Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Apr 2024, 06:45:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 16 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 325 326 328 329 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Erotske price  (Pročitano 26633895 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Nastrana

Ima žena koje su jednostavno… lude. U svojoj potrazi za konačnim, definitivnim orgazmom, svršavanjem svih svršavanja, one čine svašta… ponižavaju se, ponižavaju druge, primaju sve što se pruža, daju sve što se traži… Imao sam sreću da upoznam jednu od takvih… Još i danas sjećam se kao da je bilo jučer… Nakon nekoliko ''običnih'' ševa, našla se predamnom, na koljenima, a u njenim očima žario se pogled izluđene, napaljene kurve… Podrhtavala je, kao u groznici, ruke su joj se tresle dok je stezala moj napet kurac i izgovarala riječi koje nikada prije ni poslije nisam čuo:

- Pišaj - naredila je promuklim glasom. 
Iznenađen, gledao sam u nju, ali na njenom licu nisam prepoznao ništa osim odlučnosti i bolne napaljenosti. Kao ovisnica, nepokolebljivo je zurila u mene, pa ponovila:
- Pišaj. Pišaj, molim te.   
Oklijevao sam, a ona je čvrsto stegla moja jaja svojom znojnom šakom, kao da prijeti.
- Pišaj na mene, pička ti materina. 

Slatkasta bol prostrujala mi je kroz testise, i opustio sam zgrčene trbušne mišiće. Kroz moje tijelo prohujao je lagan dodir hladnog povjetarca, a zatim sam počeo… Zlatno žut mlaz mokraće prsnuo je iz mog kurca… mlaz koji se, kao valovi pred stijenama, lomio na licu moje ljubavnice, prekrasne plavuše bujnih sisa. Rasturene kapljice obrušile su se na njezina prsa, a ona je, kao da joj život ovisi o tome, primicala usta sve bliže meni, hvatajući mokraću jezikom. Još uvijek u nevjerici, gledao sam njeno lijepo, nježno lice, obasuto zlaćanim mlazom… Kapljice su klizile s njenih obraza, kao suze, a ona je s izrazom nesvakidašnje pohote gutala… Kada sam završio s pišanjem, zadovoljno se osmjehnula, oblizujući usne…

- Sada - procijedila je - sada me jebi. 
Kao divlja mačka, hitro se izvila i našla na koljenima, zadignute guze, klečeći na sve četiri.  Prišao sam joj s leđa, pa lagano prislonio kurac na njenu picu.
- Ne! - bijesno je viknula. - Ne to. Guzi me. 

Tu se neću buniti, pomislio sam, jer nema boljeg osjećaja nego kada je kurac stiješnjen u vrućem dupetu… Guzica joj je bila božanstvena - izbačena, ali ne prevelika, a fino zaobljena, kao skulptura od glatkog kamena… A njen čmar, iako je često primao kurce, uspijevao je uvijek iznova biti uzak i stisnut, kao nevinašce. Prešao sam prstom preko naborane kože oko te kurvinske rupice…  Tiho je stenjala, požurujući me:

- Mmmmm… daj mi ga… dajjj... uguraj ga u moj šupak… aaahhh… iskoristi moju usku guzu… hajde već jednom…   
Ostavio sam je u slatkom iščekivanju i samo nježno milovao usku rupicu, a onda, nakon nekoliko minuta, bez upozorenja, zakucao sam prst u nju, duboko, nasilno… Vrisnula je, gotovo uvrijeđeno:

- Aaaaargh! Što mi… to radiš…? Suha je… Boli… 
Ja sam međutim znao da će njena bol brzo prerasti u užitak. Pomicao sam prst u dubinama njenog zgrčenog anusa, a ona je polako popuštala:
- Lakše… jebem ti… ne! Dobro je… Aaah… nemoj stati… ooooo, tako… dublje… žešće… mmmm…. 

Ševio sam je prstom, a moja druga ruka žustro je trljala njen klitoris… Osjećao sam kako se trese, drhti, napinje guzove… Ne može svršiti, ne sada. Moj kurac želio je zadati završni udarac. Isukao sam prst iz nje, pa ju opkoračio i zario ud u njen pulsirajući čmar. Stenjala je i jecala, dok sam nabijao penis duboko, ispunjavajući joj šupak tvrdim mesom. Njen anus grčio se oko mog surovog kurca, upijao ga i odbijao istodobno… Napaljen, gledao sam grimase na njenom licu… izraze boli i užitka pomiješane u nadljudsku pohotu… Tresla se kao prut, a čmar joj je bio sve širi i širi… Izluđen od nabujalog zadovoljstva, sasuo sam val sperme u dubine njene guze, baš kada je i ona počela vrištati:

- Svršaaaavam! 
Iscijeđen, ostao sam na njoj, s kurcem duboko zabijenim u podatan anus… Sjetio sam se njenih riječi - ''pišaj'', ''pišaj na mene'', i odlučio sam dati joj neočekivan bonus. S udom još uvijek duboko u kučkinoj guzici, pustio sam da iz mene poteče još jedan mlaz mokraće. Osjećao sam kako tekućina ispunjava njen čmar, rupu začepljenu mojom muškosti. Histerično se smijala i drmala guzovima.
Neponovljiva kučka. I sada, kada više ne znam niti gdje je, ni s kime, često se zapitam - koliko je daleko dospjela u svojoj potrazi za orgazmom svih orgazama… MA SIGURNO NIJE DALEKO
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Dobrom kurcu ni jedna dlaka ne smeta

Makaranka sam, imam 22 godine, 175 centimetara i dugu crnu kosu. Hodam s Hrvojem od prošlog proljeća. Znam da svi živi misle da sam komad, ali ja nisam htjela nekakvog tupka. Htjela sam njega, tek nešto starijeg kolegu s Filozofskog fakulteta, koji mi je davao instrukcije iz talijanskog. Sva je sreća da znam slabije od njega, jer je to bila idealna izlika da ga dovabim u svoj stan u Utrinama. Trebao bi doći u pola sedam navečer; to nam je bio treći sat i bila sam sigurna da će jezične vježbe završiti s peticom. Samo, htjela sam se prije njegovog dolaska dobro pripremiti... Otuširala sam se, osušila i upravo htjela učiniti još nešto važno s estetskog stanovišta, kad sam začula zvonce. Pa nije to valjda on, pola sata prerano!? Kako neugodno! Virim kroz rupicu i vidim njegovu podjednako inteligentnu i muževnu facu. Vičem kroz vrata.
- Pa uranio si!
- Pa jesam, ali otvori - kesi mi se on.
I što ću - pa ne mogu ga pustiti pred vratima.
- Čuj, sve sam poslove obavio ranije i evo me. Možemo krenuti na posao.

Prošli smo i konjunktiv i nepravilne glagole; sad smo samo ponavljali prepozicije. Sjedili smo na sofi, a ramena i bokovi su nam se stalno doticali. Mora da je osjećao toplinu moga tijela kao što sam ja osjećala njegovu.
- Kako ti se mogu odužiti? - pitam ga.
- Mislim da je onaj puding bio dovoljan? - veli, a ja duboko uzdahnem i okrenem se od njega.
Mora da sam zazvučala tužno, jer me primio za dalje rame i prišapnuo.
- Meni je dovoljna nagrada tvoja blizina!

Kako mi se glava trznula i okrenula prema njemu, tako sam okrznula njegove usne svojima. Primio me za vilicu i privukao me sebi. Čim me je počeo ljubiti, zavukao mi je ruku kroz kućnu haljinu i uhvatio me za struk. Ruka mu je bila goruća. Val ugode prostrujao mi je tijelom, a onda me je opet počelo kopati "ono nešto". Položila sam mu dlan na prsa i odgurnula ga desetak centimetara.
- Hrvoje, možda ipak ne večeras...

Bilo je očigledno da se lecnuo.
- Znači to je ta ´nagrada´!? Dobro, idem.
- Ne shvaćaš. Želim to, ali ima jedan problem.
- Ne brini, nemam menstruaciju - hrabrio me je humorom.
- Nemam ni ja, nešto je drugo u pitanju, nešto bi te smetalo.
- Što bi me moglo smetati na tebi, kad si lijepa kao boginja!?
- Ma nisam si stigla obrijati pazuha!
Gledao me je kao čudo.
- Da, pa???  Kakve veze imaju pazuha!? Svuci se, tako ti svega, prekrasna si.
- Zar ti to ne smeta? Nisam si ih brijala od ljeta.
- Pa to je još bolje! Daj se skini - kaže mi i opet mi gura ruku kroz kućnu haljinu.

Tolika želja! Samo da mu se poslije ne zgadi! - pomislim i počnem otkapčati haljinu. Koža mi nije tamna, ali sam, kao prava Dalmatinka, malo dlakaviji tip. Noge i stegna su mi depilirana i glatka kao svila, ali ruke su mi dosta obrasle, dok ispod pazuha imam duge i guste tamne dlake. Svukla sam haljinu, ne dižući ruke, iako znam da mi dosta dlačica viri i kad su mi ruke priljubljene uz tijelo. On me gleda halapljivo i čini se da ga problem dlaka uopće ne zanima. Žvali me, gnječi me posvuda i pali me kao lokomotivu. Trbuh mi je usijan od iščekivanja i posežem rukama unazad da si otkopčam grudnjak. Moje stvarno velike grudi ispadaju, ali ne vješaju se, nego čvrsto stoje. Bradavice mi jedna po jedna iščezavaju u njegovim ustima, a on mi rukama prelazi po slabinama, pa preko pazuha do ramena.

Prolazi mi prstima kroz dlake bez imalo skanjivanja i ja shvaćam da mu se sviđam i da će me poševiti unatoč svemu. Sam mi svlači gaćice i zaranja glavu posred pičke, a ja širim noge da vidi da mu se otvaram, da mu se potpuno dajem. Liže mi, jede pičku, rukama mi grabi i trlja grudi, a ja se sva prelamam od užitka i grabim zaglavlje sofe na kojoj ćemo se jebati. Podiže mi glavu s pičke, iz koje mi već kaplje kao iz dinje, zamjenjuje jezik prstima i pruža mi nove porcije ugode. Prislanja mi torzo na prsa i gura jezik ispod mog jezika. Osjećam kako miče prste i kako mi usmine počinje golicati njegov glavić. Kakvu kitu ima, ne debelu, ali dugačku barem 20 centimetara po gornjoj strani. Hvatam ga za kurac, kočim ga, jer neću da me jebe sprijeda. Muče me ta moja pazuha, lagodnije se osjećam ako mi ga uvali straga i ne gleda ih. On surađuje.

Okrećem mu se leđima, klečim na sofi te ruke i podbradak naslanjam na naslon. Hrvoje me jednom rukom prima za nadlakticu i njegovi dlanovi odsjedaju na glatkim, tankim dlačicama koji prekrivaju moju ruku. Drugu ruku ne vidim, ali znam i zašto: pomaže si uvesti kurac u moju pičku. Toliko ga želim da me pička naprosto prži! Ćutim kako mi ulazi u jednom potezu. Instinktivno posežem desnom rukom unazad i hvatam ga za jaja, a on me drži za struk pa mi znojnim dlanovima klizi svugdje po truplu. Hvata me za sisu i priželjkujem da mi je gnječi, ali on me poteže unatrag i gura se ispred mene, da sjedne na sofu. Prima me za guzove i snažnim me rukama podiže na krilo. Hoću se pičkom nasaditi na njegov kurac, ali osjećam kako me nešto škaklja na predjelu šupka; Isuse, pa što on hoće?

- Imam jednu dobru ideju! - veli, a ja shvaćam i ne mogu mu se oduprijeti.
Širim noge i izbacujem guzove koliko god mogu samo da si olakšam muke, jer znam što me čeka. On me jednostavno, popuštanjem ručne potpore, pušta da se sama nabijem na kurac. Pokušavam usporiti svoj pad na kolac, ali ne uspijevam jer sila teža čini svoje. Mojih 65 kila imaju veću snagu od otpora mojih analnih mišića. U trenu me presjekao takav oštar bol da mislim da sam zaurlikala. Sve bi dala da sam ga mogla izbaciti iz guze, ali nastavila sam kliziti prema dolje, a njegov me beskrajni kurac parao kao kakav hrapavi kolac.
- Kako peče!!! - kričala sam, dok nisam napokon odsjela do dna njegove 20 centimetara duge kite.
Nadala sam se barem par sekundi predaha, ali su me njegove čelične ruke sada počele podizati, čini mi se sve dok mi nije unutra bio samo glavić. Urliknula sam kad me je naprosto ispustio da se opet našpranjim na njegovu karu.
- Hrvoje, pa peče mee... - krkljala sam u agoniji iz dubine grla, a on je samo radio "mmmmm, mmmmm", svaki puta kad bi me zašiljio do jaja.

Rukama sam se nekako podbočila o rub kreveta i malo amortizirala njegove kretnje, i nakon nekoliko novih ulaza bol je počela popuštati. Kao da je netko umjesto vruće vode počeo puštati ugodno toplu, moj se čmar privikao na tvrd i kvrgav predmet u sebi, pa sam si desnom rukom počela draškati picu. Ma ne mogu lagati, greblo me je dupe od tankog crijeva do sfinktera, ali pička mi se žarila od užitka i ta su se dva osjećaja nekako stapala u jedan, ukupno predivan. On je nastavio sa svojim "mmmmm, mmmmm" i jedino je mrmljao "kakav parfem imaš"..., "što ti je toplo tijelo", pa "kakav šuupaaak". Golicao mi je leđa svojim rutavim prsima te me grizao za rame, gornji dio zgloba na čijoj se donjoj strani... jooj... nalazila prava šuma dlaka! Kroz svu tu slast koju sam proživljavala na tren sam se sjetila svoje "muke." Odjednom je zastao i zadihano mi šapnuo.
- Daj se sad okreni.

Toga sam se bojala, ševe licem u lice. Nadigao mi je bokove, izvukao kurac iz dupeta i počeo me okretati za 180 stupnjeva.
- Zajaši me sprijeda - rekao je kao da me moli, a zapravo je već priljubio moje sise o svoja prsa, te jednom rukom pokušavao uvaliti svoj kurac u moje ranjivo dupe.
- Kako ćemo ovako - gotovo sam zajecala, čudeći se, ali on je tako privukao moju zdjelicu da je zaista uspio postaviti glavić na otvor mog čmara.

I onda ga opet, u ratama, počeo naguravati, uz moje mrštenje i soptanje od bola. Tek nakon što sam postavila ruke na naslon, s obje strane njegove glave, sjetila sam se da sam mu praktično tutnula svoja dlakava pazuha ispred nosa. Spustila sam ruke i položila ih na njegova ramena, ali tako nije bilo dobro. Opet sam ih dignula i nastavila ga jahati. Počeo mi je sisati jednu pa drugu bradavicu. Rukama mi je gnječio guzove, pa ih razvlačio, dok mi je njegov kurac derao guzicu uzduž i poprijeko. Pička mi se trla o njegovu pubičnu kost i užitak se naprosto razlijevao mojim tijelom. Kao u polusnu, čula sam sebe kako stenjem.
- Hrvoje , lijepo mi jee - a on je svoje uzdahe prigušivao gutanjem mojih sisa.

Uočila sam da je glavu pomakao malo ulijevo i u djeliću sekunde predosjetila da će mi nešto raditi s pazusima. Lizao mi ih je! Jezikom je prelazio od vrha do dna pazuha, kroz moje dlakurine, što me je dodatno napalilo. Onda mi ih je počeo navlačiti, nježno, hvatajući ih samo stisnutim usnicama, a onda i zubima! Osjećala sam kako mi dahće u pazuha i shvatila da mi je zaronio u dlake i da zato ne čujem kako uživa! Mužjak jedan, hoće sakriti koliko mu je lijepo. Više nisam osjećala kurac kao kukuruz u šupku, nego sam svaki idući ubod osjećala kao injekciju blaženstva. Njegova su prsa trla moje bradavice, njegove ruke greble mi guzove i od svega mi se počela mračiti svijest. A onda mi je, povrh svega, takvom snagom zagrizao dlake da mislim da mi je iščupao cijeli busen! Pasao mi ih je tako da me je dovodio do bunila! U trenu mi je pustio lijevo pazuho pa sam uzmogla doći do daha, ali sam tren poslije osjetila kako mi ždere dlake ispod desnog pazuha! Vukao ih je gore-dolje, ne zato da me povrijedi, nego zato što je i sam bio lud od strasti. I onda ih je ispustio iz usta i prostenjao.

- Uuuughhh, Snježana, iscurit ću!!!"
Zadnjim mi je snagama podigao guzove, a kurac koji mi je spuznuo iz izmučenog šupka za tili se čas našao u mojim ustima. Prvi sam puta uzela u usta kurac odmah nakon što mi je bio u dupetu, ali nisam osjećala nikakav miris niti okus, jer mi je cijelo tijelo bilo preplavljeno upravo sumanutom strašću. Klečala sam na podu, između njegovih raširenih nogu, i gutala mu karu bez pomoći ruku. Jednom sam mu rukom čupala dlake na prsima, drugom mu davila jaja. On se ukočio tako da je sav bio tvrd kao kamen. Primila sam mu penis desnom šakom, drkala ga pri korijenu i krajičkom oka gledala njegovo izluđeno lice. Imao je poluotvorena usta i izgledao kao da hvata zrak. Tog trena nepce mi je pogodila topla kap... pa još jedna... pa još jedna. Aha, sad je najjače uživao! I kad je s njegovih usana zagrmilo "uaaaaaaaahhhhhhhhh", u usta mi je procurio cijeli mlaz, pa još jedan, pa još jedan, pa jedan na usne i jedan na bradu! Cijelo to vrijeme njegova se dotad ukočena zdjelica meškoljila i vrtjela, dok si je on davao vokalnog oduška.

- Uhhh, ovako nisam dugo svršio... uuuuh, u pičku materinu... - psovao je inače uglađeni Hrvoje, nakon što su mu moj čmar i usta izmuzli i zadnju molekulu tekućine iz jaja.
- Ma volim te Hrvoje! Zar misliš da bi ikome dala da me ševi u guzu na prvom spoju? - rekla sam mu, naslonjene glave na njegove mošnje, ruku oko njegovih rebara.
- Da znaš, obožavam tvoja pazuha i hoću ih se još napâsti stotine puta! - odgovorio je. - Ako ćemo biti skupa, nemoj ih brijati ni tijekom ljeta. Baš me briga šta kažu budale oko nas.
- Pa dobro, na plažu baš ne bih išla takva. Uvijek mi možeš lizati pičku - smijala sam se.
- Kako god hoćeš, savršena si i ovako i onako, a pičku ću ti polizati sada tako da nećeš znati za sebe.
I, rečeno-učinjeno, doista me raspametio jezikom i trudom kakve nikad prije kod niti jednog muškarca nisam osjetila. Uff, predivno; i sad se naježim od same pomisli na to.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Vrijeme kada sudbina odlučuje – I dio

Slika, ritam osacaj i rec, ljubav, san dodir i greh. Kad ti mladost pokuti razum i osecaj slike koju gledas uzivo, svaka rec je suvisna jer od uzdaha nemoze van a dodir klizi niz vrata sudbine, cineci greh istine, malo sam skoro nikako razmisljao o tome. Obracun, mafije, crnina Beogradske ulice, ispracen poslednji don, kako su ga zvali ortaci, svila cne boje skrivala je oci majke moje. Imao sam tada samo dva koraka do punoletnosti, u danu izgubio svog ortaka, zivotnog ortaka. A ona slomljena tugom, zelela je da me sto dalje odvede od tih 90-tih.

Bojala se da se dug jos vise nenaplati, povela me negde i cuvala me za sebe, za mene za nas. Odrediste je bila Grcka, secam se kamena kuca, pogled na more, ljudi su cutali, gledali nju i mene, nesto je bilo davno obecano, neznam sta? Nekoliko dana uopste iz kuce nismo izlazili, telefonom je sve radjeno u tisini, pitao samm ju a sta dalje? Cutala je nemocna, nije sad bilo vreme za objasnjavanje, a mozda je bas trebala nesto da mi slaze? Svaki novi dan je bio novo sutra. Pocela je neka nervoza da se uvlaci u mene, nisam bio dovoljno star a niti mlad, trazilo se nesto u meni, nesto je zelelo da izadje iz mene, van. Leto je bilo tajanstveno toplo, sisao sam dole noseci peskir.

Rekla mi je nemoj, istusiraj se nije vreme za plivanje, bar ne jos. A zasto? Nemogu ti sad to objasnjavati, previse je skupo da bi rizikovala jos jedan put. Dobro a dokle ce ovo da traje? Neznam!Pa mi smo kao u zatvoru sa pogledom na more. Veoma tesko sam to podnosio, nisam bio ni punoletan jos, trazile su mi se neke navike, koje nemogu tek tako da izadju iz glave.

Drzala je sve pod kontrolom, njen strah me pomalo dovodio do ludila, nista se nije desavalo osim tisine, telefona i koraka njene stikle, koja je odzvanjala parketom kuce. Proslo je nekoliko dana, malo se opustila, malo ju je i umor pustio, sela je i rekla mi tiho. Izvini ali ovo je igra, ozbiljna igra i shvati da je tako. Slusaj Violeta, ja nemogu bas ceo zivot da provedem u ovoj kuci.

Meni fali dosta toga, fale mi izlasci, zurke, drugari, devojke, razumes li ti to? Razumem ali za sada ti nista od toga nemogu obecati, sacekaj jos malo. Nasula nam je po casu vina, crnog, uklapalo se u boju njene haljine, boju njenih cipela. Samo ne u boju njene kose. Onda sam popio jos jednu, prica se polako odmotavala ali ne konkretna vec sve nesto zamotano, kao laz na prstima, zagonetka, neznam ni sam vise sta se sve tu desavalo.

Vrtio sam casu u ruci, tako mi je trebala neka devojka da se odmorim na njoj, da se opustim medju njenim bokovima i da mi usnama uzme meru ove tisine. O cemu razmisljas upitala me moja Violeta? O tebi, o meni, o usnama, o meri koju bi mi uzela, da se opustim medju tvojim bokovima. Pa ti se pijan, nasmejala se onako kako to nisam video dugo. Njen osmeh je proterao ovu tisinu kroz prozor u tamnu noc koja je bila sama kao i nas dvoje.

Nisam pijan ali sam izgubljen od ove samoce i treba mi nesto da me smiri, da me ponese, da me neznam vise sta, veruj mi, a jedino si ti uz mene, zato sam to rekao, onako a nesto sam drugo hteo. Ma mozda je to vino izgovorilo nekoliko reci, znam da si se nasalio i meni je bilo smesno to sto i kako si to rekao. Lepa si Violeta, lepsa si od sna, lepsa si i od zivota, pa kad bi birao, izabrao bi zivot da izgubim samo ti da ostanes tu. Pa ti si divan, kako to lepo zvuci to sto si rekao, prelepo je zvucalo, romanticno i lepo.

Svidelo ti se zar ne? Da svidelo mi se, njen pogled je bio blag, presao je umiljato preko mene, prisao sam joj i samo nas je predalj delio da nepogresimo, da nezagazimo u greh. Ali vino je bilo kao barut zapaljivo i u nekoliko sledecih sekundi taj pedalj blizine je nestao, topot stikle i moje bose noge, nase dve sene ljubile su se u svilenim jastucima sobe, kuce koja je imala pogled na more. Svetlo je treptalo od stolne lampe, njena ruka je pokusavala da ju ugasi dok sam ljubio njeno vec golo telo, kao Adam Evu, ovaj put je prica bila drukcija ali greh je greh. Njene grudi, njene obline, kukovi, usne, sve je to bilo ispred mene i ja sam sve to uzimao.

Ljubio sam ju u tudjoj zemlji, tudjoj kuci, kao da smo i mi bili tudji. Osetila ga je dobro kad je usao u nju, bila je spremna na to jer je blago sirila svoje noge, nastimavala se da sto lakse udje u nju, primila ga je sa uzdahom i kao da to nije bio prvi put, pocela da mesa i uziva. Violetaaaaa, tiho sam uzdahnuo. Nije bilo odgovora samo uzdah sa njenih usana, mesala je usporeno, bila je tako, tako strastvena, nisam poznavao tu zenu na taj nacin do sada.

Violeta kako se lepo jebes. Stavila je ruku na moja usta i nastavila da mesa, njeni uzdasi su me za nekoliko minuta naveli i ja sam ga izvukao van, spricao sam po njenom stomaku i grudima. Uzela ga je u ruku i zavrsila ono sto je sam poceo, krik zadovoljstva odjeknuo je tisinom. Bilo je to vreme kad sudbina odlucuje.

Sta dalje. Legao sam na ledja, senunde su prolazile, duboko sam uzdisao, kako sam lepo jebao zenu koja bese prva violina zivota mog. Posle desetak minuta u kojima smo cutali. Violeta se podigla i zapocela igru u kojoj je bila slika ritam i osecaj, reci vise nije bilo.

Kurac mi se digao kao da se ovo pre nije ni desilo. U ustima Violete, postao je kao stena dok ga je ona navlacila, njen dodir kao san, greh i opet osecaj topline njene vagine kad se popela i sela na mene. Osetio sam da sve oko mene propada, tone, osecao sam valove a to se Violeta nihala na kurcu mom. Uzdisala je duboko i usporavala pa ubrzavala, nabijala se na kurac, znala je sve sto je trebalo i vise od toga.

Ovaj put je potrajalo, mozda i vise od pola sata u kojem je Violeta svrsila ali sa kurca nije silazila sve dok ju nisam skinuo pod sebe. Nastavio sam jos malo a onda je krv udarila u vene, izvukao sam ga van i svrsio na Violetin stomak po drugi put, drkala ga je nezno, sluzav cedila se i zadnja kap iz njega. Tu noc smo kasnije razgovarai o svemu, kao da se nista nije desilo izmedju nas. Ta noc je promenila sve, bas sve.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Vrijeme kada sudbina odlučuje – II dio

Pobeci negde daleko sto dalje, pobeci i kriti se od necega sto je drugi poceo a mi nastavili jer greh je greh ma kakav on bio. Grcka, prozor kuce sa pogldom na more, noc iza nas o kojoj nismo nista govorili, vise. Dani su se nizali kao djerdani, noci su se spustale kao ona sto se spustala ispod mene, prekrivao sam ju svojim telom svaku noc trosio atome snage kroz znoj bez suza u uzitku toplog tela vrele zene, moje Violete. Ubijala je moju dosadu, davala mi sve sto zena moze da da nekom koga voli i za koga strepi negde u tudjem kutku topline leta. Moja Violeta, prva nota, prva zena starija, prvi dozivljaj sa zenom iz mog detinstva sa neke druge strane sveta i zivota.

Ali ovo je bilo drukcije sve, ovo je bilo kao u kartama na moranje, blefiranje, laz i sve ono sto prati greh sudbine. Ili je bila na meni ili ispod mene ili na telefonu, to su joj bile pozicije na letovanju u Grckoj koje ce potrajati, koliko, eto ni bog dragi nebi znao odgovoriti. Gorane, tvoj otac je ubijen, bio je to obracun iz nekih njihovih dugova, jos su neki ljudi ubijeni, neznam o cemu se radi, ovde nas je sklonio prijatelj tvoga oca i neznam dokle ce sve to potrajati i bojim se za tebe za nas veruj mi. Zagrlio sam ju, sta sam mogao drugo, stegnu sam ju uz sebe, bila je to vitka, lepa i slomljena zena, osecao sam kako drhti, kao srna ranjena, kao ptica malena ispred necega, osetio sam da me treba sad vise nego ikada.

Dani su prolazili u zvonjavi telefona, noci su prolazile u uzdasima Violete kojoj sam davao nadu, koju sam tucao, voleo, milovao i ljubio, cuvajuci ju od vetrova koji negde daleko puhaju. Umoran od svega ali ne i od nje, gledao sam ju kako ceslja svoju kosu, gledao sam tu crnu svilenu spavacicu na njoj, zanosna i lepa, tuzna i izazovna u godinama kad joj je trebao miran san, lep dan i kad joj je trebalo mozda dva puta sedmicno, ovako nije imala miran san niti dobar dan a jebavala se svaku noc jer nije zelela da se sta promeni. Prisla mi je onako, snena i tuzna, gola ispod spavacice, uvek lepog izgleda, nasminkana i lepa, najlepsa. Ako me zelis uzmi me, tihim glasom je to izgovorila.

Da zelim te Violeta, tako si lepa, zanosna, tako si zena najlepsa nota, tiho sam joj govorio dok me je ljubila po telu. Osetio sam njene vrele usne kako zarko ljube vrh mog penisa, pusila mi je kurac moja Violeta u kuci sa pogledom na more. Navukao sam ju laganini na sebe, skinula je svoju crnu spavacicu seksi modela koju joj je kupio neko drugi i nece vise nikada. Zajaukala je dok se nabijala na kurac a i meni se sve okretalo od lepote koju mi je priredila moja Violeta.

Tucala se na meni onako u ritmu lagane muzike, nabijala se na kurac, jaukala na njemu ljubeci me nezno. Gledali smo se u oci, njene su nestajale u lepoti, gledao sam ju dok se jebavala na meni, prvi put u zivotu video sam ju kako jauce od lepote, miauce kao macka, moja Violeta, moja boginja moja Afrodita nabijena na kurac kao zastava gresnih koji uzivaju u grehu svome. Mesala je sve brze, sve brze lomili su se trenuci a lomila se i Vileta na meni, zajaukala je stezajuci carsaf, pocela je da odlazi a ja sam ju stegao za kukove i poceo da ju nabijam na kurac do bola, osetio sam i ja da sve gori u njoj i poceo sam da ju gasim, nabijao sam ju na kurac koliki je bio iz kojeg je krenula sperma gaseci njenu zar, vrisnula je od lepote a ja sam doziveo nesto sto se pamti, duboko sam svrsio u Violetinu vaginu, desilo se i nije se moglo spreciti. Umorni, znojni, zadihani, lezali samo onako goli i sami.

Bilo je to vreme kad sudbina odlucuje. Pogledala me onako nezno, vise jadno, osetilo se to u dubini njenih ociju. Rekao sam joj tiho, licis mi na cecu. Zasto upitala me? Lepe ste obadve i njoj je doslo vreme kad sudbina odlucuje, zar ne.

Duboko je uzdahnula, da to mi je rekao i tvoj otac da licim malo na nju samo sto sam ja malo starija, tiho je zaplakala. Nebrini sve ce biti u redu, dao sam joj neku nadu, zeleo sam da se nasmesi samo, ali nije. Malo kasnije, otelo se kontroli i ono malo sto je imala, bio sam zabrinut kad mi je to rekla. Jutro kao i svako drugo, telefon, razgovori, napeta sitoacia.

Noc koju smo preskocili jer Violeta nije bila za to, bila je u nekom drugom filmu, nisam joj zeleo kvariti semu, rekao sam joj nema veze, kad ti budes zelela nek opet pocne. Rekla mi je neznam sta dalje a i ovo izmedju nas tesno postaje, proslo je neko vreme, tucamo se svaku noc, neznam dali vise imam snage za to Gorane. Cutao sam nisam zeleo da ista kazem. Razumes li ti mene uopste Gorane? Razumem.

Ne nerazumes, ja sam zena malo starija i u problemima, nisam uvek za to razumes? Ok, nema problema. Vreme je prolazilo, secam se taj dan je bila jako nervozna, palila je cigaretu za cigaretom, nista nije jela, bila je tuzna i nervozna. U cemu je problem pitao sam Violetu? Imamo veliki problem, veliki problem, nekako je to sve govorila kroz neku neopisivu nervozu. Pa znam imamo problem vec vise od tri meseca od kad smo napustili Beograd.

Da rekla mi je da to znas ali ovo je jos gore. Sta je sad pa reci mi? Nisam sigurna jos 100% ali znas. Sta, reci mi vise sta? Pa neznam kako da ti kazem bojim se. Reci mi slobodno o cemu se radi.

Pa ovako ja sam zena vec u nekim godinama znas 40+, eto vec duze vreme mi kasni menzes, perioda znas, ali zene u mojim godinam gube periodu pa sam mislila. Sta si mislila? Pa neznam ni sama vise ili je nesto ili sam. Sta ili si? Ili sam mozda u drugom stanju Gorane!!!!!!Ne nemoze to biti, ne, nije to, malo sam se pogubio totalno. Kako nemoze biti celo vreme se tucamo, celo vreme svrsavas u mene, ja sam totalno poludela razumes ti to? Pa kako nije bilo pre, mesec, dva kako bas sad? To nebira ako je to, ali mozda i nisam.

Trebalo mi je nesto zestoko da popijem. Ludilo me prolazilo, misli, mracne misli, mrak, ona trudna, ona i ja, dete, beba, ma ne ne. Ja da budem otac, e to ne, pa ovo je ludilo totalno. Sutra dan imala je zakazano kod nekog privatnog ginekologa, cekao sam kao zapeta puska, bio sam potisten i jadan, bio sam nesto sto nisam ja, vec su prosla vise od dva sata.

Napokon je izasla van, izgledala je jako bleda, pogledala me i malo se nasmesila, bilo mi je lakse. Gorane, Gorane moj. Izasli smo van, seli u auto, pricaj sta se desilo sta je doktor rekao? Nista vozi me kuci. Ali nisam mogao da ju neispitujem.

Violeta sta je bilo, reci mi molim te sta je bilo, sta ti je rekao? Nista, bila je to moja greska, sad je sve u redu, treba mi nekoliko dana da se malo odmorim i sve ce opet biti kako je bilo Gorane. Dosli smo kuci, legla je i za malo zaspala, gledao sam ju dok spava, bilo mi je zao nje, nas, mene, svega sto se desavalo u ovih nekoliko meseci. Polako sam otvorio njenu torbicu, unutra je bila kutija anti beby pilula i kutija kondoma. Bio je racun od 2000 evra.

Bilo je to vreme kad sudbina odlucuje. Dani su prolazili Violeta se sve bolje osecala, nasmejana izgledala je kao nekada, davno, secam se dobro tog osmeha. Priredila je lepu veceru za dvoje, obucena kao prva dama sva u crnom jedino je bio crveni karmin i odsjaj prstenja na ruci. Razgovarali smo polako uz veceru, nekoliko casa vina izmenilo je temu.

Ustala se prisla mi se sela u krilo. Nisi ljut na mene? Nisam i nisam nikada ni bio. A jesi li me pozelio? Takvu zenu bi pozeleo svako. A ti, dali si me ti pozeleo? Da, pozelelo sam te Violeta.

Volela bi da me odneses u sobu. Uzeo sam ju u svoje narucje i odneo je kao devojciu u sobu, zenu koja je zastitila i mene i sebe po drugi put. Spustio sam ju na krevet i uzivao gledajuci ju dok se skidala, skidao sam se i ja ali nisam ispustao niti jedan tren njeno skidanje u kojem sam uzivao, kurac mi se dizao kao sunce iznad Japana, polako. Milovao sam ju nezno, vise nego sto treba, ljubio sam svaki kvadratni cm njenog tela, osetio sam ju, osetio sam miris njenog ocuvanog tela, mirisala je na jos.

Izvadio sam kondom ali ona je rekla sad netreba ja sam nas zastitila, slobodno uzivaj u onon sto zelis. Tucali smo se dugo taj put, menjali nekoliko poza, svrsila je na meni jer je tako najvise volela a ja sam svrsio nosen mesanjem njenih bokova, medju njenim nogama, duboko u njoj u mojoj Violeti bilo je to vreme kad sudbina odlucije, ovaj put opet na greh. Zaspali smo goli i sami u kuci koja je imala pogled na more. Svitanje je donelo traske svetlosti koja je obsajavala nasa tela i kao i uvek telefon je zazvonio.
Violeta se probudila i javila na tel. Posle razgovora bila je nekako smirena ali i zabrinuta. Pitao sam ju sta se desava? Izgleda da se vracamo za Beograd? Violeta dali ce to sta promeniti? Nasmesila se, da promenice, necemo vise imati podled na more. Samo to Violeta? Da samo to Gorane.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Moja tetkica

Dijete biti je nesto najljepse u zivotu, prve igracke, prvi izlazci, prvi poljubac i prvo tucanje. To se nikad ne zaboravlja. Rodjen sam u veoma obrazovanoj i finoj porodici, gdje se sve gledalo kroz red, rad i disciplinu. Sa svojih 19god. sam uveliko pohadjao skolu i planirao o pravnom fakultetu.

Roditelji su mi bili i previse zauzeti, poslom i vodjenjem samog takvog zivota. Bogatije zivimo, tako da sam uvijek imao sve sto pozelim. Cesto sam ostajao sam u kuci, imao sam je samo za sebe, jer i jedinac sam bio. Ozbiljne veze nisam imao, jer nisam htjeo zbog skolovanja, samo onako neke avanture , al nikad dalje od fatanja i socnih poljubaca sa kojekakvim pickicama, koje su ludovale za mojim autom i mene samim.

Cesto me je obilazila moja tetka, o kojoj je i prica posvecena. To je sestra od mog ćaleta. Dolazila je da vidi trebal mi sta, da pravi da jedem i tako. Nikad je nisam gledao kao neki sex simbol, do tog dana kad je dosla kod mene malo u pijanom stanju.

Ja sam sjedio u svojoj sobi za laptopom, bas surfao po nekim porno slikama od starijih gospodja. Napalile su me te slike totalno. Cuo sam kad je stigla i rekla da je tu, da li sam gladan i tako. Sišao sam niz stepenice, ugledao tetku u veoma uskim farmerkama, i u nekom dekolteu gdje su sise pa gotovo bile napolju.

Ta zena je imala oko 44god. , veoma zgodnog tijela, duge crne kose, i predivnih usana, onako napucenih, a guza je bila onako bas za jebacine, poveća-mesnata. Primijetio sam da je malo popila. Upitah je:TETKA STA IMA? GDJE SE TO PARTIJALO? kaze mi ona: MA SRETOH STARU FRENDICU, PA SVRATISMO NA KOJE PICE, I ETO MALO ME UHVATILO HEHEHE.

Dok je to izgovarala, zabacivala je crnu kosu, kao da hoce da je sveze necim. Tad mi se prvi put kurac digao na nju, jer takva je bila jebozovna tog trenutka da sam pozelio odma da se posexamo. Kaze mi: MILI, ODE TETKA MALO DA PRILEGNE, PA KAD USTANEM DA PIJEMO KAFU JEL OK? ja: OK TETKA, MOZE. Ja sam se uputio u svoju sobu, opet za laptop i ti porno sajtovi.

Djavo mi nije dao mira, otisao sam polahko do sobe gdje je ona zaspala i ugledam je kako lezi na stomaku, a guza štrči u zrak u onim farmerkama. Uh kako je samo tad izgledala sexy i primamljivo. Vratio sam se u sobu i izvadio da drkam, zazmurio sam i u mislima mi samo ona. Otvaram oci, a tetka u soku gleda otvorenih usta i nista ne govori, ja skocim sa stolice i zatvorim vrata, padao sam od stida.

Ona onako sa nekim pijeskom u glasu, polahko mi rece, sine de otvori, zna tetka da ti to radis u tim godinama, nemoj se stidjeti, svi mi to radimo ponekad. Ja ustanem sa stolice i otvorim, ona udje i sjede pokraj mene na krevet, kaze mi: NEMOJ DA SE STIDIS, TO SE MORA RADITI U TVOJIM GODINAMA, DOK NE NADJES CURU, PA SA NJOM TO RADIS CIJELE NOCI. ja:JA TETKA NEMAM CURU, NEMAM KAD OD SKOLOVANJA, NISAM SE NIKAD POSEXO NI SA KIM. Ona onako, izgubljeno-zacudjena, sutjela je jedno vrijeme i kaze mi: HOCES DA TE TETKA NAUCI, AL NE SMIJES TO NIKAD, NIKOME DA KAZES.

JA CU DA TI DAM PICKE I TI CES DA JEBES SVOJU TETKU, TAKO CES NAJPRIJE NAUCITI. Ja sav izgubljen, samo sam klimnuo glavom da hocu i poceo sam je sarati pogledom, nemogu da vjerujem da cu sad jebati takvu picku, jos nesto sto je zabranjeno. Polahko je ustala i pocela se svlaciti. Skinula je taj dekolte, iz kojeg su sijevnule te bozanske sise, imale su oblik kao dvije povece dinje, onda se okrenula ka meni i polahko pocela da svlaci hlace, iz koji se pojavi okrugla poveca guza sa crnim gacicama.

Onda je prisla meni i pocela me svlaciti. Ostao sam potpuno go, sa uzdignutim kurcem ko strijela. Polahko je prisla ka mojim usnama i poceli smo se strasno zvaliti. Jezik joj je palacao po mojim ustima, preuzimala je totalnu kontrolu.

Vidi se da je bila prava sex masina, Onda sam sjeo na stolicu, cucnula je i polahko ga pocela pusiti, joj koji je to osjecaj bio, da mozak explodira. Na mom oramaru, je bilo ogledalo, dok mi je pusila, gledao sam tu divnu, naguzenu tetku, kako njise guzovima dok pusi, lagano sam je uzdigao, i svukao joj crne gacice. Picka je bila obrijana totalno, drzala je odlicnu higijenu nad njom. Polahko sam joj poceo lizati klit.

Sva se predala i dahtala je od uzbudjenja, grizla je usne, provlacila mi prste kroz moju kosu, onda je najednom, onako naglo me odgurnula od sebe i opkoracila me dok sam sjedio na stolici. Kaze mi:SAD JE VRIJEME, DA TETKA MALO JAŠE SVOG MILJENIKA. SAD CES DA VIDIS PRVI PUT, STA JE PICKA NA KURCU. Polahko se nastimala na njega i pocela ga uvlaciti.

Mi smo muslimanske vjeroispovijesti, tako da sam obrezan i odma je uletio ko lud. Tad sam vidjeo da je picka nesto njabolje u zivotu. Polahko se nabijala uz predivne zvuke tog uzivanja, ja sam je samo posmatrao i uzdisao. Uzivala je.

Padala je u trans. Sise su se manule od moje tijelo, kako se ona tucala na meni i trljajuci se. Na ogledalu sam posmatrao kako penis ulazi i izlazi, bilo je kao na pornicu. Dok se nabijala, zaustavlja se par sekundi, da se strasno zazvalimo pa opet je nastavljala sa divnim sexanjem i uzdasima.

Ustala je, uzela me za ruku, i otisli smo do kuhinje. Naguzila se preko radnog stola i kaze mi: DODJI, GUZI SVOJU TETKU, OVU POZU NAJVISE OBOZAVAM. Prisao sam, namjestio joj na usmine njene vec vrele picke i poceo je s guza da probijam. Tad se pocela izvijati, cviliti, dahtati, ma bila je ko prava masina.

Odjednom sam cuo SVRSSSSAAAAVVVVAAAAM AAAAAAAA AAAAAAA MMMMMMMM AAAAA TO TO TO JEBI, JEBI AAAAAAAA, i onda se uspravila kad je svrsila, kaze mi:SAD JE RED NA TEBE, cucnula je ispod mene i pocela ga divljacki pusiti, progutala je sve sokove iz svoje picke sa mog kurca. Dosao je i taj trenutak da svrsim, podigao sam je i posatvio da sjede na kuhinjsku stolicu u zavaljenom stilu, onda sam je opkoracio i gurnuo ga medju sise, ona se nasmijala i pomogla mi da stisne sise uz moj penis, tako sam poceo da je jebem u sise, divljacki sam je zalio po usnama i vratu, a ona kurvinjski je pocela da sto vise trlja sise od kurac da sto bolje svrsim. Onako zalivena sva od sperme i mokra, otisla je da se tusira, dok je išla prema kupatilu, nisam mogao vjerovati da sam tucao takvo dobro zensko i napucano, jos malo starijih god. To je bio moj prvi sex sa mojom tetkom.
Posle toga smo se tucali kao ludi, nismo prezali ni od cega, a ona je izgledala sve bolje i bolje. Sad sam u drugom gradu na studiranju, al mnogo puta mi tetka dodje u posjetu i onda se sexamo po cijeli dan. Jer takvu guzu i takvo tijelo, rijetko ce ko da izbjegne. .
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Težak život jednog Bosanca

Zivio sam tada u Puli,i imao sam 30godina.
Sva tezina zivota se slomila preko mene,prije 6 mjeseci me je ostavila zena,otisla je s nekime starijim biznismenome kod kojeg je navodno radila,firma sto radim u njoj totalno losa,vec godinu dana nisam plate dobio,jedva prezivljavam.
Radim na gradjevini fizicke poslove da bih uspio platiti garsonieru od 150 eura mjesecno i imati za duhan i kruh.
Tako jednoga četvrtka dobijem poziv od tetke iz Bosne,da bi sutradan dosla do mene,pa ostala preko vikenda,jer u ponedeljak bi trebala za Austriju.
Rekao sam naravno,samo navrati,ja cu tf cekati na stanici.
Bila je to sestra od moje mame,imala je 46 godina,vrlo maloga rasta,i kratke crne kose.Inace je udovica vec 10godina,i zivi u Austriji sa sinome.
Nije bila zena za pohvaliti.Volila je tracati o svakome,pa mi je to bila jos jedna muka vise preko svega.
Nisam imao niti felera u dzepu,a morao sam je ugostiti na dva dana.Uzela me panika,cijelu noc nisam spavao,a sutradan sam isao raditi.Nisam imao niti na telefonu para da koga nazovem i pozajmim barem 50eura.
Sutradan sam otisao u radionu gdje sam radio do dva sata,i odmah se uputio kod gazde i objasnio mu situaciju.Obecao je do kraja dana nesto smisliti.Donio mi je 400kn,pa hajd jebi ga barem nesto,kupio sam par stvarcica i sacekao tetku na stanici.
Dosla je sva zivcena kako joj je dosadila voznja i otisli smo do stana.Vecerali smo piletinu sto sam napravio,podugo razgovarali o svemu,zatim sam joj rekao da cu ja spavati na duseku na naduavanje a ona na krevetu.
Ma sta ti je,rekla je lezi tu,sta fali gledaj koliki je krevet,moze jos dvoje leci.
Lezali smo gledajuci tv i ja sam brzo zaspao posto predhodnu noc nisam spavao.
Probudio sam se u pola tri ujutro i otisao na wc,zatim sam se vratio leci.Lezao sam onako i piljio u prazno u mraku,zatim sam se okrenuo na bok prema tetki. Ona je spavala tvrdime snom,lezeci na ledjima.Spavala je u nekoj spavacici zelene boje a ja u sortsu.U jednome trenutku se je okrenula prema prozoru,i okrenuvsi svoju guzu pravo prema meni,tj prema mome stomaku.
Kako je zena otisla nisam imao sexa uglavnom zbog financijske situacije,pa sada sam imao golu zensku guzu par cm od kurca koji je vec skocio,ipak mi je to bila tetka,ali reakcija je bila takva.
Izvadio sam kurac iz sortsa onako malo da viri,zatim sam sam praveci se da spavam prebacio ruku preko njene napola otkrivene guze.Poceo sam milimetar po milimetar polako ko fol u snu spustati ruku prema njenoj picki.Kada sam dosao do nje kroz gacice sam osjetio njenu toplinu.
Sad je dosao najtezi dio posla,trebao sam zavuci ruku ispod gacica da je ne probudim.Borio sam se sa svojim disanjem jer sam bio previse napaljen.Sreca gacice su joj bile extra elasticne,pa su mi lijevi prsti lagano sa strane usli pod njih.Jos samo da se spustim do picke i evo ga,sad sam ruku drzao na njenoj picki,koja je bila tako glatko obrijana i topla.Mislio sam ako se probudi reci da je to u snu i izviniti se.Lagano sam,vrlo lagano trljao prstima o ulaz u njenu picku,boreci se strahome i uzdisajem svojime.
Odjednome me je tetka uhvatila za ruku,i cvsto je prislonila na picku izbacivsi mi svoje guzove jos vise kao da mi daje znak dopustanja da nastavim igru. Malo sam se umirio,ali pod njenim pritiskom mi je prst usao u njenu vlaznu picku,osjecaj je bio bozanstven. Lagano sam izvadio kurac skroz iz sortsa,i prisao s njim na ulaz picke,zatim polako sam makeo njenu ruku,pa svoju i stavio glavic na ulaz.Lagano sam ga stavio u vrucu i mokru tetkinu picku,nakon nekoliko sekundi sam svrsio u nju veliku kolicinu sperme.Nisam ga vadio neko vrijeme dok nije pao skroz.
Onda sam je zagrlio i zaspao.
Ujutro me je bilo toliko sram,ali ona se je normalno ponasala kao da nije bilo nista. Sutradan to nisam ponovio,a u ponedeljak sam je otpratio na stanicu,ali mi uopce nije davala nikakav znak da li se sjeca cega.
Ni Dan danas neznam da li je spavala ili je glumila da spava,iako je od toga 6 godina...a nije ni važno
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Šteta

Nije bilo kasno kada su izašli sa splava i pošli kući, možda desetak sati.. popeli su se uz Savski nasip i krenuli niz betonsku stazu prema parkingu. Nisu stanovali daleko, ali je ona insistirala da idu kolima. Žalila se da se oseća umorno, ali i da joj se ide na piće kao nikada ranije. On se pobunio jer mu nije odgovaralo da strahuje od saobraćajaca zbog flaše piva, pa je ipak nevoljno pristao.
   Bili su stariji bračni par, on 51, ona 48. Retko su izlazili iz kuće i ovo im je bila neobična situacija. Stigli su i da se sporečkaju jer je ona za to kratko vreme halapljivo slistila dva piva i odmah počela da zapliće jezikom. Jedva ju je odgovorio od trećeg, svestan da bi je to dovelo do pravog pijanstva.
   Seli su u kola. Startovao je motor. Vozilu ispred njega su bila upaljena poziciona svetla, a iz auspuha je izlazio dim. Pretpostavio je da i oni planiraju da se isparkiraju pa je strpljivo čekao da to i učine, da se ne guraju. Ali kako se nisu pomerali, ubacio je u prvu, smotao volan i polako krenuo. Istog trenutka krenuše i oni i to unazad. Tresak je bio popriličan.
   Smesta je izašao – jedan far mu je bio razbijen. Na drugim kolima nije bilo vidljivih oštećenja. Zadubio se u pregled i ne primećujući drugog vozača koji je pored njega radio isto.
   - Jebote, ulubio si mi lim!
   Pogledao ga je – nizak, mršav klinac koji teško da je bio punoletan.
   - Kako misliš ulubio? Ništa se ne vidi. I što si koji kurac krenuo unazad?
   Klincu zadrhtaše usne. Bile su nekako čudno debele i ružno su štrčale na njegovom mršavom, bledom licu. Pomislio je da će mali da zaplače. Maznuo ćaletu kola pa se sad usrao od straha.
   Mali medjutim pisnu tankim, histeričnim glasom:
   - Sjebo si mi auto, some matori!
   Gledao je malog u čudu, a onda začuo pijani glas svoje žene. Obilazila je auto kao furija:
   - Šta je klinci, jel ima nekih problema, nešto vam nije jasno, a? – glumila je mangupa, verujući da neko stvarno u to može da poveruje, nesvesna koliko smešno zvuči. Celog života je pokušavao da je od toga oduči, ali nije vredelo.
   Sada su automobil zagledala još dva klinca, jedan obrijane glave i gojazan, a drugi nekako bezličan, hladnih očiju i bezizražajnog lica.
   Mali vozač zadrhta celim telom, maši se za pojas i izvuče pištolj, pa cevkom udari čoveka po glavi. Ovaj se zanese i ostade na nogama samo zahvaljujući tome što se uhvatio za otvorena vrata. Pored oka mu curnu tanak mlaz krvi.
   - Pucaću mu u stopalo, ne, ne, u koleno! – pištao je mali, mašući pištoljem.
   - Rokni ga bre u glavu – ohrabrivao ga je bezlični, pa povukao dugačak cim iz džointa koji mu je dogorevao medju prstima.
   - Džemo, stani! – oglasio se bucko. – Fuksa te pali, brate, veruj mi. Jebeš to. Makni cevku. Fuksa sere.
   Čovek se zagledao u ženu, opipavajući bolno mesto. Ona se, shvativši situaciju, zaledila na mestu na kojem je stajala.
   - Vidi bre šta je uradio, ima da ga roknem, razumeš me Čile, prijatelj si mi. Ima da ga roknem, čuješ bre!
   - Ne, Džemo! – Čile se približio malom i stegao mu rame, kao da saučestvuje u njegovom bolu. – Koj će ti to kurac? Uradićemo mu nešto bolje.
   - Šta bre da mu uradimo, šta sereš, šta je bolje od rokanja?
   - Pa evo, brate, jebaćemo mu ženu.
   Onaj bezlični, Fuksa, se zakikota. Mali je blenuo u gojaznog pajtaša.
   - Da jebemo matoru? Jesi poludeo?
   - Pa on voli da jebe matorke – dobaci Fuksa, cerekajući se, pa opsova odbacujući džoint koji mu je opekao prste.
   - Volim, što da ne volim, odlična je fora. A ova matorka uopšte nije loša.
   Sva trojca se zagledaše u nju, procenjujući je. Oniža crnka, još uvek dopadljivog lica, krupnih, tamnih očiju. Odeća koju je nosila, široka majca i tri četvrt pantalone, nije bog zna šta otkrivala, ali se videlo da još uvek ima figuru.
   - Ne znam. – Džemo se premišljao. Onda mu je sinula spasonosna ideja. – Svuci pantalone i gaće da ti vidim dupe.
   Obratio se potom prijateljima:
   - Volim dobro dupe. I butine da su sočne. Ako je tu negde, može, što da ne.
   Muž i žena su nepomično stajali, prateći raspravu, sledjeni. Nigde u okolini ni žive duše
   - Šta čekaš kurvo! – ciknu Džemo.
   Žena se prenu i poče da užurbano, drhtavim rukama, otkopčava pantalone. Nikako da protuti dugme kroz prorez, Uspevši, okrete im ledja i svuče pantalone i gaćice jednim potezom, do ispod kolena.
   - Digni majcu, ništra se ne vidi!
   Poslušno je zadigla majcu. Na uličnom svetlu bljesnuše njeni beli guzovi, poprilični, obli i još uvek čvrsti. Butine joj nisu bile idealno zategnute ali su i dalje imale ženstven oblik. Video se i deo struka, koji se sužavao iznad kukova, tako da se mogla zapaziti linija oblina svojstvena zrelim i još uvek dobro gradjenim ženama. Njen muž je fascinirano gledao, kao da je tek sad, na ovaj način, postao svestan koliko je poželjna.
   - Ne znam...- bio je skeptičan Fuksa.
   - Ako nećeš da je jebeš, može da ti puši. – predložio je Džemo, koji se izgleda zagrejao za ideju. – Gde ćemo je, ovde?
   - Ne, bre! – umešao se Čile. – Matorci su mi na putu, idemo kod mene.
   Oduzeli su im mobilne. Nju su smestili u Džemina kola, a druga je vozio Fuksa, sa njenim mužem na suvozačkom mestu. Čiletov stan je bio jedva pet minuta vožnje odatle.
   - Da ga vežemo? – pitao je Fuksa kada su ušli u stan. Vezali su mu ruke iza ledja i zalepili lepljivu traku preko usta. Ona je stajala sa strane, nepokretna.  Naterali su ga da sedne na pod, u ćošku dnevne sobe, pa posedaše na trosed i fotelje, otvorivši po pivo.
   - Šta čekaš, skidaj se! – Zapovedi joj Džemo.
   - Nemojte...- tek sad je došla do glasa. – Pustite nas, molim vas.
   Džemo poskoči, pridje joj u dva koraka i opali šamar. Zanela se i zamalo pala.
   - Pričaj samo kad ti se kaže!
   Shvativši situaciju, ona ponovo skide pantalone i gaćice, pa majcu, ostavši samo u belom brushalteru u kojem su joj sise izgledale prilično dobro i izdašno. Medjunožje su joj prekrivale crne, kovrdžave dlačice.
   - Ima stomačić – prokomentarisao je Fuksa. – I ne brije pičku. Ti si, Čile, bolestan.
   Čile ju je gledao gutajući pljuvačku. Njemu se svidela.
   - Ti si Fukso peder. Jel te bije neko po ušima da je jebeš?
   Fuksa ga je zamišljeno gledao. Lice mu je i dalje bilo bezizražajno, ali je izgledalo kao da nešto računa.
   - Gde tvoja keva drži veš? – najzad je upitao.
   - Šta će ti? Da drkaš na njene gaćice?
   - Ne seri! Lepo sam pitao.
   - E, Nemoj da se pališ.
   - Ma mogu i sam da nađem. – Fuksa je ustao i pošao da traži spavaću sobu. Čile se za trenutak premišljao da krene za njim, ali ga je gola žena u sobi odvratila od daljeg komplikovanja. Ustao je i počeo da se skida. Ubrzo je i on bio go. Nije bio obrijan samo po glavi – oko ukrućenog kurca koji je štrčao ispod salastog stomaka nije bilo dlaka, kao ni na neobično tamnim mudima. Krupan glavić mu se jarko crveneo od navale krvi i presijavao već podmazan od uzbuđenja. Gegavo joj je prišao. Obrazi su mu se zarumeneli, a čelo orosilo znojem. Spustio joj je šaku na sisu, preko brushaltera, i blago stisnuo.
   - Nije nešto čvrsta – prokomentarisao je. Ona ga je, ubledela, pogledala odozdo, niža od njega gotovo za dve glave.
   - Uhvati me za kurac – naredio joj je.
   - Molim te, nemoj... – govorila je tiho, da je ne čuje nervozni kepec. – Ti si dobar momak, nemoj ovo da radiš. Ako hoćeš, naći ćemo se ti i ja, sami. Pusti nas da idemo molim te.
   Ponovo ju je uhvatio za sisu, ovaj put jače, i počeo da je gnječi.
   - Vidiš mi kurac?
   Pogledala je u dignutu budžu, pa u njega, ne shvatajući.
   - Dignut je, razumeš? Šta predlažeš, da ga izdrkam?
   - Ako ti ja sad izdrkam, pustićeš nas? Doći ću još noćas, ako hoćeš, kad ovi odu.
   - Dođi ovamo – uhvatio ju je za mišicu i povukao ka trosedu. Seo je, a nju naveo da klekne na trosed pored njega. – Ajde mi sad lepo puši, onako, slasno, sisaj ga kao bombonu, razumeš?
   Raširio je noge. Kurac mu je štrčao ispod istaknutog stomaka. Ona ga je molećivo gledala, još uvek se nadajući spasenju.
   - Dobro ga popuši, pa ćemo da vidimo.
   Pokušao je da zvuči iskreno, ali mu je lice bilo napeto od želje, oznojeno i rumeno.
   Shvatajući da nema izbora, spustila se na laktove. Levom rukom ga je uhvatila za kurac i uzela ga u usta.  Zagrcnula se usisavajući masivni glavić, zgađena, ali se nekako suzdržala i počela da ga sisa, polako se njišući gore-dole. U tom položaju dupe joj se izdiglo i privuklo Čiletov pogled. Uživajući, kurca smeštenog u toplinu njenih usta, prešao joj je šakom po leđima i došao do pukotine na dupetu.
   - Ne diraj me – prekinula je sisanje i pokušala da se uspravi. Grubo ju je pritisnuo nazad na kurac.
   - Sisaj, pička ti materina! Diraj me po jajima i radi jezikom, jesi čula!
   Prsti joj pritisnuše šupak. Ona poče da se migolji, ali je on snažno šljepnu po dupetu, koje se odmah zacrvene na tom mestu. Zabolelo ju je i ona ga smesta posluša, ponovo obuhvatajući usnama zabalavljeni kurac i prelazeći mu prstima po otvrdlim mudima, Počela je da ga sisa palacajući jezikom po vrhu, prstima mazeći muda.
   Čile je ponovo šljepnu po dupetu. Dopalo mu se kako joj se meso zatalasa od udarca i kako se u tom trenutku ustima nabije na njegov kurac. Ponovio je isto još nekoliko puta i uskoro joj se zadnjica sva crvenele. Onda poče da joj gnječi to debelo meso, prelazeći povremeno na sočne butine. Zabacio je glavu, uživajući. Prsti mu u jednom trenutku zađoše među njene noge, pravo u dlakavu pičku. Bila je vlažna.
   - Prijebalo ti se, a?
   Umesto odgovora, ona poče još senzualnije da mu sisa, nadajući se da će ga tako dovesti do svršavanja. On nastavi da joj čeprka po pički. Pobunila se migoljeći dupe, on je za opomenu uštinu za butinu, pa joj ponovo šakom poklopi pičku. Srednjakom joj zađe u otvor i poče lagano da ga uvlači i izvlači, masirajući joj ostalim prstima bucmaste usmine i klitoris. Osetio je da njeno sisanje postaje neravnomerno, kao da gubi koncentraciju – znak da se nadražila, da možda i svršava, jer mu je na momente sisala krajnje grčevito, pa joj je odmah potom kurac kotovo ispadao iz usta, a onda bi ga ponovo zgrabila i užurbano sisala, stiskajući mu prstima muda i koren kurca.
   Uhavtio ju je za glavu i podigao sa kurca.
   - Kaži, koliko ti se jebe?
   Njegovo ugojeno lice, obliveno znojem, imalo je upitan izraz. Molećivo ga je gledala.
   - Molim te... P..pusti da završim...
   - To će tvoja pička da završi – uhvatio ju je za mišicu.
   - Ne, molim te, molim te... – zacvilela je, ali je on povede sa troseda i natera da legne na tepih, pred muža koji je, vezan i nepokretan, netremice posmatrao svaki delić scene.
   Legavši, ona skupi noge, savivši ih u kolenima i obgrlivši ih rukama, braneći pristup svojoj pički. Čile je stajao iznad nje, tamno crvenog, nabreklog glavića.
   - Raširi noge.
   Nemo je odmahnula glavom. Čile udari njenog muža šakom po glavi, tačno preko rane, a ovaj se preturi.
   Ona odmah pusti noge i široko ih razmaknu, nudeći mu svoju već spremnu i otvorenu pičku.
   On se spusti na kolena pa poleže po njoj, prekrivajući je svojim gojaznim telom. Muž je, i dalje ležeći na podu, imao direktan pogled na njegovo debelo, rumeno dupe koje se smeštalo tačno među široko razmaknute noge njegove žene.  Debeljkov glavić je njuškao među vlažnim usminama, lako našao put i polagano uronio. Popriličan, debeo kurac, ulazio je lagano, centimetar po centimetar u pičku koja ga je spremno dočekala. Tamna, obrijana muda ubrzo  nalegoše na žensku zadnjicu koja je podrhtavala. Ceo je bio u njoj.
   Debeljko ostade nepokretan i uhvati je sa obe šake za glavu, okrećući joj lice prema svojem. Žmurila je.
   - Pogledaj me.
   Otvorila je oči.
   - Jel ti lepo?
   Ćutala je, pritešnjena njegovim masivnim telom i nabijena na popriličan kurac.
   - Čuješ šta te pitam?
   Razmišljala je šta da kaže. Inat joj neće pomoći.
   - Lepo mi je.
   - Šta hoćeš da ti radim?
   - Jebi me. Jel to hoćeš da ti kažem?
   Čvrknuo je prstom po glavi.
   - Možeš ti to bolje. Oću da osetim strast.
   - Jebi me... - pokušala je da zvuči molećivo. To joj, doduše, nije bilo teško. Stvarno je želela da počne da se pokreće, ne zato što joj se on sviđa, niti što joj se sviđa način na koji je do svega došlo, nego zato što su stigli u fazu u kojoj bi se jebala sa svakim.
   -  Ponavljaj, sa više strasti.
   - Jebi me, jebi me, jebi me – Ponavljala je dok joj je on, ritmički, sporo, nabijao kurac.
   - A stenjanje, uzdasi? – premestio je šake na njene sise i čvrsto ih stegao pa počeo da ih gnječi, izvlačeći istovremeno kurac gotovo do kraja, pa joj ga sjurujući do jaja, radeći to metodično i bez žurbe.
   Celog života se jebala ćutke, ali je sada počela da ispušta kratke uzdahe i sitno, tanko cviljenje. Noge joj se podigoše u vis pa su joj se pete klatile u ritmu jebanja.
   Čile poče da rokće i da joj sve snažnije nabija, cimajući je po tepihu. Kurac mu je ubrzavao i sad ju je cepao bez milosti, a njeni uzdasi i kmečanje postadoše dublji i snažniji. Svršavala je, zaboravljajući gde se nalazi i šta se dešava. Kada joj se zabio i počeo da ubrizgava spermu, duboko u nju, nepravilno se trzajući, ona je svršila već desetak puta.
   Odležao je na njoj kratko vreme, oklembešen, pa se podigao, ostavljajući je raskrečenu, i otišao u ve-ce.
   Ona sede sa zakašnjenjem i skupi noge, izmedju kojih je curkala beličasta masa. Lice joj je gorelo dok je pogledom trađila pogled svog muža. On je i dalje ležao na podu gledajući je netremice.
   Nervozno je u brushalter vratila sisu koja joj je ispala, pa uklonila pramen kose sa očiju. Osmehnula mu se kao krivac.
   - Svršila sam, ali nisam želela. – glupavo je izjavila, kao da ima potrebe da nešto objašnjava.
   - Ajde na pranje, kurvetino! – Džemo prekide idilu trenutka. – Isperi se dobro, jesi čula! A ti sedi, šta ležiš tu koj kurac!
   Po povratku iz ve-cea malijoj naredi da legne na trosed i raširi noge, pa poče da se skida. Uskoro je stajao go ispred nje, dignutog kurčića, srednje dužine, ali tankog. Bio je sav kržljav, tankih nogu i mršavog dupeta. On se nije brijao oko kurca, ali nije ni imao bog zna šta da obrije, jer je prirodno bio gotovo ćosav.
   Bez reči joj se smestio među noge i odmah počeo da pumpa. Ona još malo raširi noge, podigavši jednu na naslon troseda, jer su je žuljali njegovi mršavi kukovi. Pri svakom zabadanju čulo se šljepkanje stomaka o stomak,ali je i njegov tanak kurčić doprinosio šljapkajući po već jebanoj vagini. Mali je stenja i jednom rukom je krvnički stezao za sisu koju je iščupao iz brushaltera. A onda je stao.
   - Digni noge visoko i još ih raširi.
   Posluđala je ne shvatajući šta hoće, a onda osetila pritisak glavića na čmar.
   - Neću! – panično je uzviknula. To ni mužu nije dopuštala. Ali, jebač je uhvati za kosu i snažno povuče.
   - Nećeš, je li ? – siktao je. – Vidiš onu pivsku flašu? Oćeš nju da ti uguram, a?
   - Ne, molim te...- prostenjala je, trpeći bol. I dalje ju je čupao za kosu. Ponovo je podigla i raširila noge, a on poče da pritiska glavićem. Čmar popusti i on ugura svoj, srećom tanak kurac do kraja, nemilosrdno joj se zabadajući. Onda se malo pridiže, uhvati je šakama za članke raširenih nogu i poče da je jebe u dupe, sikćući na nju.
   - Evo ti, kurvo, sviđa ti se, a, jel te dobro jebem, a? Dal ti dobro jebem ženicu, a? – sada se obraćao njenom mužu. Počeo je da ispušta neke histerične zvuke zabijajući joj se ponovo i ponovo, dok se ona uvijala na trosedu, ne navikla na takav snošaj. Ako je sa debeljkom svršavala, sada je samo odbrojavala sekunde, raširena i nabodena u dupe, čekajući da se karanje završi.
   Na svu sreću nije dugo izdržao – ispraznio se u nju nabijajući se kratkim, nervoznim trzajima, pa ga naglo izvukao i odjurio da se opere.
   Ona se previ na bok očiju punih suza. Gledala je u muža tražeći utehu. On joj je nemo uzvraćao pogled, onemogućen da joj bilo šta kaže.
   - Lepo. I to je gotovo. Sada je moj red.– Fuksa joj pruži neku kesu. – Idi u kupatilo i obrij dlake sa pičke. I obuci ovo iz kese.
   Uskoro su njih trojca sedeli, gustirali pivo i prepričavali događaje. Čekali su je nekih dvadesetak minuta. Najzad se pojavila. Bucmasta pička joj je sad bila bez dlaka. Na sebi je imala crni brushalter i crne samodržeće čarape.
   - Od tvoje keve – Fuksa objasni Čiletu.
   Sva trojca su, međutim, bili iznenađeni kako je sada izgledala još jebozovnije.
   - Dobro si ovo smislio. Moraću opet da je karam. – izjasni se Čile.
   - Posle mene matori. Ja sam na redu. Dođi ovamo! – obratio se njoj. Naterao ju je da klekne ispred muža i da mu otkopča šlic i izvadi kurac. Bio je ulepljen spermom.
   - Ej, matori je svršio. I njemu se svidelo. – veselo je objavio Fuksa. – Ajde ga sad lepo obliži i počni da mu pušiš.
   Ona je zapanjeno gledala muža, još uvek ga držeći za mlitav kurac. Svršio je gledajući kako je jebu? Možda dok joj je onaj idiot cepao dupe? Trpela je najgore poniženje u životu, a on je svršavao? Bila je van sebe od besa.
   - Šta čekaš! – opomenu je Fuksa, već spuštajući donji deo trenerke na kolena.
   Ona spusti glavu i uze muževljev kurac u usta, istrćivši dupe u vazduh. Fuksa kleknu iza nje i prodžara kurcem po ulazu u pičku. Ona proturi ruku između nogu, uhvati ga za kurac i namesti na otvor, a on skliznu u nju, grabeći je za bokove. Počeo je da je jebe polako, nabacujući je na muževljev kurac, koji u njenim ustima poče ponovo da očvršćava. Počela je šumno da diše i ispušta grčevite zvuke.
   - Aaaaa... – ječala je, svesna da sada ima pravo da uživa. Uostalom, celog života je zamišljala sebe u ovakvom položaju, pa što sada ne bi uživala u ostvarenju maštarija.
   Fuksi se očigledno svidela situacija. Jebao ju je lagano, ne žureći da svrši. Mesio joj je bokove, dupe, butinu sa koje se čarapa srozala.
   Svidelo mu se i što ona uzvraća, vrpolji dupetom i uvija kukovima. Prava kurva, komentarisao je, klizeći joj u mokru ribu.
   Kepec donese kameru, skide lepljivu traku sa matorčevih usta i oslobodi mu ruke, pa poče da snima trio u akciji. Muž je ćutao i gledao kako se ženino dupe pred njim  talasa svaki put kada bi se Fuksa zabio. Kurac obuhvaćen njenim toplim ustima je reagovao sam od sebe i ponovo je svršio, pravo u njena usta, što mu nikada ranije nije dozvolila. Mirno je progutala i nastavila da ga sisa, mjaučući pod naletima Fuksinog kurca. Kada se najzad i Fuksa istovario, oni dopustiše mužu da sedne u fotelju i čak mu dadoše pivo. Zahvalno je otpio dugačak gutljaj.
   - Svidelo ti se kako ti jebemo ženu, a? – interesovao se Čile.
   On je ćutao i gledao pred sebe. Ona se vratila iz kupatila, pošto je treći put te noći ispirala spermu iz sebe i sede na trosed, zagledavši se u muža.
    - Svršio si? – kratko ga je upitala.
   - A ti? – uzvratio je pitanjem.
   - Mene siluju, a ti svršavaš – i ona je otpila gutljaj.
   - Hoćeš da kažeš da ti nisi? – bio je uporan.
   - Slobodan si.
   - Molim?
   - Idi kući.
   Gledao ju je ljut i iznenađen. Ona susti šaku na Čiletov šlic i uhvati ga za kurac preko pantalona. Njen muž tek tad shvati poruku. Ustade i izađe iz sobe, besan. Stajao je u hodniku pred izlaznim vratima, premišljajući se. Pošao je nazad u sobu.
I opet stao. Ona nije gubila vreme. Već je bila u poluležećem položaju, pušeći Čiletov kurac, raširenih nogu, pred kojima se kepec svlačio, A Fuksa sve snimao kamerom.
   Okrenuo se i otišao kući.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Žurka

Sve je počelo prilično glupavo – neki klinci iz bloka, koje znamo godinama, zamolili su mene i moju ženu  da glumimo roditelje na žurci koju su spremali. Pozvali su gomilu ribica i utvrdili da se mnoge nećkaju, bojeći se onog što bi se moglo desiti kada u stanu nisu i roditelji. Što me uopšte nije začudilo – nisu to bili neki uzorni klinci, daleko od toga, gotovo svi su bili u navijačkim grupama i bavili se sitnim kriminalom. Ali, znali smo ih od malih nogu, uvek su nam se srdačno javljali, mene su stalno zapitkivali za savete oko kola, motora i njihovog održavanja. A mojoj ženi su se divili jer, iako u godinama, i dalje je bila zgodna i poželjna.
   Ne znam zašto smo pristali na takvu budalaštinu – možda zato što moja žena stalno vodi politiku ne zameranja, sa svima treba da budemo dobri, pogotovo sa klincima iz kraja. Uz to, stalno mi je zamerala kako sam nefleksibilan, nepokretan, nikad nizašta nisam spreman, i tako dalje. Bilo kako bilo, te smo se večeri našli u momačkoj sobi u nepoznatom stanu, pijuckajući piće i blenući u film na kompjuterskom monitoru. Ostatak stana, a posebno spavaću sobu, klinci su namenili svojim aktivnostima, za koje su se danima oštrili. Nisu bili bučni, ne želeći da privuku pažnju komšiluka, nije im bilo u planu napijanje i urlanje, kao obično, nego neke malo drugačije radnje.
   Negde na pola filma moja žena odluči da im se nakratko pridruži, da izvidi šta se dešava. Po prirodi je radoznala, a još više od toga je sklona da se prikazuje kao mladalačka osoba. Ona ume da bude infantilnija od bilo koga i da se među mladim svetom ponaša kao najnezrelija.
   Došla je pred kraj filma, sva zajapurena.
   - Šta ti se desilo? – pitao sam, iskreno iznenadjen.
   - Morala sam da im podignem atmosferu. Kad sam ušla, svi su sedeli i ćutali. Eno, sad svi igraju.
   Progundjao sam nešto podrugljivo i nastavio da gledam kraj filma.
   - Ribe su im nikakve – dobacila mi je, ispijajući gutljaj. Učinilo mi se da pomalo zapliće jezikom. – Videćeš, niko tu nikog neće kresnuti.
   - Baš sam se zabrinuo.
   - Da su pametni, pa da me lepo zamole. Ja bih im svima bila dovoljna.
   Više nisam mogao da pratim film. Zaprepastila me je tom izjavom ali me je, neočekivano, i uzbudila.
   - Ti bi se kresala sa njima?
   - Što da ne? Sa svima bih se jebala. Valjda me poznaješ?
   Da, poznajem je, znam da to voli više od svega. Ne bi joj bilo prvi put da se daje bez ustezanja, ali ne odkad smo u braku. A u braku smo već veoma dugo.
   - Pa šta ćemo? Hoćeš da se jebeš?
   - Videćemo. – pogledala me je zagonetno.
   - Tebi je ta atmosfera izgleda udarila u glavu.
   - Trebao si da vidiš kako me gledaju. Klinke su poludele od ljubomore.
   - A ti si se nadražila.
   - Kao da meni mnogo treba da se nadražim.
   Zaćutao sam osećajući kako mi narasta neko čudno uzbudjenje. Kada sam opet progovorio, glas mi je bio promukao.
   - Znači, jebaćeš se?
   Uputila mi je dug pogled, koji je svetlucao od alkohola.
   - Jel bi ti voleo da se jebem?
   - Jel bi ti volela da se jebeš?
   - Znaš da bih.
   - Onda nemam ništa protiv.
   Izazovno mi se osmehnula i protegla se na ležaju. Tek sam tad primetio da je obukla seksi čarape, kada je čipkani vrh izvirio ispod suknje.
   - Idem još malo da dižem atmosferu. I da razmislim koga da izaberem.
   Ostavši sam ispio sam čašu na eks. Ruka mi je pomalo podrhtavala. Gadno sam se uznemirio. Jesmo mi hiljadu puta zamišljali svakakve perverzne situacije, makar smo na rečima bili slobodni, ali smo u praksi ostali verni jedno drugom. Umela je ona i da stvori situaciju u kojoj nisam bio siguran šta se dešava, da li flertuje sa nekim ili me samo pali, medjutim ovo mi je sad delovalo isuviše stvarno. Prilično glupo, a opet realno. Doduše, i gluplje situacije su mi svojevremeno delovale realno, pa se ispostavljalo da je samo grejala atmosferu za naše intimne trenutke.
   Opet je nije bilo čitavih pola sata.
   Kada je najzad ušla u sobicu, lagano se zanosila.
   - Sediš tu kao pička, a klinci me drpaju za dupe.
   Zinuo sam da nešto kažem, ali sam shvatio da ne znam šta. U isto vreme sam shvatio da je gotovo pijana, čim ima tako agresivan smisao za šalu.
   Izazovno me je gledala sa ležaja i protezala svoje seksi noge.
   - Znaš šta mi je jedan od klinaca rekao? Da svi oni već godinama drkaju misleći na mene.
   - Oni bi drkali i na babaseru.
   Nije se dala uvrediti, mada sam baš to nameravao. Osmehnula mi se, obliznula usne i nesigurno ustala.
   - Hoću da me jebeš – sela mi je u krilo i gurnula mi jezik  u usta. Uvek sam mrzeo kada je tako napadna. Jedva sam je odvojio od sebe. Odjednom sam bio ljut. I zbog njenog pijanstva, i zbog izjave o drkanju, a najviše od svega što sam postao sasvim ubedjen da je ponesena atmosferom i da je spremna stvarno da se pojebe sa nekim, ili čak i sa svima. Uvek sam bio ljubomoran i to sa razlogom – kada smo bili klinci otišla je na neku žurku i prevarila me. Tokom celog braka se nije desilo ništa slično, ali sam ja to uvek očekivao i vremenom počeo i da priželjkujem, verovatno osećajući da je bolje da se desi ono čega se plašim, pa da znam na čemu sam, nego da se neprekidno pribojavam i strahujem.
   - Napalila si se na klince, na to što si glavna riba medju njima. Idi pa se s njima jebi. – prosiktao sam.
   Pogledala me je zapanjeno, mračnim  pogledom, a onda mi naglo iskočila iz krila i izletela iz sobice, zalupivši vrata.
   Zapalio sam cigaru i sipao novo piće, iako mi ga je već bilo dosta. Drhtao sam od besa – mrzeo sam njeno ponašanje kada je pripita, a sada ga je baš preterala.
   Sa druge strane, bilo mi je jasno da sam pogrešio. Sve je ovo ipak bila provokacija niskog intenziteta, a ja sam reagovao krajnje grubo. Još gore od toga je što ona, pogotovo kada je pod gasom, ume da odgovori nesrazmerno uvredi...
   Zgnječio sam cigaru i izašao iz sobice. Prošao sam kroz mračno predsoblje i ušao u dnevnu sobu, u kojoj je bilo vruće i slabo osvetljeno, i umešao se u gužvu.
   Odmah sam je spazio, što i nije bilo tako teško jer se nalazila u centru pažnje. A bila je u centru pažnje jer je igrala na sredini sobe, izazovno uvijajući oblim kukovima i trljajući butine jednu o drugu. Poznavao sam taj njen način igre – puno puta sam ga gledao i svaki put me je time napalila. Igrala je polako, senzualno, kao da hoda po jajima, ili bolje rečeno, kao da se polako i pažljivo nabija na kurac. Igrala je obećavajuće, kao da će dati svoje obline i medjunožje čim se igra završi.  Klinci, siguran sam, nikada nisu videli takav način igre. A posebno ih je izludjivalo što im se tako prikazuje zrela i iskusna žena. O kojoj su godinama maštali.
   I shvatih – ako ovde večeras neko bude jeban, to će biti moja žena. A ona je na to, po svemu sudeći, potpuno spremna.
   Oko nje se tiskao čitav čopor i pomno pratio kako joj se suknja zadiže i otkriva popriličan deo butina, sve do čipkanih završetaka čarapa. Neki od njih su, naizmenično, pokušavali da joj je još više zadignu, našta je ona koketno reagovala i povlačila je na dole, nastavljajući da igra, kao da je to normalan deo plesa. Čuo sam par njih kako zažagreno dobacuju:
   - Skini suknju! Skini suknju!
Prisutno je bilo još samo par devojaka koje su se nelagodno došaptavale i očigledno se spremale da ispare. Što su i učinile kada je jedan od klinaca otkopčao suknju moje žene i strgao je na pod. Ona je tada zastala sa igranjem, ali je ceo hor povikaao:
   - Igraj, igraj!
   Za trenutak se kao premišljala, a onda nastavila da se uvija, onako u gaćicama, seksi čarapama i uskoj majci u kojoj su joj, inače pomalo opuštene sise, sada stajale kao nabrekle bombe. I gaćice su bile čipkane i providne, pa ništa nisu ni sakrivale. Pogotovo ne bi mogle da sakriju njeno poprilično, oblo dupe, kojim je ona umešno vrtela pred zapenušanim klincima.
   Tu mi je prekipelo – umešao sam se u gužvu, zgrabio je i počeo da je vučem, obgrlivši je da bih sakrio belo meso njenog dupeta. Ona je, shvativši da sam to ja, na trenutak splasnula i dozvolila da nastavim sa svojom namerom. Probijajući se kroz gužvu spotakao sam se i mi se strovalismo na trosed. Uhvatio sam je za ruku, nameravajući da nastavim posao, ali mi je ona besno istrže:
   - Šta to radiš? – gotovo je viknula na mene, zaplićući jezikom.
   - Šta radim? – zbunio sam se. – Šta ti radiš, idiote!
   - Ono što si mi ti rekao da radim.
   - Šta sam ti bre rekao? Da praviš budalu od sebe?
   - Ne, nego da se jebem. I sad mi se, vidiš, prijebalo.
   Zanemeo sam. Krv mi je navrla u lice, a bes pomutio razum. Prosiktah joj na uvo:
   - Pa jebi se onda, kurvo! – i ustadoh sa troseda, ostavljajući je tamo.
   Hteo sam da izađem, ne iz sobe, nego iz stana i zgrade i da odem u tri pičke materine.
   Ipak, ostadoh u hodniku ispred stana i naslonjen na gelender zapalih cigaru. Morao sam da dodjem sebi.
   Iz stana su dopirali zvuci muzike i žagor. Uvlačio sam dim duboko u pluća i piljio u vrata, svestan da se ona, iza tih vrata, možda već sad stvarno jebe.
   Na tu pomisao klecnuše mi noge. Rekoh poluglasno: „Pa nije valjda luda da to stvarno uradi“. Ali, onda se setih da je gotovo pijana, polugola, i da sam je gadno uvredio.
   Zgnječih cigaru i vratih se u stan. Odmah mi postade jasno da se žagor poprilično utišao – čula se uglavnom muzika i tek po neka razmenjena reč.
   Niko nije registrovao da sam ušao u sobu. Stajali su u polukrugu oko troseda i gledali scenu na njemu. A video sam i ja: nju kako, sada bez gaćica, sedi i sisa kurac klincu koji kleči ne trosedu sa njene desne strane, a klincu koji sedi sa leve lagano drka nabreklu kurčinu, dok joj on mrsi prstima po pički izmedju širom razmaknutih nogu.
   Sisala je polako, sa uživanjem, zatvorenih očiju, lagano pomerajući glavu napred-nazad. Nakarminisane usne su joj klizile po ukrućenoj kari, a obrazi bili uvučeni od siline kojom mu je sisala.
   Njena bela šaka je čvrsto stiskala kolac drugog klinca i polako mu pomerala kožicu, dok joj je iz glavića obilno balavilo po prstima. Ali i njena pička je izdašno lučila sokove na klinčeve prste koji su stiskali, gnječili i masirali bucmasto, dlakavo medjunožje.
-         Šta to radiš? – dreknuo sam.
   Trznula je glavom i to je bila sva njena reakcija. Pokušah da prodjem kroz gužvu, ali me dvojca mladića, sa kojima sam toliko puta razgovarao o performansama motora, sprečiše.
   -  E, nemoj da praviš probleme – reče jedan. – Niko je nije terao, sama je htela.
   Zinuh da mu nešto odgovorim i zapazih da mu se oči sijaju, i to ne od alkohola ili droge, nego od želje da mi jebe ženu. Od želje koju su delili svi u prostoriji i nameravali da je i ostvare. U trenutku mi je bilo jasno – ona ovde više nije moja žena, nego žensko meso u prometu i tu više nije bilo zaustavljanja, ma šta ja uradio.
   Zaklopih usta i povukoh se korak unazad. Klinac mi sa odobravanjem klimnu glavom i okrenu se prema trosedu.
   A tamo se scena upravo menjala. Dečko kojem je drkala poče da joj podiže noge navodeći je da legne na ledja. Ona to i učini, pazeći da ne ispusti drugi kurac iz usta. Kada je legla podiže i raširi noge izvijajući istovremeno glavu da bi joj kurac nesmetano ulazio u usta.
   Dečko na brzinu svuče pantalone i namesti joj se medju noge, nameštajući zabalavljeni glavić na otvor. Blago je pogurao i glavić, velik i tamno crven, utonu u njenu pičku, a zatim u nju zaroni i cela žila, sve do muda koja dodirnuše nakvašenu kožu dupeta.
   Onda njegovo mršavo dupe poče da se pomera gore – dole, dok mu se kurac izvlačio i ponovo nabijao. Njene noge, u seksi čarapama, visoko podignute i raširene, klatile su se u ritmu nabijanja, dok je halapljivo gutala kurac drugog klinca.
   Sledjeno sam gledao njeno oblo dupe ispod mršavog dupeta jebača i kurac vlažan od njenih sokova kako je jebe i jebe i jebe, zabadajući se u sve bržem ritmu, tresući je na trosedu. Ona nije iz usta ispuštala drugi kurac snažno ga sisajući i masirajući mu muda, dok su joj se noge nekontrolisano trzale jer je, očigledno, svršavala.
   Klinac kojem je pušila naglo izvuče kurac, a njoj iz usta poteče sperma koju je u nju izlio. Gotovo istovremeno i onaj koji ju je jebao uspori ritam i poče da je jebe kratkim i laganim pokretima, glasno stenjući dok ju je punio spermom, a onda se ukoči i ostade da miruje nekoliko trenutaka odmarajući se u njenoj vreloj pički. Zatim se pridiže i poče da navlači pantalone, ortački se cereći okupljenim drugarima.
   I moja se žena uspravila u sedeći položaj i dograbila flašu sa pivom koja joj je bila najbliža. Nategnula je pošteno, ispirajući usta sa nekoliko dugačkih gutljaja. Vratila ju je na sto i nepogrešivo me pogledom našla u masi koja ju je okruživala. Gledala me je izazivački, sedeći raširenih nogu tako da joj se sperma iz pičke slivala na trosed.
   Jedan od klinaca, spuštenih pantalona i ukrućenog kurca, pođe da sedne kraj nje, ali ga ona zaustavi pokretom ruke.
   - Zapalite mi cigaru. I donesite mi lavor i bokal tople vode, sva sam ulepljena.
   Ispuniše joj želje gotovo trkom. Uskoro je čučala na sred sobe ispirajući se pred svima, sa cigarom u ustima, kao neka stara profesionalka. Gledao sam je sa leđa i nehotice zadivljen njenim suzolikim dupetom i moćnim butinama. I nisam u tome bio jedini, sudeći po komentarima onih oko mene. A onaj sa spuštenim pantalonama se nestrpljivo muvao oko nje i kada je krenula da ustane hitro je odgurnuo lavor i naterao je da se spusti na sve četiri na tepih, pa kleknuo iza nje. Kratko je petljao izmedju njenih nogu pokušavajući da joj uđe, a onda je nabo kratkim trzajem bokova, ispuštajući neartikulisani uzvik.
   Ščepao ju je za bokove i počeo da nabija u brzom ritmu. Kad god bi ga uterao čulo bi se šljepkanje njenih guzova, dok joj se glava klatila napred – nazad. Već u sledećem trenutku pred nju kleče drugi klinac i ugura joj kurac u usta, tako da je sada bila kao na ražnju. Držali su je za bokove i glavu i naizmenično navlačili, nemilosrdno je cimajući. Ovaj što ju je guzio je bio baš nadražen jer je vrlo brzo svršio, ukrutivši leđa, zabadajući joj se kratkim i snažnim pokretima. Zabacio je glavu i zaurlao, dok su mu se guzovi grčili.
  Odmah ga je smenio sledeći. Kleknuo je iza nje i počeo da petlja, sa kurcem u ruci. Ona poče da vrpolji dupe, kao da pokušava da uzmakne. Pokušala je da okrene glavu, da nešto kaže, ali joj onaj spreda ne dozvoli da ispusti kurac iz usta, a ovaj otpozadi je pljesnu po dupeti i naredi:
   - Budi mirna!
   „Hoće da je jebe u dupe“ – shvatih.
   Pokušala je nešto da kaže, onako s kurcem u ustima, i krenula da se otima, a onda se trgla. Mali je uspeo da joj udje u čmar i sada je lagano klizio ulazeći joj sve dublje. Čvrsto ju je držao za slabine navlačeći  je pažljivim, odmerenim pokretima, grokćući od zadovoljstva.  Ona se sva ukrutila i samo se zagrcnula kada joj je onaj spreda štrcnuo spermu u grlo. Čim su joj se usta oslobodila, ona poče da viče i psuje i ponovo pokuša da se otrgne, ali još dvojca priskočiše da je drže i nateraše je da spusti glavu na tepih i još više istrći dupe.
   Polako joj je nabijao dok se ona, lica pritisnutog uz tepih, slabašno otimala.
   - E, kolko sam puta zamišljao da je ovako karam u dupe! – uzviknu neko u mojoj blizini, balaveći na scenu koja se odvijala.
   I trenutni jebač je sasvim sigurno imao iste maštarije jer ju je jebao u laganom ritmu, uživajući u svakom uvlačenju i izvlačenju kurca, odlažući trenutak svršavanja. Od cele scene video sam samo njegovo koščato dupe kako se ritmički pomera napred-nazad. Jedva da sam mogao da poverujem da je razlog njegovih pokreta ništa drugo nego dupe moje sopstvene žene.
   Društvo koje se još nije omrsilo sa nestrpljenjem je dočekalo trenutak da se ovaj najzad trijumfalno zabije u nju i sruči joj isporuku sperme. Ustao je slavodobitno se kezeći drugarima, a ona se nemoćno svalila na bok. Mali nije ni znao da je bio prvi koji joj ga je u poslednjih dvadeset godina ugurao u dupe.
   Sledeći je već prilazio, spuštajući pantalone, kada se nad nju nadneo dečko koji mi je uvek bio najmanje simpatičan, onako mršav, sitnih očiju i podrugljivog osmeha. Iz nekog razloga je među njima imao status neformalnog vođe i svi su poslušno odreagovali kada je zatražio da joj se da mali odmor, da se sabere i opere, posle ćega će on biti na redu.
   Pomogao joj je da ustane i poveo je prema kupatilu. U prolazu me je primetila i grčevito me zgrabila za ruku.
   - Hoću kući! – sad je već bila trezna. Stezala me je šakom i panično me gledala. Nisam stigao ništa da kažem, a već su je odvukli od mene, u kupatilo.
Krenuo sam za njima, odlučan da prekinem dalju zabavu, ali me je zaustavio snažan udarac u predelu bubrega. Zaneo sam se i zamalo pao. Dohvatiše me nečije ruke i odvukoše u onu sobicu. Sručili su me na kauč a jedan od njih mi se unese u lice:
   - Budi miran! Za tvoje dobro. Sama je htela, video si.
   Neko vreme sam ležao, nesposoban da ustanem. U glavi mi je bio haos – moja žena je do malopre primila pet kurčeva u različite otvore, do čega je zaista došlo po njenom scenariju. S jedne strane sam bio van sebe od besa i užasa, ali sam sa druge bio čudnovato i nastrano uzbuđen. Međutim, ako joj se na početku i sviđalo, sada joj je bilo dosta i trebalo je to nekako završiti. Ali, kako? To već nisam znao.
   Najzad sam uspeo da ustanem. Uteturao sam u dnevnu sobu – njih pet-šest je sedelo oko stola, nalivalo se, glasno pričalo i smejalo. Kada su me primetili, nekolicina pogleda u pravcu spavaće sobe. Sledio sam njihov pogled. Kroz otvorena vrata se video bračni krevet. Na njemu je ležao mršavi, potpuno go, a ona se, podvijenih nogu, takođe potpuno gola, svila pored njegovih koščatih nogu. Polagano mu je sisala popriličnu kurčinu i šakom lagano masirala muda.
   - Pustite ga da sedne. Oćeš da popiješ nešto?
   Uviđavno su mi ustupili mesto sa najboljim pogledom na scenu. Iskapio sam čašicu nečeg žestokog očiju prikovanih za njene usne koje su klizile niz mršavkov kolac. Obrazi su joj se uvlačili, baš ga je sisala, zatvorenih očiju. Njegove tanke, dlakom obrasle noge bi izgledale smešno pored njenog izdašnog belog mesa, da u sredini scene nije stajao taj veliki kurac, koji će uskoro da joj zađe među noge.
   - Kad joj ga utera, ima da vrišti. Da se kladimo?
   Ponudu za opkladu izneo je klinac kojeg sam uvek smatrao pomalo ženskastim. Opazio je moj pogled i napravio postiđenu grimasu.
   - Izvinite, ali poznat je po velikom.. znate već. Žene u zgradi ga obožavaju, a i on njih... Ume sa matorkama.
   Pažnju mi je opet okupiralo neko komešanje u spavaćoj sobi. Klinac ju je nameštao na leđa, glavom prema nama, pa je opkoračio u pozu 69. Pružio nam je pogled na njegovu pozamašnu batinu kako se u sporom ritmu, obuhvaćena jednom njenom šakom, dok ga je druga stiskala za butinu, podiže i spušta u njena usta. Istovremeno je, raširivši joj noge, zaronio glavu među njih i vradno je obrađivao. Očigledno da se uzbudila – butine su joj podrhtavale, a stopala se grčila, klizajući napred-nazad po čaršafu. Sve ga je jače stiskala za butinu i toliko ga je jako sisala da se, kada ga je izvukao iz njenih usta, začulo glasno „plop“. Oralnom seksu je izgleda došao kraj. Okrenuo se u pravi položaj i krenuo na glavnu stvar.
  Smestio joj se među noge u počeo da joj ga uvlači, držeći je sa obe ruke za glavu kao da se bojao da će je odgurati kurcem. Ona je savila noge u kolenima i zaječala kada joj je ušao. Njegovo dupe se polako podiglo, pa opet lagano spustilo, a ona opet zaječala, podižući stopala prema plafonu. Sledeća izvlačenja i uvlačenja bila su nešto brža, mada ne prebrza – očigledno je želeo da je jebe gustiozno, kao kad se najzad radi nešto što se dugo priželjkuje. Najednom sam se prisetio koliko sam ga puta video da je gleda otvorenih usta, kako se neprestano vrteo oko nje i uvek bio na usluzi i u blizini i shvatio da je sve ovo što se dešava on i isplanirao, sa samo jednom namerom, da nekako isprovocira jebanje u kojem je sada uživao. Izgleda da nas je dobro prostudirao, pogotovo nju, i ukapirao da u pomalo erotičnoj atmosferi, uz alkohol, može doći do ovako nečeg. A sada ju je jebao, i to predamnom, u laganom ritmu, a ona je u tome uživala. Stopala su joj se, visoko u vazduhu, ljuljala u ritmu u kojem joj je kurac punio pičku i ječala je, sve glasnije i slobodnije. On ju je držao za glavu i stenjao nad njom i zabadao joj se i zabadao, činilo mi se bez kraja. Popušio sam dve cigare slušajući ih kako ječe i stenju u čemu im se pridružio i krevet koji je počeo da škripi u ritmu jebanja. A ritam je bivao sve brži i brži tako da ju je na kraju prosto satirao pod sobom. Tresla se pod njim, meso joj se ljuljalo a noge klatile u vazduhu, sve dok se nije konačno silovito zabio u nju i ispraznio se uz pobednički urlik.
   Šta da kažem – nastavili su da je jebu. Odmah su je spopala dvojca – jedan joj je kleknuo uz glavu i ugurao joj kurac u usta, a drugi joj zadigao noge na ramena i počeo da je gusla kratkim, usporenim potezima. Njih dvojca su je, čini mi se, jebala sigurno petnaest minuta, smenjujući joj se u ustima i pički, svo vreme je držeći stisnutu između sebe i nabodenu na dva kurca. Od nje su se videla samo stopala podignuta u vazduh i vrh dupeta, prignječen uz postelju,  tako su je opkolili i zaokupili, mrdajući kukovima i neumorno je meseći šakama.
   Jebao ju je i onaj ženskasti – legao je iza nje, zamahnuo glavom da skloni kosicu sa očiju, stisnuo joj sisu nežnim prstićima i uterao joj tanak, ali dugačak kurac, sa malim, suženim glavićem, između nogu. Ona je visoko podigla jednu nogu izloživši se pogledu posmatrača iz dnevne sobe i ja sam sa čuđenjem shvatio da mi se priviđa kako joj u pičku ulazi i izlazi neka tanka, dugačka sajla.
   Do jutra su je jebali ponovo i ponovo, ispočetka se napaljujući, a ja sam bivao sve pijaniji. Mora da sam na kraju i zahrkao jer me je trgla baš ona, drmusajući me za rame. Bila je obučena, mada raščupana i razmazanog karmina.
  Otišli smo kući ćutke,pridržavajući jedno drugo.  Narednih dana ni reč nismo progovorili o dešavanjima te noći. Jebao sam je nekoliko puta dnevno svih tih dana. A onda smo, sledećeg vikenda, ponovo otišli na žurku.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Djevojka voli cure

»Hajde s nama, idemo u Ganimed,« zove me Marina.

Njeno priznanje da zapravo više voli cure, unatoč svim znacima donekle me iznenadilo. Unatoč tome bio sam spreman razmisliti, bismo li se i nadalje družili kao par - bar dok ne skupi hrabrost i otkrije to roditeljima. U Marinu sam se zaljubio već nekako treći dan nakon toga što sam utvrdio da smo oboje brucoši na bibliotekarstvu. Mislio sam da se najvjerojatnije sviđa samo meni, jer po izgledu nije bila ništa posebno; najradije je nosila uniseks hlače, sportske majice, a kosi ili make-upu nije uopće posvećivala nikakvu pažnju. A isijavala je ludu privlačnost, mogao sam osjetiti njenu toplinu i uvijek mi je mirisala na jednu te istu stvar – seks. Marina je imela vrlo uske rupice, jedna je mirisala po lubenicama, a druga po divljim travnjacima - bar sam si tako zamišljao. Kada sam je prvi puta pofukao, što je bilo u WC-u jednog lokala, uplašio sam se da je djevica, ali se samo podsmjehnula.

Lijepa je večer, idemo zajedno na brucošijadu; Marina nije ništa uređenija nego inače - no, samo joj je kosa svježe oprana. Držimo se za ruke, s kažiprstom crtam nježno kružiće na njen dlan kroz neko vrijeme me pogleda s lagano pritvorenim očima kroz svoje male naočale. Pogled je pun obećanja. Na brucošijadi plešemo tijesno pripijeni, moje nabreknuće se povećava od njenih pokreta. Zatim je gledam naslonjen na šank kako pleše sa suučenicom Žanom. Žana je vitka djevojka s obojenom crvenom kosom i božanstvenom guzom. Isprepliću noge, Žanine u uskim hlačama su vrlo seksi, a Marinine gole u kratkim hlačama se nježno trljaju uz njih. Narajcati me želi, pomislih. Marina klizi rukama po razgolićenim leđima suučenice i na kraju klizne na njene bokove. Uhvativši je za savršene hljepčiće, pogleda me izazivački. Pjesma završi i Marina sva crvena ode prema WC-u. Pođoh za njom i uhvatih je upravo dok je zatvarala vrata. Otvorih ih uz nešto guranja. Marina se nonšalantno popiški bez namjere da nakon toga navuče gaćice. Odlučno odvede moju ruku do svog voljnog svjetlog grmića. S uzdahom se zakopah među njene oštro usječene stidne usne. Kada dodirnuh klitoris, glasno zastenja.

»Tiho, da nas netko ne bi čuo,« upozoravam je i dalje istražujem. Njena se mala rupica cijedi od svježih sokova. Želim je istražiti, i to odmah. S prstom prodrem u nju, Marina se trgne. Nekoliko puta se pomaknuh unutra i van, a Marina izgleda prilično indiferentno. Pomirisah i oblizah prst, svjetlucajući od vlažnosti njene mačkice. Oči joj se mrvicu jače zaiskre i spuštam se na koljena. Dlanovima joj donekle proširujem stidne usne i jezikom odlutam do nabreklog klitorisa. Cijelo joj se tijelo streslo. Prisisavam se na njen ustobočeni klitoris. Dam joj da osjeti zube, nežni gumbić lupkam s tvrdim jezikom i opet joj guram prst u usku, vruću pičkicu. Rukom me čvrsto grabi za kosu i pomiče mi glavu gore i dole, a ja ostajem prisisan uz nju. Po disanju, što ga prekidaju stenjajući zvuci zaključujem da će joj uskoro doći. Zaustavljam se i ustajem. Ljutito me gleda, no ljutnju rastjerujem poljupcem. Guram joj jezik duboko u usta, a pri tome prstom kružim po njenoj uskoj, vrućoj rupici. Kada zastenje, otgnuh se od nje i podigoh joj sportsku majicu. Pod njom me čekaju napete kruškice s tamnim bradavicama. Zagrizoh u jednu i Marina ne može zatomiti krik ogorčenja, ali znam da je i to uzbuđuje. Od tog šoka prelazim na poput pera lagano oblizivanje. Marina želi više, stenje, moju glavu si pritišče na prsa i kruži s bokovima, a moj se prst zabija u sve stijenke njene mačkice.

Otvaram svoj šlic i svlačim bokserice. Marina hvata mog pjetlića bez gledanja. Njeni su pokreti za mene prenježni, zato snažno obuhvaćam njenu ruku svojom i diktiram joj tempo. Gledamo se u oči, već pogledi su dovoljno uzbudljivi. »Hoćeš li ga uzeti u usta?« pitam je raznježeno. Bez razmišljanja se spusti na koljena i uzima me u mala usta. Primam ju za glavu i nježno, pažljivo fukam u usta. U dlanu drži moja jaja. Htio bih već jednom osjetiti njenu pičku, pa se zaustavljam i ližem je. Jednu nogu joj dižem i naslanjam na poklopac zahodske školjke. Želim prodrijeti u nju od sprijeda, ali odmahuje i okreće se. Namješta svoju guzu pred mene i počne se milovati po klitorisu. Širim njene guzove i na trenutak uživam u pogledu, a zatim pažljivo prodirem u nju. Od alkohola su moja osjetila donekle zamagljena, pa mi ne dolazi već od samog prodiranja u tu nevjerojatno usku pičku. Marina se temeljito miluje i stenje dok ju polagano i oprezno fukam.

»Jesi li u redu?« pitam je. Potvrdi oteglo. »Samo, velik ti je,« reče nekako kroz zube. »Ne boli te?« Odmahne i doda: »Pa to je dobra bol.« Dolazi mi u njoj, zadnjih nekoliko pokreta je za nju prebrzo i preduboko, a pijan si ne mogu pomoći da se ne zarinem u nju onoliko koliko želim. Topla, bijela tekućina cijedi joj se po unutarnjoj strani bedara, dok ga izvlačim iz nje. Obrazi su joj crveni i oči gotovo da su suzne. »Oprosti,« govorim i počinjem je milovati po glavi, a drugom rukom se prihvaćam njenog klitorisa koji je još niti sada nije doveo do orgazma. Oslanja se na mene i prepušta se mojoj ruci, koja ju napokon vinu preko ruba. Čak se i njeno sitno tijelo oslonjeno na mene trza od naslade.

I sada stojim pred klubom s njom i njenim prijateljicama i prijateljima, koji se seksaju pretežno s pripadnicima istog spola. Gledam ih, sasvim obični mladići i djevojke, samo što su te večeri obučeni nešto zanimljivije nego inače. Njihovi mi razgovori počinju biti dosadni, zatvaram uši za tu muziku.
Na drugoj strani kluba susrećem se sa zanimljivim, jako namazanim i ponešto kosim očima. Na trenutek se pogledi zaustave, zatim se oči pomaknu, i uhvatih bljesak bijelih, jako oblih obraza i punih usana. Vrata se konačno otvore i počesmo se gurati prema zaštitarima.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Karolina nije znala – III dio

Dok je Marko nježno, ali strasno ljubio, dok je gurao jezik u njena usta, rukama joj milovao gola leđa, ramena, struk, Karolinino tijelo je lagano potresala ugodna jeza dok je osjećala kako joj Jasna skida tangice i kako jezikom prelazi po njenim nogama. Spustila je ruke na polutke njene guze, blago ih stegnula i jezikom se probijala do ulaza u nju. Zastao joj je dah od laganih udaraca Jasninog jezika po anusu, stegnula je Marka za ramena i usnama se spustila na njegova maljava prsa. Lickala mu je i lizala bradavice, usnama čupala dlačice i polako se savijala u struku.

Jasna nije prestajala da je licka otpozadi. Predano je lupkala jezikom po njenoj guzi, pičkici, koja je ponovo počela da se grči i vlaži. Ostala je bez daha kada joj je Marko ponovo ukrućenim udom prelazio po usnama i polako joj stavljao glavić u usta. Karolina ga je usisala, požudno, oslonjena rukama na zid i skroz savijena u struku. Jednom rukom držao je nabrekli kurac u korijenu, a drugu je zamrsio u njenu kosu. Nije se pomjerao, pustio je da mu ga Karolina sama puši. Iako se uzbudio gledajući kako Jasna roni jezikom po njenoj guzi, pičkici, iako je želio da joj ga nabije duboko u usta, kontrolisao se. Sve do trenutka kada je Jasna počela da gura jezik u Kaćinu pičkicu što je dublje mogla. To ga je toliko napalilo da je desnom rukom počupao Kaću za kosu i počeo da je nabija na kurac. Osjetila je kako je bol čupanja za kosu još više napalio i sama je mrdala glavom i ispunjavala usta Markovim napetim udom. Jasna joj je usisala cijelu pičkicu, a onda nastavila da je jebe jezikom, da ga gura što je dublje mogla. Koljena su joj klecnula, približavala se orgazmu, tutnjalo joj je u glavi...

I kao da joj je Jasna pročitala misli, brzo se okrenula i legla na pod između njenih nogu. Marko joj je pomogao da zauzme položaj u kojem se može nesmetano nabijati na Jasnin jezik. Kad je ponovo osjetila kako rovi po njenoj unutrašnjosti, stegnula je svoje sisice, jako, i isplazila jezik prema Marku.

Prišao joj je i, ne dodirujući je, samo blagim pokretima udom nježno prelazio po obrazima, a onda je bez imalo milosti rukama zgrabio za glavu i nemilosrdno počeo da je jebe u usta. Teško je disala, mumljala, između nogu je osjećala potop, guza joj se grčila, a Marko je divljački nabijao kurac u njena usta i snažno je stisnuo uz sebe u trenutku kada je počela da svršava, da se trese na Jasninim ustima, da joj se vrti u glavi, jedva dišući kroz nos... Pičkica joj je bila ispunjena Jasninim jezikom, klitoris dodirivao njene zube, a duboko u grlu je osjećala Markov nabrekli kurac... Zarila je prste u njegovu guzu, orgazam ju je tako jako zdrmao da je na trenutak ostala bez svijesti...

„Aaaah... Aaaaaaah... Haa... Haaa... Marko... Marko...“ – pokušavala je doći do daha dok se tresla na Jasninim ustima i dok je nježno drkala njegov ud.

„Kaži, ljubavi...“ – nježno joj je sklanjao kosu sa lica, koja se ulijepila od pljuvačke.

„Jebi me, molim te... Jebi me... Ispuni me kurcem, razvali me...“ – dahtala je i dalje napaljena.

„Moraš biti poslušna, malena...“ – pružio je ruku Jasni i pomogao joj da ustane.

Sjeo je na kauč i primaknuo je sebi. Jasna ga je opkoračila i pičkicom sjela na njegov tvrdi ud.

„Ooooh...“ – tiho je uzdahnula kad joj je stegnuo grudi i počeo da palaca jezikom po nabreklim bradavicama.

Karolina je shvatila šta želi. Spustila je ruke na Jasnine guzove i gurnula je naprijed. Jasna je još više raširila noge i odvojila se od Marka, pa je Karolina nesmetano namjestila glavić na ulaz u njenu usku pičkicu, prešla jezikom po nabreklom udu i gurnula jezik između polutki Jasnine guze. Lickala je sada ona nju, dok je Marko pomagao Jasni da se do kraja nabije na njega.

„Haagghh... Uuuuuvvvv... Ha... Ha... AAAAAAH!“ – kratko i glasno je vrisnula kad je Marko jednim pokretom bokova do kraja gurnuo svoj ud u njenu usku ljepoticu.

„Nabijaj se sama, kučkice...“ – šaputao joj je na uho i jako stegnuo guzove.

„Ne mogu... Ne mogu...“ – drhtala je i tresla se ispunjena njegovim kurcem.

Marko je izašao, izvukao se i prišao joj iza leđa. Jasna se nije pomjerala. Svakoga časa, osjećala je da može svršiti, drhtala je i cvilila. Savio joj je leđa tako da su joj grudi dodirivale koljena. Izgledala je sjajno u toj pozi, pičkica joj je bila otvorena i vlažna, guza drhtala. Lako je ušao u nju i blagim pokretima bokova prodirao dublje i dublje... Karolina mu je prišla iza leđa, zagrlila ga i rukama ga milovala po stomaku, prsima, žvalila ga usnama po vratu. On je nastavio da jebe Jasnu, nemoćnu, napaljenu i naguženu, svakim pokretom prodirao je dublje u nju, a rukama je iza leđa milovao Karolinine divne noge.

Zgrabio je Jasnu za bokove i naglo ubrzao pokrete. Prodirao je u njenu pičkicu žestoko , jako, Jasna je počela da svršava, da vrišti, da se i sama nabija na njega... Pala je na pod i tiho plakala...

Marko se okrenuo prema Karolini i stegnuo joj ruke. Od njegovog pogleda, pičkica joj se zgrčila i nova plima strasti prođe njenim tijelom. Nježno je spustio na kauč, polegao na leđa i podigao noge. Lizao joj je stopala, gurao prstiće u usta i lagano kurcem dodirivao njeno međunožje. Sva vlažna i napaljena, Karolina je namjestila njegov ud na ulaz u svoju uspaljenicu i on se poče nabijati u nju. Gledao je dok je svakim pokretom prodirao dublje, brže, jače... Gledala je i ona njega, molećivo, uplašeno, željela je da mu kaže da nikada ne prestaje, jer je konačno osjetila njega, duboko u sebi, ali nije imala snage. Marko se vještim i snažnim pokretima bokova sve dublje nabijao u nju, Kaća je jecala, grcala, tresla se... Stegnula je njegove snažne ruke, a kada je pao na nju, zagrlila ga oko leđa, nogama stegnula oko bokova i sama se odizala i nabijala na kao kamen tvrd kurac.

Marko je gubio kontrolu, ukočen, oznojen, tresao se i disao u Karolinin vrat... Čuo je u magnovenju njen urlik zadovoljstva i osjetio kako je njegov ud, koji pulsira, zarobljen vaginalnim mišićima njegove Karoline, koja je svršavala i svršavala, vrištala, grebala ga po leđima. Jasna je gutala njegova muda, lizala ih... Marko je izašao iz Karoline, a Jasna uzela u ruku kurac i pokušala ga usmjeriti prema svojim ustima. Ali, jak mlaz sperme prosuo se po Karolininoj pičkici. Ukočen, zarobljen Karolininim  nogama, tresao se i pustio da se sperma izlije po njenoj pičkici, Jasninim usnama koje su priljubile glavić uz Kaćinu pičkicu...
Pao je preko Karoline i teško disao... Jasna je sjela kraj dva iscrpljena, orgazmima izlomljena tijela i sačekala da se smire.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 325 326 328 329 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Apr 2024, 06:45:13
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.