojimi velikimi očima punim povjerenja, kao da joj je prvi put. Kada joj dođe, ima suzne oči i ja očaran gledam njene crvene, podrhtavajuće cice, još jedan duboki ubod i praznim se. Klonuh na njeno meko bijelo tijelo, bez želje da nakon svega budem sam.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Dobre djevojke

Osim radoznalih tinejdžerki, zahtjevnih ledenih kraljica, ljubaznih susjeda, starih razvratnica, seksi prijateljica i slučajnih nimfomanki najviše volim dobre cure. Dobre su djevojke uvijek uređene, zadovoljne s prirodnom bojom kose, završavaju na vrijeme studij i nakon toga se udaju, imaju dvoje djece i prosječno radno mjesto. Dobre djevojke vole knjižničare koji im uvijek nađu pravu knjigu. Posuđuju knjige o vrtlarstvu, društvene romane, knjige o porodu, a one o seksu samo kradom prelistavaju.

Dobru je djevojku teže dobiti u krevet nego ledenu kraljicu. Njih morate zaista dobiti u krevet. Skriveni WC-i ili zadnja sjedala automobila ne dolaze u obzir.

Tanja, moja dugogodišnja prijateljica, takva je dobra djevojka. Zaposlena kao učiteljica razredne nastave, uvijek uštirkana u svojim pastelnim haljinicama, nenametljivo našminkana. Kosa joj je prirodno pšenične boje i miriši na dječji šampon. Jako je mršava, ali pri tome ne izgleda neishranjeno. Tanja osim toga što je dobra djevojka ujedno je i zaručena. Jasno da sam je već zamišljao golu, prsa ima najvjerojatnije manja nego što izgledaju, jer sigurno nosi podstavljen grudnjak. Guza joj baš nije najbolja, ali Tanja ima lijepe duge noge.

Pozvala me na piće u petak kasno popodne, jer njezin zaručnik Gregor nije tu, pa konačno ima vremena za mene. Već je pocrnjela od sunca, a bijela haljinica samo to još više naglašava. Naručili smo voćni koktel i razgovaramo o banalnostima. Primjećujem kako nesvjesno lupka pocrnjelim koljenima. Kad mi je dosta besmislenog razgovora, stavim joj ruku na nemirno koljeno, koje ustreperi kao plaha životinja.
»Tanja, što nije u redu?« pitam je i pri tome je pozorno gledam u oči.
Sramežljivo se nasmiješi i nešto promrmlja. Kad je molim da to ponovi, tvrdoglavo odbija. Situaciju brzo rješavam i naručujem još dva jaka alkoholna koktela. Već se mrači. U tišini pijemo velike gutljaje svježeg koktela, a moj dlan počiva na njenom koljenu, jer ga ni jedno od nas dvoje ne želi maknuti. Moji prsti počinju nesvjesno kliziti po čvrstom unutarnjem dijelu njezinog bedra. Osjećam kako su joj se naježile sitne dlačice. Meni se već dignuo.



»Hoćeš li mi reći što ti je?« povjerljivo pitam. Polumrak ublažuje naše poglede i mislim da će mi se sada povjeriti. Uopće mi nije jasno, kako to da već nije pobjegla od moje ruke. Tanja se sagne do mog uha i pri tome me po nesreći dotakne vlažnim usnama, hladnim od koktela. Zamiriše njezin cvjetni parfem pomiješan s toplinom tijela.

»S Gregorom ne mogu doživjeti orgazam,« prošapuće. Ok, u toj je rečenici jedno muško ime previše, ali unatoč tome sva mi krv poleti prema pimpaču. U hlačama je prilično napeto. Suzdržano, ali sa svjesno spuštenim glasom je pitam: »Zašto ne možeš? Sama se znaš zadovoljiti?«

Slegne ramenima. Počinjem joj govoriti o svemu što može učiniti za bolji seks. Ne, tablete ne uzima. Obrijana je. Obrijana je. Japanske kuglice su bez veze. Grijući lubrikant je peče. Gregor ima dovoljno velikoga. Ok, to nisam želio znati. Ne zna je niti polizati. Ok, tu se zaustavljam. »Pa što radi takva žena kao što si ti s takvim lolekom-bolekom? Da mu donesem neku suvremenu kamasutru?«

Tanja se fatalistički osmjehne. Ostanemo sjediti, a moja ruka postaje sve aktivnija. Milujem njezina bedra, koja otvara upravo dovoljno za moj dlan.
»Matej... « reče i već mislim da će me pokušati zaustaviti. »Ti imaš prilično iskustva... A što ako nešto nije u redu sa mnom?«

»Želiš provjeriti?« pitam je, ali ne pokazujem previše entuzijazma, da se ne prestraši. Pomilujem je po licu i tiho kažem: »Mogu te poševiti.«

Tanja pocrveni i pogleda oko sebe je li nas netko čuo. Sagnem se k njenom uhu i prošapućem: »Jako ću se potruditi za tvoj užitak.« Pri tome vlažnim usnama namjerno dodirujem rub njenoga uha koje gori kao u vrućici. Moja je. Uzmem je za ruku i povedem je do auta. Na puti k meni kući slušamo neku jaku uzbuđujuću muziku.

Čim smo ušli počinjem je ljubiti, najprije po vratu tako da je sva meka i cvileći uzdiše. Među poljupce dodajem i senzualne ugrize i tek kad je pošteno razgrijana, dugo je i meko poljubim u usta i veoma polako je jezikom istražujem. Onda je opet iznenadim te joj jednim potezom zarolam haljinicu prema gore. Trenutak za divljenje zbog dugih pocrnjelih nogu, a zatim joj svučem bijele tangice i zakopam se u njezino posve obrijano međunožje. Kladio bih se da se je kod tog divljačkog poteza prestrašila da ni ja nemam pojma.

Znam kakav okus ima pa joj se sada mogu u miru posvetiti. Kao princezu je odvedem do svog velikog, udobnog i svježe presvučenog kreveta. Otkopčam joj haljinicu i svučem je. Podstavljeni grudnjak odbacila je sama. Mala čvrsta prsa smješkaju mi se u brk. Obasipam poljupcima te pocrnjele sisice, opet stenje, a ja se po glatkom trbuščiću spuštam prema lolita pičkici.

Jednom rukom je rastvorim, a pri tome rubom dlana masiram venerin brežuljak. Ružičasto meso svjetluca od vlage, a klitoris se sam nudi. Kružim oko njega jezikom. Tanja se uvije. Posvećujem se stidnim usnicama, a izbjegavam klitoris. Jezik si vlažim njezinim izdašnim sokovima. Dobro odmjerenim lizanjem dovodim je do toga da gubi razum, ali pazim da je ne dotaknem tamo gdje si najviše želi.

»Poševi me,« zaječi. Dobra djevojka je izrekla riječ ševa. Koja budala ne bi izvršila to naređenje? Odlučno prodirem u nju i zastajem. Čekam da se njezini bokovi prvi pomaknu. Počinje kružiti. Još se više pritisnem uz nju da se gotovo ne može micati. »Daj,« moli me.
»Kako se kaže?«

»Molim te, poševi me,« zastenje, zacrvenjela, raskuštrana, mokra. Počinjem ulaziti i izlaziti, polako i svaki puta do ruba. »To ti se sviđa, ha?« dražim je. »Voliš imati debelog pimpača u svojoj mokroj pičkici.«
Zjenice joj se šire, a obrazi su joj sve crveniji. Zgrabim je za kosu. »Sviđa ti se kad osjetiš moja jaja kako udaraju u tvoju guzu.« Čitavo je vrijeme na rubu orgazma. »Okreni se,« zapovjedim joj.
Postavi mi se kao pohotna životinjica. »Miluj se,« naređujem joj. Uživam u pogledu na svog đoku, koji nestaje u njezinim dubinama. Vlažnim prstom klizim po njezinom nedužnom anusu. Kad dosegne vrhunac, grči se kao luda i padne na krevet. Neka uživa u blaženstvu. Izdrkam ga na njezina vitka leđa.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Nedojebana

Ležala je na kauču lica okrenutog prema dolje. Na sebi je imala spavaćicu koja je otkrivala veći dio seksi nogu, a tanak materijal nikako nije moga prekriti veliko dupe.
To dupe djelovalo je tako ponosno, onako isprčeno, gotovo kao da me poziva da ga osvojim.
Prošla je ponoć, tako da sam zakljućio kako je tu jer se opet posvađala sa starim oko ševe. Po onome što sam čuo, nije uopće bio zaintereisran tako da ga je ona gotovo morala moliti za metak. Nisam to nikako mogao shvatiti jer je po logici trebalo biti obrnuto.
Tata se skroz zapustio, imao je pivski trbuh od previše žderanja i pive, a stara je s druge strane bila boginja. Visoka 168cm, teška 65 kila, zelenih očiju i duge crne kose. Dobro, sise joj nisu bile televizija. Solidna, već odstajala četvorka, ali zato je imala aposlutno najbolje dupe koje sam ikada vidio. Dva okrugla jastuka mesa koja bi tako popunila sve što je nosila da niti jedan muškarac nije mogao proći pored nje bez tvrdog kurca.
Samo sam stajao i gledao je kako spava, iako sam je tako htio zgrabiti. Sa samo 17 godina bio sam kukavica. Moja iskustva sa suprotnim spolom bila su blago rečeno ograničena. Osim toga, sinovi se ne bacaju na mamice. Otrčao sam iz sobe i napravio ono što bi učinio svaki napaljeni tip – dobro ga zdrknuo.
Sljedeće noći očito je pokušala još žešće zavesti starog. Kada sam ušao u dnevni boravak bila je na istom mjestu, samo sada u prozirnoj, jebačkoj spavaćici. Vidio joj se svaki centimetar nogu sve do glatkih pinki gaćica koje su bile tako sićušne da je izgledalo kao da će ih ta enormna guzica svakog časa strgati.
Prišao sam bez razmišljanja kako bi je što bolje proučio, a sa svakim korakom sve sam se više napaljivao. Osjećao sam kako mi se pune muda.
U momentu sam odlučio da ako je tata ne može, ili još gore, ne želi zadovoljiti, ja sasvim sigurno i mogu i hoću! U najmanju ruku primit ću je za dupe pa nek popizdi! Pažljivo sam sjeo kraj nje. Nisam mogao vjerovati kako dobro miriši. Nagonski sam stavio ruku na njeno bedro i smjesta se napunio seksualnom energijom. Koža joj je bila mekana i glatka kao svila. Brzo sam povukao dlan na vrh guza, bliže meni… Brzo zato da se ne userem i ne odustanem kao uvijek u životu.
Osjećajući mekano ali čvrsto dupe u ruci bilo je više no što sam mogao podnjeti, ali baš u trenu kada sam joj htio skinuti gaćice nešto je promrmljala u snu. To me toliko uplašio (rekao sam vam da sam šupak) da sam otrčao iz sobe.
Ponovno sam provirio i s olakšenjem ustvrdio da se nije ni probudila.
Sljedeće noći mogao sam samo drkati jer su se iz sobe staraca jasno čuli zvukovi jebanja, što znaći da se neće pojaviti na kauču. Da stvar bude gora, nije je bilo ni cijeli sljedeći tjedan. Napokon sam dobio priliku nakon jedne od gorih svađa kada se predamnom derala na tatu da je «impotentan kurvin sin» a sat vremena poslije smjestila se na kauču u boravku, u istoj onoj spavaćici.
Bio sam muškarac s misijom; sloboda čitavog svijeta ovisila je o tome hoću li pojebati svoju mamicu i zato nisam imao izbora, morao sam, nabrijavao sam se.
Ovog puta na prstima sam se dovukao do kauča, sjeo i stavio obje šake na ogromnu prdaru. Gnječio sam joj guzove razmišljajući od kud da napadnem pičku, kad se, za kurac, opet počela micati. Maknuo sam ruke, ali se nisam dizao. Okrenula se u snu na leđa tako da sam joj sada gledao facu. Klizio sam pogledom niz tijelo topeći se na prizoru razlivenih sisetina koje su joj ispale iz spavaćice… a na dnu gaćica bila je mokra fleka. Navlažila joj se pička! Uvjeren kako mama i dalje duboko spava stavio sam ruke na njene sise i osjetio kako joj se bradavice ukrućuju. Nisam se imao vremena zajebavati s odugovlačenjem; pošteno sam ih primio i počeo im zavrtati bradavice a ona je sve dublje i dublje disala. Pogledao sam joj lice baš u času kada je budeći se trepnula.
Izgledala je pomalo izgubljeno, kao da nije bila sigurna tko sam, a onda je stavila ruku na moju i rekla, «Mmmm…..daaaa, nemoj prestati!…..HAAAA…. DAVORE JESI TI NORMALAN?! PA JA SAM TI MAJKA!!!»
Očito je postala svjesna ko joj se to igra sa sisama, no ipak je ostala ležati dok sam joj ja nedajući si smetati istom snagom gnječio mljekare. «Mama, zaslužuješ seks kad god ti želiš. Ti si vrlo privlačna…i na primijer ja… imao bi odnose s tobom u svakom trenu!»
I dalje se nije dizala, jer joj se očito sviđalo to što joj radim. Samo je bez daha propištala, «Davore, ja sam te rodila. Nema šanse da to radimo!»
«Mama, već se mazimo», namignuo sam joj i nagnuo se kako bi strpao bradavicu u usta a ona mi je stavila ruku na rame.
«Ne, ne i ne! Možeš mi ljubiti grudi ali to je sve! Na seks! Ako ti se to mota po glavi, smjesta zaboravi, mladi gospodine! Odnosno, to važi samo ovaj jedan put i nikad više. Jasno?»
«Da, mama», smjesta sam se složio i bacio na sisetine punom parom. Glava mi je letila od jedne do druge a ona me mazila po leđima i zadovoljno cvilila. Skroz sam ju zabalavio uživajući u tim pravim dudama. Nije da već nisam natezao sise, ali samo od vršnjakinja koje se nikako nisu mogle uspoređivati sa sisama koje je imala moja majka.
No, za kurac, nakon svega nekoliko minuta sisanja odgurnula me i otišla gore u sobu. Bio sam jebeno razočaran, ali mi je bilo jasno da ovo neće biti jedini put kao što je rekla.
Sutra nije ništa spominjala, kao da se nikada nismo ni mazili, iako sam imao filing da me drugačije gleda. Znam da ja nju jesam i da sam se morao prisiljavati da ne buljim u sise s kojima sam se tako super sinoć igrao.
Na sreću, dok sam se spremao za spavanje čuo sam ih kako se opet svađaju, tako da nisam morao previše coprati kada ćemo se stara i ja opet dohvatiti. Čuo sam tatin puknuti glas kako viće da je jednostavno pre umoran, i da mora raditi 12 sati dnevno kako bi nas prehranio a mama je raspalila po njemu da uopće nema problema jer ima dovoljno tipova koji su sasvim orni za žene kao što je ona. Trajalo je duže nego obično, a kroz par minuta opet sam je ulovio na kauču.
Čekao sam u sobi kako bi bio 100% siguran da je svađa gotova, jer mi je bio bed da me vidi kako ko kobac već na hodniku iskorištavam njihov loš brak.
Kada sam ušao u boravak oči su mi kao u crtiću iskočile iz glave, jer ovog puta nije imala onu istu spavaćicu, već jednu još jebozovniju, sa halterima i bez gaćica! Sirotica, zbilja je dala sve od sebe da napali tatu i nije joj uspijelo… barem ne s njim. Al ima još muškaraca u kući.
Brzo sam podignuo suknjicu u zrak i počeo joj kao manijak maziti dupe, a kako me sinoć malo ohrabrila, sada sam joj i prstom štrikao gore dolje po brazdi. Odskočio sam kada je progovorila, «Davore, sviđa ti se moja guza?»
Trebala mi je sekunda da se oporavim prije no što sam joj odgovoriuo, «Da mama, jako je seksi.»
«Ok, možeš je ljubiti ako hoćeš, ali samo ako mi gurneš prst u šupak.»
Nije me to palilo ali uvukao sam joj ga kad već hoće i ljubio guzove s jedne strane na drugu. Kako sam je starstvenije obrađivao tako je i ona počela miješati i nabijati mi taj tanker u lice. Zbilja se palila na anal.
Dok sam je ja nastavio napadati razmišljajući šta sljedeće ona se uspravila, skinula naramenice i nasmješila mi se. Pokazala mi je rukom da ustanem i gotovo predući pitala, «Voliš mi ljubiti guzu?»
«O da, naravno da volim. Super ti je mama.», glupo sam propištao. Primila me za remen i počela ga otkopčavati.
Dok mije otvarala šlic nastavila je govoriti, «Kladim se da znam nešto što će ti se još više sviđati!» Skinula mi je hlaće skupa s boksericama i primila moj mali kurčić u jednu ruku a jaja u drugu.
Onda se nagnula i počela ga lizati jezikom tako da ga gotovo nije ni dodirivala, ali baš me to izluđivalo. Cijela kičma mi se ježila. Lagano ga je nadrkavala ubrzavajući rad jezikom, a kada je u usta strpala cijeli glavić morao sam se primiti za naslon kauča. Duboko je disala dok mi je gnječila jaja. Očito je obožavala pušiti.
Sada sam glasno uzdisao; kako ga je samo pljugala! Savršeno je spajala rad rukom i usisavanje, a znala je i neke trikove s jezikom. Bez problema bi ga čitavog uvukla u grlo žmičući mi jaja tako da sam za čas izšpricao mlaz za mlazom u mamina usta. Čak ni kada je presušio nije prestajala, toliko je bila gladna sperme.
Pustila ga je iz usta tek kada se skroz smanjio. Oblizala je usne i nasmijala se kao mačka koja je baš popapala kanarinca.
Rekla mi je da legnem na pod, a ona je stala kraj mene, pustila da joj spavaćica padne na pod i legla ispred mene širom raskrečenih bataka. S dva prsta je raširila ženskost iz koje sam izašao i kao da je to gotova stvar rekla, «Davore, dođi mi lizati pičkicu.»
Kurac, za kojeg sam mislio da je gotov za večeras, odmah je poskočio. Odma sam zabio glavu na njen muf, kako nebi stigla promišljati o tome kako je upravo pitala sina da joj sisa pičku. Nisam imao pojma jel što valjam kao lizač, ali nisam vidio šta se tu može pogrešno raditi. Bila je tako napaljena da ne bi ni skužila. Jako brzo je svršila. Bacaklala je guzu u zrak i iako mi nikada nije rekla koliko puta ju je oprao orgazam – sudeći po režanju i psovanju – puno.
Natopila mi je facu pičkinim sokovima, ma toliko je podivljala da me tukla nogom u guzicu kada bi smanjio ritam.
«Oh bože, Davore… Mislila sam da ovo nikada neću reći….Trebam te… Jebi me, sine!»
Ne samo da je mama htjela da joj ga stjeram u pičkobericu, ona je to ZAHTIJEVALA!
«Da…O, da, mamice, daj mi da ti ga metnem!», odgovorio sam i počeo se penjati po njoj.
Snažno me gurala sve dok nisam pao na leđa. Pljusnula me po kiti i rekla, «Ja sma na vrhu, pizdek mali! Tako ćeš mi moć musti sise, teliću… hahhaha!!!
Bila je toliko ushićena da se nagnula i stisnula mi vlažnu pusu u usta. Objašila me, smjestila si kurac među usmine i onda se počela klizati po njemu gore dolje tako da je klitom trljala moje dlake, a rukama mi se čvrsto držala za prsa. Bio je to osjećaj kojeg nikada nisam osjetio.
Podigla se nekoliko centimetara, centrirala ga i navukla na njega kao pecivo na hot dog. Čvrsto me stisnula u rupu nabijajući se na njega kao da joj o tome ovisi život. Tijela su nam se spajala uz glasne udarce, a ja sam sada nesmetano radio što mi je pasalo. Gnječio sam joj sise koje su mi lamatale pred nosom i bulaznio, «Uhhh…mama, tako si jebeno dobra… kako ti je fino puniti pičkicu… jebem te, mama, mamaaaaaaaaaahhhh!!!!»
«Puni je sine, jebi mamicu… Da te vidim kako rasturaš, jaaaa….sineee!!!», uzvračala je napaljeno. Nije ni malo popuštala ritam ševe, nagnula se i uvaljala mi jezičinu u usta. Strastveno smo se ljubili a ja sam kružio kukovima i gađao joj malu iz različitih uglova. Prste sam malo imao na njenim sisama a malo natezao dupe, gurao joj ih u čmar od čega se raspamečivala. Još malo pa ćemo oboje svršiti.
Ubrzali smo karanku a mama mi je još snažnije pičkinim mišićima cijedila kurac. Znoj je letio na sve strane, duboko smo disali… Počeo sam je puniti jednim jakim štrcajem sperme, a onda je izletilo pitaj boga koliko još, sve duboko u njenu slatku pičkicu.
Kao i obično poslije ševe, ležali smo u tišini na podu nekoliko minuta, samo smo se nježno ljubili, mazio sam joj leđa i jako nježno cice jer su bile osjetljive od nedavnog parenja. Na moje veliko razočaranje rekla mi je da se moram vratiti u sobu a ona se smjestila na svoj kauč. Bila mi je mama i morao same je slušati, čak i nakon seksa, no nije mi zbog toga bilo nimalo lakše ostaviti je u boravku.
Sljedeće jutro probudio sam se super raspoložen, ne sjećam se da sam se ikada tako dobro osjećao.
Mama je bila u kuhinji, odjevena u onu istu seksi spavaćicu ali sada s malo pristojnijim gaćicama. Baš sam krenuo prema frižideru kada me zaustavila. Zagrlila me i stisnula mi najstrastveniji poljubac kojeg je neki frajer ikada dobio, trljajući mi se s prednjom stranom pizde po kari, a ja sam se potrudio da joj dobro stisnem dupe prije no što smo se razdvojili. Onda me primila za kurac i rekla da moramo razgovarati. Bila je to jako čudna scena – ja njoj držim sise, ona meni kitu, a ozbiljno pričamo. Rekla mi je da sam prokleto dobar ševac i da me želi trošiti na redovnoj bazi, a ja sam dodao nešto u stilu da imamo isti stav o tome onda… Zaključili smo da ćemo se stalno rasturati, ali da zbog tate ne smijem ja njoj prilaziti, već moram čekati da mi da signal, i da obečaje da će se to dešavati jako često. Završili smo razgovor s još jednom pohotnom pusom.
Mama je držala riječ; dolazila mi je u sobu barem dva puta tjedno, i više je nikada nisam vidio na kauču. Kad god bi joj uspjelo s tatom, ja sam ostajao na suhom – on je ipak imao prednost među njenim nogama, no inaće bi smjesta doletila.
Moja mama je, kao što ste mogli vidjeti, prilično napaljena pička. Ponekad bi mi drkala kurac u blagavaonici, za vrijeme večere, dok tata sjedi kraj mene za stolom! Koji put sam znao i svršiti tako. A ja bi, s druge strane, kada je on vadio nešto iz frižidera, natezao njene sise. Ipak, najjaće je bilo kada je stari na poslovnom putu.
Tada bi se preselio u njihovu sobu i jebali bi se cijelu noć.
Šest mjeseci od kada smo započei s našom jebačkom vezom saznalo se zašto stari nije bio zainteresiran za nju. Imao je 22 godišnju ljubavnicu koju je sa sobom furao i na ta poslovna putovanja. Poslije razvoda, u kome je mama odlično financijski prošla, u potpunosti se posvetila usrećivanju moje kite. Sljedeće tri godine jebali smo se baš svako veće.
Bio je to pravi raj na zemlji. Sve smo isprobali, osim pišanja, a najviše smo se zakačili za anal. U početku je rekla da je to možda previše, jer smo mama i sin, ali kad sam joj ga jednom stavio više ga nije dala van!
Nikako nismo mogli jedno drugome dosaditi (krv nije voda) ali nam je bilo jasno da ne možemo tako živjeti u besvjest. Morali smo naći prikladne jebače i izvan porodice, tako da smo tražili prikladne kandidate suprotnog spola, u čemu smo pomagali jedno drugome. Nakon nekog vremena to nam je uspjelo i vjenčali smo se za te ljude.
Mislim da vam ne moram napomenuti kako mi je seksualni život fantastičan – oženio sam nimfomanku, a kada ona iz nekog razloga ne može, tu je mama koja će me drage volje pojebati na mrtvo ime.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Jebačina

Moja sestra je imala 16 a ja 17 godina.Sve se desavalo jedne noci kad sam prespavao kod njih.Tog dana sam bio dosao iz Beca i bio sam poprilicno umoran.Svratio sam kod tetke i tece jer su mi oni bili blizi od moje kuce.Oni su imali cerku po imenu Maja.Tetka mi je ponudila da se okupam i udjoh u WC.Skinuh svoju odecu i poceh se kupati u kabini.Posto sam bio umoran rekoh sebi ajde da ga izdrkam jednom da se opustim malo.Kad mi se vec ukrutio i dostigao velicinu od oko 20cm u tom trenutku u Wc je usla moja sestra Maja jer nije znala da su vrata zakljucana i videla me je kako drzim veliku kurcinu u ruci i drkam ga. Posto je tetka bila blizu Maja udje i pita me na sav glas:"Imas li peskir?".Ja sam bio prebledeo kao krpa jer me je uhvatila u toku drkanja i odgovorih joj da imam."Uh izvini"odgovori ona i brzo izadje napolje.Ubrzo nas tetka pozva na veceru.Bio sam bled ko krpa i mislio
sam da cu se ugusiti od one hrane jer nikako nije htela da prodje kroz grlo.Legoh da spavam sav umoran i tamo negde oko 20 do 2 po ponoci osetih da je neko usao u moju sobu.Iz prve mislio sam da sam pospan ali sam kasnije osetio blago drkanje kurca.Bila je to moja sestra Maja.Mom kurcu malo je falilo pa se odmah podigao.Kako su tetka i teca bili u drugom kraju stana nisu bili u mogucnosti da nas cuju.Posto mi ga je snazno drkala ja joj rekoh da mi ga malo popusi.To iskustvo mi je bilo najbolje u mom zivotu.U ustima mi ga je stavila celog i pocela da ga sisa.Ja sam mislio da cu da eksplodiram.Reko sam joj da cu ubrzo da svrsim ali je ona odbijala da ga pusti i odgovorila mi je:"Mmmm kako slatka kurcina!!!". "OOOOHHHH" svrsio sam joj u usta, a ona mi rece "Mmmmmmmmmm najsladja sperma kojusam ikada okusila".Posle toga skinuo sam joj spavacicu i one njene roze gacice.Posto nije imala brus i nisam se mucio skidajuci ga izasle su joj
sise.Iako je imla 16 godina sise su joj bile veoma velike, cak najvece u njenom razredu kako ona to kaze.Spustio sam glavu i poceo sam da joj lickam njene krute bradavice, kad odjednom mi se kurac ponovo digao.Zamolila me jeda joj lizem picku jer kako ona kaze dosadilo joj je da sama dira klitoris.Pickica joj je bila potpuno obrijana i skroz mokra i napaljena, a ja sam joj gurao jezik u picku sto sam dublje mogao."Mmmmmmmmmm dublje, dublje ..."stenjala je ona gurajuci mi glavu jos nize.Posto mi se vec digo pitao sam je koj bi stil zelela.Ona rece:"Hocu da sednam na tebe".
Ja sam se ispruzio na krevetu i odjednom njena pica se nalazila iznad mog kurca.Glavic je prodro u picku kao noz kroz sir.Pocela je da mesa sa kukovima i videlo se da joj se svidja jebanje.Cesto je moju glavu pritiskala uz grudi i ja sam joj lizao njene vec krute bradavice.Posto sam je tako tucao jeno 5 minuta rekoh joj da sada ona legne na krevet i da digne noge u obliku slova V.Polako sam joj ga nabijao u picku dok je ona stenjala od zadovoljstva.I tako jedno dva minuta dok nije rekla da bi ona htela da je kresnem u bulju.Natrtila mi se i ubrzo sam bio iznad njene guze.Imala je bozanstvenu guzu.Polako sam ga uglavio onako mokrog.Nije bilo problema jer sam ga nakvasio u njenoj vlaznoj pickici.Jedno vreme je rekla da stanem jer je cula tecu i tetku da su budni(inace su i oni radili isto sto i mi) i da stanem kada sam joj ga nabio do kraja u trtu da se malo privikne.Posle oko 20 sekundi pocela je da mesa kukovima i rekla je da ga polako izvucem i uvucem.I tako sam je trtio jedno 3 minuta kada sam joj rekao da cu da svrsim.Ona je brzo posegla za fiokom i dala mi jedan durex.Ja sam pitao sta ce mi to a ona je rekla:"Hocu da me jos jebes u picku i evo ti kondom za svaki slucaj da svrsis u meni".Ja sam navukao rebrasti durex i poceo sam da je karam.Ona je bila mesala kukovima gurala prste u usta i sta sve nije radila.Kada sam joj reko da sam pri kraju ona mi ga je izvukla brzo skinula durex i pocela da ga lize masirajuci nezno moja jaja.Svrsio sam joj bio svuda po licu i nabreklim bradavicama.Ona mi je odgovorila:"Ovo mi je bilo najbolje jebanje do sada, obazavam tvoju kurcinu, ovo moramo da radimo cesce, vazi????", a ja joj odgovorih :"Vazi!!!"I tako je proslo moje drugo po redu jebanje u zivotu (ali najbolje od svih) .Od toga dana cesto sam navracao kod tetke i tece na rucak.Malo me je stid od svega ovoga sa sestrom ali kada sam je pitao koji sam joj bio po redu ona mi je odgovorila da sam joj 6-ti.Od tada smo se stalno jebali.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Mama i sin

Dario i njegova mama Magdalena živjeli su u stanu sami.Otac Mario je plovio u daleke kraje sa brodom bio je mornar.Dario je imao oko 30godina bio je debeljuco ali mamin sin.Njegova mama Magdalena imala je 50godina i još uvijek je bila zgodna.Priča započinje jednog dana kada je Dario bio sam doma a mama na poslu.Hodao je po stanu i zavirio u maminu i tatinu sobu na podu su bile gacice od njegove mame uzeo ih je u ruke i otišao u sobu.mogli ste prepostaviti šta je radio.Drkao je na mamine gacice i to svaki put kada je bio sam doma

Nekad ih je stavio ispod jastuka,nekad ih je imao na svom kurcu i tako je spavao.Sve dok jednog dana mama ga nije uhvatila u svemu tomu.evo kako je to bilo.jednog popodneva mama i sin su bili doma ,Magdalena je spavala u sobi a Dario je bio u sobi i šta je radio nego drkao na njezine gacice.Mislio je da mama tvrdo spava i otišao je u njezinu sobu.
stavio je njezine gacice ispred nje i gledao ju je kako spava.bilo ga je strah da se mama ne probudi.potiho je vadio svoj kurac van i počeo je lagano drkati da mama ne čuje.
mama se okrenula i uzdahnula.hvatala ga je panika sigurno ga je čula.bio je jako napaljen na svoju mamu.

Drkao je jače nije htio zašpricati spermom.htio je maštati o mami.Zamišljao je da je gola da imam velike grudi koje je ljubio,mjesio rukama.da ju je pljesnuo po guzi i da ju je žestoko jebao u svim mogućim pozama.
odjednom mama je otvorila oči i upitala sine šta to radiš? ništa..ti to drkaš na mene poviče mama.kako se usuđuješ to raditi .Neko vrijeme je mama na njega galamila i potjerala ga iz sobe a onda je rekla.

Sine dođi sada će tebi mama pokazati šta je to dobar seks začuđeno ju je pogledao.kleknuo je pored nje a onda je svoju dugu plavu kosu uhvatila u rep.Uzela je njegov kurac u ruke i stavljala ga duboko u svoja usta.sine neću ga drkati da ne svršiš samo ću ga pušiti kaže mama.lizala mu je jaja,ljubila mu je glavić.a on je stenjao koliko mu je bilo lijepo.Njegova mama je počela skidati hlače i rekla vidiš kakve tange ima tvoja mama ljubavi moja.Tange su bile čipkasto-bijele.Skidala ih je a on je zurio u nju.prvi put je vidio mamu svoju golu.raširila mu je noge a on je skočio.polako sine rekla mu je,polako.počeo je pičkicu od mame lizati pomalo kružio je jezikom pa sve brže je počeo kružiti po njezinom klitiću.Sine sviđa ti se mamina pičkica!? rekao je da da i nastavio ju je i dalje lizati.skidala je majicu i grudnjak crn.uzeo je grudi u svoje ruke točno su onakve kakve je i zamišljao velike okrugle.mjesio ih je rukama,ljubio.uživao je u maminim grudima.

Mama se digla i rekla pljesni me po guzi i zabi mi ga u guzu.jebi me sine,jebi me.on ju je pljesnuo po guzi jako i stavljao ga je u njezinu guzu.polako ga je stavljao polako ju je jebao pa sve brže.ona je jako stenjala.tooo sine jebi me,jebi me sine.jebao ju je brzo i on je uživao.bio je jako napaljen sudržavao se da još ne svrši.vadio ga je van.ona je legla i svoje noge stavila na njegova ramena.sada me jebi isto tako žestoko u pičkicu.kurac je bio unutra,mama je jako stenjala a krevet se tresao.jebao ju je jako i sve jače.nije više mogao izdržati.sine jebi me još jače ga nabijaj jebi svoju mamicu.sine sada sam zadovoljena vadi ga van i svrši mi u usta.
svršio je u mamina usta sperme je bilo jako puno .ona e progutala malo sperme a dio sperme je bio na plahti i po njezinom tijelu.
Njegova mama je još uzdisala a onda je svršila na sinov jezik.ovaj seks će se pamtiti a on će drkati i dalje na njezine gacice.sve dok mama ne poželi opet seks sa njim.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Čudna porodica

Ziveli smo u jednom selu u hrvatskoj ali nedaleko od jednog velikog grada. Otac dok je bio ziv, bio je direktor jedne velike firme, a mama direktor banke, cak smo imali i stan u tom gradu. Imanje na selu je veoma veliko i potpuno sređeno tako da otac nije ni pomisljao na stan u gradu, koristio ga je samo ponekad kada je stizao kasno sa sluzenih puteva. Na selu smo imali sve. Radne masine a i prikljucke za obradu zemlje a kao domacinska kuca drzali smo stoku o kojoj je deda vodio brigu. Od stoke smo imali svasta:svinje, ovce, jednu kravu, sve vrste zivine cak pred pocetak rata otac i deda su kupili i jedno malo musko magare, da ga dodaju u kobasice kada za to dođe vreme, a imanje su cuvala i cetiri psa. Moram sve ovo napisati jer se kasnije sve ovo javlja u prici. Pocelo je nacionalisticko zakuvavanje, tako da su i otac i mati ostali bez svojih radnih me-sta. Otac se odmah angarzovao u odbrani srba u ovom delu hrvatske, pa je veoma brzo poginuo, nedugoposle njegove smrti umro je i deda. Ziveli smo veoma povuceno posle ovoga sto nam se izdesavalo. Ostali smo mama dve sestre i ja, kao najmlađi ali jedino musko na ovako velikom imanju. Posto se nismo udaljavali od kuce radili smo samo oko domacinstva. Mama je uspela prodati stan za relativno dobre pare a nesto je bilo i zaliha novca, pa se relativno jos dobro zivelo. Mama me je molila da bezimo u srbiju ili bilo gde samo da nestrahuje i za moj zivot, i molila me je da neidem nikud nocu. Re- kao sam joj da moram ponekad da izađem da nađem neku zensku, rece mi da pored njih tri zenske u kuci ja idem da trzim zensku, rekao sam joj da meni treba zenska i za nesto drugo na sta se ona samo nasme-jala. Dani su prolazili a njih tri su se stvarno cudno ponasale prema meni, u stilu setale su gole pored me- ne ali svaka posebno naravno i da drugi neznaju. Imali smo svako svoje zaduzenje oko stoke. Jedno vece kad sam zavrsio sa poslom otisao sam u kupatilo da se istusiram i dok sam bio onako go u kadi u kupatilo uđe mama i zakljuca vrata za sobom. Nisam odmah shvatio sta se desava, ali se i ona skinu gola i uđe pored mene u kadu. Prvi put samvideo mamu golu, stajao sam kao skamenjen nisam mogao da se pomeri niti bilo sta da kazem. Tisinu jeprekinuo njen glas da eto moze u svemu da mi zameni zensku a ne samo u kuvanju i pranju. Jos uvek ni-sam shvatao sta se desava. Pocela je polako da me samponira dok nije dosla do kurca koji je stajao podignut kao koplje cak me je bio stid da mi se digao kurac na sopstvenu mamu. Gledao sam i nisam verovao da mi se ovo desava. Istusirala me, klekla u kadu i pocela da mi pusi kurac i dalje sam stojao skamenjen. Svrsio sam veoma brzo jer dugo vec nisam imao zensku, sto mami po licu sto u usta. Kolena su mi kleca- la od ovoga sto se dogodilo. Mama je ustala pocela da se tusira a ja sam jedva izasao iz kade obrisao se iseo na poklopac wc-e solje sada sam gledao mamu kako se tusira prvi put sam je gledao kao zenu bila je savrsena, kosa plava grudi ne prevelike i ako je bilo nas troje koje ju je sisalo, veoma vitka i utegnuta za svoje godine, prva sestra se rodila dok mama i tata tek krenuli na fakultet druga se rodila na kraju fakulteta a ja sam malo kasnije kad je mama vec bila direktor. Jednostavno bila je zena dostojna svog poloza- ja. Bila je uredna, cak sam video i obrijana. Polako sam skupio snage i poceo da se oblacim u tom je i ona izasla iz kade obrisala se, obukla svileni bade-mantil onako na golo telo. Pre nego smo izasli rece mi da sad veceramo pa posle mogu kad sestre odu u svoje sobe na spavanje da idem snjom u spavacu sobuako ja to zelim. Vecerali smo skupa svo cetvoro ja nisam mogao pogled da podignem, nisam mogao ni je- sti. Posle vecere sestre su otisle spavati rekose da su umorne a sutra ih ceka da rano ustaju i idu u grad zbog nekih papira iz skole. Mamina spavaca soba je bila na drugom kraju kuce a moja soba je bila tamo. Mama pospremi sto opra sudove i sede za sto. Pusili smo po cigaretu bez reci, ja sam razmisljao sta ce biti dalje, kurac me je boleo od toga koliko je bio podignut cak u jednom trenutku sam primetio kako mimama gleda u krilo i smeska se. Tisinu prekinu njen glas, ides li samnom u sobu. Ustao sam bez reci i krenuo za njom, dok je isla ispred mene njihala je kukovima pa mi je doslo da je zaustavim zadignem kucnu haljinu i da je jebem ovde u hodniku, ipak usli smo u spavacu sobu. Sela je odmah za svoj nocni stocic i uzela neke kreme da se maze. Ja jos uvek nesvestan situacije stajao na sred sobe i cekao. Kada seokrenu da me pita zelim li mozda ja da je mazem mlekom za telo, nasmeja se pa mi rece da se skinem pa valjda znam zasto sam u njenoj spavacoj sobi a i red je da joj se revansiram za ono u kupatilu. Skinuo sam se ali i dalje stajao na sred sobe. Ona ustade i samo zabaci sredinu svilene haljine nastranu i ona skliznu na tepih iza njenih nogu. Stajala je predamnom samo u halterima i crnim svilenim carama, gledao sam je dok je uzimala mleko za mazanje izgledala je kao porno glumica iz onih italijanskih pornica. Legla je na krevet i pruzala mi bocu sa mlekom dozivajuci me da dođem. Skupio sam hrabrosti i krenuoka krevetu. Krenuo sam u blud koja idalje traje i jos mnogo, mnogo gore. Uzeo sam joj mleko iz ruku i sav sam drhtao, seo sam pored nje na krevet i pokusao nasuti mleka u sakuuhvatime za ruku i poce plakati, zar mislim da je njoj lako, nezna sta nosi dan a sta noc, da treba da preuzmem ulogu glave kuce i da razmisljam gde cemo da idemo da ovde postaje sve teze za nas zivot zna da sam mlad ali me smatra dovoljno pametnim da odlucujem o daljem zivotu. Poceo sam je polako maziti po kosi, po licu brisao joj suze poceo je ljubiti u obraze dok jednom je poljubih u usta i tu pocese gromovi da sevaju. Usne nam se spojise u dug poljubac prelazio sam rukom po njenom, telu bila se sva najezila, ruka mi kliznu muđu njene noge iz picke joj je curilo koliko se napalila, gurnuo sajoj prst ali jojje to bilo malo, krenuo sam da je jebem prstima trljao joj klitoris svrsavala je u talasima, tresla se cak vristala. Zastao sam u jednom trenutku mi se ucinilo da sam nesto cuo, ona je iskoristila to i strpala kurac u usta, tako ga je sisala da sam mislio da ce ga progutati. Sada sam malo dosao sebi uzeo sam mleko i poceo je mazati svuda po telu uvijala se kao zmija, koza joj je sada masna iglatka tako da ruke jednostavno klize. U tom zanosu legao sam naleđa i ona prekide sa dudlanjem opkoraci me nacentrira svoju obrijanu picku i sede na mene. Pocela je polagano a onda sve brze i brze, njihala je kukovima trljala se zatim ga izvadi leze na mene a kurac namesti između butina da joj trlja o picku, sada me je tako jebala svrsavanja su krenula obostrano. Sperma je strcala po njenim butinama i dupetu sva se umazala. Klonuli smo oboje, uzela je peskir i malo se obrisala pa je dodala meni bio sam sav mokar. Ispusili smo po cigaretu i malo dosli sebi. Pocela je da mi prica kako se odlucila na ovakav potez da bi me zadrzala u kuci samo da nikud neidem a priznala je da se vec i ona zazelela seksa pa je spojila dobro i korisno. Dok je tako pricala polako smo poceli ponovo da se mazimo, lizao sam joj sise grickao bradavice, jezikom sam prelazio polakosvaki deo njenog tela spustao sam se dole ka međunozju a ona se sve vise uvijala lizao sam jo picku punu sokova, jebao je jezikom, zatim sam kleknuo podigao joj noge na ramena prislonio kurac na ulaz u picku ipolako je sitno poceo jebati. Nisam hteo dajoj ga skroz uteram nego samo glivic izvijala se nudila sve bolje picku da joj nabijem do kraja ali sam ja krenuo sa svojom taktikom polagano. Pocela je da se grci, trza uhvatio sam je rukama oko guzova i sad poceo sa zestokim nabijanjem.
Posto sam ga vadio skroz i vracao ga unutra, zbog polozaja u kojem sam bio kurac se sam namesti da joj je na ulazu u analni otvor, nisam odmah shvatio sta se desava vidio sam da nesto ide tesko rupa joj je bila uska ali posle par trzaja sve je islo glatko, mama je stenjala dahtala sve vise se nabijala poceo sam da svrsavam punio sam joj dupe svojom spermom. Posle ovog okrsaja legli smo jedno pored drugog pokrili se i zaspali.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Privatizacija – V dio

Gazdin hotel je potpuno obnovljen i spreman za otvorenje, ali kako to obično bude uvijek se čeka na nekakvu inspekciju. Hotel je bio ponos malog gradića uz rijeku sa svojih 30 soba. Na zadnjem katu, po gazdinim željama, arhitekti su uredili veliki ostakljeni apartman koji je samo on koristio. Kroz staklene stijenke apartmana pružao se pogled na sami centar gradića, korzo i obalu rijeke. Iako se na natječaj javilo dosta djelatnica, gazda je primio tek njih nekoliko. Znao je da je to mali broj i da će mu ih trebati još. Budući da je planirao otvorenje hotela na dan grada htio je isprobati s djelatnicama kako će to sve funkcionirati. Pritisnuo je gradonačelnika, a ovaj inspekciju koju se čekalo za dozvolu. Kao simbol dobrog prijateljstva i buduće suradnje, gazda je gradonačelniku namjestio svoju tajnicu Sandru iz Zagreba. Pripiti gradonačelnik je bio toliko zanesen njezinom seksipilnošću i zavođenjem da nije niti primjetio da ga gazda snima kamerom. Tako je stari pokvarenjak gazda imao  dokaz o gradonačelnikovoj aferi s kojim ga je planirao ucjenjivati. teška srca mu je dao Sandru budući da je u nju čak bio zaljubljen, ali kad je prilikom njezinog zavođenja gradonačelnika skužio da od sexa neće biti ništa odmah mu je bilo lakše. Sandra je gradonačelniku samo popušila mlohavi stari kurčić. Nije to ni bilo baš nekakvo pušenje, primila ga je u svoja mala usta i nekoliko puta oblizala jezikom i gradonačelnik je već svršio po njezinim sisama. Kad je prvi čovjek grada otišao, gazda je naredio Sandri da se istušira i nakon toga pozvao ju u svoj apartman. Dugo su se mazili i ispijali francuske konjake. Pričali su o svemu, o tome kako je gazda u gradiću zadovoljan, kako je zadovoljan ženama koje rade za njega, obnovom hotela i tome slično. Ipak joj je priznao da mu ona fali jer je ona posebna, ona je prezgodna i prelijepa, zna dobro pušiti kurac, obući se, ma jednostavno bila je prava zagrebačka dama. gazda se uvijek pitao što je našla u svom mužu, prljavom dostavljaču kojeg je zaposlio u svojoj firmi u zagrebu. I ona je njemu priznala kako voli svog muža jako, kako je on dobar i vrijedan muškarac, te da uskoro planiraju dobiti dijete budući da su se nedavno preselili u novi stan. To je gazdu duboko pogodilo, nije mogao zamisliti nju, praktički još tinejdžericu da će postati mamam. Nije mu se to sviđalo pa joj je dobacio "Ako s njim zatrudniš, dobit ćete i ti i on otkaz!". "A što trebam napraviti gazda?" - pitala ga je iznenađeno. "Prvo dođi klekni pored mene i puši mi kurac, ali onako slatko kako samo ti znaš, a tada ću ti objasniti što se traži od tebe!" - zapovjednički joj je rekao. Ona nije dugo rszmišljla, samo se povinula prema dolje i počela obrađivati smrdljivi, debeli gazdin kurac. Dok ga je obrađivala jezikom, prstima ga je masirala po šupku, da bi zatim te prste stavljala u svoja mala slatka usta. Ostala je iznenađena kad joj je iznio njegov plan. Nije mogla vjerovati da je istina to što čuje. Znala je da nema izbora i samo je prihvatila  njegovu odluku. A on je odlučio napuniti njezinu pičku i utrobu svojom spermom, tako da zatrudni s njim. Samo je još jedan uvjet ostao a to je da će to napraviti u njezinom bračnom krevetu dok muž bude na poslu.. Čim su joj bili plodni dani, pozvala je gazdu u svoj stan i odlučila mu se podaritiu potpunosti. Zna da nije u redu prema njezinom suprugu ali nije imala niti izbora. Otkaz bi ih financijski slomio jer su bili zaduženi do grla. Baš kao i što joj je grlo bilo puno gazdinog kurca kojeg je halapljivo gutala u uvlačila u usta. Gazda se nad njom iživljavao sat vremena a onda na kraju izlio toplu spermu po njezinoj utrobi.
Ona je samo jecala. Prije nego je otišao naručio ju je navečer u svoj stan da to ponove dok ne zatrudni.
Kad se vratio u gradić telefonom je nazvao Vesnu i njoj naredio da okupi sve kuje kod nje. Znao je da nije još sve stigao izjebati pred kćerkicama. Šeretski se smijao i zadovoljno ispijajo konjake dok je prilazio jadnicama u sobi. Zastao je pored Vikice, povukao  je sebi i snažno uhvatio za sisetine. Okrenuo ju i pogledom počeo tražiti njezine dvije kćerkice, Monu i Martinu. Obje su klinke tek napunile 18 godina, al s velikim sisama na mamu. Nižeg rasta i širokih bokova činile su se i starije, ali izgled njihovih obrijanih pičkica jebački su napalile gazdu. Postavio je Vikicu na stolicu raširio joj guzu i tada zatražio od klinki da izližu mamin šupak i debelu guzičetinu. Njima se gadilo, ali pod njegovim udarcima kajišom morale su nastaviti s lizanjem maminog čmara. "Kako se osjećaš Vikice, jel ti super, ha? Okreni se i pogledaj te njihove nevine face, ma bit će one prave kurve!" - dobacio joj je. "Gazda molim vas, stavite mi vaš sebeli kurac u pičku, sva sam vlažna, želim ga, želim!" - molila ga je. Nije joj ispunio želju već ga je stavio u njezina usta i počeo je nabijati do grla. Ona se zakašljavala, pljuvačka joj je curila iz usta van po stolu, a on bi istovremeno nastavio joj čupati kosu i sise. Kad mu je to dosadilo prišao je klinkama, razmaknuo ih i ugurao mami kurčinu u pičku. Ona se izvijala od njegovih naleta u uboda. Izvadio ga je van i stavio ga starijoj Moni na lice, šamarao ju je po licu i ponovno ga vraćao u maminu vlažnu pičku. Osjećalo se da je pri kraju i samo je naredio"Svršit ću tebe kujo, atvoje klinke nek progutaju svu spermu koja izađe van, jel jasno kučke?!. Dok mu nisu niti odgovorile, on je već punio vikicinu utrobu toplom i ljepljivom spermom. Izvadio ga je van i krenuo prema Vikici kojoj je rekao "Hajde operi ga kučko!". Ona je odmah kleknula na pod i počela jezikom i usnama sisati njegovu kurčinu.  A Vikica je promatrala kako se njezine klinke žvale razmjenjujući gazdinu spermu.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Privatizacija – VI dio

Prije samog otvorenja hotela gazda je napravio 2-3 dana probe. Hotel nije bio otvoren za posjetitelje, samo su djelatnice radile i uigravale se kao da je već otvoreeno. Gazda je ubrzo shvatio kako mu je broj osoblja mali za takav hotel. Morao je brzo naći još zainteresiranih ali istovremeno i koliko toliko jebozovnih kujica za njegove igrice. U svakom slučaju otkrilo se da mu je pun pogodak što je Dragica postala njegova tajnica. Prvi dan na probi došla je odjevena kao prava poslovna tajnica, minica na volančiće do koljena, bijela košuljica možda broj manja kako bi naglasila velike sise. Na nogama su se sjajile bijele samostojeće čarape i naravno štikle koje su svojom visokom potpeticom od Dragicinih listova činile poželjne i sexy noge. Na tako spremljenoj i ušmiknanoj tajnici odmah se moglo primjetiti da je shvatila što se od nje traži. Znalo se daće svojim nalakiranim noktima i uređenoj frizuri služiti gazdi ali da će i njegovim poslovnim partnerima biti odlična pratnja i u hotelu a i na službenim putovanjima. Kad je ušao u njezinu kancelariju odmah ju je poželio pojebati, ali morao se strpiti jer je imao još milijun obveza na pameti. ponudio joj je da sama odabre pomoćnicu koja će ju mijenjati dok ona bude izbivala. "Dragice, uzmi si jednu od klinki koju želiš, poduči je poslu tajnice, ali isto tako poduči je sexu i svem ostalom , jel jasno? Hoću da od nje napraviš svoju robinju, kad imate više slobodnog vremena hoću da vas vidim kako se međusobno ližete!" - zapovjednički joj se obratio. "Hoću gazda, izabrala bih Monu, Vikicinu kćerkicu, ona mi se čini kao najprikladnija za mene ali i za vas. Ima velike sise i široke bokove, mislim da bi vi s nama mogli jako lijepo uživati!" - dodala je Dragica.  Gazda se s tim složio i izašao van nakon što ju je zažvalio. Prilikom obilaska hotela naišao je na glavni šank gdje su ga dočekale dvije rasne jebulje Mira i Irenka. Ono što je vidio nije ga zadovoljavalo, bio je ljut na njihovo oblačenje. Nikako im nije dopuštao staromodnu i zaostalu odjeću već elegantnu i seksipilnu. A one ko stare seljanke u nekakvim dronjcima i borosanama. Od ljutine ih je ošamario nekoliko puta, Miru je uhvatio za kosu i počeo ju vući po restoranu i cijelo vrijeme galameći "Pička vam materina, kuje jedne jel sam vam zato dao svakoj 1000 eura da se u dronjcima dolazi na posao, vi ste kurve i hoću da se tako ponašate i oblačite, nije ovo dom penzionera!" Galamio je i dalje- "Umjesto za odjeću i kozmetičareku vi ste lovu potrošili na otplatu svojih kredita!". U tom šamaranju i navlačenju po restoranu, Miri su ispale naočale a onda je uhvatio i Irenku i gurnuo i nju na pod pored Mire. Rastrgao im je svu odjeću, bile su praktički gole na hladnim pločicama. Izvukao je kajiš iz hlača i obje dobro izudarao po guzicama i sisama. Nabacio je Miru na Irenku, otkopčao je šlic i zabio ga prvo Miri a onda i irenki koja je stenjalai od njegovih luđačkih uboda ali i od Mirine težine. Svršio je u irenku a Mira je je svu spermu slasno polizala s njezine pice. Na kraju su mu zahvalile na jebačini i obećale da će se za sutra dotjerati i spremiti. U prolazu im je rekao da odaberu 1 ili 2 mlade kujice za asistentice na šanku i da ih svemu poduče, ponajprije dobrom pušenju i lizanju kurca. Kad je izlazio iz hotela zazvonio mu je mobitel. Bila je Sandra iz Zagreba koja mu je javila da je ppregled pokazao da je trudna. To ga je razveselilo i odlučio je otići za zagreb. Kad je stigao u svoj zagrebački penthouse bilo je već 9 navečer. Nazvao je Sandru i rekao joj da odmah dođe kod njega.  Ona se već putem psihički pripremala na razne torture koje će proći u gazdinom stanu. Iznenadila se kad joj je rekao da mu pod hitno nađe još koju djelatnicu za rad u hotelu. Njoj to nije bio problem samo ispalo je da su te žene iz Zagreba i da bi im valjalo naći smještaj, nekakav stan gdje bi mogle boraviti. Dok je ona sjedila na fotelji i s njim razgovarala, on joj je prišao i ugurao kurac u usta. "Bit ćeš ovdje cijelu noć, pušačice moja, javi onom svom kretenu preko telefona!" - rekao joj je . Ona je uzela mobitel i nazvala muža istovremeno lagano jezikom milujući gazdin kurac. To ga je jako palilo, uživao je u potpunoj potčinjenosti nad svojim robinjama. Kad su završili razgovor preko telefona, polegao je Dandru na krevetpotrbuške i zabijo joj kurac u njezinu usku pičkicu. "Sad dok te lagano jebem pričaj mi o tim novim kujama koje ćeš mi preporučiti za posao. AH kako si dobra i uska l te volim jebati polako!" - govorio joj je. Ona je stenjal, uživalai detaljno mu opisivala potencijalne djelatnice. Dok joj je punio pičku spermom, uhvatio ju je za kosu i jako privukao k sebi. Nije ništa izustila samo se još više guzom nabila na njegov kurac. Tražio je od Sandre da ih šalje na testiranje jednu po jednu u njegov zagrebački stan. Prva mu je došla Marica, žena od 40-ak godina koja je donedavno radila pa ostala bez posla. Posao joj je trebao jer niti muž nije radio a imali su dvoje školaraca. Čim ju je vidio gazda je znao da se radi o tipičnoj domaćici iz okolice Zagreba. "Dobar dan gospođo Marice!" - pozdravio ju je na ulazu i otpratio do dnevnog boravka. "Recite vi ste zainteresirani za posao, što ste dosada radili i imate li kakvu preporuku?" - odmah je počeo gazda s pitanjima. "Radila sam  u jednoj zagrebačkoj firmi kao krojačica i sad se firma..." "Znam, znam propala je i bla, bla, bla,!" -prekinuo ju je. "Jel vi znate kakve ja djelatnice tražim, što vam je Sandra rekla o tome?" - pitao ju je. "Pa rekla mi je da su vam potrebne radnice za bilo kakav posao, rekla mi je da je plaća od 700-1000 eura..."  -opet ju je prekinuo u priči. "Gledaj te nemojte se ljutiti ali mislim da bi vama posao daleko izvan kuće bio problem i mislim da tu nemamo što više razgovarati. Hvala vam i doviđenja!" - odrješito joj je objasnio. "Ali molim vas, ja trebam taj posao, znate djeca idu u školu, muž ne radi...!"  -vapila je uplašeno. "Marice nisam je socijalna ustanova!" - odgovorio joj je. " Gospodine, rekla mi je Sandra da ako ću dobiti posao da napravim sve što tražite od mene. I ja sam na to spremna samo me zaposlite, molim vas!" - opet ga je preklinjala i molila. Uživao je u takvoj situaciji u igri mačke i miša. U biti bila mu je privlačna, uz malo njege i nekoliko kozmetičarskih zahvata Marica će biti jedna jebozovna kučkica. "Ok što vam je to sve rekla, da čujem?" - upitao ju je. "Ako treba učinit ću sve što tražite od mene ja ću napraviti!" - jedva je promrljala kroz zube. "Ok ajmo onda to vidjeti. Ustanite i prošećite s jednog kraja sobe do drugog, ali jako polako hodajte, u biti izigravajte manekenku!" - zatražio je od nje. Ona je usporeno ustala kao da ne vjeruje da će to zaista napraviti, odložila je svoju torbicu na fotelju i polako počela hodati. gazda ju je gledao kao vuk janje, čak i u tim bordo tajicama i nekakvim tenisicama izgledala mu je jebozovno. Izgledalo je kao da ima poveće sise a i guza nije loša. Sve u svemu može proći. "Dobro u redu, gospođo, a sad mi pričajte o sebi i o svom braku. Tipa ono kad ste zadnji put vodili ljubav, kada i gdje prvi put, koliko ste puta muža prevarili. Ili još bolje ajde samo odgovarajte na moja pitanja!" - predložio je gazda.  Složila se s tim i odgovori su počeli stizati iz njenih usta.  "Muž mi je bio prvi u životu, udala sam se mlada, sa 19 godina, znate tada je to tako bilo, nisam ga nikad prevaril!" - odgovarala mu je. "A kako stojite s pušenjem kurca, jel znate dobro pušiti, jel gutate spermu, jel volite debele ili normalne kurčine u ustima? Volite li lizati šupak, jeste se do sada jebali u guzu, jeste imali sex sa ženom, a sa životinjama?" - postavio joj je nekoliko pitanja. Ona je na to redom odgovarala pomalo sramežljivo, nevjerujući sama sebi da iznosi nepoznatom čovjeku svoju intimu. Budući da su svi odgovori bili manje više negativni gazda je zaključio da od posla nema ništa te joj rekao "Žalim gospođo niste zadovoljili na intrvjuu, pokušajte negdje dalje!".  "Dajte molim vas gospodine, dajte mi još koju šansu, ako ne dobijem posao neću smjet mužu na oči. Ma ja ću to sve napraviti ja sam spremna na sve to što ste me pitali probati i napraviti, molim vas!" - uporno ga je preklinjala. Dopustio joj je još jednu šansu. "Ustanite i skinite se, sve do kraja ali jako polagano i dajte to izvedite tako da me zavodite, bez obzira što nema muzike, vi zamislite dneki ritam i počnite polagano sa svlačenjem. Mislila je da je to kraj svijeta, pa kako će to napraviti nikad se nije skinula pred nepoznatim osobama. A što je tu je odlučila je to napraviti jer je mislila da će samo tako dobiti posao. Kad je završila sa skidanjem gazda joj je uputio nekoliko pohvala koje su se odnosile na velike sise i velike bradavice, solidnu guzu koja je bila obla i još uvijek se dobro držala bez puno celulita. Naravno bilo je i puno zamjerki. Ustao se i došao do nje "Gle primit ću te na posao ali od sada moraš napraviti sve što budem tražio od tebe, od danas si robinja i moja kujica koja mi mora biti na raspolaganjju 24 sata! U protivnom letiš s posla, jel jasno!" Potvrdno mu je odgovorila a on je nastavio "Ovo crno žbunje među nogama ćeš obrijati tako da nema niti jedne dlačicena pički, oko šupka i pazuha, jasno? Daj malo raširi te guzove, to kujo to , auuu kakav sladak šupčić! I kažeš ti da ga još nitko nije dirao,ha?. Gnječio joj je velike sise i lagano pljeskao po dupetu. Naredio joj je da plazi jezik prema njemu a onda je morala raditi sklekove po stanu, trčala je ookolo. Puzala je pred njim i ponavljala sve ono što bi on tražio. Posebno je uživao u tzv zakletvi. Tjerao ju je da mu puši kuraci liže jaja, da mu liže šupak, sve je radila s gađenjem i sramom.  "Ajde ti reci šta si ti od danas, ajde kaži glasno?" - upitao ju je. "Ja sam vaša robinja i kurva, gazda želim da me jebete i da se iživljavate!" - odgovarala mu je nesigurno i kroz zube. Polegao ju je na stol, a ona je ležeći na leđima pridržavala sise da ne kliznu pna stranu. Uhvatio ju je za pičku i svom snagom iščuoao šaku dlaka, ona je samo jauknula. Ugurao joj je kurčinu i nastavio luđački nabijati. Ona je samo mirno gledala u strop i držala ogromne sisie koje su pod gazdinim naletima skoro njoj ispadale iz ruku. Izvadio je kurac i strpao ga u njena usta pu u sise i tako dobrih pola sata. Onda ju je uzeo sa sobom i odveo u spavaću sobu na krevet. naredio joj da legne na trbuh i da rukama raširi guzičetinu. "Sad ćeš vidjeti kako gazda jebe svoje kuje, jel hoćeš da te jebem, ha?" - upitao ju je. "Jebite me gazda kao kuju ja to i jesam radite što god hoćete samo mi posao dajte!"- vapila je i molila. Gazda ju je opkoračionamjestio se iznad njezine guze i prislonio glavić kurca na šupak. Jadnica nije ni očekivala što joj se sprema. Čim ga je ugurao cijelog unutra, Marica se počela izvijati prema naprijed, savijajući noge i guzu pokušavajući se oteti luđačkom ubodu u anus. kako bi ju dobro držao u tom položaju, gazda ju je jednom rukom uhvatio za kosu i počeo vući prema sebi, a drugom rukom ju je šamarao. Krici bolova i stenjanja te zapomaganja da ju pusti odjekivali su sobom i cijelim stanom. "Neeee stanite, neeee boli me aauuuu upomoć boli me stanite gazda neeee ne mogu više!" - derala se iz sveg glasa. "To kujo to kurvo gazdina al si uska al si dobraprimaj kurčinu ti to voliš jel tako?" - hroptao je i glasno uzvikivao nad njenim bezpomoćnim tijelom.  Kad je nakon pola sata iživljavanja izvadio kurac iz njenog dupeta svršio je po ogledalu ormara. Uhvatio ju je za sise i dovukao do ogledala i naredio" Liži kujo spermu sve poliži, bit ćeš ti još dobro jebana!". Ona je uz uzdahe i bolove sve polizala jezikom i usnamai na kraju sve s gađenjem progutala.
Gazda ju je odveo u dnevnu nekoliko puta potapšao po  obloj ranjenoj guzi i poslao doma s napomenom da mu se obrijana javi za par dana. Istovremeno u bolovima ali i s srećom uzbog posla otišla je kući. A gazda se zavalio u fotelju očekujući popodne dolazak nove kuje na testiranje.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Privatizacija – VII dio

U sljedećih nekoliko dana dolazile su i ostale žene na razgovor. Uglavnom se radilo o udanim polovnjačama sa sličnom pričom oko traženja posla. Njegovoj bezkrupulosti nije bilo kraja, sve ih je testirao po sličnom modelu, a one su se nevoljko podavale i izvršavale njegove perverzne misli. Dok se još nalazio u zagrebu, Sandru je svakodnevno jebavao u njezinom stanu. Punio bi joj utrobu i željno je isčekivao da joj trbuščić što više naraste jer je nosila njegovo dijete. naravno njezin muž o tome nije imao pojma, mislio je da je to sve njegovo djelo. Gazdinoj pohoti nije bilo kraja, kada se vratio u gradić zatekao je dobro uštimanu ekipu svojih robinja kako predano vode hotel. Sve su radile smjenski rad, dnevne i noćne šihte osim tajnice Dragice i njezine pomoćnice Mone, Vikicine kćerkice. "Dragice nazovi mi gradonačelnika i naruči me kod njega čim prije, a ti mala dođi kod mene u kancelariju!" - rakao je s vrata čim je ušao u ured. Dok je tajnica pokušavala nazvati gradonačelnika, Mona je došla za njim u ured i odmah kleknula pored njegove stolice. On ju je primio za lice, uspravio joj pogled prema sebi i od nje tražio da mu podnese izvještaj dok ga nije bilo. mona je pohvalno govorila o novim djelatnicama i to na način koji je on htio čuti. Najviše se zadržavala na opisu njihovog fizičkog izgleda i koja bi od njih bila za što dobra u gazdinim igricama. Kad mu je zazvonio telefon javio se i počeo razgovor s gradonačelnikom. Istovremeno je Monu gurnuo u krilo koja je počela strasno pušiti njegov debeli kurac. Ukratko je objasnio gradonačelniku koji su im planovi sljedeći kako bi njihovo bogatstvo bilo još i veće. Nije htio svršiti po Moninom licu već se ustao i otišao prošetati po hotelu. Bio je jako napaljen i kao da je samo vrebao priliku koju će od sobarica zaskočiti. Iz jedne sobe dopirao je zvuk usisavača i u njoj ugledao Viki kako posprema. Ušao je i zatvorio vrata, prišao joj s guza i rukama uhvatio za sisurine. Viki se uplašila budući da nije nikog očekivala.  Zavukao je ruku ispod njezine minice i počeo pipati obrijanu pičku. Prislonio ju je uz zid, podigao guzu prema van i naglo penetrirao u nju. Viki je stenjala i prihvatila njegovu igru potpuno se puštajući da ju uzima koliko hoće. Nije mu dugo trebalo i vać je svršio u nju i po njezinoj guzi. Ona mu je zahvalila na jebačini završnim pušenjem jer je to bio način ponašanja. Ponovno se vratio u kancelariju i otišao u svoj apartman. Preko tajnice naručio je četiri kurve za masažu.  "Gazda imate li neke posebne želje, koju želite,?" - ljubazno ga je pitala tajnica preko telefona. "Pošalji mi, pošalji Miru Irenku i  Maricu i nek bude sa njima mlađa Vikicina Martina, znači četiri sisare za cijelodnevnu masažu!" - naredio je već zavaljen gol na veliko krevetu. "Gazda ali one rade danas noćnu a sad je podne pa...!"  -pokušala mu je objasniti. "To je njihov problem hoću da se ovdje nacrtaju za sat vremna 12 - nije odustajao u svojoj zamisli. Nakkon nekoliko minuta tajnica mu je poručila kako će sve naravno doći ali da im nije baš drago zbog nekih obveza koje su imale za napraviti kuči. Kad su se pojavile tajnica ih je dopratila i odmah izašla van. On je mirno ležao na krevetu i promatrao tri jebulje, mame i jednu 18-godišnjakinju kako u minicama i štiklama stoje ispred njega u stavu mirno očekujući njegove naredbe. "Da čujem koja s od vas bunila što sada mora doći ovamo?" - strogo je pitao.  Mira je prihvatila i odgovorila"Ja sam gazda trebala još kod kuće skuhati ručak i otpremiti djecu u školu i još po kući čistiti i peglati!". Također i odgovori ostae dvije bili su slični "Dobro ako je tako, kad je vama bitnije kuća nego ja, onda ćemo drugačije!"  -pomalo ljutito je odgovorio.    Ustao je i prošetao po velikom apartmanu te im stao iz leđa tako da nisu vidjele što radi.  "Jasno vam je da ćete za ovo biti kažnjene, uar ne? Ja mogu biti dobar a mogu biti i zločest prema vama!" - reče im i nastavi "Vas tri mame kuje za primjer ovoj maloj naguzite se četveronoške i podignite suknjice, hoću da vam guzice strše prema van!". One su bezpogovorno poslušale i naguzile se tako da su ima velike sise dodorivale krevet On je uzeo kajiš i počeo ih šibati po širokim bijelim guzičetinama. Martina je samo šutke gledala sa strane. Po apartmanu  s molbama da prestane i da se kaju. Nije ga to smetalo, dapače uživao je u tome. Guzice su im bile dobro crven. Tada je naredio Martini da ih svaku po par minuta izliže prvenstveno po šupku jer im je i njega htio razdjevičiti. U biti samo Irenki i Miri jer je marica dobila u šupak prilikom intervjua za posao. Njih tri su se držale za ruke i u sebi molile da čim prije prestane. Nakon gazdinih udaraca osjetile su mladi nježni Martinin jezik po svojim anusima i ranjenim guzama tako da im je to gdilo. Prvo zajašio Miru, ugurao joj cijeli debeli kurac u uski analni otvor. Ona je zapomagala i derala se tako jako da je odjekivalo po cijelom hotelu. "Sad prestani i trpi kujo, evo ti mobitel i zovi svog muža kretena i objasni mu da si morala ići raditi! Pazi da se ne odaš kako ti je kurčina u šupku, i pričaj s njim čim duže a ja ću te nabijati! Vas dvije šutite ako ne želite odati Miru!" - naredio im je. Mira je uzela telefon o objašnjavala mužu dok je u sebi morala zatomiti bol koju joj je gazda činio svojom kurčinom. Bol je bila prevelika ali uspjela je sve reći mužu koji nije ništa kužio i razgovor je završio. U tom trenutku gazda je svršio i napunio njezin šupčić. Podigao se i da kurac Martini u usta. Osjećao se neugodan smrad s kurca ali Martina ga je svejedno cuclala i prala slinom i usnama. Zatim je krenuo na Irenku i Maricu i na isti način im je to napravio. U jednom trenutku Irenka je zastenjala i nešto procjedila kroz zube dok je razgovarala ne telefon s mužem, ali muž nije ništa skužio. Nakon seanse nastavile su ga masirati i lizati po šupku i cijelo m tijelu do kasno u noć.
Ubadanje u šupak ponovio je opet navečer, o one su jedva hodale od bolova. Još gore u jutro su došle kući i samo one znaju kako su objasnile zašto šepaju dok hodaju.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 326 327 329 330 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Mar 2024, 09:23:11
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.