Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Mar 2024, 03:22:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 288 289 291 292 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Erotske price  (Pročitano 26557273 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
Ostvarenje sna - I dio

Veliki broj ispovesti koje su zapisane, u osnovi predstavljaju plod nečije maste. U mom slučaju je sledeća priča realizacija mastnja iz devojačkih dana, ostvarena sasvim slučajno i duboko urezana u sećanju kao predivno iskustvo.

Udata sam i živimo u skladnom i mirnom braku. Seksualni život nam je zadovoljavajući, kakav to može da bude posle pet godina zajedničkog života. Strast jos nije nestala ali se ponekad primećuju znaci monotonije koje muž uspešno prikriva inovacijama. Zaposlena sam i radim u velikom kolektivu na rukovodećoj poziciji koja, pored beneficija, nosi i prilično veliki pritisak koji u velikoj meri teži da sve životne aspekte, sem poslovnih, postavi u drugi plan. Okružena sam muškarcima ali sam jasno postavila granicu i svi znaju da ne smeju da je pređu bez očekivanih posledica. I pored toga znam kako me gledaju i šta o meni pričaju. U srednjim tridesetim sam, smeđa, visoka, sa superiornim stavom koji nalaže posao ali koji zna i da probudi maštu kod mojih saradnika. 

Jednom prilikom, morala sam poslovno da otputujem na neki seminar koji se održavao u nasem poznatom zimskom centru. Posto volim putovanja, a sve je trebalo da traje samo par dana, bez velikog poslovnog angažovanja, prihvatila sam. Ja i dvoje kolega smo dobili vozača i auto. Vozač je bio mlad, klinac za mene sa svojih, rekla bih 25 godina. Ulivao mi je poverenje i nisam više razmišljala o njemu. Seminar je protekao radno i uveče smo se, posle večere organizovali u grupice i, uz piće razgovarali i provodili. Igrom slučaja pridružilo nam se par momaka među kojima je bio i naš vozač. Obzirom na raspored mesta za sedenje seo je pored mene a sa moje druge strane njegov prijatelj. Nisam na to obraćala pažnju pošto ništa nije bilo vezano za posao već je u pitanju bila samo zabava i neobavezna priča. Usput sam saznala da je njegov prijatelj takođe vozač ali konkurentske kompanije, što me nije posebno zanimalo. Posle kratkog vremena Dragan, kako se njegov prijatelj zvao, počeo je da mi se nabacuje u nadi da će nešto da "uradi" to veče ali sam ga kulturno odbila. Ali, par pića su uradila svoje, postala sam malo veselija i opuštenija što je on video kao mogućnost. U jednom trenutku stavio mi je ruku na koleno i tiho, na uvo rekao kako mu se mnogo dopadam i još nekoliko klasičnih fraza. Učtivo sam mu pomerila ruku i odbila ga ponovo. Kao poslednji pokušaj da nešto postigne, a bez straha od neuspeha, rekao mi je "Da li bi htela sa dvojicom? Ja i Zoran, tvoj vozač, imamo takva iskustva.". Odbila sam ga ali sam se strašno napalila, njegova ponuda je direktno vezana za moje neostvarene želje koje su težile ka tome da ostanu samo maštarija i ništa više. Tu noć sam jedva zaspala. Lomila sam se oko toga šta treba da uradim. Ulog je veliki, stavljam na kocku reputaciju ako neko od njih dvojice progovori. Sa druge strane sada imam mogućnost da ostvarim davnašnju želju i možda nikada više. Odlučila sam da to uradim ali i da se osiguram, koliko je to moguće, i ne dozvolim da informacije "procure", ali taj deo nije tema ove priče.

Sutrašnji dan je protekao radno. Iskoristila sam priliku i otišla do nekog butika gde sam kupila crne samodržeće čarape i crni čipkasti bodi. Osećala sam se čudno dok sam ih birala. Mislim da je počela da me pali sama pomisao na to šta radim. Popodne sam videla Dragana i rekla mu, diskretno, da dodje sa Zoranom kod mene u sobu, posle večere da bi raspravili nešto oko događaja od sinoć. Bilo mu je jasno o čemu se radi ali se kulturno izvinio zato što je bio navalentan.

Odmah posle večere sam otrčala u sobu da se presvučem. Stavila sam puder na lice jer sam imala osećaj da mi obrazi gore. Neko je pokucao na vrata. Čim su ušli osetila sam uzbuđenje ali sam zadržala masku superiorne osobe. Razgovor koji je usledio nije bitan već to da su ubrzo, obojica istovremeno počeli da skidaju odeću sa sebe. Stala sam i pomislila kako nikada nisam ni pomislila da prevarim muža a sada se nalazim sa dvojicom klinaca, u hotelskoj sobi i obučena kao kurvica. Nisam se dvoumila, prišla sam im i klekla uhvativši ih obojicu za kurac. I oni su bili iznenađeni ali su se brzo snašli uz komentare "Kako jebozovno izgledaš.". Počela sam naizmenično da im pušim. Tada sam videla da imam sreće, obojica su bili veoma obdareni. Moj muž bi mogao samo da se postidi kada bi ih video. Pušila sam jednom i istovremeno drkala drugom tako da su ubrzo počeli da se stenju. Lagano su me podigli i rekli da legnem na leđa. Obojica su počeli da me maze i ljube što mi je neverovatno prijalo i dovelo do toga da i poslednje kočnice popuste. Lagano sam se okrenila prema Draganu dok se on podigao i stavio mi kurac u usta. Zoran mi je podigao jednu nogu i namestio ga na ulaz u moju pičkicu. Bila sam toliko vlažna da mi je curilo iz nje. Kurac mu je ogroman za mene koja sam uska. Ušao je a ja sam zastenjala kako godinama unazad nisam. Držao mi je nogu dok se sve jače zabijao u mene. Dragan me je uhvatio za kosu i počeo da tuca u usta. Nisam se bunila a posle par sekundi sam počela da se trzam, stenjem i svršavam kao nikada do tada. Nasmejali su se i prokomentarisali "Nismo je ni jebali a ona već svršila". E, tu su se u meni probudile sujeta i iskonska glad za seksom. Klekla sam na krevet uhvativši Zorana za kurac, pogledavši Dragana u oči uz reči "Jebi me kao kurvu". Efekat nije izostao, prišao mi je odpozadi i uhvatio za bokove. Počeo je da me tuca i razvaljuje kao lud. Drkala sam Zoranov kurac stenjući od zadovoljstva dok se on igrao mojim bradavicama. Odjednom, Dragan me gurnuo sa strane tako da sam pala na leđa, raširio mi noge i snažno uleteo u mene. Ogroman kurac mi je ulazio do kraja a takav osećaj nisam imala godinama. Vrištala sam i obgrlila ga nogama a na ramenima, nesvesno,  ostavila tragove noktiju.
Naglo ga je izvadio, preskočio me i nabio ga u usta. Počeo je snažno da svršava. Niko me nije pitao da li to volim ili ne ali su mi usta bila puna njegove sperme. U tom trenutku Zoran me je povukao prema sebi i podigao tako da sam ga zajahala. Nabio se do kraja u mene, uhvatio me za bokove i počeo snažno da me tuca. Stenjala sam glasno od zadovoljstva kada sam osetila da Dragan pokušava da ga stavi u guzu. Bila sam dovoljno svesna i uspela da ga odbijem ali se on snašao i zabio mi prst što je dovelo do mog ponovnog grčenja i svršavanja sa punom pičkicom kurca i prstom u guzi. U tom trenutnu Zoran me zgrabio jako i osetila sam dobro poznato pulsiranje duboko u sebi. Punio me je spermom i sreca je sto sam uskoro trebala da dobijem. Nastavlila sam da se nekontrolisano trzam na njemu još neko vreme.

Pala sam na krevet bez snage ali sa divljim osećajem zadovoljstva. Smeškali si se i obukli. Pitali su me da li sam raspoložena da se vidimo kada se vratimo kući ali sam učtivo odbila znajući da će uvek biti tu ako ih poželim. Ostala sam sama u sobi, srećna i zadovoljna, sa spoznajom da je ovo samo početak nečega što ću, možda, opisati nekom drugom prilikom.

Povratak na posao nije mi dao mnogo vremena da razmišljam o događaju od pre nekoliko dana. I pored toga raspitala sam se o Zoranu i saznala da ima 24 godine, da je napustio studije i zivi sa cimerom u iznajmljenom stanu. Videli smo se nekoliko puta ali se poneo veoma pametno i nije ostavljao mesta čak i nagađanju da se nesto desilo među nama. Ovo mi je samo podgrejalo mastu znajući da će se neke stvari možda ponoviti.

   Prolazile su nedelje. Ne mogu da kazem da nisam uopšte razmisljala o njemu ali sam bila daleko od bilo kakve odluke ili plana da nešto uradim. Na kraju jednog teškog radnog dana spremala sam se da idem kući, umorna, nervozna i besna zbog celodnevnih  problema na poslu. Na izlazu iz poslovne zgrade sačekala me prava provala oblaka. Nisam bila obučena za šetanje po kiši tako da sam se zavukla ispod nadstrešnice. U tom trenutku, ispred mene se zaustavio se naš službeni auto sa kolegom koji je išao do glavne autobuske stanice ali se ponudio da me vozač posle odbaci do stana. Kada sam ušla u auto videla sam Zorana za volanom. Usput sam rekla gde stanujem i na to dobila odgovor na nema nikakvih problema da budem odvežena na to mesto uz dodatak da se on nigde ne žuri i da ne mora da vrati auto. Ostavivši kolegu krenuli smo ka delu grada gde živim ali sam mu odmah nagovestila da mi je kod kuce muž. U šali je nabacio da možda ni to nije tako loše na šta sam se nasmejala i rekla mu da ni ne pomišlja na to. U jednom trenutku je nabacio da živi u blizini i da možemo da svratimo kod njega na kafu. Znala sam na šta misli i to mu stavila do znanja ali sam se složila sa idejom uz dodatak da stvarno moram uskoro da budem kući. Ušli smo u garsonjeru, zadivljujuće čistu i urednu s obzirom na to da u njemu žive dva studenta. Srce mi je lupalo jer sam znala šta me čeka. Čim sam ušla stao je ispred mene i nežno me dodirnuo po bedrima. To je u meni dovelo do pomračenja svesti i iskonske želje za seksom. Brzo smo se skinuli, kao stari uhodani ljubavnici. Prvi put sam ga videla golog na dnevnom svetlu. „Klinac“ za mene, sa svoje 24 godine je imao lepo oblikovano telo i veliki, podignut kurac u koji sam gledala kao hipnotisana. Spretno je stavio prezervativ i rekao mi da legnem na leđa. Poslušala sam ga i uz dubok uzdah blago raširila noge. Lagano se spustio na mene i stavio ga na ulaz u pičkicu. Ušao je polako dok sam se tresla od zadovoljstva. Počeo je sve jače da me tuca i kada mi je rekao kako „cesto drka mastajuci o meni“ svršila sam grčeći se i glasno stenjući. Izašao je iz mene i rekao da kleknem. Uhvatio me za kosu i počeo da me razvaljuje ogromnim kurcem. Stenjala sam i, u trenutku kada sam osetila da pulsira u meni, svršila uz urlike zadovoljstva. Pala sam postrance na krevet trzajući se i smeškajući od zadovoljstva i sreće.

   Brzo smo se obukli i otišli do kola. Odvezao me je do zgrade i krajnje učtivo pozdravio. Sada sam već definitivno znala da počinje nova stranica u mom seksualnom životu. Ovaj put sam bila nespremna i sve se desilo spontano ali me neće iznenaditi na sledećem „susretu“.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
Ostvarenje sna – II dio

Kao što sam rekla, znala sam da je počelo novo poglavlje u mom seksualnom životu koji je do tada bio ograničen samo na bračni krevet i dobro poznatog partnera. Posle avanture „kišnog dana“,  sa Zoranom sam se sastala još jednom iz istog razloga. Na rastanku sam nabacila da bih volela da ponovim iskustvo sa seminara na šta se on samo nasmejao i potvrdno klimnuo glavom. Prošlo je više od nedelju dana kada sam ga videla na vratima kancelarije. Doneo mi je, navodno, nesto na potpis i tiho rekao da mu javim kada ću biti slobodna. Sada je odluka bila na meni, morala sam da se organizujem i odvojim vreme za uživanje o kome sam sve češće razmišljala. Prilika se sama namestila posle dve nedelje dolaskom strane delegacije koja zahteva punu pažnju i moje neograničeno angažovanje. Najavila sam raniji izlazak sa posla, Zoranu podesila raspored da nema vožnje taj dan popodne i u prolazu mu nabacila predvidjeni datum.

To jutro sam vodila računa da muž ne vidi šta sam obukla. Odabrala sam crnu boju kao dominantnu. Tange sam retko nosila kada idem na posao ali sam ih za ovu priliku obukla kao i haltere i crne najlon čarape. Sama ta kombinacija je dovela do toga da sam se osećala seksi i blago napaljeno. Dan je proticao radno sve do 13h kada sam se spremila i napustila radno mesto. Zoran me čekao ispred firme i službenim kolima odvezao do njegove garsonjere gde sam očekivala i Dragana. Zatekli smo ga kako leži na krevetu, obučen samo u bokserice. Ustao je, poljubio me u ruku i skinuo mantil uz komentar „super izgledas“ na šta je Zoran dodao „kao i uvek“. Nisam čekala kao prošli put već sam počela polako da se skidam, što su obojica prihvatili i uradili isto. Dok sam skidala suknju osetila sam poznato pulsiranje i nalet toplote videvši veliki draganov kurac koji se klatio ispred mene. „Uželela si se rasturanja od prošlog puta? Svidelo ti se kako smo te razvalili kao kurvicu“ reče. „Da nisam ne bih bila ovde“, spretno sam ga gurnula na krevet i pored njega bacila i Zorana. Za trenutak su se zbunili ali kada sam klekla između njih i obojicu ih uhvatila za kurac opustili su se. „Kakva si ti jebulja“ reće Dragan dok sam njegov nabrekli kurac uzimala u usta a Zoranu počela da ga drkam rukom. Obojica su uzdisali dok sam im pušila naizmenično. Odjednom, Zoran je ustao i došao iza mene. Izbacila sam kukove i raširila noge kao prava kurvica. Jednim potezom navukao me je ne kurac i počeo da silovito tuca. Čula sam ga kako komentariše da me muž ne jebe dovoljno i da me treba često uvako rasturati ali nisam mogla da odgovorim jer je Dragan počeo da mi ga u usta nabija dirajući me po bradavicama što me je dovelo do ludila. Odjednom sam osetila Zoranov prst u guzi, polako me je širio i pripremao. Nisam znala da li da se opirem ili ne pošto me tako zadnji put tucao muž sa poludignutim kurcem što je više ličilo na mučenje nego na uživanje. Zoran se povukao a Dragan ustao i bacio me na ledja, raširio noge i sjurio ga u pičkicu, podigao noge na ramena i počeo da me razvaljuje. Stenjala sam i hvatala se za krevet dok u jednom trenutku nisam počela da se trzam i burno svršavam. On je to osetio i nabio ga do kraja. Osećala sam kako sam ispunjena njegovim ogromnim kurcem koji nije pravio pauzu. Naglo je izašao, naterao me da ponovo kleknem, uhvatio za kukove i uleteo u mene. Ponovo sam osećala plimu zadovoljstva a krajičkom oka videla Zorana kako stavlja prezervativ. Osetila sam kada su se zamenili ali je to pratio i osećaj prsta oko moje guze. Povikala sam  „ne, ne“ ali sam se istovremeno namestila i dala mu do znanja da nastavi. Stavio ga je na ulaz i polako ušao u guzu uz moje stenjanje i njihove kometare „ kako je dobra, jebe se kao prava kurva“. Dragan je stao ispred mene i stavio mi svoj kurac u usta, par puta ga nabio, izvadio i u mlazovima mi svrsio po licu. Zoran je nastavio da ga nabija držeći me za kukove pri čemu sam imala osećaj da je ceo ušao u mene. U jednom trenutku nabio ga je duboko i osetila sam dobro poznato pulsiranje u sebi.

Jedva sam ustala i otišla da se operem od Draganove sperme. Dole sam bila potpuno razvaljena ali uz prijatan osećaj ispunjenosti. Obukli smo se i dogovorili da sve ponovimo uskoro. Zoran me odvezao do stana gde je čekao pospani muž željan večere i priče kako je bilo danas na poslu. Moj komentar je bio „e da znaš“ pri čemu je on to protumačio kao brdo problema a ja...
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
Razotkrivanje

Jucer sam od prijatelja dobila sms tipa- sta radis veceras, jesi za casu vina?? Malo me iznenadilo jer to bas nije bio njegov stil ( uvijek me zvao na kafu) , naravno odgovorila sam jedva cekam !! sledeci sms - ponesi laptop i obuci minicu..
Slatko sam se nasmijala spremna za novu igru.. uuuhhh kako volim te igre .. ono kad se iza kafe krije pusenje a iza case vina noc puna sexa i spreme.. jedva sam docekala da dodje po mene , obukla sam usku mini haljinicu samostojece carape i razmisljala da li da obucem gacice ili ne ... i na kraju sam ih zaboravila obuci zureci i trazeci mobitel.. silazila sam niz stepenece i srela komsiju s 2-og sprata, nosio je neku ogromnu kutiju tako da mu je samo dio glave virio iza nje, trgnuo se kad me vidio te spustio kutiju a ja sam znala da ce me po obicaju lupiti po guzi 
ovaj put ne samo da me lupio nego me uhvatio za lijevi guz i iznenadjen shvativsi da nemam gacice prostenjao nesto sto nisam razumjela..  Grohotom sam se nasmijala uzivajuci u njegovoj reakciji.. strcala sam niz ostatak stepenica ostavljajuci ga i te kako napaljenog i zamisljajuci kako ce sad svoju zenu odmah s vrata pojebati .. Moj prijatelj A me vec nestrpljivo cekao i lupkao prstima po volanu.. uskocila sam u auto uzviknula " evo me " i cmoknula ga u obraz.. Parkirao se pred neku kucu za koju sam znala da nije njegova.. pogledala sam ga iznenadjeno i upitno ali on se samo nasmjesio i pomogao mi da izidjem. Bila sam odusevljena kad sam ugledala sank : Wauuuu.. obozavam sank.. smestili smo se tu za sank i pijuckali vino , pustio je neku laganu muziku , pricali smo smijali se kao i uvijek do tad, ali ja sam ocekivala nesto drugo, vec sam postala nesrpljiva i nisam mogla a da ga ne pitam zasto me pozvao ovamo. Samo je slegnuo ramenima i znacajno me pogledao, nagnuo se prema meni stavivsi mi prst preko ustana i prozborio ono psssssssstttt !!!
Opaaaaa pomislila sam vidi vidi ko bi rekao.. uzeo je moj laptop u namjeri da procita po obicaju nesto od moje poezije ali je greskom otvorio datoteku u kojoj je bila moja prosla prica .. nisam odmah shvatila tek kad mu je rumenilo udarilo u obraze i zjenice mu se vidno rasirile shvatila sam!!
Skocila sam ko opecena pokusavajuci mu uzeti laptop ali on se isprsio kao svetionik ispred mene i smjeskajuci se rekao "pusti inace si gotova"..
Zujalo mi je u glavi vise od tog stava i rijeci "gotova si " nego od spoznaje da sam razotkrivena  ..
Sjela sam nazad gledajuci ga.. citao je i vidno uzivao.. ali na moje razocarenje procitavsi samo je rekao "zanimljivo stivo"   
Servirao je stol za veceru koju je ko zna kako skuhao, pa smo presli u trpezariju.. i bas kad sam pocela srkati tu mirisnu juhu ustao je i prisao mi, pomilovao me po obrazu zavlaceci mi prste druge ruke u kosu na potiljku i gledao me nekim mutnim pogledom.. uzivala sam u tom nenadnom gestu.. sva moja cula su se odjednom izostrila.. pozeljela sam da me poljubi tad.. ali nije.
Otkopcao je hlace i izvadio svoj kurac koji je na moje iznenadjenje bio bas velik , stojao mu je uspravan kao koplje , pomislila sam da ce mi ga staviti u usta ali nije.
Privukao je moj tanjur za juhu i zapovjednickim glasom mi naredio da jedem.. poslusala sam ga ,, drolja u meni se pretvorila u poslusnu kujicu..i dok sam polako prinosila kasiku vec skoro hladne juhe on je svoj kurac umocio u moj tanjur   ,
U prvi mah mi je bilo  smjesno  sve dok nije poceo kurcem mjesati moju juhu.. osjetila sam navalu zelje, i postala svjesna sokova iz moje pickice koji su tekli po mojim butinama.... tad sam shvatila da nemam gacice, da sam ih zaboravila obuci.. Gledala sam hipnotisano taj kurac u mojoj juhi , htjela sam ga uzeti u ruku popusiti mu divljacki ali nije mi dopustio..
Privukao je moju stolicu rekao mi "skini gacice, daj da vidim tvoju pickicu"
Poslusno sam samo rasirila noge daju ci mu na znanje da nemam gacice.. na sta je on poceo jos brze mjesati moju juhu tim modrim kurcem kojeg sam tako zeljela osjetiti u sebi..
Pocela sam se sama maziti trljajuci klitoris i uvlaceci dva prsta u svoju vec mokru i sklisku pickicu..  daaajj mi ga procjedila sam.. daj mi gaaa zeliiiim teee.. nije mi ga dao ali je sad poceo drkati iznad mog tanjura tek glavicem ponekad uranjajuci u juhu .. molim te molim te daj mi ga.. ispuni me cijelu.. uzmi me.. preklinjala sam ga..
Gledala sam ga uzivajuci u tom cudnom ritualu drkanja iznad tanjura sve dok nije pocela sprica sperma na sve strane, u juhu, po stolu, svuda.. toliko sperme nikad nisam vidjela .. tek tad me dodirnuo uvukao mi dva prsta u moju zeljnu pickicu i dao mi da polizem prste i opet tako uronio ih unutra i dao mi da polizem a sledeci put je polizao on..
Tad me povukao za rame i stavio juhu ispred mene nudeci mi kasiku.. a ja sam poslusno uzela kasiku i poslusno srkala tu juhu punu njegove sperme.. mmmm kako je bila ukusna , ma najukusnija juha do tad .. juha s tajnim zacinom!!
Kad sam zavrsila poljubio me.. tako njezno mi uvlaceci jezik da sam zadrhtala od navale zelje koja se granicila sa bolom.. uzmi meeee.. opet sam procjedila.. "zamoli me" rekao je .. molim te, molim te, molim teeee daj mi gaa.. Podigao me sa stolice , spustio na pod i uronio u mene njezno ispunivsi me cijelu..
Stenjala sam od zelje poticuci ga da ubrza ali nije .. ulazio je i izlazio polako.. a onda trzaj.. zestoko je usao.. zabio je to svoje koplje do kraja.. i opet ga izvlacio polako pa opet trzaj ...a onda me okrenuo na bok i s ledja ulazio takvom zestinom da sam gubila dah..
Ispustala sam nepoznate zvukove  svrasavajuci i ugrizla ga jako za ruku kad mi je pokusao zacepiti usta , "pusti me briga mek me cujunek me cuje cijeli svijet"...
Nastavio je a ja sam ga molila da nikad ne prestane.. jebao me dugo dok nisam presusila.. orgazme nisam ni brojala vise.. a onda ga je  izvukao i svrsio mi po licu, po kosi , po ocima.. sva sam bila ljepsjiva od sperme..  Zadihan, znojan, nasmijao se poljubio me i sapnuo "dobra ti je prica".. nasmjesila sam se i rekla znam ali imam jos bolju !!
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
Cimer

Pocet cu ovako.. imama 33 god.. bujnu perveznu mastu  i ne tako mnogo iskustva.. ova prica je istinita …

Prenocila sam kod decka nakon burne noci pune alkohola.. probudila me uzasna glvobolja i zedj. Ustala sam zbacivsi njegovu tesku ruku sa sebe i krenula u kupatilo... I bas kad sam pomislila na njegovog cimera shvativsi da sam samo u gacicama i potkosuljici on se pojavio … upravo je izisao iz kupatila sa malim rucnikom oko pasa.. otrijeznila sam se kad sam ga vidjela, izgledao je kao neki grcki bog s tim malim bijelim rucnikom oko kukova.. gledala sam ga kao hipnotisana pogledom ciljajuci njegovu batinu koja je vec bila ukrucena.. Ni sad ne znam sta mi bi ali prisla sam mu,  liznula mu donju usnicu prozborivsi samo mmmmmmmm ….. Stajao je skamenjen a mene je ta njegova zbunjenost jos vise napalila  pa sam se privila uz njega izazivajuci ga svojim bokovima njisuci ih lijevo desno.. , osjetila sam kako se ukrucuje jos vise, zeljela sam ga osjetiti u sebi sto prije.. u glavi mi je bubnjala pomisao da moj decko spava tek par metara od nas. A ta navala adrenalina me jos vise razjarila.. rucnik je spao , milovala sam tu ogromnu kurcinu dok se pod mojim prstima pretvarao u kamen a onda mu gricnula donju usnicu tako jako da je prokrvarila.. Tad se trgnuo, reagovao bas onako kako sam zeljala !!
Zgrabio me tako jako, grubo i uvalio mi svoju ogromnu jezicinu procjedivsi kuckicee.. prislonio me uz zid u hodniku tik ispred kupatila rasirio mi noge zgrabio za guzu i podigao kao perce  , obgrlila sam ga svojim dugim nogama i napaljena  kao zvjer procjedila daaajjj mi gaaaa....bubnjalo mi je u glavi bradavice su mi se ukrutile a sokovi su tekli iz moje pickice zeljne takvog sexa. Ljubio me i lizao po vratu spustajuci se prema grudima, spustio mi je  naramenicu  a onda mi grubo uvukao nabreklu bradavicu tako jako da me doboljelo .. vrisnula sam ali on je nastavio sisati .. pomjerio je u stranu moje vec mokre gacice i zabio mi ga tako jako da sam ostala bez daha.. Uvalio mi je opet jezik  u usta grubo u istom ritmu kao i svoj kurac.. nabijao me jako  tako jako  da sam udarala glavom u zid svaki put kad bi mi ga zabio... ulazio je takvom silinom unutra van unutra van. Dok nisam pocela svrsavati vristeci bez kontrole .a onda me naglo pustio zacepio mi usta rukom skoro me ugusivsi dok nisam prestala.. zgrabio me za kosu i povukao na pod.. kleknula sam jos podrhtavajuci od te explozije i jos jace zelje ..  A  onda mi je uvalio svoju ogromnu kurcinu u usta i nabijao ga do grla.. mislila sam da cu povratiti ali I to me tako snazno napalilo sto uopste nije licilo na mene.. drzao me za kosu i tako mi ga nabijao  jos par puta  gledajuci me u oci a onda sam osjetila kako me sprica po grlu pulsirajuci u mojim ustima.. odgurnuo me jos napaljenu smjeskajuci se i pitao hoces jos kuckice.. hocuu hocu josssssssss zastenjala sam .. nasmnjesio se pogledao u pravcu sobe u kojoj je spavao moj decko i rekao sad je na redu .. dat cu  ti ga sutra opet.. namignuo mi , cmoknuo me u usta , okrenuo se I otisao u pravcu svoje sobe.. ustala sam osamucena .. jos ne vjerujuci da se sve to dogodilo.. bila sam pod tusem nekim 20 min … dok mi se puls nije vratio u normalu.. usla sam na prstima moj decko je jos spavao , obukla njegovu maicu I uvukla  se krevet polako ali ne dovoljno oprezno .. probudio se , pogledao me i poljubio njezno mi uvlaceci jezik tamo gdje je prije par minuta bila ogromna kurcina njegovog cimera.... uzvratila sam mu poljubac zlobno se smjeskajuci.. tad sam otkrila tu kucku u sebi, tu drolju sto je dugo spavala.. ta spoznaja me ispunila nekom euforijom...  mazno sam se uvijala nudec mu se  pohotno I sapnula mu razvali me … trgnuo se iznenadjen , pogled mu se zamutio onaj poznati divljacki,  pogled zivotinje... I razvalio me bas !!!
Ni on ne zna sta mu je bilo , sto mi je kasnije i rekao, mozda voda nije sprala miris sexa s mog tijela ni kaladont spermu njegovog cimera iz mojih usta ali jebao me kao nikad .. Okrenuo me na stomak , podbacio jastuk  koji sam mu poklonila u obliku srca , i poceo lizati moju jos nabreklu otecenu pickicu.. nos mu se svako malo zabijao u moju guzu .. zeljela sam da mi ga zabije i u guzu sto sam mu i rekla a on narajcan bas me polizao ko nikad do tad..
Uvlacio je svoj jezik i svoj prst naizmjenicno  u moju guzu.. da sam imala jos rupa dala bi mu da me pojebe u sve jednu.. I jebao me bas.. divljacki ..  tu slatku bol ulazka njegovog kurca  u moju guzu nikad necu zaboraviti..  ulazio je i izlazio takvom zestinom da mi je pozlilo od bola i tog slatkog zadovoljstva , drzao me za kukove I nabijao na svoj kurac krut kao nikad do tad .. tad sam prvi put imala lancane orgazme..tresla sam se ko prut u iscekivanju novog , znojna , malaksala,  sve dok nije svrsio napunivsi mi guzu spermom .. pao je pored mene..
Gledao me upitno , sav u cudu ne vjerujuci u ono sto se malo prije dogodilo.. a ja....
samo mu se nasmjesila I rekla ne pitaj … nisam htjela ici u kupatilo ostala sam lezati tako , ionako voda ne moze sprati svu tu prljavstinu s mene..
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
Ostvarenje sna – III dio

Počela sam da uviđam da je istinita ona "što više čokolade jedeš, to je više voliš i hoćeš još". Povremeni vanbračni izleti su mi se svideli u tolikoj meri da sam već  ih već aktivno organizovala. Ne često, ali jednom u dve-tri nedelje bilo je dovoljno da mi podmiri maštu i nakupljenu strast. Nisam ni razmišljala o nekoj novoj "kombinaciji" ali život sam postavi iskušenja, kojima ja nisam mogla da odolim.

   Živimo u stanu koji s vremena na vreme zahteva popravke i održavanje. Kuhinju smo kompletno renovirali i kupili napravljenu po meri sa svim ugradnim elementima. Između ostalih aparata tu se nalazio frižider koji je, posle par godina rada jednostavno otkazao na način koji nije dozvoljavao popravku već samo kupovinu novog. Problem je nastao u veličini jer onaj koji nam se sviđa nije mogao da se postavi na predviđeno mesto. Muž je pronašao i pozvao komšiju stolara koji je učestvovao u pravljenju kuhinje da je doradi i prekroji što se pokazalo kao veoma komplikovan zahvat. Nekoliko dana dolazili su on i njegov sin dok je nisu završili. Posle par dana ispostavilo se da se vrata ne zatvaraju dobro ali će stolarov sin doći da ih sredi "u subotu popodne", kako je rekao. Muž je predviđeno bio odsutan pa je mene zamolio da ga sačekam i pomognem ako bude potrebe. Nije ni slutio o kakvoj pomoći je reč.

   Mladić je došao u zakazano vreme. Bio je to dečko od nekih dvadesetak godina, atletski građen i prijatne naravi. Ranije nisam obratila pažnju na njega jer se nismo sretali u stanu dok su on i njegov otac radili. Dočekala sam ga obučena u kućnu haljinu, ništa izazovno, a na nogama tanke crne najlonke i papuče. Iskreno, ništa nisam planirala ni očekivala. On je na sebi imao donji deo trenerke i majicu kratkih rukava. Posle pozdrava ušao je pravo u kuhinju i počeo da radi. Dok je skidao neispravan deo sipala sam mu sok i neobavezno ćaskala sa njim. Primetila sam da me je par puta odmerio celu ali nisam tome pridavala pažnju. Kvar je bio otklonjen i sada je trebalo namontirati vrata na gornji kuhinjski element, koji je sadržao veoma komplikovan mehanizam te mu je bila potrebna moja pomoć. Stajao je na stolici dok sam ja pridržavala vrata. U jednom trenutku primetila sam da mu se trenerka čudno "podigla" ispred mog lica. Blago je pocrveneo, pokušao da se namesti i rekao "izvinite". Po onome što sam videla ta izbočina na trenerci nije izgledala baš tako mala što je bilo dovoljno da osetim dobro poznatu toplinu i želju da se sve ne završi običnim izvinjenjem. "Izvinjavaš se zbog čega" rekla sam nasmešivši se. Ostavio je alat i sišao sa stolice, stao ispred mene i strasno me poljubio. Rukom sam prešla preko trenerke i osetila veliki kurac koji traži da izađe napolje. Spustila sam se na kolena i jednim pokretom ga oslobodila. Ispred lica mi je iskočio veliki, debeli ukrućeni kurac koji sam spretno zgrabila i počela da ljubim i sisam. Zastenjao je i pridržao se za stolicu dok sam ga obrađivala srećna što sam pronašla ovakav komad. Klinac je imao kurac bar za polovinu veći nego moj muž i to nisam htela da propustim. Halapljivo sam ga gutala i ljubila držeći ga rukom u korenu. Veliki glavić postao je modar koliko se klinac napalio a ja nisam htela da se tako završi. Ustala sam i skinula haljinu. Ni brus nisam stigla da otkopčam kada me uhvatio, podigao i odneo do spavaće sobe. Bacio me na krevet, jednim potezom pocepao čarape kod pičkice i legao preko mene. Gaćice je pomerio u stranu i nabio mi kurac tako da sam sve zvezde videla. Iz grla mi se oteo uzdah pomešan sa stenjanjem. Osećala sam kako me širi i razvaljuje zabijajući se duboko u mene. Klinac, petnaestak godina mlađi od mene, tucao me je kako sam samo mogla da maštam. Stenjala sam i vrištala dok je sve brže i brže ulazio u mene. Osećala sam kako me njegova jaja udaraju po guzi i zvuk šljapkanja jer je iz mene curilo koliko sam se napalila. Podigao mi je noge na ramena, uhvatio za kukove i ušao duboko u mene, dok sam ja počela da se trzam i mahnito vrtim glavom. Svršavala sam u talasima i videla ga kako se slatko smeška. Izvadio ga je i rekao mi da se naguzim.
Dok sam se okretala videla sam ogromnu, sluzavu kurčinu koja se klatila, i par trenutaka kasnije bila na ulazu u moju pičkicu. Uhvatio me za kukove i navukao jako. Volim da me jebu kao kurvu a tako sam se u tom trenutku osećala. "Jebi me" rekla sam, što je njemu bio podsticaj da me divljački razvali i dovede do još jednog jakog orgazma. Odjednom ga je izvadio i zalio me spermom po leđima i nogama. Pali smo na krevet nasmešeni i zadovoljni.

Kuhinju je popravio ali smo se dogovorili da ponekad dođe i proveri da li sve radi kako bi trebalo, kada mi je muž na putu naravno.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
Ostvarenje sna – IV dio

Kao što sam rekla u prošloj priči, klinca iz komšiluka nisam htela da ispustim. Pametno je ćutao i pravio se da me ne poznaje na ulici, što je meni osnovni preduslov za razmišljanje o daljem odnosu. Sa druge strane, znala sam da imam u rukama dobru sex mašinu koju treba iskoristiti. Dao mi je broj mobilnog telefona uz primedbu da se javim kada budem slobodna, a ja sam znala da neću dugo čekati. Prilika se ukazala par nedelja posle našeg "susreta", najavom mog muza da mora sluzbeno da bude odsutan jedan dan, i što je još lepše, prespavaće kod rodbine tako da mogu da budem sigurna da me neće iznenaditi. Poslala sam poruku da ću biti slobodna određenog dana uveče i dobila odgovor da će doći oko 19h. Sada moram da priznam da sam svo vreme do njegovog dolaska bila blago napaljena. Čim sam sa posla stigla kući počela sam da se spremam. Istuširala se, stavila čistu mirišljavu posteljinu na bračni krevet i obukla za sex. Tačnije, obukla sam crni cipkasti brus, tange, haltere i crne mrežaste čarape, kombinacija koja bi se mogla nazvati "san svakog muškarca", a koja ni mene nije ostavila ravnodušnom znajući šta se sprema. Preko toga sam obukla običan bade mantil čija je uloga da prikrije sve do pravog trenutka.

Došao je u zakazano vreme, sveže istuširan i mirišljav sa punim rukama kafe, sokova i čokolade. Nasmejala sam se i rekla da nema za tim potrebe, pustila ga da uđe u sobu i ponudila ga da sedne. Videla sam da me odmerava i gleda u moje noge predpostavljajući šta je ispod, ali sam se pravila kao da sam zaokupljena kuvanjem kafe. Seli smo u dnevnoj sobi ali se po njegovom licu videlo da nećemo dugo tu ostati. Prekrstila sam noge i, kao slučajno, bade mantil je pao i otkrio rub čarape. Videla sam mu pogled koji nije skretao sa mene. "Sviđa ti se" pitala sam. "Da, volim to" reče. "Voliš ili te pali?", pri čemu sam ispružila nogu i nežno prešla preko nje rukom. Ustao je i počeo da se skida. Mišićavo mlado telo stajalo je na pola metra od mene dok mi je srce lupalo od samog pogleda na ogroman dignuti kurac koji se klatio blizu mog lica. Uhvatila sam ga rukom u korenu i uzela u usta. Osetila sam kako se zaljuljao i zamalo izgubio ravnotežu. Morala sam dobro da otvorim usta obzirom na njegovu debljinu. Osetila sam kako pulsira i nastavila da pritiskam usnama dok sam ga jezikom obrađivala. Levom rukom sam nežno dirala jaja što je počelo da ga izluđuje, ali nisam htela da se tako završi. Preduhitrio me, izvadio ga i podigao me, skinuo mi bade mantil i pučeo strasno da ljubi po celom telu. Ne sećam se kako smo došli do kreveta ali znam da sam uživala sa njegovom glavom među mojim nogama. Grudi su mi bile tako osetljive da sam počela da stenjem kada je počeo rukama da mi dira bradavice dok mu je jezik bio zaokupljen mojom pičkicom. Počela sam da se uvijam i gubim pojam prostora oko sebe. Ustao je, legao preko mene raširivši mi noge, stavio ga na ulaz i polako ušao, duboko. Zastenjala sam i još više podigla noge puštajući ga da me tuca kako hoće. Osetila sam njegovu snagu i punu veličinu kurca koji me je razvaljivao. Bacala sam glavu levo-desno i glasno stenjala. Kroz glavu mi je proslo da nije stavio prezervativ ali vise nista nisam mogla da uradim. Odjednom, počela sam da se trzam i svršavam jako, pokušavajući da se izvijem ali me on čvrsto držao i divljački tucao. Izleteo je iz mene i u mlazovima počeo da svršava po mom stomaku i grudima. Klečao je među mojim nogama dok sam ja dolazila do daha i pomišljala da je gotovo i da sledi mala pauza, ali sam se prevarila. Legao je preko mene i počeo da razmazuje spermu uvijajući se i mazeći me. Nije mi trebalo mnogo da prihvatim igru koju do tada nikada nisam probala. Miris njegovog semena i telo koje se uvija na meni dovelo je dotle da sam se ponovo napalila. U trenutku sam ga odgurnula od sebe, ustala u sedeći položaj i uzela u usta kurac vlažan od zajedničkih sokova. "Kako se dobro tucas" izletelo mu je, a ja na to nisam obraćala pažnju jer znam da je tako i da je muz jedini koji ne koristi dovoljno moje potencijale. Ustala sam, naguzila se, izbacila kukove i rekla "jebi me kao kurvu". Ova rešenica napravila je haos u njegovoj glavi, zgrabio me za kukove i jako se zabio u mene. Stenjala sam dok me divljački tucao i nabijao duboko. Bila sam na granici da svršim kada me čvrsto uhvatio i počeo da svršava. Jak orgazam se proširio mojim telom i nisam razmišljala o tome da me klinac puni mladom i plodnom spermom. Pali smo na krevet znojavi i srećni.

Istuširala sam se i obukla, ispratila komšiju i otišla na drugi kraj grada tražeći otvorenu apoteku gde sam kupila pilulu za "dan posle". Naravno, znala sam da ovo nije kraj mojim susretima sa "klincem iz kraja"
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
Kad dobro pojebeš!!!

Dok sam jos isao u srednju skolu,lozio sam se na jednu zenu koja je imala kcerku i bez muza.Cesto sam sa drugovima gledao kako joj dolaze razni jebaci koje je ona uvodila u stan,a nedugo zatim kcerka joj je izlazila vani da se igra sa drugaricama!Svi smo mastali o njoj,da i nas uvede u taj stan i da je jebemo.
Bila nam je nedostizna samo iz razloga sto je ona tad imala 28 godina,a mi 15-16.
Nije bila sada neka picka da ti stane dah,ali je bila sisulja sa normalnim proporcijama tada...Ali njene sise i kako ih je ona znala istaknuti su nas dovodile nocima do ludila...Drkao sam bezrboj puta na nju.
I onda je proslo 10-ak godina,ja vec decko koji ni jednu zenu ne ostavljam ravnodusnom.Vec smo nasu Anu(tako cu je zvati) zaboravili,mislim prestali drkati na nju i pricati o njoj,kad se ona pojavi u kafic gdje sam ja posato starosjedioc.Stalno sam tu izlazio i znao sam i nju nekad tu vidjeti,ali ovaj put mi zapala za oko...Veliki dekolte i neki minjak...Vise nije normalnih proporcija,sada vec nakon 10 godina je nabacila koju kilu viska,ali vecinom u guzu.
Sto mi nije smetalno ni najmanje da je odmjerim i zamislim na svom kurcu.
Tu noc sam i onako bio sam i mislio sam popiti nekoliko piva i kuci,ali naglo mi se u glavi poce mijenjati film.
Sjetio sam se silne sperme sto sam bacio na nju,silnih noci sa njom u glavi...Zelio sam jednostavno da joj naplatim sve.Osjecao sam se spreman za nju,osjecao sam da ako uspijem pravilno napraviti prvi korak da ce jos u autu da mi pusi!
Mi se ono znamo posto mi je komsinka,ali samo se pozdravimo,nikada u neku pricu da udjemo.
Ispratio sam je pogledom dok nije sjela za jedan stol koji je bio rezervisan.Tek tada skonta za nju,samo me zanimalo ko ce jos da dodje.Brzo sam rijesio dileme kada joj pridje moj dobar drug,a njen rodjak.Sjedili su ja sam se pravio da ih ne primjetim jer nisam htio da budem upadljiv.Ali sam u glavi kovao plan,pratio sam ispod oka svaki njen pokret sta pije i kakvo je raspolozenje.Veliko je uzbudjenje raslo u meni,malo me kopkalo pitanje da li ja tu mogu da prodjem?Da li ona zeli uospste da se upusta u avanturu sa komsijom nekim.Jer sam cuo price da su mnogi trazili,ali jednostavno niko od komsija nije dobio,mada su je derali neki anonimusi i to nikad nije krila.Jednostavno bez imalo diskresije izadje pred svakog svog jebaca i uvede ga u stan.
I tako proslo je mozda i preko satr vremena kako je dosla,ja na nuli,nisam se pomakeo!
Onda napravim ono sto sam trebao i prije,skoknem do wc-a i kad sam se vracao kao pozdravim druga,nisam ga vidio i tako.Kaze on vidim ja ti nista,pa da se ne ljutis sta i tako ja njemu objasnjavam kako sam izasao sam,kako su mi drugovi zakazali i to...I u tom trenutku ona nas prekide sa rijecima da sjednem sa njima,pa neces valjda sam sjedit!Uzmem svoje pice i sjednem izmejdu njih,jer su oni sjedili jedno preko puta drugog!
Pocela neobavezna prica,alkohola puno,pice stalno dolazi i moj dug se napio.Nije vise mogao i kaze idemo kuci.Ja vec poceo pomalo da je diram nogom ispod stola,ono kao slucajno...i sada ovaj seronja sve treba da pokvari!
Hajde reko ti kuci,ja cu vratiti Anu kuci,nemoj da brines.Ona se lako slozi i potapsa me rukom iznad koljena po nozi i zadrza je tu kratko.On ode i mi nastavimo pricati,pa nakone nekog vremena i ja nju pomilujem po nozi,ono pricam joj nesto na uho,a ovamo drzim za nogu.
Ubrzo to poce prica uveliko na uho,jako blizu u jednom trenutku osjeti njene usne na mom uhu,najezih se!
Ona ja sve vise poce da je diram po nozi,ona sve to prihvatila,ali ja jos nisam siguran da zeli.Nisam jos dovoljno hrabar da predjem na stvar.
Dodje jedan njen prijatelj kao da se pozdravi i sjede sa nama,popio jedno pice i ode...Kada ga je ispratila pogledom kaze meni,vala nek je otisao kako je ovdje nisi mi dodirnu nogu,pa mi pocelo falit!
Kurva stara,kako me samo navlaci,kako ga samo zeli veceras u sebi...
Ja vratim ruku,ali ovaj put malo dublje zadjem,do vrha minjaka.Opet ona na uho,pa kaze sada mi jos vise prije i poce da mi dodiruje usnama uho.Reko ne moze ti vise prijati nego meni,ja to dugo zelim.
Odmake se malo i pogleda me i kaze,kako si direktan,svaka cast!
Ja mislio ona se zeza,ali ne...vrati svoje usne na moje uho i prica kako nikad nije dozivila da je neko tako otvoreno napada i gleda cijelu noc.Kaze da je primjetila da sam je odmjerio sa vrata,da sam bacao pogled dok nisam sjeo i sve to...Kontam sebi,ja mislio niko nikad nebi posumnjao,a ona sve to uhvatila...Bas kako sam ja razmisljao tada,ona mi prenijela na uho...Osjetim i noge lagano siri,ja gurnem ruku dublje i osjeti da je u halterima ustvari,mada mi se cinilo da su obicne strample.Dotake joj kazi prstom gacice i osjeti koliko su mokre.Ona samo uzdahnu na mom uhu i ja se pribra i povuko ruku vani,ipak smo u kafani i nebi volio da neko primjeti bilo sta!
Ali cini mi se da sam tada toliko bio uzbudjen da mi je malo falilo da svrsim da me ni ne dodirne.
Imao sam prije nje stvarno jako puno zena,cura,curica,ali to je bilo nesto neopisivo.
To znaju oni koji su imali tako neku zenu o kojoj su mastali tolike godine i na kraju bili sa njom.
Da bi prekrio toliko uzbudjenje odem do wc-a i usao sam u kabinu i hocu na silu da pisam samo da se spusti kad mi neko kuca na vrata.Kad ona,gleda me i kaze jel to drkas?Jbt,kako u meni prokljuca...Reko ne,nebi da trosim spermu zelim tebe napunit.
Priblizi mi se i poljubi me i kaze,idemo do mene!
Brzo smo platili i odjurili kuci!Ona je usla u stan prije mene dok sam ja odvukao auto pred svoju zgradu,da nebi bilo sumnjivo.
Usunjao sam se kod nje,ona je bila u kupatilu,cuo se tus.
Sjeo sam i razmisljao 100 na sat,znao sam da cu brzo svrsiti prvi put!Previse sam bio uzbudjen...
Onda mi je sinula ideja da uletim pod tus sa njom,pa da ga prislonim i eto ga.
Skinuo sam se jako brzo i prisao vratima.Bila su otkljucana i ja sam usao!Okrenula se i kaze pa ti si fakat previse opusten,iznenajdujes me.
Hoces me tako iznenaditi i u krevetu?Ja sam se samo nasmijesio i usao u kadu za njom.Kako su joj sise dobre,fakat za zenu od blizu 40,bile su precvrste.Odmah sam se primio za sise,dok je ona drzala tus.Kurac mi se digao i dirao je po donjem dijelu stomaka.
Bio sam previse uzbudjen,a ona je ona okrenula mi guzu i pocela se trljati o moj kurac.Jako dobar osjecaj je prosao mojim tijelom i ja sam lijevom rukom je uhvatio za sisu i stiskao joj bradavicu!Osjetio sam kako ubrzano dise,pa sam joj pogurao glavu ka dole da bi mi izbacila guzu.Znala je sta slijedi pa je ostavila tus i naguzila se,a ja bez puno razmisljanja jer mi je sva krv bila u kurcu,sjurim joj ga do kraja i u par natezanja nene razradjene picke,izvadim ga iz nje i pocnem da svrsavam po guzi njenoj.
Sa osmjehom na licu kaze meni,ti se izgleda pravo lozis na mene.Bez rijeci sam ostao,uzeo tus i saprao spermu sa nje i obrisali smo se i presli u dnevnu sobu.
Ona nam je brzo natocila po sokic i sjela pored mene.U mene se kurac nije spustio,jednostavno bio sam previse uzbudjen.Ona se sagela onda i uzela ga usta i pocela da ga pusi.Prvo ga ja malo dodirivala usnama i jezikom cijelom duzinom...Gledala me u oci i mazila rukom jaja.Pa je onda spustila usne na jaja i sisala ih...jedno pa drugo,pa zajedno.
Ja sam se opustio i uzivao.Prvi put ne moram govoriti u sexu djevojci sta treba da radi.Prvi put ona me izludjuje a da ja samo lezim opusten.Da nebi i drugi put prerano svrsio ja sam malo razgledao po stanu dok je ona sisala kurac i mumlala.Vidjelo se koliko voli kurac...Pusila je stvarno dugo i onda sam je zamolio da mi sjedne na kitu.Bez pogovora me opkoracila i zajasila.Odmah je cijeli skliznuo u nju do jaja...Tako se zadrzala malo i onda lagano pocela da se nabija na njega...Duz citavog kurca se dizala i spustala...I onda je pocela malo ubrzavati.Ja sam je uhvatio za sise i poceo da sisam ukrucene bradavice.
Ubrzo je postala vlazna i jednostavno je postala presiroka za moj kurac...ali ona je uzivala i glasno mi davala do znanja da joj godi moj kurac.
Naglo sam je uhvatio za guzove,stisnuo i poceo dizati i spustati...Tako u tom polozaju vise je guznim i picinim misicima mi stisnula kurac i jako mi je prijalo.
Postao sam napaljen i vise nego sam zamisljao,ustao sam i ona je legla...uzela je jastuk podbacila pod ledja jer je znala sta je ceka...Ocekivala je da ce je momak tako mlad pocjepati...Odmah sam joj ga sjurio do kraja i poceo da je nabijam...noge mi je stavila na vrat i ja sam se zakucavao u nju koliko sam mogao...i kad sam mislio da ne mogu jace,odnekud sam izvadio jos atom snage da se jos malo jace zabijem u nju...
Kad samo vidis takvu jebacinu krv ti se sledi u zilama i sam sebe sam iznenadio,a po onom sto sam vidio i nju...svrsavala je u valovima i bila je sve glasnije.
Nije je bilo briga sto cuju komsije,nije je bilo briga sto ce posle pratiti ko ce izaci iz njenog stana i vidjeti ko je toliko jako jebao,presla je preko toga i da sam tu,komsija i ja...i da je izbjegavala godinama komisje.
Sve te misli su me dovele do ludila da sam izvadio kurac i zgravio je za kosu jako i nabio joj ga usta...Poceo sam da se praznim duboko u njenom grlu ne popustajuci stisak nimalo.
Nije mogla sve da primi u grlo,sa strene je izlazila sperma i kapala pored.To nisam ni primjetio dok sve sve nije zavrsilo i ona pocela da cisti.
Onako sav mokar,kao da sam trcao 2 sata svalio sam se pored nje...Ona je bez rijeci ustala i otisla u wc,nije se vracala neko vrijeme.Ja sam lezao kad se pojavila i rekla mi da idem,da joj noge klecaju...I meni su klecale,nisam htio da priznam.Ali ne od umora vec od uzbudjenja...
Poslije smo se cesto vidjali,pa sam joj dolazio,bolio je kurac sto ce vise neko da vidi...Meni je to prijalo.
Jednom prilikom dosla joj je rodica iz inostarsntva i ja sam bas imao zelju da i nju pojebem,ali posto je bila njena rodica sta sam mogao...Suti i mastaj!
Jedan dan sam se cuo sa njom i kaze ona evo me sa rodicom sjedim u stanu.
Ja se ponudim da dodjem i da hocu da ih jebem skupa,ona kaze lud si ali ne mozes nas skupa jebati,rodice smo...Ali ako hoces,dodji da jebes mene,ona ce u drugu sobu...
Ja sam dosao,kaficu smo pili zajedno i onda moja komsinka nije mogla vise izdrzati,kaze njoj hajde ti laptop i u wc se dopisuj,ostavi nas malo same.
Cim je ova izasla ja sam izvadio kurac i natjerao komsinku da mi pusi...Kaze ona,hajde da idemo u sobu i namiru se pojebemo,ali ja nisam htio...ovako su nas samo vrata dijelila i malo hodnika...Naguzila se i ja sam odmah poceo da je jebem jako,derala se toliko ne da je cula samo rodica,vec je cijelo naselje culo!Siguran sam da je rodica stavila uho na vrata i da je slusala,jer sam komsinki govorio dok sam je jebao,neka cuje rodica kako te kidam!
Ona je posle promjenila ponasanje prema meni,ali nikad nisam nista uspio sa rodicom.Steta bila je zgodna crnka..
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 151
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
robinja za sex 1.deo
Ozenio sam devojku mladju od sebe 20godina.  I sam sam se sebi zacudio a jos vise njoj naime iako izgedam sasvim ok ipak je ona za mene bila premija sto rekose moji drugari.  Mozda se zagledala u kola ili stan a stvarno sam imao stancinu kao momak a i posao mi je bio super mislio sam.  Medjutim kasnije nisam vise o to me razmisljao bilo je precih stvari, ono sto nisam primetio pre braka lako sam uocio vec posle prvih nedelja zajednickog zivota.  Naime u toku dana ponasala se prilicno rezervisano i nekako isuvise musko za moj ukus ali zato uvece odnosno u krevetu sasvim suprotno do te mere da osmeh sa usta nije mogao da mi se skine.  Pomislio sam ne jednom kada bi mogao po celi dan da je tucam bila bi bas kao sto treba ali pored posla ali i realnih fizickih mogucnosti vec i svako vece bili je dobro.  I tako od vecere do vecere trpeao sam njenu dvostruku licnost da bih joj jednom rekao u cemu je problem.  Na moje zaprepascenje odgovorila mi je da je i sama svesna da se ne ponasa isto preko dana i uvece ali da ne zna kako to da promeni.  Posle kraceg razmisljanja rece mi da bi mozda bilo najbolje kada ne bih bio tako dobar prema njoj preko dana vec da je svaku put kada me iznervira kaznim dok ne nauci.  I zaista vec prvi sledeci dan kada se desilo da mi odgovori ja joj razbvukoh samarcinu ona krenu da vice ali ja joj zavalih i drugu i trecu a zatim uterah u sobu smakoh gacice i uzeh da joj samaram snazno po golom dupetu, vristala je i branila se ali kada je povukoh za kosu ona zacvile i meni se momentalno nadize kurac.  Vadi mi ga kurvo nisam verovao sta govorim ali ona i ne odreagova na to i izvadi mi ga pusi picka ti materina i milena uze da mi ga pusi ali kako kao da joj je poslednje na svetu.  Gutaj kurcinu kurvetino nevaspitana vikao sam i zabadao joj ga u grlo da cujem sta si ti picko mmmhmm kurvetina nevaspitana mmmhhmmm culo se iz njenih ustiju punih kurca.  Tako droljo penji mi se na karinu i ona mi se pope odjednom iz njenih usana izadje recenica koja me ostavi za tren u soku ja sam robinja za sex i oplodnju gospodaru.  I tada shvatih onako sa sve kurcinom usred njene picke da sam ozenio submisivnu kuckicu koja potajno masta da bude izdominirana
Ali da joj se to nazalost moju javlja samo usred sexa.  Kazem nazalost jer nisam sebe mogao da zamislim da je mlatim po ceo dan a i za karanje nisam bas bio sposoban non stop.  Proazili su meseci u nasoj igri u kojoj je ona sve vise razotkrivala svoju drugu prirodu kao doktor dzejkol i mister hajd ali u zenskom smislu.  Kada bih se zestoko iznervirao pretio sam joj da cu da je dam na karanje sve dok je ne ubiju zelju da mi se suprostavlja i da bude hladna i dbojna i ona bi ispocetka plakala a onda kada bi je istukao i uzeo da jebem da ne kazem silujem pristajala je na sve i silovanje i na sex sa nepoznatima ma i sa poznatima i to uz takvo svrsavanje da sam se pitao ko ju je jebao ja ili komsija odnosno komsije.  Sve je to islo do trenutka kada smo napokon resili da preuredimo stan.  Tih dana milena mi je isla na kurac vise no obicno.  Malo malo pa je isterivala svoje izludjujuci me nacisto.  Izmedju ostaloga nije prestajala da ponavlja kako moramo vec jednom da okrecimo stan, i posle silnih svadja ipak iako na silu pristah na to iako sam unapred znao da nece izaci na dobro, u celoj toj guzvi ona ne samo da se nije smirila vec kao da joj je to dalo neki neocekivani potstrek pa me je prozivala i pred radnicima, i posle nekoliko dana maltretiranja jedno vece posto su ovi otisli iz naseg u rusvaju stana meni puce film.  Docekao sam da se sve smiri i kada je najmanje ocekivala uhvatih je za vilicu.  Sta je kurvo jel si isterala svoje.  Molim? Zaprepastila se.  Sta mislis da ce ovo tako da ti prodje nastavih dok se ona polako pribirala.  Danima ovde izigravas kucku i solis mi pamet pred ovim kretenima.  Ali ja. . .  da nisi zucnula kurvetino mislis da nisam primetio kako im se nabacujes dok mene kljucas.  Ti nisi. . .  i ja joj razvukoh samarcinu preko usta.  Aaahhh! Vrisnula je iz sve snage-.  Da nisi pomislila da mi odgovaras inace cu te razvaliti od batina jel jasno kurvetino? Grmeo sam.  Jasno mi je. . .  kroz sube procedi milena drzeci se za vilicu.  I ja joj zalepih jos jedan mnogo jaci: nisam te razumeo kurvetino! Jasno mi je i ona zaplaka od bola i ponizenja. . .  da te cujem sta si ti! Ja sam kurva. . .  procvile milena kroz suze.  Kakva kurva? Nastavljao sam.  Kurva za jebanje i izivljavanje.  Hoces da smeksas i pokazes svima sta si ili da te ja smeksam? Smeksascu se sama.  Nemoj sutra da pomislim da hoces da se pravis tucace te ko stigne a i ovako ti negine vaspitno karanje jel jasno.  Jasno mi je. . .  vec je shvatala i samo odgovoarala oborenog pogleda.  I ja je uhvatih za kosu i svom silom potegoh ka podu samo se srusila uz jecaj.  Skidaj gace kurvetino i ona ih skide drzao sam joj glavu pribijenu za pod i uzeo da sutiram u dupe plustali su udarci sa svih strana pocela je da place i ja joj razvukoh samar sa leve pa sa desne strane.  Da te nisam cuo jel razumes pizda ti materina. . .  razumem. . .  sta ce da bude sutra. . .  bicu dobra. . .  i ja je izudarah kao zivotinju po dupetu i sisama sutirajuci je kako sam stigao. . .  sva obeznanjena milena nekako prosaputa tucace me. . .  tako je kurvetino nedokazana. . .  ko ce da te jebe. . .  ko vi kazete. . .  da me kazni umesto vas gospodaru. . .  kurvo izdrkana pljunuh je i pustih da place onako razbijena na podu.   Ima da te prevaspitaju drugi kad vec ja ne mogu a onda cemo da vidimo sta su sa tobom.  Sad na spavanje sutra ima da se spickas u tange i dopicnjak dupe i butkice samo da sevaju a na usta onaj kurvinski karmin i senka na oci namazi se cela da mirises i sijas se ko nogodisnja jelka za kicenje i bez brusa hocu da ti sise kad se sagnes same ispadaju jel jasno, stikle na sprat da ti noge dodju do usiju.  i ima da mi se uvijas i oblizujes ko da si u teranju ako zelis da budes okicena. . . .  da cujem sta ce sutra da bude? Sredicu se i kada dodju radnici sama cu da se nudim da me kite. . .  plakala je i ponavljala zamnom.  I ja legoh da spavam plakala je jos dugo i tresla se bio sam siguran sada kada san je poznavao da ne spava delom zbog straha a delom zbog uzbudjenja pred nepoznatim. . . ustala je vec u cik zore cuo sam je kako se kupa i sredjuje u kupatilu a zatim i kako bira odecu.  Kada me je napokon probudila spustena na kolena pred krevetom imao sam sta i da vidim.  Kose vezane u malu pundju sa loknama pustenim po obrazima jarko crvenog karmina i plave senke iznad ociju izgledala je kao da ce istog trenutka da krene na neki splav za sponzoruse ili pravo na ulicu a tek dopicnjak uska strec suknja koja je stezala njeno dupe tako da nije vise imalo kud i naravno providna bluza ospod koje su se nazirale njene gole sise i velike bradavice koje su svojim ostrim vrhovima gotovo bole bluzu.  Ustaj da te vidim i ona ustade sa sve stiklama visoka skoro kao vrata sa nogama do skoro do vrata.  Da cujem. . .  ja sam kurva za karanje. . .  govorila je gledajuci u pod. . .  pridji kurvo i ona pridje uhvatih je za dupe meko i podmazano i bez po muke joj nabih prstenac.  Dobro si se pripremila kurvo.  Primetih sa zadovoljstvom.  A sada pocisti malo i pripremi se uskoro stizu oni kreteni ima da puzis oko mene i uvijas se da te ne bih pred njima razvalio od batina a onda ako budes dobra dozvolicu ti da im  pusis! Da cujem.  Bicu dobra. . .  I ? i svima cu da im pusim. . .  ajde u sobu zaboravila si kais za vrat sa zvonom i ona ode da nemesti zvono za stoku oko vrata.  Cim sam je video posadih je na kolena i zavalih se u stolici.  Pusi mi kurvetino i trljaj picku. . .  ona mi izvadi vec tvrd kurac i stavi ga u usta a jednu ruku zavuce medju sirom rasirene butke i uze da miluje picku. . .  karmin joj se razmazivao po mom kurcu dok ga je gutala e da je stalno ovakva de bi nam bio kraj pomislih kada primetih da je pocela da uzdise uhvatih je za bradu penji se na kurac razumem gospodaru govorila je tiho oborenog pogleda i pela mise u krilo polako sasvim polako navukoh je na kurcinu picka joj je bila sasvim mokra e oavkva ima da budes ceo dan jel jasno jeste odgovarala mi je na ivici orgazma hocu da drkas pickicu neprekidno da curi sve iz tebe. . .  razumem. . .  da se nudis sve dok se ne ohrabre toliko da pocnu da te vataju sami. . .  opet je pocel ada place. . .  razumem. . .  onda ces da se malo branis tek toliko da im pokazes da volis grubo i kada te pritisnu jace ima da cvilis od uzbudjenja kao prava kuja u teranju koja jedva ceka da bude naguzena. . .  da cujem. . .  teracu se i cvilecu naguzicu se i mesacu dok me ne navuku na kurcine a onda cu da trazim da me razvale i da se izive na meni. . .  i ona poce da svrsava na mom kurcu zestoko i dugo. . .  dozvolih joj da svrsi a zatim je podigoh i odoh da operem kurac a ona ostade da se malo uredi. . .  kada sam se vratio prala je sudove jednom rukom a drugom je trljala picku i mesala. . .  u to zazvoni zvono na vratima.  Ja sedoh za sto a ona onako na sve stiklama pomalo nabadajuci otrca do vrata i otvori ih.  Radnici pocese da ulaze izpocetka malo zbunjeni jer je nisu odmah prepoznali a zatim skoro normalno sve dok nisu dosli do dnevne sobe, dobro jutro domacine dobro jutro prvo da popijete kafu pa da se dogovorimo za danas a onda posao.  Tako je odogovrise ne uspevajuci da sakriju kako gledaju u pravcu milene koja je stajala pored sporeta i cutke oborene glave pripremala jutarnju kafu.  Nesto se nisi razbudila mala podstaknuh je da se prikljuci razgovoru.  Ne budna sam i milena se na silu nasmeja i kada nam se pogledi susretose poce polako da namesta bokove za uvijanje i malo napuci od dudlanja mog kurca nabubrele usne.  Ja ustadoh i krenuh do terase da uzmem plan rada a ona istovremeno poce da pevusi nejasno razaznah melodiju dok sam izlazio.  Pevusila je miki miki veliki i igrala bokovima u ritmu melodije.  Nije normalna pa sef ovih radniak se zvao miki ovo nije mogla da smisli tek sada Dok sam se vratio kurcine su im bile do plafona od nelagodnosti njih dvojica su skroz crveni pokusavali da gledaju kroz prozor dok su ostala trojica bezobrazno gledali u njenom pravcu i bio sam siguran da bi ladno poceli i da drkaju da im se nije cinilo da ipak treba da sacekaju da makar ja izadjem.  Glavni izvodjac ustade i ne krijuci svoju ogromnu erekciju pridje mi dok jos nisam ni usao u trpezariju svaka cast domacine ovo ja zovem zenka hvala prijatelju kolko si je mladju uzeo a? Ma 20godina da moze da radja odogovorih iskreno. . .  pa jel stizes? Skoro. . .  ma jasno gazda vatra je! jeste pogotovo voli kad je pritegnem samo trazi. . .  mora da si ljubomoran gadno. . .  a to ma nisam nema ona kud a i mlada je jos pa nije ni cudo sto toliko trazi.  E tu si u pravu najgore su kada ih sputas znaci vi slobodno?! cuj slobodno idi i uhvati je za dupe a jednu ruku joj spusti na kombinezon da vidis sta ce da bude ali kada me ne vidi. . .  i on ode ja zamakoh u hol i pogledah iza ragastova kako joj prilazi onako krupan visi od nje cak i na stiklama a tri puta siri i dok je milena i dalje mesala kafu a i dupe on je uhvati onom svojom rucerdom ispod suknje i spusti je slobodnu ruku na svoj ogromnu izbocinu milena se steze u prvi mah da ga odbije ali je on privuce jace i prosaputa dovoljno glasno da i ja cujem jel mi tvrd snajka. . .  i milena obori pogled sva crvena i prihvati njegov ogromni kurac tvrd vam je gospodine. . .  miki za tebe pickice mislis da te nisam cuo sta pevusis i obicno mi tu pesmu pevaju zenke posle sexa ali i ovako unapred volim da je cujem al na uvce i milena mu zapeva skoro predamno miki miki veliki miki miki  bas veliki tvrdi miki. . .  i bice jos tvrdji samo mesaj i ona zamesa ne ispustajuci mu kurcinu iz ruke vec naprotiv steze ga jos jace mmm jos vam je tvrdji gospodine miki uh kako cemo da se slazemo ti i ja grmnu zadovoljno miki ajde gore dole navlaci mi kurcinu milenice i ona poce da mu ga drka i da mesa jel tvrdji tvrdji je odgovori tiho bice ti jos tvrdji kada mi ga budes primala medju noge snajka. . .  znammmm. . .  i on je na mah pusti tako sludjenu i okrenu se i izadje. . .  a sta sam ti rekao. . .  uh prava zenka dobro si ti ziv koliko joj treba a. . .  ma nezanam ni sam.  Ne brini namiricemo je makar za ove dane a za posle kako se dogovorimo. . .  ne zaboravi da je najbolja kada je sasvim podredjena, vidim ali uz ovakav alat i on se uhvati za zaista debeo u krupan kurac kroz kombinezon a bogami kod ostalih ne zaostaje naprotiv ima samo da se topi i trazi jos, nego gazda slobodno ti radi sta hoces a mi cemo u hodu dok odradjujemo po stanu i nju da ti odradimo ali onako spontano da se ne isprepada.  I ja klimnuh glavom i odoh do radne sobe da sredim papire i slike na kompjuteru prepustajuci milenu sigurnim rukama.  A miki ode do svoji h radnika i objasni im sta im je ciniti.  Iz trpezarije se zacuse masni komentari i miki je imao muke da ih smiri i uozbilji da krenu sa poslom a on sam uze da trazi milenu po sobama i nadje je u kupatilu kako sredjuje sminku duboko zavucene ruke u gacice. . .  pridje joj ponovo ona se malo ukipi. . .  mirna mala i slobodno nastavi da se trljas, ali ja poce milena ali cim ga oseti sa ledja sama natrci guzu i uhvati se za lavabo sa obe ruke isturi dojke i poce da mu ga masira mesajuci dupetom miki j ezgrabi z apundju izokrenu vrat i dok joj je drugom rukom stezao nadosle dojke zavuce joj jezicinu u utsa milena se malo usprotivi ali karina mu je vec bila duboko medju njenim rasirenim guzovima i nije bilo mesta opisranju miki je samo malo priteze na kurcinu i ona sama rasiri usta i primi njegovu jezicinu duboko u zdrelo nije proslo ni par sekundi  avec mu ga je halapljivo gutala i neprekidno mesala onako naguzena miki joj zadize ono malo suknje i guza blesnu nasred kupatila za tren joj ispusti sise i raskopca kombinezon iz koga ispade oslobodjena sajla jer kako nazvati kilo ipo mesa duzine trideset a bogami i ne manje sirine i pade preko mileninih izvijenih ledja pravo na njena krsta ona se strese od udarca i jednom rukom krenu izmedju svojih nogu da mu ga napipa. . . .  kada mu je napipala jaja nije mogla da veruje jedva joj je jedno stalo u saku uze kao opcinjena da mu ga steze i miluje. . .  sta cemo sada snajka izazivao ju je miki gledajuci je direktno u zenice kako mu ne bi promakao ni jedan tren pobede nad nemocnom zenkom da me jebete gospodine miki tako je milena da te jebem rasiri se sama i milena se rasiri krotko i poslusno a sada ce i zvono da ti zaigra malena jel to volis. . .  volimmmm gospodine miki. . .  i ona zaljulja svoje krupne dojke i zvono poce da se oglasava ja ga cuh cak u radnoj sobi a bogami i radnici  koji se okupise pred kupatilom mnogo pre nego ja i pomislih da pridjem. . .  otvorise se vrata i ja preko njih videh kako joj miki postavlja glavic izmedju guzova i pocinje da busi kurcinom vecim i debljim od njene podlaktice to prvo prodiranje pamticu dok sam ziv naslaadjivao se u njenoj predaji i ulazio milimetar po milimetar dok je milena sve jace tresla guzom i ponavljala daj te mi daj te mi molim vas daj te mi daj te mi i on joj ga dade  ali kako vec iz prve joj ga satre asve do jaja i nabi kao n a kolac odize je onako na sve viskom stiklicama i okrenu ka nama drzao ju je kao mengelama za butine odozdole dok je njegova batina poput sipke razvaljivala mileninu rascvetalu picku zvoni zvoni milena ponavljao joj je dok se ona tresla prevrnutih beonjaca milena je rukama ljuljala otezale gole sise i klatila zvono i dalje ponavljajuci ali sada potpuno nesvesno dajte mi dajte mi gospodine dajte mi neko od radnika je izvadio mob i snimao a ostali su i sami nadrazeni izvadili kurcine i nadrkavali ih dobacujuci karaj malu miki karaj do kraja da joj kara na usta izadje i zaista milena je sirom rasirenih usta ponavljala i primala kao da i sama ocekuje da ce joj mikijev kurac nakraju izaci kroz picku i i zmedju razvaljenih sisa na sirom rasirena usta a miki je i sam zapinjao da je jos vose probode i razbusi ne bi li joj sa sve kurcinom i jaja uvalio u matericu takvu jebacinu ali onako iz prve sasvim nevine zenke nisam nikada video a znao sam da i necu videti jel posle ovakvog razbusivanja milena vise nikada nece biti ista ne samo da ce joj picka biti veca za desetak brojeva vec ce joj i mozak ostati razbusen za nova trpanja sta si ti zapita je u jednom trenu miki robinja za sex i oplodnju gospodine miki i ja shvatih da je ovog puta ona to zaista i postala prava robinja. . .  pa da te plodim onda robinjo? Molim vas gospodine tresla se u serijskim orgazmima i molila ga de joj napravi dete.  Au brate kakva karacina culo se u holu dusu joj je razjebao cuj dusu i srce i mozak vidis da se sva pretvporila u jednu veliku picku. . .  ala ce da padne karanje posle ovoga ima da je setamo od kurca do kurca vidi je samo kakve batake ima a tek guza dusu dala za samaranje a vide li kolike su joj sisetine i bradavice ma pusti batake i guzu vidi joj facu jos je nevina prava devojcica a kako guta kurcinu ima da joj se nasladjujemo danima ovakve zenkice su stvorene samo za jebanje i zaista milena se sasvim izgubila i primala mikijev buzdovan kao prava masina za sex. . .  kakva picketina ote se spontano radniku do mene. . .  preneo ju je kroz hol do male sobe i polegao na krevet obrnuvsi je na kurcu za 180stepeni tako da mu dodje licem ka grudima i ona ga uze da ljubi po misicavim radnickim plucima dok joj se on zestoko sjurivao medju butine koji su sirom razvaljeni primali njegovu stokilasku masu naocigled svih a narocito moju ljubila ga je kao sto nikad nikoga nije i primala zeljna da bude osemenjena malo je reci razbusio ju je u trenutku kada je dosao do vrhunca zgrabio ju je za potiljak i pogledi su im se susreli primi seme milena i milena se nape iz karlice i namesti u ravan sa njegovom uzdrhtalom batinom gledala ga je pokorno u oci i primala njegovo vrelo seme svrsavajuci onako oplodjena pod njim i ponavljajuci oplodite me oplodite me oplodite vasu robinju za oplodnju. . .  dugo iza toga vec je miki bio ustao i otisao da opere svoju sluzavu batinu milena je lezala i jecala od orgazma sirom rasirenih nogu i svrsavala i dalje dok joj je iz razvaljene picke teklo njegovo gusto seme. . .  vec smo svi bili otisli i dalje pod utiscima kada ja primetih da su vrata male sobe ponovo zatvorena podjoh da pridjem ali me sima jedan od radnika pretece gazda po redu! ma nisam. . .  milos je unutra pusi mu ga vec dvadesetak minuta a meni se strasno nadigo vec su mi jaja natekla ako mozete da me razumete?! razumem samo da vidim.  a to moze ma pusi mala ko da joj je poslednje uvlaci ga do jaja guta celog a ima ga preko dvadeset dobice zauske. . .  i stvarno milos je lezao naslonjen ledjima na ogradu pod prozorom a milena izmedju njegovih rasirenih nogu je klecala i onako presavijena polozenih sisa na njegove misicave butine gutala mu je kurcinu drzao ju je za potiljak i usmeravao gore dole tako mala pusi mi ga jel volis kurcine. . .  vvooollliiimmm ddda pppuusimmm kkkurrcinneeee pusila mu je milena i mumlala punih ustiju kurca.  Mmmuh mnnilossee koollikki ti jee mumlala je vidno uspaljena i gutala ga a ruku na srce i bio je stvarno veliki ne kao mikijev ali sav u zilama i izvijen kao sablja.  Pa ti mala stvarno obozavas da pusis ajmo sad mesaj buljom malo za simu evo ga na vratima de pokazi mu picku rundavu i milena zamesa mmm dodjite gospodine simmmoo nabodite me molim te cvilela je sva nadrazena od pusenja milena gurajuci picku u siminom pravcu i trzajuci iz kukova iz sve snage ne bi li je uhvatio za ledja i naguzio i stvarno sima isuce svoju karu i predamnom pridje mileni sa ledja i zajasi je kao kravu. . .  sad su je imali sa obe strane puce picka kao dinja po sredini a milena od srece poce da place i nabija se gurajuci se do kraja na siminu kurcinu milos je pokusavao da je smiri tako sto ju je drzao za pundju ali ona se vec sasvim pogubila od siminog kurca koji ju je busio sa ledja i milos je napokon dohvati iz sve snage i lupi samar lakse kurvetino pusi mi karu kako treba da ti ne bi zube polomio milena se umiri i dok joj je tanak mlaz krvi isao iz nosa od siline udarca koji je primila od iznerviranog milosa uze da mu ljubi kurcinu sto je neznije mogla i da je guta kao da joj je to poslednje. . .  tako ajde sada da uskladimo ima da te karamo istovremeno samo se rasiri sa obe strane i uhvatise je onako naguzenu kao na razanj sa obe strane a milena je samo drzala noge i usta rasirene do maksimumam dok su je oni karali kao zivotinju. . .  u sobi su odzvanjali njeni mukli uzdasi i tuzni zvuk zvona obesenog oko njenog vrata kao priplodnoj junici koje se klatilo kad god bi je naboli. . .  penji mi se na kurcinu naredi joj milos i milena mu se pope u krilo i jednim potezom mu se nasadi ooohhh ote joj se uto joj sima pridje sa ledja dohvati za sise i priljubi je uz milosa i dok joj je milos zavlacio jezicinu u sirom rasirena usta sima joj nasloni glavurdu svoje cvornovate kurcekanje na guzni otvor i rascepi je bez milosti ajooj kriknu ranjena milena nemojte me gospodine ali simi je pao mrak na oci au kakvo meso a milose samo se topi dok je karas a brate uzvracai je milos i sam na vrhuncu prava sisata jebulja da je trpas da joj oci od kurcine ispadnu a milena je bila na ivici da joj oci od simine karine kojom joj je rascepio dupe stvarno ispadnu sva iskolacena grizla je usne do krvi da ne bi vristala dok ju je sima sasvim naguzenu probijao bez milosti odjednom je milos pritegnu iz sve snage mesaj sad mesaj guzata i milena zamesa jedva uspevajuci da dodje do daha dublje mesaj stize seme kurvo uzdisao je dok se blizio vrhuncu zamesa milena duboko se nasadjujuci a sima iskoristi priliku i zareza joj za vrat sevajuci zubima sad cu da te raspolovim od kurca siso i sjuri joj ga do balcaka ali milena vec nije ni primecivala a kamoli osecala bol koji mora da je bio strahovit umesto toga zacvile dajte mi dajte razvalite me celu i sve troje u isti mah pocese da svrsavaju punim te mala vikao je milos primaj u dupe meso za jebanje grmeo je sima dublje dublje milose simo milose simo jos malo aaahhhhh i milena svrsi nabijena na dve debele kurcine koje su joj istovremeno sjurivale vrelo seme usred utrobe.  Milos i sima ustadose gledajuci je prosutu preko kreveta ajde sredi se malo sef ne voli da vidi neuredne pickice dok mu sluze dorucak radnicima i sto se nas tice ne moras vise ni da se oblacis lakse ce biti i tebi i nama da te karamo kad stignemo.  Milena se jos uvek tresla sve ju je bolelo pogleda ka meni koji sam i dalje sve nemo pratio sa vrata sobe.  Sta gledas kurvetino cula si u kupatilo da se doteras a onda da posluzis dorucak i obuci onaj komplet sluzavke jel jasno. . .  milena je oborenog pogleda sasvim izgubljeno gledala pred moje noge i cutke klimala glavom.  Da te cujem! Ja sam robinja za sex i oplodnju. . .  Videh da jedva ustaje ali nisam ni sumnjao da ce poslusati sve sto joj je receno.  Pitao sam se samo obzirom da je tek bilo jutro kako ce izdrzati do veceras jer od njih sestorice tek su je tri imala i to po jednom bio sam siguran da ce se izredjati na njoj barem po dvaput svi u krug a sto se tice mikija primetio sam kako je zamisljeno gleda i bio sam siguran da ce mi je traziti i posle toga ako ni zbog cega drugog onda zbog toga jer je bilo ocigledno da ju je oplodio iz prve mislim bilo je ocigledno vec u mileninom pogledu kojim ga je pratila ali i u izrazu lica dok ju je osemenjivao na stranu sto nije mogla da sakrije koliko je opcinjena bila njegovom kurcinom poznajuci je znao sam da bi mu pusila po ceo dan samo kada bi joj se pruzila prilika za sveovo vreme otkako smo zajedno shvatio sam da od svega najvise voli da pusi kurac a mikijev joj je bio nesto sto u zivotu nije osetila u ustima tim joj je zelja bila veca. . .  a kada se pojavila u trpezariji u kostimu sluzavke sa sve belom cipkanom kapicom i tangicama sa otvorom za picku miki je morao da intervenise da je ne siluju nasred trpezaririjskog stola polako zivotinje svi cete se omrsiti samo polako nije fer gazda ti si ga vec umocio a mi zagrajase samir vlada i petar  milena kada ces ovoj trojici da zalegnes upita miki milenu koja je i onako bila sva crvena u licu sto od nelagodnosti sto od uzbudjenja zbog toga sto se tako iznenada nasla u centru paznje i sto su se prosto otimali ko ce je prvi kada vi kazete posle dorucka pus pauza ok momci a sad milena reci cujem da su milos i sima od tebe napravili dvocevku al me zanima ko je bio bolji.  Milena je cutala drzeci i dalje posluzavnik sad vec gotovo polu prazan jer su se u medjuvremenu svi bili posluzili slobdno reci ko je bio bolji milos ili sima.  Mmilos promrmlja milena opa simo nadjebo te milos nije uredu gazda njemu je pusila a meni nije zato si je ti i jebo u dupe koliko sam shvatio milena je nemo cutala i slusala kako govore o njoj kao da je neka stvar a ne zivo bice.  Sjurio bih joj i ja u picku ali me milos pretekao jel istina milose istina je ali se sima toliko zaleteo da joj pocepa guzu da se picke nije ni setio.  Bez obzira mislim da milena nemoze da proceni dobro i da me je uvredila.  Pa milena zapita je miki sta predlazes.  Milena je cutala u neverici sto joj je bilo postavljeno pitanje.  Sima tvrdi da nije imao sansu i da si milosa proglasila za pobednika a da nisi posteno ni probala njegov kurac.  Mozda. . .  Mogu i njegov da probam usitni milena pa da onda kazem.  to je pusacica vadi ga simo taman ce i milena da doruckuje ajde mala klekdaun i na posao i milena kleknu izmedju siminih nogu i dok je on vadio svoj vec pozamasan palamar ona se namesti izvolite gospodine simo smem li da vam popusim kurac.  Pusi meso pusi kurcinu sisata i milena se baci na gutanje simine kare. . .  oblizivala mu je i gutala glavcinu vidno se trudeci da bude sto neznija jer je osecala da bi sima mogao zbog pretprljne sramote kod drugara da bude mnogo grublji i nego stoje bio a guza ju je i dalje opominjala da sam njim nema sale u bre ala mi ga pusi tvoja zena okrenu se ka meni i zaista gutala mu ga je punim plucima kako rece robinja za sex mmmhhh mumlala je da je karam gazda karaj simo stavi joj ga do znanja de joj je mesto pusi meso cujes muza to ja zovem klekdaun a sad siri tu picku od usta i ispruzi jezik do jaja da mi ih olizes da se sijaju i milena ispruzi jezik koliko je mogla jedva dodirujuci njegova opet prepuna jaja dublje dublje i sima je navuce sam do samog korena tako da milena zakopa nosem po njegovim dlakama na stomaku i sasvim izgubi dah lizala mu je jaja i gutala debelu kurcinu do balcaka boreci se za vazduh to milena vikao je sima a sad se penji brzo i ona mu se pope sva zajapurena kao po komandi rasiri sama vec nabubrele usmine i namesti njegovu glavudzu na ulaz u picku sima je uhvati za bokove i natace na kurcinu puce picka zacu se samir sa strane da vidimo kako igras guzovima mesalice i milena podize ruke iznad glave i zamesa bokovima duboko nabijena na siminu kurcinu on je uhvati za dojke ajmo ajmo guzata vidi joj samo batake sto me pale ovakve dugonoge pusti noge gledaj dupe sta joj radi i stvarno milena je igrala dupetom kao prava trbusna plesacica a sima joj je cepao picku stezuci joj sise gore dole ko je bolji kurvo ja ili milos mmm ne znam. . .  i sima je uza da je busi propinjuci se iz prepona a milena se izvi lomeci se u struku i jedva zamesa na njegovoj tvrdoj kao kamen batini ko je bolji milena cupao joj je sise i navlacio je aaahhhh vi gospodine au milose nadjebo te simo zagrajise petar i vlada milos je besno gledao kako simo je obeznanjuje pogleda ka meni i procedi jebacu je i ja u dupe kad joj se toliko svidja. . .  cujes snajka karace te milos u dupe dobaci joj miki aaahhhmmm uzdisala je milena i nabadala se na siminu kurcinu izjebace te milos u dupe dobacivali su joj i ostali aaahh mmm  jebace me u dupe jedva odgovori. . .
« Poslednja izmena: 14. Okt 2011, 09:20:59 od sezampress »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Jebao sam ujna Jelenu

Moja ujna je ujakova druga žena, jer mi je prva ujna umrla pre 10 godina. Zove se Jelena, ima sada 48 godina, a ujak je stariji od nje 12 godina. Od sve rodbine ona mi je nekako prirasla srcu jer sam sa njom mogao razgovarati o svemu šta me je mučilo i zanimalo. Moja omiljene teme bile su seks, žene, ljubav mada smo o svemu pričali. Ujna je bila otvorena žena i slobodno je pričala o svemu, tako smo se i povezali i saznavali tajne jedno o drugome, stvari koje nikada nikome ni za živu glavu ne bi ispričali. Ja nisam baš imao sreće sa ženama a kako sam saznavao polako kroz razgovor da ni ona baš nije imala sreće sa ujakom mada je on voli i pomaže joj, ali ne zadovoljava je u onome što je njoj sada kako mi je priznala najpotrebnije, a to su bračne dužnosti. Ja imam 30 godina i zovem se Željko. Oduvek sam voleo starije žene, pa me možda zato ove sa kojima sam bio i nisu baš nešto zadovoljavale jer na strani starijih je bilo iskustvo i nije bilo foliranja u svemu pa i u seksu, tačno su znale šta žele, kada i kako. Jednom prilikom sam ujni pričao kada je došla kod mene da ako bi voleo sa nekim da budem to bi bila starija žena zbog razloga koje sam već naveo. Namerno sam opisivao ženu njenog tipa jer sam je potajno gledao kao ženu koju bi voleo da izjebem, ali nisam hteo da ako mi ne uspe da pukne bruka u porodici. Često sam dolazio kod ujaka a i oni kod nas, a često je i ujna sama znala dolaziti pa smo tako dugo pričali da ju je nekad i ujak zvao i pitao da li ona ima kuću. Uvek je imala haljinu malo iznad kolena pa me je u počelo zanimati šta se krije među tim nogama i da li joj je trenutno obrijana pička ili je čupava jer sam ja u našim razgovorima uspevao da je navedem na to da mi kaže ali to je sve bilo iz okola nikad direktno pitanje. Na način kako ja volim da mi devojke imaju frizuru dole pa se i ona malo otvarala i rekla mi da ona voli malo čupavo da ostavi iznad a okolo obrije. Guzica joj je bila malo veća ali ne previše, a sise su joj bile baš velike i njihale su se kad hoda, pa sam tačno znao kad nosi grudnjak a kada ne. Tako sam već recimo dosta bio upućen u to kako je ona dosta seksualna žena i formirao sliku o tome šta voli, oprezno naravno. Često sam im pomagao  i jednom sam u njihovoj spavaćoj sobi montirao jedan ormar jer je ujak bio zauzet na poslu,a ja nisam imao pametnija posla. Ujna jeca je radila nešto u kuhinji oko ručka i s vremena na vreme me je zapitkivala da li mi nešto treba i kako ide posao. Odgovarao sam jej da je sve ok i da ne brine. Malo sam pomaknuo komodu kako bi napravio mesta za ormar koji sam sastavljao i video sam da je dole na bila jedna knjiga koju sam instinktivno podigao i otvorio. Video sam da je to ujnin dnevnik u koi piše o čemu rzmišlja i šta je muči. Naravno nije mi đavo dao mira i počeo sam onako u preletu dok sam listao da čitam unose. Na jednom sam se zaustavio, u njemu je pisalo kako je već na rubu živaca i da će da popizdi, nastavio sam dalje, pisala je o tome kako je ujak dobar čovek ali da njoj treba seksa i treba joj da se dobro pojebe, jer je ujak već stariji i ne može da je zadovolji kako treba i da joj je već dosta drkanja i njegovog balavljenja po njoj, da želi da se oseti kao žena, a ne kao objekat za jebanje na kojem će se neko istresti, okrenuti na stranu i zaspeti a ona ostati nezadovoljena i morati do orgazma doći masirajući pičku kad on zaspi. Treba joj nežnosti i milovanja kod seksa, treba joj predigra i maženje posle seksa. Dalje rečenice su me začudile ali i napalile do bola, malo malo pa pogledavam po Željkovom kurcu ali sam primetila i kako on mene gleda kad misli da ja ne vidim, ali kako, kad to nije u redu, šta ako se sazna. Priznao mi je da voli da njegove partnerice u seksu ne nose grudnjake i gaćice jer voli da su pička i sise slobodne, tako ću i ja raditi pa će možda nešti i pokušati mada ovo nije uredu ali niko ovo ne čita osim mene pa me niko neće ni osuđivati. Nisam mogao da verujem šta se dešava i sada su mi puno jasnija bila njena ponašanja kad je blizu mene. To mi je samo dalo potvrdi i dalo snage da nešto pokušam ali nisam hteo da žurim. Kad sam ja dolazio kod njih primećivao sam da se dosta slobodnije oblači, kad ujak nije bio kod kuće. Znao sam je ponekad uhvatiti kako baca pogled prema mom kurcu, a čim ja primetim odmah ga sklanja. Često je znala biti obučena u tanku letnju kućnu haljinu. Ja  sam to naravno koristio da joj gledam u noge jer su bile prelepe, bele, što znači slabo sunčane, a gore su joj se sise klatile kao blesave dok je hodala da su se čak i bradavice nazirale kroz haljinicu. Naravno da je uhavtila moj pogled na sebi ali nikad ništa nije govorila niti uradila povodom toga, a meni se kurac dizao da je hteo šorc da pokida. Ujak je bio dosta mršav kao i ja pa sam ponekad ako im nešto pomažem pa se uprljam da ne idem takav kući uzeo nešto od njega i obukao. To mi je u zadnje vreme postalo čudno dok nisam svoje sumnje potvrdio. Jednom prilikom me je ujak pozvao i zamolio ako ne radim ništa da li bi otišao do njega i montirao mu plafonjeru u kuhinji, rekao sam da može, uzeo bušilicu i alat i otišao do njega. On je upravo odlazio na posao. Bio je vreo dan i ja sam bio tek ustao i nisam se baš razbudio još , obukao sam se malo toplije i bilo mi je vrućina, pitao sam ujnu da li mogu da uzmem neki šorc od ujaka jer je vruće za popizditi, naravno rekla je Jeca i otišao da se presvučem.

Skinuo sam se gol i obukao šorc na gol kurac koji je već bio dignut čim sam video ujnu i njene sise jer je znala da volim veće sise i znao sam da mi ih namerno izbacuje u prvi plan, ujak je već bio otišao. Ona je nešto briskala po sobi dok sam ja nameštao plafonjeru pri tome se guzeći meni a kad je bila okrenuta meni video sam da joj je haljina otkopčana ,malo više nego što bi trebalo i da sise samo što ne ispadnu koliko se tresu dok ona briše. Plafonjera je na plafonu, bio sam na lojtrama, tada mi je bila okrenuta leđima, tada sam odlučio da malo rizikujem i vidim njenu reakciju, malčice sam spustio šorc kako bi mi glavić kurca izvirio napolje. Pozvao sam ujnu da mi malo pridrži lojtre jer se klimaju i da se bojim da ne padnem jer nisu bile baš visoke pa sam morao malo da se istegnem da dohvatim sve gore, a morao sam još i da je spojim na struju. Došla je do mene a ja u početku ne gledajući dole sam joj rekao da uhvato za obe strane lojtri da drži. Stala je toliko blizu da sam osetio njen vreo dah na glaviću ali nije ništa radila. Polako sam spustio pogled i video sam da gleda u njega i da se ne mrda, kao hipnotisana.

Iskoristio sam to da joj odozgo gledam u sise, sad sam video i malo bradavice koje sa kako sam primetio tamno smeđe boje i već u bile velike. Što mi je reklo da je već debelo napaljena. Pomislio sam da je gola ispod i da samo tu haljinicu ima na sebi. Ja sam polako zavrtao šarafe kako bi to što duže trajalo. Zavrnuo sam šarafe, spojio žice i sad ga je trebalo isprobati. Zaključio sam da sam je dosta mučio i rekao joj da ode do prekidača i da ga upali da vidimo da li radi, nije se pomaknula, ponovio sam joj, ujna ajd upali da vidimo kakav sam majstor.
Aha, rekla je kao iz nekog sna i teškog srca se odvojila od mog kurca i upalila svetlo. Naravno, plafonjera je radila a ona se vratila svom poslu, brisala je stol u trpezariji ne skidajući pogled sa mog kurca, dok sam se ja trudio da se pravim da ne vidim u šta ona gleda. Poklopio sam plafonjeru i sišao sa stavim lojtre negde gde neće smetati. Okrenula mi se leđima i naguzila kako bi bolje obrisala noge od stola. Noge su joj bile prelepe, obrijane. Mislim da smo već oboje bili napaljeni do iznemoglosti. Vrtila je lagano guzovima uz ritam muzike koja je lagano svirala.

Nabrzinu sam svukao šorc i krenuo do nje sa kurcem u ruci.

Došao sam do nje i stavio joj ruke na guzicu, podigao sam joj haljinu. Zaustavila je i vrtenje guzom i pevušenje. Pred očima mi se ukazala gola pička, malo otvorena i vlažna. Nastala je tišina od par trenutaka... Stavio sam kurac šireći joj usmine i nabio joj ga do kraja jer nisam mogao više da izdržim. "AAAAhhhhhhhhh, Željkoooo.... usudio si se .... napokonnn..." Proderala se jer sam snažno ušao u njenu pičku i nabijao je kao da će mi tu pičku uskratiti. "Srećo ujnina jebiii.... ahhhhh... me, samooo me jebi.... ne vadi ga.... ahhhhhhhhh! Napokon.... pravi kurac.....  u meni srećo ujnina, hvala ti, derala se ona kao da je kolju.......... Kraj nas je bio radio, malo sam ga pojačao da se u komšiluku ne čuje da se ona jebe, a videli su ujaka da odlazi. Nabijao sam je čvrsto joj stezajući guzove, gnječeći ih i stiskajući. Podigla se, uhvatila se rukama za rub stola, ostajući nagužena i sama se nabijajući na moj kurac kao da joj je to zadnje.... spustio sam joj jednu ruku među noge, pritisnuo joj pičku i počeo da je trljam dok sam je i dalje nabijao. Snažno sam joj masirao klitoris.To ju je još više uzbudilo i počela je da se rita, da uvija noge iz guzove, ludila je... Too srećo moja... jebi ujnu svoju... AAAAAAhhhhhhhhhhhhh zasteenja ona, celo vreme duboko disajući.

Pomerao sam obe ruke po njenom telu dok nisam došao do sisa koje su se slobodno klatile ispod haljine natezajući dugmad.

Zgrabio sam je za obe sise i počeo da ih stežem preko haljine, natežem i gnječim. Popizdeo sam od strasti i rastrgao joj haljinu u predelu sisa i sise su napokon ispale napolje...

Rekao sam joj, ujnice moja šteta je ovakve sisetine da držiš zarobljene ispod haljine, "uuuuhhh sada su tvoje i radi s njima šta god želiš, ma nek ide sve u pizdu materinu, radi samnom šta hoćeš, jebi me kad god i kako želiš, tvoja sam srećo mojaaaaaaaaahhhh"

Sada vidim da je ujna pod mojom kontrolom i da je željna dobre jebačine. Počeo sam da je natežem za sise i da sise vučem prema sebi a tako nju dublje na moj kurac... Imala je sise tako lepe i velike da sam ludeo za njima. Imao sam osećaj da ću da svršim a to nisam želeo, prekinuo sam i kleknuo iza nje i lagano joj vrelim dahom pirnuo na pičku i krenuo da je ližem tako naguženu. Držao sam je za sise, štipnuo za bradavice i povlačio za bradavice. Cuclao sam joj pičku, lizao je, cuclao klitoris i grickao ga dok mi je uvijala dupetom po licu  i nabijala mi se na lice trljala ga po meni.Lizao sam joj i cuclao usmine, nabio sam joj i dva prsta u pičku i jebao je malo prstima dok mi se sperma vraćala nazad u jaja želeći da što duže jebem ujnu. Ujna se pridigla i ispravila se i rekla da sad hoće ona mene da zadovolji, okrenula se prema meni tako me poljubila da je to bilo neverovatno, ljubila me je a ujedno i rekama pritiskala jače uz sebe. Nisam joj ostao dužan pa sam jezikom šetao po njenim ustima a ruke joj spustio na guzove, stiskao ih i jenu ruku joj stavio među guzove preko pičke i jedan prst u pičku i povukao je na sebe. Uzadhnula je glasni i rekla nestaško ujnin sad će tebi ujna da nešto pokaže, reče to i spuštajući se poljupcima premo mojih grudi, stomaka došla je do moga kurca. Samo je uzdahnula i rekla kako je lep i veliki narastao sreća ujnina. Otvorila je usta i počela da ga puši, nije ga vadila iz usta, osećao sam njen jezik kako šara po njemu dok joj je u ustima. Nadrkavala ga je s vremena na vreme.

Seo sam na stolicu, povukao sam ujnu na sebe i rekao joj da se nabije na moj kurac i neka ga jaše koliko god hoće. Pogledala me ja kao dete kada mu daš slatkiš, došla do mene, opkoračila me, uhvatila me za kurac, prislonila ga na usmine, šireći ih, naslonila ga je tako i naglo sela na njega do kraja, vrisnuvši kako je sretna što sam se usudio da ju pojebem. Počela je da skače po meni, a bila je toliko uska. Uzeo sam joj jednu sisu u usta i počeo da joj grizem i ljubim bradavice osećavši koliko su tvrde, cuclao sam bradavicu kao da je slatkiš, a rekao sam joj da ona uzme drugu sisu u usta i da gricka i sisa bradavicu. Bez problema je to uradila rekavši mi da to radi dok sam drka i da će me jednom pozvati da drkamo zajedno pre nego što se pojebemo jer je to pali. Složio sam se... Nastavila je da skače po mom kurcu žestoko se nabijajući na njega. Odjednom se umirila i jako me stisnula uza sebe i kriknula od užitka i reče svršavam željko i lepo mi je, reče ti vrteći guzovima u mom krilu tako da više nisam mogao izdržati. Rekao sam joj ujna svršiću, sačekaj reče ona i kleknu ispred mene. Svrši mi po sisama, želim tvoju spermu da utrljam po sisama jer sam čula da je to dobro za kožu, a nadam se da i ti želiš da ti ove sise budu svaki put sve lepše kad me budeš jebao.
Ispunio sam ujni želju i prosuo svoju spermu po njenim sisama i stomaku. Zadovoljno je legla na krevet, onako gola i zaspermana i rekla mi da legnem kraj nje jer imamo vremena dok ujak ne dođe. Navio sam alarm za par sati i zaključao vrata ostavivši ključ u njima za slučaj da se ujak ranije vrati i zatekne nas. Legao sam kraj nje kad me ujna uhvati za kurac koji se još nije spustio skroz i raširivši usmine nabije si ga u pičku i tiho mi reče: " Želim da zaspim sa tvojim kurcem u sebi, udovolji mi i ostavi ga ti" Naravno, rekao sam videvši da je umorna. Uhvatio sam je za sisu i počeo da je nežno cuclam dok je ona lagano tonula u san. Zaspali smo oboje ubrzo a naši susreti nisu ostali na ovome...
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
Jebao sam ujna Jelenu – II dio

Probudio sam se posle kraćeg sna i otišao da se otuširam, obukao sam šorc i majicu nazad jer nije  fora da nas ujak uhvati,a onda sam probudio i ujnu. Otišla je i ona dok joj se sperma sva slepila i skorila po sisama koje su se klatila dok se kretala. Kad je izašla i ona je obukla onu istu kućnu laganu haljinu jer je stalno bila u tome u kući i dok je ujak tu, a čisto sumnjam da bi ujak i pomislio pa i posumnjao da sam mu baš ja jebao ženu, a nismo ni hteli da dođe do toga. Dogovorili smo se da ćemo strogo paziti da neko nešto ne posumnja.

Posle tuširanja nazvao je ujak i pitao ujnu da li sam ja tu i a ako još jesam da ostanem jer želi da mi se zahvali i da mi nešto novaca. Oduvek su me voleli oboje i ponekad mi dodali koji dinar da mi se nađe, nekad ujak, a nekad ujna. Nisam baš radio nešto pa mi je to dobro došlo. Ujak je rekao da uskoro dolazi, za nekih sat i po, i da mu ujna napravi nešto što on voli. Voleo je tako da je ponekad nazove i da mu napravi da jede nešto što voli. Radio je težak posao i uvek je legao da odmori i da malo odspava kad ruča. Otišao sam da skuvam kafu i pri tome snažno poljubio ujnu kada sam odlazio u kuhinju. Kada je kafa bila gotova, doneo sam je ujni koja je sedela za kuhinjskim stolom i palila cigaru. Zaboravio sam da ponesem šlag iz frižidera i doneo kafu bez njega. Tada mi ujna jeca reče: "pa znaš da volim sa šlagom". To mi je dalo jednu ludu ideju, Uzeo sam kurac u ruku i pokazao ga ujni rekavši: ako želiš šlag moraćeš sama da se potrudiš. Nema problema reče ona, ponovo vadivši van one dve velike sise, da mi da nešto za bolji pogled kako je rekla. Znaj da tvoja ujna voli ukus sperme u ustima, reče to počne da mi ga puši, stavljajući ga sve dublje sebi u grlo pri tome se igrala sa mojim jajima. Pušila ga je strasno jer je kasnije rekla kako sam je dobro izjebao i da ga najradije ne bi uopšte vadila iz svoje pičke i usta, a da ćemo to raditi kad god budemo imali i malo vremena a da nas niko ne uhvati.Vadila ga je iz usta i lizala vrhom jezika i oblizivala kao sladoled, stavljajući i oblizivajući moja jaja. Povremeno mi ga drkavši rukom i cuclajući mi glavić. Toliko me je izludela da sam bio blizu svršavanja. Rekao sam jeci da ću svršiti, pustila mi je kurac iz ruke i rekla sačekaj malo. Uzela je šolju sa kafom i prinela je mom kurcu dok ga je drugom rukom drkala. Počeo sam da svršavam a ona je moj kurac drkala i dalje trudeći se da ga što bolje usmeri prema šolji kako ne bi ni jedna kap ispala van šolje. Svršio sam stvarno obilno u kafu jer su mi pred očima bile ujnine sise koje su se tresle i letele na sve strane dok ga je drkala i pušila. Kad mi ga je dobro popušila i izdrkala na kraju ga je poljubila i oblizala i ja sam ga spremio nazad u šorc. Otpila je malo kafe koja je plutala na vrhu i rekla kako joj je tek sada kafa super i da šlag iz trgovine nije ni blizu dobar kao što je ovaj moj. Poljubila me je i rekla da će gledati da što češće pije kafu sa mojim šlagom. Nisam znao koliko je ona seksa željna i šta sve zna, a rekla je da će me svašta naučiti, a moja izdržljivost će je zadovoljavati koliko god može, mada je već sada pička boli jer se dugo nije tako jebala. Kafu smo popili i uskoro je stigao i ujak. Jeli smo, malo sam popričao sa ujakom i nekoliko puta mi se zahvalio što sam mu to učinio i dao mi nešto novaca da mi se nađe. Zatim je otišao da malo prilegne jer je dosta umoran, pozdravili smo se, a i ja sam planirao uskoro da krenem. Kad sam izlazi van rekao sam malo glasnije: Ujo vidimo se, ja odoh. Ništa mi nije odgovorio i zaključio sam da čvrsto spava, a to mi je bilo važno za moj naum koji sam imao pre nego što izađem na vrata. Ujna je išla ispred mene, i ja sam gledao u njene guzove. Došli smo u hodnik do dubokog zamrzivača koji su u hodniku imali. Uhvatio sam ujnu za ruke i rekao joj, ujna potrudi se da sada budeš što tiša, a ona me upita, a zašto srećo ujnina? Tada sam je rukom po leđima pokazao da treba da se naguzi i tako je i ostala. Podigao sam joj haljinu na leđa iznad guzova, a ona me iznenada upita: pa nećeš valjda sad da me naguziš a ujak ti je u drugoj sobi? Zato sam ti i rekao da budeš tiha, smaknuo sam malo šorc i izvadio kurac koji je već bio čvrst, pljunuo si malo u dlanove i time navlažio kurac. Protrljao sam ujni pičku i laganoi joj jedan prst zabio u šupak. Stavila si je ruku na usta kako ne bi zastenjala, a ja sam joj na uho tiho šapnuo, Evo ti nešto o čemu ćeš večeras kad legneš da razmišljaš, i u tom trenutku joj prislonio kurac na šupak i počeo polako da guram. Ulazio je teško i sporo jer joj je šupak bio stvarno tesan, a mogao sam da čujem kako jako stenje i reži, a najradije bi se derala. Mic po mic i ušao joj je skroz. Tu sam ga ostavio da stoji par trenutaka. Malo se odigla i pitao sam je kako je, da li je boli, da prestanem? Rekla je pa ti si lud, to mi još niko nije radio, ali naviknuću se za tebe, ne prestaj sada. Izvadila je sise iz haljinice i ponovo se spustila na zamrzivač, stavila si je opet ruku na usta kako me ujak ne bi uhvatio sa kurcem u ženinom šupku. Počeo sam polagano da je nabijam, provukao sam ruke ispod nje, uhvatio je za sise i počeo tako da je natežem prema sebi da su joj sise bile crvene od mog stiska i navlačenja prema sebi. Stenjala je jako i mrdala guzicom, navlačio sam je sve brže, i svidelo se mom kurcu u njenom šupku da bi najradije da je ne moram sa kurca skidati, ali nismo smeli dugo. Bio sam pri kraju da svršim i izvadio sam joj kurac iz šupka, uspravio sam je, naslonio uza zid, zagrlila me je, a ja sam joj tako na stojećki naslonio kurac na usmine, malo ih raširio sa glavićem, stavio joj ruku na usta i tako jako nabio u pičku da mi je zagrizla jedan prst sa kojim sam joj zaklopio usta da ne vrišti i počeo joj ga tako jako nabijati. Ujna me je tako jako zagrlila da sam mislio da će me ugušiti njen stisak, Nabijao sam ga brzo, jako i duboko. Osetio sam da se ujna stresla i još jače me stisla, šapnula mi je, svršila sam srećo moja kao nikada do sada, moraćemo ovo opet ponoviti jer želim da uživam u tvojim naletima, želim da se derem dok me jebeš, znaš da volim da se glasno jebem. Naravno ujnice moja, naravno. Nedugo zatim sam svršio i ja, u njenu pičku naravno jer je prethodno tražila da ga ne vadim. Kratko smo bili zagrljeni, morali smo se razdvojiti i pozdraviti, tu mi je ujna rekla da će gledati što prije da dodje do mene ako ne bude ujak negde prije toga. Rekao sam joj ok, samo moramo paziti da mi roditelji ili starija sestra koja ponekad navrati ne budu kući. Spremala je jednu po jednu sisu u haljinu i zakopčala se, spustila haljinu, tada sam ugledao jedan tanki beli trag moje sperme koja joj se cedila iz sada već bolno otekle pičke, niz butine, pa dalje niz noge. Rekao sam ujnice idi odmah u kupatilo i sredi se jer ti sperma curi niz noge. Poljubio sam je, pljesnuo po guzovima i izašao, željno je očekivajući kada će opet  da mi jaše na kurcu kao na rodeu, zadovoljno protrljao kurac i nastavio do kuće. Došao sam kući, a tamo su bili svi, mama, tata, i starija seka.
Pitali su me pa gde sam toliko dugo i kako su ujak i ujna. Objasnio sam im neku svoju priču i seka me je pozvala u sobu jer je trebala moju pomoć oko nečega na kompjuteru jer nije baš bila vešta. Moram priznati da sam ponekad škicnuo i odmeravao i seku koja je bila starija 6 godina od mene, bila je razvedena, živela je sama a ponekad je dolazila i prespavala kod nas. U njenoj sobi smo nešto prepravljali pa je spavala u mojoj sobi jer sam imao dva kreveta za slučaj da mi neko dođe.  Možda je greh reći da sam ponekad odmeravao sestrino telo a najviše njene sise veličine 5 na koje je bila ponosna, ali drugi put o tome.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 288 289 291 292 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Mar 2024, 03:22:25
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.