Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Mar 2024, 11:17:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 1 Član i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 286 287 289 290 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Erotske price  (Pročitano 26557894 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Glamur

«Alooo…Trebaš prevoz?», mladić zalizane svijetle kose pokušao je nadglasati promet derući se kroz prozor svog crvenog Mercedes kupea.
«Hejjj! Može, super!», vratila je mobitel s kojeg ionako nije znala kog nazvati natrag u torbicu i posrćući krenula prema njemu. Parking kluba iz kojeg je treštao turbo folk bio je pun rupa.
3 ujutro, počela je lagana kiša, a on, vidjelo se u mraku, zapalio je cigaretu i zavalio se dublje u sic. Malo se mučila s otvaranjem, dugi nokti su zapinjali, tako da joj je vrata otvorio iz nutra kada mu je palo na pamet da bi cura mogla napraviti nekakvu štetu na laku.

Čak se nisu ni poznavali. Lana mu je bila poznata poput i većine cura s gradske scene tek kao pizda koju je neko jebao; ili frendov frend ili je bila prijateljica od žene koja je prošli petak pušila nekom iz njegovog društva. Takve kombinacije.
Za ljude koji se nikad nisu formalno upoznali, čak niti izmijenili ni jednu riječ, ponašali su se neuobičajeno prisno.
«Di idemo?», ispitivački je očima plazio po njoj dok je zakopčavala sportski remen.
«Da ti budem iskrena, nemam pojma!», još se derala  zbog glasne muzike u klubu. Umjesto daljnje razrade tog pitanja ugnijezdila se u sjedište, visoko prekrižila noge, a zatim kao slučajno raširila jaknu ispod koje su se nazirale male, nespretno operirane sisice napravljene u ordinaciji doktora kojeg si je njen, već bivši, mogao priuštiti.
Roko se držao pretjerano zrelo za svoju dvadeset i koju godinu; očev poslovan uspjeh, bolje rečeno novac, davao mu je to samopouzdanje.
Nije on bio ništa posebno zgodan, iako je tako kotirao dok bi se gledalo u smjeru automobila kojeg je vozio. Predugo lice, ružan nos, kratka tanka usta, pjegav, a ipak je «bio sličan Beckhamu». Nije se bavio nikakvim sportom; po prirodi mlohavo građen, izgledao je pristojno samo u jaknama podstavljenih ramena. Ali, ništa od toga nije bilo važno. U krugu u kome se kretao o njemu se razmišljalo kao sinu tajkuna Krakića, mladiću sa podebljim dosjeom prebrzih vožnji u pijanom stanju i ponekim 'fizičkim napadom', kako su pod tatinim pritiskom klasificirane pa izbrisane prijave silovanja maloljetnih frizerki i prodavačica, klinkica koje su isto prihvatile 'prijevoz', a nisu bile voljne platiti kartu.

«Nemaš pojma, ha?», za njega je to bio otvoren poziv na prvi zamračeni parking, al Lana se imala potrebu otvoriti.
«Ma znaš šta… Nije mi se ni išlo van, al dođem doma, a ono Fahret…s onom, ako znaš, Ivkošičkom.»
«A ti si sad s Fahrom..?»
«Bila!»
«Mhh…», otpuhnuo je dim pokušavajući se sjetiti kakva je Suzi Ivkošić, isto jedna od viđenijih gradskih drocica. Pa je, mlađa je od ove, al sve je to ista liga.
Lana je bila izvan sebe, jer ne samo da ju je taj Fahro povrijedio, već je kod njega i živjela zadnjih par mjeseci. Sve su joj stvari bile u stanu u kome je on ševio drugu, tako da je nakon početnog vala ljutnje shvatila kako i nema previše izbora. U Zagreb je došla zbog nekakvog natjecanja ljepote na kome je osvojila treće mjesto, potom se prebacila na neuspješno studiranje, a od povremenih modnih revija uštedila je točno 400 kuna. Možda dovoljno za autobusnu kartu u rodni grad, al ništa više. Pojest će govno, osim ako možda večeras nešto ne napravi sa Krakićem, pa je on preuzme. Oči su joj se napunile suzama.
«I kaj, baš ju je jebao..?», nije mogao suspregnuti smijeh.
«Da! Otključam, uđem, oni na kauču… Ma joj…»
«I onda…?»
«Ma nemam… Stvarno ne bi sad…»
«O joj, pa reci, jebote!»
«A šta, jahala ga je! Rekao mi je, 'Šta si očekivala, njene su bolje ispale'», počela je histerično plakati.
«Hahahahahah! Nemreš belivit!», Krakić mlađi je uživao. Fahro je upravo dobio bodove u njegovim očima, a i napravio je mentalnu bilješku da mora i on poševiti tu Ivkošičku, inače, bivšu mis Zagreba, ako se dobro sjećao.
«…primio ju je za sise i pokazivao mi ih! Kad sam ga pitala kolke, rekao je da samo malo, a onda ide jebati ovu koja si je uvalila litru silikona, i to mi još pokazuje!!! Smijali su mi se dok je miješala na njemu!»
«Hahaha! Pa kak ćeš sad doma?! Oćeš da ja idem prvi pozvonit da vidim jesu svršili, ak te hoće natrag?»
Koliko god ovo bizarno zvučalo, njegova ponuda bila je vrlo velikodušna, i imala je smisla. Mora negdje prenoćiti, a biti će lakše ako neko drugi pita njenog dečka dal smije spavati u svom donedavnom krevetu ili si je u njega već za stalno naselio drugu. Sisatiju.
Kod Roka ne može, on živi u vili s roditeljima, a sigurno je neće voditi doma. Jedino rješenje upravo je ponudio.
«Nemam pojma…Ništa ti ne znam…»
«Oš se onda voziti?»
«Pa može… Gdje?»
«Idemo na autoput.»
U glavi su joj bile samo dvije riječi: Motel Plitvice. Bar će nekako ubit noć, sutra će razgovarat s prijateljicama, možda se neka nečeg sjeti, ali čisto je sumnjala.
Još je više podigla minicu, tako da joj se samostojeće čarape koje su se već skroz vidjele potpuno dođu do izražaja, i da on snimi i rub gaćica. Onaj kod pičkice.

Cesta je bila prazna, a noć turobna. Ni snijeg ni kiša ni led, a zima. Prljava zima. Prolazili su kroz industrijsku zonu grada. Stiskala je zube gledajući trgovačke centre u kojima, kako stvari stoje, više ne može kupiti ni tampone. Kada su joj stavljali lentu bila je sigurna da će se, i to vrlo skoro, udati za nekog ko je vlasnik jedne od tih zgradurina, ali vrijeme je prolazilo a ona je prelazila iz ruke u ruku muškaraca koji su je u podstanarsku garsonijeru koju je dijelila s još dvije cure, vračali s lažnim dizajnerskim torbicama i kojom spolnom boleštinom, i to je bilo jedino što će ikada dijeliti s njihovim ženama. Bankovne račune nikad.
Kad je počela raditi na lokalnoj televiziji kao hostesa zapazio ju je Fahro, mladi poduzetnik egzotičnog porijekla. Čak se i ta priča s njim izlizala prije no što je mislila. Jednom mu je predložila da bi mogli u Sloveniju što je brzo odbio. Kasnije je prisluškivala razgovor u kome se ispostavilo da je onaj Ferrari kojeg njen dečko vozi ukraden u Italiji, i da zato ne smije prelaziti granicu. Osim toga, on je imao zabranu ulaska u Europsku uniju. Preko svega toga je prešla, čak ju je na neki način i uzbuđivalo. Objasnila si je da pravi frajeri voze takve aute jer su sjebali sistem, a ne zato što nemaju novaca za novi, polovni, jebote ne ukraden Ferrari. Čak  ni činjenica da joj za cijelo vrijeme veze Fahro zvan Ferrari nije kupio ništa osim tih sisica nije joj otvorila oči. Pa ni to što je i njena operacija besplatno sređena kod doktora kojeg je ovaj kamatario. Ipak se nadala da će je oženiti iako je on već u braku s djevojkom koju su mu roditelji za tu prigodu doveli iz rodnog sela u Makedoniji. Već je imao petoro djece i na pola živio  kod njih, ali to nije ozbiljno shvaćala obzirom da ta njegova žena i nije govorila Hrvatski. Barem je tako čula. Tužno, ali ne kao ovo što joj se večeras desilo.

Čim su skrenuli na obilaznicu Roko je pojačao muziku. Instinktivno se još dublje zavalila i raširila noge. Pod svjetlima koja su munjevito prolazila nazirali su joj se čuperci u gaćicama. Snažno je  primio volan i nagazio do daske. Kako se kazaljka na brzinomjeru pomicala, tako su joj se ukrućivale bradavice. Dečko je luđački zirkao malo na cestu, malo na nju, iskušavajući teoriju po ko zna koji put. Kad se kazaljka zaustavi na 280, bit će skroz mokra.
Lana je žmirila lagano otvorenih usana. Nije ga htjela ometati, a i u glavi joj je bilo previše misli; kako će sve ovo završiti? Možda bi bilo najbolje da se sad lijepo ubiju. Neku bolju ideju nije imala.
Pogledala ga je kroz trepavice tek kad je osjetila da usporava, «Kaj je bilo?»
«Niš. Divim se prirodi», koncentrirano je tražio odmorište.
Sada je išao samo 150km/h, no ispred benzinske pumpe podigla se policijske palica.
«Pičku materinu, koji me kurac jebeš…», Roko se zaustavio uz cviljenje guma. Smrdio je na viski i koka kolu, a upravo je taj narodnjački hit odzvanjao iz Mercedesa.
«Dobro veće. Vozačku i prometnu vas molim», trebalo je proći nekoliko momenata da službeno lice osjeti zadah alkohola.
Krakić je bahato zakolutao očima.
«Vozilo je vaše?»
«Firma», cmoknuo je.
«KRAKEX?», policajac je čitao podatke pod svjetlom baterijske svjetiljke.
«Da.»
«To je vaše poduzeće?»
«…Tatino», teškom mukom je procijedio nakon kraće pauze. Jedva je čekao dan kada će on zasjesti u očevu fotelju i vodit posao kako se spada. Za početak je razmišljao o Lamborghiniju zbog kojeg je ljetos pobjegao od kuće kada je otac rekao ne. Onda je dobio Mercedes kojeg se sramio, i zbog kojeg je žestoko mrzio starog koji ga je tako uvrijedio, svog jedinca.
Lanu je uzbuđivalo što će je uskoro ševiti sin moćnog čovjeka. Koliki je tatin utjecaj uskoro će vidjeti, i to joj je još više ovlažilo gaćice.
«Udahnite i pušite.»
Napuhao je dva promila.
To je njegovog oca koštalo dvije tisuće kuna.

U retrovizoru je gledala kako policajci dijele plijen, a Roko je psovao u sebi razmišljajući kako je za taj novac mogao u Sheraton naručiti bolju kurvu od ove. Kad su već bili tamo odlučio je natankati auto, a Lana je unutra kupila novi Story i gumene bombone. Njene slike objavljene su na nekoliko stranica u modnom editorijalu s temom skijanja. Pozirala je u raznim varijantama, a uz slike objavljena je i kratka crtica u kojoj je slagala kako ona skija isključivo u Švicarskoj, iako u životu nije stala na skije, niti bila izvan granica Hrvatske. Novinarka je napisala i kako je poznatu manekenku na snimanje doveo 'zaručnik u Ferrariju', pa je sve skupa zvučalo vjerodostojno.

Dečki na kasi su je ili prepoznali ili su se jednostavno došaptavali zbog prizora polugole cure i tipa zamagljenog pogleda koji je upravo ušao da plati gorivo za takav auto. Ona se među policama kretala kao po modnoj pisti, postavila je Roku nekoliko pitanja u vezi potrošnje Mercedesa, koliko brzo ide i koliko košta, da ne bi bilo zabune u kojim kolima je došla, ako slučajno nisu primijetili, ali on joj nije odgovarao. Kad je riješio račun očevom službenom karticom izašao je van a da se nije ni okrenuo da vidi ide li ona za njim.
Ubacio je u brzinu i nakon kraćeg razmišljanja, naglo skrenuo iza pumpe. Jedan od muškaraca izvirio je na stražnja vrata i gledao ih, tako da je uz pičkaranje premjestio auto na sam kraj parkirališta, pored plavih prenosnih vecea.
Kao da je sam i sprema se pišati, počeo je raskopčavati šlic i ne obraćajući pažnju na djevojku pored sebe.
«E čekaj, pogle», zaustavila mu je ruku koju je već namjestio u položaj povlačenja zatvarača.
«Kaj?», blenuo je.
«Ovo sam ja!», otvorila je magazin na njegovom krilu nadajući se da će joj dionice sad dovoljno skočiti da je odvede makar u motel.
«A jel?», malo je pogledavao nju, malo slike. «Ne bi nikad reko. Hahaha… Photoshop… Jebote, kaj su svi ti komadi po novinama u živo gabori?»,  iz njegovog glasa nestalo je prijetvorne pristojnosti, nekakvog kolegijalnog tona kojim razgovaraju ljudi istih godina i sklonosti kojim joj se obraćao kad je tek ušla u auto. Što joj je preostalo? Ne pada mu na pamet da je siluje, dat će ona sama. Može se pokupiti i na pumpu, al isto bi joj bilo i da ode u jedan od TOI zahoda pred njima. Tamo ju ništa ne čeka i oboje su to znali.
«Aj skidaj se, spava mi se.»
Primila se za sako, «Kako ćemo tu?»
«Kaj kak ćemo tu?»
«Pa seksati se?»
«Seksati? Hahaha! Nećemo se seksati, maco. Malo ćeš mi ga drkati, a ja ću ti malo maziti pičkicu. Koje mrtvo jebanje…», pognuo je glavu među noge. Povraćalo mu se od alkohola al je ipak htio svršiti večeras.
Lana nije znala što da misli o ovome. Jel ju neće jer mu je jadna i ružna, ili se boji da mu od cuge ne stoji? Možda zbog Fahre? «Da skinem samo tangice ili sve?»
«Izvadi sisu i gaće makni u stranu, al tako da mi ne sjediš s golim dupetom na sicu. Alcantara se teško čisti.» Nije podizao glavu, samo je skrenuo pogled prema njenim tankim manekenskim nogicama, i tada mu je za oko zapeo magazin pod njenim stopalima i Lanin osmijeh na naslovnoj stranici. Možda će je ipak pojebati, kad je već u novinama, onak iz fore. Sve mu je to bilo muka. Ne kani se još jedno veće zajebavati s njom, nikakvo nalaženje ne dolazi u obzir, ne da mu se ni voziti sad do motela, hladno je da ju pukne na haubi, a u kabini em nema mjesta, em je ne kani prljati s izlučevinama od ove.
Napustio je prezahtjevne misli i zavalio se. Lana je to shvatila kao poziv. Prvo je, kako joj je naredio, maknula gaćice u stranu, a onda izvadila sise iz topića i počela mu dugim umjetnim noktima prtljati po šlicu.

Krakićev kurac bio je tužno mekan. Ni dignut ni spušten, kao slomljen u sredini razlio joj se po dlanu kojeg je mahnito pomicala gore-dolje. Povremeno je spuštala glavu i lickala ga po glaviću, ali nije se bog zna šta dešavalo. Mladić se navalio na nju, ljubio ju je po vratu, sam je sebe pokušao uzbuditi seksi uzdisajima. Jednom rukom joj je gnječio sisu a drugom opipavao pičku. Kad se malo ukrutio, dečko je izvadio kurton iz jakne.
«Stavi mi ga.»
«Čekaj da ti se još digne…»
«Sad ga stavljaj…», htio je dovršiti da mu se gadi da ga dira golom rukom, pogotovo liže, al nije mu se dalo.
Lana mu ga je uspjela nataknuti tek kad se skroz skinula i počela stenjati uz vlažno jebanje srednjakom tako da on to vidi i napali se, što joj je polovično uspjelo. Držao ga je za korijen da mu ne spadne, i navalio se na nju naguženu među sicevima.
Auto je bio zbilja skučen, a ona visoka, tako da joj je grubo presavio noge u koljenima da ne prlja kokpit i prislonio se gumenim vrhom na obrijanu pičku. Raščepljena preko oba sjedala držala se za naslone i najviše što je mogla isprčila guzu prema Krakiću. Osjetila je kako je nešto mlohavo lupka po nabrekloj pizdi i pokušava ući. Jedva joj ga je takvog pola spuštenog nagurao kojih par centimetara i počeo se pomicati. Val podmazivanja ipak joj je natopio picu, i kurton je sada plivao u ženskom soku. Malom je sve teže išlo; primio ju je jednom rukom za glavu, dlanom snažno prignječio lice prema dolje, i to tako da se uplašila kako će joj strgati nos. Sad nije imala love za još jednu operaciju ako se desi. Drugom šakom joj je rastezao lijevi guz do bola i sve snage se nabijao. Svakim ubodom kurac mu je sve više očvršćivao pa su se uskoro čuli samo njeni kratki isprekidani uzdasi i šljapkanje u pički.
Nakon početnog uzbuđenja maca joj je ubrzo utrnula. Roko je bio pijan, uopće nije mijenjao položaj i nikako mu se nije svršavalo. Palilo ju je jedino sama situacija; dok je većina zagrebačkih cura u tom momentu razmišljala kako će se iz klubova vratiti kući, ona je imala prijevoz, itekakav prijevoz, ha!
«Raširi se…»
«Ovako, ah ah ah…?»
«Još. I spusti desnu nogu. Ful mi zaklanjaš svjetlo.»
Zbunjeno je pokušala okrenuti glavu da vidi o čemu se radi, ali brzo joj je natrag pričepio lice dlanom.
«Ne pomiči se, jebote!»
Ipak je uspjela vidjeti da u ruci drži mobitel i snima kako joj ulazi u tijelo.
Zakašljao se i najmuževnijim glasom kojeg je uspio iskopati govorio u mikrofon, «Ja sam Roko Kračić i karam ko krmaču… Mala, aj se predstavi..», prislonio joj je telefon uz usta, a na ekranu se pojavilo crveno lice stisnuto ispod njegovog dlana. Zaključio je da nije dovoljno prepoznatljiva zbog plavog pramena koji joj je skrivao oči i maknuo ga. Onda je, jednom rukom pridržavajući kurton na kurcu, podigao Story i stavio ga u kadar pored Laninog lica.
«Molim te, nemoj…», slabašno je protestirala svjesna da će ovo već za koju minutu primiti svi njegovi prijatelji i da joj ne gine Internet karijera.
«Glupačo reci kak se zoveš i kaj si!»
«Ah ah ah… Bar mi pusti glavu!» Malo je oslabio pritisak, a ona je napučila usne i počela 'zavoditi kameru'.
«Ja sam….Auhhh! Lakše!», nabio ju je u samu maternicu tako da zaskvići na filmiću, «…Ja sam Miss Lana Miras, manekenka i TV voditeljica…ah ah ah!!»
«I ko te kara…?»
«Rookoooo…Krakić, ah ah ah…»
«Dobra kusa!», pljesnuo ju je po dupetu i nastavio fokusirati djevojčin šupak u koji je uvlačio dršku spravice za struganje leda. Odložio je mobitel tek kad se začulo pipkanje, potvrdni signal nekoliko poslanih poruka. Cura se pokušala pomaknuti, trtica ju je sve više boljela od snažnih ritmičkih udaraca. Kurac mu je napokon očvrsnuo i protego se u njoj do bolnih  i tankih dvadeset centimetara, no kako ju je jednom rukom snažno držao za dupe, a drugom joj pritiskao lice, morala je ugristi donju usnu i pretrpiti dok ljubavnik ne svrši. Stiskala ga je pičkicom da ga dodatno izludi i onako na mjestu trzala se gore dolje.
Jebao ju je u potpunoj tišini koju su prekidale samo povremene SMS poruke. Mladić ih nije čitao, ali po izrazu lica mu se vidjelo da zna sadržaj, baš kao i kada se uopće nije iznenadio automobilu koji se uz cviljenje guma parkirao skroz do njegove mečke.
Lana je uspaničeno zirkala, i dalje stisnuta na sjedalo, očekujući sjenu policajca na prozoru, no, bili su to Rokovi prijatelji. Dva niža crnokosa mladića u kožnim jaknama izgledali su previše slično da ne bi bili braća, a mlađi je sasvim sigurno, usprkos kurčetivom držanju bio debelo maloljetan. Vjerojatno je baš zbog potrebe da se dokaže pred drugima bio i najagresivniji.
Krakić ju nije prestao trpati kad su otvorili suvozačka vrata, samo ih je nervozno lupio natrag, opsovao i pokazao rukom znak da se strpe sekundu. Ovaj kome se obratio sa 'Čebo', izvadio je mobitel i uz glasan smijeh snimao akciju unutra. Roko je tako jako nabijao da se auto baš komično tresao, htio je što prije svršiti u Lanu čija je pička tako nabrekla da se žarko crvenilo mesa jasno vidjelo i u mraku auto kabine. Roko se izvio da što bolje vidi kako ulazi u nju; kurton koji mu se srolao do pola i kojeg je za koju sekundu napunio sjemenom. Onda ga je skinuo i iscijedio joj spermu po kosi, opet snimivši kratki filmić.
Misica se pokušala natraške smjestiti na sjedalo, no vrata su se opet otvorila i ona dvojica su ju  ščepala za guzicu i izvukla do pola van. Točno koliko je trebalo da ju zajašu.
Lana se počela histerično braniti, ali Roko joj je odvalio šamar da se smiri.
«Kaj je sad??? Pustit ćeš malo dečkima, jesi me čula?!»
Pogledala ga je očima mutnim od suza, a on joj je u usta uvalio dvije šarene tablete koje je spremno progutala iako nije imala pojma o čemu se radi.
«E nema đaba, maco…», Čebo ju je par puta pljesnuo po pičkici dok si  je otkopčavao šlic i razmicao noge da ima bolji oslonac dok jebe. Jednom rukom držao se za krov, a drugom čvrsto stiskao Laninu malu manekensku guzicu da mu se ne pomiče dok zvekeće.
«A šta sam ja to dobila od vas???!», droga joj je već plela jezik.
«I više od drugih žena!», sva trojica su prasnula u smijeh.
Tip ju je jebao kratko i duboko svršivši za manje od minute. Iza njega isti je položaj zauzeo mlađi, i ispraznio se u nju bez prezervativa za par sekundi.
Pozdravili su se s Rokom i dali mu nekakav mali paketić. Lanu niko nije ni pogledao.
*
Prema Fahrinoj adresi vozili su u tišini. Samo je iz zvučnika tiho odzvanjao srcedrapateljni narodnjak. Djevojka je sjedila na 'Storyu', kako joj se sperma iz pičke ne bi cijedila po sicevima Mercedesa.
«Ideš sama gore?»
«A ti bi pogledao…?»
«Pa bi. Vidiš kako sam dobar, hahaha…To je ljubav!»
Uzdahnula je i pogledala u pod. «Pliz…»
«Ajde, zajedno ćemo.»
Srce joj je lupalo kao ludo dok su se penjali na treći kat novogradnje u kojoj je do nedavno živjela. Na vratima nije bilo imena.
Roko je pokucao. Vani je svitao dan. U potpunosti nepristojno doba za posjete. Bez odaziva. Još jednom.
«Sigurno je doma», rekla je.
«Možda su urokani…»
Šutila je,
Ima tu nutra kakav telefon, da nazovemo? Krakić se umorno naslonio na zid.
«Mobitel mu je uvijek na vibriranju, a liniju….ni ne znam, ono..normalan telefon. Nije toga bilo, ja mislim…»
Roko je bijesno šutnuo vrata i ne očekujući da su otvorena doslovno pao u hodnik. U stanu je bio mrak. Osovio se na noge i polako krenuo naprijed dozivajući Fahru, ali nije bilo odaziva. Lana je uplašeno stajala kod lifta. Dok je se ne pozove, neće ući. Bojala se.
Prostoriju je obasjavao samo plavičasti odsjaja s plazme. Zrak je bio težak od cigareta, zadaha pića i seksa. Fahret je ležao na podu na trbuhu a kraj njega nekoliko djevojaka, potpuno golih, u raznim položajima nesvjesnog stanja. Stakleni stolić, ostatci bijelog, srolana novčanica. Roko je dobro poznavao situaciju. Nije baš obećavalo.
Taman kad se spremao otići iz kupaone se pojavila još jedna cura omotana samo ručnikom. U rukama je držala muške hlače i pretresala ih.
«Kaj kradeš, kurvo!», Krakić joj je iščupao iz ruku novčanik.
«Nije nam platio! A pogle ga!» Izvadila si je parsto eura i počela se oblačiti. Ostale nisu bile u stanju. «Mate će popizdit!»
«A vi ste Matine?»
«Aha…Mislim, on nas je poslao na ovu šljaku.»
Mate je bio jedan od poznatijih zagrebačkih svodnika. Uglavnom je nabavljao komade za sportaše i sumnjive biznismene poput Fahre. Nije komplicirao, nije bilo nasilja pa su za njega voljele raditi i poznate sponzoruše u periodima suše.
«A di je on?»
«Čeka dolje, kad mu kažem da su se ove urokale, popizdit će! Ja moram nekom Japancu u Sheraton, a visi mu muster za dvije….k-o-m-a!»
Roku je odmah palo na pamet. Primio je Lanu za ruku i poveo je brzo niz stepenice. Poznavao je crni Mercedes karavan. I sam je naručivao Matine mace.
Makro je bijesno puhnuo kad ga je vidio; pomislio je da i ovaj traži kurve, a njegove su baš večeras u nevjesti!
Pokucao je na staklo, «E bok…hahaha…gle, imam tu jednu maličku za tebe… ajde, idem ja, a vi to sredite.»
Obično se za nabavljanje nove daje neka lova, ali Krakiću to stvarno nije igralo. Samo je se htio riješiti. Nije da je bio jako brižan, prije bi se reklo iskusan. Zadnji puta kad je ostavio očajnicu na cesti, neki klošari su je izrezali i skoro je završio u buksi. Ako se nešto desi sa misicom Miras, zadnja stanica nije on već Mate, a Krakić je po intuiciji osjećao da je crni scenarij za ovu žensku vrlo realna opcija.

Cura iz stana, Veki, inače  Playboyeva zečica, grubo ju je odgurnula kad je pokušala sjesti na suvozačko mjesto. «Marš otraga, kurvo!»
Djevojka nenavikla na prave drolje uplašeno se smjestila iza Mate.
«Očeš raditi? Čeka me muster u kamionu. Jedno svršavanje, ide ti 300 kuna.»
Kako je samo šutila, svodnik je nastavio, «Okrenut ćeš ih bar pet na noć, ima tu i nogometaša pa će te počastiti. Ovo je jače nego da radiš u saboru!»
Lana je spustila pogled.
*
Most preko Save bio je okićen božičinim svjetlima. Da nije bila zima već bi se razdanilo. Ovako je bolje. Crni karavan skrenuo je prema kamionskom parkingu iza zagrebačkog velesajma. Čizmice su joj već bile skroz blatne, ali nije promišljala hladnoću. Dok su joj pete propadale po šljunčanoj cesti na kojoj je na nešto izoliranijem položaju stajao tegljač bosanskih tablica nije razmišljala baš o ničemu. Možda tek u onom momentu pred kabinom kako se nikad nije penjala u kamion i da ne zna kako se to radi.

Vrata su se otvorila. Okrugla glava i njegovi debeli prsti na kvaki. Bio je vrlo nizak tako da mu stopala nisu dodirivala pod.
«Stani na stepenicu, tu ti je jedna mala metalna», ovo je očito bio uobičajeni problem.
«Nekako si mi poznata? Jes ti ona s tevea? …Ili sam te viđo po Tuzli?», primio ju je za bradu i okrenuo prema uličnoj lampi.
Nije ništa odgovorila, samo je drhtavom rukom spremila šest stotki u plastičnu LV torbicu, Fahrin rođendanski poklon, i pogledala prema njemu tako da ga ne vidi.
Već je žestoko drkao…
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Moj gazda

Radim u marketu u centru grada sa jos 8 koleginica.Gazda marketa je jedan novokomponovani bogatas,neotesana seljacina.Ima 48 godina,debeljuskast je i celav.Jebavao je jednu nasu koleginicu,svi smo se pitali kako je to mogla da radi snjim,da li zbog para covek moze sve da istrpi.Ne verujem da bih za ne znam koje para legla u krevet snjim,pogotovo sto je moj muz bio stvarno macho tip.Ali ne reci ne nikad.Elem,jedne nedelje radili smo ja i Branka zajedno,Branka je bila koleginica koja je bila sa gazdom,i posto nedeljom nema nekog posla vise vremena smo proveli u prici nego u radu.Tako smo izmedju ostalog dotakli i temu seks.Da bi se meni Branka poverila kako gazda ima ohoho kurcinu i kako jebe kao zmaj.Kako sam to cula,mislim da mi se ova moja picka odmah navlazila.Nisam mogla da izbijem iz glave gazdu kako sa ogromnom kurcinom razvaljuje moju koleginicu.Iskreno,pocela sam da mastam o tom mom gazdi.Sto je najcudnije,moj muz je stvarno ekstra izgledao i seks nam je stvarno bio odlican ali eto,pocela sam da mastam o zivotinjskom seksu sa mojim gazdom,debelom i nekulturnom seljacinom.Pokusavala sam da ne razmisljam o tome,ali mi je gazda bio non stop u glavi.Sto je jos gora jedan dan sam zakasnila na posao pa me je gazda zvao na razgovor u kancelariju.Za sebe mogu da kazem da sam dobra riba,nisam vrh riba ali sam jako jebozovna,dobre sise i jos bolja guza.Pretpostavljala sam da bi me i gazda vrlo rado naguzio ali mu nikad nisam davala povoda da krene u bilo kakvu akciju.E pa tog popodneva na razgovoru u kancelariji sam resila malo da ga podbodem,da mu probudim interesovanje za mene.Pre nego sto sam usla otkopcala sam jos jedno dugme na mojo bluzi,istrcile sise i usla kod njega."zvali ste me gazda"maznim glasom sam procvrkutala.Odmah je nestalo ljutine na njegovom licu.Malo mi je drzao predavanje o radnim obavezama a zatim drsko mi zatrazio broj mobilnog da moze da me proveri kad sam na poslu.Ja sam ga provokativno pogledala i zatrazila njegov broj da bih ga cimnula i da bi on tako lakse memorisao broj.Razmenili smo brojeve i ja sam sad cekala njegov prvi korak.I posle par dana na moj broj stize njegova poruka"mace gde si?''.Bila sam iskreno u blagom soku zbog te njegove drskosti i taman sam se spremala da mu besno odgovorim stize mi njegova nova poruka-izvini greskom sam poslao poruku na tvoj broj.greska-Vidi ti matorog mangupa,pomislila sam,e pa sad cemo da vidimo.Poslala sam mu odmah poruku-sta je greska,da ja nisam macka?->I led je bio probijen.Narednih dana smo nastavili sa dopisivanjem,prvo kao zezanje a onda su poruke postale sve bezobraznije i bezobraznije.Poceo je da mi pise kako ga palim kako bi me jebao....Nisam htela odmah da podlegnem iako sam resila da se pojebem sa njim,nego sam ga sporo pekla na vatri.Htela sam da bude stoposto napaljen.Nakon desetak dana stvorila se situacija da sam bila dva dana sam.Muz je isao na neki simpozijum za vikend pa sam bila sto bi se reklo free.Odmah sam mu u petak pustila poruku da se spremi jer cu u subotu biti sama.Rdila sam u drugu smenu te subote.ceo dan mi nije davao mira porukama u kojima mi je opisivao kako ce da me jebe.Bila sam strasno napaljena i jedva sam cekala kad ce kraj radnog vremena.Posle polsa otisla sam pravo kuci,spremila toplu kupku i pripremila se za nadala sam se nezaboravnu noc.Dosao je oko ponoci,tiho je pozvonio na vrata.Bila sam samo u dugackoj tankoj spavacici bez iceg drugog na sebi.Odmah sa vrata je kao razjareni bik skocio na mene.Bacio me je na bracni krevet i prosto rastrgao spavacicu,gurnuo je odmah bradavicu u usta i poceo gladno da je sise.Gurao je cas jednu cas drugu sisu u usta i halapljivo ih sisao.Uhvatila sam ga za onu njegovu celavu glavu i lagano gurnula dole prema mojo vreloj pici.Poceo je da e lize,cas picku cas guzu,lizao je gurao je jezik unutra a rukama mi je mesio sise.Radio je to super,udarila mi je krv u glavu ali ja sam htela kurac.Pocela sam da ga skidam,bacio je majicu skinuo farmerke i kad je spustio gace iz njih je iskocila jedna velika debela komadina mesa sa velikom crvenom glavom,to nije bio kurac to je bila stvarno kurcina.Pocela sam lagano da ga lizem od jaja do vrha glavica,pulsirao je.Polako sam stavila glavic u usta,jedva sam ga stavila,i pocela da mu sisam glavic.Uhvatio me je a glavu i polako mi gurao kurac dublje u usta.Ne znam gde je uspevao da stane,osetila sam kako mi je prosao pored krajnika a on ga je gurao i dalje.Polagano me je navlacio na njegovu kurcinu i jebao u usta.Uspela sam da progutam samo pola njegovog kurca,dalje nisam mogla.Video je da dalje ne ide,izvadio ga iz usta rasirio mi noge i polagano ga naslonio na moju mokru i zeljnu kurca pizdu.Poceo je polako da prodire u mene,osecala sam svaki deo njegovog kurca kako ulazi u mene i ispunjava mi svaki deo picke.Uhvatila sam ga za dupe i gurala ga sve dublje i dublje.Htela sam da me razvali"jebi me razvali me"prostenjala sam.To kao da je bio okidac,odjedno je podivljao,poceo je divljacki da mi ga nabija.Uhvatila sam ga jos cvrsce za dupe i pocela da mesam kukovima.Osecala sam se maksimalno ispunjenom,osecala sam kako mi udara u matericu u zeludac,imala sam osecaj da ce da mi izaci na usta.On mi je jos vise raskrecio noge i bukvalno razvaljivao pizdu.Stenjala sam dahtala,mesila sise,izgubila sam pojam o svemu,samo sam osecala tu komadinu mesa kako mi razbija picku.Okrenuo me otpozadi i odmah mi nabio kurac u picku,bila je toliko vlazna da je samo skliznuo unutra.Uhvatio me za kosu i udario po dupetu,zabolelo me je da sam htela da zavristim ali toliko mi je bilo slatko jebanje da bol nisam ni primecivala.Nabijala sam se na njegov kurac a one me je sljapao po dupetu.Od toliko sladostrasti ne znam sta mi je bilo pa sam prostenjala"daj mi ga u guzu"Pljunuo je na moj cmar i polako gurnuo jedan pa drugi prst.Guza mi je bila dobro razradjena jer sam praktikovala analni seks,ali da li je bila spremna za ovakav komad mesa nisam znala.Izvadio ga je iz picke i lgano naslonio glavic na cmar.Gurnuo je polako glavic unutra,imala sam osecaj da mi se cmar cepa,gurnula sam ruku u picku,tu je zjapila poveca rupa,pocela sam da trljam pizdu dok mi je gazda uvlacio kurcinu u guzu.Nisam verovala ali ceo kurac mu je stao u moju guzu.Zajasio me je kao kobilu i poceo besomucno da me tuca u guzu.Imala sam osecaj kao da mi je zapaljena vatra u dupetu ali osecaj je bio fenomenalan.Trljala sam pizdu i stenjala dok je gazda razviljavao moju guzu.
Osecala sam da mi se priblazava strahovit orgazam,gurnula sam celu ruku u pizdu,i on je ubrzao osecala sam kako me njegova jaja lupkaju po ruci.I onda je puklo u meni,preplavio me je orgazam kao cunami,pocela sam da vristim.I on je izvukao kurac iz mog dupeta,okrenuo me prema sebi i zabio mi celu kurcinu u usta.Uhvatio me je za kosu i poceo da se nekontrolisano trza ispaljujuci potok vrele sperme pravo u moje grlo.Mislim da mi je sperma izlazila iz nosai i iz usiju koliko je svrsavao,ali one se i dalje trzao i rikao kao ranjeni bik.Samo sto nisam pocela da se gusim kad je najzad izvadio svoj kurac iz usta.Jos malo ga je drkao ispred mog lice i sitne kapljice sperme su me prskale po licu.Strpala sam ga ponovo u usta i sisala dok nisam iscedila i poslednju kap iz njegovih jaja.Legao je izmedju mojih nogu i lizao mi razvaljenu picku i guzu.U mislima sam se smejala i odobravala samoj sebi,jer za ovakvu jebacinu vredi i prevariti muza.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Prvi put sa gostima

Živim u malom gradiću inače poznatom turističkom mestu,i kao i mnogi meštani izdajem sobe turistima preko leta.
    Ova priča se desila pre 5-6 godina,vremenom sam možda neke detalje ulepšao,ali sam događaj  se desio uglavnom ovako kako ću napisati.
    Jelena i Zoran  (naravno imena sam promenio), su bili bračni par ni po čemu drugačiji od drugih gostiju.Par godina mlađi od mene,iz unutrašnjosti Srbije,ona plavuša,lepih ali ne velikih grudi,oble guze,srednje visine.On malo viši od nje,prosečan čovek u svakom pogledu,ali oboje vrlo dragi i simpatični. Više su vremena provodili u mom društvu,nego neki drugi,ali  bilo je gostiju sa kojima sam se družio i više.
     Pošto izdajem dve sobe na spratu,obično budu gore dve porodice,ali tada se desio procep između jednih i drugih gostiju,tako da su bili dva dana sami.Ova se priča desila u tom periodu.
    Tog dana su se vratili ranije sa plaže,Jelena je prošla pravo na sprat,a Zoran mi je mahnuo i pozvao na pivo kod njih.Na spratu imam dnevni boravak sa kuhinjom koji inače dele gosti,ali pošto su bili sami,ceo boravak je bio njihov.Naravno,odmah sam prihvatio poziv i popeo se na sprat.Zoran i ja smo seli u dnevni boravak,uz po flašu piva,dok se Jelena spremala za tuširanje.Iz dnevnog boravka se ide direktno u kupatilo,a ja sam sedeo tako da sam gledao prema njemu.
   Jelena je noseći stvari ušla u kupatilo,a Zoran je počeo da priča o tome kako su njih dvoje razgovarali da bi u cilju buđenja strasti nakon desetak godina braka,i nakon što su isprobali sve što dvoje mogu da urade,poželeli da isprobaju trojku.
    Pitao me je da li bi hteo da učestvujem u tome.Mene su izabrali iz više razloga,prvo nisam iz njihovog mesta,koje je malo i boje se da bi se to brzo pročulo,drugo razveden sam,treće dopadam se Jeleni.Pošto se trudim uvek da se moji gosti prijatno osećaju kod mene,morao sam da pristanem.U stvari bio sam presrećan.
    Dogovorili smo se da kad Jelena izađe iz kupatila,da on počne da je mazi i ljubi,a kad se ona opusti,da se ja priključim.
     Tako smo se dogovorili,ali Jelena je to promenila.Očigledno je znala šta smo pričali i pretpostavljala da sam pristao,izašla je iz kupatila umotana u peškir koji joj je jedva pokrivao guzu.Došla je do mene,i sagnula se da uzme cigarete sa stola.I odjednom niotkuda njena pičkica na 20-30 cm od mog nosa.U tom položaju je vadila cigaretu iz kutije,koja slučajno ili namerno nikako nije htela da ispadne.Tresući kutiju,mrdala mi je guzom ispred nosa,i to je bilo previše.Ruka mi je sama krenula,spustila na njenu guzu.Na trenutak je zastala,ispustila cigarete i pomerila malo unazad.
     Nagnuo sam se malo napred i lagano jezikom dodirnuo pičkicu.Uz uzdah je lagano raširila malo noge,tako da sam mogao šaku da provučem između,a u isto vreme i pičić joj se raširio tako da sam mogao da prodrem jezikom malo unutra.Spolja je još bila vlažna od tuširanja,ali iznutra su navirali sokovi,očigledno ju je pomisao na seks sa dvojicom izuzetno palio.
     Ni Zoran nije gubio vreme,nisam mogao da ga vidim,ali po pokretima koje je pravila Jelena,zaključio sam da joj nabija kurac u usta i to žestoko.
     Posle par minuta,Jelena se okrenula,svukla mi šorc,i uzela stvrdnuti kurac u usta,dok joj je Zoran nabijao svoj u pičku.U ritmu njegovih nasrtaja,njoj se glava cimala napred nazad,gutajuči ga skoro celog.Cela ta situacija me je toliko popalila da sam počeo da svršavam pravo njoj u usta,primila je celo punjenje iz mojih jaja,isisala i poslednji spermatozoid koji se nalazio u kurcu,nato je Zoran počeo da stenje.Naglo se okrenula i uzela i njegov kurac u usta.Progutala je i sve što joj je on izbacio u usta.
     Ustala je ,pogledala nas vragolasto i zahvalila za energetski napitak.Nas dvojica,onako goli seli smo i nastavili da pijemo pivo,dok je ona i dalje gola otišla da skuva kafu.
     Dok smo pili kafu pričali smo o tome šta smo uradili.Svi smo bili oduševljeni,i posle kafe smo ponovo počeli da se diramo.Ona je izrazila želju da tog dana ispunjavamo njene želje,da je jebemo kako ona želi,a sutra će ona biti naša robinja i ispunjavati sve što mi hoćemo od nje.Naravno da smo pristali na to.
     Odvela nas je u sobu,hodajući između nas i držeći svakog od nas za kurac.Tu nam je rekla da legnemo jedan do drugog,a ona je klekla između naših nogu i držeći u svakoj ruci kurac počela da ih naizmenično ljubi,liže,sisa i uzima ceo u usta.Zoran je imao nešto duži kurac od mog,ali moj je bio dosta deblji.Ali to uopšte nije bilo bitno nikom od nas.
       Ovako žestoko obrađivani kurčevi,brzo su bili tvrdi poput kamena u punoj veličini.Jelena se polako pomerila na gore,opkoračivši me i i još uvek držeći moj kurac u ruci,lagano se spuštala na njega.kad je glavić ušao sklonila je ruku i u jednom potezu se nabila do jaja uz glasan uzdah.Ostala je tako par sekundi a onda počela da se podiže i spušta kružeći lagano kukovima u obliku broja 8.Videlo se da je stvarno žena koja obožava jebanje.Dok se nabijala na moj,Zoranov kurac je lizala i obilato kvasila.Tad je Zoran prišao iza nje i prislonio joj kurac na čmar.Lagani pritisak i kurac je već bio unutra.Jelena se naslonila celim telom na mene,dok je Zoran nabijao kurac u žestokom ritmu u njeno dupe.Njeno cimanje tom prilikom,kao i trljanje njegovog kurca o moj,razdvojeni samo crevom i rodnicom,su bili doživljaj o kome mogu da se prisećam sa zadovoljstvom,ali nemam reči da to opišem.Iako sam pre manje od pola sata svršio,novi orgazam je krenuo,osećao sam ga od vrhova nožnih prstiju kako se penje.Samo sam je pitao koristi li neku zaštitu,ona reče da ima spiralu i da slobodno svršim.Samo par sekundi posle toga,napunio sam je spermom,a li ga nisam vadio,dok je Zoran i dalje žestoko nabijao kurac u njeno dupe,trljajući svoj kurac o moj.Očigledno je ova situacija i njega prilično palila,tako da je minut dva posle mene i on istresao spermu u njeno dupe.Ostali smo tako spojeni u jedno jos par minuta,dok kurčevi nisu sami ispali iz njenih otvora,Zoran se samo prevrnuo na stranu,a Jelena je drčeći ruku na pičiću otrčala u kupatilo.
        Prešli smo onako goli u dnevni boravak,i prvo Zoran pa ja se otišli istuširati.Naravno Jelena je sve vreme bila u kupatilu,pomažući nam da se operemo,ustvari,prala nas je od struka nadole,sa velikim uživanjem.
        Iscrpljen od dva svršavanja za tako kratko vreme,seo sam i uzeo novo pivo.Zoran je svoje već pio,pošto je bio prvi na tuširanju.Uto je došla i Jelena i sela između nas.Kao dobar domaćin hteo sam da ponudim moju žensku sa kojom sam u vezi da napravimo grupnjak,ali je Jelena popizdila.Rekla je da je jedva čekala dva kurca,i da nema nameru da ih deli nisakim.Uostalom,dodala je,kad me izjebete toliko da ja kažem ne mogu više,dovedite koga hoćete i jebite koliko hoćete,ali sada ja želim da se razbijem od kurčeva.(Kasnije sam shvatio da je nju nemoguće toliko jebati da ona više ne može da prima kurac,barem mi ipak u zrelim godinama nismo mogli da je zasitimo ).
      Naravno onako iscrpleni morali smo se malo odmoriti,ali Jelena nije gubila vreme.Ovaj put lagano,samo jezikom se naizmenično počela igrati našim kurčevima.Bilo je tako nežno diranje,maženje kurca jezikom kakvo nisam nikad ranije doživeo.Videlo se da Jelena obožava kurac i da on nema tajni za nju.Uprkos njenom trudu kurčevi su se digli napola i više ni makac.Jelena kad je to videla,ustane i sa osmehom reče da nas je mnogo potrošila i da nam mora vratiti snagu.Otišla je da sprema večeru,dok smo mi izvaljeni u foteljama uz pivo gledali tv.
     Posle večere koja je bila stvarno bogata,još smo malo sedeli,goli naravno,a posle smo otišli u sobu,gde smo sa manjim prekidima jebavali Jelenu do ujutro.I ja sam je jebao u dupe dok joj je Zoranov bio u pičiću,uglavnom ponavljali smo poze i kombinacije od popodne,sa tim što nam je ovog puta bilo potrebno više vremena za svršavanje.
     Jelena je stvarno bila neumorna.Negde pred jutro smo zaspali,iscrpljeni i prezadovoljni.Spavao sam skoro do podne,kad me je probudio predivan osećaj koji je dolazio od kurca.Otvorio sam oči a Jelena kleči pored mene,punih usta mog kurca,koji je opet bio tvrd.Zorana nije bilo u krevetu,pitao sam gde je,reče njemu sam maločas popušila i otišao je da skuva kafu.
    Trebalo mi je malo više vremena da svršim,ali Jelena nije odustajala.Progutavši sve što je izašlo iz mog kurca,ustala je i krenula u dnevni boravak gde nas je čekala kafa.Popili smo kafu,Jelena je počela da sprema ručak sve vreme razgovarajući šta bi još mogli da probamo.To popodne i noć proveli smo više u milovanjima nego u jebanjima,mada smo obojica svršili još 3-4 puta,ali nismo se odmicali jedno od drugog do ujutro.A onda su došli novi gosti i naša igra je bila završena.
     Jelena i Zoran više nikad nisu došli kod mene,neko vreme smo se čuli telefonom pa je i to prestalo,možda i bolje,mislim da kad bi se to ponovilo nikad više nebi bilo tako spontano i lepo kao prvi put.Ovako je ostala lepa uspomena,nešto čega se rado sećam i zbog zadovoljstva koje sam osetio tad,poželeo sam da podelim ovaj doživljaj sa svakim ko želi da pročita.Možda pročitaju i njih dvoje i prepoznaju se pa se jave.Bilo bi mi drago,ali i ovako sam zadovoljan,čuvajući uspomenu na stvarno prelep doživljaj
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Moj ginekolog

Zovem se Staša, iz Beograda sam, imam 27 godina i nema dečka, jer uživam u seksu bez emocija sa različitim partnerima. Nisam iz sado-mazo priče, ali u krevetu volim da budem dobra kurvica muškarcu sa kojim sam, jer me te užasno loži, iako sam na svim drugim poljima prilično dominantna. Priča koju ću podeliti sa vama je istinita, kao i ostale koje ću pisati ako vi to budete želeli:)
Plavuša sam, visoka 175, grudi jake trojke, cvrste, stvarno sam ponosna na njih, uzak struk i malo veća guza.Potičem iz prilično imućne porodice, pa su prijatelji mojih roditelja uglavnom advokati, direktori, lekari…Jedan od njih,Ivan,akter je ove price. Ginekolog, u 50-im godinama, ali savršenog izgleda.
Kada sam bila klinka maštala sam potajno o tome da kada porastem Ivan postane moj muž, a kada sam malo odrasla, počela sam da maštam o tome da Ivan postane moj jebač i obećala sam sebi da ću to da ostvarim.
U trenutku u kome se dešava ova priča imala sam 18 godina. Pošto sam od 15-te seksualno aktivna imala sam svog stalnog ginekologa, ali sam jedan dan odlučila da karton prebacim kod Ivana. Redovno sam ga posećivala, izmišljala tegobe, samo da bih dosla u ordinaciju i osetila njegove ruke u svojoj pičkici. Bila sam potpuno svesna da on primećuje da ovlažim tokom svakog pregleda, ali to mi i jeste bio cilj, da ga nateram da napravi prvi korak.
Bio je juli mesec, Ivan se spremao za godišnji odmor i imala sam savršen razlog za još jedan pregled. Obukla sam ekstra kratku haljinicu koja mi je isticala svaku oblinu na telu, a ispod nje sam imala samo minijaturne tangice. Bradavice su mi se ocrtavale u potpunosti i pri dolasku u ordinaciju privukla sam sve muške poglede.
Javila sam se Ivanu sms-om da sam stigla i on je izašao iz ordinacije da bi me uveo preko reda. Kada je zatvorio vrata znala sam da je moj plan uspeo. Prešao je pogledom preko mog tela odozdo na gore, pažljivo skenirajući svaki detalj, a iz očiju mu je urlala požuda.
Skini se iza paravana,rekao je. Uostalom, što ti ja to pričam, pa već znaš napamet kako to ide, nasmejao se.
Da, skidanje mi odlično ide i bez instrukcija, rekla sam prilično ironično i prilično bezobrazno.
Legla sam na sto i stavila noge na postolje. Moja pičkica je sevala ispred njegovih očiju. Uhvatio je postolje i raširio ga dodatno, gotovo do granice u kojoj me je bolelo koliko sam raskrečena, ali mi to nije bilo važno. Osetila sam da sam već ovlažila.
Stavio je rukavice i zavukao mi prst ni malo nežno. Ispustila sam kratak uzdah…
Pogledao me je pravo u oči a onda skinuo rukavicu…Za tebe mi kurvice nisu potrebne rukavice, rekao je i snažno mi nabio dva prsta u razjapljenu pičku. Ti voliš meso, u očima ti se vidi da si željna kurca, pričao je dok mi je prste sve snažnije nabijao, a ja sve snažnije uzdisala.Uživala sam, to sam toliko želela…Naglo je izvadio prste i zaronio glavu u moje međunožje.Sisao mi je klitoris toliko snažno i divljački da se graničilo sa bolom, ali je istovremeno izazivalo kod mene snažan osećaj zadovoljstva. Uvlačio je jezik duboko u mene i njime unutra tako vešto palacao. Ti si izgleda mnogo njih povalio na ovoj stolici, rekla sam.Naglo je ustao i prste koji su do malopre bili duboko u mojoj napaljenoj pički nabio u moja usta.Droljice ti nemaš prava da pričaš. Nauči to. Od danas ću da te jebem kad ja hoću i gde hoću i kako hoću, a ti ćeš da ćutiš i da radiš šta ti se kaže, jel jasno?Klimnula sam glavom. Tako je, dobra droljica, rekao je.Osećala sam da mi pičkica curi od sokova. Otkopačao je pantalone i oslobodio već uveliko učvršćen kurac. Nije bio preterano dugačak, ali je zato bio izuzetno debeo, znala sam da užitak neće izostati.Spustio je stolicu, a onda me opkoracio i nabio svoj nabrekli kurac u moja usta. Nije dozvoljavao da mu ja pušim već me je snažno jebao u usta, nabijajući mi ga duboko u grlo i ne obazirući se na moja krkljanja…Izvadio ga je iz mojih usta, a onda me njime ulepljenim od njegovih sokova i moje pljuvačke dobro izudarao po licu. Volis kurvo kad ti rade ovo, volis, znam da volis.Sišao je sa mene, podesio stolicu, a onda se zario u moju pičku svom snagom, tako ga je žestoko nabijao, da sam mislila da se sve u meni pomera, svršila sam toliko jako da mi se celo telo zgrčilo, a ubrzo ga je i on izvukao i istresao svu spermu na moj stomak.Okrenuo me je brzim pokretom i još uvek dignutu kurčinu snažno, bez pripreme zabio u moj čmar. Osetila sam užasnu bol, ali nisam želelela da prestane. Gurao mi ga je sto je jače mogao, a nadvio se nadamnom kako bi mogao da mi trlja klitoris.
Eksplodirala sam posle minute,iskusno mi je prstom stisao klitoris pa su mi se orgazmi nizali u talasima jedan za drugim.Ubrzo sam osetila kako mi debelo crevo ispunjava njegova sperma. Ispuštao je takve zvuke da sam se ozbiljno uplašila da će nas čuti pacijenti u hodniku. Ustao je sa mene, obukao se, dobacio mi graćice i rekao: Briši mala, ali ne zaboravi, od danas si moja kurva. Nasmejala sam se i izašla.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
To je prava žurka

Otisli smo na rodjendansku zurku kod jednih nasih prijatelja.Zurke kod njih su uvek bile dobre,potoci alkohola,dobra muzika,dobar stimung,djuskanje,zezanje....Tako je bilo i ovog puta,kuca puna gostiju,dobra muzika,prava ludnica.Za tu priliku moja zena je resila da se malo provokativnije obuce,obukla je kratku crnu mini suknjicu,crne carape sa halterima i usku crnu bluzicu sa malo vecim dekolteom iz kojeg su joj napupile sise u crnom grudnjaku. Pogledala se zadovoljno u ogledalo pre polaska,naguzila se ispred mene dok je obuvala cipelice ii ja sam je uhvatio za guzu''ohoho ala se moja zena picnula veceras,prava si mala kuckica''.Kad smo stigli kod prijatelja zurka je vec bila zahuktana,muzika je trestala a dnevna soba je bila puna ljudi koji su djuskali.Normalno odmah smo popili par pica da bi se opustili i poceli smo i mi malo da djuskamo.Primetio sam par pohotnih pogleda prema njoj.Malo djuskao a onda sam izasao na terasu sa drugarima da popusim cigaru i ona je  ostala sa prijateljicama.Oslobodjene muskog prisustva odmah su poceli sa omiljenim zenskim sportom-ogovaranjem.Malo price,malo smeha,malo djuskanja i pice po pice i njoj se vec malo zamantalo u glavi.Zurka se vec polako zahuktala,svi su vec bili podnapiti pa je i ponasanje bilo malo slobodnije,a vise niko nije ni obracao paznju na druge.Potrazio sam je pogledom,djuskala ja sa jednom mojom drugaricom,dobro poznatom fuficom.Prisao joj je David,jedan nas poznanik,za koga sam cuo da se nekad davno strasno palio na nju.Prisao joj je i nazdravio,popili su pice na eks i on joj je odmah sipao jos jednos.On je poceo da djuska pored nje i ona je prihvatila taj njegov flert.Nazdravili su jos jedno par puta i ples poce da bude sve slobodniji i slobodniji.Poceo je da se trlja o nju a ona se nesto nije bunila,i iskreno strasno me je to vec palilo.Malo sam i ja djuskao i kad sam ponovo pogledao nije vise samo David bio pored nje nego i Bojan i Igor,djuskali su svo cetvoro i smejali se.Otisao sam opet na terasu da popusim jos jednu cigaru i tu malo ostao sa prijateljima caskajuci i cirkajuci pice.Osetio sam da mi telefon vibrira u dzepu,pogledao sam i video da mi je stigla poruka od zena-ja sam na spratu-kratko i jasno.Usao sam u kucu i lagano se popeo na sprat,otisao sam pravo u spavacu sobu,vrata nisu bila skroz zatvorna nego vrlo malo otskrinuta taman da se vidi veliki bracni krevet na sredini sobe,a na njemu moja zena kako sedi na ivici sa Davidovim kurcem u ustima i Bojanovim kurcem u jednoj ruci.Igor je bio cucnuo izmedju njenih nogu i zabio glavu medju njene noge.Moja zena je svojski gutala Davidovu kurcinu i drkala Bojanov kurac.Igor joj je lizao picku i izvadio svoj kurac lagano ga drkajuci.Kako me je samo napalio taj prizor,otkopcao sam pantalone i drkao svoj nabrekli kurac.Za to vreme moja zena je legla a David je poceo da je jebe dok je ona naizmenicno pusila Igoru i Bojanu.Gledao sam kao zacaran u taj prizor i lagano drkao kurac tako da nisam ni primetio da mi se neko priblizio.Osetio sam neciju ruku na kurcu i trgnuo sam se''gre'ota da ga sam drkas''.Bila je to Suza,Bojanova zena.''sta fali tebi i meni,zar su oni pametniji od nas''rece ona i cucnu dole strpavsi kurac u usta.Suza je bila opasna riba,imao sam merak da je jebem ali nisam zeleo da se upustam u neke avanture sa udatim zenama.A sad,ona je ispred mene i svojski mi dudla kurac.Morap sam da priznam da je to jako dobro radila,dudlala ga je,gutala skoro do jaja.Uhvatio sam je za glavu uzivajuci.Pridigla se i rekla mi''hocu da me jebes ali u guzu''.Onako dobro izbalavljen od njenog pusenja polako sam joj prislonio na cmaric ali ona me je uhvatila za dupe i rekla''nabij ga slobodno,volim kad mi kurac cepa guzu''Sta cu,morao sam da joj ispunim zelju,gurnuo sam joj ga odmah do jaja,bio sam zatecen,kurac je lagano skliznuo u njen cmar,koji je izgleda bio dobro razradjen.Jebao sam je u hodniku naguzenu i naslonjenu na zid,jebao sam je uopste ne obracajuci paznju da li ce neko da nas vidi,uzivao sam tucajuci je u cmar dok se iz sobe samo culo stenjanje.Bacio sam pogled u sobu,tamo je bio pravi prizor iz porno filma,Bojan je jebao u guzu,Igor u picku a ona je sisala Davidov kurac.Taj prizor me je dodatno napalio i poceo sam divljacki da ga nabijam u Suzinu guzu.Stenjala je i mesala guzom''gde hoces da svrsis,hoces u guzu ili da ti ga popusim''stenjajuci me je pitala.Dilema je bila stvarno velika,guza ili usta.Izvadio sam ga iz guze i gurnuo joj ga u picku.''molim te vrati ga u guzu''prostenjala je.Vratio sam ga i poceo lagano da ubrzavam.Ponovo sam pogledao u sobu.Igor je vec bio svrsio na zeninim sisama,Bojan je poceo da se prazni u njenu guzu a David ga joj je drkao ispred lica.Procenio sam da bi ipak bilo najbolje da i ja svrsim i da se udaljimo odatle.''napunicu ti guzu lutko''prostenjao sam i poceo da ga praznim u Suzinu guzu.Rukama je rasirila guzove i trzala se svrsavajuci.
Najzad sam ga izvadio onako balavog iz njene guze.Cucnula je i strpala ga u usta.Olizala ga je celog,ustala i poljubila me''bilo je super''rekla i sisla dole.Ja sam se brzo obukao pogledao u sobu i tamo je sve vec bilo gotovo,moja zena je lezala umazana spermom po licu i sisama dok joj se iz dupeta slivala gusta sperma.Sisao sam dole kao da se nista nije desilo,nasmejao se u sebi''e ovo je dobra zurka''
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
U njenim rukama

Cao, zovem se Tanja, ali me ona zove Tania i ovo je moja prica...
sve je pocelo kada sam imala nepunih 18 godina i moj brat poceo da izlazi sa Stelom, ribom koju ne umem najlepse
da opisem, ali koja je u sebi imala tu notu dominacije, smetalo mi je sto je imala totalnu kontrolu nad mojim
bratom ali kako je vreme prozilazilo shvatala sam da i ja lagano padam pod tom dominacijom, i sto mi je smetalo
da sam osecala da mi to cak i prija...
sad smo vec kod mojih 19 godina, Stela se udala za mog brata, zive na primorju, on je cesto na poslovnim putovanjima a mene je Stela pozvala kod nje nekoliko dana, da joj pravim drustvo. To je bilo prvi put da nas dve budemo zajedno duze vreme i sto je jos vaznije, bila sam svesna da cu biti izlozena njenoj dominaciji, njenim zeljama i njenim potrebama.Secam se dok sam sedela u busu i putovala ka njoj da mi je telo bilo svo napeto, prolazili su me zmarci, osecala sam potrebu i da noge drzim rasirene...
negde oko 7 sati smo se vratile sa plaze, ona se naravno prva tusirala, iznenadila me kad je izasla gola iz kupatila,
gledala sam je tu ispred mene, njene grudi, njeno telo, njeno obrijano medjunozje, pogledala me onim pogledom i rekla ocekujem isti izlaz iz kupatila tania, jel jasno to, samo sam rekla da, jasno je...
kad sam izasla ona je bila u poluprovidnom belom bade mantilu, i papucama  na nogama, samo je rekla stavila
sam vodu a ti nam skuvaj po kafu, poslusala sam je, skuvala nam, donela nam i pitala me je da li mi je ovo prvi put
da kuvam kafu gole picke, rekla sam da, a ona je odgovorila da ce mi to sad morati biti navika i dala mi da obucem
bade manti slican njenom samo kraci imala sam osecaj da mi se dio mackice vidi ispod njega...
Zvono na vratima me zbunilo, krenuh ka sobi, sacekala me recima, gde ces to, otvori vrata to je Milan, moj najbolji drug, javio je da ce doci da te upozna...pa ovako obucenu da me upozna, nemas nista sta on vec nije video tania, zato lepo na vrata i pusti ga unutra, jesam li jasna bila...jesi...
otkljucavam vrata, Milan ulazi, ljubi me u obraz i kaze pa dobra si ti riba, skoro kao Stela...ulazi u dnevnu, gledam kako njegove ruke dok je grli drze njenu prekrasnu guzu. ona me gleda i kaze jos jednu kaficu za Milana...
kasnije smo sedeli, pricali, nista posebno se nije desavalo nekih dva sata dok nije doslo vreme da se spremamo za izlazak i ja sam postala opet tema br.1 i to sa stelinom recenicom da moram odmah veceras da pocnem da ucim  kako se postaje dobra picka, na cem se Milan nasmejao i rekao citiram "ma dobra je ona picka, nema ko je ne bi izjebao" u tren sam ga prostrelila pogledom a kad je Stela to videla samo je kazala, budalo to je bio kompliment, treba da kazes hvala...
i okrenula se ka njemu recima, rekla sam ti, ipak ce nam trebati vremena da napravimo picku od nje...

Nisam pre te noci izlazila bez brushaltera, ali nisam se puno ni pitala, obukla sam ono sta mi je receno. Bila sam u
beloj neverovatno provokativnoj majici koja je pokrivala gornji deo grudi, pocinjala na rukama ispod ramena, centralni dio grudi bio je nekako kao resetke, a majica je bila do pupka...bilo je jasno da tu brusa nema, dok sam dole imala teksas minic, ispod kojeg su bile crne tange...na nogama Steline cipele sa visokom tankom stiklom koje su jos vise isticale moje duge noge...delovala
sam sebi kao da sam neka lutka iz izloga nekog erotskog shopa...Bili smo u nekom klubu u kome je Stela cesto provodila vreme,
a na moje pitanje sta je posebno u njemu rekla je da je pun dobrih picaka i pravih muskaraca, i da pazim kako se
ponasam tamo...Bili smo za sankom, kad nam je prisao vlasnki kluba, tridesetih godina, poljubio Stelu, a potom zadrzao pogled na meni pitajuci Stelu jesam li ja nova njena picka, na cem je ona odgovorila ne, jedina moja picka sada je njen brat i usledio je njegov smeh uz reci aaaaaa ovo je Ivanova sestra...znaci povukla je na brata, oboje su dobre picke, sto je izazvalo Stelin i Milanov smeh, ja sam samo cutala, osetila sam da pocinjem  da vlazim izmedju nogu, sto je Stela odmah primetila i samo se nasmejala...Usledio je poziv u njegov ofis na spratu sto je Stela odmah prihvatila i otisli smo svi cetvoro. Cim smo usli znala sam da to moze biti sve bez ofis, bio je tu trosed, dvosed, nekoliko fotelja i veliki tv na zidu. Cim smo usli Goran je prebacio na neki porno kanal a ja sam osetila Milanove ruke na  svom dupetu i njegov dah na svom vratu...okrenula sam se ka njemu i rekla tiho nemoj,samo mi je stavio prst preko usana i rekao budi dobra picka nocas, kao Stela sto ce biti, pogledala sam u stranu videla da je Goranov kurac vec u njenim ustima, nisam jos nikad videla ni Stelu na kolenima ni tako debeli kurac, potom sam osetila da mi je Milan zadigao suknjicu shvatila da vise nema nazad...

Spustio se dole i lizao i ljubio moje guzove, zategla sam noge koliko sam mogla, drzala ih polurasirene, osetila sam da mi zateze tange, potom je presao ispred mene, i poceo da ih skida, podigla sam jednu pa drugu nogu, spustio me u fotelju i stavio svoju glavu izmedju mojih nogu koje su bile podignute i rasirene, osetila sam njegov jezik na ulazu u svoju mackicu, osetila sam se mocno, dok je njegov jezik lutao mojim medjunozjem, dok su moje oci gledale kako Goranove velike ruke drpaju Steline gole sise, dok se njegova kurcina gubi u njenim rasirenim ustima. Odjednom je njihov pogled bio uperen ka meni, ona je ustala, krenuli sa kameni, Milan se sklonio u stranu, ostala sam na fotelji, rasirenih nogu, sa Goranovom kurcinom uperenom prema mojoj vlaznoj pickici, osetila sam glavic na ulazu, moje ruke su krenule ka njegovom stomaku, da ga odgurnu ali nisu imale ni dovoljno snage ali ni dovoljno zelje, bila je to reakcija mog tela, bio je to strah, instiktivan, ulazak njegovog glavica u mene bio je dovoljan da shvatim da dolazi ono sto moja picka zeli, njeno rasturanje, rasirila sam se koliko sam mogla, njegovo telo se naslonilo na moje,
poklopilo me, usao je u mene bezobzirno, pustila sam krik sa usana, krik strasti i bola, cula sam Stelin osmeh, bila sam ponosna na sebe, udari njegove kite u mene bili su sve jaci, pokusavala sam da mesam ali sam bila pribijena jako, zakucana za fotelju, sirio me kao niko do tada, telo mi je gorelo, pogled u stranu i videla sam stelu kako se nabija na milanov kurac, prosecan, i bila sam srecna jer sam dobila Gorana, ispustala sam krike i uzdahe, nisam znala da li me boli to sto mi radi, ali me unistavalo u svakom pogledu, gorela sam sva, pocela da ispustam reci NE,NE,NE...on je odgovarao sapatom DA DA DA osecala sam orgazam koji neumitno dolazi, moje ne ne ne je preslo u jebi me molim te, jebi me jako...osetio je da me trese orgazam, nastavio je da udara u mene, cula sam njegove reci svrsavas kurvo, odjednom ga je izvadio i mokrog ga stavio u moja usta, nisam verovala sta mi se desava, moja otvorena usta su mogla da ga prime samo do pola a on je zelio jos...
odjednom me podigao sa fotelje, legao me na pod i pokrio telom, poceo da me nabija zguza, picka mi je bila kao rerna, gorela sam, pocela sam da ga nazivam djubre, da ga molim da me pusti, ali nije stajao, osetila sam odjednom necije telo ispred sebe, bio je to Milan, njegov kurac uperen u mene, drkao ga je pravo u moje lice, zazmurila sam, zatvorila oci, osetila sam
necije ruke koje mi zatvaraju nos, bila je to Stela zinula sam, i Milan je poceo da mi puni usta, da me prska, ispljuvavala sam koliko sam mogla, Goran je trpao svoj komad u mene, surovo,  bezobzirno, novi orgazam je protresao moje telo,nisam vise znala sta da radim, prepustila sam se svemu onda me goran podigao na kolena, ubacio kurac u moja vec ipsrskana usta, znala sam sta zeli on, sta zeli njegova kurcina i znala sam da moram, i uradila sam to, gutala koliko sam mogla...

IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Gastarbajterka

Sama si u kuci, muz je cijeli dana I noc odsutan, vec dugo vremena ga nisi primila, osjecas da picka svrbi od same pomisli na kitu, bilo ciju , jer navikla si da primas , do jaja , a u koju rupu nije ni bitan redoslijed. Razmisljas o decku preko puta, mozda ima 22godine, vidjela si ga par puta kako ste se preselili, zivi s roditeljima student, ima neku pirgavu djevjku koja ti se cini da ne zna ni da pusi a kamoli da se dobro pojebe, hmmmmm mozda ga pozoves kod sebe da vidis kolika mu je alatka I da te izjebe, ali pitas se sta ako je neiskusan, sta onda  nisi nicija uciteljica, a dok on shvati sta ti treba bice to mozda gubljenje vremena…. Hm a onaj taksista sto te par puta dovlacio kuci s posla I iz kupovine, ima 50tak godina , bosanac, radi tu privremeno, gledao te preko retrovizora kao da hoce da te zadrzi u taksiju, odveze negdje u park , sumu, I kad ti otvori zadnja vrata, uhavti te za glavu , I nabije ti svoju kobasicu usta , onako debelu kurcinu s mudima kao u kakve domace zivotine velikim date udaraju u bradu dok te jebe usta, sigurno sanja o damama kao ti , ugledjenim, mirisnim obrijanim, kladis se da nije video obrijanu picku osim u filmu ili ako jebe prostitutke, hmmmmm vec ti se vlazi od pomisli da te taj krupni taksista jebe u usta onako nemilosrdno sa svojom kurcinom…..sjedis a ruka ti ide ispod ogrtaca do obrijane picke, vlazna je vec…..uh kako bi bilo d ate taksista onako grubo okrene I presavije na zadnjem sjedistu , digne ti sukjnu strgne tange I nabije te na kurcinu kao na razanj, svrsavala bi dok se nabijas u talasima, a vejrovatno bi zivotinji palo na pamet da ti ga  nabije I u supak uhhhhhhhh ….
Zvono na vratima!!!! Nije muz, skupljas rasirene noge, vezes ogrtac, I ides to vrata, na spijunki, vidis dvojica u plavim odjelima, uh sranje , zaboravila si muz je rekao da ce s posla nazvati servis za ves masine , a bila si u pola posla uhhhh….
Sta je tu je, mislis dok otvaras vrata, oni se predstalvjaju I ulaze, ti onako bosnoga I u bade mantilu iz tusa, I ne pada ti napamet da ih drazis, a dok ulaze osjetis da ti je picka vlazna. Gledas ih, prvi je postariji tip sa stomacicem od pive, mozda 180 visok, vec osijedio , neobrijan, ali dobro gradjen, ima preko 50 , moze da ti bude tata, ali vec s vrata te omjerio od glave do pete I u ocima mu vidis da bi te natako na kitu bez pardona, ali mislis pa nije sam srecom, ulazi drugi serivser, vidi se africko porijeklo, crn, visok, kao oni s “Discovery “ chanal emisija, kratka crna kosa I bisreno bijeli zubi u osmjehu  dok ti govori dobar dan.
“gospodjo gdje je kupaonica” pita na hrvatskom stariji serviser, Mate, na privremonom radu u gradu u kom zivis,” po prezimenu sam pretpostavio da si nasa” kaze uz lukavi osmjeh I odma prelazi na ti, njeogov crni pomocnik Asan iz Tunisa prica njmacki I on kaze da jet u da asistira majstoru. Upucujes ih u kupaonicu , I dok ides po par piva za njih , cujes na njemackom kako nesto sapcu jedno drugom, krajickom oka vidis da te Mate odmjerava jos jednom , I nevoljno osjecas zmarce u picki…uh mislis, a muz nece doci do sutra.
Odnosis im pice u kupaonicu I ostavljas ih s masinom, cuje se smijeh ko zna sta komentarisu, ides u spavacu sobu da se presvuces, ipak gola si ispod bade mantila. U spavaoj sobi sjedas na trenutak na krevet da se smiris, I dok sjedas sjedas na dlajinski, TV se pali, na porno kanalu je I to od sinoc, uhhhhhhh sreca smanjen je , ali oci ti same bjeze na ekran , tamo plavusa tvoje gradje lezi na ledjima I dok je jedan drzi za noge I kara u picku I supak naizmjence drugi crnac dao joj je veliku crnu kurcinu koju ona slasno pusi ….ooooooooo pa ti imas crnca u kupatilu, jao picka sama reaguje I mada nebi trebala dizes noge na krevet , gledas u vrata sa strane zatovrena su ok, I pocinjes da trljas picku , uhh kako je dobroooo…. Gledas kako se djevojka na TV namjesta da joj crni udje do jaja, nemozes vise da se kontrolises, uzdises, zaboravila si na vrijeme, ……………….
“znao sam da si zeljna kurcine , vidi ti se u ocima, prava jebacica…sta je ne jebe te muz a hahahha”  trgnes se , ali kasno Mate je ne vratima, gleda te , ko zna kolko dugo, a iza njega provijruje Asan I njegovi bijeli zubi u osmijehu….”molim izadjite, odmah!”  kazes slabim glasom….
“kurvo , bolje ti je da sutis, bices jebena I ti to znas, vidi ga koliki je aaaaa hehhe” veli Mate, tek onda spustas pogled I vidis da je Matina kit avec izvadjena I da je lagano nadrkava, I to velik debeo primjerak domace kobasice, voda ti ide na usta, nemas snage da se odupres, samo klimnes glavom.
“tako te volim, sad cemo te ja I moj kolega crni izjebati da ti vise muz nece ni trabati”, “skidaj se” I na koljena cetveronoske na krevet”
Slusas ga, vec su obojica u sobi, ti si se poprijecila na krevetu na sve cetiri, a oni nastaljvaju na njemackom, “vidis Asane, rekao sam ti da je kurva zeljna kite. Jesi ikad jebao ove gospodje? A ili samo crnkinje” , netremioce gledajuci te , s tvoje zadnje strane, Asan kaze” nikad bijele gospodje” ali ocu cu da jebem u supak rado , uhhhhh”
“ajde mala rasiri rukama guzove za mog prijatleja Asana da ti vidi supcic hehehe “ rece Mate dok ti prilazi a kita mu se klati, radis sto ti je naredjeno, cujes Asanov uzdah dok mu pokazujes svoju razradjenu picku I supcinu, napalila si se , I to jako , vise nije bitno , sto su tu d ate iskoriste, zelis nijehove kurcine , u sebi , uhhhhh dva po prvi put. Mate ti kaze”zini ” I ti sliusas, njgova crvena glava kao gljiva na kurcini ti ulazi u usta dok te drzi za glavu, Asan ti vec svojim jezikom lize supak I picku ulazi u picku pa u supak , ohhh kako ima dug jezik, olizao ti je supak iznutra kao I picku, nemoze da se ne upitas jel mu I kurcina tolika uhhhhh grcis guzove od uzitka, svrsavas prvi put, njemu na jezik dok ti je debela balkanska kita u ustima do jaja koja te mlate po bradi dok te Mate nemilosrdono jebe u usta , sline ti cure ali ne hajes, konacno posle toliko vremena dobra jebacina , uhhhhh talas topline I zadovoljstva ti se siri tijelom.
Uhhhhhh kujice dobra si jel tako pusis I muzu” pita Mate, mhmhmmmm I njemu I sefu odogovaras ti punih usta. “hahahahha prava si” konstatuje Mate.
Okreni se na ledja, komanudju ti , lijezes na ledja, Mate te hvala ta nozne clanke, pocinje da ti lize tabane dok osjetis kako se gljvasta glava njegove kurvcine ubacije u tovju picku, uh kako je debeo razvlaci te pravo dobro, gledas Asan se skida, crna kurcina mu je dinuta, I prilazi krevetu, Mate je vec svom tezinom a tezak je na tebi, gurnuo ti je noge iznad glave, jos uvjek te drzeci za clanke, I karat e tako dam u jaja udaraju u tvoj supak koji je mokar od sokova iz picke, I sljapkaju onako teska, I to te uzbudjuje, zabijeanje njegove kurcine I udar njegovih jaja, uhhhhhh svrsavas po drugi put , picka ti je razvljena ali osjecaj je dobarrrr….
Asana kaze “boss moze li malo mjesta za mene?” Mate sa naginje nazasd, karat e lagano ulazeci do jaja , Asan, okrenut Mati sjeda tin a lice , depiliran je dole sto ti je ugodno iznenadjenje, lizes mu supak I jaja, uzbudjuje te osjecaj napetosti njegovih jaja pod tvojim jezikom, ona se malo izmakne da ti kitu da pusis, onako isaranju venama I nabraklu pa se vrati dam u lizes jajaj I supak , uzivas,a Mate je sve vrijeme u tebi, Asan te sad drzi za noge I sisa ti nozen palceve dok mu ti lizes anus I jaja, Mate se nabija u tebe , odjednom staje, ustaje , I izlazi iz sobe, pitas se sta je dok Asan mjenja poziciju I ide u tvoju picku okenusvsi ten a doggy styule, njegova crna kurcina te dovodi to ludila, cvornata I tvrda, naspram Matine mesnate I debele….
Mate se vraca I kaze vidi sta sam nasao , vidis bocicu beby ulja I dok te Asan jebe kazes, “molim vas nemojte u guzu”. “jesam li te sta pitao ”? obrecnu se Mate, dodje do iza tebe I dok te jebe Asan sipa ti ulje na supak I stavlja prst unutra, nevoljeno pocinjes da se nabijas, “a uzivas kujo hehehe”  kaze Mate I gurne prst do kraja, ti sin a sedmom nebu, crna kita u picki I uskoro jedna u supku, uh d ate muz vidi , hehehe vjerovatno bi drkao kao lud…

Asan se podvaci ispod tebe, ti sjedas na njegov kurac a Mate ti ulazi u guzu, ispunjena si , jasu te kao kobilu obojica, rastegnuta si do krajnih granica, osjecas talas topline, svrsavas, ponovo jako dok te Mate drzi za kosu smijuci se, osjecas da si pomakla granice, sad mozes sve ono sto si sanjala, primiti dvije kite odjednom mmmmmmmmm ode te pomislis ti se vrti u glavi, svrsila si par puta , izjebana zadovoljna, osjecas kako obojica vade kite,mjenjaju se , Asan lezi na ledjima ti stavljaj njeogovu kitu na ulas svog supka I sjedas nabiijajuci se, Mate te hvata za noge I nabija ti se u picku, uzivas kao nikada do tad, jebu te cini ti se tako vec pola sata, svrsavas opet, odjednom vade kite I postaljaju ten e koljena na krevet, Mate komanduje “zini!!!”  otvaras usta koliko mozes on te jednom rukom drzi za glavu a drugom usmjerava kurac drkajuci ga u tvoja usta, odjednom mlazevi sperme spricaju po tovm licu I ustima , prije to nisi radial ali sad ti komanduju “gutaj” I ti gutas kao porno glumilca…
Mate je svrsio u mlazevima, I iscrpljena pada na krevet…ocekuje Asanovu kurcinu u ustima
Ali on uzima tvoje tabane I njima drka svoj crni kurac, osjetis pod tabanima da je kao kamen trljas picku dok mu govoris da svrsi, I on svrsava , po tvojim tabanima , prsticima, sperma se slijeva…
“olizi to” kaze on I ti spremno sisas svoj nozni palac prekriven spermom, “takoooooo” kaze Asan I na kraju ti daje da isisas sta je ostalo iz njegove kite….
5 minuta posle , majstori su otisli a ti lezeis izjebana umazana spermom, I zadovoljna to je prava jebacina, mozda cak ispricas muzu.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Trojka - II dio

Trojka je bila odlicna,ali vec smo trazili nova uzbudjenja.Moja zena je imala koleginicu na poslu koja se strasno palila na mene,i uvek smo imali zajebanciju tipa-ma ostavi zenu bice ti bolje samnom,a ja njoj da ne bi mogla da izdrzi moje seksualne prohteve itd sve na tu temu.Jedno vece zena je bila u drugu smenu,ijasam je cekao kuci gledajuci tv.Dosla je sa posla a sa njom je bila i Daca tj.ta njena koleginica."svratili smo na pice"rekla je ona.Ja sam kroz salu upitao"zar samo na pice?",ona se na to nasmejala i prstom pokazala na moju zenu,kao da ona sad nije tu bilo bi svega i svacega.Daca je inace bila raspustenica malo slobodnijeg ponasanja i odlicnog izgleda.Sedeli smo u dnevnoj sobi pijuckali pice i zezali se normalno u vezi seksa.Pocele su da mi nabacuju kako ja ne bih mogao da izdrzim sa njih dve,kako bi me one razbile...Odmah sam shvatio u cemu je rec i Nisam se buniokakvu igru igra moja zena.Resila je da mi vrati za trojku sa Nesom tako sto bi mi bacila Dacu u krevet.Nisam se bunio,pa nisam valjda lud?Da ne bi mnogo gubili vreme na prazne price,odmah sam skinuo pantalone i gace i iz gaca je iskocio moj lepotan poprilicno nabrekao.Pogledao sam ih zadovoljno i rekao''pa dobro,kad ste tako jake na recima da vidim koja ce od vas dve prva da ga stavi u usta?''Daca je bila blago zbunjena,ali je zato moja zena odmah cucnula i strpala ga u usta i pocela da ga dudla.Daca je jos stajala i gledala i ja sam izvadi mojoj zeni kurac iz usta i prisao zbunjenoj Daci,koja verovatno nije bas ocekivala ovakav brzi rasplet.Uzeo sam joj ruku i stavio joj kurac u saku.zagrlio sam je i poljubio,gurnuvsi joj jezik u usta.Poceo sam polako da je skidam a ona je lagano drkala moj kurac.Skinuo sam je golu,bila je riba i po,prava droljetina stvorena za jebanje.Sise velike a jedre,picka uredno obrijana a guza obla.Kao iz porno filmova.Cucnula je i pocela da mi sisa kurac.Pogledao sam gde je moja zena,ona je sedela u fotelju,gola,gledala nas i trljala svoju picku.Daca je pusila kao prava profesionalka,sisala glavic,gutala ga duboko,skoro joj je ceo stajao u usta.Toliko je to dobro radila da je malo falilo da joj napunim usta sa spermom.Spustio sam je na krevet i strpao njenu sisu u usta.Divljacki sam joj sisao bradavice.Spustio sam se dole kod njene mirisne pickice.Poceo sam da joj sisam klitoris i polako da je jebuckam jezikom.Bacio sam pogled na gore,moja zena je prisla i ljubila Dacine sise.Ima Boga pomislio sam,moja fantazija se ostvarivala.Lizao sam Dacinu picku i cmar,gurajuci jezik cas u jednu cas u drugu rupicu.Njih dve su se zvalavile iznad mene.Moja zena se podigla i gurnula svoju picku ispred Dacinog lica.Ona je nabila svoju glavu medju njene noge i moja zena je pocela blago da stenje.Kurac mi je bio tako nabrekao da sam imao osecaj da ce da pukne.Pridigao sam se i naslonio svoj nabrekao glavic na Dacinu uzarenu picku.Kad je osetila moj kurac ispred svoje pice,pocela je polako da mesa navlaceci se sama na njega.Gurnuo sam joj ga celog unutra,zastenjala je.Poceo sam prvo polako a onda sve brze i brze da joj ga nabijam u picku.Stenjala je i mesala trazeci da ga nabijam sto dublje i sto jace.Moja zena se pridigla i sela u fotelju,gledajuci nas i trljajuci svoju picku.Ja sam bukvalno razvaljivao Dacu.Rasirio sam joj noge i nabijao ga i sve snage u njenu pizdu.Ona je gnjecila sise i jecala dok sam je razbijao.U jednom trenutku se ukocila i onda je pocela snazno da se trza,svrsavala je.Odjednom je sva klonula,izvadio sam kurac iz njene razjebane picke i okrenuo se ka zeni"ti si sad na redu".Ona se samo nasmejala,okrenula se i rekla mi"mene jebi u guzu".Picka je bila sva valzna tako da joj je i guza bila dobro podmazana.Pljunuo sam na kurac i naslonio joj ga na cmar."jebi me,razvali i bulju''rekla je moja zena.Nisam je vise pazio.divljacki sam joj nabio kurac do jaja u guzu.Vrisnula je jednom ali je odmah pocela da mesa.Nabijao sam joj kurac divljacki u guzu,jebao sam je brutalno,razvaljivao sam joj cmar,a ona je rukama rasila guzu i stenjala.Ispod njenih nogu je legla Daca i lizala picku,mrak mi je pao na oci,pa sam jebao kao pomahnitao.U jednom trenutku moja zena je urliknula,znao sam taj dobro taj urlik zadovoljstva,a ni ja nisam mogao vise da izdrzim,izvadio sam kurac podigao Dacinu glavu i nabio ga u njena usta.
Spremno me je docekao njen jezik,uhvatio sam je za glavu i navukao do mojih jaja,iz glavica je pocela da kulja sperma,tresao sam se ne pustajuci joj glavu i punio joj grlo sa spermom.Zagrcnula se ali se nije dala.Gutala je sve.Trzao sam se jedno par minuta dok nisam ispraznio sve iz mojih jaja.Zadovoljno sam sklopio oci i pomislio-sta li je sledece?
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186
100% istinita priča
Ne mogu se tacno sjetiti koje, ali bilo je to godinu-dvije nakon zavrsteka rata u B i H. Imao sam jako dobrog priajtelja koji je bio izbjeglica iz susjedne opstine, pa sam mu ponudio da privremeno boravi kod nas, jer smo ja i supruga zivjeli sami u dvosobnom stanu, pa nam je jedna soba skoro bila takoreci slobodna. Bio je to visok, plecat momak, godiste moje zene (1975.), tako da je tada mogao imati tek nesto vise od 20 godina. Djelovao mi je nekako nezainteresovan za djevojke, ali nije to ni izgledalo tako cudno jer se vise brinuo o tome kako zaraditi koji dinar i vratiti se na svoje ognjiste. Ja i moja supruga (inace jako drustvena osoba, toliko da me to ponekad i smeta, iako nisam ljubomoran tip) smo ga prihvatili kao da nam je rodjeni brat. Vecinom smo hranu djelili sa njim, gledao je sa nama tv u „nasoj“ sobi prije nego bi otisao leci u svoju. Takoreci nismo ga smatrali podstanarom nego  clanom porodice. Naravno da je imao rezervni kljuc od stana.  Ali nismo znali da tako necujno otkljucava vrata.   
Dakle jedne noci dok je on bio negdje vani ja i zena smo se odlucili malo zabaviti. Sjedio sam na rubu kreveta dok je ona klecala ispred mene i sisala mi kurac.(usput cu napomenuti da sam joj ja bio prvi i da mi je na pocetku naseg braka bilo jako tesko je nagovoriti da uzme kurac u svoja usta..danas ga uzima bez pitanja  ) Naramenice sa njene spavacice su bile skliznule tako da su joj grudi bile sasvim otkrivene. Odjednom se vrata  sobe otvorise. Posto su bila iza mojih ledja nisam vidio svog prijatelja, ali mi je zbog polozaja vrata i kreveta i te kako jasno bilo da prvo sto je vidio kada ih je otvorio bilo je lice moje zene s kitom u ustima. Brze-bolje se povukao i zatvorio vrata, istovremeno je i ona kao oprzena ispustila kurac iz svojih usta i navukla naramenice spavacice. Iz hodnika je pitao za neki kasetofon...
Naravno niko od nas nije nikada nista spominjao o tom dogadjaju. Par dana nakon toga moja zena je cistila njegovu sobu. Ispod kreveta nasla je kutiju od cipela prepunu erotskih casopisa. Pozvala je i mene da vidim. Na brzinu sam prelistao casopise i onako vise u sali (aludirajuci na dogadjaj od prije pa noci) joj rekao da „sam Bog zna koliko ga je puta istresao listajuci te casopise i zamisljajuci nju „(moju zenu). Ona se na to samo nasmijala i rekla kako sam lud. Ali da su moje rijeci, ma koliko neozbiljne bile, ipak je malo zagolicale, dobio sam dokaz sljedecih dana.
Uobicajno neradno vrijeme, on sjedi na dvosjedu, ja na trosjedu, razgovaramo, pijemo kafu, rucamo, gledamo tv...Ona pravi rucak, ili obavlja neke druge kucne aktivnosti. No sada je bilo drugacije. Smjestena  u fotelji, na mjestu sa kojeg moj prijatelj ima odlican pogled na nju ona lagano lize lizalo (ono obicno malo lizalo, koje vam daju umjesto kusura). Lize ga tako drsko i pohotno, ocito asocirajuci posmatraca (narocito muskog) na...
On se meskolji na dvojsedu, prebacuje nogu preko noge kako bi prikrio uzbudjenost.
Kada smo ostali nasamo malo sam je kritikovao zbog toga...da ipak to nije u redu...sta ce covjek pomislit o njoj itd...ali nisam ti ja neki strog tip, a osim toga i za mene je to bila samo njena mala igra, koja me je, moram priznati malo i zabavljala.

Jedno vece je ocigledno bila neka utakmica na programu jer se sjecam da smo bas sa velikom paznjom gledali u tv ekran, obadvojica smjesteni na svojim uobicajnim pozicijama. Postojanje moje zene kao da nismo ni primjecivali. Utakmica je ocito bila jako uzbudljiva. Ona je za to vrijeme  otisla se istusirati. Mi naravno nismo imali pojma o tome  sve dok...se nije pojavila na vratima sobe. Na njoj crna spavacica, neprovidna, ali jako jako kratka.. Jos mokra kosa i nekoliko kapi koje blistaju na njenom ramenu. Bilo je ocito da ni jednom od nas njena pojava na vratima nije promakla, ali obadvojica, skoro pa vjesto, smo se pravili da je nismo ni primjetili. Utakmica je jos trajala i nasi pogledi su bili cvrsto upereni prema tv ispred kojeg je ona pocela sve cesce prolaziti i toboze se (nama okrenuta ledjima) saginjati da pokupi neku nepostojecu mrvicu sa poda. Spavacica je bila zaista kratka, ali ipak dovoljno duga da sam mogao samo naslucivati ima li ispod nje gacice ili ne. Samo naslucivati, ali ne i uvjeriti se u to. Mozda je iz svoje pozicije moj prijatelj imao bolji pogled (lako moguce jer je bio u nekom polulezecem polozaju). No, bilo kako bilo, izbocina na njegovim farmerkama je bila sve vidljivija. Iako je on, naravno, opet to nevjesto pokusavao prikriti. Ja sam, po nesreci, bio u trenerci...i morao sam se zaista  jako potruditi da moja uzbudjenost ne bude otkrivena. Moja draga zenica je nastavljala svoju igru sa „ciscenjem“ poda, pa bi onda sjela na dvosjed tik do njegovih koljena, ubrzo ponovo ustala...Njeno tijelo, njeno provociranje i svjestan da se mom najboljem prijatelju digao na moju zenu, i to u mom prisustvu.. Sve to me jako jako palilo. Srecom utakmica je zavrsila. On je odlucio da proseta do grada, a ja sam zamolio zenu da ga isprati (jer u takvom stanju ispod trenerke nisam mogao ustati). Cim je zakljucala vrata za njim i vratila se u sobu ustao sam i prisao jos s ledja zavukavsi ruku pod njenu spavacicu - medju njene polurasirene noge. Mozete zamisliti osjecaj kada sam umjesto pamucnih gacica pod dlanom osjetio njenu toplu, golu picku! „Pa ti...nemas gacice...?“ skoro da sam promucao, i do uzbudjenja ali i iznenadjenja, jer nikada do tada (iako smo vec par godina bili u braku) nisam primjetio da moja fian zenica hoda bez gacica ispod odjece.Samo sam  je gurnuo naprijed na stol...Natjeao je da se lijepo naguzi ispred mene, spustio trenerku i bez oklijevanja usao u nju. Mislim da je nikada prije nisam tako zestoko pojebao.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186
Vozom do mora

Dodje napokon i taj dan da sa ženicom krenem na more, posle dužeg vremena. Dogovorili smo se da  idemo vozom onako opušteno pa kad stignemo i gde stignemo. Obukli smo se lagano. Ona laganu belu mini haljinicu a ja kratke pantalonice i krenusmo put stanice. Voz kao po običaju kasni ali sve je ok pijuckamo piće i čekamo sve srećni  što posle toliko vremena sakupismo lovu da odemo na more. Stiže napokon ali gužva kao u paklu. Imali smo i rezervacije ali ko u onom haosu i gleda rezervacije. Jedva udjosmo, stadosmo u hodnik pored prozora a torbe stavismo u kupe pored, kod nekih mladića veoma veselih i ljubaznih. I tako krenusmo napokon. Posle jedno sat vremena vožnje izađoše dva mladića. Jedan je stajao pored moje žene i mene a drugi je zapalio cigaretu i izbacio glavu kroz prozor. U jednom trenutku žena poče da se vrpolji i da me gurka. Ne obraćajući mnogo pažnje na to samo je zagrlih i poljubih. Ovaj sa prozora završi cigaretu i uđoše obojica unutra.
Ovi momci nisu normalni reče mi žena.
Zašto - upitah je.
Pa od ovolikih mladih devojka našli mene da vaćare.
Šta!  Upitah je iskolačenih očiju.
Ma da, dok je onaj pušio ovaj mi je zavukao ruku i uhvatio za dupe.
Što ga nisi ošamarila ili sklonila ruku? Pokušala sam da mu sklonim ruku i da se okrenem ali gde u ovoj gužvi a da pravim scenu među ovolikim ljudima ne ide.
E sad ću ja da im jebem mater.
Stani bre, uplaši se ona da ne napravim nešto, pa nije to ništa - šta uhavtio me za dupe i ništa, čak treba da si srećan što imaš takvu ženu što je među svim ovim mladim izabrao baš mene.
A bogami i jeste zgodna sa svojih 40 godina izgleda prelepo u toj beloj haljinici a oni ne verujem da imaju preko 25 ali opet ljubomora me izjeda pa joj rekoh kako šta, kako su krenuli do mora će se izređati na tebi.
Ha ha ha, pa ti si to ljubomoran, ajde i ti me uhvati za dupe pa da zaboravimo.
Pogledah je ona se onako smeška, pa hajde reče. Uhvatih je ispod haljine za dupe i stisnuh jako. Ona poče da se vpolji, da meša . ispusti tihi uzdah i stavi glavu na moje rame.
Šta ti je,pitam.
Kako šta mi je kad me pališ.
A de te nije možda napalio onaj klinac ljubomorno ću ja.
Držeći oči zatvorene i glavu na mom ramenu reče - pa jeste on je započeo.
Droljo - rekoh ljutito ali lagano na uvo da me nečuju drugi i krenuh da sklonim ruku sa njenog dupeta. Kad mi ona uhvati obe ruke stavi ih nazad na dupe i rece - ajde nemoj da se samo duriš kad je već situacija takva. Uhvatih je čvrsto za dupe i počeh da ga mesim rukama, kad joj pipnuh pičku ona gola voda.
Stvarno si drolja rekoh a ona vrati glavu na moje rame i samo rece - aha. Jednu ruku stavih između nas i nabih joj prst u pičku a drugom joj stišćem dupe jače. Poče da se migolji, meša i trlja o mojoj nozi kako bi moj prst ušao dublje. Kada slučajno bacim pogled na kupe gde su mladići ima šta i da vidim, svi se drže za kurčeve preko pantalona i polako nadrkavaju kurčeve.
Jebote pa ovi su napaljeni na tebe samo što ne izvade kurčeve, rekoh ženi.
Ona okrenu glavu prema kupeu i kad vide prizor samo se nasmeja i obliza usne onako kurvanjski. To ohrabri jednog, izvuče kurac napolje i poče da drka.
Kad ga videsmo i ja i žena samo zinusmo. Veći i deblji kurac nismo videli. Ova moja još jednom obliza usne, da mu poljubac i priljubi se uz mene čvrsto, nataknuta na moj prst. Drugom rukom joj stegoh dupe koliko sam jak i rekoh joj -  kurvetino šta to radiš.
Pa ništa palim ih malo a vidim i tebi je kao loše. i tek onda primetih da će mi kurac izleteti iz pantalonica koliko se ukrutio, pogledah je a ona opet obliza usne onako i poljubi me sočno.
Šta je zašto si se ti napalio ovoliko, zbog mene ili zbog njih - pita me smeskajuci se.
Dobro pitanje, mislim se, vise ni ja nisam siguran, možda me je i to napalilo što ovi  momci drkaju  na moju ženu, bio sam tako zbunjen nekoliko trenutaka kad me opet žena pita – I ?
Ćuti droljo rekoh i privukoh je uz sebe koliko sam jak.
Voleo bi ti da imas ženu drolju, znam, zato si se i napalio, priznaj - smeje se a meni kurac samo što ne pukne.
Ćuti šta to pričaš.
Voleo bi da onoliki kurac raširi pičkicu tvoje ženice - zar ne. Nisam mogao da verujem šta to čujem iz njenih usta.
Voleo bi da me gledas na njemu I okrene glavu prema kupeu I ja pogledah kad mladic dosao do samih vrata kupea I drka kurcinu pa bar 23cm. Voleo bi da gledas kako mi ga nabija celog do jaja priznaj. Rukama me obuhvati oko vrat stavi glavu na moje grudi trljajuci se o moju nogu sa mojim prstom u picki samo je tiho drhtala i  izgovarala priznaj,priznaj,priznaj.
Pogledah okolo ljudi i ne obracaju paznju na nas kad moja zena rece - priznaj molim te treba mi to da svrsim molim te priznaj.
I mene je celokupna situacija popalila. jos kad vidim nju kako je napaljena i ovog sto drka mamuta zbog nje rekoh - priznajem.
Ona poce cvrsce da se nabija na moj prst i rece - sta priznajes reci mi?
Pa sve.
Uhvati me rukama za glavu i gledajuci me pravo u oci rece malo ljutito sta sve reci mi.
Pa voleo bih da  vidim kako ti onoliki kurac siri picicu. I dalje me drzeci za glavu trlja se o moju nogu i rece sta jos?
Voleo bih da te vidim kako jases na njemu.jos jos sapuce.
Voleo bih da gledam kako te jebe kako te rastura kako ti ga do jaja zabija u tu kurvinsku pičku.
Uh ispusti tihi jecaj i dalje se trljajuci i gledajuci me u oci.
Iz kupea se cu neki zvuk i pogledasmo obadvoje kad ovaj mladic svrsava i sperma pada i sliva se na staklu od vrata kupea.
Pogleda me ponovo u oci i reče - šteta mogao je mene da napuni, da me oplodi kao kobilu sa ovolikim kurcem, voleo bi to?
Uh, voleo bi kučko, osećao sam da se i meni bliži vrhunac iako ga nisam ni prstom takao.
Toooo, kučka sam, kaži  mi još šta sam?
Ti si kurvetina, prljva kurvetina.
Jesam, jesam, priznaj da voliš što jesam, i da voliš da gledaš kako jebu tvoju kurvu.
Volim, toliko je i mene popalio ovaj razgovor da samo što nisam eksplodirao.
Šta još voliš, pričaj.
Volim da te ovaj nasadi na kurac i da te jebe kao drolju, kao najprljaviju drolju na svetu, da ti ga zabija celog do jaja ako možeš samo da ga primiš.
Mogu, mogu, priča ona gledajući me u oči i praveći grimace. Poznajem taj pogled, samo što nije svršila.
Ako ne budeš mogla ima da te jebe dok te ne razradi, dok ne napravi mesta u tu tvoju droljastu picku i ima da ti svrsava direktno u matericu. Jebaće te non stop dok ne stignemo na more, neće te ni skidati s kurca.
To, tooooo bih volela. A ovi drugi.
Jebaće te i oni kucko, svi će se izređati na tebe, da naprave dobru kurvu od tebe. Nisam mogao da verujem šta pričam ali sam bio toliko popaljen da bi je u ovom trenutku i dao onom da je natakne na kurac.
Uh, volela bi to, volela bih da probam još neki kurac, volela bih da budem kurva a ti da me vodiš kod jebača, držiš za ruku i gledaš dok me jebu. Stavila mi je glavu na grudi i tiho počela da jeca, pričaj mi.
Jebaće te svi ovi kao kuju, rasturiće ti pičku, nabiće ti dva kurca u pičku da budes extra kurvetina, neće te skidati s kurca, svršavaće u tebe i oplodiće te kao kobilu.
To, tooooooooo volim, a šta ćeš ti. Ja ću te držati za ruku, još nisam završio rečenicu a ona me obgrli čvrsto i poče da jeca, trese se i svršava, i drkacu kurac, dovrših  rečenicu i poceh da svršavam. To, tooooo, drkaćeš ga sve do mora i gledaćeš tvoju kurvicu kako se jebe, jedva izusti ove reči zbog svrsavanja.
Čvrsto zagrljeni ostadosmo par trenutaka dok nas talas svršavanja ne prođe, razdvojismo se i rekoh joj - ti nisi normalna. Bacih pogled u pravcu kupea momci su napaljeno zverali u nas i tek se onda setih da sam svršio u gaće. Pogledah ženu a ona se perverzno smeška i oblizuje usne, gledajući fleku na mojim pantalonicama.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 286 287 289 290 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Mar 2024, 11:17:45
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.114 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.